dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 1. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 1. februar 2016

DR1

05:25  

Frilandshaven (3:8)
Frilandshaven (3:8) I udekøkkenet serverer Anne Hjernøe svinekæber med urter og klatkager med kvansirup. Kvanen dyrker Jørgen Skouboe i vikingebedet, tillige med døvenælder og vejbred. Endnu flere bier er ankommet til haven, de bor i gamle flotte spisebordsstole som Jørgen har lavet om til bistader. Sendt første gang 31.05.09

05:50  

Dyrehospitalet (6:10)
Dyrehospitalet (6:10) Dyrlægerne har travlt dagen igennem i Kolmårdens dyrepark og på dyrehospitalet i Helsingborg. Her skal farlige rovdyr og de mere fredelige husdyr behandles, og det giver både glæde og udfordringer for dyr og mennesker. I dette sjette afsnit må Fanny, en ældre elg, tage sig kærligt af to nyfødte elgkalve, hvis mor omkom i en bilulykke. Hesten Dreamboy får massage af en fysioterapeut, mens antiloperne må finde sig i at deres sylespidse horn plastres til. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når flamingo-morderen slår til
Når flamingo-morderen slår til Der er en ubuden gæst på spil hos flamingoerne. Foreløbig har tre af dem måttet lade livet - og det er noget af et mysterium, hvad det er for en morder, der ved nattetid arbejder "bag kulisserne i Zoo". DR-Derude's kamerahold har fulgt sagen - og de har også været på besøg hos løverne. Hvordan undgår man, at løverne bliver for mange - og hvordan finder løverne ud af, hvor deres plads i rangordenen er? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 19.02.98

06:50  

Nye hvide verden (1:8)
Nye hvide verden (1:8) I dag har Mette sin ilddåb som læge. Efter 6 års studier er det i dag, hun lægger bøgerne på hylden og begynder sit nye voksenliv, men er hun klar til at tage ansvaret og udfordringerne på sig? For den kommende læge Melina skal en flytning overstås, før hun kan tage fat på sin livsdrøm, men det er sværere end forventet at tage afsked, og Melina må sande at både karriere og familieliv vejer tungt. På Bornholm er Mattis nervøs for at lave fejl på sin første vagt, og selv rutinepræget behandling kan byder på flere overraskende udfordringer.

07:20  

Det vilde Australien (3:5)
Det vilde Australien (3:5) Vombatter er pungdyr, der bliver op til en meter lange og går på alle fire ben. De lever i tørre ørkenområder og tilbringer tilsyneladende det meste af deres tid med at sove. Men man skal ikke tage fejl. De er i virkeligheden mestre i at overleve og gemme energien til at kunne klare varmen. De deler de ikke særligt indbydende omgivelser med giftige bulldogmyrer, farvestrålende papegøjer og omstrejfende dingoer.

08:10  

De flyvende læger (24:224)
De flyvende læger (24:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (25:224)
De flyvende læger (25:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3
DR K

06:30  

Besat af klassiske møbler
Besat af klassiske møbler Da Allan Jensen var udsendt til Afghanistan, havde han bogen "Dansk møbelkunst" med i oppakningen, så tiden som soldat også kunne gå med at drømme om det næste møbelfund. Allan er tilbage i Danmark og nøjes ikke længere med at drømme. Han bruger al sin fritid på at finde og købe sjældne stole, sofaer og skabe, allerhelst skabt af design ikoner som Wegner eller Arne Jacobsen. Allan elsker møblernes formgivning, der tydeligt viser den store omhu, som møblerne blev skabt med i 1950erne og 1960erne. Men vil det lykkes Allan at hjembringe det skab, som han har jagtet i næsten tyve år? Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Diana Bach og Helle Lyster Sendt første gang 23.10.13

07:00  

Solens mad (4:6)
Solens mad (4:6) Vi skal igen på en rejse til madens og vinens Italien, vi skal på besøg hos nogle af de mange bønder i landet, som ikke går på kompromis med den gode smag og som tilhører den stadigt voksende bevægelse af producenter, der har en stor forståelse for, at miljø, klima og bæredygtighed er hjørnesten i alle produkter. I det fjerde afsnit i serien skal vi til den lille by Rocca San Casciano i Toscana-området, hvor tiden næsten er stået stille. Gino Garzanti og hans familie driver kroen La Pace, som Ginos morfar grundlagde i slutningen af 1800-tallet. I husets kælder under torvet er der både plads til vidunderlige oste, skinker og ikke mindst til tusindvis af flasker med vin og spiritus fra hele verden. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad (5:6)
Solens mad (5:6) Vi skal igen på en rejse til madens og vinens Italien, vi skal på besøg hos nogle af de mange bønder i landet, som ikke går på kompromis med den gode smag og som tilhører den stadigt voksende bevægelse af producenter, der har en stor forståelse for, at miljø, klima og bæredygtighed er hjørnesten i alle produkter. I dette femte afsnit skal vi besøge den lille by Madonna degli Angeli, en by på Sabinerbjerget nord for Rom. Her ligger en kro, hvor alle råvarer, der bruges i køkkenet, hentes fra små lokale producenter i byen og altså ikke har belastet miljøet med lange transporter. Der er dog én ting, der hentes udefra: Opvaskemidlet. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om luftangreb på Århus, om kongeord fra slots-balkonen, om svenskekamp i den gamle Idrætspark, om violin-troldmanden Wandy Tworek, om en konge, der må give op, om en regering, der vælter på et utroligt grundlag - og om Glistrups råd til dronningen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (1:2) Tintin får nys om narkotikasmugling. Han efterforsker sagen, men bli'r taget til fange på et stort skib. Her møder han for første gang Kaptajn Haddock, og de to flygter sammen.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:55  

F for får
F for får

07:10  

Isas Stepz (17)
Isas Stepz (17) Isa bliver overtalt af Ronja til, at hun og Georg skal på dobbeltdate med Ronja og Zac. Men Isa ombestemmer sig, da Ronja afslører, at det hele går ud på at kysse. Ronja er slet ikke til at stoppe. Hun arrangerer, og får endda også Elliot til at lave en surprise til daten. Heldigvis for Isa er hun ikke den eneste, der har svært ved, at Ronja vil styre alting.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Spektak-ugl-ære kålorme.

