dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 13. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 13. marts 2016

dk4

05:00  

Er du til bøger?
Poul Reichardt var en af de mest folkekære danske skuespillere, og i år ville han være fyldt 100 år. Ole Knudsen har i den anledning inviteret forfatteren til en ny biografi i studiet sammen med Poul Reichardts datter Caroline Reichardt. Mød dem i denne udgave af -Er du til bøger?-, og hør dem fortælle om bogen -Poul Reichardt -" blot et menneske-, men også om livet med en travl, folkekær far, der tidligt blev alene med børnene, og som også selv blev ramt af alvorlig sygdom. -Poul Reichardt -" blot et menneske- kan købes i dk4 butikken.

05:30  

Det gode glas
Det er almindelig kendt, at et glas ikke bare er et glas, glasset har faktisk har betydning for smagen af vinen. I 500 år har Spiegelau produceret glas og i 1911 åbnede den første fabrik. Adm. direktør Jan Hartwig fortæller om udviklingen og om hvad det er der gør, at et glas er godt. Se med her på dk4.

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Portugisiske kulturperler
Tomar er, ligesom mange andre af Portugals kulturmindesmærker, på World Heritage listen over umistelige kulturværdier og det med god grund. Byen med det mægtige Convento de Cristo er selve indbegrebet af Portugals historie om tempelridderne og om tiden, hvor Kristusordenen finansierede de store opdagelsesrejser i 14 - og 1500-årene med netop Tomar som centrum. Det er her, dk4s Frantz Howitz afslutter serien -Portugisiske kulturperler- i denne omgang. Højt hævet over Tomar by ligger tempelridderborgen Convento de Cristo med den 16-kantede kirke -" rotundaen, hvis mure omslutter den indvendige 8 kantede Charola. Det var Portugals første stormester for Tempelridderordenen Gualdim Pais, der grundlagde borgen i 1160. Han havde kæmpet i Det Hellige Land og hjulpet sin nære ven kong Afonso Henriques med at befri Portugal fra muslimerne i årene lige før 1150. Som tak fik han lov til at lade en borg opføre der, hvor floden Nabao krydser pilgrimsvejen, der mod nord går mod Santiago de Composte

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Møllehave med Pia Søltoft
Blandt Johannes Møllehaves største inspirationskilder står Grundtvig, H. C. Andersen og Søren Kierkegaard. Fra studietiden har Møllehave beskæftiget sig intenst og vedvarende med de tre -" i bøger, forelæsninger og ikke mindst i et stort antal foredrag. I denne udgave af -Møllehave med venner- møder Johannes Møllehave Kierkegaards-forskeren Pia Søltoft, der især er optaget af kærlighedsaspektet i Kierkegaards skrifter. Omdrejningspunktet for samtalen er Pia Søltofts nyeste udgivelse -Kierkegaard og kærlighedens skikkelser-, og hvis man interesserer sig blot det mindste for Kierkegaard eller ønsker at blive klogere på kærligheden, så er denne samtale et must.

07:30  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

07:55  

Reklameinfo

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

08:30  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

Kanal 4

05:40  

Dog With A Blog
Avery, Tyler og Chloe står over for en svær beslutning, som kan ændre alt, da Stans tidligere ejer uventet dukker op og tilbyder at tage Stan tilbage, så han kan møde sin rigtige hunde-familie.

06:00  

Dog With A Blog
Det er første skoledag, og alle Averys klassekammerater er skudt i vejret i løbet af sommerferien, hvilket får hende til at føle sig usikker. Tyler, hvis karakterer fra sidste skoleår ikke er noget af prale af, må fremvise sit nye korte hår for hele skolen - resultatet af en handel han har måtte slå af med sine forældre.

06:25  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy laver luftige pandekager med bacon, Buddys frittata á la "Hoboken" og vafler med hasselnøddecreme. Og børnene hjælper deres far med at lave hjemmelavet chokolademælk.

07:50  

TV-Shop

08:55  

Kitchen Boss
Lidia Bastianich besøger Buddy i køkkenet og deler sin rollatini med skrubbe, courgette og ansjoser, italiensk-amerikanske rejer og lækker chokoladeparfait.

