dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 11. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 11. marts 2016

dk4

05:15  

Er du til bøger?
I mere end 25 år er han rejst rundt i verden med sit kamera for at fotografere krig og katastrofer. Nu har han kastet sig over Livgardens soldater og deres tatoveringer. Resultatet kan man se i en ny bog -Mærket for livet-. Hør mere om, hvad det går ud på, og mød en af verdens bedste reportagefotografer, Jan Grarup, der er gæst i denne udgave af -Er du til bøger?- -Mærket for livet- kan købes i dk4 butikken.

05:45  

En dansker i Europa
I et supermarked på Vesterbro i København mødtes det danske medlem af Europa-Parlamentet, Rina Ronja Kari, med Vagn Jelsøe fra den uafhængige forbrugerorganisation Forbrugerrådet Tænk for at drøfte forbrugerpolitik i en dansk og ikke mindst en EU-sammenhæng. I supermarkedet er tingene man taler om, varerne, tilgængelige på hylderne og situationen er én vi alle kender: der skal handles ind, men hvor godt bliver vi forbrugere oplyst, og hvilken rolle spiller EU i denne sammenhæng? Medvirkende: Rina Ronja Kari, MEP, Folkebevægelsen mod EU, Vagn Jelsøe, Vicedirektør, Forbrugerrådet Tænk. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

06:15  

Til bords med søstrene Gercke
Denne gang er Søstrene Gercke rykket indenfor i vikingelanghuset på Frederikssund Vikingeboplads. Søster Vibeke vil lave pulled lam, bage fladbrød over åben ild og samle det med en hjemmelavet pesto med et tvist. Søster Ulrikke har fundet inspirationen i det rå miljø og laver agern-lysestager og blomsterkranse.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Hvad er et smukt ansigt? Det fortæller kropsterapeut Stanley Rosenberg om i dette program, hvor hanviser, hvordan man med lette tryk kan stimulerer væv, nerver og muskler i ansigtet. Det er nemlig ofte spændinger og oppustet bindevæv, der får at ansigt til at virke træt, mens et afslappet ansigt virker langt venligere, mere imødekommende, ja, smukkere. Stanley Rosenberg har udviklet denne selvbehandling på baggrund af sin store viden og erfaring som kropsterapeut i mere end 45 år. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Te

07:55  

Hvordan

08:05  

Reklameinfo

08:15  

Bog og forfatter
Spansk fodbold er meget mere end de store -_El Classico- opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Uanset hvilket niveau, er en fodboldkamp i Spanien ikke bare en kamp mellem to hold. Det er lidenskab, passion og en direkte afspejling af Spaniens dramatiske og blodige historie. Forfatterne Jesper Ralbjerg og Svend Rybner har gennem en lang research bevæget sig helt ind i hjertekammeret af spansk fodbold, og Rybner er gæst i studiet til en farverig samtale om Spaniens historie og fodboldens rolle på den Iberiske halvø. Vært: Ib Søby

08:45  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

Kanal 4

05:45  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Spændingen stiger blandt familiemedlemmerne, da skødet til Southfork endelig bliver fundet frem, situationen bliver ikke bedre af den ulmende konflikt mellem det nygifte par Rebecca og Christopher. Ann udnytter kontakter fra sin fortid til at afspore J.R.s planer, mens Christopher beslutter sig for, at det er tid til at bruge beskidte kneb.

06:30  

TV-Shop

07:30  

Kitchen Boss
I dag laver Buddy alle Dannys livretter linguini med rejer og ovnstegte tomater, pizzabrød og bagte pølser med lækre løg.

08:00  

TV-Shop

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens helte får brandfolkene nok at se til, da de pludselig kommer frem til en person, som har hjertestop. Ambulancebehandleren David bliver sendt ud til en mand, som lider af en livstruende udposning på hovedpulsåren, og Simon må både tage sig af en kvinde, der er blevet kørt ned på sin cykel og en ældre dame med kramper.

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Til trods for Marty og Debbies bønner beslutter Larry sig for, at tage med til sin indiske kollegas traditionelle, indiske bryllupsfest. Larry og Jackie lader sig rive med af bryllupsstemningen, da de leder efter en passende gave. Ifølge Larrys research så minder et indisk bryllup mest af alt om en storslået Bollywood musical.

