dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 12. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 12. marts 2016

dk4

05:00  

Læsemagasinet
Professor Steve Graham fra Arizona State University mener, at skrivning styrker elevernes læring og læsning, men at skrivning -" til trods for det - er meget nedprioriteret i undervisningen. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisinger Steve Graham.

05:25  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

05:55  

Reklameinfo

06:00  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi høre skrønerne "Kaninernes parringsliv" og "Min fars ismejeri".

06:25  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program to ud af tre om havfiskeri i Djupvik

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

08:00  

Det handler om følelser
Hver dag er der 2-3 personer, der begår selvmord. Ét menneske forlader livet -" og andre står tilbage -" forladt i livet. Hvor kan man få hjælp, hvis man har selvmordstanker? Hvor kan man henvende sig som pårørende? Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål, som Michele Lauritsen ser nærmere på i dette program Medvirkende i programmet er: Morten Thomsen, stifter af Livslinien i 1994. Han forsøgte selvmord i 1992. Og Rikke Plesner Jacobsen, psykoterapeut. Hendes far begik selvmord i 1995. Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

08:30  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Disse statements er omdrejningspunktet i foredragsholder Hardeep Dhanjals inspirationstale. Med humor, vid og engagement tryllebinder han unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Han har derudover også været elitebasket-spiller i USA samt mentalcoach for nogle af Danmarks bedste boksere. Hans livserfaringer er inspirationskilde til det dynamiske foredragsshow. Et show, der både indeholder historier, personlige fortællinger, rap -" og ikke mindst en løftet pegefing

Kanal 4

05:30  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Hjemme hos Rasmus og Mie er det Rasmus, der tager sig af det huslige. Men i dag har han stillet sig selv en mandomsprøve. Han skal løbe Copenhagen Marathon for første gang og håber at imponere Mie. Pernille, som for nylig er blevet skilt, prøver at finde en erstatning for den kernefamilie, hun ikke selv længere har. Og Lotte og Jonas har fået mulighed for at udvide deres lejlighed, men det kræver, at de kan få deres naboer med på planen...

05:50  

Dog With A Blog
Ellen og Bennett er ikke er så velbevandrede på de sociale medier. De opdager, at Avery i hemmelighed har oprettet en Buddy Bop profil, selv om de har forbudt hende at gøre det. For at give hende en lærestreg begynder de at poste fjollede billeder af sig selv på hendes profil, men det giver bagslag, da de lægger en video ud, som hurtigt går viralt på skolen. Stan bliver tilmeldt en kæledyrskonkurrence i parken.

06:15  

Dog With A Blog
Avery, Tyler og Chloe står over for en svær beslutning, som kan ændre alt, da Stans tidligere ejer uventet dukker op og tilbyder at tage Stan tilbage, så han kan møde sin rigtige hunde-familie.

06:40  

TV-Shop

07:40  

Kitchen Boss
Buddy har styr på det hele med disse enkle familieopskrifter: Kyllinge-piccata, sauterede svampe, stegte kartofler og til dessert, kakao-hasselnøddecreme med bær.

08:05  

TV-Shop

Kanal 5

05:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I denne dokumentarserie følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falck stationen i Gladsaxe. På tætteste hold følger vi deres arbejde og kammeratskab og er med, når jobbet byder på spændende oplevelser, men også når livets barske realiteter påvirker dem menneskeligt. I det første program følger vi brandfolkene, som bliver kaldt ud til en patruljevogn, der er kørt galt. Vi hører også om nogle af de oplevelser, som for alvor har sat sig følelsesmæssige spor hos ambulancefolkene. Det er for eksempel, når ambulancebehandleren Simon får en højgravid passager, og ambulancebehandleren Brians patient får hjertestop i ambulancen.

05:55  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Bird-Kersee og Weaver, tager til Atlantic City for at have det sjovt, og der finder de ud af, at Larry har en evne til at se igennem kort. Jackie mander sig op og indrømmer, at hun ønsker et menneskeligt bryllup. Dick Butkus modtager et opkald fra sin bedstefar, som antyder at deres tid på Jorden muligvis er tæt på en afslutning.

06:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Sommeren er ved at være slut og Amber og Reggie afslører endelig for deres familier, at de dater hinanden.

07:05  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Agent Phil Coulson samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward, som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May, pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz, strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons, en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye.