07:45  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine John Deere 1270D - Skovningsmaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal dyste mod Dennis, en af Danmarks bedste gokartkørere, og der skal kæmpes max igennem for ikke at få baghjul. Se med når Joakim bruger beskidte kneb for at vinde over det unge stortalent.

08:25  

Skøregård Gymnasium
Skøregård Gymnasium Heldige Becka.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I denne omgang skal du møde August på 11 år, der skal quizze i emnet Danskere i Tour de France og Mathias på 12 år, der elsker at nørde Andeby. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian skal I dag lege med søløverne. Og som tak kommer en af dem op og giver ham et kys.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu i skole.

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Rumvæsner.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Der er ingen, der har tid til at snakke med Bugge. De kan nok ikke lide ham mere. Så møder han et ønsketræ, der giver ham tre ønsker, men alligevel får han ikke helt det, han havde tænkt sig.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Kanonkongen Freja 3:8
Kanonkongen Freja 3:8 Kanonkongen Freja afsnit 3. Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

07:20  

Drengen de kaldte kylling (3:5)
Drengen de kaldte kylling (3:5) Kylling bliver skræmt fra vid og sans af en heks. Sammen med sin far beslutter han sig for at gøre op med sin monsterskræk. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Producer: Natasha Arthy.

07:35  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:45  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Nikhil har fødselsdag, og Teddy har lovet at puste en masse balloner op. Men han har et andet projekt, som han synes er meget mere spændende.

08:05  

Det kongelige spektakel (5:10)
Det kongelige spektakel (5:10) Det Kongelige Spektakel har stadig problemer med motoren. Kong Villy kæmper med at få den i gang, nu ligger han under bilen, og kan ikke komme ud! Alt for mange økopølser har fået maven til at vokse - og Kong Villy har vældig meget luft i sin kongelige krop. Luni og Habibi prøver at få ham ud - men det bliver Leos økotarm, som skal vise sig at gøre underværker!

08:15  

Ramajetterne
Ramajetterne Flummer driller. Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

08:40  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:45  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Zebedee har inviteret en meget spændende person til byen. Han er multikunstner, og Bugge mener, at mandens berømmelse kan smitte af på Bugge, hvis han nu bliver ven med ham. Men det viser sig, at der også er andre kunstnere i byen.

 
DR1

09:40  

Kystvagten (17:68)
Kystvagten (17:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

10:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:30  

Antikkrejlerne (284)
Antikkrejlerne (284) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (285)
Antikkrejlerne (285) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

11:30  

På sporet af maden (15)
På sporet af maden (15) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (16)
På sporet af maden (16) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3
DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:30  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum flådens folk. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay.

10:00  

Naturens former (3:6)
Naturens former (3:6) Kamæleonens evne til at skifte farve efter omgivelserne er velkendt og er i overført betydning selve sindbilledet på et karakterskifte, men også mange andre dyr er mestre i kamuflage med former og farver, som gør dem næsten umulige at opdage. Der er dog også dem, der med f.eks. knaldrøde farver til gengæld er usædvanligt synlige - de satser nemlig på at blive opfattet som ekstremt farlige! Dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

10:30  

Naturens former (4:6)
Naturens former (4:6) Smukke og velduftende blomster kan sagtens sætte vores følelser i sving, men deres farver og former er slet ikke møntet på os mennesker, men henvender sig derimod til de insekter, der er så nødvendige at tiltrække for at bevare artens eksistens. Dette samspil mellem blomst og insekt er gennem millioner af år blevet så forfinet, at vi i dag ser helt ekstreme former hos de to parter. De store stjerneorkideer på Madagaskar har deres helt egen hemmelighed! Dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

11:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (5:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (5:35) "1916 - Somme, Bovington og London" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Den Første Verdenskrig viste sig også som en frugtbar grobund for ny teknologi. Nye opfindelser som kampvognen kunne gøre mere skade på fjenden og vinde slag, mens nye landvindinger inden for kirurgi og medicin gjorde det muligt at hjælpe de sårede. Tusinder af alvorligt lemlæstede soldater fik nye næser, ører og kæber takket være den spæde plastikkirurgi. På hjemmefronten gjorde ugerevyerne i biograferne sit til både at heroisere krigen og vise dens rædsler. Ikke alene soldaterne, men hele samfundet blev traumatiseret af krigen. Da en ung soldat vandrede rundt uden at vide, hvem og hvor han var, havnede hans billede i avisen, og hundreder af mødre, børn og unge piger trådte frem og hævdede, at han var deres søn, far eller kæreste.

11:45  

De vilde 60'ere (1:10)
De vilde 60'ere (1:10) "Den kolde krig 1960-63" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I begyndelsen af 1960'erne var Den kolde Krig rigtig kold, og den nyvalgte amerikanske præsident Kennedys første år var præget af nederlaget i Svinebugten, opførelsen af Berlinmuren og Cubakrisen.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:40  

Mig og min robot
Mig og min robot Lektien lært.

09:55  

Store Nørd
Store Nørd Værter: Simon Bressendorff og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:25  

Oscars oase
Oscars oase

10:30  

Pubertetsguiden (1)
Pubertetsguiden (1) Hvorfor er det så svært at vise sine følelser overfor andre, når man er i puberteten? Christian besøger kæresteparret Seb og Fie, der har over 50.000 følgere på facebook. Han skal prøve at finde af, hvorfor de er så gode til at vise deres følelser - og så svarer Emilie på spørgsmålet om, hvad puberteten egentlig er.

