dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. februar 2016

DR1

00:15  

Bedrag (6:10)
Bedrag (6:10)

01:10  

I farezonen (17:61)
I farezonen (17:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:00  

Spooks (63)
Spooks (63) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:55  

Kender Du Typen? - Digital Special
Kender Du Typen? - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

03:40  

Hammerslag 2009 (20)
Hammerslag 2009 (20) Enestående smuk natur, fantastisk klima og - frem for alt - imødekommende og smilende mennesker. 150.000 danskere besøgte sidste år Thailand. Hammerslag undersøger, hvad det koster at købe en bolig for dem, der bare må tilbage igen og igen. Sendt første gang 25.12.09

04:40  

De unge landmænd (3:8)
De unge landmænd (3:8) I tredje afsnit af De Unge Landmænd er vi tilbage hos Morten på 23 år, der ejer sin egen gård i Midtjylland. Han står op kl. 04 for at malke og går først i seng næsten 20 timer senere, når den 3. malkning og den sidste fodring er på plads. I mellemtiden når han dog at spise med sin kæreste Mille på 19 år, der stadig kæmper med at blive en god husmor. Oppe hos Line på 24 år i Nordjylland, bliver der smurt sandwich, mens drengene læsser køerne på traileren. Så sættes kursen mod dyrskuet i Hjørring, hvor Line håber på topplacering af familiens dyr. På Midtsjælland bor Kim på 27 år med sin højgravide kæreste Maria. Han er noget af en storbonde med meget jord og en anseelig griseproduktion, hvor han næsten hver dag sender grise for mange tusind kroner til slagteriet.

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Frilandshaven (4:8)
Frilandshaven (4:8) Jørgen Skouboes hjemmelavede rødvinsroterende spidsteger, skal i dag stege en unghane, som Anne Hjernøe fylder med lækre urter fra middelalderbedet. Dertil serveres bygperler ristet med skønne krydderier som spidskommen og kanel. Sendt første gang 07.06.09

05:50  

Dyrehospitalet (7:10)
Dyrehospitalet (7:10) Dyrlægerne har travlt dagen igennem i Kolmårdens dyrepark og på dyrehospitalet i Helsingborg. Her skal farlige rovdyr og de mere fredelige husdyr behandles, og det giver både glæde og udfordringer for dyr og mennesker. I dette syvende afsnit skal et nyfødt lamaføl have ekstra opmærksomhed, det er blevet forladt af sin mor og har det ikke spor godt. Hunden Bianca har brækket benet efter et fald fra 8 meters højde og katten Obelix giver store problemer i hjemmet. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når løverne kommer til byen
Når løverne kommer til byen I en løveflok er det hunnerne, der har bukserne på, og er der kun én han, bliver den kanøflet. Derfor skal der altid være mindst to hanner i en flok, så de kan hjælpe hinanden. Det handler denne udgave af Bag kulisserne i Zoo om. Odense Zoo skal have en ny løveflok, og det er ikke helt enkelt, for den nye, unge super-hanløve Congo savner simpelthen sin mor. Hos næsehornene i Aalborg savner man ikke Brutalis, men man har længe gerne villet have et nyt hannæsehorn. Nu får man drømmen opfyldt: Snoopy er på vej fra Zagreb. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 19.03.98

06:50  

Nye hvide verden (2:8)
Nye hvide verden (2:8) I Århus kæmper den unge, nyuddannede læge Mette med den manglende erfaring. Og selv en erfaren kollegas tips og tricks, stiller Mette sig tvivlende overfor. I Ålborg har Melina fået lov til at assistere ved en større operation - en drømmeopgave for den ambitiøse læge der gerne vil være kirurg. Mattis har sin første nattevagt på Bornholm og er meget nervøs for at begå fejl på den 16 timer lange vagt, hvor han er alene på afdelingen og står med et stort ansvar.

07:20  

Elefanternes flyvetur
Elefanternes flyvetur En gruppe thailandske elefanter skal flyves til to zoologiske haver i Sydney, men mange mener, at elefanter hører til i naturen og ikke i dyreparker.

08:10  

De flyvende læger (26:224)
De flyvende læger (26:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (27:224)
De flyvende læger (27:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:50  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (1:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (1:10) 10 mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal bevise, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur på egen hånd. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:35  

Rig, rigere, russer (9:9)
Rig, rigere, russer (9:9) Den ukrainske popstjerne Kamalyia og hendes stenrige mand Zahoor er flyttet til London i håb om, at Kamalyia kan få sit musikalske gennembrud her. Parret har besluttet at holde en fest for nogle af Londons spidser på det fornemme Henley Regatta i håb om, at det kan fremme Kamalyias sangkarriere. Så nu må parret gøre brug af alt, hvad de har lært om britiske manerer og etikette.

02:15  

På Grænsen: Den kulørte presse (6:10)
På Grænsen: Den kulørte presse (6:10) Bliver vi lykkelige af at læse sladder? Og hvor langt må paparazzifotografer gå? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere den kulørte presse. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:45  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

03:15  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

03:45  

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning
Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

04:15  

Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning
Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora fortælle dig om sine ASMR-favoritter, og Per vil guide dig til at spise chokolade med fokuseret nærvær.

04:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:20  

Shakespeares samlede værker
Shakespeares samlede værker Glæd dig til en hæsblæsende og meget morsom gennemgang af den store poets største værker. Læn dig trygt tilbage og lad Iben Hjejle, Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus tage dig med på denne tour de force gennem de mange komedier og tragedier i denne vanvittige opsætning af William Shakespeares samlede værker. Hvis du elsker Shakespeare vil du elske denne forestilling. Hvis du hader Shakespeare vil du elske denne forestilling...

02:00  

Øst for Paradis
Øst for Paradis Cal føler, at han altid er blevet forbigået af sin far, og at det er hans bror Aron, der har fået al fars opmærksomhed og kærlighed. Broderens gamle kæreste forstår, at den rastløse unge mand længes efter ømhed. Men heller ikke hun forestiller sig, hvilke katastrofale følger kampen for faderens opmærksomhed kan få. Cal Trask: James Dean. Abra: Julie Harris. Adam Trask: Raymond Massey. Instruktion: Elia Kazan.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35) "1917 - Rusland og St. Petersborg" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe -Travels through the Twentieth Century) I den sovjetiske mytologi var året 1917 en milepæl i verdenshistorien. Det var enden på det tsaristiske regime. Det var det år, Oktoberrevolutionen bragte Lenin til magten. Og det var ikke mindst begyndelsen til et socialistisk samfund! Men i år 2007 bryder ingen i St. Petersborg om at blive mindet om revolutionen i 1917. Historien er blevet rullet sammen som et gammelt maleri og stuvet af vejen i gemmerne på et museum, ingen gider besøge.

