dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. marts 2016

dk4

05:00  

Til bords med søstrene Gercke
Inspireret af H. C. Andersens eventyr, Den Lille Havfrue, vil Ulrikke vise, hvordan man nemt og hurtigt kan lave en havfruedragt, som man kan bruge om sommeren på stranden, når der skal skiftes badetøj. Vibeke vil lave rispapirruller med rejer, som let kan pakkes i madkassen eller tages med på turen til stranden.

05:25  

Er du til bøger?
Den ene var en excentrisk millionær og rejsekonge. Den anden var en lynende intelligent advokat, politiker og stridsmand. I efteråret 2013 kom der også en film om to af nyere dansk histories mest farverige personligheder, Simon Spies og Mogens Glistrup. Men efteråret bød også på to bøger om de to herrer, der både har begejstret og forarget danskerne. Flemming Chr. Nielsen har skrevet -Glistrup-, der er kommet i en ny og revideret udgave, og Søren Anker Madsen har samlet en række af Simon Spies mest markante citater i bogen -Spies -" i citater og billeder-. Hør to kendere fortælle om Mogens Glistrup og Simon Spies, når de er gæster hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

05:55  

Skarven
Skarven er en sjov, spændende og meget kontroversiel fugl. Det er en urfugl med dinosaurer gener, som skaber både debat, glæde og vrede. Natursynet, der herskede tilbage i 1800-tallet, og som stadig ses praktiseret af nogle den dag i dag, gik udelukkende på om naturen havde en nytteværdi, og om vi mennesker kunne tjene på den. Kunne vi ikke det, skulle den unyttige besværlige natur fjernes og udryddes - og det blev gjort med fynd og klem på mange arter. Datidens hårdhændende metoder gik kraftigt ud over rovdyr som odder, mår, grævling, fiskehejre og vores rovfugle -" ja selv den lille smukke isfugl blev opfattet som et skadedyr, der skulle bekæmpes. I begyndelsen af 1960'erne var der kun 125 ynglende par skarver tilbage i Danmark, og i hele Europa var der omkring 4000 par tilbage. Samtidig med den hårde jagt på uønskede arter foregik der kraftige forandringer i landskabet. Heder blev opdyrket, åløb udrettet og søer og fjorde udtørret og gjort til landbrugsland. Naturen i Danmark blev h

06:30  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

07:00  

Livsvalg
Den ligger altid lige rundt om hjørnet -" lykken! Men hvad er det egentlig, vi jagter, når vi jagter lykken? Hvordan ser lykken ud i hjernen? Bliver man lykkelig af at være rig eller bare af at få gode oplevelser med familien? Og kan et kosmetisk indgreb gøre en kvinde lykkelig? Anne Absalonsen og hunden Nelson har inviteret spændende gæster ind i sofaen, og det er: Lykkeforsker Chr. Bjørnskov, hjerneforsker Troels W. Kjær, metakognitiv psykolog, Pia Callesen samt Thomas og Anne Birgitte Uhlig, hhv. læge og sygeplejerske med speciale i kosmetiske indgreb. Familien Melgaard, der har taget forældreorlov og er rejst ud i verden med deres to børn, sender er lykkepostkort hjem, hvor de beskriver, hvad lykke er for dem.

07:50  

Hvordan?

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet skal vi med en gruppe helt nye jægere på jagt i statsskoven, vi skal på ny jagt med en enkelt jæger, der blot har gjort det et par gange tidligere - og så skal vi møde en jæger, der synes han er heldig, skønt jagten nær havde kostet ham om ikke livet så i hvert fald førligheden.

08:40  

Fiskemagasinet

Kanal 4

05:45  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Komplottet om at overtage kontrollen med Southfork løber ind i komplikationer som følge af forræderi og afpresning, desuden begynder J.R. at stille lidt for mange spørgsmål. Christopher og Elena skjuler deres følelser for hinanden for at kunne arbejde sammen på en handel. Det ser imidlertid ud til, at Christophers nye brud også selv har sine hemmeligheder.