07:50  

TV-Shop

08:05  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver står i et dilemma da Laurel rækker ud efter 'Arrow', for at få ham til at efterforske Sebastian Blood.

 
dk4

09:30  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

10:30  

Fit Talk
For de fleste handler kampkunst om netop det: kampens kunst, hvor slag, spark og parering er i fokus. Det er det også i Dai Ki Haku, men det dansk-udviklede kampkunst-system indeholder også elementer som medmenneskelighed, nærvær og selvudvikling. Mød grundlæggeren af Dai Ki Haku, Shihan Ørum og hør, hvordan social ansvarlighed også er en motionsform, man bør tag alvorligt."

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

11:40  

EU-skeptikerne med Frank-Christian Hanse
Quo vadis, Europa? Hvor går du hen? Hvad vej går Europa i en tid, hvor politikerne i 2015 taler langsigtet om 2020-målene, men hvor befolkningerne i flere medlemslande her og nu åbenbart bliver mere og mere skeptiske over for EU´s historiske projekt. I Tyskland er der kommet et nyt parti til højre for midten, "Alternative für Deutschland-_ (AfD), som i dag er repræsenteret i flere tyske delstaters parlamenter og i EU-parlamentet, hvor AfD sidder i samme gruppe som bl.a. Dansk Folkeparti. Partiet er i hvert fald meget kritisk over for Euro-samarbejdet. Om det også gælder EU generelt vil Siegfried Matlok i denne udgave af programrækken -EU-skeptikerne- diskutere med en af AfDs ledende politikere og rådgivere, Frank-Christian Hansel, i Alternative für Deutschlands hovedkvarter i Berlin. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet

Kanal 4

09:05  

Kitchen Boss
Buddy forkæler kvinderne i sit liv med alle deres yndlingsretter " paneret lammekam, ærter med mynte og prosciutto, cappellini med krabbesauce og tiramisu.

09:35  

TV-Shop

10:40  

Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Holdet tager på tur for at besøge Velmas lillesøster Madelyn, som studerer magi på Whirlen Merlin Magic Academy.

Kanal 5

09:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Spændingerne er store, efter at Charles er tilbage " også det årlige afdansningsbal er i fare.

10:30  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Calleigh opdager en interssant kobling i en sag og er derved ved at miste en nær ven.

11:25  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En skandale bringer Horatio sammen med en af sine gamle fjender, mens Calleigh træffer en beslutning som påvirker både hendes job og forhold til Eric.

dk4

12:10  

Reklameinfo

12:20  

Bog og forfatter
Hun var nærmest Dronning af Dansktoppen og en markant Schlager-stjerne i 70 érnes Tyskland. Dorthe Kollo elsker tumult og virak, men søger også ensomheden. I efteråret 2014 udkom hendes bog -_ Jeg er stadig her -_ skrevet sammen med journalisten Rikke Hyldgaard. En ærlig bog om livet på farten, fra barnestjerne til et turneliv i hele verden og med millionsalg af plader i Tyskland. En hjertevarm beretning, men også ærlig omkring omkostningerne i show-bizz, ligesom den barske erkendelse, at hendes nu afdøde mor brugte en stor del af barndoms-indtjeningen, til at åbne egne frisørsaloner. Vært: Ib Søby

12:50  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

13:20  

Seniormagasinet

13:50  

Reklameinfo

14:00  

En verden af bowling

14:30  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:15  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Et flashback til tiden hvor April og Jackson mødtes og hvordan deres forhold gennem tiden har udviklet sig.

13:10  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Guthries søn ankommer til skadestuen på Angels Memorial og støder sammen med Leanne om nogle medicinske beslutninger. Christa mister selvtilliden midt i en operation på et lille barn - det første spædbarn hun har behandlet, siden hun mistede sin egen søn

14:10  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

12:15  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Liget af en nøgen kvinde findes i en bunke blade i Central Park. Kvinden er en ung studerende, der forsker i kriminalitet og ofte besøger indsatte i fængslerne. Hendes mentor for forskningen mistænkes nu for det brutale mord.