04:25  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35) I 1922 var Berlin stadig i oprør efter nederlaget i Første Verdenskrig. Nederlaget og den økonomiske elendighed gjorde både uligheden større og den politiske skyttegravskrig dybere. Kun én mand, industrimanden og udenrigsministeren Walther Rathenau, så ud til at være i stand til at holde landet samlet, så da han blev myrdet af højrefløjsekstremister i 1922, var Tyskland truet af opløsning. Journalist og forfatter Geert Mak fortæller om fredsaftalen i Versailles, der trods alle gode forsætter om at stække tysk militarisme, blev kimen til den Anden verdenskrigs lidelser.

05:03  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:08  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af Quistgaard
Besat af Quistgaard Første gang Stig Guldberg holdt et sæt Quistgaard salat-bestik i hænderne, vidste han, at det var noget helt særligt. Siden dengang er Stigs beundring for den danske designers produkter til hjemmet bare vokset i takt med hans samling. I dag er hans køkken og stuer spækket med de fint forarbejdede kopper, kander, knive, skåle og kværne, som udgør Quistgaards omfangsrige produktion. Men der er altid plads til lidt mere. Vi følger Stig ud på hans yndlingsjagtmark, et loppemarked fyldt med gamle sager. Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Helle Lyster og Diana Bach Sendt første gang 30.10.13

07:00  

Solens mad (5:6)
Solens mad (5:6) Vi skal igen på en rejse til madens og vinens Italien, vi skal på besøg hos nogle af de mange bønder i landet, som ikke går på kompromis med den gode smag og som tilhører den stadigt voksende bevægelse af producenter, der har en stor forståelse for, at miljø, klima og bæredygtighed er hjørnesten i alle produkter. I dette femte afsnit skal vi besøge den lille by Madonna degli Angeli, en by på Sabinerbjerget nord for Rom. Her ligger en kro, hvor alle råvarer, der bruges i køkkenet, hentes fra små lokale producenter i byen og altså ikke har belastet miljøet med lange transporter. Der er dog én ting, der hentes udefra: Opvaskemidlet. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad (6:6)
Solens mad (6:6) Vi skal igen på en rejse til madens og vinens Italien, vi skal på besøg hos nogle af de mange bønder i landet, som ikke går på kompromis med den gode smag og som tilhører den stadigt voksende bevægelse af producenter, der har en stor forståelse for, at miljø, klima og bæredygtighed er hjørnesten i alle produkter. I dette sidste afsnit skal vi til De lombardiske Alper, en mere ukendt del af Italien. Her eksisterer en gammel kultur, som gør områdets mælkebønder i stand til at producere den eneste ost i verden, der kan lagres i mere end 10 år. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (2:2) Tintin og Kaptajn Haddock bliver jaget af narkosmuglere, og de er ved at omkomme i ørkenen. Men som altid redder de sig selv!

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (18)
Isas Stepz (18) Lucas er flyttet ind på danseskolen. Men han viser sig at være et gigantisk rodehoved, der fylder danseskolen med gamle pizzabakker og madrester. Isa vil have svineriet stoppet, men det er svært, når man som Isa helst kun vil sige søde ting til andre og hele tiden får besøg af en rastløs Zac. Og så var der vist også noget med en aftale med Georg, var der ikke?

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Bingo-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine BobCat

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

07:55  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal ud og fyre den af på vandet med vennen Nick, Danmarks modigste kitesurfer. Intet er for skørt eller for farligt - heller ikke i dag, når de to drengerøve finder på nye uprøvede tricks med deres drager.

08:20  

Skøregård Gymnasium
Skøregård Gymnasium Becka mod Becka.

08:45  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I programmet her kan du møde Bjarke på 11 år, der har været fascineret af vulkaner, siden han var tre år! Og du kan møde Sarah, der er kæmpe fan af boybandet One Direction. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En spand fyldt med fisk er pingvinernes livret. Sebastian overfaldes af glade pingviner da han går ind til dem.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingus bedstefar er syg

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Spejlinger.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Brian er træt af bare at være "kedelige gamle Brian", så han låner en bog af Zebedee om, hvordan man bliver cool. Han er også vældig god til at følge anvisningerne, men resultatet er alligevel ikke helt godt.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

07:15  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det er de mest utrolige ting, der kan blive væk, når uheldet er ude. Men med Pers hjælp dukker det hele op igen.

08:00  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Rosas venner forbereder en overraskelsesfest for Rosa. Men det betyder, at ingen af dem har tid til at hjælpe hende med det, hun beder om. Til sidst er hun så ulykkelig, at hun beslutter at gå sin vej. Hvordan skal de få hende til at komme hjem igen?

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey (9)
Downton Abbey (9) April 1917. Herskabstjeneren William bliver indkaldt til hæren, mens hans tidligere kollega Thomas vender tilbage til landsbyen, hvor Lord Grantham har skaffet ham job på hospitalet. Samtidig har Robert hyret en ny kammertjener, der viser sig at være stærkt mærket af krigen. Også Matthew Crawley vender tilbage til Downton Abbey, hvor Mary modtager et frieri - men ikke fra Matthew.

10:30  

Antikkrejlerne (286)
Antikkrejlerne (286) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (287)
Antikkrejlerne (287) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Horisont
Horisont

11:30  

På sporet af maden (16)
På sporet af maden (16) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (17)
På sporet af maden (17) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3

10:55  

På Grænsen: Den kulørte presse (6:10)
På Grænsen: Den kulørte presse (6:10) Bliver vi lykkelige af at læse sladder? Og hvor langt må paparazzifotografer gå? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere den kulørte presse. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

11:25  

Reza og falafelbaren (3:6)
Reza og falafelbaren (3:6) Reza har efterhånden rigtig travlt med falafelbaren, men han mangler stadig at finde et lokale. Hans partner Patrick giver ham derfor valget mellem to ting; Food Truck eller Fisketorvet. Reza er ikke videre begejstret for nogen af mulighederne. Det hjælper heller ikke på stressniveauet, at han har planlagt en to-ugers tur til LA, for at lave musik med Sivas.

