dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. marts 2016

dk4

05:00  

En dansker i Europa
Bendt Bendtsen, konservativt medlem af Europa-Parlamentet, har besøgt Energinet.dk i Fredericia. Her drøfter han dansk energipolitik og EUs nye planer om en Energiunion, med administrerende direktør for Energinet. dk, Peter Andreasen. To af de centrale spørgsmål er, om hvad Energiunionen kan betyde for dansk energiproduktion? Og vil det lykkes Europa at blive uafhængig af den russiske gashane? Vært: Ole Stephensen.

05:30  

Spørg om læsning

05:55  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

06:25  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi høre skrønerne "Vilde dyr i Gram - ravne og ræve-¦" og "Muhammad Ali".

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Det handler om følelser
Hver fjerde dansker føler sig ofte ensom. Og hver 14. dansker siger, at han eller hun slet ingen nære venner har eller kun har én. Dem, som bliver hårdest ramt af ensomhed, det er de unge. 40 % af de 18-25-årige føler sig i større eller mindre grad ensomme. Men hvorfor er der så mange mennesker, der er ensomme, og især unge, som har både Facebook og fritid til at skabe sig relationer? Og hvad gør det egentlig ved et menneske at være ensom? Det ser Michele Lauritsen med gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs eventuelt mere på www.ventilen.dk

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

07:55  

Kostråd om

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Fiskemagasinet Sandartfiskeri
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervansoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program tre ud af tre om havfiskeri i Djupvik

08:40  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

Kanal 4

05:05  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Stine og Morten skal giftes, og dagen inden det store bryllup er der er mange ting, der skal være styr på - ikke mindst fordi vejret ikke ser ud til at blive helt, som de håber... Lotte og Jonas prøver at finde en løsning på deres pladsproblemer og skal ud og se på en lejlighed, som godt nok har mere plads, men som til gengæld ligger i den hårde ende af Vesterbro. Og Pernille er efter en hård skilsmisse nu ved at være klar til at starte på en frisk.

05:50  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Et mord kaster mørke skygger over livet på familien Ewings ranch, og der må træffes beslutninger, som kan sikre familien. Christophers drøm kommer nærmere på sin opfyldelse, da han bliver kontaktet af et stort olieselskab omkring rettighederne til ny metangas teknologi. Familien Ewing må kæmpe for at beskytte Southfork fra folk udefra.

06:35  

TV-Shop

07:35  

Kitchen Boss
Buddy har styr på det hele med disse enkle familieopskrifter: Kyllinge-piccata, sauterede svampe, stegte kartofler og til dessert, kakao-hasselnøddecreme med bær.

08:00  

TV-Shop

Kanal 5

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Sammen med Larry og Jackie drager familien Weaver til San Diego for at træffe Debbies længe fraværende mor, som for nylig har adopteret en ti-årige søn. Marty gør sit bedste for at hjælpe Abby med at overvinde sin vandskræk, som bliver udfordret da hun ser havet.

05:55  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie elsker at bowle fredag aften, men Marty får den pinagtige opgave at smide Debbie af holdet, da det viser sig, at hun er elendig til at bowle. Larry bliver konfronteret af sin bror, da hovedkvarteret har fået besked om, at rumvæsen kolonien er ved at blive lidt for Amerikaniseret.

06:15  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af Tv-værten Marie Egede og computerspilseksperten Thomas Bense. Se hvem af de to får imponeret Rode mest med deres madlavning. Bliver det Marie Egede der vil lave lammekrone med asparges, ærtepuré, rabarber og rygeost eller lykkedes det Thomas at imponere mest når han forsøger at lave aubergine lasagne. Se med når de to skal kæmpe om enten at skulle drikke champagne eller tage opvasken, og se hvem af dem der klarer Rodes udfordring bedst i at lave en lagkage.

07:05  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i ROD i køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af danseren Silas Holst og skuespilleren Laura Drasbæk. De skal kæmpe, om hvem der kan imponere Rode mest med deres madlavning. Se om det bliver Laura, der laver noget med artiskok, pasta og bacon, eller om det bliver Silas der for første gang i sit liv skal lave frikadeller. Se om Rode kan lade være med at blande sig. Og se hvordan man laver en vandmelon om til en kurv. Vinderen skal drikke champagne med Rode, og taberen får lov at tage hele opvasken.