06:30  

TV-Shop

07:30  

Kitchen Boss
Buddy laver en luksusbrunch med italiensk-inspireret french toast, basilikum-omeletter og stegte rosemarinkartofler med pancetta.

07:55  

TV-Shop

08:55  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Alle bliver chokerede, da Penny vælger at rebounde med en mand, der er helt forkert for hende. Imellem tiden presser vennerne Max til at få et job, så han kan stoppe med at nasse på dem. Det får ham til at melde sig til en "Mr. Gay"-konkurrence, og Alex og Dave fungerer som trænere.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte følger vi denne gang indsatslederen fra Gladsaxe Brandvæsen, når brandfolkene bliver sendt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en bil er væltet om på taget. Vi er også med når ambulancen bliver sendt ud til en ung mand, som klager over stærke smerter i brystet. En opgave som kræver overblik og faglig kompetence af den helt nye ambulancebehandler Heidi.

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry opdager, at han er gravid! Han må nu beslutte sig for om han skal blive på jorden eller vende tilbage til Zabvron. Reggie spekulerer på at blive til et menneske, og kvarteret får to nye besøgende.

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:15  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet, får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af gossip-eksperten Elisa Lykke og modeeksperten Jim Lyngvild. De kæmper om, hvem der kan imponere Rode mest med deres madlavningsevner. Se hvem der vinder og skal drikke champange med Rode og se, hvem der taber og skal tage opvasken. Bliver det Elisa der laver Havtaskekæbe i seranoskinke, med asparges og nye danske kartofler, eller bliver det Jim der for første gang laver laks med bacon og pasta. Og se hvordan det går, når Elisa og Jim skal grovpartere en kylling med MEGET skarpe knive.

07:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I Rod i Køkkenet i aften skal tv-værten Jens Blaunfeldt og sangerinden Kat kæmpe om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Bliver det Jens, der giver sig selv den udfordring, at han vil lave stegte kammuslinger, med asparges og blomkålspuré med et barn på armen. Eller bliver det Kat, der giver sig selv den udfordring at spise en meget stærk chili INDEN hun starter på lave sin Wok-ret, så hun ikke kan smage noget. Se hvem der vinder Og se med når Rode udfordrer dem begge med at piske æggehvide på tid.

07:50  

TV-Shop

08:05  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind styrer konkurrencen, hvor fem passionerede bagetalenter kæmper om de to professionelle konditorers gunst. I dag skal Anya, Rikke, Sarah, Line og Christina bage en kage, der beskriver, hvilken film, der er deres yndlingsfilm. Det er alene op til dommerne at beslutte, hvem der har gjort det bedst og hvem der skal have en tidsstraf.

08:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Fem passionerede bagetalenter skal i dag imponere de professionelle dommere, med at bage den flotteste og mest velsmagende cheesecake med gelé. Thomas Mygind er værten, der holder styr på, om de når det på kun halvanden time. For en af bagerne stopper bagningen i dag - den, der imponerer dommerne mindst sendes nemlig ud af Kagekampen. Bliver det Anya, Rikke, Sarah, Line eller Christina?

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

10:00  

En verden af bowling

10:30  

Teatermøde med Per Pallesen
Han har skabt musikalsk komik i international klasse og fået kæmpe succes med kittel, hinkestensbriller og underbid på fjernsynet. Han fik sit gennembrud som underbuksefabrikant for 43 år siden, blandt andet med sangen -Man kan jo ikke gøre for, at man har charme-. Det havde han, og det har han fortsat masser af i sin næsten 50-årige karriere som skuespiller. Men han har også fornemmelse for både publikum og kvalitet -" det beviste han senest som succesfuld direktør for Nørrebro Teater i syv sæsoner. På revyfronten skabte han i 1980'erne en helt ny stil i Hjørring-revyerne, og på hjemmefronten havde han sammen med skuespilleren Kirsten Peuliche ansvaret for to talentfulde døtre, Trine og Sofie, der begge har arvet både charmen og talentet. Per Pallesen er gæst i -Teatermøde- hos Henrik Lyding.

