dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 19. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 19. marts 2016

dk4

05:00  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

05:30  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Bruxelles

06:20  

Forskningsmagasinet
Hver gang der kommer en liste over, hvor korrupte verdens lande er, ligger Danmark altid i top som et af de absolut mindst korrupte. Hvorfor det forholder sig sådan, og hvordan en del af forklaringen kan findes i danmarkshistorien -" det ser Niels Ebdrup og Mette Frisk Jensen, der forsker i dansk korruptionshistorie og er leder af websiden danmarkshistorien.dk ved Aarhus Universitet, nærmere på i denne udgave af Forskningsmagasinet. I programmets anden del -Spørg videnskaben- er gæsten professor Jan Ladewig, der blandt andet besvarer spørgsmålet: -Har dyr følelser?- Programmet produceres i samarbejde med videnskab.dk

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet Sandartfiskeri
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervansoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program tre ud af tre om havfiskeri i Djupvik

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget til Mallorca i den nordvestlige del af Middelhavet. Her er livet smukt, varmt intenst og for tilrejsende turister også ganske afslappende -" hvis man da ikke går på jagt ude i de genstridige bjerge. På Mallorca kan familieferien og jagten på den sjældne balear buk kombineres -" og det gør vi så-¦ Medvirkende: Antonio Teruel - Owner IberHunting, Line Kyhn - ledsager, Jose Mejias Gusano - jagtguide, Gabriel Canaves Capllonch - jagtguide, Francisco Santacreu Ferrer - chefjagtguide, Steen Andersen - HuntersMagazine.

08:00  

Det handler om følelser
Nogle mennesker lever sammen med en person, der drikker for meget eller tager stoffer. De mennesker har en partner, der er misbruger, og de kan selv være med-misbrugere. Hvordan er det at leve sammen med en person, der er fuld eller skæv meget af tiden? Hvordan føles hverdagen for den, der er med-misbruger? Og hvad gør det ved forholdet -" til partneren, til familien, og ikke mindst til én selv? Og hvad kan man gøre ved det? Det ser Michele Lauritsen sammen med forskellige gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.medmisbrug.dk

08:30  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Med humor, vid og engagement tryllebinder Hardeep Dhanjal unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Kig med og bliv inspireret, når dk4 sender portræt af inspirationstaler, og ildsjæl, Hardeep Dhanjal.

Kanal 4

05:40  

Dog With A Blog
Det er første skoledag, og alle Averys klassekammerater er skudt i vejret i løbet af sommerferien, hvilket får hende til at føle sig usikker. Tyler, hvis karakterer fra sidste skoleår ikke er noget af prale af, må fremvise sit nye korte hår for hele skolen - resultatet af en handel han har måtte slå af med sine forældre.

06:05  

Dog With A Blog
Avery forsøger at hævde sig selv, efter hun har opdaget, at vennerne har tænkt sig at holde hende udenfor 'pjækkedagen', fordi de ikke synes, at hun er tilstrækkelig oprørsk. Bennett forsøger at finde anvendelse for alle de ting han har proppet ind garagen, efter at Ellen har givet ham besked på, at han skal se at få dem smidt ud.

06:30  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy laver lækre familieopskrifter, som samtidig er dejligt billige, fx Mors kylling og kartofler, pasta e fagioli og stegte courgette-bøffer.

07:50  

TV-Shop

08:50  

Kitchen Boss
Buddy laver mad fra Middelhavet: stegt branzino med saltskorpe og derefter paella. Så kommer en ven forbi for at give Buddy opskriften på sin salat med grønne bønner.

Kanal 5

05:50  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:15  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Efter at familien Weaver har lært Larry om konceptet 'aprilsnar', er han stålsat på at narre dem.

06:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Jackie og Debbie er blevet bedste venner og betror sig til hinanden, bortset fra, at Jackie har 'glemt' at nævne sit job på den lokale mexikanske restaurant for Debbie.

07:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Clark Gregg genoptager rollen som Agent Phil Coulson fra Marvels spillefilm, når han samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward (Brett Dalton), som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May (Ming-Na Wen), pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz (Ian De Caestecker), strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye (Chloe Bennet).