Kanal 5

05:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I denne dokumentarserie følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falck stationen i Gladsaxe. På tætteste hold følger vi deres arbejde og kammeratskab og er med, når jobbet byder på spændende oplevelser, men også når livets barske realiteter påvirker dem menneskeligt. I det første program følger vi brandfolkene, som bliver kaldt ud til en patruljevogn, der er kørt galt. Vi hører også om nogle af de oplevelser, som for alvor har sat sig følelsesmæssige spor hos ambulancefolkene. Det er for eksempel, når ambulancebehandleren Simon får en højgravid passager, og ambulancebehandleren Brians patient får hjertestop i ambulancen.

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:15  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:35  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. Union er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

07:00  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

07:20  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:10  

TV-Shop

08:25  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay vågner op, og må konstatere, at hun ikke kan huske, hvad der skete aftenen før, som hun tilbragte med at drikke sammen med Tank. Hun forsøger nu at stykke aftenens begivenheder sammen. Daphne bliver inviteret med til en lille sammenkomst hjemme hos hendes lektor. Lily tilbyder Toby sin hjælp.

 
dk4

09:00  

How2scrap
Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Scharff udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Ud over hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være, når man

09:30  

Rundt om grillen
Selvom flere og flere griller året rundt, så kender mange alligevel til, hvordan det desværre pludseligt kan blive dårligt vejr sidst på sommeren, og grillen efter en lang, dejlig sommer med masser af hyggelige grillaftener hurtigt bliver pakket væk -" uden at blive gjort ren. Og hvad gør man så, når den nye grillsæson står for døren, og grillen igen bliver fundet frem -" fedtet og ulækker? Ja, det er såmænd ikke så svært, når bare man griber sagen rigtigt an med de passende remedier og de rigtige rengøringsmidler. I denne første udgave af dk4s helt nye programserie -Rundt om grillen-, ser vi først, hvordan Mek Pek, der desværre glemte at gøre grillen ren, inden den blev stillet væk for vinteren, med lidt kyndig hjælp til rengøringen igen får en ren og lækker grill ud af det. Men vi møder også haveentusiasten Tomas Lund, der både giver gode råd til brug af krydderurter i forbindelse med grillning, men også fortæller om, hvordan man kan komme i gang med sin egen lille krydderurtehave.

10:00  

La' det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

10:30  

Anne Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Kultursalon
Tina Gylling Mortensen er skuespiller. Hun har været den bærende kvindelige kraft i Mammutteatret, hvor hun har spillet de mest brutale roller gennem mere end 30 år. Hun er også den, der har fået latteren til at runge i komedierne på Det Kongelige Teater de seneste sæsoner. Og denne sommer er hun sprunget ud som vanvittig Zirkusprinsesse hos Søren Østergaard i Zirkus Nemo. Denne vilde skuespiller og komiker er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

11:40  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:25  

Prinsessen og frøen
Amerikansk animationsfilm fra 2009. Et moderne twist på en klassisk fortælling med en smuk pige, der hedder Tiana, som spiller hovedrollen, en frøprins, som er desperat for at blive menneske igen og et skæbnesvangert kys, som bringer dem begge på et vanvittigt morsomt eventyr igennem Louisianas mystiske vandløb.

Kanal 5

09:10  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Døve-programmet på UMKC bliver truet, da Bays meget private affære pludselig bliver offentlig, hvilket fører til en efterforskning på universitetet. Emmett er ude af sig selv, da Bay fortæller ham, hvad der skete under festen på kollegiet.

09:55  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Spændingerne er store, efter at Charles er tilbage " også det årlige afdansningsbal er i fare.

10:50  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Nogen kaster en ond forbandelse på Marian, og de fleste tror, at det er Elsa. Men det er den onde dronning som står bag.

11:45  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Efter at familien Weaver har lært Larry om konceptet 'aprilsnar', er han stålsat på at narre dem.

dk4

12:10  

Reklameinfo

12:20  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

13:00  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af stand-up-komiker Anders Stjernholm.

