dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 14. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 14. marts 2016

dk4

05:00  

Er du til bøger?
Jacob Ludvigsen er en af Danmarks mest kendte forfattere og journalister, men også som reklamemand har han sat sine spor. Nu har Jacob Ludvigsen skrevet sine erindringer, der har fået den meget rammende titel -Hobbit i habit-. Hør Jacob Ludvigsen fortælle om grundlæggelsen af Christiania, om Hovedbladet, om Thy-lejren, om Squash-reklamerne og meget, meget mere, når han er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

05:30  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

06:15  

Læsemagasinet
Den svenske professor Caroline Liberg fra Uppsala Universitet har skrevet flere bøger og artikler om børns skriveudvikling. Læsemagasinet viser her hendes oplæg om børns skriveudvikling, og hvordan man kan støtte og stimulere denne.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Det handler om følelser
Mad er en livsnødvendighed, men for meget mad kan blive livstruende. Nogle mennesker spiser så meget, at de bliver fede og syge af det. Men hvorfor gør de det? Hvad føler de, eller hvad føler de ikke, siden de bliver ved med at spise mere, end deres krop har brug for? Det ser Michele Lauritsen nærmere på i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori hendes gæster er psykologen Claudia Christiansen og Malene Tarp, der har gennemgået en fedmeoperation. At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til og overkomme. Vi bliver født alene, og vi skal dø alene, men ind imellem de to begivenheder behøver ingen af os at være alene. Heldigvis kan vi række ud og tage imod mod hinanden og på den måde være sammen og flere om at klare udfordringerne. Det gør terapeuten Michele Lauritsen og en lang række gæster i dk4s nye programrække -Det handler om Følelser-, når de ser nærmere på nogle af de mange, og til tider svære følelser, som bliv

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

07:50  

Forskningsmagasinet

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

08:35  

Spørg Direkte

Kanal 4

05:05  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Mie er blevet gravid igen og er hårdt ramt af kvalme, så nu er endnu mere af den daglige husholdning overladt til Rasmus. Anne og Tine har købt en ny stor lejlighed på Vesterbrogade og er igang med en større istandsættelse. I dag skal de vælge fliser til deres nye badeværelse, men selv de to næsten altid er enige, kan der godt opstå uoverenstemmelser... Stine og Morten føler, at de i de seneste par år med småbørn har forsømt deres interesse for musik, og nu har Stine sat sig for at indspille en sang, men det kan være noget af en udfordring, når man har en 5 måneder gammel baby med...

05:45  

Dallas
Amerikansk dramaserie. John Ross føler sig tynget af at måtte påtage sig al sin families beskidte arbejde, og han beslutter at flytte ind på Southfork. Konflikten mellem Ann og Bobby udvikler sig fortsat, da det bliver afsløret, at hun har søgt hjælp hos sin eksmand i forbindelse med et familieproblem. Rebecca kommer til Bobby og Christopher med oplysninger, som hun mener vil kunne hjælpe dem med at redde ranchen.

06:30  

TV-Shop

07:35  

Kitchen Boss
Buddy laver børne-cavatelli med broccoli og fløde og sprøde fiskefingre. Til dessert hjælper børnene deres far med at lave chocolate chip-issandwicher.

08:00  

TV-Shop

Kanal 5

05:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. I andet afsnit er ambulancemanden Simon ude ved en patient, hvor det bliver nødvendigt at sparke døren ind. Brandholdet bliver kaldt ud til en bilbrand i Tingbjerg, mens ambulanceholdet må klippe taget af en bil for at redde en kvinde.

05:55  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie føler, at deres ægteskab er ved at være kørt fast, og Marty planlægger derfor en bytur for dem. Deres date er imidlertid slet ikke det mindste i retning af, hvad Debbie havde forestillet sig. Dick er vildt forelsket i den nye babysitter.

