dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. marts 2016

dk4

05:20  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

05:50  

Seniormagasinet
Rude Strand Seniorhøjskole og Tisvildeleje Højskole er målrettet seniorer, men de har vidt forskellig baggrund og forskelligt indhold. Alligevel henvender de sig til de over en million danskere, der er over 65 år -" og det går rigtig godt -" i øvrigt også med at få børnebørn med på den ene af højskolerne. I programmet møder vi de to forstandere Ulla Fisker og Mogens Johansen, som fortæller om indhold, tradition og fremtidsplaner. Programmet vises i samarbejde med Danske Seniorer.

06:20  

Det' kattens liv
Der lever over 500.000 vilde katte i Danmark. Mange af dem under kummerlige forhold. Kattens Værn har i mange år arbejdet på at forbedre livet for disse katte. En af dem, der hjælper er katteinspektør Jan Flesborg, der har arbejdet med at indfange og genudsætte katte i de seneste knap 30 år. Tag med ham på patrulje, hvor han blandt andet skal sætte en fælde op for at hjælpe en syg kat og sætte tre andre katte fri igen efter, at de er blevet kastreret.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Det handler om følelser
Nogle mennesker er afhængige af sex og kærlighed på samme måde, som andre er afhængige af alkohol og stoffer. De kan fx være besat af porno, besøg hos prostituerede, have elskere/elskerinder, et utal af engangsaffærer, og forelskelse på forelskelse og gå fra forhold til forhold. Hvorfor bliver nogle mennesker afhængige af sex og kærlighed? Hvordan føles det? Og hvad gør det ved dem? Det ser Michele Lauritsen og gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.lottechristiansen.dk og sunderelationer.dk

07:30  

Parfumekunst
Tyskland er måske ikke lige det første land, man tænker på, når det handler om parfume, men en ny og anderledes opfattelse af velduftende vand ser ud til at vokse frem i Tyskland i disse år: Alternative, uafhængige nichedufte, der bryder med vores traditionelle opfattelse af, hvordan en parfume skal dufte, komponeres eller markedsføres. I dette eksklusive interview for dk4 fortæller parfumekurator Thorsten Biehl om sit arbejde med parfume som kunst og med nogle af verdens bedste næser. Vært: Anne Absalonsen

08:00  

Reklameinfo

08:10  

How2scrap
Scrapbooking er en kreativ hobby -" og har man børn, er det også en rigtig hyggelig måde at være sammen på. I denne udgave af how2scrap har dk4's faste programvært Pia, inviteret sin datter Victoria -" og hendes veninde Clara med i studiet. Her viser pigerne, hvordan man kan lave to forskellige typer minialbum - og giver masser af fif undervejs. Clara har fx taget fotos af sine bedste veninder og har fået dem til at skrive personlige hilsner på små tags. Dette -råmateriale-, bliver i løbet af programmet omdannet til en rigtig fin venindebog. Victoria har haft sit kamera med i skole, og vil med sit minialbum dokumentere sin hverdag. Begge ideer er sjove for børn - her og nu, men på langt sigt, er det også hyggeligt for dem at have som minde. Følg med, når Clara og Victoria indtager studiet og giver inspiration til, hvordan man scrapper med børn. Materialer Claras bog: -¢ Akrylsider til for- og bagside -¢ Zutter Bind-it-all maskine til at sætte bogen sammen med spiral -¢ 12x12- mønste

08:40  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

Kanal 4

05:40  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Familiebåndet styrkes, da et medlem af Ewing-familien trues af en helbredskrise. Christopher og Elena må indse, at ikke alle er, hvad de giver sig ud for at være, selv ikke de mennesker, som er tættest på dem. Dybt begravede hemmeligheder fra fortiden bliver afdækket.

06:25  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy laver lækre familieopskrifter, som samtidig er dejligt billige, fx Mors kylling og kartofler, pasta e fagioli og stegte courgette-bøffer.