13:45  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

14:05  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

14:35  

Reklameinfo

14:45  

I udenrigspolitisk selskab
Med loven om Færøernes Hjemmestyre af 1948 blev Færøerne anerkendt som en selvstyrende del af det danske rige. Hjemmestyreloven omfatter ikke forsvars-, justits- og udenrigspolitik, der hører under Kongeriget Danmark. Men den 29. marts 2005 underskrev Færøerne og Danmark en fælles principerklæring om Færøernes medvirken og inddragelse i udenrigs- og sikkerhedspolitikken. Det var en anerkendelse af særlige færøske udenrigs- og sikkerhedspolitiske behov. Men hvilke udenrigspolitiske interesser har Færøerne egentlig? Hvilke særlige udenrigs- og sikkerhedspolitiske forhold gør sig gældende? Det ser Charlotte Flindt Pedersen nærmere på sammen med Sjurdur Skaale, folketingsmedlem for partiet Javna_arflokkurin - lighedspartiet. Sjurdur Skaale er også medlem af udenrigspolitiske nævn og Nordisk Råd. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Kanal 4

12:15  

Hjælp, jeg er begravet i rod
Dansk reportageserie. Gitte har lidt af samlermani i årevis - så voldsomt, at hun lejer flere opbevaringsrum rundt omkring til de ting, der ikke kan mases ind i hendes lille lejlighed i Dragør. Hendes voksne børn er magtesløse, de har hjulpet hende siden de var helt små, men intet har ændret sig: Gitte lever isoleret i skam over sin situation. Nu har tre af hendes fem børn bedt om hjælp, så deres mor kan få et værdigt liv og opfyldt sin drøm om at passe sit lille barnebarn i hjemmet. Se med, om det lykkes Gitte med hjælp fra psykologen, sine børn og et hold flyttefolk at få skabt sig en ny tilværelse.

13:15  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der feststemning, når Julie og Mascha Vang tilbereder en fødselsdagsmiddag for at fejre deres fælles veninde Signe, der kommer og spiser sammen med dem. Mens de hygger om maden, er der masser af tid til at snakke om, hvordan Mascha er blevet Danmarks største blogger, og om hvordan det er at være alenemor til lille tre-årige Holly Nolia.

14:10  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften besøge karrierekvinden Charlotte på Frederiksberg. Charlotte er 36 år og har aldrig haft en kæreste. For Charlotte har det betydet et ordenligt hak i selvtilliden og for at beskytte sig selv for eventuelle skuffelser, har Charlotte bygget en mur op omkring sig selv. Det vil Caroline lave om på. Hun vil give Charlottes selvtillid et boost, og prøve at få hende til at indse, at hun faktisk er en skøn og attraktiv kvinde i sin bedste alder, der selvfølgelig fortjener at blive elsket af en anden.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Jackie og Debbie er blevet bedste venner og betror sig til hinanden, bortset fra, at Jackie har 'glemt' at nævne sit job på den lokale mexikanske restaurant for Debbie.

13:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Agent Phil Coulson samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward, som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May, pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz, strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons, en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye.

13:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver og Quentin prøver at overbevise Sara om at blive i Starling City.

14:50  

Gremlins 2 - det nye kuld
Amerikansk gyserkomedie fra 1990. Det unge par, Billy og Kate, har fået arbejde i en højteknologisk skyskraber i New York, centrum i finansmanden Clamps imperium. Uventet dukker deres lille Mogwai-pelsdyr Gizmo op, men uheldigvis bliver reglerne for forsvarlig behandling af Mogwai'en overtrådt - igen! Den reproducerer sig med lynets hast, og snart vrimler hele højhuset med hyperaktive, ondskabsfulde gremlins.

dk4

15:15  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk -" tysk med Matlok- taget til et historisk sted i Sønderjylland, nemlig til Schackenborg Slot i nærheden af Tønder. Efter reformationen overgik stedet til Kongehuset, og i 1661 blev det overdraget til Hans Schack, hvorefter slottet blev kaldt Schackenborg Slot. I elleve generationer tilhørte slottet familien Schack, men i 1978 blev det overgivet til Kongehuset, og det var her, Prins Joachim fra 1993 til 2014 levede sammen med sin familie, inden de flyttede til København. Men Schackenborg har stadig status som kongeligt slot, og efter Schackenborg Fondens overtagelse af Schackenborg, kan Prinsen og hans familie stadig tage ophold på slottet efter eget ønske. Matloks samtalepartner er en anden historisk person, nemlig den sidste udenrigsminister i DDR, Markus Meckel, som i 1989 deltog i de afgørende forhandlinger om Tysklands genforening ved de berømte 2-plus-4- forhandlinger med udenrigsministre fra de fire tidligere sejrsmagter efter Anden

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af forfatter, radio- og tv-vært Jørgen de Mylius.