06:15  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Rode får i aften besøg af DJ Joakim Hediger og Model Jackie Lee, der skal kæmpe om hvem af dem der kan imponere Rode mest med deres yndlingsret. Se om det bliver Jackie der forsøger sig med at And med knuste kartofler og et orientalsk twist eller om det bliver Joakim der laver Karry-gryde med cocktailpølser og kylling. Så find ud af hvem der får champagne med Rode og hvem der får opvasken og se hvem af dem der klarer sig bedst når Rode udfordrer dem i at lave appelsinfileter.

07:05  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet skal journalisten Stine Bolther og tidligere drabschef Ove Dahl kæmpe om hvem af dem der kan imponere michelin-kokken Thomas Rode mest med deres signaturret. Se hvem der vinder og skal drikke champagne og se hvem der taber og skal tage opvasken når Stine laver Salade Chevre Chaud (salat med varm gedeost) og når Ove forsøger sig med at lave ovnstegte laksebøffer, med kartofler gulerødder og porrer. Og se hvad der sker når Rode udfordrer dem i at svinge en pande på ægte kokkemanér.

07:55  

TV-Shop

08:10  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

 
dk4

09:20  

Reklameinfo

09:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

10:00  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

10:35  

Hverdagens opfindelser

10:40  

Reklameinfo

10:50  

Dansk-tysk med Matlok
Hun har været minister, men nu er hun prorektor på Københavns universitet. Hun er fodboldfan og holder med Bayern München. Hun er i det hele taget en kender af tysk politik og kultur. Men alligevel hedder hendes hund Winston, og nu har hun lige fået udgivet en bog med titlen -Hund efter Tyskland-. Hvorfor nu det? Hvad går det ud på, og hvordan ser hun på Tyskland 25 år efter Murens fald og på forholdet mellem Danmark og Tyskland? Svarene gives af Lykke Friis, og spørgsmålene stilles af Siegfried Matlok i denne særudgave af -Dansk-tysk med Matlok-.

11:20  

Restauranter i Europa
I hjertet af Berlin ligger en ægte Newyorker-luksus-restaurant, Brooklyn Beef Club. Og jo, på trods af beliggenheden er et besøg i restauranten næsten som en smuttur til New York, kortet er udarbejdet med ønsket om at bringe de bedste bøffer fra New York til Berlin og intet er overladt til tilfældighederne. Kødet er fra Midtvesten og vinene fra Nappy Valley, Booklyn Beef Club er desuden kendt for sit kæmpe udvalg af 180 forskellige sjældne whiskys. dk4's udsendte Katharina har mødt ejeren Alexander Scmidt-Vogel og i køkkenet bliver der blandt andet lavet en af signaturretterne, en porterhouse steak på 1,2 kilo. Tag med Restauranter i Europa til Brooklyn Beef Club Berlin, her på dk4.

11:55  

Reklameinfo

Kanal 4

09:00  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Brad bruger sine forretningsmæssige kompetencer til at hjælpe Chuckles og Huggs. Penny og Max forsøger at vænne sig af med at sende sms"er til mændene i deres liv.

09:20  

TV-Shop

10:25  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Adriann overvejer at indrømme, at hun har haft en affære med Taylor, da hun har mistanke om at Dixon vil fri til hende. Annie konfronterer Riley, efter at han har brændt hende af. Naomi bliver truet af en ledende medarbejder, som Max muligvis vil lade afløse Alec. Liam modtager et trusselsbrev.

11:20  

Gilmore Girls
En brand på Independence Inn tvinger Lorelai til at indkvartere gæsterne, medlemmer af Edgar Allan Poe-selskabet, i sit private hjem, samt hos sine venner. Da der skal laves morgenmad til gæsterne, invaderer Sookie og hendes stab Lukes køkken. Efter en skæv start finder Sookie og Luke et fælles, kulinarisk fodslag. Rory kan stadig ikke bestemme sig for om hun skal vælge: Harvard, Yale eller Princeton.