10:55  

Reklameinfo

11:00  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

11:25  

Nye tyske fortællinger
Karen Duve er både blevet kaldt nyfeminist og no-future-generationens forfatter, og hendes varemærke er den lakoniske og fuldstændig usentimentale fortællestil, som hun kobler med et skarpt blik for det absurde i mange hverdagssituationer. Hun skriver om voksne unge og deres livskriser, om kønsroller, om parforhold, sex og mandekultur, men også gerne om dyr, som hun sammenligner med mennesker. I programmet kan man møde Karen Duve, der kan ses i samtale med Hanne Roswall Laursen i Literaturhaus i Berlin. Programmet er det sjette i dk4s nye serie -Nye tyske fortællinger- hvori Hanne Roswall Laursen taler med nogle af de unge tyske forfattere, som i de senere år har gjort sig særligt bemærket på bogmarkedet både i Tyskland og i udlandet. Det er nu 20 år siden Berlinmuren faldt, og efterhånden er en ny generation af forfattere ved at slå deres navne fast, efter at efterkrigsgenerationen har været toneangivende i tysk litteratur i en hel menneskealder. Forfattere, der er født efter 1960 o

11:55  

Reklameinfo

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:20  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max arbejder sammen på en velgørenheds footballkamp, og gnisterne begynder atter at springe mellem dem. Navid opmuntrer Liam til at fortsætte med illegale kampe. Adrianna taber med fuldt overlæg en optræden på gulvet, i håbet om at hun derved vil kunne slippe ud af sin kontrakt. En forlægger bemærker Annies blog.

11:15  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory og Lorelai er stadig på kant med hinanden, fordi Rory er begyndt at gå i seng med sin ekskæreste Dean, som er gift. Sookie er begejstret, da Kirk fortæller hende, at Lorelai og Luke er begyndt at kysse, Lorelai og Luke må dog stadig bekræfte hinanden i, at de er på rette kurs. Emily har inviteret Rory med på en rejse til Europa, og Rory, som trænger til en pause fra sin mor samt alt bøvlet omkring hendes affære med Dean, beslutter at sige ja tak.

Kanal 5

09:40  

Perception
Amerikansk krimiserie. Pierce hjælper Donnie, da han havner i problemer.

10:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En skurk kaldet Clock King hærger Starling City, mens Laurel er vært ved en familiemiddag som ender katartofalt.

11:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver opdager at Slade er i live og påtænker at tage hævn over Oliver.

dk4

12:00  

Naturligvis
Øjensygdommen AMD kan behandles med akupunktur med iøjnefaldende resultater. Hvor utroligt det end lyder, så kan øjensygdommen, tør AMD, behandles med imponerende resultater med akupunktur. AMD er en svækkelse af det centrale syn, altså den del af synet, hvor vi stiller skarpt. Der tale om et svind af sanseceller i makula, som medfører et stort tab af livsværdi for personen. Til at illustrere hvordan akupunkturen kan afhjælpe dette problem, får vi besøg af akupunktør Bente Repstock med 10 års klinikerfaring og Inger Kaae Rasmussen, som har fået synet tilbage. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som

12:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på røget makrel med salat, kartofler og grønt, når Sanne Holden Venlov tryller et grønt og velsmagende måltid frem, med bl.a. spiselige cosmea- og løgblomster, velbekomme!

12:55  

Kostråd om

13:00  

Reklameinfo

13:15  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter lektor Rikke Lund fokus på, om sociale relationer kan medvirke til at skabe en sund alderdom. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

14:05  

Hvordan?