07:55  

TV-Shop

08:10  

Kagekampen
Dansk underholdning. Et af bagetalenterne er presset i dag, for hun har 10 minutter færre at bage i, end de andre. Vil hun på den korte tid kunne bage den black and white chokoladekage, der imponerer dommerne allermest? Thomas Mygind er vært på programmet, hvor de professionelle dommere i dag skal sende en af bagetalenterne hjem.

08:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal de resterende bagetalenter lave én dej og bage tre forskellige kager. Hvem kan tænke kreativt og imponere de to professionelle dommere både, hvad angår smag og udseende? De tre, det lykkes bedst for, går videre til ugefinalen, mens én bager må forlade køkkenet. Vært er Thomas Mygind.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

09:50  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger atter i år Danmarks ældst eksisterende by Ribe. At komme med på arkæologisk udgravning i Danmarks ældste by Ribe er altid en stor oplevelse. Byen daterer sig helt tilbage til omkring 710 e. Kr. , og lige siden har der her været by. Det er dog endnu ikke alt, man ved om Ribes udvikling, men hver gang der graves, kommer arkæologerne et skridt videre i deres forståelse. I sommeren 2014 blev der gravet i Rosenallé lige i det nuværende Ribes udkant. Her fandt man rester efter de bygrøfter, der blev anlagt i 2. halvdel af 800-årene samt spor efter Ribes første egentlige befæstning fra 900-årene. Her blev både vold og voldgrav dog sløjfet i midten af 1000-årene. Når man har en så sikker datering på denne handling er det fordi, den baserer sig på fundet af møntfragmenter fra Knud den Stores tid i opfyldningslagene. Knud den Store døde i 1042. Den helt store overraskelse ved gravningen i sommeren 2014 var dog fundet af en gravplads med grave fra tiden før den første

10:30  

Reklameinfo

10:40  

Dansk-tysk med Matlok
På Sønderborg slot, i et kontor ikke langt fra det tårn, hvori kong Christian den 2. sad fængslet efter Det Stockholmske Blodbad, møder Siegfried Matlok museumsinspektør og kulturhistoriker Inge Adriansen, der som 70-årig står over for at afslutte sin 45-årige karriere på Sønderborg slot og i Sønderjylland. Historiens -Mutter Courage- kalder Matlok museumsinspektør Inge Adriansen. Hvorfor erfarer vi blandt meget andet i programmet og samtalen med en af landets førende historikere og kendere af ikke mindst krigen i 1864.

11:15  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:00  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Max møder en sød pige, som har sæsonbilletter til The Bulls, hvilke får ham til at lade som om, han er heteroseksuel. I mellemtiden er Alex blevet træt af, at alle opfatter hende som en dum blondine.

09:20  

TV-Shop

10:25  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Alec tilbyder Max at hjælpe ham med at etablere en ny computervirksomhed. Naomi finder på en plan, som skal få Bryce til at genansætte Max. Annie tilbyder Liam penge i et forsøg på fange afpresseren. Adrianna ser Vanessa i skønhedssalonen, hvilket får Ashley til at drage forhastede konklusioner. Teddy nægter at fraskrive sig sin forældreret, hvilket efterlader Silver fortvivlet.

11:20  

Gilmore Girls
Afslutningen på skoleåret nærmer sig, og Rory ser frem til at skulle deltage ved den store afslutningsfest på Stars Hollow High School sammen med Jess. Lanes band spiller deres debut-koncert ved en stor fest, men aftenen får en kedelig afslutning, da fjendskabet mellem Jess og Dean resulterer i et slagsmål.

Kanal 5

09:45  

Perception
Amerikansk krimiserie. En baby er blevet 'stjålet' og da Moretti finder kidnapperen, gør han samtidig en bizar opdagelse.

10:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver må tackle nye trusler, da bomber en efter en går af i Starling City.

11:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver står i et dilemma da Laurel rækker ud efter 'Arrow', for at få ham til at efterforske Sebastian Blood.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:15  

Out Fit
Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl. I Out Fit afprøver dk4 et spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. Klatreskoven sætter rammen for en unik klatreoplevelse i skønne grønne omgivelser i Carlsberg Byen i København. Her er udfordringer for både store og små, der har lyst til at træne koordination og balance i træernes kroner. I denne omgang af Out Fit følger vi et team fra it-virksomheder BIT BLUEPRINT, der er på en strabadserende teambuilding-udflugt.

12:30  

Fit Talk
Stress er en alvorlig sygdom, der ikke bare skal snakkes eller trænes væk, mener læge Anne-Lene Schwarz fra StressCare Institute. Hun mener derimod, at nøjagtig måling af aktiviteten i det autonome nervesystem, bør danne basis for et individuelt behandlingsprogramprogram. Hør mere om, hvordan man egentlig måler stress og naturligvis, hvad man kan bruge det til.

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Bog og forfatter

13:40  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

14:20  

Forskningsmagasinet
For 80 år siden gjorde astronomer en opdagelse, som stadig kan forundre os i dag. De opdagede, at Universet ikke kun består af de planeter, stjerner og galakser, som vi kan se. I virkeligheden består omkring 25 procent af universet af noget, astronomerne har givet navnet 'Mørkt stof'. Men hvad er -Mørkt Stof- for noget? Hvordan ser det ud? Hvor findes det? Hvorfor er det så svært at finde, og hvordan kan vi overhovedet vide, at -Mørkt stof- eksisterer? Sådan lyder blot nogle af de spørgsmål, der indgår i denne udgave af dk4s nye programrække -Forskningsmagasinet-, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori forskere besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet -Hvad er en supernova-? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om -Mørkt stof- og også om supernovaer leveres af Steen H. Hansen, lektor ved Dark Co

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Pamela og Chase inviterer Roxy og Trevor til at mødes med dem i Miami, hvilket fører til en uventet mulighed for Trevor. En arrogant læge bringer Tanyas fremtidsmuligheder i fare, da han anklager hende for næsten at have været skyld i en patients død. Jackie opdager, hvor anstrengt et forhold hun har fået til sin datter Sophie, da datteren for første gang kommer hjem fra kostskolen på besøg.

13:15  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Gideon undersøger Amandas fortid. Få også fortællingen om, hvordan Olivia og Fitz mødtes for første gang og hvordan hver af Olivias medarbejdere blev en del af hendes team

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Pamela fortsætter sin kamp for at overtage kontrollen i Ewing Energies, mens Christopher forsøger at placere skylden for Tommys forsvinden hos hende. Et nyt medlem af familien ankommer til Southfork, og Ann får endelig nok af Ryland's sadistiske lege og griber ind.

Kanal 5

12:15  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Holdet kommer på sporet af en seriemorder, da en rig enke findes død i sin lejlighed. Kvinden var kræftpatient og blev kvalt med et helt specielt reb, som tre andre ofre også er blevet myrdet med. Alt peger på en uspekuleret morder.

13:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En fireårig adoptivsøn af et kendispar bliver kidnappet og holdet må kigge to veje - mod forældrenes berømthed eller barnet sudanesiske oprindelse.

14:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, som lever af at rydde op på gerningssteder, får kidnappet sin datter, og holdet efterforsker nu muligheden for en sammenhæng mellem hans profession og datterens forsvinden.

dk4

15:00  

På tur til: Toscana
I dette afsnit af På tur til, tager vi på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde, der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine. Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over, om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum betyder også, at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine. Udover de mange vingårde tager bussen os også forbi mange af regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, ligesom vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

15:30  

Mik Schack laver: Guacamole

15:45  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

16:45  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af stand-up-komiker Anders Stjernholm.

17:30  

Livsværdier

Kanal 4

15:05  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. I aftenens program skruer vendelboen Ulrik "Texas" op for romantikken med bådtur og kransekage. Desværre kikser han sin ellers snedige plan om at sende bypigen Camilla et hemmeligt signal om, at hun er hans favorit. Den anden nordjyske bonderøv, 22-årige Patrick, må rapelle på hovedet ned for at overgå bypigen AC, og bagefter erfare at kokken Cecilie er skrækslagen for højder.