06:00  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. Union er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:20  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når tv- og radiovært Anne Kejser og tv-vært Cecilie Hother kæmper om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se hvem af de to Rode skal drikke champagne med og hvem af dem der får opvasken, når Anne kaster sig ud i at panere hjemmefanget sild med asparges og kartofler og krydderurter og når Cecilie forsøger at lave en svamperisotto. Se også hvem af de to der klarer Rodes udfordring bedst i at lave remulade helt fra bunden.

07:10  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Rode får i aften besøg af DJ Joakim Hediger og Model Jackie Lee, der skal kæmpe om hvem af dem der kan imponere Rode mest med deres yndlingsret. Se om det bliver Jackie der forsøger sig med at And med knuste kartofler og et orientalsk twist eller om det bliver Joakim der laver Karry-gryde med cocktailpølser og kylling. Så find ud af hvem der får champagne med Rode og hvem der får opvasken og se hvem af dem der klarer sig bedst når Rode udfordrer dem i at lave appelsinfileter.

08:00  

TV-Shop

08:15  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal Kagekampens største bagetalent kåres og det kommer til at ske med både pailletter og truthorn. Dagens udfordring går nemlig ud på at kreere en kagebuffet med temaet 'cirkus'. For at få talentbagerne i den rette stemning, har vært Thomas Mygind inviteret sprechstallmeister Bettina Arli og klovnen Martino. De professionelle konditorer skal smage sig igennem bagværket, som både skal indeholde æble, popcorn og klovn(!) og vil herefter kåre vinderen af Kagekampens fjerde sæson.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Kultursalon
Kirsten Justesen er billedkunstner. Men hendes allervigtigste materiale er hende selv -" hendes egen krop, som hun fotograferer og laver afstøbninger af. Kirsten Justesens kunst har klare budskaber. Ikke mindst om kvindelivet og kvinderespekten -" og kvindestyrken. Mød Kirsten Justesen, hør mere om tankerne bag hendes kunst, og se eksempler på den, når Kirsten Justesen er gæst i denne udgave af "Kultursalon".

09:50  

Litteraturens åsteder
Med 80´er-digterne og Anne-Marie Mai på café. Digtoplæsninger blev på flere måder kulminationen på 1980´ernes cafékultur, som havde forandret den litterære scene og gjort litteratur til noget, man kunne opleve live i caféernes spejlverden. -Litteraturens åsteder- besøger et par af stederne. -Det brænder i børnenes hoveder. På vej hjem knuser de vægge af glas. For at høre skårene falde, sparker. Gamle kroppe for at høre pulsen slå-. Ordene er Bo Green Jensens og rammer meget præcist tiden. Han var én af de mange nye, unge poeter, der deltog i arrangementet -NÅ!!80- i Huset i Magstræde i hjertet af København. Her, i 68-ungdomsoprørets gamle højborg, blev -NÅ!!80- en generationsmanifestation, hvor bl.a. Søren Ulrik Thomsen, Pia Tafdrup, Bo Green Jensen, Michael Strunge og mange flere deltog. Anne-Marie Mai besøger det litterære åsted Huset i Magstræde, hvor hun fortæller om tidens strømninger, der ikke udelukkende var forbeholdt de helt unge og nye, men som i høj grad også inddrog

10:25  

Reklameinfo

10:35  

Viden om Literacy

11:15  

Costa del golf
Costa del Sol er, med sine mere end 100 golfbaner, et af de mest attraktive feriemål for golfentusiaster, men kampen om gæsterne er hård. En ny ferieform, Long Stay er begyndt at lokke flere og flere gæster til den smukke solkyst. Det er nemlig ikke specielt dyrt, at forlænge sin ferie og nyde op til en måneds ferie i egen lejlighed. I programmet besøger vi et lille udvalg af ferie-resorts, og så tager vi også et smut ud og slår nogle slag på nogle af de mange skønne baner langs kysten.

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:00  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Den nyforlovede Penny får problemer, og så tager Jane over. Max og Brad befinder sig pludselig midt i et bøssebryllup og Alex og Dave er tvunget til at tage sig af deres egne, uløste brullypsproblemer.

09:25  

TV-Shop

10:25  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Navid handler i jalousi og sørger for at Lindsey og Liams sex video går i luften under et offentligt arrangement. Riley erklærer sine følelser overfor Annie, men hun er mere interesseret i Colin. Naomi og Alec arbejder sammen på en demonstration af et nyt videospil. Taylor vil have Adrianna til at indrømme alt overfor Dixon. Dixon pådrager sig en infektion i rygmarven.