Kanal 5

09:00  

Kagekampen
Dansk underholdning. Fem passionerede bagetalenter kæmper mod hinanden og tiden for at imponere de to professionelle dommere. I dag skal Mette, Nina, Lotte, Laura og June bage en signaturkage " altså den kage, der bedst repræsenterer dem som personer. Thomas Mygind styrer Kagekampen og afslører, hvem af de fem, der imponerer dommerne mindst og får en slem tidsstraf.

09:50  

Perception
Amerikansk krimiserie. Pierce undersøger en kvinde, som har tilstået et mord og selv mener, hun er under djævlebesættelse.

10:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Felicity får følelser for en politimand, som er i Starling City for at efterforske et tilsyneladende umuligt røveri. Og dét passer ikke Oliver.

11:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Efter en kamp mod Cyrus bliver Oliver dødeligt forgiftet. Fast besluttet på at få ham på benene igen, tager Felicity en drastisk og risikabel beslutning.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
Når skyggen tager over i forældreskabet, giver vi ofte vores børn skylden. Når skyggen tager over i forældreskabet bliver vores lunte kort og vores tålmodighed lille -" det er helt normalt. Der er ingen som vores børn, der kan trykke på vores ømme punkter. Se med i dette afsnit af Elsk din skygge, hvor Mette Holm gør os klogere på skyggen i forældreskabet. Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:15  

Out Fit
I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. I denne uge er Out Fit taget en tur til Boble Plads på Carlsberg i København. Her skal der prøves kræfter med træningsformen calisthenics. Sander Kofoed Lipsuis vil guide os igennem et typisk træningforløb i foreningen Urban Bars, Calisthenics. Et træningsforløb, der spænder fra simple pull-ups til akrobatiske øvelser, hvor det primært handler om at benytte kroppens egenvægt til at øge sin styrke. Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl.

12:30  

Fit Talk
Sover du godt? Ifølge de fleste søvneksperter lider 10 - 15 % af befolkningen af alvorlige og langvarige søvnproblemer, men alle kender til at sove dårlige en enkelt nat. For lidt søvn kan have alvorlig helbredsrisici, for det er om natten kroppen for alvor lader op til dagen. Så hvordan får vi den gode søvn? Mindfullness coach Louise Vælds har designet et fire ugers program til bedre søvn, det fortæller hun om her i FITtalk. Vært: Anne Absalonsen

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

13:40  

Eremitageslottet
Kom med dk4 på rundvisning i Eremitageslottets nyrestaurerede gemakker. Tirsdag den 25. juni var en stor dag for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Det var dagen, hvor styrelsen kunne overdrage det nyrestaurerede Eremitageslot i Dyrehaven til Regentparret. Tre år har det taget at få genskabt slottets indre, så det i dag tager sig ud, som dengang hofarkitekt Laurids de Thura opførte og indrettede det lille jagtslot for bygherren Christian d. 6. og hans dronning Sophie Magdalene i 1734-36. Siden opførelsen har Eremitageslottet gennemgået mange forandringer og har været ved at forfalde helt. Imidlertid fik arkitekt Ferdinand Meldahl til opgave at gennemrestaurere slottets ydre og indre i 1880´erne og begyndelsen af 90´erne. Det fik nogle konsekvenser. Udadtil genskabte Ferdinand Meldahl den bastion, der oprindeligt havde omgivet slottet. Den var sløjfet allerede i 1762. -" Meldahl fik dog af økonomiske årsager kun lov til at opføre den vestlige del af bastionen. I dag har Styrelsen