07:50  

TV-Shop

08:55  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Brad og Jane er værter for en spilaften sammen med Penny, Pete, Max og Scotty, men konkurrencen kommer hurtigt ud af kontrol. Imens skal Dave tage en stor beslutning angående sin karriere, og Alex prøver at hjælpe ham.

Kanal 5

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larrys flotte bror, DJ Jazzy Jeff, aflægger et besøg og påstår, at det kun drejer sig om familiehygge. Men han er faktisk i ledtog med deres far om at få hele rumvæsen-samfundet bragt tilbage til planeten Zabvron. Amber betror sig til Debbie omkring sin college-kæreste.

05:50  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:15  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I ROD i køkkenet i aften, får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af reality-stjernerne Sidney Lee og Peter "Ulven" Birk. Rodes tålmodighed bliver sat på en stor prøve, da ingen af de to reality-stjerner laver mad derhjemme. Så hvem kommer til imponerer Rode mest? Bliver det Sidney, der vil lave pasta med kødsovs, eller bliver Ulven Peter, der har købt ind til bøf med sovs og kartofler? Se også hvordan Sidney reagerer, når han kommer til at røre sig i ansigtet efter han har hakket chili. Og se om drengene har kræfter nok, når Rode udfordrer dem til at skulle trække bovbladet ud af en lammekølle.

07:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften skal rapperen og vegetaren Jøden kæmpe med radioværten Heino om hvem, der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest med deres madlavning. Bliver det Jøden med en speciel ret fra Schweiz, eller bliver Rode mere imponeret af Heino, der presser sine madlavningsevner til det yderste, når han skal lave en syrlig pastaret med kylling, citron og Cola. Se også hvem af de to der er hurtigst til at piske en halv liter flødeskum og se om Jøden kan overvinde sin fobi for hakkekød, når de to skal finde ud af, hvem der har bedst øjemål.

07:50  

TV-Shop

08:05  

Kagekampen
Dansk underholdning. Hvem bager sig til finalen i dag? De to professionelle dommere forventer i dag en indbagt overraskelse, når de skærer i deltagernes kager. Vil det lykkes for dem alle " og vil bagerne oveni købet overraske dommerne med smagssammensætningen? Thomas Mygind styrer slagets gang og sørger for, at de tre ugefinalister overholder tiden.

08:55  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

09:50  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

10:20  

Reklameinfo

10:30  

EU-skeptikerne med Heinrich August Winkl
Quo vadis, Europa? Hvor går du hen? Dette spørgsmål stiller Siegfried Matlok, på baggrund af en stigende skepticisme i mange EU-lande, i programmet til en af Tysklands mest betydningsfulde historikere, nemlig professor Heinrich August Winkler. Med Winkler vil Siegfried Matlok diskutere de voldsomme forandringer, som registreres i den tysk-europæiske undergrund. Især også spørgsmålet om det måske er Tyskland og kansler Merkels -_Übermacht-_ eller dominans, som i øjeblikket skaber en voksende modstand i mange af EUs medlemslande både på højre- og venstrefløjen, vil Matlok tage fat på. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

11:00  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

11:35  

Aktuelt kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:20  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie forestiller sig en alternativ udgave af virkeligheden, hvori hun aldrig forlod Kansas. I denne virkelighed er hun forlovet med sin skolekæreste " Dixon er en succesrig hip-hop stjerne; Adrianna er en letlevende skuespillerinde; Naomi arbejder som ejendomsmægler og Teddy er ikke sprunget ud af skabet.

11:15  

Gilmore Girls
Jess er taget til Californien for at besøge sin far, og Lorelai forsøger at finde det rette tidspunkt til at fortælle Rory, at hendes kæreste er rejst. Emily beder Rory om at hjælpe hende med at udvælge noget passende tøj til skolens afslutningsceremoni.