17:45  

Reklameinfo

Kanal 4

15:10  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Louise er gravid med familiens barn nummer to. Med udsigt til et barn mere er det tid til, at den lille regnbuefamilie sætter nogle mere faste rammer for Maggie. Halvdelen af ugen skal hun nu bo hos sin mor og den anden halvdel hos sine to fædre. Det er især svært for Louise at undvære datteren så længe af gangen, men da Maggie er sat i verden som et delebarn, må Louise affinde sig med ordningen. Louise er alene hjemme, fordi Silas er på arbejde i Jylland, og Johannes har taget Maggie med over til sine forældre, som også bor i Jylland. Louise er endnu så tidligt i sin graviditet, at hun endnu ikke har været tilset af sin læge, så hun er spændt på, om alt er, som det skal være. Derfor tager hun alene på en privat scanningsklinik, men helt uventet går scanningen overhovedet ikke som forventet, da jordemoderen har svært ved at finde fostrets hjertelyd.

16:10  

Hørt i Hollywood: Mest sexede nørder
Disse skuespillere har vundet frem på deres nørdede udseende, uskyldige fremtoning og særlige viden om et for os andre ofte ligegyldigt emne. Men de sexede kloge-åger styrer uden tvivl Hollywood, og mens Zackary Levi, Tina Fey og Deschanel-søstrene har opnået nørdestatus på tv-skærmene, har Anne Hathaway, Drew Barrymore og Daniel Radcliffe indtaget filmlærredet med deres nørdede charme.

17:05  

Hørt i Hollywood: De sjoveste film
Hold på hat og briller! Nu giver vi dig den ultimative nedtælling til filmhistoriens absolut sjoveste film. Glæd dig til at træne lattermusklerne med 'Tømmermænd i Vegas', 'Beverly Hills Cop', 'Monthy Python og den hellige gral' og 'Anchorman'.

Kanal 5

17:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. Drengene fra Recover får deres sag for. De skal arbejde i højderne, når et stråtækt hus, der været udsat for kæmpe brand, skal repareres. Sagen går ikke som planlagt til stor frustration for Mike. Mens kollegerne arbejder ude i marken, tager sanitøren Allan ud for at gøre rent efter en vandskade i en dagligvarebutik, og nysgerrig som han er, bliver alt slam undersøgt nærmere. Der er gensyn med sanitøren, James, der skal lave en afdækning hos en frisør efter en smadret rude, og glasskår ligger spredt over alt. Jan har store problemer med at få hul på en stoppet faldstamme, og det gør det ikke bedre, at lejligheden er oversvømmet med lortevand, og skaderne hober sig op. Et andet sted vrimler det med biller i en etageejendom, så skadedyrseksperten John rykker sammen med kollegaen Benjamin ud for at forsøge at komme dyrene til livs.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Ægte tæppekærlighed
Siden søskendeparret Helle og Martin Munkholm kom til verden, har deres liv været fyldt af ægte persiske tæpper. Sammen driver de forretningen Belle Art Galleri og Belle Carpets & Rugs lidt udenfor Vejle. Forretningen har de overtaget efter deres forældre, Hanne og Henning Munkholm. I starten af 70'erne begyndte Hanne og Henning at importere tæpper direkte fra Iran, og i begyndelsen havde de svært ved at blive accepteret i den iranske tæppebranche. Pengene var små, og de iranske tæppehandlere troede, at de blot var nogle af de mange turister, der jagtede et tæppe til en god pris. Sidenhen har hele familien opnået stor anerkendelse i den iranske tæppebranche i kraft af deres store viden om persiske tæpper og mange rejser til alle egne af landet. I programmet -Ægte tæppekærlighed- giver dk4 dig hele familiens historie, og samtidig inviterer Martin Munkholm med på tæpperejse til Iran. Her besøger han værksteder og arbejdende nomader på sletterne,for at give et indblik i det omfattende a

19:30  

Grænsekontrol
Hvordan er det at gå på et dansk gymnasium i Tyskland? Hvilke forskelle og ligheder er der mellem det danske og det tyske gymnasiesystem? Kan vi i Danmark lære noget af tyskerne, og kan de lære noget af os? Kan man så at sige tage det bedste fra begge lande? Det spørger Mette Bock i denne udgave af -Grænsekontrol- rektor for det danske gymnasium, A. P. Møller Skolen, i Slesvig om -" og selvfølgelig også nogle elever. Og hvor mon de vil fortsætte deres uddannelse efter studentereksamen -" i Danmark eller Tyskland?