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Kierkegaards Kartel med Ettore Rocca
Den italienske lektor Ettore Rocca ville egentlig have skrevet ph.d. -afhandling om den tyske filosof Martin Heidegger, men da hans lektor spurgte, om han ville skrive en introduktion om de franske eksistentialister til en gymnasiebog, gik det galt -" eller godt. For Rocca stiftede på denne måde bekendtskab med Søren Kierkegaard, ændrede retning og skrev i stedet afhandling om Kierkegaard. Rocca, der som en påkrævet forudsætning for at forstå Kierkegaards tanker og hele filosofi lærte sig dansk, har i en årrække været knyttet til Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Hans første interesse for Kierkegaard omhandlede Kierkegaards mediekritik. Senere har den især centreret sig om tre temaer, blandt andet kritikken af det æstetiske samfund. Hør mere om Roccas Kierkegaard-interesse i programmet, hvor han er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Ud over Ettore Rocca har programrækken følgende deltagere: Peter Tudvad Anna Libak Lilian Munk Rösing Anders Kingo Erling Jepsen Wenche Mar

14:50  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Trevors ven, Cody, ankommer til Fort Marshall. Hector forsøger at blive gode venner med Gloria igen. Denise har svært ved at glemme den skudepisode hun har været indblandet i.

13:15  

Scandal
Amerikansk dramaserie. De gamle venner Olivia og præsidentens stabschef Cyrus Beene bliver rygende uenige i sagen om Amanda Tanner. Olivia og hendes advokat-team hjælper en diktator med at opspore hans kone og børn, som angiveligt er blevet kidnappet. Quinn går på date med en journalist, der er ude efter insider informationer.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Dallas er tilbage med en ny sæson og dermed endnu en omgang stridigheder, lidenskab og bagvaskelse. Serien er baseret på ét af de mest populære tv-dramaer gennem tiden, der omhandler den enormt velhavende Ewing-klan fra Texas. Familien er legendarisk for deres evindelige søskenderivalisering, romantiske forræderier, korruption og endda mord. De ikoniske ældre medlemmer af familien J.R. (Larry Hagman i sin sidste optræden), Bobby (Patrick Duffy) og Sue Ellen (Linday Gray) ledsages af den nye generation af Ewings, der tager ambition og bedrag til nye højder. I premieren af 2. sæson fortsætter kampen mellem Christopher og John Ross på baggrund af deres forskellige visioner for firmaet Ewing Energies. Samtidig forsøger Christopher at få overtaget i sin skilsmisse fra Rebbeca Sutter. Det får store konsekvenser for hele familien, der for en tid bliver nødsaget til at sætte deres uoverensstemmelser til side og holde sammen. Det gælder dog ikke John Ross, som bruger J.R.

Kanal 5

12:20  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Liget af en nøgen kvinde findes i en bunke blade i Central Park. Kvinden er en ung studerende, der forsker i kriminalitet og ofte besøger indsatte i fængslerne. Hendes mentor for forskningen mistænkes nu for det brutale mord.

13:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En skandale bringer Horatio sammen med en af sine gamle fjender, mens Calleigh træffer en beslutning som påvirker både hendes job og forhold til Eric.

14:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio er nødt til at rense en mord-mistænkt, men må finde den rigtige gerningsmand på sit hold.

dk4

15:20  

Søstrene Bisp
Hvad betyder Kristendommen for et samfund og for det enkelte menneske? Det må siges at være et stort spørgsmål. Men måske bliver det nemmere at forholde sig til, når man ser på, hvad kristendommen kom til at betyde for de første danskere, der blev kristne for ca. 1200 år siden. Det er netop, hvad romanen -Helgi Daner- handler om. Romanen er skrevet af Josefine Ottesen, der er præstedatter, og som med egne ord har forsøgt at flygte fra kristendommen -" men uden held. Josefine Ottesen skriver fantasyromaner, og hun siger, at hendes mission er at tage kampen op imod åndløshed. Det kan man høre meget mere om, når Josefine Ottesen er gæst hos Tine Lindhardt til en samtale om ånd, om lys og mørke -" om kristentro og vikinger, om sang og salmer og meget mere. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Josefine Ottesen har valgt Jakob Knudsens -Se nu stiger solen-.