Kanal 5

09:45  

Perception
Amerikansk krimiserie. En forsvundet FBI-agent bliver fundet død,og Pierce bliver nu nødt til at åbne en lukket sag fra sin fortid.

10:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Bronze Tiger flygter fra fængselet og går efter prototypen på Malcolms jordskævlsmaskine.

11:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver og Quentin prøver at overbevise Sara om at blive i Starling City.

dk4

12:00  

Reklameinfo

12:05  

Elsk din skygge
Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:20  

Hamam i Holbæk
Midt i den danske natur ved Holbæk Fjord finder man et meget eksotisk islæt, nemlig tyrkisk bad - Hamam. Stedet er en del af foreningen Sidesporet, der bestyrer en lang række non-profit foreninger såsom Holbæk vandrehjem og Holbæk Søbad. Under et besøg på Hamam oplever man både et tyrkisk bad, der skiller sig ud fra en almindelig massage ved at huden bliver skrubbet godt igennem og renset for døde hudceller, og kan samtidig nyde nogle af de andre faciliteter såsom dampbad, sauna og svalerum, hvor man kan se ud over Holbæk Fjord.

12:25  

Kostråd om

12:30  

Kostråd om

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

13:40  

Dans i fokus

14:05  

Reklameinfo

14:15  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af stand-up-komiker Anders Stjernholm.

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Fort Marshall forbereder sig på at tage imod betydningsfulde æresgæster i forbindelse med fejringen af basens 100 års fødselsdag. Hector og Gloria må håndtere følgerne af Pennys tilbagevenden. Roxy og Trevor er bekymrede for deres tvillingers helbredstilstand.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Hemmeligheder, utroskab, mord, sex og politik er dagligdag hos Pope og Associates. Her håndterer Olivia Pope og hendes team skandaler, får hemmeligheder til at forsvinde og fikser de problemer, der er på nippet til at bryde frem i pressens og offentlighedens søgelys.Quinns identitet bliver afsløret og det lader til, at hun bliver Pop og Associates' største skandale hidtil. En senator beder Olivia om hjælp. Præsident Fitz kommer i et dilemma, da Mellie og Cyrus udfordrer ham under et live telefoninterview.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Ryland fortsætter sit forsøg på at ødelægge Ann ved at afsløre hemmeligheder fra hendes fortid. Samtidig er John Ross' planer om at overtage Ewing Energies ved at gå i vasken, og Christopher ændrer taktik vedrørende Pamela Barnes. En gammel fjende fra familien Ewings fortid dukker op igen.

Kanal 5

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Sæson seks af den amerikanske krimiserie åbner, da efterforskningen af et kidnapningsforsøg på en seksårig pige afdækker en fertilitetslæges plan om at stjæle fostre. Desuden giver sagen startskuddet til en kamp om forældreret mellem pigens biologiske mor, og så kvinden som har født hende.

13:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en mor, som leder efter sin søn, der også er forsvundet.

14:05  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En kvinde forsvinder, efter at hendes kæreste er blevet slået ihejl af politiet, og holdet mistænker hendes forsvinden til at være banderelateret.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er det andet program af to om aborrefiskeri i St. Vejle å.

15:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

På tur til: Toscana
I dette afsnit af På tur til, tager vi på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde, der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine. Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over, om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum betyder også, at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine. Udover de mange vingårde tager bussen os også forbi mange af regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, ligesom vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

17:30  

Reklameinfo

17:40  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

Kanal 4

15:05  

Hjælp, jeg er begravet i rod
Dansk reportageserie. Hans bor alene på et nedlagt landbrug, som han har proppet med alverdens ting fra sit lange liv som kræmmer. Der er så mange ting, at hans familie sjældent besøger ham: Der er ganske enkelt ikke plads. Han elsker sine ting, men hans børn er bekymrede: Tænk hvis han falder over noget og ligger der, hjælpeløs? Nu håber de, at deres far vil tage imod hjælpen fra psykolog og flyttefolk, så han kan skille sig af med bunkerne, der forhindrer ham i at samle familien omkring sig. Se med om det lykkes.