10:45  

Ultras bedste (1)
Ultras bedste (1) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I første program kan du blandt andet møde tre veninder, som overnatter i Dinos Legeland, og så er der en heldig dreng, der får 30 sekunder til at tømme en slikbutik, men møder forhindringer undervejs.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:25  

Ka-ching (1)
Ka-ching (1) Hvad er penge egentlig? Forsinket og uforberedt prøver Christian, at finde svaret ved, at besøge Danmarks Nationalbank. Hvor meget tror du det koster, at leve en enkelt dag? Det mærker Christian også på egen krop. Du skal også møde én der tjener penge på, at lave fletninger og så skal du en tur med til Peru hvor der skal shoppes for 100 kr.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

09:15  

Kanonkongen Freja 2:8
Kanonkongen Freja 2:8 Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde hans hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

09:30  

Drengen de kaldte kylling (1:5)
Drengen de kaldte kylling (1:5) Lille Willy - også kaldet Kylling - forsøger at komme sin vand- og pigeskræk til livs. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Instruktion: Natasha Arthy.

09:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

10:00  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Benny mener bestemt, at der må være en superhelt i Grønnedal. Spørgsmålet er bare, hvem kan det være.

10:15  

Det kongelige spektakel (4:10)
Det kongelige spektakel (4:10) Løven Leo skal babysitte Habibi og Dyt - og det lige midt i forberedelserne til røverroulade! Da Leo må forlade sit køkken, beslutter de to venner sig for at hjælpe med at bage kagen færdig. Der kommer mærkelige ting i dejen, og Leo bliver slet ikke glad for at finde et røgfyldt køkken - og en stenhård kage. Men Kong Villy mener, kagen kan bruges som brændstof!

10:25  

Ramajetterne
Ramajetterne Udflugten. Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

10:50  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et kækt lille dyr, som kan larme og synge med konsonanter.

11:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella og hønsene.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilia "Og Valdemar". Hvor mange 25-ører kan der være i et glas vand, uden at vandet løber ud? Der laves masser af sæbebobler, og så vil Emil hele tiden være cowboy. Til sidste kører Lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i Ramasjangland. I dag har Caspar og ungerne fået mulighed for at lege i en gymnastiksal helt alene. Jacob elsker sin båd og intet kan få ham til at skille sig af med den. I Poesibogen fortæller Marie om sin drøm om at spille sammen med Mads Mikkelsen.

DR1

12:00  

Kender Du Typen? - Digital Special
Kender Du Typen? - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

12:45  

Hammerslag 2009 (20)
Hammerslag 2009 (20) Enestående smuk natur, fantastisk klima og - frem for alt - imødekommende og smilende mennesker. 150.000 danskere besøgte sidste år Thailand. Hammerslag undersøger, hvad det koster at købe en bolig for dem, der bare må tilbage igen og igen. Sendt første gang 25.12.09

13:45  

Dommer John Deed (5:27)
Dommer John Deed (5:27) En kvindelig læge bliver tiltalt for mord, efter en af hendes patienter dør i hendes varetægt. Patienten havde kræft og døde af en overdosis morfin. Hans niece er sikker på, at han blev myrdet - ikke mindst da det bliver klart, at lægen står til at arve hele hans formue. Det bliver en sag, der kommer til at stille dommer John Deed i et alvorligt dilemma.

DR2

12:20  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (12)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (12) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

13:20  

Verdenshistorien (6:8)
Verdenshistorien (6:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

14:10  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR3

12:00  

På Grænsen: Børn (5:10)
På Grænsen: Børn (5:10) Skal vi gøre noget for, at der bliver født flere børn i Danmark? Og må man godt vise kønsdele i tegnefilm? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere børn. Parrene bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

12:30  

Tømmermændshospitalet (4:4)
Tømmermændshospitalet (4:4) Hvorfor får du tømmermænd, hvordan påvirker det din mave? Fire venner donerer deres tømmermænd til videnskaben. Efter en druktur indlægger DR3 dem på en ledig afdeling af Rigshospitalet. Her står et hold af læger og specialister klar til at gennemteste de bagstive patienter. I dette program ser vi på 'tømmermændsmave', hvad sprut gør ved din afføring, og hvorfor du kaster op, når du får for meget.

13:05  

Hvad gør os menneskelige?
Hvad gør os menneskelige? Vi deler 99 procent af vores DNA med chimpanser. Alligevel adskiller vi os en hel del fra vores pelsede fætre. Men hvad er det, der gør os mennesker menneskelige? Professor Alice Roberts undersøger, hvad det er i vores kroppe, gener og hjerner, der adskiller os fra vores nærmeste nulevende slægtninge - chimpanser.

14:00  

Hello Ladies (7:8)
Hello Ladies (7:8) Stuart skal deltage i et bryllup sammen med Jessica og Glenn. Da det går op for Stuart, at der ikke er nogle attraktive singlekvinder, ved det bord, hvor han skal sidde, forsøger han at lave om på bordplanen. I mellemtiden venter Jessica spændt på at få svar på, om hun har fået en hovedrolle i et tv-show.

14:30  

Hello Ladies (8:8)
Hello Ladies (8:8) Wade må se sandheden om sit forliste ægteskab i øjnene. Jessica er lykkelig over at have fået en tv-rolle, men får en dårlig nyhed, der slår hende ud. Og Stuarts forhold til modellen Kimberley tager en uventet drejning.

14:55  

Days of Thunder
Days of Thunder Den unge, talentfulde racerkører Cole Trickle har et brændende ønske om at nå til tops inden for motorsporten. Da forretningsmanden Tim Dalan opdager Cole, sætter han ham på hold med den legendariske teamchef og bilbygger Harry Hogge, som skal lære ham vejen til succes. Men en voldsom ulykke sætter næsten en stopper for den unge Coles karriere. Cole Trickle: Tom Cruise. Tim Daland: Randy Quaid. Harry Hogge: Robert Duvall. Instruktion: Tony Scott.