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - The Witness til PS4 - Assassins Creed Chronicles: Russia til PS4 - XCOM 2 til PC - Sébastien Loeb Rally Evo til PS4 - Hitman Beta til PS4 (preview)

17:30  

Rundt om grillen
Selvom flere og flere griller året rundt, så kender mange alligevel til, hvordan det desværre pludseligt kan blive dårligt vejr sidst på sommeren, og grillen efter en lang, dejlig sommer med masser af hyggelige grillaftener hurtigt bliver pakket væk -" uden at blive gjort ren. Og hvad gør man så, når den nye grillsæson står for døren, og grillen igen bliver fundet frem -" fedtet og ulækker? Ja, det er såmænd ikke så svært, når bare man griber sagen rigtigt an med de passende remedier og de rigtige rengøringsmidler. I denne første udgave af dk4s helt nye programserie -Rundt om grillen-, ser vi først, hvordan Mek Pek, der desværre glemte at gøre grillen ren, inden den blev stillet væk for vinteren, med lidt kyndig hjælp til rengøringen igen får en ren og lækker grill ud af det. Men vi møder også haveentusiasten Tomas Lund, der både giver gode råd til brug af krydderurter i forbindelse med grillning, men også fortæller om, hvordan man kan komme i gang med sin egen lille krydderurtehave.

Kanal 4

15:05  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se med i aften, når bussen med de 14 paillet- og stiletklædte storbypiger lander ved Vrå Slot i Vendsyssel og helt tager pusten fra bonderøvene Ulrik og Patrick! Ungkarlene tager dog revanche, når bypigerne med håndkraft skal plante grønkål og senere ... spise den!

16:05  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der feststemning, når Julie og Mascha Vang tilbereder en fødselsdagsmiddag for at fejre deres fælles veninde Signe, der kommer og spiser sammen med dem. Mens de hygger om maden, er der masser af tid til at snakke om, hvordan Mascha er blevet Danmarks største blogger, og om hvordan det er at være alenemor til lille tre-årige Holly Nolia.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er bekymret over, at Joel og Wade tilbringer så meget tid sammen, specielt fordi det går udover Joels tekstskrivning. Imellemtiden prøver Lemon at overbevise Brick om, at han skal begynde at date igen. Mens George og Lynly diskuterer, om det er en god ide at fortælle Layon om deres følelser for hinanden.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Kriminalassistent Lovatos fortid som undercover agent influerer på hendes aktuelle pligter, da CSI-holdet efterforsker en latino gadebande, som Lovato infiltrerede, da hun var undercover. Bandemedlemmet Benny Madera, som Lovato har været forelsket i, er blevet fundet tortureret og myrdet.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Jason Black, medejer af en bar, som er holdt i samme stil som en smugkro fra 1920"erne, er blevet myrdet og 10.000 dollars er blevet røvet. Dr. Hawkes finder blod på mordofferets ur, og en dna-test fører CSI-holdet til en mand ved navn Nathan Brody. Adam, som har et problematiske forhold til sin Alzheimers-ramte far, bruger sin fridag på en uventet måde.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En kvinde findes med en plastikpose over hovedet i sin lejlighed. Hun er tilsyneladende blevet voldtaget og dræbt. Da kvindens computer åbnes, bliver det imidlertid klart, at hun gik i selvmordstanker og er blevet opfordret til selvmord af folk fra en mystisk selvmordswebside.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Alle veje fører til Bruck an der Mur. Bruck er Steiermarks fjerde største by og et vigtigt trafikknudepunkt. -_Kulturhovedstaden - Bruck an der Mur-_ anses desuden både af dens borgere, hele regionen og af de besøgende for at være et kulturelt centrum. I trekanten mellem Østrig, Slovenien og Italien ligger den drømmeskønne Kärntner ferieregion -_Villach-Warmbad, Faaker See og Ossiacher See-_. Faaker See og Ossiacher See tilbyder de besøgende fritidsaktiviteter af enhver slags. Regionens fire vigtigste bjerge er Gerlitzen Alpe, Verditz, trekanten m