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Eventyrlige Peru
Tag med dk4´s Frantz Howitz og Tiffany Tours på rejse til -Eventyrlige Peru -" Inkaernes rige-. Som turistland har Peru alt hvad hjertet begærer: historiske seværdigheder, storladne landskaber, en farverig befolkning og ikke mindst den bevægende historie om de overgreb, der blev begået mod inkaerne efter spaniernes invasion fra 1532. For de, der er specielt interesseret i arkæologi, er Peru en sandt Eldorado, især hvis man rejser nordpå. Her byder de arkæologiske rester efter Mochekulturen på den ene overraskelse efter den anden, men selvfølgelig er det først og fremmest inkaernes gamle hovedstad Cusco og de store inkatempler som Machu Picchu, Ollantaytambo, Saqsaywamán og Qoricancha, der tiltrækker turister i millionvis. I dk4´s serie i fire dele -Eventyrlige Peru -" Inkaernes rige- præsenterer Frantz Howitz en lang række af Perus seværdigheder og deres historie og interviewer undervejs lokale guider og arkæologer. Rejseserien slutter med et mere dybtgående program -Hvad Nordperu

14:50  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Kevin er tvunget til at vende hjem, og han lader sine frustrationer gå ud over Jackie. Da Marcus dukker op ved Piedmont Place skolen, beslutter Roland at true ham, uden at fortælle Joan om det. Trevor modtager nye ordrer.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En paranoid regeringsansat smider en bombe hos Pope og Associates. Quinns fortid skaber spænding på kontoret. Cyrus forsøger at holde en ulykkelig forelsket præsident i ro, men så dukker en af Olivias ekskærester op.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. I kølvandet på John Ross og Sue Ellens forsøg på at overtage Ewing Energies, gør Bobby gengæld med hjælp fra sin bror Gary. I mellemtiden er Pamela fanget mellem Christopher og John Ross, der fortsætter med at bekrige hinanden. Det hele kulminerer i et vildt bilræs.

Kanal 5

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Holdet ved ikke, hvad de skal stille op med efterforskningen af et brutalt drab, men så nævner Stablers søn, at ugerningen er som hentet ud af et videospil. En afhøring af spilproducenten bringer dem nu på sporet af en tidligere ansat. Et spor, der ender hos et ungt par, der hævder ikke at kunne skelne mellem fantasi og virkelighed.

13:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Malones hold teamer op med Gil Grisoom og hans CSI-hold, da de også jagter en seriemorder som er rykket til New York.

14:05  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En studerende forsvinder efter at være kommet med en rascistisk bemærkning under en forelæsning.

dk4

15:20  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - The Witness til PS4 - Assassins Creed Chronicles: Russia til PS4 - XCOM 2 til PC - Sébastien Loeb Rally Evo til PS4 - Hitman Beta til PS4 (preview)

15:50  

Reklameinfo

16:00  

TirsdagsBingo, direkte
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Kolonihaveliv

17:40  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

Kanal 4

15:05  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypiger søger bonderøve er på idylliske Djursland, hvor Jeanette er faldet fuldstændig for bonderøven Martin. Men måske må hun erkende, at konkurrencen om hans gunst er for hård. Imens tager lille Rhea og modellen Nicole al opmærksomhed fra de andre piger på date med skovmanden Bjørn, hvor der leges med - motorsav!

16:05  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Master Fatman og Michael Monetz skal hos to meget modige familier skal indrette fire rum på fire dage. De har hver 10.000 og 10 timer per dag, og det første rum, der skal laves, er familiernes stuer. Master Fatman kaster sig ud i et stort pallesofa-projekt, men da han ikke er den store syerske ender han med en noget alternativ løsning. Få nips ud og manden ind i stuen Guld gør Michael Monetz glad, så det kommer der masser af i stuen. Michaels datter Camilla, skal lære den store kunst at forgylde, men bliver forgyldningsmesteren Michael Monetz mon tilfreds med hendes håndværk? Familierne er intetanende om hvad der sker i deres hjem, og spørgsmålet er hvad de siger til den nye indretning, og om det er Monetz eller Fatman, der vinder dagens program?

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe giver modvilligt Joel lov til at holde en fødselsdagsfest for hende, men den ender galt, da en overraskelse pludselig dukker op. Imens vil Vivian møde Wades far, men det bekymrer Wade. I mellemtiden får Annabeth et uventet tilbud, som måske kan vise sig at være det perfekte for hende.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. På Valentines Dag får CSI-holdet både en smagsprøve på det værste og bedste i livet.

16:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En demonstration mod politiets metoder udvikler sig, og holdet sættes under pres for at opklare sagen.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Da liget af en teenager bliver fundet sammen med hendes ældre kusines ID, efterforsker Benson og Stabler sagen. De finder nu ud af, at pigen tilhørte en gruppe som havde fundet sammen via internettet. Det viser sig at pigen var genstand for en ældre mands besættelse, men før de kan pågribe ham, bliver han ligeledes fundet død.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Denne gang går vores rejse gennem alpelandet til Klagenfurt ved Wörthersøen og til Achsensøen i Tyrol. Klagenfurt ligger ved en af Østrigs smukkeste søer -" Wörthersøen, og der er ikke langt til Slovenien og Italien. Achsensøen er kendt for sine termiske vinde, der er meget populære blandt sejlere og surfere. Nogle af de musikalske gæster, man bl.a. kan møde, er Reiner Kirsten, Andreas Fulterer, Chantal, Bergfeuer, Graziano og Silvio Samoni.

18:30  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk -" tysk med Matlok- taget til et historisk sted i Sønderjylland, nemlig til Schackenborg Slot i nærheden af Tønder. Efter reformationen overgik stedet til Kongehuset, og i 1661 blev det overdraget til Hans Schack, hvorefter slottet blev kaldt Schackenborg Slot. I elleve generationer tilhørte slottet familien Schack, men i 1978 blev det overgivet til Kongehuset, og det var her, Prins Joachim fra 1993 til 2014 levede sammen med sin familie, inden de flyttede til København. Men Schackenborg har stadig status som kongeligt slot, og efter Schackenborg Fondens overtagelse af Schackenborg, kan Prinsen og hans familie stadig tage ophold på slottet efter eget ønske. Matloks samtalepartner er en anden historisk person, nemlig den sidste udenrigsminister i DDR, Markus Meckel, som i 1989 deltog i de afgørende forhandlinger om Tysklands genforening ved de berømte 2-plus-4- forhandlinger med udenrigsministre fra de fire tidligere sejrsmagter efter Anden

19:10  

Q møder Christian Nissen
Mediernes uafhængighed er til stadighed truet af politisk indblanding. Denne klare melding kommer fra Danmarks Radios tidligere generaldirektør Christian Nissen, der er gæst i Henrik Qvortrups samtaleprogram "Q". Med afsæt i sine mere end 10 år som øverste chef for DR giver Nissen opsigtsvækkende eksempler på, at politikerne flere gange har prøvet at blande sig i programmernes indhold.

19:40  

Kniv og gaffel

20:00  

Slip spændingerne med Stanley
Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det er disse selv-behandlinger, Stanley Rosenberg eksklusivt viser i fire nye programmer på dk4, hvor han tager fat på migræne, ansigtsløft, lungefunktionen og dobbelthager. I dette program fortæller Stanley Rosenberg lidt om sin tilgang til behandling og selvbehandling.

20:25  

Livsværdier
Efter at have hørt Niels Hausgaard udtale; -Kristendommen er en god idé, som vi burde overveje at indføre!- har Dina inviteret ham til en samtale om, hvordan man indfører kristendommen i sit eget liv. Er vi danskere kristne -" eller tror vi bare, at vi er det? Hausgaard bekender sig personligt til at forsøge at være kristen og hans tro hænger uløseligt sammen med tvivl. Dina spørger, hvordan man opdager kristendommen. Hvordan man helt bogstaveligt tager de kristne værdier som kærlighed, tilgivelse og barmhjertighed til sig og udlever dem i praksis. Findes der en dybde i kristendommen, som kan opdages og udleves? Dina vil også vide, om det er muligt at få et nært forhold til skrifterne og spørger Hausgaard om, hvordan man kan blive dygtig til at leve sit liv. Hvilke værdier har Hausgaard opdaget og taget til sig fra Ny Testamente? Se med og få svar på, hvad Niels Hausgaard mener, når han siger, at der foregår et fedteri for Gud i kirkerne!