11:55  

Stacey Dooley: Børnesoldater
Stacey Dooley: Børnesoldater Stacey Dooley kigger nærmere på fænomenet børnesoldater i Den Demokratiske Republik Congo, hvor det skønnes, at 30.000 børn er blevet brugt som soldater under landets 14 år lange konflikt.

DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:30  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum af postbude. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Fra 1999

10:00  

Naturens former (4:6)
Naturens former (4:6) Smukke og velduftende blomster kan sagtens sætte vores følelser i sving, men deres farver og former er slet ikke møntet på os mennesker, men henvender sig derimod til de insekter, der er så nødvendige at tiltrække for at bevare artens eksistens. Dette samspil mellem blomst og insekt er gennem millioner af år blevet så forfinet, at vi i dag ser helt ekstreme former hos de to parter. De store stjerneorkideer på Madagaskar har deres helt egen hemmelighed! Dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

10:30  

Naturens former (5:6)
Naturens former (5:6) Bluff og forklædninger er langtfra ukendte fænomener i naturen. Verdens største blomst er bogstavelig talt én stor bluffmager, der findes frøer med øjne i nakken og dyr, der er eksperter i at spille døde. En stor sommerfugl prøver at skræmme fjenden med et vældigt uglefjæs, mens nogle insekter optræder i hvepsedragt for at narre fjenden. Dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (6:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (6:35) "1917 - Frankrig" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Det så sort ud for den franske hær i 1917. Hæren sad fast i skyttegravene og led store tab uden tegn på fremskridt. Ved fronten begik soldaterne mytteri, og kun massehenrettelser tvang dem tilbage til fronten. For at hjælpe sin allierede sendte den russiske zar tusinder af russiske soldater til Vestfronten, og dybt begravet i de franske skyttegrave hørte de rygter om, at deres eget land var ved at gå i opløsning. Den hollandske forfatter og journalist, Geert Mak, tager os med til landsbyer og kirkegårde i det nordlige Frankrig og fortæller ved hjælp af familiearkiver og tavse krigsmonumenter historien om oprør, desperation og rehabilitering.

11:40  

De vilde 60'ere (2:10)
De vilde 60'ere (2:10) "Den lange march mod frihed" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. 1960'erne var den amerikanske borgerrettighedsbevægelses årti med gigantmarcher med krav om ophævelse af apartheidsystemet i de amerikanske sydstater og stemmeret til sorte. Kravene blev mange steder mødt med vold, og tre unge borgerrettighedsaktivister blev brutalt myrdet i Mississippi.

DR Ultra

09:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:40  

Mig og min robot
Mig og min robot Ulykkesfuglen Lili.

09:55  

Store Nørd
Store Nørd Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:25  

Oscars oase
Oscars oase

10:30  

Pubertetsguiden (2)
Pubertetsguiden (2) Christian undersøger, hvorfor det er så svært at tale om puberteten, og i den forbindelse forsøger han sig som seksualunderviser i en 5.klasse - og det er ikke helt så nemt! Pubertetsguidens kærestepar fortæller om deres første møde med hinanden, og Emilie fortæller, hvad der sker med pigers krop i puberteten.

10:45  

Ultras bedste (2)
Ultras bedste (2) I dette program kan du blandt andet se Bubber mærke angstens sved, da han bliver udfordret til at springe fra 10-meter vippen af Danmarks bedste udspringer, den 16-årige Samuel Boysen, og så giver kokken Guf opskriften på perfekt gamer-mad.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Ka-ching (2)
Ka-ching (2) Børnejobs I dag handler Ka-Ching om børnejobs. Christian har en stor drøm om, at blive realitystjerne og leve det luksusliv, der følger med. Han møder Irina, som fortæller ham om arbejdet som realitystjerne, der desværre ikke lever helt op til hans forventninger. Derfor gør Christian sig også klog på andre børnejobs, som f.eks. avisbud og tegnefilmsdubber. Du skal også møde iværksætteren Emil, som tjener penge på at reparere iPhones og med en tur til et lille land der hedder Belize og se hvad man kan få for 100 danske kroner.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

09:25  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Der skal være bowlingaften i Grønnedal, og Teddy og Ajay forsøger begge to at blive Pers makker. Men han har nu andre planer.

10:10  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

10:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Ordmoderen, som opfandt verdens allerførste ord.

11:05  

Hvem er skurken? (3:7)
Hvem er skurken? (3:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Vilde Venners forsvundne dragter. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilia "Og Valdemar". Du får ideen til verdens bedste vennegave. Emil viser nye dansetrin. Eventyret er "Askepot", og så giver vi svaret på, om nåle kan flyde på vand. Til sidste kører Lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i landet Ramasjang. I dag er Caspar og børnene blevet hjemme for at lege 'Tivoli' med både rutsjebane og skyde-telt og så kæmper de med at lave en skyhøj lagkage. Du får også historien om et trommesæt og hvorfor pasta og tomatsovs er fedt!

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

12:30  

Kender du typen 2013 (3)
Kender du typen 2013 (3) Hvilken kendt dansker er medlem af et gaslygtelaug på sin vej og skænker gerne kolde øl fra sit eget fadølsanlæg til naboerne? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau forsøge at regne ud, når Kender du typen? i aften besøger en gennemrenoveret villa i Klampenborg. Gæt med på Facebook og snak om programmet med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.11.13

13:10  

Hammerslag
Hammerslag Aftenens udsendelse er både sæsonens og værten Christian Degns første Hammerslagsprogram, og vi starter i Østjylland. Vi lægger ud i Ebeltoft med en lejlighed med udsigt til Mols Bjerge. Næste lækre bolig ligger i en forstad syd for Aarhus, og aftenens sidste bolig er uden rette vinkler og med sjælden arkitektur. Hvad det koster at bo i de forskellige boliger, ja det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 01.04.14

13:50  

Dommer John Deed (6:27)
Dommer John Deed (6:27) Chaufføren for en arabisk sheik tiltales for mordet på en prostitueret. Det bliver en sag, der sætter dommer John Deed under et enormt pres. Sagen kan nemlig få store politiske følger, da sheiken var i Storbritannien for at købe fly til en værdi af 10 milliarder pund.

DR2

12:20  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (13)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (13) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

13:20  

Den sorte skole: Genforeningen
Den sorte skole: Genforeningen Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion terper vi Sønderjyllands historie.