18:30  

Kolonihaveliv

19:00  

Øhrgaard med Maria Sommer

19:45  

Kniv og gaffel Cafe Noisette

20:05  

På tur til: Toscana
I dette afsnit af På tur til, tager vi på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde, der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine. Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over, om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum betyder også, at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine. Udover de mange vingårde tager bussen os også forbi mange af regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, ligesom vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

20:30  

Anne Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden: Kærlighedsmaraton
Amerikansk dramaserie. Meredith og Dereks forhold er usikkert efter de har mistet baby Zola på grund af Merediths fusk med Alzheimer klinikforsøget. Derek er vred på Meredith, men de kæmper for at komme på rette spor igen. En morgen efter en 39 timers vagt, banker socialrådgiveren Janet på deres hoveddør med Zoey i armene.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. To familier har lagt deres hjem i hænderne på Mia Lyhne og Julie Berthelsen i fire dage. På førstedagen skal Mia og Julie indrette familiernes mest private rum " soveværelset. Og med kun én dag og 10. 000 kr. på lommen skal de være opfindsomme. Nu er spørgsmålet bare, om genbrugstræ med skjulte budskaber, skæve gardiner og spraymalede kasser falder i familiernes og ikke mindst dommerens smag?

20:00  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Ashers loyalitet bliver sat på en hård prøve. Frank håndterer en sag som ender med at blive meget personlig. Wes kommer ud for en farlig konfrontation under hans fortsatte efterforskning af Rebeccas forsvinden.

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard står overfor et dilemma, da han skal beslutte sig for om han skal invitere Sheldon eller Penny med til Schweiz, hvor han på Valentins dag skal besøge den store partikelaccelerator i CERN.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon skal møde for retten i en sag om en færdselsbøde på det værst tænkelige tidspunkt - netop på den dag, hvor tegneserie-legenden Stan Lee aflægger et besøg i tegneserie butikken.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson er mere stålsat end nogensinde før på at få fingrene i Gideon Malick og én gang for alle få stoppet Hydra.

dk4

21:00  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted til regionen Abruzzo. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi egentlig det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Hver familie har sine egne opskrifter og måder at tilberede retterne på. Italien er altså et land baseret på lokaltraditioner - og for at lære det -Det ægte Italien- at kende, bliver man nødt til at sætte fokus på det lokale køkken og menneskene bag. I programserien -Det ægte Italien- har kæresteparret Claudia Amendola og Claus Pedersen påtaget sig denne mission: -Vi følte, at det stereotype Italien, man ser i medierne i dag, slet ikke levede op til det billede, vi har af det ægte Italien. Det gav os en brændende lyst til

21:55  

Forår i Boserup Skov

22:05  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

22:35  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget til Mallorca i den nordvestlige del af Middelhavet. Her er livet smukt, varmt intenst og for tilrejsende turister også ganske afslappende -" hvis man da ikke går på jagt ude i de genstridige bjerge. På Mallorca kan familieferien og jagten på den sjældne balear buk kombineres -" og det gør vi så-¦ Medvirkende: Antonio Teruel - Owner IberHunting, Line Kyhn - ledsager, Jose Mejias Gusano - jagtguide, Gabriel Canaves Capllonch - jagtguide, Francisco Santacreu Ferrer - chefjagtguide, Steen Andersen - HuntersMagazine.

23:05  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

Kanal 4

21:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En af Merediths allerførste patienter, bliver indlagt påny med en ny diagnose. Maggie tror, at Richard kender til hendes forhold til Andrew.

21:55  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Neal støder sammen med sin far, hjernekirurgen Dr. Peter Hudson, da de skal behandle Neals alvorligt syge mor, Asra. Hun kommer til skadestuen med nogle mystiske symptomer, der gør at de må sætte dele af Angels Memorial i karantæne.