16:05  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag skal Mia Lyhne og Julie Berthelsen i gang med at indrette et kontor og et gæsteværelse hos to modige familier. Både Julie og Mia har hver en handyman til at hjælpe dem med forvandlingen, og især hos Mia sætter de pris på ham. Mia satser stort med et solgult skrivebord og et kæmpe gardin, mens Julie dropper familiens nyindkøbte lædersofa til fordel for en lille briks, wallstickers og masser af kobberdetaljer.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Da Lavon hører, at det er på tale, at BlueBell skal slås sammen med nabobyen, gør han alt for at stoppe det. Zoe insisterer på at hjælpe Lavon ved at distrahere byens beboere. I mellem tiden er Zoe helt ulykkelig over at have fundet ud af, at Wade er interesseret i hendes kusine, Vivian.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mordene på advokaten Mitchell Hinds og den unge ingeniør Justin van der Heyden viser sig at have forbindelse til hinanden, da begge drab er blevet udført med det samme højst usædvanlige mordvåben. En ukendt velgører, kendt som Skytsenglen, efterlader checks på en million dollars hver til personer, der er pårørende til mordofre.

16:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Politibetjenten Mark Riley er ikke i tjeneste, da han bliver dræbt under et røveri. CSI-holdet må nu benytte deres mest avancerede forhørsteknikker for at knække de mistænkte og få sandheden frem. Sagen er især vanskelig for Lindsay, som var knyttet til offeret.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde er i koma efter at have indtaget en abnorm mængde opvaskemiddel. Hendes mor tror, hun er blevet forgivet, men en yderst forudindtaget dommer gør sagen svær at føre.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

19:00  

Schlagerbox

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Richard runder 10.000 operationer, da to søstre ankommer til hospitalet i forbindelse med en levertransplantation. Derek og Lexie kommer på en svær sag, og Teddy og Cristina overskrider Owens grænser. Meredith leder efter noget særligt, og Adele bliver bragt til hospitalet, efter at hun bliver fundet vandrende rundt på gaden.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Mia Lyhne og Julie Berthelsen skal forvandle to familiers pigeværelser, og der er pres på i begge lejre fra morgenstunden. Julie hundser rundt med vennen Jesper, som forsøger at leve op til hendes høje krav. Alt går tilsyneladende galt for Mia, som både kæmper med skulderen og en umulig hjemmebygget palleseng, men så er det jo godt at have en handyman ved hånden.

20:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 29-årige Jeanette fra Frederiksund. Hun har været single siden kæresten var hende utro for små tre år siden. Efterfølgende har Jeanette haft svært ved at være alene, hun går ikke på rigtige dates, og hun klæder sig næsten kun i sort. Det vil Caroline lave om på. Hun vil have Jeanette til at finde ro i sit eget selskab, klæde sig mere farverigt og genfinde troen på kærligheden.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fundet af en ring på et loppemarked, som viser sig at være en ægte rekvisit fra "Ringenes Herre"-filmene skal udvikle sig til at blive en hård belastning for fyrenes venskab.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldons angst for at skulle tale til store forsamlinger af mennesker bliver en trussel når det gælder hans mulighed for at tage imod en pristildeling. Vennerne forsøger nu at hjælpe ham med at blive mentalt klar til den store aften.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon får mulighed for at dyste på bowlingbanen mod sin arvefjende Wil Wheaton. Leonard bliver fornærmet, da Penny ikke reagerer som han havde forventet, efter at han har sagt: "Jeg elsker dig" til hende.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Efter at Leonard og Penny har slået op med hinanden, forsøger Sheldon at skjule fra Leonard og vennerne, at han har spist en hyggelig spaghetti-middag hjemme hos Penny.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter fra Nordsjællands Politi stopper en bil, der kører alt for hurtigt, og det viser sig, at føreren ikke har kørekort, og at han har stjålet bilen fra sin far. Det kommer han til at fortryde. Jørgen får øje på et barn, som ikke er spændt fast i en autostol, men moderen bliver meget forarget over, at han vil blande sig i det. I Midt- og Vestsjælland kommer Henrik til et færdselsuheld på Køgebugtmotorvejen, hvor ambulancer og redningsmandskab arbejder med de sårede.

dk4

21:05  

Schlagerstar på Cruise
Med ungarske rødder studerede Laura Wilde på universitetet i Mannheim, inden hun for alvor satsede på musikken selv om hun som barn fik både klaver- og sangundervisning. I begyndelsen sang Laura kopinumre af fx Celine Dion eller Andrea Berg, men et samarbejde med sangskriveren og producenten Uwe Busse gav hende modet til at stå på egne ben. Da hun i 2010 optrådte i ZDF og ORF talkshowet Carmen Nebel, blev det startskuddet til en karriere som hidtil har budt på tre albums, ti singler og et omfattende turneliv i flere tysksprogede lande.