DR K

12:25  

De vilde 60'ere (2:10)
De vilde 60'ere (2:10) "Den lange march mod frihed" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. 1960'erne var den amerikanske borgerrettighedsbevægelses årti med gigantmarcher med krav om ophævelse af apartheidsystemet i de amerikanske sydstater og stemmeret til sorte. Kravene blev mange steder mødt med vold, og tre unge borgerrettighedsaktivister blev brutalt myrdet i Mississippi.

13:05  

Slægtens spor (5:5)
Slægtens spor (5:5) Slægten er samlet i Gävle, en by der syder af industri, voksende klassekamp og åndelig vækkelse. Missionshuset er et naturligt sted at mødes for nogle, mens andre må tage beslutning om enten at rejse videre til andre byer eller at emigrere. Følg med på sidste del af rejsen hvor seriens vært Clary Jansson følger sin egen slægts vej fra land til by og dermed skildrer et Sverige, der på 150 år bliver forvandlet. Nordvision fra Sverige.

14:05  

Taxa (1:56)
Taxa (1:56) Da Krone-Taxa mister en af sine store kunder, får direktøren, Preben Boye-Larsen, problemer med de andre vognmænd. Samtidig må han endnu engang redde en chauffør ud af en knibe, tage stilling til et mystisk telefonopkald og søge at hindre, at Finn, med sine vogne, slutter sig til konkurrenten - men kan Preben blive ved med at stå distancen? Ved lufthavnen stiger Mike ind i Lottes taxa - senere efterlader hun ham brutalt i Sydhavnen - men har Lotte dermed set det sidste til Mike? Preben: Waage Sandø. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Helene Egelund, Niels Anders Thorn, Peter Gilsfort, Preben Harris, Anders Frandsen og Josina Bergsøe. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Bodil-uddeling, om verdens største stud, om Dario Fo, der spiser sig selv, om det københavnske rensningsanlæg Lynettens svære start, om da loftet faldt ned i Det kongelige Teater og om en gravhøj fra vor egen tid. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henirk Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Ultras Sorte Kageshow
Ultras Sorte Kageshow I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste cup-cake. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

12:45  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (1:2) Tintin får nys om narkotikasmugling. Han efterforsker sagen, men bli'r taget til fange på et stort skib. Her møder han for første gang Kaptajn Haddock, og de to flygter sammen.

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Air-bag-æggekanon NØRDerne skal lave et vildt forsvarssystem, så ingen kan komme ind i deres togvogn. Så med en kasse airbags og 4 kasser æg udvikler Kåre og Emil en klam æggekanon. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Venskaberen (1)
Venskaberen (1) I Venskaberen forsøger Bubber at finde en ny god ven til nogle af alle de børn, der mangler én. Denne gang er han taget til Løkken for at hjælpe 10-årige Magnus. Han har lige skiftet skole, fordi han blev mobbet på den gamle, og nu vil han gerne have hjælp til at finde en ny ven. Bubber kender heldigvis en dreng fra nabobyen, som måske er den perfekte ven for Magnus. De to drenge skal nu mødes for allerførste gang og sammen skal de ud på en iskold lækkerbisken af en overraskelse.

14:20  

Uglen
Uglen Uglen i himlen.

14:30  

Trio (1:10)
Trio (1:10) 11-årige Nora flytter til den lille bygd, Skjåk, og bliver indblandet i en spændende skattejagt efter Odins guld. Et lig dukker op, men ingen tror på børnene før de pludselig står ansigt til ansigt med en sandhed, der er endnu værre...

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Kan et slips være usynligt? Kan en lænestol være spids? Har du en løve på dit skrivebord? Sigurd, bjørnen Bjørn og de flittige hænder synger, tegner og fortæller. Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Charlotte Elm og Karin Prosberg Hansen. Programmedarbejder: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL - med Jonas
SKRÅL - med Jonas Kan man bruge røde diamanter til en sang? Kan man lave en sang om fest, hajer og dinosaurer, balloner og mågen IB? Ja, Jonas og Halfdan E kan. Glæd dig til SKRÅÅÅÅÅL! Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen. www.dr.dk/oline

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (8:9)
Bullerfnis (8:9) Det handler om, hvordan man skal opføre sig og "pommes frites frem". Buller og Fnis synger "Rør ved mig" og viser klip på det gamle sort/hvide fjernsyn - med børn, der måske ligner din far og mor, da de var små. Medvirkende: Hella Joof og Peter Frödin Instruktion og tilrettelæggelse: Ulla Raben Manuskript: Hans Kragh-Jakobsen Musik: Frans Bak Producer: Hanne Harbo

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Under en fodring på Danmarks Akvarium kravler en blæksprutte op på Sebastian Kleins arm. Den vil have fat i krabben han har mellem hænderne.

13:55  

Skrål med Billie (2)
Skrål med Billie (2) Billie elsker at klatre. I dag skal hun ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om en tur på klatrebanen samme med sin bamse.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b 2.b skal lave en cirkusforestilling sammen med 2.a og 2.c. Vil det lykkes Isak at lære at få en tallerken til at snurre rundt på en pind, og kan Lucas holde fire pinde med snurrende tallerkener på, mens han drejer rundt?

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse Dyregod og Knud Kylling.

DR1

15:15  

Fader Brown (1:10)
Fader Brown (1:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Et talent, han får god brug for, da den usympatiske Norman Bohum findes myrdet. Smedens hustru tilstår mordet, men er det virkelig hende, der er morderen?

16:05  

Fader Brown (2:10)
Fader Brown (2:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Da en kvinde findes druknet, opdager fader Brown, at det ikke var en ulykke, men derimod mord.