16:05  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Det er blevet den store finaledag for Mia Lyhne og Julie Berthelsen, og i dag gælder det forvandlingen af to familiers stuer. Mia og Julie satser begge på elementer fra naturen i indretningen. Mia er overbevist om at birketræsstammer er vejen frem, mens Julie forsøger sig med et par træstammeben fra den lokale grøftekant til hendes hjemmelavede sofabord. Bliver det Mia eller Julie, der går hjem med den samlede sejr?

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lavon involverer hele BlueBell for at overbevise borgmesteren om, hvad byen skal hedde. Imens er Zoe og Joel stadig på udkig efter et hus og støder på Zoes tante. Wade er klar til at tage det næste skridt i sit forhold med Vivian, men det byder på nye problemer. I mellemtiden har Lynly og George knas i forholdet og Shelbys store hemmelighed bliver afsløret.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung, maskeret mand bliver fundet død efter at være styret ned fra en skyskraber, som angiveligt skulle være forbandet! CSI forsøger nu at opklare, om der skulle være en forbindelse mellem dødsfaldet og bygningens blakkede rygte. Jos fridag tager en uventet og spændende drejning, da hun løber på en fremmed, som har en forbindelse til hendes fortid.

16:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Special CSI: NY og CSI 'crossover'-episode, hvor D. B. Russel tager til New York for at hjælpe med at finde Macs kæreste, Christine, der er forsvundet.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Sæson seks af den amerikanske krimiserie åbner, da efterforskningen af et kidnapningsforsøg på en seksårig pige afdækker en fertilitetslæges plan om at stjæle fostre. Desuden giver sagen startskuddet til en kamp om forældreret mellem pigens biologiske mor, og så kvinden som har født hende.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Stjernetræf
Mike Andersen har som guitarist, sanger og sangskriver haft en stor kærlighed for blues og soul. Med et trofast publikum, 5 DMA-nomineringer og over 1000 live-optrædener i bagagen har Mike cementeret sin plads i blues- og soulmusikkens sjælfulde univers. Mød Mike Andersen i Stjernetræf til en snak om at finde sig selv og sin egen stemme i en genre, der normalt hører til i de amerikanske sydstater.

19:00  

Koncert
I Danmark har vi stadig en retrorock-scene, der hylder fortidens legender og et stærkt navn heriblandt er Syreregn. De er en dansk power-trio, der spiller bluesbaseret syrerock, med stærke inspirationer fra 60´erne og 70´ernes rock-artister. De debuterede med pladen OCD i 2009 og har udgivet både singles og EP'er siden.

20:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

20:20  

Rundt om grillen
Hvis der er to ting, der hører sammen, så er det Rock""n""Roll og barbecue. Hvis man ikke var klar over det, så er man ikke længere i tvivl, når man har set dette første af to programmer i serien "Rundt om grillen". Programmet kommer rundt om mange forskellige aspekter af rock og US barbecue. Det svinger, og det smager helt fantastisk, når Stig Pedersen får assistance ved grillen af blandt andre Chili John, Den skaldede Kok, Mik Schack og Frank Panduro - og selvfølgelig af programmets faste kok, Eddie.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Det er Valentines dag, og Meredith og Derek ser frem til en aften alene, da Lexie tilbyder at passe Zola. Callie lægger romantiske planer for Arizona, og Ben overbeviser Bailey om, at han ved mere om hende, end hun tror. Imens er skadestuen fuld af romantiske hændelser, blandt andet en 10-årig pige, der får en allergisk reaktion på grund af noget Valentines-chokolade.

19:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 29-årige Jeanette fra Frederiksund. Hun har været single siden kæresten var hende utro for små tre år siden. Efterfølgende har Jeanette haft svært ved at være alene, hun går ikke på rigtige dates, og hun klæder sig næsten kun i sort. Det vil Caroline lave om på. Hun vil have Jeanette til at finde ro i sit eget selskab, klæde sig mere farverigt og genfinde troen på kærligheden.

20:00  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Niklas på 23 år blev hørehæmmet som lille, da han led af meningitis. Hans hørelse er nu så dårlig, at hans ellers så aktive ungdomsliv er sat på stand by. Hans venner falder fra, og han er begyndt at isolere sig. Så hvis han skal have ungdommen og sit gamle liv tilbage, skal det lykkes ham at komme til at høre igen.Malkia på fire år er født med kræft og trods sit unge liv, har hun været utallige operationer igennem. Hun er nu helbredt, men hendes hårde start på livet har sat sine spor, da hun også kæmper med et hørehandicap. Hendes forældre drømmer om, at en sidste operation kan give hende hørelsen tilbage, så Malkias liv for alvor kan begynde

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon skal være vært for den berømte fysiker dr. Elizabeth Plimpton, som aflægger universitetet et besøg. Hendes skarpe intelligens modsvares af en lige så højspændt seksualdrift, og Sheldon og Leonard kæmper om hendes gunst.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Et skænderi om indstillingen af termostaten på radiatoren medfører at Leonard går over til Penny og beretter historien for hende, om hvordan han mødte Sheldon og flyttede sammen med ham.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på en dating hjemmeside. Efter at have set sin nye flotte, men tåbelige kæreste sammen med fyrene står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne date sportstrænede dumrianer efter at have været sammen med Leonard.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard anvender en robot-arm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning. Afsnittet er det første i sæson 4.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter fra Nordsjællands Politi stopper en bil, der kører alt for hurtigt, og det viser sig, at føreren ikke har kørekort, og at han har stjålet bilen fra sin far. Det kommer han til at fortryde. Jørgen får øje på et barn, som ikke er spændt fast i en autostol, men moderen bliver meget forarget over, at han vil blande sig i det. I Midt- og Vestsjælland kommer Henrik til et færdselsuheld på Køgebugtmotorvejen, hvor ambulancer og redningsmandskab arbejder med de sårede.

dk4

21:05  

Livsværdier

21:40  

Horsens Night
HEDE HITS I HORSENS! Se med når Benjamin Koppel og Nellie Ettison, sammen med en håndfuld af landets dygtigste sangere og musikere, skaber et overflødighedshorn af partymusik, i et brag af et tv-show på Horsens Ny Teater. Taget på det hæderkronede og smukke teater bliver stærkt udfordret, når store hits, som Pharrel Williams -Happy-, og Michael Jacksons -Rock With You-, garneret med danske klassikere som, -Magi i luften- eller -Jeg vil la lyset brænde, brager af sted fra scenen, hvor også et Stevie Wonder- og et Beyoncé- medley, vil gøre det mere end almindelig svært for publikum at sidde stille. Det er tv-stationen dk4, der -" i samarbejde med det århusianske musikbureau, Front Of House -" har skabt denne unikke og enestående musikbegivenhed, der udmønter sig i et fornemt tv-show, som sendes på dk4. Den musikglade tv-station har i dette efterår optaget ni store DanskTOP Talent-shows på Horsens Teater, hvor kapelmester Mark Chemnitz og dk4 All Stars har dannet musikalsk opbaknin

23:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget til Mallorca i den nordvestlige del af Middelhavet. Her er livet smukt, varmt intenst og for tilrejsende turister også ganske afslappende -" hvis man da ikke går på jagt ude i de genstridige bjerge. På Mallorca kan familieferien og jagten på den sjældne balear buk kombineres -" og det gør vi så-¦ Medvirkende: Antonio Teruel - Owner IberHunting, Line Kyhn - ledsager, Jose Mejias Gusano - jagtguide, Gabriel Canaves Capllonch - jagtguide, Francisco Santacreu Ferrer - chefjagtguide, Steen Andersen - HuntersMagazine.