21:35  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

22:10  

Stjernetræf
Hun er kendt for glade og fængende melodi grand prix-melodier, som hun optrådte med sammen med Søren Bundgaard i 1980´erne. I år 2000 fik hun et nyt gennembrud med udgivelsen af albummet -Mit Liv med Patsy Cline-, hvor en ny og mere dybsindig side af hende viste sig. Samme følsomhed, inderlighed og glæde til musik har hun taget med sig i sit nye album -My Favorite Love Songs- Mød Kirsten Siggaard i et ærligt interview om, hvordan sangene er vokset ind under huden på hende, og hvorfor det netop var vigtigt for hende, at albummet blev til i samarbejde med Søren Bundgaard.

22:40  

Seniormagasinet
Herning Kommune har i 2015 afprøvet et forsøg med en elektronisk opdateret livshistorie for udvalgte personer på plejecentre. Tanken bag er at få den enkelte beboer til at fortælle om sit liv i billeder, film, musik og egne historier, også om sine egne væremåder i hverdagen. Dels skal det hjælpe plejepersonalet til hurtigt at kunne få et overblik over borgerens adfærd og mønstre, dels til at hjælpe den enkelte borger med at styrke hukommelsen, når der kommer besøg, eller for egen fornøjelses skyld. Studier har vist at fortidens minder via billeder, musik og ord er med til at skubbe eventuel demens længere ud i tiden. Nu skal projektet rulles ud over hele landet, og i et samarbejde med Danske Seniorers 600 landsdækkende datastuer, har et it-firma nu indledt undervisningen målrettet til de mange 60+'ere, der allerede nu vil i gang med den nye tidsalder til egen digital livshistorie. Medvirkende: Partner Per Egebjerg, Min Livshistorie og næstformand for Danske Seniorer, Arne Rolighed.

23:10  

La det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

23:40  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

Kanal 4

21:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. FremtidenFamilien bruger tiden på at finde sig selv og blive en familie igen. Louise skal lære at leve med at give Maggie fra sig halvdelene af tiden, og tankerne om et nyt barn er langt væk, fordi hun synes, at deleordningen er svær at leve med. Drengene tager til Tyrkiet for at få en status på deres kommende lejlighed. Silas er stadigvæk vild med ideen om at få endnu et regnbuebarn, hvorimod Johannes, ligesom Louise, ikke helt har det på samme måde. Hvad fremtiden skal bringe, og om familien skal have flere børn, vil tiden vise. Nu vil Silas, Johannes og Louise koncentrere sig om hinanden og ikke mindst om Maggie.

22:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie Zangenberg har inviteret musicalstjerne Julie Steincke som gæst til sit madselskab, hvor de tilbereder en række italienske lækkerier. Mens de hygger om maden er der tid til at snakke om Julies Steinckes svære skolestart i England, hvor lærerne måtte slå eleverne, og om hendes rejse fra at føle sig som en fiasko til at ende på den rette hylde som en af Danmarks mest anerkendte musicalstjerner.

23:00  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. Med godt 36.000 indbrud om året i Danmark er danskerne det mest indbrudsplagede folk i Europa. Og der er nok at komme efter i vores hjem. Dyr elektronik, designermøbler, smykker m.v. Men hvem er det, der aftager tyvegodset? Hvem er hælerne? Det har Sverre Quist sat sig for at finde ud af. Derfor sætter han bl.a. et dyrt designermøbel til salg på Den Blå Avis - til en mistænkeligt lav pris. Den er der rift om! En kriminel, som kender hælermarkedet, påstår, at de fleste danskere er parat til at købe stjålne varer - når bare prisen er god. Men markedet er ikke kun i Danmark. Østeuropæiske bander sørger for, at masser af tyvegods havner østpå. Derfor rejser Sverre Quist til Kaunas i Litauen for at opspore danske hælervarer på et stort genbrugsmarked.