20:55  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Overlevelsesstrategier-.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Adeles Alzheimers bliver værre og værre, og Richard gør sig store overvejelser om deres bolig-situation. Da der sker en eksplosion på en cafe, bliver det en travl dag for lægerne på skadestuen. Callie hjælper Meredith, og Lexie, Arizona og Alex står sammen om at hjælpe Morgans søn, der er for tidligt født. Jackson bider af en patient, og Marc opfordrer ham til at finde en måde at håndtere stressen på.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Den står på knofedt og kreativ tænkning, når Master Fatman og Michael Monetz konkurrerer mod hinanden i boligindretning og design. Opskriften er enkel: De får udleveret nøglerne til to helt almindelige hjem, som de hver især skal give en make-over fra gulvtæppe til loft. På bare fire dage skal de give fire værelser en make-over, og de skal selv sørge for alt lige fra spartling, maling og tapetsering af rummene til at finde ud af, hvor skabet og alle de andre møbler skal stå. Til hvert værelse har de 10.000 kroner og 10 timer til rådighed. Når de 10 timer er gået, bliver deres indsats bedømt af de to dommere, indretningsarkitekten Lisbett Wedendahl og håndværker Johannes Villads Nielsen, som vil vurdere, hvor professionelt de kendte har svunget hammer og malerpensel i løbet af dagen. Den sande prøve står dog for alvor først, når resultatet af make-overen bliver afsløret for den familie, der til daglig bor i huset. For her vil det store spørgsmål om, hvorvidt den

20:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er endelig på benene igen efter sin operation. Nu skal hun ud for at opleve Istanbul sammen med kæresten Benjamin, inden turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Natascha Lineas gravide mave vokser, og hun er allerede tynget af sin graviditet. Hun glæder sig til, at lillebror kommer til verden, og hun har truffet en masse nye valg i sin måde at være mor på. Sonny har taget hul på en helt ny hverdag som fuldtidsfar for Melia hver anden uge. Nadia-Shila er udfordret i sin hverdag, fordi hun lider af angst. Hun forsøger dog at overvinde angsten ved at gøre noget, hun ikke har gjort længe.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon regner sig frem til, at han for længst vil være død inden det rent teknologisk vil være muligt at downloade hans bevidsthed i en robot. Han kaster sig derfor ud i et rent orgie af helsekost, sunde vaner og ultra-forsigtig adfærd.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon "slår op" med Amy, vækker det bekymring hos drengene, da han begynder at anskaffe sig katte, som erstatning for hende.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Wolowitz forsøger at finde sammen med Bernadette igen. Sheldon og Raj erklærer hinanden krig på universitetets campus.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard bliver deprimeret da det går op for ham, at alle de andre fyre har kærester, mens han er alene. Amy vil gerne præsentere Sheldon for sin mor.

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet genåbner en 10 år gammel sag, hvor den eneste overlevende, hvis far belv anholdt for forbrydelsen, stadig hævder hans uskyld.

dk4

21:10  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

21:45  

Mik Schacks Public Service
I Albertslund ligger boligafdelingen -Alberts Have- med helt nye almene boliger. Her bor folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne. Men hvorfor bor han til leje i en såkaldt almen bolig, og hvorfor bor så få folketingsmedlemmer i almene boliger, når det for en stor del af befolkningen er den foretrukne boligform? Det vil Mik Schack meget gerne vide, når han er på besøg hos Tesfay. Men der er også noget med et snelaug og andre opgaver, som beboerne selv tager sig af. Hvad det er for noget, og hvordan århusianeren og murersvenden Mattias Tesfaye er endt i Albertslund, i Folketinget og hos Socialdemokraterne - det får vi også vide, mens Schack og Tesfaye tager det helt nye køkken i brug.

22:30  

Koncert
I Danmark har vi stadig en retrorock-scene, der hylder fortidens legender og et stærkt navn heriblandt er Syreregn. De er en dansk power-trio, der spiller bluesbaseret syrerock, med stærke inspirationer fra 60´erne og 70´ernes rock-artister. De debuterede med pladen OCD i 2009 og har udgivet både singles og EP'er siden.