07:45  

TV-Shop

08:00  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Den tidligere oddset-babe, 44-årige Janni Mathorne Christensen, ryddede alle forsider, da hun i 2010 blev anholdt og varetægtsfængslet for at have snydt en ældre alkoholisk rigmand for 1,5 millioner kroner. Nu er hun blevet kæreste med den 25 år ældre respekterede forretningsmand og milliardær Karsten Ree, nok mest kendt som tidligere ejer af Den Blå Avis. Parret får en turbulent start på deres forhold, da Janni idømmes 1 år og 3 måneders fængsel i landsretten. Alligevel vælger parret at flytte sammen i Karstens 70 millioner kroner dyre palæ på Strandvejen. Nye udfordringer kommer dog hurtigt til, for Karstens gamle ven er tilsyneladende ikke glad for at se det umage par sammen og vil gøre alt for at sætte en stopper for deres forhold. Også selvom det kræver, at der tages mere drastiske midler i brug.

08:50  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Bronze Tiger flygter fra fængselet og går efter prototypen på Malcolms jordskævlsmaskine.

 
dk4

09:00  

Hvordan?

09:05  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

09:35  

Hjemmeyoga

10:00  

Fit Talk
FIT Talk bevæger sig ud på syngende grund i denne udgave, hvor erhvervspsykolog Majken Matzau kommer forbi studiet med sine healende krystal-skåle, også kaldet syngeskåle. Få hendes forklaring på, hvorfor og hvordan lyden kan lindre stress og ubalancer i kroppen.

10:30  

Fit Talk

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

11:40  

How2scrap
Mange tror fejlagtigt, at scrapbooking kun er til fotoalbums. Men hvorfor ikke hænge de fine layouts op på væggen? Så har man mulighed for at gøre indretningen af sit hjem personlig. how2scrap handler denne gang om stilarten Shabby chic, der indskriver sig i tidens boligtrend med lyse farver og romantisk stil - og derfor er ideelt til dette. dk4's programværter Pia og Rikke står klar til at vise, hvordan man kan lave et flot, personligt layout -" de har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker, og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til nye, kreative måder at bruge fotos på. Følg med i de helt nye afsnit af how2scrap. Materialer: -¢ Hvidt karton 12x12- -¢ 3 ark mønsterpapir 12x12- -¢ Hvidt karton til fotomatte -¢ Sværte -¢ Bling swirl -¢ Bling sten (iRock) -¢ Blomster -¢ Bånd -" blonder -¢ Tag -¢ Kageserviet Værktøj: -¢ Skæremaskine

Kanal 4

09:25  

TV-Shop

10:30  

Op
Amerikansk animationsfilm fra 2009. Ved at binde tusindvis af balloner til sit hjem rejser den 78-årige Carl af sted for at opfylde en livslang drøm om at se Sydamerikas natur. Lige efter at være lettet, finder han imidlertid ud af, at han ikke er alene på sin rejse - Russell, en spejder 70 år yngre end ham selv, er uforvarende blevet en blind passager på rejsen. Sammen tager de på et eventyr, hvor de møder talende hunde, en ond skurk og en sjælden fugl med navnet Kevin.

Kanal 5

09:35  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer forsøger at få det bedste ud af situationen ved at afholde deres eget afdansningsbal i Spencers lade.

10:20  

CSI
Amerikansk krimiserie. En besætning på en fiskerbåd på Lake Mead er chokerede, da de finder et afsavet kvindeben.

10:25  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En kvinde forsvinder, efter at hendes kæreste er blevet slået ihejl af politiet, og holdet mistænker hendes forsvinden til at være banderelateret.

11:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. En ung mand findes død i ørkenen, og sporene fører Grissom på sporet af en gruppe unge, der dyrker raveparties og designerdrugs i den store stil.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Et skyderi på et kontor tvinger en kvinde til at forsvinde, måske fordi hun skjuler på en stor hemmelighed.

dk4

12:10  

Reklameinfo

12:20  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

12:45  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

13:15  

Golf på Mallorca

13:40  

Reklameinfo

13:50  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

14:20  

Stjernetræf
Hun er kendt for glade og fængende melodi grand prix-melodier, som hun optrådte med sammen med Søren Bundgaard i 1980´erne. I år 2000 fik hun et nyt gennembrud med udgivelsen af albummet -Mit Liv med Patsy Cline-, hvor en ny og mere dybsindig side af hende viste sig. Samme følsomhed, inderlighed og glæde til musik har hun taget med sig i sit nye album -My Favorite Love Songs- Mød Kirsten Siggaard i et ærligt interview om, hvordan sangene er vokset ind under huden på hende, og hvorfor det netop var vigtigt for hende, at albummet blev til i samarbejde med Søren Bundgaard.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:20  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En af Merediths allerførste patienter, bliver indlagt påny med en ny diagnose. Maggie tror, at Richard kender til hendes forhold til Andrew.