20:00  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget til Mallorca i den nordvestlige del af Middelhavet. Her er livet smukt, varmt intenst og for tilrejsende turister også ganske afslappende -" hvis man da ikke går på jagt ude i de genstridige bjerge. På Mallorca kan familieferien og jagten på den sjældne balear buk kombineres -" og det gør vi så-¦ Medvirkende: Antonio Teruel - Owner IberHunting, Line Kyhn - ledsager, Jose Mejias Gusano - jagtguide, Gabriel Canaves Capllonch - jagtguide, Francisco Santacreu Ferrer - chefjagtguide, Steen Andersen - HuntersMagazine.

20:30  

Søstrene Bisp
Hvad betyder Kristendommen for et samfund og for det enkelte menneske? Det må siges at være et stort spørgsmål. Men måske bliver det nemmere at forholde sig til, når man ser på, hvad kristendommen kom til at betyde for de første danskere, der blev kristne for ca. 1200 år siden. Det er netop, hvad romanen -Helgi Daner- handler om. Romanen er skrevet af Josefine Ottesen, der er præstedatter, og som med egne ord har forsøgt at flygte fra kristendommen -" men uden held. Josefine Ottesen skriver fantasyromaner, og hun siger, at hendes mission er at tage kampen op imod åndløshed. Det kan man høre meget mere om, når Josefine Ottesen er gæst hos Tine Lindhardt til en samtale om ånd, om lys og mørke -" om kristentro og vikinger, om sang og salmer og meget mere. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Josefine Ottesen har valgt Jakob Knudsens -Se nu stiger solen-.

Kanal 4

18:05  

Hørt i Hollywood: De vildeste realitystj
Vi går tæt på de kendisser og personligheder vi har lært at kende gennem tidens største realityshows. Blandt andet Robertsen-klanen fra 'Duck Dynasty' og Farrah Abraham fra 'Teen Mom'.

19:00  

Hørt i Hollywood: Mest skræmmende filmsc
Kan du huske, da søde Drew Barrymore blev jagtet i starten af 'Scream'? Eller den ikoniske scene, hvor Jack Nicholsen stikker sit hoved igennem den ødelagte toiletdør i 'Ondskabens hotel'? Det er svært at glemme de modbydelige og skræmmende momenter, der fik os helt ud på stolekanten. Se med, når vi tæller ned til de 25 mest hårrejsende og frygtindgydende scener i filmens historie.

20:00  

Love and Other Disasters
Engelsk-fransk komedie fra 2006. Amerikanske Emily arbejder på magasinet Vogue i London, er altid på farten, kan tale i døgndrift og vil kun sine venner og bekendte det bedste. Hun bor sammen med bøssen Peter, som hun gør sig ihærdige anstrengelser for at finde en kæreste til. Da den flotte fotoassistent Paolo bliver ansat på Vogue, sætter Emily alt ind på, at splejse ham og Peter sammen. Hun har så travlt med at lege Kirsten Giftekniv, at hun slet ikke bemærker, at hun faktisk selv har en bejler, der drømmer om den store kærlighed, Emily forsøger at finde til alle andre.

Kanal 5

18:00  

Stationen
Dansk reportageserie. En velhavende ældre mand bliver reddet ud af sit brændende hus i sidste øjeblik. Da brandmyndighederne finder branden mistænkelig bliver Laura og Erik tilkaldt. De dumper ind i en sag, hvor de modstridende forklaringer står i kø, og hvor sagen med et ændrer fuldstændig karakter. En blotter har igennem længere tid været på spil og befolkningen er efterhånden desperate for at se politiet anholde blotteren. Mads og Thomas får et gennembrud i sagen, da en borger har filmet blotterens seneste ulovlighed. Julie og Amir bliver kaldt ud til optøjer foran et diskotek. En ung mand har forsøgt at stikke dørmanden ned med en kniv. Fremme ved diskoteket udpeger nogle vidner pludselig gerningsmanden, der stikker af. Julie sætter efter ham, men snart er det hende, der trues af knivstikkeren.

19:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum m.v. Så man er, kort sagt, på den, hvis en tyv får fingrene i den mobil, man er så afhængig af. Og risikoen er stor. Hvert år bliver der stjålet omkring 26.000 smartphones i Danmark - det er en tyve-dobling siden 2008.Men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på. Og han går lidt længere end politiet og tager utraditionelle metoder i brug. I samarbejde med et sikkerhedsfirma udruster Sverre Quist en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr, og ikke nok med det, der bliver også installeret noget software, som aktiverer kameraet i mobilen, når den bliver tændt. Med det udstyr vil han altid kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet, og han vil tilmed få billeder af den, der har taget telef

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi må køre næsten helt ind i en pub på sin motorcykel, før han får stoppet to FCK fans på en Puch Maxi. Føreren har fået for meget at drikke til at måtte køre, men bestiller alligevel en øl i baren, mens han får sin bøde. Vlado stopper en ung pige med alt for høj fart på motorvejen og Peter fra Nordsjællands Politi er i Tisvildeleje til en musikfestival, hvor en københavner bliver meget forarget over, at han udskriver parkeringsbøder.

dk4

21:00  

Koncert med André Rieu
André Rieu er ikke bange for de store armbevægelser, og på hans turne til Australien må man sige, at han slog ud med armene. Med i sin bagage havde han den smukkeste kulisse, nemlig Slottet Schönbrunn i næsten fuld størrelse - en uge tog det 240 mand at få rejst kulissen. Derudover er der de mest fantastiske kandelabre, for temaet i denne koncert er en romantisk aften i Wien, med alt hvad der dertil hører af Wiener-debutanter, guldkareter, skøjtebaner og selvfølgelig nogle smukke serenader - og ikke mindst en Wals eller to. Tag med André Rieu til Australien og oplev en prima koncert.

23:15  

Dit dk4

23:35  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

Kanal 4

21:55  

Hørt i Hollywood: De vildeste realitystj
Vi går tæt på de kendisser og personligheder vi har lært at kende gennem tidens største realityshows. Blandt andet Robertsen-klanen fra 'Duck Dynasty' og Farrah Abraham fra 'Teen Mom'.

22:55  

Hørt i Hollywood: Mest skræmmende filmsc
Kan du huske, da søde Drew Barrymore blev jagtet i starten af 'Scream'? Eller den ikoniske scene, hvor Jack Nicholsen stikker sit hoved igennem den ødelagte toiletdør i 'Ondskabens hotel'? Det er svært at glemme de modbydelige og skræmmende momenter, der fik os helt ud på stolekanten. Se med, når vi tæller ned til de 25 mest hårrejsende og frygtindgydende scener i filmens historie.

23:50  

Hørt i Hollywood: De sjoveste film
Hold på hat og briller! Nu giver vi dig den ultimative nedtælling til filmhistoriens absolut sjoveste film. Glæd dig til at træne lattermusklerne med 'Tømmermænd i Vegas', 'Beverly Hills Cop', 'Monthy Python og den hellige gral' og 'Anchorman'.

Kanal 5

21:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

22:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. En våd affære. Gamemaster Pelle Hvenegaard styrer løjerne, når vennerne Lasse Lynge Happel, 29 år, og Rasmus Nørgaard Abel, 29 år, forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100.000. Lasse og Rasmus har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før teamet af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. Herefter har afhørerne 30 timer til at forsøge at presse drengene til at fortælle, hvor pengene er skjult. Lykkes det, er pengene tabt- lykkes det ikke, vinder Rasmus og Lasse pengene, der blandt andet skal gå til en tur til Costa del Sol. Bevæbnet med en falsk kuffert, en masse poser og en stor portion hundemad til at snyde politihunden, gemmer Lasse og Rasmus hurtigt kufferten på et genialt sted. Et sted, der kræver snilde og våde boksershorts, at nå til. Men allerede ved anholdelsen bliver efterforskerne grove overfor den drillende Rasmus, og han får spillets alvor at føle. Også tiden i forhør og isolation bliver en p

23:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. The Flash kæmper mod et meta-menneske, hvis kræfter måske er en tand for meget til selv The Flash.

23:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Malcolm Merlyn bliver taget til fange af Ra"s al Ghul og bragt til Nanda Parbat. Oliver og Diggle rejser til Nanda Parbat for at forhindre, at Malcolm bliver dræbt. Ray bliver besat af, at få færdiggjort sin atomdragt, så han kan redde byen. Felicity frygter, at han vil komme til at dele skæbne med Oliver, og hun forsøger at få ham væk fra laboratoriet.

dk4

00:05  

Reklameinfo

00:10  

Sommersang i Mariehaven 2014
Sangeren Flemming -Bamse- Jørgensen havde oprindeligt lovet Helge Engelbrecht at komme sejlende i en lille gyngende og syngende båd til Mariehaven, men nåede det jo desværre ikke. I denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven er Stig Rossen på plakaten og gør selvfølgelig sin entre ad vandvejen, mens han synger -I en lille båd, der gynger-, helt i Flemming -Bamse- Jørgensens ånd og til hans ære. Stig Rossen har endda medbragt flere af de oprindelige venner fra Bamse-tiden og der er fuld fart over feltet, ikke bare med Stig & Vennerne, men også med de øvrige inviterede kunstnere i Mariehaven denne dag. Almost Irish er navnet på fire unge brødre fra Holsted, som også tidligere har optrådt hos Helge Engelbrecht i Ansager og de fortsætter i dette program i kølvandet på Stig Rossen med sangen -Michael Row The Boat Ashore-. Sangeren og musikeren Jan Kaspersen, som også kendes fra samarbejdet med Jette Torp og Mek Pek, er solist på samme måde som Sine Bach Rüttel fra Neighbours & Fri

01:10  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

01:30  

I udenrigspolitisk selskab
Det er meget få, der i dag påstår, at klimaforandringer ikke er menneskeskabte. Det er især udledningen af CO2-equivalente gasarter, der påvirker vores klima i retning af global opvarmning -" og det i sådan en grad, at nogle egne i perioder bliver ramt af varmegrader så høje, at det er menneskeligt umuligt at opholde sig uden for, andre steder rammes af voldsomme oversvømmelser og orkaner. Derfor var det glædeligt, da 195 nationer kunne vedtage en bindende aftale for, hvordan man ville reducere verdens CO2 udledninger på det globale klimamøde COP 21 i Paris og dermed forpligte hinanden på at begrænse den gennemsnitlige globale opvarmning med under 2 pct. frem til 2100. Charlotte Flindt Pedersen ser nærmere på resultaterne af COP21 og på, hvad aftalen vil betyde for verdens klima, når hun har besøg i studiet af professor og forsker i havbiologi Katherine Richardson. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

02:00  

Den grønne ø
Irland er meget mere end pubber og skøn natur! Tag med dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt på den grønne ø, hvor hun finder ud af, hvad landet mere gemmer på. Her kommer hun tættere på baggrunden for den irske mentalitet og deres stolte folkefærd. Hun finder blandt andet også svaret på, hvorfor irerne mener, at de laver den bedste whisky, hvor det rigtige Hollywood ligger, og hvorfor gaderne i Dublin er fyldt med grønne hatte hvert år den 17. marts.

02:45  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

03:00  

Naturligvis
Ligegyldigt hvad du kan nævne af mentale og faktisk også kropslige ubalancer, vil meditation være af uvurderlig hjælp. I denne udgave af Naturligvis skal vi se nærmere på den meditations form som hedder Transendental Meditation. Der findes ca. 600 analyser og rapporter som entydigt viser at Transendental Meditation bl.a. kan forlænge livet, dæmpe smerter, sænke blodtrykket, modvirke søvnløshed, og skabe langt mere glæde og indre fred - samt løsne op for stress, angst og depression. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandle

03:30  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

04:00  

EU på virksomhedsbesøg
Jørn Dohrmann, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, mødes med Svend Brodersen, ejer af Gram Slot. Jørn er nysgerrig på, hvordan Danmarks største økologiske landbrug drives og trives i EU. Jørn Dohrmann håber, at besøget hos Svend Brodersen, Gram Slot, vil berige begge parter med indsigt i hinandens virke. Medvirkende: Gæst, Jørn Dohrmann , Svend Brodersen

04:30  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Crossfit kom til Danmark i 2008 og stammer oprindeligt fra USA. I dag findes der adskillige træningscentre landet over, som udelukkende tilbyder crossfit træning. I dette program er TimeOut taget på havnen i Aarhus, hvor Aarhus CrossFit har etableret sig. Her skal dk4's Trine Fuglholt Thomsen prøve at deltage i en rigtig crossfit træning WOD eller såkaldt Work out of the day, som blandt andet byder på kettlebells, vægtstænger og -hæng-i-barre-.