13:35  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

14:25  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR3

12:50  

Rookie Blue IV (1:13)
Rookie Blue IV (1:13) Betjentene Nick og Andy fra Torontos politidivision 15 har været på en undercover-mission i seks måneder. Men missionen bliver forpurret, da Nick og siden Andy pludselig forsvinder. I mellemtiden bliver en tilfældig anholdelse på Division 15 omdannet til en intens redningsaktion.

13:30  

Rookie Blue IV (2:13)
Rookie Blue IV (2:13) Andy er vendt tilbage til Division 15 efter at have været på en undercover-mission i seks måneder. På sin første dag skal hun arbejde sammen med sin ekskæreste Sam Swarek og forsøge at opspore en tidligere straffefange, som er fast besluttet på at få sit gamle liv tilbage for enhver pris.

14:20  

Nærkontakt af tredje grad
Nærkontakt af tredje grad Montøren Roy Neary sendes ud for at undersøge, hvorfor strømmen har svigtet i et større område. Pludselig fanges hans bil af en mystisk lyssøjle, og han opdager et mærkeligt fartøj oplyse nattehimlen. Det bliver starten på en kæde af underfulde åbenbaringer, der synes at pege i retning af, at væsner fra en anden planet vil i kontakt med Roy. Roy Neary: Richard Dreyfuss. Ronnie Neary: Teri Garr. Claude Lacombe: Francois Truffaut. Manuskript og instruktion: Steven Spielberg.

DR K

12:20  

De vilde 60'ere (3:10)
De vilde 60'ere (3:10) "Snigmordet på John F. Kennedy, 1963" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Konklusionerne i Warren-rapporten, der er den eneste officielle undersøgelse af omstændighederne ved snigmordet på præsident Kennedy, har været omstridt siden offentliggørelsen i 1964.

13:00  

Taxa (1:56)
Taxa (1:56) Da Krone-Taxa mister en af sine store kunder, får direktøren, Preben Boye-Larsen, problemer med de andre vognmænd. Samtidig må han endnu engang redde en chauffør ud af en knibe, tage stilling til et mystisk telefonopkald og søge at hindre, at Finn, med sine vogne, slutter sig til konkurrenten - men kan Preben blive ved med at stå distancen? Ved lufthavnen stiger Mike ind i Lottes taxa - senere efterlader hun ham brutalt i Sydhavnen - men har Lotte dermed set det sidste til Mike? Preben: Waage Sandø. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Helene Egelund, Niels Anders Thorn, Peter Gilsfort, Preben Harris, Anders Frandsen og Josina Bergsøe. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:40  

Taxa (2:56).
Taxa (2:56). Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en ganske ung violinist Kim Sjøgren, om kunstneren Robert Jacobsen, der svarer på kritik, om Lisbet Dahl i en Margaret Thatcher-rag, om en færge med giftproblemer og om en Mogens Glistrup, som han var en gang. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henirk Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:50  

Billeder der ændrede verden: Abu Graib
Billeder der ændrede verden: Abu Graib Billedet af en irakisk fange, som står på en kasse med en hætte over hovedet, er taget den 5. november 2003. Billedet bliver ikonet på den tortur og de ydmygelser, som irakiske fanger i Abu Ghraib-fængslet blev udsat for i 2003.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Ultras Sorte Kageshow
Ultras Sorte Kageshow I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste hindbærsnitte. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

12:45  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (2:2) Tintin og Kaptajn Haddock bliver jaget af narkosmuglere, og de er ved at omkomme i ørkenen. Men som altid redder de sig selv!

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Isen har lagt sig over NØRDernes togvogn. Så Kåre og Emil skærer klingerne af deres skøjter og laver en vild isbåd til at køre over søen! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Venskaberen (2)
Venskaberen (2) I Venskaberen forsøger Bubber at finde en ny god ven til nogle af alle de børn, der mangler én. Denne gang er han taget til Snekkersten for at hjælpe 11-årige Thilde, som aldrig har haft den tætte veninde, hun drømmer om. Bubber kender heldigvis en pige i nabobyen, som måske kan vise sig at blive lige netop den veninde, som Thilde savner. De to piger skal nu møde hinanden for allerførste gang og sammen skal de ud på en hemmelig overraskelse, der vil få tænderne til at løbe i vand på de fleste.

14:20  

Uglen
Uglen Ugle-nauten.

14:30  

Trio (2:10)
Trio (2:10) Fire stenplader og en medaljon danner et skattekort, som viser, hvor Odins guld er gemt. Samtidig må TRIO hjælpe med at finde en dreng fra klassen, som er stukket af. Den ene stenplade er blevet stjålet. De er ikke længere alene om at lede efter skatten.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime "Sikken et cirkus!" Hvorfor er der ingen tigere og giraffer i cirkus? Og hvad er det for et cirkusnummer, onkel Orla vil vise Benny og Olga? Manus og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere:Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL - med Olivia
SKRÅL - med Olivia SKRÅL for dig ....... med Olivia. Tror du, at der findes en konge, en dronning, en prinsesse, 6 heste, 3 dresserede hunde i Olivias musikvideo? Det gør der! Mød Olivia, Halfdan E og alle de andre i SKRÅÅÅÅÅL. Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen.

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (9:9)
Bullerfnis (9:9) Det handler om at danse, om langt hår og flower-power og om at "gå agurk". Der vises klip på det gamle sort/hvide fjernsyn - med børn, der måske ligner din far og mor, da de var små. Du kan også komme til "glo-bryllup" og se børn, der går på danskeskole. Medvirkende: Hella Joof og Peter Frödin Instruktion og tilrettelæggelse: Ulla Raben Manuskript: Hans Kragh-Jakobsen Musik: Frans Bak Producer: Hanne Harbo

13:35  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein skal rense en rude i Danmarks Akvarium. Sebastian dykker ned med kost og spand til hajerne i bassinet.

14:00  

Skrål med Lauritz (3)
Skrål med Lauritz (3) Laurits kan rigtig godt lide at spille trommer. I dag skal han ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om en sød citron der bliver sur.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b 2.b skal flytte fra den lille bygning, hvor de har gået siden de startede i 0. klasse. Fra 3. klasse skal de gå i den røde hovedbygning, hvor alle de store klasser går - også 9. klasserne!

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Ælling lærer at sige et ord.