22:00  

Stationen
Dansk reportageserie. Erik og Laura efterforsker en sag, hvor en ung kvinde er blevet udsat for en grov voldtægt. Hun har hukommelsestab og har svært ved at hjælpe dem med detaljer. Lidt kan hun dog huske, og Erik og Laura starter deres efterforskning i det kristne miljø. En kvinde kommer ind på Stationen og vil gerne have politiet til at tage en snak med hendes mand. Han har en tendens til at blive voldelig overfor hende. Mads og Thomas tager ud og snakker med manden, der erkender, at han har store problemer i øjeblikket. Han vil gerne indlægges på psykiatrisk hospital. Dagen efter ringer de fra hospitalet med dårlige nyheder. Et helt gymnasium skal evakueres, da der indløber en bombetrussel. Julie og Amir er med til evakueringen, og den efterfølgende undersøgelse af, hvem der stod bag bombetruslen. Mads og Thomas modtager en anmeldelse om en bilist, der kører meget slingrende, og der er mistanke om spritkørsel. Inden politiet får taget affære, stopper bilisten selv midt på togskinner

23:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. Drengene fra Recover får deres sag for. De skal arbejde i højderne, når et stråtækt hus, der været udsat for kæmpe brand, skal repareres. Sagen går ikke som planlagt til stor frustration for Mike. Mens kollegerne arbejder ude i marken, tager sanitøren Allan ud for at gøre rent efter en vandskade i en dagligvarebutik, og nysgerrig som han er, bliver alt slam undersøgt nærmere. Der er gensyn med sanitøren, James, der skal lave en afdækning hos en frisør efter en smadret rude, og glasskår ligger spredt over alt. Jan har store problemer med at få hul på en stoppet faldstamme, og det gør det ikke bedre, at lejligheden er oversvømmet med lortevand, og skaderne hober sig op. Et andet sted vrimler det med biller i en etageejendom, så skadedyrseksperten John rykker sammen med kollegaen Benjamin ud for at forsøge at komme dyrene til livs.

dk4

00:10  

Kniv og gaffel

00:30  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

01:00  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

02:00  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

02:30  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

03:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

03:30  

Er du til bøger?
Mange kender skuespilleren Pernille Højmark som skuespiller, fx i tv-serier som -Taxa- og -Krøniken-, fra gode roller på teatret eller som farverig sangerinde i partybandet -Sweethearts-. Man kunne forledes til at tro, at hendes liv var en dans på roser, men sådan har det slet ikke formet sig. Det fremgår tydeligt af Pernille Højmarks nyligt udgivne erindringer -Først nu forstår jeg intet-. Erindringerne er bygget op omkring et rejsespor og et familiespor. Hør mere om, hvad disse spor indeholder, når Pernille Højmark er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

04:00  

EU på virksomhedsbesøg
Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for de Radikale, har været på besøg hos Michael K. Rasmussen, der er marketingdirektør i VELUX Gruppen. De drøfter EUs rammebetingelser for EUs klimapolitik og deres indflydelse på VELUX Gruppens eksport af vinduer til Europa. Programmet er optaget på VILLUM Window Collection, der er en slags -vinduets vidunderlige verden- og rummer mere end 300 historiske vinduer fra 1600-tallet og frem. Så der blev også tid til en snak om vinduets historie. Medvirkende: Gæst, Morten Helveg Petersen Gæst, Michael K. Rasmussen

04:30  

Søstrene Bisp
Per Øhrgaard er professor i tysk. Han har undervist på universitetet og på CBS og desuden formidlet sit fag bredt i offentligheden. Øhrgaard tager del i debatten om uddannelse og dannelse og politik, meget ofte med en lige linje til Goethe og Günter Grass, og i det hele taget forholdet til Tyskland og tysk historie. Men når Per Øhrgaard er gæst i studiet hos Marianne Christiansen i -Søstrene Bisp-, er det imidlertid som formand for Dansk PEN, for samtalens udgangspunkt er ytringsfrihed, og hvorfor det er vigtigt, at mennesker skriver og kan få lov at skrive. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Per Øhrgaard har valgt 2. vers af Grundtvigs salme, salmebogen nr. 78, Blomstre som en rosengård. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Richard runder 10.000 operationer, da to søstre ankommer til hospitalet i forbindelse med en levertransplantation. Derek og Lexie kommer på en svær sag, og Teddy og Cristina overskrider Owens grænser. Meredith leder efter noget særligt, og Adele bliver bragt til hospitalet, efter at hun bliver fundet vandrende rundt på gaden.

00:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Da Lavon hører, at det er på tale, at BlueBell skal slås sammen med nabobyen, gør han alt for at stoppe det. Zoe insisterer på at hjælpe Lavon ved at distrahere byens beboere. I mellem tiden er Zoe helt ulykkelig over at have fundet ud af, at Wade er interesseret i hendes kusine, Vivian.

01:55  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Mens Dr. Whale behandler den udefrakommende, beslutter indbyggerne hvad de skal gøre med den mand, som tilsyneladende kender Storybrookes hemmelighed.

02:50  

House
Amerikansk dramaserie. En 16-årig fabriksarbejder kollapser, da hendes lunger pludselig fyldes med væske. House og hans team tror, at der er tale om hjerteproblemer. De bliver dog mistænksomme, da de finder ud af, at hun har løjet for dem om sit privatliv.

03:40  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai er fast besluttet på at vinde den årlige Stars Hollow 24-timers danse-maraton, og hun tvinger derfor Rory til at være hendes partner. Mens alle i byen danser rundt omkring dem, kan Rory og Jess ikke lade være med at skændes, og det forbigår ikke Deans opmærksomhed.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith, Cristina og Bailey kommer Lexie og Sadie til undsætning, da en rutine-operation går frygtelig galt. Owen og Derek må behandle en mand, der er blevet alvorligt skadet mens han gik i søvne. Imens trøster Mark søvngængerens datter.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet tager til Arizona for at fange en forbryder, som tror, at alle kvinder er ude på at slå ham ihjel.

00:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. I Arizona gør holdet en opdagelse som kan lede dem til deres hovedmistænkte.

01:50  

Lost Boys: The Thirst
Amerikansk gyser fra 2010. Fest hele natten, sov hele dagen og forbliv ung hele livet. Livet som vampyr er en lang fest, med mindre du er offeret eller en vampyr udset af brødrene Alan og Edgar Frog. Brødrene er tilbage for at slukke deres blodtørst, denne gang med hjælp fra masser af designerdrugs.

03:30  

Krimi5
Danmarks Største børnepornosag er netop begyndt, og Tine Røgind møder datteren til den mand, der i dag sidder anklaget for at være i besiddelse af utallige film og billeder med børn, der misbruges seksuelt. Som eneste medie har KRIMI5 desuden fået lov til at følge de seks efterforskere, der igennem et år har måtte nærstudere en halv million billeder og 11.000 film af noget af det mest modbydelige billedmateriale, der findes. Selv for en erfaren betjent er det utrolig hårdt at være vidne til de overgreb, hvert enkelt billede indeholder. Det er ikke så tit, man hører om kvinder, der tæver deres mænd. Men hvert år udsættes flere end 8000 mænd for vold i hjemmet. Det er frygten for at blive latterliggjort og set ned på, der gør det svært for de voldsramte mænd at tale om deres situation. KRIMI5 har mødt to mænd, der gerne vil stå frem, i håbet om at bryde tabuet. Den ene er den 38-årig brolægger, Michael Ahlf, den anden er den 53-årig lastbilchauffør, Niels Nielsen fra Åbenrå.Og så følger

04:20  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte må brandfolkene denne gang, både tage sig af en bil i brand, og sørge for, at deres elev bliver uddannet på den bedste måde. Et andet sted i området må ambulancebehandleren Jens gøre hvad han kan for at rede en kvæstet betjent ud af en patruljevogn, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig en dreng som er besvimet på sin skole.

04:45  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang i Hverdagens Helte, bliver brandfolkene kaldt ud midt om natten, til en lejlighed i brand. For ambulancebehandleren Kenneth, bliver det en noget anderledes tur, da de bliver kaldt ud til en fuld og bevidstløs 12-årig, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig af verdens mest uheldige badmintontræner.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053814