16:55  

Downton Abbey (9)
Downton Abbey (9) April 1917. Herskabstjeneren William bliver indkaldt til hæren, mens hans tidligere kollega Thomas vender tilbage til landsbyen, hvor Lord Grantham har skaffet ham job på hospitalet. Samtidig har Robert hyret en ny kammertjener, der viser sig at være stærkt mærket af krigen. Også Matthew Crawley vender tilbage til Downton Abbey, hvor Mary modtager et frieri - men ikke fra Matthew.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Mobilrevolutionen
Mobilrevolutionen I løbet af de sidste tyve år har mobiltelefonen ændret vores liv, og bevægelsen fra klodsede, stationære telefoner til den mobile verden er sket med halsbrækkende fart. Men hvordan fandt denne forandring sted? Få historien om, hvordan den mobile telefoni blev udviklet, og hvordan en så lille enhed kunne ændre verden så hurtigt og så radikalt.

16:00  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (13)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (13) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

16:40  

Stephen Hawkings mesterværk (3:3)
Stephen Hawkings mesterværk (3:3) Tag med den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse i videnskabens verden, hvor han behandler det ultimative spørgsmål: Hvorfor eksisterer universet?

17:25  

Rig, rigere, russer (8:9)
Rig, rigere, russer (8:9) Det kan være svært at finde kærligheden, når man er en russisk milliardær. For er det mon ens personlighed eller ens formue, der gør én attraktiv? Vi følger en gruppe stenrige russere, der er bosat i London og hører, hvordan de har fundet kærligheden.

DR K

15:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. kvindegymnastik som på oldemors tid, om Ritt Bjerregaard, der står til klø, om Korsør-ekspressen, der blev afsporet og om rejsegilde på en ny dansk filmby. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henirk Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

15:40  

Englands tidlige dronninger (1:3)
Englands tidlige dronninger (1:3) I den engelske middelalder og tudortid var inden i tvivl om, at det var Guds orden, at mænd regerede - og at kvinder ikke gjorde det. En håndfuld usædvanlige kvinder forsøgte alligevel at sætte sig på tronen. Den britiske historiker Helen Castor fortæller her om syv dronninger, der udfordrede mændenes magtmonopol. Først om Matilda, der for 800 år siden kun var en hårsbred fra at blive kronet til dronning i egen ret, og datteren Eleanor, der først fik magt, som hun havde i agt, da hun var i halvfjerdserne.

16:40  

Dommedag: 1. verdenskrig (1:3)
Dommedag: 1. verdenskrig (1:3) Nogle af 2.verdenskrigs største personligheder begyndte deres militære karriere i "Den Store Krig"; 1. verdenskrig. Både Hitler og Montgomery deltog med ivrig entusiasme, hvor de lærte om militær teknologi, og hvordan man øger krigens tabstal mest muligt. For Adolf Hitler blev hans erfaringer afgørende for hans senere ekstreme popularitet: for det var med løftet om at rejse Tyskland fra det bitre nederlag, at befolkningen godtog hans magt og handlinger, der i høj grad førte til 2. verdenskrig.

17:35  

Dommedag: 1.verdenskrig (2:3)
Dommedag: 1.verdenskrig (2:3) I marts 1916 bliver daværende kaptajn i den franske hær, Charles De Gaulle, såret af en bajonet og taget til fange af de tyske styrker. De Gaulles oplevelser som krigsfange får senere, i efterkrigstiden, afgørende betydning for Frankrigs forhold til Tyskland. På samme tid, to år inde i krigen, er den kommet i sin afgørende fase: Herman Göring udtænker en strategisk luftkrig over Verdun, der har en militært afgørende beliggenhed.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (1)
Osman og Jeppe I (1) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Horrible Henrik.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil sover i en Gapahuk. De redder en edderfugl fra et olieudslip, og Dr. Pjuskebusk fortæller om vadehavets mærkelige vadefugle. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Anne Schepelern.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på www.dr.dk/oline Sendt første gang 28.10.08

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Nu skal vi se fjernsyn.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa og Kristian kaster sig ud i dyst for at finde ud af, hvem af dem, der er mest ligesom Robin Hood. Måske får vinderen et kys af lady Marion?

17:01  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

17:35  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

17:50  

Dina Detektiv
Dina Detektiv Dina er syv år og kan lide at løse mysterier i blokken, hvor hun bor. Viceværten opdager, at blomsterne udenfor blokken er ødelagt, og mistænker at Jonas har sparket sin fodbold ind i blomsterbedet. Er det Jonas, som har ødelagt blomsterne? Dina undersøger sagen.

17:55  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit besøger Finn fra Campen Auktioner en gammel lade, som forhåbentlig er fyldt med veteranbiler. Hos Auktionshuset Hørsholm håber Ole på interesserede købere til eftersynet. Og hos Sjællands Bilauktion er fremmødet begrænset, men det tager Kim ikke så tungt.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (5)
Sporløs (5) Heidi er født på Gran Canaria for 39 år siden som barn af en dansk mor og en japansk far. Men hun var lille bitte, da hun sidst så sin far, og hun kan ikke huske ham, så hun har en drøm om at finde ham og lære ham at kende, før det er for sent. Nu har hun bedt Sporløs om hjælp, og sammen med Rie Helmer rejser hun til Japan i håbet om, at han er der, og at hun når frem i tide. Vært Rie Helmer Nielsen.

20:40  

DR1 Dokumentaren: Sådan svindles Danmark (3:3)
DR1 Dokumentaren: Sådan svindles Danmark (3:3) Hvordan stjæler man 38 milliarder uden at myndighederne opdager det? DR Dokumentar afslører, hvordan en lille gruppe danskere var med til at orkestrere et af verdenshistoriens største svindelnumre. Nu får du et kig ind i en skyggeverden, hvor også ledende medarbejdere i en af verdens største banker er anklaget for at have medvirket til svindel. Vært Thomas Buch-Andersen

DR2

18:30  

Mød politidirektøren
Mød politidirektøren I 2012 gennemførte England og Wales en politireform, der betød, at politidirektøren fremover skulle på valg for at være borgernes garanti for en effektiv udnyttelse af politiets resurser. I 2012 blev den pensionerede skolelærer Ann Barnes valgt til politidirektør i Kent, hvilket gjorde hende til chef for Storbritanniens største politistyrke og et budget på mere end 300 millioner pund. Et filmhold fulgte Barnes gennem det første svære år i et job, der ifølge hendes selv er uden en jobbeskrivelse, for at undersøge, om det nye politidirektørembede virker som et frisk pust udefra og er pengene værd!