13:15  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Neal støder sammen med sin far, hjernekirurgen Dr. Peter Hudson, da de skal behandle Neals alvorligt syge mor, Asra. Hun kommer til skadestuen med nogle mystiske symptomer, der gør at de må sætte dele af Angels Memorial i karantæne.

14:10  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Sæson seks af den amerikanske krimiserie åbner, da efterforskningen af et kidnapningsforsøg på en seksårig pige afdækker en fertilitetslæges plan om at stjæle fostre. Desuden giver sagen startskuddet til en kamp om forældreret mellem pigens biologiske mor, og så kvinden som har født hende.

13:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Da Benson og Stabler efterforsker sagen om en mor og hendes teenagedatter, som er forsvundet, opdager de et komplot mellem en korrupt imigrationsadvokat og prostitutionsbagmænd, der smugler kvinder ind i landet, som derefter bliver holdt som sexslaver.

14:05  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Holdet står overfor en usædvanlig opgave da de må redde livet på et nyt nummer, som allerede er døende. Reese forlader holdet, og Finch spekulerer over sin fortid og hvorledes han i sin tid skabte Maskinen.

dk4

15:00  

Så skøn er... Wörthersee

15:25  

Schlagerstar
Den unge tyske sangerinde Vanessa Mai er anset som Tysklands næste superstjerne og sammenlignes allerede med ikoner som Helene Fischer og Andrea Berg. Helt fra barndommen har Vanessa Mai haft showbizz i blodet, i det hendes far er turnerende musiker, og som 15-årig blev hun tysk mester i hip hop dans. Da Vanessa for et par år siden blev forsanger for det populære orkester Wolkenfrei (Skyfri), tog hendes musikalske karriere for alvor fat, og de første to albums har toppet hitlisterne i flere tysktalende lande.

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Anne-Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

17:40  

Kniv og gaffel

Kanal 4

15:10  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

16:05  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Niklas på 23 år blev hørehæmmet som lille, da han led af meningitis. Hans hørelse er nu så dårlig, at hans ellers så aktive ungdomsliv er sat på stand by. Hans venner falder fra, og han er begyndt at isolere sig. Så hvis han skal have ungdommen og sit gamle liv tilbage, skal det lykkes ham at komme til at høre igen.Malkia på fire år er født med kræft og trods sit unge liv, har hun været utallige operationer igennem. Hun er nu helbredt, men hendes hårde start på livet har sat sine spor, da hun også kæmper med et hørehandicap. Hendes forældre drømmer om, at en sidste operation kan give hende hørelsen tilbage, så Malkias liv for alvor kan begynde

17:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 29-årige Jeanette fra Frederiksund. Hun har været single siden kæresten var hende utro for små tre år siden. Efterfølgende har Jeanette haft svært ved at være alene, hun går ikke på rigtige dates, og hun klæder sig næsten kun i sort. Det vil Caroline lave om på. Hun vil have Jeanette til at finde ro i sit eget selskab, klæde sig mere farverigt og genfinde troen på kærligheden.

Kanal 5

15:05  

The Flash
Amerikansk dramaserie. The Flash kæmper mod et meta-menneske, hvis kræfter måske er en tand for meget til selv The Flash.

16:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Malcolm Merlyn bliver taget til fange af Ra"s al Ghul og bragt til Nanda Parbat. Oliver og Diggle rejser til Nanda Parbat for at forhindre, at Malcolm bliver dræbt. Ray bliver besat af, at få færdiggjort sin atomdragt, så han kan redde byen. Felicity frygter, at han vil komme til at dele skæbne med Oliver, og hun forsøger at få ham væk fra laboratoriet.

17:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson er mere stålsat end nogensinde før på at få fingrene i Gideon Malick og én gang for alle få stoppet Hydra.

dk4

18:00  

Dansktop-BOX

18:30  

Sommersang i Mariehaven 2014
Sommersang i Mariehaven på dk4 er blevet et must for rigtig mange seere. I dette program er der som altid folkefest og sommerstemning, liv og glæde i baghaven hos Helge Engelbrecht i Ansager, hvor han med sit 11 mands orkester Neighbours & Friends blander kortene til noget af det bedste for de fleste. Hele Danmarks Keld Heick tager sig godt af 60'er-rocken, mens vidunderlige Daimi sætter haven på den anden ende med sit gode humør, sange, der swinger og hele seks guitarister i sit følge inkl. gemalen Clifford Gentle! Sangerinden Trine Gadeberg kan i sandhed lidt af hvert og sammen med Tommy Rasmussen fra Neighbours & Friends sætter hun tiden i stå med verdenshittet "Time To Say Goodbye". Jo, det er i sandhed de store sanges eftermiddag denne gang i Mariehaven, hvor også Tommy Rasmussen selv viser klasse med balladen "You Raise Me Up". Kapelmester i Mariehaven, Ronnie Olesen demonstrerer endnu gang, hvordan et flygel kan håndteres og endelig er der også sublim musik og sang i den yngre a

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox Special
En mand og hans guitar, en mand opslugt af ulykkelig kærlighed, en gruppe mænd, der forenet får skumsprøjt frem på nethinden, humor og frække glimt i øjnene. Det er Schlagerbox Special -" Männer, her på dk4.

Kanal 4

18:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie Zangenberg har inviteret musicalstjerne Julie Steincke som gæst til sit madselskab, hvor de tilbereder en række italienske lækkerier. Mens de hygger om maden er der tid til at snakke om Julies Steinckes svære skolestart i England, hvor lærerne måtte slå eleverne, og om hendes rejse fra at føle sig som en fiasko til at ende på den rette hylde som en af Danmarks mest anerkendte musicalstjerner.

19:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. FremtidenFamilien bruger tiden på at finde sig selv og blive en familie igen. Louise skal lære at leve med at give Maggie fra sig halvdelene af tiden, og tankerne om et nyt barn er langt væk, fordi hun synes, at deleordningen er svær at leve med. Drengene tager til Tyrkiet for at få en status på deres kommende lejlighed. Silas er stadigvæk vild med ideen om at få endnu et regnbuebarn, hvorimod Johannes, ligesom Louise, ikke helt har det på samme måde. Hvad fremtiden skal bringe, og om familien skal have flere børn, vil tiden vise. Nu vil Silas, Johannes og Louise koncentrere sig om hinanden og ikke mindst om Maggie.

20:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter på, det bliver hendes tur til at komme på operationsbordet. Men hun må indse, at tyrkisk planlægning foregår lidt anderledes end i Danmark. Maria taget stort skridt, når hun forlader trygheden og bofællesskabet og skal nu stå på egne ben for første gang, siden hun blev mor. Amanda Sisses søn William skal i skole om halvandet år, men for den unge mor er det ikke for tidligt at træne ham i disciplin. Derfor er han begyndt at gå til dans. Martinna har taget hul på en ny hverdag. Hun er flyttet ud af kollektivet og bor nu alene i lejlighed med sin mand og søn.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på en dating hjemmeside. Efter at have set sin nye flotte, men tåbelige kæreste sammen med fyrene står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne date sportstrænede dumrianer efter at have været sammen med Leonard.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard anvender en robot-arm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning. Afsnittet er det første i sæson 4.

19:00  

Tag pengene og løb
Dansk underholdning. Gamemaster Ibi Makienok styrer slagets gang, når kæresteparret Yannich Saxo Larsen, 22 år, og Breki Reynisson, 19 år, kæmper om 100.000 danske kroner. Det cool kærestepar fra Kastrup har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. De næste 30 timer skal Yannich og Breki nu gøre alt for at holde på deres hemmelighed gennem en strøm af skrappe forhør, så pengene ikke bliver fundet og går tabt. Spørgsmålet er bare, om de ellers så kølige drenge kan holde hovedet koldt, eller om panikken breder sig som timerne går og ender med en afsløring?

20:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Den kontroversielle fodboldangriber Nicki Bille er tilbage sammen med "Rytteriets" Rasmus Botoft. Botoft har taget sit hjemmelavede lerlandshold med, og holdene skal gætte, hvem der er hvem. De får kyndig hjælp af Signe Lindkvist og Nikolaj Stokholm. Alle mand skal på gulvet for at smadre vinduer i street soccer, og så får Skibby og Stokholm fornøjelsen af at boltre sig i vandet i en ny synkronsvømningsduel. Nicki Bille og Botoft battler i Superspurten om, hvem der er hurtigst, og vi finder ud af, om Bille kan slå sin egen rekord fra første sæson? I den store finale får Botoft og Lindkvist afprøvet lårmusklerne, når de springer i sadlen som jockeys på den galopperende hest.

dk4

21:35  

Schlagercruise 2016
Hop med ombord, når dk4 og DFDS inviterer seerne med på Schlagercruise. Gennem fire koncerter, som blev optaget på Pearl Seaways mellem Oslo og København i januar måned 2016, kan du opleve en buket af stjerner fra Tyskland, Østrig og Schweiz. Der er stemning og fest ombord sammen med Ilka Wolf, Die Cappucinos, Vanessa Mai fra Wolkenfrei, Leonard, Sigrid og Marina, Peter Michael, Christin Stark, Laura Wilde, Linda Fäh og vinderne af Dansktop Talent 2016; Dansvingerne. Vært: Ib Søby

22:35  

Dansktop-prisen 2016

23:30  

Schlagertræf
Vi kender Hansi Hinterseer fra scenen, hvor han begejstrer sit store publikum, men hvad lytter han selv til, når han en stille aftenstund slapper af og kigger ud over Tyrols bjerge. Schlager-stjerner er lette at sætte i bås, eller placere på en bestemt musikalsk hylde, men som alle andre kreative personligheder, har de en hverdag, en livsstil og inspirationskilder, som ikke nødvendigvis har med Schlager-musik at gøre. I forbindelse med Schlager-festival 2015 i Horsens har dk4s Ib Søby mødt en række Schlager-stjerner, som også fortæller om, hvor meget de kender til Danmark. Medvirkende: Hansi Hinterseer, Peter Michael, Rossana Rocci, Maria Voskania, Sonja Christin, Madeleine Willers, VoxClubb og Die Cappucinos.

Kanal 4

21:00  

The Makeover
Amerikansk tv-komedie fra 2013. Hannah Higgins er en intelligent og motiveret politisk konsulent. For at forbedre uddannelsesreformen, stiller hun op til kongressvalget, men ender med at tabe stort. Inden næste valg vælger hun at rekruttere ølleverandøren Elliot Doolittle. Elliot er Hannahs modsætning. Han har en karakteristisk Boston-accent, et vildt skæg og klæder sig særdeles uformelt. Hannah forsøger at få ham til at tale, klæde sig og opføre sig som en gentleman. Efterhånden som Elliot bliver mere præsentabel og Hannah bliver mindre højtidelig, kommer de til at udgøre et perfekt match.

23:00  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Ashers loyalitet bliver sat på en hård prøve. Frank håndterer en sag som ender med at blive meget personlig. Wes kommer ud for en farlig konfrontation under hans fortsatte efterforskning af Rebeccas forsvinden.

Kanal 5

21:00  

Looper
Amerikansk-kinesisk thriller fra 2012. I en tid, hvor tidsrejser endnu ikke er blevet opfundet, udnytter mafiaen teknologien til at sende uønskede personer tilbage i tiden for at blive myrdet af såkaldte "loopers". Joe er en looper, der har succes med sit arbejde og ikke tøver, når han skal likvidere en person fra fremtiden. Men en dag genkender Joe sit fremtidige jeg som han ikke formår at myrde, og som lykkes med at flygte, og nu må Joe i bogstaveligste forstand finde sig selv.