13:10  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

14:10  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Maskinen giver holdet et nyt nummer 'Simmons' den korrupte HR betjent, som har myrdet Carter. Finch forsøger at forhindre en ven i at gå for langt i jagten på at få hævn.

dk4

15:00  

Så skøn er...Wörthersee

15:30  

Schlagerbox Special

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Campingmagasinet
Campingmagasinet er denne gang taget til Skandinaviens største ferie- og campingmesse, for at tage pulsen på både campingnyheder og trends inden den kommende sæson. Vært Anne-Vibeke Isaksen vil sammen med forskellige campingspecialister, se nærmere på både telte, campingvogne, autocampere, fortelte, udstyr og campingpladser. Ferie for Alle besøges af over 60.000 mennesker. I de fem sektioner Danmark, Udlandet, Camping, Golf og Udeliv giver over 1.000 udstiller deres bud på den næste ferie. I programmet kan du bl.a. se -¢ Det nye lufttelt fra Ventura (Isabella) -¢ En 10 meter lang campingvogn fra KABE -¢ Hvordan du deltager i konkurrence om en campingvogn med DCU -¢ Hvordan du kan se Tv på campingturen -¢ Dacia som campingtrækker -¢ Årets familiecampingvogn -¢ En nyhed fra Caravelair -¢ En lille smart campingvogn fra Bürstner -¢ En spændende autocamper fra Pilote -¢ Hvad den amerikanske ambassadør Rufus Gifford og Per Pallesen mener om messen -¢ Et nye -sove-koncept- på teltturen fra

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

17:35  

Sy-værkstedet
Gennem fire afsnit, viser vi, hvordan man kan lave en fin og enkel uldnederdel, med forskellige simple detaljer. I de to første afsnit gennemgår vi, hvordan man inddrager lynlåse og lommer i nederdelen. I de efterfølgende to afsnit, handler det om linning, knaphuller og oplægning. Vi giver vores bud på, hvilke teknikker, vi mener, er mest egnede til denne nederdel.

Kanal 4

15:05  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

16:05  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Dilek er svært hørehæmmet og næsten døv. Hun har tre døtre, men hun har svært ved at udfylde rollen som mor på grund af sit hørehandicap. Hun drømmer om at komme ud af stilheden, så hun kan blive en bedre mor for sine døtre.Oliver på 11 måneder er født næsten døv. For at han kan vokse op som hørende, skal han opereres. Men hans mor Sabrina, har svært ved at ændre på ham. Hun er nemlig selv vokset op med døve forældre, og hun frygter, at hendes døve mor ikke kan forstå hendes beslutning om at ændre på Olivers fremtid.

17:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften besøge karrierekvinden Charlotte på Frederiksberg. Charlotte er 36 år og har aldrig haft en kæreste. For Charlotte har det betydet et ordenligt hak i selvtilliden og for at beskytte sig selv for eventuelle skuffelser, har Charlotte bygget en mur op omkring sig selv. Det vil Caroline lave om på. Hun vil give Charlottes selvtillid et boost, og prøve at få hende til at indse, at hun faktisk er en skøn og attraktiv kvinde i sin bedste alder, der selvfølgelig fortjener at blive elsket af en anden.

Kanal 5

15:10  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Weather Wizard planlægger at få hævn over The Flash og rekrutterer plans Captain Cold og Trickster ttil at hjælpe sig.

16:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Malcolm anbringer Oliver og Thea i en farlig situation, da de havner på øen Lian Yu sammen med Olivers tidligere fjende Deathstroke. I fortiden vender Oliver og Maseo tilbage til Starling City for at få fat i det biologiske våben Omega.

17:05  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson jager Grant for at tage hævn over Rosalind.

dk4

18:00  

Dansktop-BOX

18:30  

Sommersang i Mariehaven 2014
Munterheden er i højsædet i dette dk4-program fra Mariehaven i Ansager, når Jacob Haugaard og gruppen Tørfisk hver især får lov at sætte den bedst tænkelige musikalske dagsorden. Alt sammen folkeligt og festligt, målrettet mod publikum i Mariehaven, som morer sig kosteligt, nyder musikken og har det mere end herligt. Helge Engelbrecht har også lokket Tørfisk til at synge for og med på en fællessang fra hjemegnen -Blæsten går frisk over Limfjordens vande- og det er bestemt noget, der gør lykke. Stemningen er i top også, når Jacob Haugaard synger både nye, men også velkendte sange, og sluttelig inviterer Helge Engelbrecht ind i kredsen af rigtige venner med en nyskrevet vennesang. Det store 11 mands sommersangs-orkester Neighbours & Friends er som altid også selv leveringsdygtig i iørefaldende sange fra egne skuffer, og det ser ud til at Sommersang i Mariehaven er kommet for at blive. Siden Helge Engelbrecht i 2009 åbnede sin baghave i Ansager har tusindvis af besøgende gæstet Mariehav