19:15  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

20:00  

Kan videnskaben spå om fremtiden? (3:4)
Kan videnskaben spå om fremtiden? (3:4) En gruppe på 1.037 mennesker fra byen Dunedin i New Zealand er blevet fulgt tæt siden deres fødsel i 1972. Studiet har identificeret en grundlæggende udviklingsmæssig mekanisme, der vender op og ned på diskussionen om arv og miljø. Man kan kalde det en genetisk kontakt, der tændes og slukkes af begivenheder i livet. Arven er pistolen, men det er miljøet, der får pistolen til at gå af. Mekanismen illustreres her af tre eksempler: vold hos mænd, depression, og skizofreni forårsaget af hashmisbrug.

20:45  

Candy Film - da børneporno var lovlig (2:3)
Candy Film - da børneporno var lovlig (2:3) I 70'erne gør Color Climax Corporation dansk porno verdenskendt - og børneporno til en indbringende forretning. Peter Theander, der ejede virksomheden, var en succesfuld forretningsmand. Hvorfor havde han behov for at sælge børneporno? Hvem lavede egentlig optagelserne? Og hvorfor greb politikerne ikke ind? Mens journalist og tv-producent Thomas Heurlin leder efter svar, støder han på et spor, der fører til et fængsel i Tyskland. Her sidder en mand, der som barn blev misbrugt til børneporno - og som måske kan kaste lys på, hvordan børnepornofilm blev lavet i slutningen af 1970'erne.

DR3

18:10  

Reza og falafelbaren (3:6)
Reza og falafelbaren (3:6) Reza har efterhånden rigtig travlt med falafelbaren, men han mangler stadig at finde et lokale. Hans partner Patrick giver ham derfor valget mellem to ting; Food Truck eller Fisketorvet. Reza er ikke videre begejstret for nogen af mulighederne. Det hjælper heller ikke på stressniveauet, at han har planlagt en to-ugers tur til LA, for at lave musik med Sivas.

18:40  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:25  

Family Guy
Family Guy Meg rejser til Paris med sin veninde Ruth efter at være blevet mobbet i skolen. Men Megs eventyr ender brat, da hun bliver kidnappet. Brian og Stewie begiver sig straks ud på en actionfyldt mission for at redde hende.

19:45  

Family Guy
Family Guy Etårige Stewie bliver forelsket, da han møder etårige Penelope, der viser sig at være den kvindelige udgave af ham selv. Men Penelope har en utrolig dårlig indflydelse på Stewie.

20:10  

Mit bedrageri til skræk og advarsel
Mit bedrageri til skræk og advarsel I dette program møder vi Mads Dinesen, der som 19-årig blev udråbt som finans-geni og iværksætter-stjerneskud. I medierne fik han øgenavnet champagnedrengen, fordi han fyrede den af med champagne og kaviar og et generelt forbrug på over 100.000 kr. om dagen. Men tonen ændrede sig hurtigt, da Mads blev arresteret for omfattende bedrageri og dokumentfalsk. I programmet er Mads ved at afsone det sidste af sin dom, og han må sande, at livet ser meget anderledes ud nu, hvor millionerne ikke længere flyver om ørene på ham. Han fortæller her helt ærligt om, hvad der drog ham til at begå bedrageri, og hvordan en fængselsdom har forandret den nu 24-årige unge mand, der dog stadigvæk elsker champagne og en god forretning.

20:40  

DR3 Dok: Ung, mobbet og homo
DR3 Dok: Ung, mobbet og homo I Storbritannien springer stadig flere unge homoseksuelle ud, allerede mens de går i skole. Men selvom det er blevet mere udbredt at bekende kulør tidligt, kan der stadig være mange udfordringer forbundet hermed. Vi følger fire helt unge briter, der springer ud som homoseksuelle og får indblik i både de sejre og vanskeligheder, de oplever.

DR K

18:25  

Anne Frank - en historie om to søstre
Anne Frank - en historie om to søstre Anne Frank og Eva Schloss' historier er sælsomt blevet vævet sammen. Begges familier flygtede for nazisterne til Holland. Begges familier måtte leve i skjul, blev stukket og sendt i kz-lejr. Anne og hendes søster og mor omkom, mens Eva og hendes mor Elfriede overlevede. Ligesom Annes far Otto Frank. Annes dagbog blev fundet efter krigen og udgivet i 1947. Og da Elfriede og Otto i 1953 giftede sig, blev Anne og hendes dagbog for altid en del af Evas liv.

19:10  

Hitler - Tysklands fatale forfører (3:3)
Hitler - Tysklands fatale forfører (3:3) "Død, ødelæggelse og arven efter Hitler 1939-45" Britisk dokumentar fra 2014. (Hitler - Germany's Fatal Atraction) Efter udbruddet af 2. Verdenskrig i 1939, og den tyske hærs hurtige erobring af Polen og Frankrig steg Hitlers popularitet til uanede højder, men snart vendte krigslykken, og Tyskland befandt sig i en tofrontskrig mellem et uforsonligt Sovjet mod øst og en ressourcerig amerikansk/britisk alliance mod vest. Da krigen var tabt valgte de fleste af de nazistiske ledere at flygte eller at tage deres eget liv, og det blev det tyske folk, der stod tilbage med chokket, tabene og skammen over de hidtil største folkemord i Europas historie.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Duel på Sydpolen
Duel på Sydpolen I et særdeles barskt terræn og et klima med isstorme og temperaturer ned til 60 minusgrader kæmpede to mænd i 1911 om at komme først til Sydpolen . Den ene ekspedition blev ledet af den britiske officer Robert Falcon Scott, den anden af den erfarne norske polarforsker Roald Amundsen. Amundsen ankom til Sydpolen en måned før Scott, men da Scott døde under forsøget og efterlod sig gribende dagbogsnotater, blev det alligevel ham, der løb med æren. Takket være arkiver fra ekspeditionerne, vidnesbyrd fra andre opdagelsesrejsende, historikere og forskere er det muligt at fortælle historien om det livsfarlige væddeløb.