DR1

15:20  

Fader Brown (3:10)
Fader Brown (3:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så er han en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Efter en oplæsning findes digteren Leonard Quinton hængt i sin vinterhave. Fader Brown indser, at der er ikke er tale om selvmord, og snart går jagten på morderen ind.

16:10  

Fader Brown (4:10)
Fader Brown (4:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Lady Felicia finder en halvnøgen, hårdt kvæstet mand i et træ. Sid Carter bliver mistænkt for at stå bag forbrydelsen. Kan fader Brown bevise, at han er uskyldig, eller er Sid gået for vidt denne gang?

16:55  

Downton Abbey (10)
Downton Abbey (10) En del af Downton Abbey er ved at blive forvandlet til rekreationshjem for sårede officerer. Det skaber konflikter, for er det Cora eller Isobel Crawley, der er boss? Samtidig er Violet sikker på, at Mary stadig er forelsket i Matthew. Det får hende til at lægge planer om at spolere hans forlovelse med Lavinia.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

16:00  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (14)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (14) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

16:30  

Mayday: flykatastrofer XIII (1:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (1:10) Den 18. juni 1972: British Airways fly 548 letter fra Heathrow lufthavn med kurs mod Bruxelles. Men kort efter afgang styrter flyet pludselig ned på en mark, og alle 118 personer ombord omkommer. Det var den værste ulykke i Storbritanniens historie. Men hvad gik galt?

17:20  

Rig, rigere, russer (9:9)
Rig, rigere, russer (9:9) Den ukrainske popstjerne Kamalyia og hendes stenrige mand Zahoor er flyttet til London i håb om, at Kamalyia kan få sit musikalske gennembrud her. Parret har besluttet at holde en fest for nogle af Londons spidser på det fornemme Henley Regatta i håb om, at det kan fremme Kamalyias sangkarriere. Så nu må parret gøre brug af alt, hvad de har lært om britiske manerer og etikette.

DR K

15:00  

Englands tidlige dronninger (1:3)
Englands tidlige dronninger (1:3) I den engelske middelalder og tudortid var inden i tvivl om, at det var Guds orden, at mænd regerede - og at kvinder ikke gjorde det. En håndfuld usædvanlige kvinder forsøgte alligevel at sætte sig på tronen. Den britiske historiker Helen Castor fortæller her om syv dronninger, der udfordrede mændenes magtmonopol. Først om Matilda, der for 800 år siden kun var en hårsbred fra at blive kronet til dronning i egen ret, og datteren Eleanor, der først fik magt, som hun havde i agt, da hun var i halvfjerdserne.

16:00  

Englands tidlige dronninger (2:3)
Englands tidlige dronninger (2:3) I den engelske middelalder og tudortid var inden i tvivl om, at det var Guds orden, at mænd regerede - og at kvinder ikke gjorde det. En håndfuld usædvanlige kvinder forsøgte alligevel at sætte sig på tronen. Den britiske historiker Helen Castor fortæller her om syv dronninger, der udfordrede mændenes magtmonopol. Som 12-årig i 1308 blev Isabelle af Frankrig dronning, da hun blev gift med den engelske konge. Et århundrede senere skete det samme for Margaret af Anjou. Begge kvinder forsøgte at tage magten i et samfund i opløsning og blev beskyldt for magtmisbrug.

17:00  

Dommedag: 1. Verdenskrig (3:3)
Dommedag: 1. Verdenskrig (3:3) I august og september 1918 lider den tyske hær nederlag efter nederlag på grund af de allieredes langt større tilgang af forsyninger, mandskab og materiel. De nye amerikanske kampvognstropper var blevet trænet af oberstløjtnant George Patton. I slutningen af september 1918 bliver han såret og oplever under sin rekonvalescens afslutningen af krigen. Man kan nederlagets bitre pille have skabt en generation af unge tyskere, der brænder af iver efter at hævne Versailles-fredens ydmygelse?

17:55  

Versailles-slottet - solkongens drøm (1:3)
Versailles-slottet - solkongens drøm (1:3) I 1649 var Versailles blot en simpel jagthytte, hvor Ludvig den 13. kom med sin søn. Sønnen, Ludvig den 14., skulle senere blive kendt som "solkongen", og det var ham, der gjorde Versailles til det vidunderslot, det stadig er i dag. Ludvig den 14. hyrede tidens største kunstnere til at virkeliggøre sin livsdrøm; at bygge et palads så vidunderligt, at det overgik enhver fantasi. Og samtidig placere det i en have så smuk, at den ville få enhver til at tænke på selveste Edens have!

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (2)
Osman og Jeppe I (2) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo I julens ånd.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil besøger Tøndermarsken, hvor Martin fortæller om monsterlignende vandinsekter, mens Ketil får en masse myggestik. Dr. Pjuskebusk fortæller om egernet, Danmarks eneste dagaktive pattedyr. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Anne Schepelern.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på www.dr.dk/oline Sendt første gang 04.11.08

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa finder et skattekort i dag! Hvor mon det fører hende hen?

17:01  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

17:20  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Klovnen Hector.

17:40  

Kalles Danmarks tour - Frederikssund
Kalles Danmarks tour - Frederikssund Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! I dag besøger han Frederikssund. Her møder han vikinger og taler med bro der kan lukke op og i. Kalle besøger også det militære skydeterræn hvor der både er vilde lyde og masser af leg. Frederikssund er både hårdt og sødt, derfor laver Kalle en heavy metal til byen.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit tager Hans fra Frederiksberg Auktionshus imod indleveringer til den kommende auktion. Hos Auktionshuset Hørsholm vil computeren ikke, som Ole vil. Og hos Campen Auktioner skal 22 støvede veteranbiler under hammeren.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

I hus til halsen II (4)
I hus til halsen II (4) Birgitte og Andre bor i deres drømmebolig i Køge med deres to børn. De har imidlertid også et sommerhus i Strøby, som de desperat forsøger at få solgt. De to bolig-udgifter tærer på familiens økonomi, og Birgitte har været nødt til at afbryde sin barsel før tid, fordi hverdagen ikke kunne løbe rundt med kun en indkomst. Nu tager hun nattevagter hver eneste weekend, mens Andre arbejder i hverdagene. De mange arbejdstimer i ugen betyder, at der ikke længere er tid eller overskud til at være de forældre, de gerne vil være for deres små drenge. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faaborg taget til Strøby, for at hjælpe familien med at få huset solgt, så de igen kan få tid til at være en familie.