23:25  

Hælerjagt
Krimidokumentar. Med godt 36.000 indbrud om året i Danmark er danskerne det mest indbrudsplagede folk i Europa. Og der er nok at komme efter i vores hjem. Dyr elektronik, designermøbler, smykker m.v. Men hvem er det, der aftager tyvegodset? Hvem er hælerne? Det har Sverre Quist sat sig for at finde ud af. Derfor sætter han bl.a. et dyrt designermøbel til salg på Den Blå Avis - til en mistænkeligt lav pris. Den er der rift om! En kriminel, som kender hælermarkedet, påstår, at de fleste danskere er parat til at købe stjålne varer - når bare prisen er god. Men markedet er ikke kun i Danmark. Østeuropæiske bander sørger for, at masser af tyvegods havner østpå. Derfor rejser Sverre Quist til Kaunas i Litauen for at opspore danske hælervarer på et stort genbrugsmarked.

dk4

00:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

00:20  

Spørg direkte

01:10  

Viggo Rivad
Det var aldrig kun held, der gjorde, at Viggo Rivad blev en af Danmark bedste fotografer, han evnede at læse situationen -" at vente. Dansk fotografis nestor Viggo Rivad er død 93 år gammel. Den store humanist, som altid stod på de svages side, var det store forbillede for generationer af pressefotografer. I to programmer kan man møde manden, der skildrede mere end et halvt århundrede med sit kamera. Første del -Viggo Rivad - en fotografs fortællinger- giver indsigt i Viggo Rivads liv og passion -" han valgte bl.a., i en lang periode, at tjene sine penge som taxichauffør, da han vidste, at skulle han lave de billeder, han ville, så måtte han have sin frihed og sin integritet. Kameraet førte ham på eventyr -" til motiver, der senere er blevet hans signatur bl.a. "Kofoeds Skole", "B & W Teglholmen", "Et farvel", "Lauritz" og "Amra-. I anden del -Viggo Rivad - vennerne i Aswan- skildres et sjældent venskab, der startede med et enkelt klik, som fik stor betydning for hans liv. Mød Vig

01:40  

Viggo Rivad
Det var aldrig kun held, der gjorde, at Viggo Rivad blev en af Danmark bedste fotografer, han evnede at læse situationen -" at vente. Dansk fotografis nestor Viggo Rivad er død 93 år gammel. Den store humanist, som altid stod på de svages side, var det store forbillede for generationer af pressefotografer. I to programmer kan man møde manden, der skildrede mere end et halvt århundrede med sit kamera. Første del -Viggo Rivad - en fotografs fortællinger- giver indsigt i Viggo Rivads liv og passion -" han valgte bl.a., i en lang periode, at tjene sine penge som taxichauffør, da han vidste, at skulle han lave de billeder, han ville, så måtte han have sin frihed og sin integritet. Kameraet førte ham på eventyr -" til motiver, der senere er blevet hans signatur bl.a. "Kofoeds Skole", "B & W Teglholmen", "Et farvel", "Lauritz" og "Amra-. I anden del -Viggo Rivad - vennerne i Aswan- skildres et sjældent venskab, der startede med et enkelt klik, som fik stor betydning for hans liv. Mød Vig

02:05  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

02:35  

På tur til Toscana
I dette afsnit af På tur til, tager vi på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde, der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine. Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over, om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum betyder også, at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine. Udover de mange vingårde tager bussen os også forbi mange af regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, ligesom vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

03:05  

Kniv og gaffel

03:35  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

04:30  

Er du til bøger?
Den ene var en excentrisk millionær og rejsekonge. Den anden var en lynende intelligent advokat, politiker og stridsmand. I efteråret 2013 kom der også en film om to af nyere dansk histories mest farverige personligheder, Simon Spies og Mogens Glistrup. Men efteråret bød også på to bøger om de to herrer, der både har begejstret og forarget danskerne. Flemming Chr. Nielsen har skrevet -Glistrup-, der er kommet i en ny og revideret udgave, og Søren Anker Madsen har samlet en række af Simon Spies mest markante citater i bogen -Spies -" i citater og billeder-. Hør to kendere fortælle om Mogens Glistrup og Simon Spies, når de er gæster hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

Kanal 4

00:00  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie.