Kanal 4

00:50  

Hørt i Hollywood: Mest sexede nørder
Disse skuespillere har vundet frem på deres nørdede udseende, uskyldige fremtoning og særlige viden om et for os andre ofte ligegyldigt emne. Men de sexede kloge-åger styrer uden tvivl Hollywood, og mens Zackary Levi, Tina Fey og Deschanel-søstrene har opnået nørdestatus på tv-skærmene, har Anne Hathaway, Drew Barrymore og Daniel Radcliffe indtaget filmlærredet med deres nørdede charme.

01:50  

Missing
Amerikansk actionserie. Becca og de to mænd i hendes liv må kæmpe mod deres i stigende grad anspændte følelser, alt imens de forsøger at flygte ud af Europa. Dax opdager, hvem hans fjender er.

02:45  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Annabeths seneste sag drejer sig om retsforfølgelsen af en mand, som står anklaget for at have bedøvet og voldtaget naboens datter. Det ligner en lige-ud-ad-landevejen sag, men Annabeth må snart konstatere at den mistænktes kone spiller en rolle i sagen, samt at parret muligvis skjuler en dyster hemmelighed.

03:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Hemmeligheder, utroskab, mord, sex og politik er dagligdag hos Pope og Associates. Her håndterer Olivia Pope og hendes team skandaler, får hemmeligheder til at forsvinde og fikser de problemer, der er på nippet til at bryde frem i pressens og offentlighedens søgelys.Quinns identitet bliver afsløret og det lader til, at hun bliver Pop og Associates' største skandale hidtil. En senator beder Olivia om hjælp. Præsident Fitz kommer i et dilemma, da Mellie og Cyrus udfordrer ham under et live telefoninterview.

04:20  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivia må rydde grundigt op efter en offentlig person. Abby bliver ved med at lede efter svar. I Det hvide hus er House, Cyrus og Fitz tvunget til at håndtere en alvorlig hastesag.

Kanal 5

00:55  

The Resident
Engelsk-amerikansk drama fra 2011. Den nyligt fraskilte læge Juliet flytter ind i en skøn New Yorker-lejlighed, hvor huslejen er lav og udlejeren charmerende. Men ikke alt er lutter idyl. En række mystiske hændelser får imidlertid Juliet til at installere et overvågningskamera, og til sin rædsel opdager hun, at hun ikke er alene i lejligheden. Langt fra.

02:45  

Motive
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde bliver skudt på sin morgenløbetur, og da drabsvåbenet viser sig at være en antik skydvåben, henledes mistanken straks på en nørdet antikhandler, som stadig bor hos sin mor.

03:35  

Krimi5
Han star på lur ved Dankortautomaterne og udvælger sine ofre. Han er gaderøver og leverer sit bidrag til en kedelig statistik: Hver dag får danske politistationer seks anmeldelser om gaderøverier, men det er ikke kun penge og mobiltelefoner, ofrene får frarøvet. Bo Rasmussen er efter et gaderøveri ikke længere i stand til at arbejde og tør ikke længere bevæge sig ud på gaden alene.Henrik Moeskær har en dom for grov vold og mishandling, og hans liv er præget af alkohol og hårde stoffer.

04:20  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I hverdagens helte får brandfolkene nok at se til, da de midt om natten kommer ud til en brændende villa. Simon må både tage sig af en afdød og af en mand med en voldsom flænge i hovedet, mens David må til tandlægen, hvor en kvinde har fået et ildebefindende.

04:45  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang må ambulancebehandleren Simon gøre, hvad han kan, for at berolige en mor, hvis lille dreng lige har haft feberkramper. Og så får brandfolkene nok at se til. De må nemlig både holde styr på en masse børn, når der er børnedag på stationen, og når de bliver kaldt ud til et ubehageligt kemikalieuheld.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053703