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox
Som så ofte før i Schlagerbox er det lidt af en blandet landhandel -" man kan bl.a. møde de gode gamle kendinge som den romantiske Semino Rossi, den altid blide Nicole, de kraftfulde Santiano, den feststemte DJ Ötzi og de kække fyre fra voXXclub -" og listen fortsætter, da det er godt og vel 60 minutters underholdning, der flyver over skærmen. God fornøjelse!

Kanal 4

18:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der feststemning, når Julie og Mascha Vang tilbereder en fødselsdagsmiddag for at fejre deres fælles veninde Signe, der kommer og spiser sammen med dem. Mens de hygger om maden, er der masser af tid til at snakke om, hvordan Mascha er blevet Danmarks største blogger, og om hvordan det er at være alenemor til lille tre-årige Holly Nolia.

19:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Louise er gravid med familiens barn nummer to. Med udsigt til et barn mere er det tid til, at den lille regnbuefamilie sætter nogle mere faste rammer for Maggie. Halvdelen af ugen skal hun nu bo hos sin mor og den anden halvdel hos sine to fædre. Det er især svært for Louise at undvære datteren så længe af gangen, men da Maggie er sat i verden som et delebarn, må Louise affinde sig med ordningen. Louise er alene hjemme, fordi Silas er på arbejde i Jylland, og Johannes har taget Maggie med over til sine forældre, som også bor i Jylland. Louise er endnu så tidligt i sin graviditet, at hun endnu ikke har været tilset af sin læge, så hun er spændt på, om alt er, som det skal være. Derfor tager hun alene på en privat scanningsklinik, men helt uventet går scanningen overhovedet ikke som forventet, da jordemoderen har svært ved at finde fostrets hjertelyd.

20:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter spændt på at komme på operationsbordet, hvor hun skal have lavet nye bryster og ny numse. Nanna Mia har købt en ny seng til datteren Neel, men det er ikke planen, at hun rent faktisk skal sove i den. Sabrina har længe formået at holde sin sklerose nede med sund kost og motion. Men nu har hun fået det værre og må derfor indse, at hun har brug for medicin. Martinna har en fast familietradition, som betyder alt for hende. Vi følger hende til middag med hele familien, hvor menuen står på flæskesteg, men selvfølgelig også et vegansk måltid til til dem, der ikke spiser kød.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldons lejlighed er blevet udsat for et indbrud, og de tilkalder nu deres venner for at få hjælp til at udviklet et skudsikkert alarmsystem.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon kan ikke finde løsningen på et fysik-problem, og han forsøger sig derfor med en række alternative løsningsmodeller for at befri sig selv for sin mentale blokering. Det medfører bl.a. at han arbejder sammen med Penny på ostekage-fabrikken - i håbet om at en ostekage kan gøre det samme for ham, som æblet gjorde for Newton.

19:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. En våd affære. Gamemaster Pelle Hvenegaard styrer løjerne, når vennerne Lasse Lynge Happel, 29 år, og Rasmus Nørgaard Abel, 29 år, forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100.000. Lasse og Rasmus har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før teamet af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. Herefter har afhørerne 30 timer til at forsøge at presse drengene til at fortælle, hvor pengene er skjult. Lykkes det, er pengene tabt- lykkes det ikke, vinder Rasmus og Lasse pengene, der blandt andet skal gå til en tur til Costa del Sol. Bevæbnet med en falsk kuffert, en masse poser og en stor portion hundemad til at snyde politihunden, gemmer Lasse og Rasmus hurtigt kufferten på et genialt sted. Et sted, der kræver snilde og våde boksershorts, at nå til. Men allerede ved anholdelsen bliver efterforskerne grove overfor den drillende Rasmus, og han får spillets alvor at føle. Også tiden i forhør og isolation bliver en p

20:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

dk4

21:35  

Schlagercruise 2016
Hop med ombord, når dk4 og DFDS inviterer seerne med på Schlagercruise. Gennem fire koncerter, som blev optaget på Pearl Seaways mellem Oslo og København i januar måned 2016, kan du opleve en buket af stjerner fra Tyskland, Østrig og Schweiz. Der er stemning og fest ombord sammen med Ilka Wolf, Die Cappucinos, Vanessa Mai fra Wolkenfrei, Leonard, Sigrid og Marina, Peter Michael, Christin Stark, Laura Wilde, Linda Fäh og vinderne af Dansktop Talent 2016; Dansvingerne. Vært: Ib Søby

22:40  

Bag om Schlager-cruise
I januar 2016 satte dk4 for første gang kurs mod den norske kyst for at lave et helt unik schlager-show på Oslo-båden. I dette program får du et indblik i, hvordan livet var ombord på skibet. Vi finder blandt andet ud af, hvilket specialudstyr dk4s produktionshold har fremstillet til turen, hvorfor de tyske schlager-stjerner er så begejstret for at optræde på et skib, og ikke mindst hvad kaptajnen ombord synes om schlagermusik.

23:00  

Så skøn er: Mieminger Plateau og Tirol M

23:40  

Schlagerbox Special

Kanal 4

21:00  

Love Happens
Amerikansk drama fra 2009. Burke Ryan skriver en bog om at kunne håndtere sin sorg efter han har mistet sin kone. Under en rejse til Seattle støder han på en kvinde og falder pladask for hende. Men det viser sig, at han endnu ikke har glemt kærligheden til sin afdøde kone.

23:10  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Liget af en teenager bliver fundet i skoven, og Annalise og hendes hold bliver hyret til at forsvare den mistænkte i sagen. Ashers fravær gør Bonnie mistænksom. Wes afdækker nye informationer i sagen om Rebeccas forsvinden.

Kanal 5

21:00  

The Hunger Games: Catching Fire
Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Katniss og Peeta fra Distrikt 12 er vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to vindere må hurtigt forlade deres familier for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet. Turen gennem distrikterne afslører hurtugt, at et oprør ulmer lige under overfladen, og at Katniss er blevet et symbol på frihed. Den tyranniske præsident Snow må derfor forberede et alternativt 75. Dødsspil, hvor "The Girl on Fire" igen er en afgørende brik.

23:55  

Hælerjagt
Krimidokumentar. De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum m.v. Så man er, kort sagt, på den, hvis en tyv får fingrene i den mobil, man er så afhængig af. Og risikoen er stor. Hvert år bliver der stjålet omkring 26.000 smartphones i Danmark - det er en tyve-dobling siden 2008.Men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på. Og han går lidt længere end politiet og tager utraditionelle metoder i brug. I samarbejde med et sikkerhedsfirma udruster Sverre Quist en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr, og ikke nok med det, der bliver også installeret noget software, som aktiverer kameraet i mobilen, når den bliver tændt. Med det udstyr vil han altid kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet, og han vil tilmed få billeder af den, der har taget telef

dk4

00:05  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

00:30  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

01:15  

The Diner
Sidste afsnit af -The Diner -" et nyt led i kæden- starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE. Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50'er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaum

01:50  

Legenden Titanic
Der var 14 danske passagerer ombord på Titanic. Fælles for dem alle var, at rejsen til Amerika skulle være begyndelsen på et nyt kapitel i deres liv. Med udgangspunkt i tre af de danske skæbner ombord fortæller forfatter til bogen -Danskerne på Titanic", Michael Müller, om danskernes drømme for 100 år siden. Hans fortælling følges op af Titanic-eksperten Hans Skaarup, der også giver sit bud på, hvorfor Titanics forlis er blevet til en legende i dag.

02:15  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

03:00  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

03:30  

Sy-værkstedet
For 8. år i træk afholdes uldfestivalen i Saltum. Det er en stor begivenhed for Jammerbugt Kommune. Og der forventes ca. 20.000 deltagere. Dette års tema er Færøerne, og vi tager jer med rundt på festivalen og viser, hvad der kan opleves. Vi snakker bl.a. med Jammerbugt Kommunes borgmester, ser fåreklip og hører den færøske kunstner Astrid Andreasen fortælle om sin nationaldragt.

04:00  

How2scrap
Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Scharff udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Ud over hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være, når man

04:30  

Anne Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

Kanal 4

00:05  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. To unge brødre dør efter at have indtaget forgiftede stoffer. Raydors enhed får travlt med at lokalisere narkohandleren før stoffet kræver flere dødsofre. Rusty må træffe en vigtig beslutning, da han føler sig klemt af al den politibeskyttelse, som omgiver ham.