00:55  

Dreamcatcher
Amerikansk-canadisk science fiction-film fra 2003. Jonesy, Henry, Pete og Beaver er fire kammerater, der som skoledrenge reddede en dreng med Downs syndrom, Duddits, fra at blive tævet af brutale bøller. Deres kontakt med Duddits efterlader drengene totalt forandrede, de opdager bl.a., at de har fået evner indenfor telekinese, der gør det muligt for dem at kommunikere uden ord med hinanden, læse andre menneskers tanker samt at kunne se ind i fremtiden. De fire er forblevet venner også som voksne mænd, og hvert år tager de på en jagttur sammen i en afsidesliggende hytte. Under den årlige weekendudflugt deler de fire venner nogle flasker og udveksler historier. Men hyggen afbrydes, da de bliver opsøgt af en dødeligt syg jæger, hvis krop er blevet vært for et rædselsvækkende ormelignende væsen, som slipper løs og begynder at myrde løs, indtil kun Henry er tilbage i live. Efter angrebet bryder en voldsom snestorm løs, og Henry opdager at de uhyggelige begivenheder er de første tegn på en i

03:30  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda vil bevise en pointe for Laura og forsøger derfor at stable en grillfest på benene - kun for kvinder. Heather møder en attraktiv slagter. Carlene er frustreret over Ripp, og Sharon forsøger at hjælpe Zack med hans problemer.

04:20  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda er mistænksom over for Luke, og det fører til en overraskende opdagelse om Ripp. Og så må Carlene og de andre "GCB's" stå sammen, da de pludselig er i fare.

Kanal 5

00:25  

Det stærke køn
Engelsk drama fra 2010. Året er 1968, og på en af tidens største arbejdspladser, Ford-fabrikkerne i Dagenham udenfor London, arbejder kvinden Rita O'Grady som syerske. Utilfreds med lønnen og uligestillingen arrangerer Rita en strejke, og tager dermed de første skridt mod ligestillingskampen i England - og resten af verden.

02:40  

Hannibal
Amerikansk thrillerserie. Will Graham vågner fra sin koma og begynder så småt at stykke begivenhederne sammen.

03:30  

Krimi5
"Det er ikke nu jeg skal dø!" skreg Jeanette da hun blevet tævet og voldtaget på et pænt hotel i København. Hun er prostitueret fra Afrika og ifølge politiet er hun dermed en af de mest udsatte kvinder i det danske prostitutions-miljø. Pigerne er her sjældent af egen fri vilje og præsenteres ofte for store fiktive beløb de skal betale tilbage ved at sælge sex. Hvis pigerne ikke betaler, lader bagmændene det gå ud over pigernes familier hjemme i Afrika. I Jylland er vi taget med politiet på bordel-razzia, og her finder vi de afrikanske piger i usle bordeller i små landsbyer. KRIMI5 fortsætter ved dissektionsbordet: I Danmark begås der giftmord, som aldrig nogensinde bliver opdaget, fordi vi obducerer alt for lidt. Sådan lyder anklagen fra Jørgen Lange Thomsen, en af Danmarks førende retsmedicinere. Malenes far blev aldrig obduceret, og nu sidder hun tilbage med tvivlen og alle indicierne, men får aldrig svaret på om han reelt blev myrdet. Med en kødøkse i hånden angreb Finn flere gange

04:15  

Krimi5
En gang om ugen. Så tit har en ejer af tre spilleklubber haft røveri. Foran rullende overvågningskameraer har unge mænd trukket pistoler og nu er KRIMI5's Tine Røgind taget ud for se nærmere på spillehallerne, som nærmest reklamerer med at blive røvet. Tine Røgind fortsætter på natte-razzia med Kriminalforsorgens sikkerhedsenhed: Med hunde skal de ved midnatstid ransage en arrest. De er på jagt efter stoffer, våben og har en mistanke om at en indsmuglet mobil har været en del af trusler mod et vidne. I Danmark skal anholdte fremstilles for en dommer senest 24 timer efter, de er blevet taget af politiet. Det foregår i et grundlovsforhør i en af landets dommervagter. Dommervagten er normalt lukket land for pressen, men KRIMI5 har helt unikt fået adgang til at filme i dommervagten og følger den dommer, der afgør om de mistænkte skal varetægtsfængsles eller sættes på fri fod. Provokerende unge, ulovlige stoffer og bilister i farlige biler. Arbejdet som politibetjent på en ø som Bornholm ka


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005843