Kanal 4

21:00  

10 Years
Amerikansk romantisk komedie fra 2011. En gruppe venner mødes til deres 10-års jubilæumfest og falder hurtigt tilbage i deres gamle roller. Jake er dybt forelsket i sin kæreste derhjemme og har planlagt at fri. Men han får kolde fødder, da han støder ind i sin gymnasie-flamme. Cully har besluttet sig for at undskylde til alle dem, som han mobbede i sin skoletid. Marty og AJ var rivaler i skolen og fortsætter, hvor de slap, med at imponere den smukkeste pige i klassen. Reeves er blevet rockstjerne, men er stadig for genert til at snakke med pigerne.

23:05  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. FremtidenFamilien bruger tiden på at finde sig selv og blive en familie igen. Louise skal lære at leve med at give Maggie fra sig halvdelene af tiden, og tankerne om et nyt barn er langt væk, fordi hun synes, at deleordningen er svær at leve med. Drengene tager til Tyrkiet for at få en status på deres kommende lejlighed. Silas er stadigvæk vild med ideen om at få endnu et regnbuebarn, hvorimod Johannes, ligesom Louise, ikke helt har det på samme måde. Hvad fremtiden skal bringe, og om familien skal have flere børn, vil tiden vise. Nu vil Silas, Johannes og Louise koncentrere sig om hinanden og ikke mindst om Maggie.

Kanal 5

21:00  

The Town
Amerikansk thriller fra 2010. Charlestown-nabolaget i Boston er notorisk kendt for sine mange bevæbnede røverier, som nærmest er en stolt tradition indbyggerne værner om. Kyniske og samvittighedsløse Doug MacRay, der røver banker med sin bande, bor i bydelen og 'arbejder' ofte sammen med James, som han nærmest betragter som sin bror. Under et røveri tager den unge bankansatte Claire som gidsel. De løslader hende, men bliver nervøse for, om hun kan genkende dem og opsøger hende derfor igen. Men Doug forelsker sig i hende, og herfra kompliceres bandens arbejde væsentligt.

23:35  

Quantico
Amerikansk dramaserie. På Quantico træner deltagerne gidselstagningsforløb, en proces, som får Alex til at overveje sin fremtid i FBI.

dk4

00:00  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - The Witness til PS4 - Assassins Creed Chronicles: Russia til PS4 - XCOM 2 til PC - Sébastien Loeb Rally Evo til PS4 - Hitman Beta til PS4 (preview)

00:30  

Kniv og gaffel

00:50  

På loppis med Laura
Brugte ting hitter i stor stil bland danskerne. Har du ikke selv tid til at støve rundt på loppemarkeder og i haller med brugte ting, findes der mange små butikker, der allerede har gjort arbejdet for dig. En af dem er Smukt Brugt, hvor indehaveren Laura Hee Køster Andersen sælger både design og kitsch. Vi følger Laura, når hun tager på -loppis- i Sverige, hvor hun besøger Trollets i Malmø, tager på loppemarked med det svenske Lions Club og til sidst lægger vejen forbi Salon Pantalong, der bl.a. har specialiseret sig at istandsætte gamle havemøbler. Se med og bliv inspireret.

01:20  

Seniormagasinet
Herning Kommune har i 2015 afprøvet et forsøg med en elektronisk opdateret livshistorie for udvalgte personer på plejecentre. Tanken bag er at få den enkelte beboer til at fortælle om sit liv i billeder, film, musik og egne historier, også om sine egne væremåder i hverdagen. Dels skal det hjælpe plejepersonalet til hurtigt at kunne få et overblik over borgerens adfærd og mønstre, dels til at hjælpe den enkelte borger med at styrke hukommelsen, når der kommer besøg, eller for egen fornøjelses skyld. Studier har vist at fortidens minder via billeder, musik og ord er med til at skubbe eventuel demens længere ud i tiden. Nu skal projektet rulles ud over hele landet, og i et samarbejde med Danske Seniorers 600 landsdækkende datastuer, har et it-firma nu indledt undervisningen målrettet til de mange 60+'ere, der allerede nu vil i gang med den nye tidsalder til egen digital livshistorie. Medvirkende: Partner Per Egebjerg, Min Livshistorie og næstformand for Danske Seniorer, Arne Rolighed.