20:55  

TB - den glemte plage
TB - den glemte plage I næsten 200 år var tuberkulose en af de største dræbere i USA og i resten af verden. Man kaldte sygdommen for tæring, og årsagen var ukendt indtil opdagelsen af tuberkulosebacillen i 1882. Nu kunne man isolere de smittede på afsidesliggende senatorier, og selv om mange patienter faktisk blev helbredt, følte andre, at de var blevet ufrivilligt spærret inde i årevis. Først da mikrobiologen Albert Schatz i 1943 opdagede streptomycinet kunne TB helbredes. I de sidste 50 år er sygdommen i de rige lande blevet betragtet som udryddet. Men det har vist sig at være en stakket frist, for TB er vendt tilbage, nu som resistens overfor hidtil kendte antibiotikaer.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:10  

Hollywoods vildeste dyr (5)
Hollywoods vildeste dyr (5) Hollywoods Største Superstjerne Det er sjældent at der udklækkes større stjerner i Hollywood end Crystal. Hun er en Capuciner-abe som har været med i et hav af store Hollywoodfilm. Fra Night at The Museum, Hangover-trilogien, Vi Købte En Zoo, Doctor Doolittle og American Pie. Hun er stjernen i dette afsnit af Hollywoods Vildeste Dyr og Joakim håber, at der vil drysse lidt stjernestøv af på ham, hvis han kan få Crystal med i sin egen film.

18:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

18:35  

iCarly
iCarly

19:00  

Isas stepz (8)
Isas stepz (8) Isabella og hendes bedste veninde Ronja er stadig ikke på talefod, efter Isa kyssede Zac. Isa er ulykkelig, hun savner sin Ronja. Midt i det hele er der indbrud på danseskolen og Christian anskaffer sig en temmelig glubsk vagthund. Ronja dukker op på danseskolen, men opfører sig ikke helt, som Isa havde forventet. Stikker der noget under?

19:20  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Der skal nørdes igennem for fuld kraft, når DR Ultra sender et nyt afsnit af quizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program skal du møde Scott, der dyster i emnet Pokemon. Du kan også se, om Clement går hele vejen, når han svarer på spørgsmål om færger.

20:00  

Besat af: PageFour
Besat af: PageFour "BESAT AF: PageFour" Fire fans på 10 år og 13 år kan ikke få nok af Danmarks nyeste boyband, for de er besatte af popgruppen PageFour og deres musik. Nu rykker Anna, Maria, Ida og Signe, sammen med en enorm stak idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre PageFour-fans til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

20:25  

Wolfblood
Wolfblood

20:55  

Merlin (39)
Merlin (39) Morgana har overtaget dronningetronen, og dermed står Arthur over for en enorm udfordring: hvordan skal han bekæmpe Morganas udødelige soldater? Merlin bliver derfor nøglen til kongerigets fremtid. Kan han finde det store sværd Excalibur, der er kongerigets eneste redning?

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Robot-kaos.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den gnavne ugle.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Skovtur med kage
Skovtur med kage Fru Kat

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Surikat altid holder udkig.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Kristian læser op af Villads fra Valby.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence blevet hvirvlet ind i et spionmysterium. En kvinde er forsvundet, og hendes notesbog har sat Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder. Nu er de to nybagte amatørdetektiver gået undercover - og det er ikke ganske ufarligt.

23:20  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (3:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (3:3) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence på sporet af et internationalt mordkomplot. En russisk spion er ude på at dræbe en amerikansk minister. Tommy er havnet i kløerne på spionens bande. De stiller ham et ultimatum. Hvis ikke han stjæler en bestemt fil fra MI5, går det ud over hans lille søn!

DR2

21:30  

Far mod sin vilje
Far mod sin vilje Hvert oplever en række mænd at blive far mod deres vilje. Nu står 4 af dem frem og fortæller om hvor traumatiserende det er. Anne Sophia rejser spørgsmålet om mænd skal have ret til juridisk abort når de bliver far mod deres vilje?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

DR3

21:30  

Druktur Retur - Michael (5:6)
Druktur Retur - Michael (5:6) I dette afsnit vågner 22-årige Michael op i en pøl af portvin på et koldt halgulv efter en abefest med de gamle efterskolekammerater. Men derhjemme venter voksenlivet og ansvaret - og det kan være svært at tænke på, når hovedet snurrer rundt, og kvalmen presser på. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

22:00  

Afsporet
Afsporet Familiefaderen og reklamemanden Charles er vej på arbejde, da han i toget møder den smukke Lucinda. Det bliver ikke sidste gang, de to mødes, og en aften ender de på et hotelværelse. Det ligner det perfekte sidespring, men da en brutal voldsmand bryder ind på værelset, bliver det i stedet begyndelsen på et mareridt, der vender op og ned på Charles' tilværelse. Charles Schine: Clive Owen. Lucinda Harris: Jennifer Aniston. Philippe LaRoche: Vincent Cassel. Instruktion: Mikael Håfström.

23:40  

Reza og falafelbaren (3:6)
Reza og falafelbaren (3:6) Reza har efterhånden rigtig travlt med falafelbaren, men han mangler stadig at finde et lokale. Hans partner Patrick giver ham derfor valget mellem to ting; Food Truck eller Fisketorvet. Reza er ikke videre begejstret for nogen af mulighederne. Det hjælper heller ikke på stressniveauet, at han har planlagt en to-ugers tur til LA, for at lave musik med Sivas.