20:45  

Made in Denmark II (1:8)
Made in Denmark II (1:8) Så er Made in Denmark tilbage. Denne gang tager syv nye passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i Danmark. Vi lægger ud i Bøvlingbjerg i Vestjylland. Her skal Sara lære de seks andre kunsthåndværkere, hvordan man arbejder i horn. Det bliver en udfordrende opgave, da ingen af deltagerne nogensinde har arbejdet i det organiske materiale.

DR2

18:30  

Koraltrekanten (1:3)
Koraltrekanten (1:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Første del fortæller om, hvordan denne del af Stillehavet blev så rig på arter på grund af vulkansk aktivitet, og vi møder den forbløffende mangfoldighed af fisk og andre sære væsner, der kan findes i dybhavet.

19:20  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

20:00  

Indefra med Anders Agger - I lære som enke
Indefra med Anders Agger - I lære som enke Sæson 1. I DR2 serien "Indefra" tager Anders Agger seerne med ind bag kulisserne i otte særprægede miljøer. Selvmordsraten blandt enker er 5 gange så høj som for gifte. Og 8 gange så høj for enkemænd. Derfor er Anders Agger i afsnittet "I lære som enke" flyttet ind på Vedbygaard Slot sammen med seks enker og en enkemand. Her kommer han helt tæt på de efterladte, som er på kursus i livsmestring. For hvordan kommer man lige op til overfladen igen, når ens bedste ven og livspartner igennem et helt liv pludselig ikke er mere? Og mens ensomheden runger i slottets lange gange er der samtidig højt til loftet med plads til både gråd og latter. Sendt første gang 05.06.13

20:45  

Dokumania: Cirkuselefanten der gik amok
Dokumania: Cirkuselefanten der gik amok Under en optræden i Honolulo i 1994 gik cirkuselefanten Tyke amok, dræbte sin træner og blev selv dræbt i en regn af kugler fra det lokale politi. Begivenheden rystede byen, og internationalt satte tragedien gang i en voldsom debat om dyr i fangenskab og i særdeleshed om udnyttelsen af dyr i underholdningsindustrien.

DR3

18:00  

Druktur Retur - Michael (5:6)
Druktur Retur - Michael (5:6) I dette afsnit vågner 22-årige Michael op i en pøl af portvin på et koldt halgulv efter en abefest med de gamle efterskolekammerater. Men derhjemme venter voksenlivet og ansvaret - og det kan være svært at tænke på, når hovedet snurrer rundt, og kvalmen presser på. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Byrådet i Quahog opdager, at Peter driver en ulovlig forretning i sit hjem og truer med at lukke forretningen. I protest melder Peter sig ind i Tea Party-bevægelsen i Quahog, som arbejder mod det politiske styre. Men først for sent opdager Peter, at Tea Party-bevæglsen i Quahog ikke er en virkelig græsrodsbevægelse, men en derimod en gruppe grådige forretningsmænd.

19:30  

Family Guy
Family Guy Familien Griffins etårige Stewie og hunden Brian besvarer seerhenvendelser.

19:50  

Stacey Dooley: Børneslaver
Stacey Dooley: Børneslaver I Cambodja sælges tusinder af unge piger til seksuelt slaveri. Ofte bliver pigerne solgt af dem, de har allermest tillid til - nemlig deres familier. Stacey Dooley rejser til Cambodja og undersøger de barske realiteter, der gør sig gældende for piger, der bliver misbrugt i sexindustrien.

20:50  

Gift ved første blik USA II (4:12)
Gift ved første blik USA II (4:12) Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Seks amerikanske singler på desperat jagt efter kærligheden har sagt ja til at gifte sig med en komplet fremmed person. Første gang singlerne mødte deres nye ægtefæller var ved alteret i kirken. Nu skal de nygifte par på bryllupsrejse. Men hvordan forløber en bryllupsrejse, hvor ægteparret knap nok kender hinanden?

DR K

18:55  

Velkommen til hotel Claridge's (3:3)
Velkommen til hotel Claridge's (3:3) Det er sommer, og der er susende tralvt på hotellet. Tredive delegationer fra hele verden ankommer til OL, og den røde løber bliver rullet ud fem gange om dagen til ære for statsoverhoveder. Restaurant Noma etablerer en pop-up restaurant i hotellets ballroom, og Claridge's kokke må finde sig i et køkken fyldt med hø og skovsyre og servere nordisk mad til gæster, der har betalt næsten 2.000 kroner for at prøve lækkerierne, bl.a. levende myrer. Butleren Steven gør en suite klar til en stamgæst med hans egne møbler, hatteæsker og tyve sæt tøj - for en enkelt overnatning.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Genova
Genova Den italienske by Genova byder på en ny start for familiefaderen Joe og hans to døtre efter moderens pludselige død. Joe får job ved byens universitet, og hans veninde Barbara hjælper familien i gang med et nyt liv. Døtrene tackler sorgen på forskellig vis. Teenageren Kelly opsluges af den sydlandske stemning og opmærksomheden fra de italienske fyre, mens lillesøsteren Mary begynder at se sin afdøde mor vandre rundt i byens gader. Joe: Colin Firth. Barbara: Catherine Keener. Mary: Perla Haney-Jardine. Instruktion: Michael Winterbottom.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:08  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Ultra Nas (5)
Ultra Nas (5) Kåre og Emil tester hjernen med en stor magnet, der sættes på Kåres hoved. De undersøger, hvordan man bedst kommer af med sin afføring, og så skal vi med Laura på skadestuen.

18:35  

iCarly
iCarly

19:00  

Isas stepz (9)
Isas stepz (9) Isabella får tonsvis af gaver af Zac, som kalder hende "Den eneste ene". Isa beslutter sig for at slå op med Zac, selvom de slet ikke kommer sammen. Men det er ikke så let at slå op med en dreng, som man ikke kommer sammen med, som man skulle tro.

19:10  

Isas stepz (10)
Isas stepz (10) Ronja har hørt en samtale mellem Isas elskede hip-hop-danselærer Lucas og hans bedste ven Ronni. Samtalen handlede om en pige der hed Ella. Ronja er overbevist om, at Lucas har fået en kæreste, mens Isa tror at det må være noget andet. I sit efterforskningsarbejde tager Isa hidtil ukendte metoder i brug.