22:50  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

23:50  

Greys hvide verden: Kærlighedsmaraton
Amerikansk dramaserie. Meredith og Dereks forhold er usikkert efter de har mistet baby Zola på grund af Merediths fusk med Alzheimer klinikforsøget. Derek er vred på Meredith, men de kæmper for at komme på rette spor igen. En morgen efter en 39 timers vagt, banker socialrådgiveren Janet på deres hoveddør med Zoey i armene.

Kanal 5

21:00  

Immortals
Amerikansk actionfilm fra 2011. De klassiske græske guder står over for en altødelæggende fjende. Den magtgale kong Hyperion har erklæret menneskeheden og guderne krig, og desværre forbyder universets love guderne at gribe ind, så gudernes overhoved Zeus udvælger i hemmelighed den handlekraftige og muskulære Theseus til at redde alle fra Hyperion, og hans blodtørstige hær.

23:10  

Stationen
Dansk reportageserie. En velhavende ældre mand bliver reddet ud af sit brændende hus i sidste øjeblik. Da brandmyndighederne finder branden mistænkelig bliver Laura og Erik tilkaldt. De dumper ind i en sag, hvor de modstridende forklaringer står i kø, og hvor sagen med et ændrer fuldstændig karakter. En blotter har igennem længere tid været på spil og befolkningen er efterhånden desperate for at se politiet anholde blotteren. Mads og Thomas får et gennembrud i sagen, da en borger har filmet blotterens seneste ulovlighed. Julie og Amir bliver kaldt ud til optøjer foran et diskotek. En ung mand har forsøgt at stikke dørmanden ned med en kniv. Fremme ved diskoteket udpeger nogle vidner pludselig gerningsmanden, der stikker af. Julie sætter efter ham, men snart er det hende, der trues af knivstikkeren.

dk4

00:05  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk -" tysk med Matlok- taget til et historisk sted i Sønderjylland, nemlig til Schackenborg Slot i nærheden af Tønder. Efter reformationen overgik stedet til Kongehuset, og i 1661 blev det overdraget til Hans Schack, hvorefter slottet blev kaldt Schackenborg Slot. I elleve generationer tilhørte slottet familien Schack, men i 1978 blev det overgivet til Kongehuset, og det var her, Prins Joachim fra 1993 til 2014 levede sammen med sin familie, inden de flyttede til København. Men Schackenborg har stadig status som kongeligt slot, og efter Schackenborg Fondens overtagelse af Schackenborg, kan Prinsen og hans familie stadig tage ophold på slottet efter eget ønske. Matloks samtalepartner er en anden historisk person, nemlig den sidste udenrigsminister i DDR, Markus Meckel, som i 1989 deltog i de afgørende forhandlinger om Tysklands genforening ved de berømte 2-plus-4- forhandlinger med udenrigsministre fra de fire tidligere sejrsmagter efter Anden

00:45  

Mik Schack laver: Tømmermændspasta

01:00  

Koncert med André Rieu

03:45  

Bog og forfatter
-Denne dag, et liv - En Astrid Lindgren-biografi- er vel nok den bedst anmeldte danske biografiudgivelse i det forgangne år, men den er langtfra den eneste, som forfatteren Jens Andersen har skrevet. Det at skrive biografier, først og fremmest over afdøde personligheder såsom Thit Jensen, Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kierkegaard, H. C. Andersen og nu Astrid Lindgren, er blevet Jens Andersens skæbne. Udover at skrive udførlige biografier er Jens Andersen ligeledes en eminent foredragsholder, og det kommer dk4s seere til at nyde godt af i -Bog og forfatter-, der denne gang har Frantz Howitz som vært og interviewer. -Når du pludselig begynder at vide mere og mere og kommer dybere og dybere ned i de lag, der er i det menneske, som du så siden skal fortælle historien om, så sker der en art forførelse i processen. Man bliver forført. Man bliver trukket nogle steder hen, hvor man ikke selv er herre over stoffet. Det er ens hovedperson, der trækker i én dybt nede fra graven-,

04:30  

Golf på Mallorca

Kanal 4

00:50  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er bekymret over, at Joel og Wade tilbringer så meget tid sammen, specielt fordi det går udover Joels tekstskrivning. Imellemtiden prøver Lemon at overbevise Brick om, at han skal begynde at date igen. Mens George og Lynly diskuterer, om det er en god ide at fortælle Layon om deres følelser for hinanden.