01:50  

Søstrene Bisp
Hvad betyder Kristendommen for et samfund og for det enkelte menneske? Det må siges at være et stort spørgsmål. Men måske bliver det nemmere at forholde sig til, når man ser på, hvad kristendommen kom til at betyde for de første danskere, der blev kristne for ca. 1200 år siden. Det er netop, hvad romanen -Helgi Daner- handler om. Romanen er skrevet af Josefine Ottesen, der er præstedatter, og som med egne ord har forsøgt at flygte fra kristendommen -" men uden held. Josefine Ottesen skriver fantasyromaner, og hun siger, at hendes mission er at tage kampen op imod åndløshed. Det kan man høre meget mere om, når Josefine Ottesen er gæst hos Tine Lindhardt til en samtale om ånd, om lys og mørke -" om kristentro og vikinger, om sang og salmer og meget mere. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Josefine Ottesen har valgt Jakob Knudsens -Se nu stiger solen-.

02:20  

Dans for livet
Dans for livet - er historien om 12-årige Celine Houdet, der lider af Muskelsvind. Det betyder, at hun er dybt afhængig af sin kørestol og som pre-teenager er det et faktum, der kan være svært at acceptere. Men Celine har en drøm. Hun vil gerne vinde en danseturnering i kørestolsdans og går derfor til undervisning hos Soffie Dalsgaard (kendt fra Vild med Dans, TV2). Hun beskriver Celine med ordene: -Sådan som jeg har forstået sygdommen, går det kun en vej, og det syntes jeg også jeg oplever med Celines mulighed for selv at bevæge sig. Men hun er en solstråle og når man ser hende danse - og hvor meget det giver til hendes hverdag - er det som om det er dét, hele livet handler om.- Alle handicapgrupper kan danse kørestolsdans og man kan danse i alle typer kørestole, både manuelle og el-stole. Der er to discipliner: duo, som danses af to personer, begge i kørestol - og combi, som består af en gående danser og en partner i kørestol. Celine danser combi-dans sammen med 16-årige Nicolai Re

03:05  

Naturligvis
Vi bombarderes med retningslinjer og husråd for hvad vi skal spise, tænke og gøre, for at bevare eller opnå et godt liv. Rådene går ofte i forskellige retninger, så det kan være svært at finde ud af hvad man præcist skal gøre. Vi forsøger at samle trådene med ernæringsterapeut, naturopath og phytoterapeut Frede Damgaard. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfæld

03:30  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kung Fu synes at være omgærdet af mystik og for manges vedkommende er kampsporten formentlig noget, man forbinder med filmverdenen. Men i kampsportsklubben, The Colosseum, bliver der øvet cirkelspark, blokeringer og dyrestilarter, for her i kælderen midt i Aarhus dyrker man Kung Fu. I denne udgave af TimeOut får dk4s Trine Fuglholt Thomsen en forsmag på, hvad Kung Fu er for en sport eller rettere livsstil. Til sidst i programmet venter den endelige og hemmelige udfordring.

04:00  

Læsemagasinet
Vi kommunikerer ikke længere kun via bogstaver og skrift, vi gør det også via billeder, farver, symboler og mange andre kommunikationsformer. Det mener professor Gunther Kress fra University of London. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisingers Gunther Kress.