01:00  

Tre piger i en bil
Amerikansk-fransk dramakomedie fra 1995. Den ambitiøse New York-ejendomsmægler Robin er overbevist om, at hun har bedre chancer for at få gang i karrieren, hvis hun flytter til vestkysten, og beslutter at finde nogen at dele den lange køretur til LA med. Rocksangeren Jane DeLuca har drømme om en karriere i Los Angeles, og sammen sætter de to vidt forskellige kvinder nu kursen mod "Englenes By". På vejen stopper de imidlertid hos Janes veninde Holly, netop som hun bliver udsat for et livsfarligt voldeligt overfald af sin kæreste. Holly formår at værge for sig - men det får dødelige konsekvenser for kæresten, hvorfor hun beslutter at flygte med Robin og Jane til Californien. Det bliver begyndelsen på en begivenhedsrig tur, hvor de tre kvinder kommer meget tæt på hinanden og får opbygget et helt unikt venskab. Det viser sig nemlig, at de hver især gemmer på en række både overraskende og dystre hemmeligheder.

03:20  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Pastor Tudor overrasker menigheden med en meget speciel opgave: De skal have sex hver dag i den næste uge! Burl frier til Gigi, der vender tilbage med et usædvanligt forslag. Cricket og Blake interviewer rugemødre. Amanda, der arbejder på baren Boobylicious, siger ja til et job som Pastor Tudors assistent.

04:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda bliver ansvarlig for en kirke-musical, som en ung Heather skrev i sin High School-tid. Sharon taget sig vægttabs-program "Losing with Jesus", der er baseret på bibelen, meget seriøst og beder Gigi om hjælp

04:55  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Hjemme hos Lotte og Jonas i den lille lejlighed i en sidegade til Istedgade har børnene overtaget forældrenes soveværelse, men nu sætter Jonas en plan igang for at få børnene ud af dobbeltsengen. Den nyskilte Pernille har svært ved at vænne sig til tilværelsen som alenemor, og hendes veninde forsøger nu også at hjælpe hende ud at singlelivet. Stine og Morten skal giftes, og i dag skal Stine finde sin brudekjole...

Kanal 5

00:55  

Dirty Teacher
Amerikansk tv-thriller fra 2013. Gymnasieeleven Emma mistænker klassens nye vikar for at forføre hendes kæreste. Men skoleledelsen tror ikke på hende, og det er derfor op til Emma og vennerne at sætte en stopper for forholdet. Men konsekvensene kan være dødelige.

02:50  

Hannibal
Amerikansk thrillerserie. Efter det altødelæggende blodbad i sit hjem, slår Hannibal Lecter sig ned i Italien i selskab med sin helt egen psykolog, Bedelia.

03:40  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. Krimi 5 går tæt på den kriminelle virkelighed og dykker ned i alt fra den organiserede kriminalitet til naive småforbrydere. Thomas Mygind er vært på KRIMI5, hvor han danner parløb med det nye tv-navn, Tine Røgind. I denne uge er vi blandt andet på forbryderjagt på Lolland - stedet hvor politiet har flest gengangere og hvor der ofte må tages utraditionelle metoder i brug for at opretholde ro og orden.

04:25  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. I KRIMI5 i aften kan du møde Ignazio, født Arne Pedersen. Ignazio blev kendt, da han var kronvidne i en sag, hvor politiet mente han skulle skaffe to polske lejemordere til Danmark. Der blev ikke rejst sigtelse mod Ignazio i Danmark, men han sidder nu på tredje år i et usselt polsk fængsel og venter på en dom. Her er han sigtet for den samme forbrydelse han blev frikendt for i Danmark. KRIMI5 tager med hans 18-årige datter Natasja til Polen, hvor hun kæmper for at støtte sin far. Vi er igen på besøg i Danmarks Farligste fængsel, som man kalder Politigårdens fængsel. Her sidder de farligste fanger: Bandeledere, dobbeltmordere og fanger der er til fare i andre fængsler.Og så følger KRIMI5 igen Indsatsleder Claus Stoltenberg, når han kører med ud med den rullende vagtcentral. Der er ballade under en ishockeykamp, og nogle biltyve har tændt op under en stjålen Mercedes.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053810