19:30  

Den barske klode
Den barske klode Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

20:00  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show har Jacob Riising og Nikolaj Stokholm en overraskelse i ærmet til Sofie. Hun skal nemlig være gæst i sit eget show! Nikolaj Stokholm har været i Odder, for at se nærmere på Sofies barndom - og så skal hun dyste med Jacob Riising om, hvem der er Danmarks bedste TV-vært. Bubber kigger også forbi, sammen med sin personlige assistent Jacob, der har stillet Bubber en udfordring. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

20:25  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille En mærkelig familie.

18:30  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

18:40  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om at flytte.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Ernst Elg er en glad lille dreng, som synes alt er spændende. Han holder øje med alt - undtagen mor.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Gepard har tårer.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Johanne Algren læser op af 117 historier om at være Lille.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sportnyt (Sporten TV)
Sportnyt (Sporten TV)

22:30  

Beck: Pensionat Perlen
Beck: Pensionat Perlen En dag springer en lille pige, som holdes skjult på Pensionat Perlen, ud på gaden foran en bil. Bag rattet sidder Gunvald Larsson, som kører alt for stærkt. Pigens død gør Gunvald fortvivlet. Han nægter at deltage i kollegernes efterforskning af en række mystiske, dødbringende eksplosioner på færgeterminalen og på færgerne, som krydser Østersøen. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Lena Klingström: Stina Rautelin. Instruktion: Kjell Sundvall.

23:55  

Hamish Macbeth (16:20)
Hamish Macbeth (16:20) Den unge Frankie Bryce bor nu sammen med sin tante Jean og Lachan Junior i Lochdubh. Da han viser sig at være en ualmindelig talentfuld sanger, øjner landsbyens beboere chancen for endelig at vinde den årlige konkurrence mod nabolandsbyen. Men Frankies jævnaldrende ven Tusker viser sig at være noget af et problembarn, og det bringer sangkonkurrencen i fare.

DR2

22:05  

1988 - det er historie nu! (7:20)
1988 - det er historie nu! (7:20) Alle årene i den anden halvdel af det 20. århundrede er fyldt med skelsættende begivenheder og gode historier, og udviklingen i medieteknologien betyder, at hvert eneste år som aldrig før er dokumenteret i lyd og billeder. Med tidens musik i ørerne kan vi lade minderne flyde tilbage til barndommen, ungdommen eller tidlige voksenliv.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Candy Film - da børneporno var lovlig (2:3)
Candy Film - da børneporno var lovlig (2:3) I 70'erne gør Color Climax Corporation dansk porno verdenskendt - og børneporno til en indbringende forretning. Peter Theander, der ejede virksomheden, var en succesfuld forretningsmand. Hvorfor havde han behov for at sælge børneporno? Hvem lavede egentlig optagelserne? Og hvorfor greb politikerne ikke ind? Mens journalist og tv-producent Thomas Heurlin leder efter svar, støder han på et spor, der fører til et fængsel i Tyskland. Her sidder en mand, der som barn blev misbrugt til børneporno - og som måske kan kaste lys på, hvordan børnepornofilm blev lavet i slutningen af 1970'erne.

23:40  

Forført af kærlighed
Forført af kærlighed Dansk dokumentar fra 2015 En anderledes kærlighedshistorie. På en ferie i Marokko forelsker Anja sig i den 16 år yngre Said. Said kommer fra en fattig beduinfamilie, og de to kan knap nok forstå hinanden. Trods advarsler fra familien kaster Anja sig ud sit livs eventyr, og sammen med Said bygger hun i hotel i Sahara. Men under den romantiske drøm lurer katastrofen. Anjas penge slipper op og Said bliver utilregnelig. Alligevel kæmper Anja til det sidste, for at holde på kærligheden og sit liv i Saharas barske og fortryllende landskab.

DR3

21:30  

The Screen Actors Guild Awards 2016
The Screen Actors Guild Awards 2016 Så bliver årets bedste skuespilpræstationer hædret ved prisuddelingsshowet 'Screen Actors Guild Awards' i Shrine Exposition Center i Los Angeles. Det er 22. gang, det populære show løber af stablen, og som altid bliver det et show af dimensioner med verdens største stjerner.

23:00  

Tømmermændshospitalet (4:4)
Tømmermændshospitalet (4:4) Hvorfor får du tømmermænd, hvordan påvirker det din mave? Fire venner donerer deres tømmermænd til videnskaben. Efter en druktur indlægger DR3 dem på en ledig afdeling af Rigshospitalet. Her står et hold af læger og specialister klar til at gennemteste de bagstive patienter. I dette program ser vi på 'tømmermændsmave', hvad sprut gør ved din afføring, og hvorfor du kaster op, når du får for meget.

23:30  

Sleepy Hollow
Sleepy Hollow En mystisk hovedløs rytter spreder rædsel i den lille flække Sleepy Hollow. Året er 1799, og den excentriske politimand Ichabod Crane sendes til byen for at stoppe den morderiske rytter, der allerede har kappet hovedet af tre af byens beboere. Crane er sikker på, at han kan afsløre rytteren med sine moderne efterforskningsmetoder. Men snart bliver hans rationalistiske tilgang til livet sat på en hård prøve. Ichabod Crane: Johnny Depp. Katrina Van Tassel: Christina Ricci. Lady Van Tassel: Miranda Richardson. Instruktion: Tim Burton.

DR K

21:30  

Rita Hayworth - gudinden skabt af mænd
Rita Hayworth - gudinden skabt af mænd 'Jeg har åbenbert altid manglet evnen til at leve normalt, eller måske er livet bare én lang fejltagelse,og jeg dets primære offer'. Margarita Carmen Cansino blev født i 1918, og blev som Rita Hayworth med det flammende røde hår en af 1940'ernes mest sexede og glamourøse filmstjerner og et skønhedssymbol for både mænd og kvinder. Men allerede i 1970'erne tvang et dårligt helbred og en svigtende hukommelse hende til at holde op med at arbejde. Først i 1980 blev hun diagnosticeret med Alzheimers, og hendes skæbne var i høj grad med til at trække den på det tidspunkt nærmest glemte sygdom frem i lyset igen.