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

Kanal 4

00:05  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter på, det bliver hendes tur til at komme på operationsbordet. Men hun må indse, at tyrkisk planlægning foregår lidt anderledes end i Danmark. Maria taget stort skridt, når hun forlader trygheden og bofællesskabet og skal nu stå på egne ben for første gang, siden hun blev mor. Amanda Sisses søn William skal i skole om halvandet år, men for den unge mor er det ikke for tidligt at træne ham i disciplin. Derfor er han begyndt at gå til dans. Martinna har taget hul på en ny hverdag. Hun er flyttet ud af kollektivet og bor nu alene i lejlighed med sin mand og søn.

01:05  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Rosie træffer en stor beslutning, efter at Spence er begyndt at stille spørgsmål om Ernestos opførsel. Zoila hører en foruroligende sandhed omkring dr. Neff, og hun forsøger at advare Genevieve. Jesse skændes med Marisol om hendes mistanker overfor Olivia. Evelyn overlader opdragelsen af hendes plejesøn til Carmen.

02:00  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Regina og Hook forsøger at opspore Golds mest dyrbare ejendel, mens samme Gold er på vej til Manhattan med Emma og Henry.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. En livsstilsekspert, som er kendt for sin "naturlige" filosofi, kollapser under indspilningen af en reklamefilm. Foreman er i gang med et studie i Huntingtons, og Thirteen deltager som forsøgsperson. Cuddys kontor skal renoveres, så hun må dele med House.

03:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai og Rory får fejret Thanksgiving Day fire gange i træk, da de undervejs til et fornemt middagsselskab hos Richard og Emily kikker forbi Lane, Sookie og Luke. Lorelai bliver chokeret, da hun får at vide, at Rory har søgt optagelse på Yale. Dean og Jess er tæt på at komme op at slås om Rory.

04:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Bailey må arbejde sammen med Seattle Graces nye børnekirurg Dr. Arizona Robbins for at redde en patient, der står hende nær. En syg dødsdømt fange ankommer til hospitalet, og det gør Derek vred. Meredith og Cristinas venskab bliver sat på prøve. Imens må Callie og Sloan arbejde sammen for at bekæmpe deres fascination af henholdsvis Sadie og Lexie. Izzie fortæller Alex, at hun dater Denny.

Kanal 5

00:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Årsdagen for Kennedy-mordet giver anledning for en morder til at slå til.

01:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet møder deres nye chef, og rejser siden til Baltimore for at hjælpe med at opklare endnu en forbrydelse.

02:25  

Bunraku
Amerikansk drama fra 2010. På en fremtidig jordklode uden våben bliver en mystisk omstrejfer, en bartender og en ung samurai tvunget til at finde ud af at arbejde sammen for at hævne sig på en tyrannisk leder og hans nådeløse hær, der ledes af ni kyniske snigmordere.

04:40  

Krimi5
"Det er ikke nu jeg skal dø!" skreg Jeanette da hun blevet tævet og voldtaget på et pænt hotel i København. Hun er prostitueret fra Afrika og ifølge politiet er hun dermed en af de mest udsatte kvinder i det danske prostitutions-miljø. Pigerne er her sjældent af egen fri vilje og præsenteres ofte for store fiktive beløb de skal betale tilbage ved at sælge sex. Hvis pigerne ikke betaler, lader bagmændene det gå ud over pigernes familier hjemme i Afrika. I Jylland er vi taget med politiet på bordel-razzia, og her finder vi de afrikanske piger i usle bordeller i små landsbyer. KRIMI5 fortsætter ved dissektionsbordet: I Danmark begås der giftmord, som aldrig nogensinde bliver opdaget, fordi vi obducerer alt for lidt. Sådan lyder anklagen fra Jørgen Lange Thomsen, en af Danmarks førende retsmedicinere. Malenes far blev aldrig obduceret, og nu sidder hun tilbage med tvivlen og alle indicierne, men får aldrig svaret på om han reelt blev myrdet. Med en kødøkse i hånden angreb Finn flere gange


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053613