23:25  

Saluté Chateau Sainte Margurite

23:30  

På tur til Toscana
I dette afsnit af På tur til, tager vi på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde, der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine. Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over, om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum betyder også, at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine. Udover de mange vingårde tager bussen os også forbi mange af regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, ligesom vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

Kanal 4

21:00  

Kanal 4 docs: Tre til kærlighed
Dansk dokumentarserie. Anni og Mads har valgt at kombinere livet som helt almindelig småbørnsfamilie med at leve i et åbent, såkaldt polyamorøst forhold, hvor de gerne må have andre kærester ved siden af. Men selvom Mads nyder friheden til at kunne være sammen med andre kvinder, kæmper han en hård kamp mod jalousien, når Anni går til fest i salsaklubben for at finde andre partnere. Det nyforelskede par Bjørn og Zoe har valgt at give hinanden lov til at have sex med andre, men Zoe har brug for at få sat nogle klare rammer for det åbne forhold. Så inden Bjørn skal i byen for at score, har parret sat sig for at lave en såkaldt kærlighedskontrakt, så de i fremtiden ikke overskrider hinandens grænser. I Herning tager Bøje på kursus for at slippe af med de hæmninger, der spænder ben for, at han og kæresten Lotus for alvor kan begynde at leve i et åbent forhold. Bøje, der er ny i tantra-verdenen, skal lære at acceptere, at Lotus, der er tantra-massør, giver sine klienter en intim helkropsmass

22:00  

Hjælp, jeg er begravet i rod
Dansk reportageserie. Inger bor alene i Fredericia. Hun har lidt af samlermani og tvangstanker siden barndommen, og hendes hjem er stopfyldt med ting. Hun føler, at tingene råber til hende, at hun skal købe dem, men de mange ting forhindrer hende i at leve det liv, hun så brændende ønsker sig: Et liv med plads til andre mennesker. Inger har selv bedt om hjælp til gøre sig fri af sin sygdom - men spørgsmålet er, om hun kan klare det, for selv med støtte fra en psykolog og hjælp til oprydning, er det en svær kamp. Se med, om det lykkes.

23:00  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Quantico
Amerikansk dramaserie. Rekrutterne forlader Quantico for første gang, og Ryan og Alex' forhold tætnes. I nutiden beslutter Alex at dele sin version af historien.

21:55  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Finch og Sam forsøger at redde Arthur Claypool uden hjælp fra Reese, men de trues nu af både Control og Vigilance. Reese og Fusco er fortsat sporløst forsvundet.

22:55  

Hannibal
Amerikansk thrillerserie. Will rejser til Litauen hvor han finder nye spor af Hannibal, mens Jack rejser alene til Italien for at reasearche selv.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en forsvunden teenager, mens Hotch kæmper med skaderne efter sit overfald.

dk4

00:00  

Spørg direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

00:50  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

01:40  

Stjernetræf
Hun er kendt for glade og fængende melodi grand prix-melodier, som hun optrådte med sammen med Søren Bundgaard i 1980´erne. I år 2000 fik hun et nyt gennembrud med udgivelsen af albummet -Mit Liv med Patsy Cline-, hvor en ny og mere dybsindig side af hende viste sig. Samme følsomhed, inderlighed og glæde til musik har hun taget med sig i sit nye album -My Favorite Love Songs- Mød Kirsten Siggaard i et ærligt interview om, hvordan sangene er vokset ind under huden på hende, og hvorfor det netop var vigtigt for hende, at albummet blev til i samarbejde med Søren Bundgaard.

02:05  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

02:45  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

03:15  

Spørg om læsning

03:30  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

04:00  

Bog og forfatter
Spansk fodbold er meget mere end de store -_El Classico- opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Uanset hvilket niveau, er en fodboldkamp i Spanien ikke bare en kamp mellem to hold. Det er lidenskab, passion og en direkte afspejling af Spaniens dramatiske og blodige historie. Forfatterne Jesper Ralbjerg og Svend Rybner har gennem en lang research bevæget sig helt ind i hjertekammeret af spansk fodbold, og Rybner er gæst i studiet til en farverig samtale om Spaniens historie og fodboldens rolle på den Iberiske halvø. Vært: Ib Søby

04:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Adeles Alzheimers bliver værre og værre, og Richard gør sig store overvejelser om deres bolig-situation. Da der sker en eksplosion på en cafe, bliver det en travl dag for lægerne på skadestuen. Callie hjælper Meredith, og Lexie, Arizona og Alex står sammen om at hjælpe Morgans søn, der er for tidligt født. Jackson bider af en patient, og Marc opfordrer ham til at finde en måde at håndtere stressen på.

00:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe giver modvilligt Joel lov til at holde en fødselsdagsfest for hende, men den ender galt, da en overraskelse pludselig dukker op. Imens vil Vivian møde Wades far, men det bekymrer Wade. I mellemtiden får Annabeth et uventet tilbud, som måske kan vise sig at være det perfekte for hende.

01:55  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. I eventyrverdenen underviser Rumplestiltskin Cora i magi, men kongen befaler at hun beviser sit værd ved at spinde guld.

02:50  

House
Amerikansk dramaserie. Cameron overbeviser Houses team til at tage sig af en selvmordstruet mand med kroniske smerter - samme slags smerter, som House lider af. Med sit nye adoptivbarn går det op for Cuddy, at hun ikke længere kan bruge så meget tid på sygehuset.

03:40  

Gilmore Girls
Rory bliver ført bag lyset af sin manipulerende klassekammerat Francie, som får overbevist Paris om, at Rory står bag et komplot mod hende. Emily bliver sagsøgt af en tidligere stuepige, og Lorelai møder en interessant mand, Alex Lesman, under en konference.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Bailey bliver desperat, da en patients tilstand forværres betydeligt. Alle på hospitalet kæmper for at finde en ny organdonor til drengen. Meredith får noget at tænke på, da den dødsdømte fange og patient ønsker at dø, før han bliver henrettet. Mark ender i en kompromitterende situation på operationsstuen. Cristina undgår Owen.

Kanal 5

00:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. I Utah er der blevet begået en række rituelle mord, og holdet iler straks afsted.

01:45  

Bunraku
Amerikansk drama fra 2010. På en fremtidig jordklode uden våben bliver en mystisk omstrejfer, en bartender og en ung samurai tvunget til at finde ud af at arbejde sammen for at hævne sig på en ... En nat træder en fremmed ind på byens saloon og betror bartenderen, at han vil slå Nicola ihjel. En samurai ved navn Yoshi kommer til byen i samme ærinde og da deres veje krydses, er det endelige opgør begyndt.

04:10  

Krimi5
KRIMI5 har denne gang været i Nordjylland; på Mors udløste beskyldninger om tyveri i narkomiljøet en af de seneste års mest brutale sager om tortur og afstraffelse. En sen aften blev Niels Lundø og en veninde bortført fra deres hjem og kørt til et øde beliggende hus. De følgende 6 timer blev parret udsat for ekstremt grov vold, fysisk og psykisk tortur. Parret fik løbende tæsk og med en hæksaks skulle fingrene klippes af, en rødglødende tang blev presset mod Niels' arm og til sidst fik han en skovl i hånden og blev tvunget til at grave sin egen grav.Tæsk, trusler og systemsvigt. Mange voldsramte kvinder kæmper ikke kun mod en voldelig mand - de skal også kæmpe mod paragrafferne for at få et liv i fred. Mød to kvinder der kæmper for et liv i fred for deres voldelige eks.Endelig er vi rejst med Rigspolitiet til Bornholm for at hjælpe til under en større aktion. Der skal kontrolleres tunge køretøjer og politiassistent Tim Haugsted skal hjælpe gruppen med at sørge for at lastbiler og dyret

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagen Helte er vi denne gang lige i hælene på brandfolkene fra Gladsaxe, når de bliver sendt ud til en voldsom brand i flere campingvogne. Vi er også med, når paramedicineren Simon, får en noget ubehagelig opgave, da han sammen med lægen, bliver sendt ud til en person som er blevet ramt af et S-tog.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070358