01:45  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Regina bliver anklaget for mord, og alle forventer det værste... undtagen Emma. Samtidig i eventyrverdenen, bliver Snehvide og Prins Charming nødt til at beslutte sig for, hvad de skal stille op med den Onde Dronning.

02:45  

House
Amerikansk dramaserie. House og hans team behandler en mand, som regelmæssigt får i søvne og lider af hukommelsestab. Taub og Thirteen følger efter manden og opdager, at han køber ulovlige stoffer i søvne. Cuddy har bestemt sig for at adoptere, men hun er bange for, at den biologiske mor ikke er helt rask.

03:30  

Gilmore Girls
Lorelai har mødt en attraktiv mand, Peyton Sanders, på en auktion, som var arrangeret af hendes mor, Emily. Deres første stævnemøde er imidlertid en katastrofe, og Lorelai forsøger derfor at aflyse deres næste aftale. Emily og Richard er dog overbevist om, at hun derved ødelægger deres gode omdømme.

04:15  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Holdet af unge læger på Seattle Grace får alle muligheden for en solo-operation, og konkurrencen mellem lægerne skærpes. Derek spørger Bailey til råds. Han føler, at Cristina bliver ved med at komme på tværs af ham og Meredith. Erica gør en chokerende opdagelse.

Kanal 5

00:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række overdosis af ecstasy på manhattan viser sig at danne et mønster, og holdet rejser til 'The Big Apple' for at tegne en profil.

01:05  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. The Replicator afslører sig selv, da han udser sig en FBI-agent som næste offer.

02:05  

The Ward
Engelsk gyser fra 2010. Året er 1966, og politiet finder den fortumlede og forvirrede Kristen, efter at hun har brændt en gård ned til grunden. Da hun vågner op på North Bend Psychiatric Hospital, har hun ingen anelse om, hvordan og hvorfor hun er havnet der. På hospitalet møder hun Dr. Gerald Stringer, der eksperimenterer med sin terapi, den strenge sygeplejerske Lundt og en række piger, der også er indlagte. Men snart begynder en række uhyggelige ting at ske, og Kristen forsøger at overbevise de andre om, at det spøger. Instr.: John Carpenter.

03:50  

Krimi5
I sæsonpremieren på KRMI5 beskæftiger Thomas Mygind og Tine Røgind sig blandt andet med en af tidens mest aktuelle kriminalsager, nemlig mordet på Maria Møller Christensen, som blev dræbt nytårsnat i Herning. KRIMI5 går tæt på de to mænd; Jan Lindholdt Mikkelsen som blev anholdt og løsladt og manden, som nu er anholdt på baggrund af dna-testen. Ligeledes får du hele historien om Marias skæbnesvangre nat. KRIMI5 har også fulgt en ungdomskriminel, som i sommer blev løsladt med et personligt mål for øje; At holde sig fra kriminalitet. Men nu er det gået galt og retssalen kalder igen. Sidst, men ikke mindst, fokuserer KRIMI5 på en række påsatte brænde som hærger på Lolland. Folk er bange og politiet står på bar bund i disse meget alvorlige brandsager.

04:40  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang må ambulancebehandleren Simon gøre, hvad han kan, for at berolige en mor, hvis lille dreng lige har haft feberkramper. Og så får brandfolkene nok at se til. De må nemlig både holde styr på en masse børn, når der er børnedag på stationen, og når de bliver kaldt ud til et ubehageligt kemikalieuheld.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053317