DR K

21:50  

Junkien Hitler
Junkien Hitler Ifølge Adolf Hitlers medicinske journaler og livlægen Theodor Morells optegnelser tog Hitler op mod 70 forskellige former for narkotika i sin levetid, herunder metamfetamin, men også en ekstrakt fra tyresæd angiveligt på grund af penisproblemer og alle former for beroligende midler og sovemidler. Göring, der selv var morfinist, gav Dr. Morell øgenavnet 'Det Tredje Riges injektionsmester', men Morell var heller ikke bleg for at bruge blodsugende igler som beroligende middel. Og da intet mere hjalp, måtte Hitler ty til beroligende nervemedicin til dyr for at kunne sove.

22:35  

Den sultnes drøm: luftsteg og vindfrikadeller
Den sultnes drøm: luftsteg og vindfrikadeller Fransk dokumentar fra 2014 (Imaginary Feast) I tyske kz-lejre, i japanske fangelejre og i Gulag, det sovjetiske net af arbejdslejre, skrev fangerne madopskrifter ned. Alle nationaliteter af kvinder, mænd, unge og gamle havde sulten tilfælles og risikerede liv og lemmer for at komponere i hundredvis af fantastiske, luksuriøse drømmemåltider i form af madopskrifter i små notesbøger.

23:30  

Hindenburg og Hitler
Hindenburg og Hitler Den tysk/prøjsiske feltmarskal Paul von Hindenburg var udråbt som helt i 1. Verdenskrig og blev en politisk nøgleskikkelse i det 20. århundrede, ikke mindst da han den 30. januar 1933 udnævnte Adolf Hitler til rigskansler. Fra 1919 til 1934 steg Hindenburgs popularitet til uanede højder, og mens han i Frankrig stod som nummer to efter den tyske kejser på listen over eftersøgte krigsforbrydere, kunne man i Tyskland finde hans portræt på alt fra kopper og tallerkener til væggene i de fleste hjem! Han slog Hitler ved præsidentvalget i 1932, men hvorfor hjalp han kun et år efter Hitler til magten?

DR Ultra

21:40  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:15  

Bedrag (6:10)
Bedrag (6:10)

01:10  

I farezonen (17:61)
I farezonen (17:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:00  

Spooks (63)
Spooks (63) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:55  

Kender Du Typen? - Digital Special
Kender Du Typen? - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

03:40  

Hammerslag 2009 (20)
Hammerslag 2009 (20) Enestående smuk natur, fantastisk klima og - frem for alt - imødekommende og smilende mennesker. 150.000 danskere besøgte sidste år Thailand. Hammerslag undersøger, hvad det koster at købe en bolig for dem, der bare må tilbage igen og igen. Sendt første gang 25.12.09

DR2

00:00  

Dokumania: Fortællinger om en seriemorder
Dokumania: Fortællinger om en seriemorder Lonnie Franklin blev i 2010 arresteret og anklaget for at være "The Grim Sleeper"; den berygtede seriemorder, som i løbet af 25 år skulle have myrdet over 100 afroamerikanske kvinder i Los Angeles. Det var et tilfældigt DNA-match, der forbandt Lonnie Franklin med de mange uopklarede mord og fik politiet til at begynde en svær og kompliceret efterforskning i et af Los Angeles fattigste kvarterer. Den prisvindende instruktør Nick Broomfield har talt med flere, der enten kendte Lonnie Franklin eller nogle af hans ofre for at finde ud af, hvorfor man ikke har opklaret de mange mord før nu.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:50  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (1:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (1:10) 10 mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal bevise, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur på egen hånd. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:35  

Rig, rigere, russer (9:9)
Rig, rigere, russer (9:9) Den ukrainske popstjerne Kamalyia og hendes stenrige mand Zahoor er flyttet til London i håb om, at Kamalyia kan få sit musikalske gennembrud her. Parret har besluttet at holde en fest for nogle af Londons spidser på det fornemme Henley Regatta i håb om, at det kan fremme Kamalyias sangkarriere. Så nu må parret gøre brug af alt, hvad de har lært om britiske manerer og etikette.

02:15  

På Grænsen: Den kulørte presse (6:10)
På Grænsen: Den kulørte presse (6:10) Bliver vi lykkelige af at læse sladder? Og hvor langt må paparazzifotografer gå? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere den kulørte presse. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:45  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

03:15  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

03:45  

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning
Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

DR K

00:20  

Shakespeares samlede værker
Shakespeares samlede værker Glæd dig til en hæsblæsende og meget morsom gennemgang af den store poets største værker. Læn dig trygt tilbage og lad Iben Hjejle, Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus tage dig med på denne tour de force gennem de mange komedier og tragedier i denne vanvittige opsætning af William Shakespeares samlede værker. Hvis du elsker Shakespeare vil du elske denne forestilling. Hvis du hader Shakespeare vil du elske denne forestilling...

02:00  

Øst for Paradis
Øst for Paradis Cal føler, at han altid er blevet forbigået af sin far, og at det er hans bror Aron, der har fået al fars opmærksomhed og kærlighed. Broderens gamle kæreste forstår, at den rastløse unge mand længes efter ømhed. Men heller ikke hun forestiller sig, hvilke katastrofale følger kampen for faderens opmærksomhed kan få. Cal Trask: James Dean. Abra: Julie Harris. Adam Trask: Raymond Massey. Instruktion: Elia Kazan.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35) "1917 - Rusland og St. Petersborg" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe -Travels through the Twentieth Century) I den sovjetiske mytologi var året 1917 en milepæl i verdenshistorien. Det var enden på det tsaristiske regime. Det var det år, Oktoberrevolutionen bragte Lenin til magten. Og det var ikke mindst begyndelsen til et socialistisk samfund! Men i år 2007 bryder ingen i St. Petersborg om at blive mindet om revolutionen i 1917. Historien er blevet rullet sammen som et gammelt maleri og stuvet af vejen i gemmerne på et museum, ingen gider besøge.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070912