22:25  

Versailles - nydelsens palads (2:3)
Versailles - nydelsens palads (2:3) Versailles-slottet er blevet kaldt for "nydelsens palads." Ludvig den 15. sad næsten 60 år på tronen. Som årene gik, forvandledes hans store succes som militær strateg sig til en decideret katastrofe, da han ledte Frankrig ind i syv-årskrigen mod England. For at glemme sin militære og personlige fiasko brugte Ludvig mere og mere tid på erotiske eskapader på Versailles. Bl.a. fik han hele fem søstre fra en aristokratisk familie med i seng, dog ikke på samme tid. Hans Versailles-udskejelser resulterede i over 30 såkaldt "uægte" børn!

23:25  

Historien om Westminster Abbey
Historien om Westminster Abbey Historien om en af verdens mest berømte kirker, Westminster Abbey, er gennemsyret af anglo-saxiske myter og legender, kongelig åger - og masser af døde mennesker. Det arkitektoniske mesterværk fra det 11. århundrede er gravplads for mere end 500 mennesker, herunder Kong Edward 1., Dronning Elizabeth 1., Charles Darwin og Isaac Newton.

DR Ultra

21:00  

Merlin (53)
Merlin (53) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

21:45  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:45  

I farezonen (18:61)
I farezonen (18:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Spooks (64)
Spooks (64) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:25  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

02:55  

Kender du typen 2013 (3)
Kender du typen 2013 (3) Hvilken kendt dansker er medlem af et gaslygtelaug på sin vej og skænker gerne kolde øl fra sit eget fadølsanlæg til naboerne? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau forsøge at regne ud, når Kender du typen? i aften besøger en gennemrenoveret villa i Klampenborg. Gæt med på Facebook og snak om programmet med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.11.13

03:35  

Hammerslag
Hammerslag Aftenens udsendelse er både sæsonens og værten Christian Degns første Hammerslagsprogram, og vi starter i Østjylland. Vi lægger ud i Ebeltoft med en lejlighed med udsigt til Mols Bjerge. Næste lækre bolig ligger i en forstad syd for Aarhus, og aftenens sidste bolig er uden rette vinkler og med sjælden arkitektur. Hvad det koster at bo i de forskellige boliger, ja det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 01.04.14

DR2

00:45  

Vi går i krig: Irak
Vi går i krig: Irak Danmark er blevet en krigsførende nation som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. Midt i maj 2003 beslutter et bredt flertal i Folketinget at sende en bataljon danske soldater til det sydlige Irak. De skal støtte koalitionsstyrkerne, med USA i spidsen, i at få det irakiske samfund på fode, træne hær og politi - og hjælpe med genopbygning af landet efter Saddam Husseins fald. Da saddamtro sunnimuslimer i det centrale Irak gør oprør mod landets folkevalgte regering og koalitionsstyrkerne - breder kampene sig mod syd til det danske ansvarsområde. Samarbejde og fredelig patruljering afløses af bagholdsangreb, dræbende vejsidebomber og utallige, uberegnelige raketangreb på de 400 soldater i danskerlejren.

01:15  

Mød politidirektøren
Mød politidirektøren I 2012 gennemførte England og Wales en politireform, der betød, at politidirektøren fremover skulle på valg for at være borgernes garanti for en effektiv udnyttelse af politiets resurser. I 2012 blev den pensionerede skolelærer Ann Barnes valgt til politidirektør i Kent, hvilket gjorde hende til chef for Storbritanniens største politistyrke og et budget på mere end 300 millioner pund. Et filmhold fulgte Barnes gennem det første svære år i et job, der ifølge hendes selv er uden en jobbeskrivelse, for at undersøge, om det nye politidirektørembede virker som et frisk pust udefra og er pengene værd!

02:00  

60 Minutes
60 Minutes

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:55  

DR3 Dok: Ung, mobbet og homo
DR3 Dok: Ung, mobbet og homo I Storbritannien springer stadig flere unge homoseksuelle ud, allerede mens de går i skole. Men selvom det er blevet mere udbredt at bekende kulør tidligt, kan der stadig være mange udfordringer forbundet hermed. Vi følger fire helt unge briter, der springer ud som homoseksuelle og får indblik i både de sejre og vanskeligheder, de oplever.

02:40  

Rekordfart med Guy Martin (1:4)
Rekordfart med Guy Martin (1:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Guy allierer sig med en flok olympiske sportsstjerner, ingeniører og videnskabsfolk, som skal hjælpe ham med at slå rekorderne. Første udfordring er at slå den britiske fartrekord på cykel. Kig med og se hvordan det går den modige fartdjævel?

03:30  

På Grænsen: Turisme (7:10)
På Grænsen: Turisme (7:10) Hvem er verdens værste turister? Og skal man droppe flyrejser for at skåne klimaet? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere turisme. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

DR K

00:20  

Pindsvinet
Pindsvinet Paloma er en hyperintelligent, men suicidal og desillusioneret 11-årig pige. Renée er en diskret og ensom midaldrende enke, der er ansat som portner i bygningen, hvor Paloma bor med sine velhavende forældre. Kakuro Ozu er en gådefuld japaner. Alle tre mødes med uventede følger, da Kakuro flytter ind i Palomas og Renées bygning. Renée Michel: Josiane Balasko. Paloma Josse: Garance Le Guillermic. Kakuro Ozu: Togo Igawa. Instruktion: Mona Achache.

01:55  

People Love Photos
People Love Photos Gadefotografi, erotik og intimitet. Et tankevækkende billede af fotografiets feminine side. Fotografen og instruktøren Christian Klinger portrætterer fire unge amerikanske kvindelige fotografer. Tanyth Berkeley, som fotograferer 'de oversete' mennesker i New Yorks gader, Flickr.com-stjernerne Ashley MacLean og Traci Matlock, som i deres fotografier udforsker emnet seksualitet, og Elinor Carucci, som fotograferer sig selv og sin familie og åbenbarer sine tanker om familieliv, kærlighed og moderskab.

03:25  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35) I 1922 var Berlin stadig i oprør efter nederlaget i Første Verdenskrig. Nederlaget og den økonomiske elendighed gjorde både uligheden større og den politiske skyttegravskrig dybere. Kun én mand, industrimanden og udenrigsministeren Walther Rathenau, så ud til at være i stand til at holde landet samlet, så da han blev myrdet af højrefløjsekstremister i 1922, var Tyskland truet af opløsning. Journalist og forfatter Geert Mak fortæller om fredsaftalen i Versailles, der trods alle gode forsætter om at stække tysk militarisme, blev kimen til den Anden verdenskrigs lidelser.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010331