11:15  

Gilmore Girls
Både Rory og Paris venter nervøst på brev med besked om de er blevet optaget på universitetet. Samtidig konkurrerer de om at få lov til at holde tale i anledning af Chilton Academys tohundrede års jubilæum. Da Lorelai møder sin ekskæreste, Max Medina, og de kysser hinanden, kommer hun i tvivl, var det den rigtige beslutning at ophæve deres forlovelse?

Kanal 5

09:05  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. I Den vrede tømrer rykker Jens Andersen ud for at hjælpe Gør det selv-folk, der har rodet sig ud i byggeprojekter, der er løbet fuldstændig fra dem. Hos Paw og Mia i Haarby er det absolut tilfældet. Her må parrets tre børn kravle op og ned af en slidt og livsfarlig hønsestige for at komme ind på deres værelser, fordi Paw og Mia rev husets trappe ned, uden at ane hvordan de skulle få en ny. Og det er kun et af mange gør det selv-projekter i huset, som virkelig får lamperne til at blinke røde hos Jens.

09:55  

Perception
Amerikansk krimiserie. En dreng tages som gidsel under et bankrøveri, og holdet må straks træde til.

10:45  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En dødelig virus raser i Starling City, og da Diggle bliver syg, opdage Oliver, at smittekilden er en ny version af 'vertigo'.

11:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver må tackle nye trusler, da bomber en efter en går af i Starling City.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
Mange mennesker føler sig usikre på deres arbejdsplads og stille ofte sig selv spørgsmål som: Kan jeg tillade mig at sætte grænser? Kan jeg tillade mig at brokke mig over en kollega? Fremstår jeg som en svag medarbejder, hvis jeg melder mig syg eller siger nej til arbejdsopgaver? Desværre er der mange mennesker, der går ned med stress pga. arbejdsrelaterede problematikker, men ifølge Mette Holm, er det ikke et svaghedstegn, men netop et tegn på styrke. Du har med andre ord været stærk for længe, du har overkompenseret. Stå ved dine ambitioner på arbejdspladsen, bliv bedre til at kommunikere klart og autentisk, og husk at sige nej og sætte grænser. I dette afsnit bliver du klogere på skyggen i dit arbejdsliv. Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os

12:15  

Hjemmeyoga

12:30  

Fit Talk
Hvor opmærksom er du på din forbrænding? Personlig træner og forfatter, Anna Bogdanova, deler sine klienter ind efter forbrændingstype, for det er nøglen til optimal træning og kost. Det behøver faktisk ikke tage mere end 60 minutter om ugen at være i topform, bare du træner efter din type. Vært: Anne Absalonsen

13:05  

Reklameinfo

13:15  

Frivilligt arbejde i udlandet

13:45  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

14:15  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. David begynder at tale med Marcus bag Roland og Joans ryg. Trevor er bange for, at Roxy anstrenger sig selv for meget, nu hvor hun er gravid med tvillinger. Hector og Gloria fortsætter med at være uenige om Glorias arbejdssituation.

13:15  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da en milliardærsøn bliver anklaget for voldtægt, bliver Olivia og hendes medarbejdere stillet over for en meget svær sag. Imens insisterer Olivia på at tage præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner som klient, selvom det betyder, at Olivia er tvunget til at se sin fortid med præsidenten

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Familiebåndet styrkes, da et medlem af Ewing-familien trues af en helbredskrise. Christopher og Elena må indse, at ikke alle er, hvad de giver sig ud for at være, selv ikke de mennesker, som er tættest på dem. Dybt begravede hemmeligheder fra fortiden bliver afdækket.

Kanal 5

12:30  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Et adoptivpar bringer deres søn til hospitalet, da han ikke kan få vejret. Drengen dør, og ingen ved tilsyneladende, hvad der er sket. Der kastes nyt lys på sagen, da det afsløres, at drengen døde under en midnatsmesse i den lokale kirke.

13:25  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio løber en stor risiko ved at kontakte moderen til en formodet seriemorder.

14:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Calleigh opdager en interssant kobling i en sag og er derved ved at miste en nær ven.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

15:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika, hvor der findes mange forskellige slags bukke. Jagten foregår i henholdsvis Eastern Cape og i Limpopo, hvor Claus Danielsen og Steen Andersen efterstræber en stærk bush-buk, en adræt lille bjergbuk og en abnorm -rødbuk- som hver for sig indrammer en del af det afrikanske bukkeeventyr. Øvrige medvirkende er: Jamie Renton, Professionel jæger Herman Lubbe, Chef-PH, Matswani Safaris Fann van Schalkwyk, Professionel jæger

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Anne Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

17:30  

Reklameinfo

17:40  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

Kanal 4

15:10  

Hjælp, jeg er begravet i rod
Dansk reportageserie. Gitte har lidt af samlermani i årevis - så voldsomt, at hun lejer flere opbevaringsrum rundt omkring til de ting, der ikke kan mases ind i hendes lille lejlighed i Dragør. Hendes voksne børn er magtesløse, de har hjulpet hende siden de var helt små, men intet har ændret sig: Gitte lever isoleret i skam over sin situation. Nu har tre af hendes fem børn bedt om hjælp, så deres mor kan få et værdigt liv og opfyldt sin drøm om at passe sit lille barnebarn i hjemmet. Se med, om det lykkes Gitte med hjælp fra psykologen, sine børn og et hold flyttefolk at få skabt sig en ny tilværelse.

16:10  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I tre dage har Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus knoklet med at forvandle to familiers bolig. I dag er det den store finaledag, hvor ugens vinder skal findes. Og det er i familiernes stuer, at slaget skal slås. Sussi og Leo satser alt på et bræt med et kæmpe lamelgardinprojekt, mens Oliver og vennen Kass kaster sig ud i en hjemmebygget stilladsreol og en brugt sofa fyldt med hundehår. Nu er spørgsmålet bare, om familierne kan lide deres nye stuer?

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe og Joel er klar til at finde et mere permanent sted at bo i BlueBell. Det viser sig, at deres drømmehjem tilhører en af Zoes fars slægtninge, og hun bliver pludselig i tvivl om, hvorvidt hun er klar til at møde det nye familiemedlem. I mellemtiden fører Zoe og Wades succes med Rammer Jammer til, at Zoe får et tilbud, hun har svært ved at sige nej til.

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. CSI holdet finder en balletdanserinde hængt på Manhattans balletskole. Da Sid finder spor af et eksperimentelt antidepressionsmedikament leder sporet til psykiateren dr. Carly Emerson. Det viser sig, at hendes patienter bliver systematisk myrdet, og CSI-holdet opdager, at en morderisk psykopat begår drab, som er inspireret af detektiv brætspillet CLUE.

16:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Kriminalassistent Lovatos fortid som undercover agent influerer på hendes aktuelle pligter, da CSI-holdet efterforsker en latino gadebande, som Lovato infiltrerede, da hun var undercover. Bandemedlemmet Benny Madera, som Lovato har været forelsket i, er blevet fundet tortureret og myrdet.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Da en advokat findes død i sin bil, peger alle beviser først på, at en prostitueret begik mordet. Som sagen udvikler sig, tegner der sig en uhyggelig profil af en morder, der kendte offeret og forsøgte at holde noget skjult.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

18:30  

Stjernetræf
I Danmark har vi stadig en retrorock-scene, der hylder fortidens legender og et stærkt navn heriblandt er Syreregn. De er en dansk power-trio, der spiller bluesbaseret syrerock, med stærke inspirationer fra 60´erne og 70´ernes rock-artister. De debuterede med pladen OCD i 2009 og har udgivet både singles og EP'er siden. Nu er der nyt i kog, så se med i Stjernetræf med Syreregn.

19:00  

Koncert
Nadia Stein gjorde sin entré på den danske popscene som forsanger i NEWS i slutningen af 80'erne, hvor bandet hittede med 4 albums, inden de gik hver til sit. Nu er Nadia tilbage på scenen, hvor hun, med glimt i øjet, tager publikum med tilbage til det farverige NEWS-univers og de store hits.

20:10  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

20:30  

Møde med André Rieu
dk4 har mødt André Rieu! Det er blevet til et program med indblik i den populære musikers liv og karriere. Interviewet foregår i André Rieus smukke hjem - et hjem, han har erhvervet sig, fordi han syntes, det mindede om kaptajn Haddocks slot Møllenborg i Tintin. Dette er rammende for den hjertevarme humor, der kendetegner André Rieu. André Rieu er den glade vært og fortæller åbenhjertigt om sin flotte karriere, men også om de økonomiske problemer, der var efter en ambitiøs turné til Australien, og om de personlige omkostninger, der kan være, når hele verden er din arbejdsplads. Han slår desuden dørene op til øvelokalet, hvor orkestret, hans anden familie, hovedsagligt forbereder de smukke koncerter, der fører dem rundt i verden. Er man glad for André Rieu er dette muligheden for at komme tæt på den talentfulde og forudseende musiker - se med her på dk4.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith og Derek modtager et længe ventet opkald, der handler om Zola. Henry bliver kørt ind til en hasteoperation, men Teddy bliver kaldt af sted til en anden sag. Callie og Jacksons patient har komplikationer som følge af en operation.

19:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften besøge karrierekvinden Charlotte på Frederiksberg. Charlotte er 36 år og har aldrig haft en kæreste. For Charlotte har det betydet et ordenligt hak i selvtilliden og for at beskytte sig selv for eventuelle skuffelser, har Charlotte bygget en mur op omkring sig selv. Det vil Caroline lave om på. Hun vil give Charlottes selvtillid et boost, og prøve at få hende til at indse, at hun faktisk er en skøn og attraktiv kvinde i sin bedste alder, der selvfølgelig fortjener at blive elsket af en anden.

20:00  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Dilek er svært hørehæmmet og næsten døv. Hun har tre døtre, men hun har svært ved at udfylde rollen som mor på grund af sit hørehandicap. Hun drømmer om at komme ud af stilheden, så hun kan blive en bedre mor for sine døtre.Oliver på 11 måneder er født næsten døv. For at han kan vokse op som hørende, skal han opereres. Men hans mor Sabrina, har svært ved at ændre på ham. Hun er nemlig selv vokset op med døve forældre, og hun frygter, at hendes døve mor ikke kan forstå hendes beslutning om at ændre på Olivers fremtid.

Kanal 5

18:05  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. En julevisit fra hans mor medfører at Leonard opdager, at hun har tilbageholdt en masse nyheder for ham, som hun så til gengæld indvier Sheldon i. Desuden er Leonard bekymret for om hans mor vil bifalde hans forhold til Penny.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard er rystet over at få afsløret en af Pennys hemmeligheder - hun tror på mennesker med synske evner. Sheldon forsøger i mellemtiden at hjælpe Koothrappali med at finde en pige under en fest på universitetet.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldons lejlighed er blevet udsat for et indbrud, og de tilkalder nu deres venner for at få hjælp til at udviklet et skudsikkert alarmsystem.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon kan ikke finde løsningen på et fysik-problem, og han forsøger sig derfor med en række alternative løsningsmodeller for at befri sig selv for sin mentale blokering. Det medfører bl.a. at han arbejder sammen med Penny på ostekage-fabrikken - i håbet om at en ostekage kan gøre det samme for ham, som æblet gjorde for Newton.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi må køre næsten helt ind i en pub på sin motorcykel, før han får stoppet to FCK fans på en Puch Maxi. Føreren har fået for meget at drikke til at måtte køre, men bestiller alligevel en øl i baren, mens han får sin bøde. Vlado stopper en ung pige med alt for høj fart på motorvejen og Peter fra Nordsjællands Politi er i Tisvildeleje til en musikfestival, hvor en københavner bliver meget forarget over, at han udskriver parkeringsbøder.

dk4

21:20  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

21:50  

Fra dagvogn til rejseselskab
Brødrene Søren og Jacob Riis er indehavere af Riis Rejser og 4. generation i familieforetagenet. I programmet -Fra Dagvogn til Rejseselskab- tager de os med tilbage til 1898, hvor grundstenen til forretningen blev lagt af deres oldefar, da han etablerede en dagvogn fra Bovbjerg til købstaden Lemvig i Vestjylland. I 30'erne overtog brødrenes bedstefar og bedstemor vognmandsforretningen og begyndte at arrangere udflugter rundt omkring i landet. Bedstefaderen Jacob Riis blev kernen omkring udflugterne, da han var en dygtig formidler og kunne samle et selskab omkring sig og lave et godt fællesskab. Brødrenes forældre overtog forretningen i 70'erne og begyndte at arrangere rejser til udlandet og sætte struktur på firmaets rejseaktiviteter. I 2001 tog brødrene selv førerpinden i firmaet og har siden udvidet forretningen til at være et landsdækkende rejseselskab. Programmet giver også et unikt indblik i en moderne busrejse, da brødrene selv sætter sig i bussen for at køre en busfuld gæster

22:45  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

23:30  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

Kanal 4

21:00  

Casanova
Amerikansk dramakomedie fra 2005. Casanova (Heath Ledger) er den største elsker og dygtigste forfører verden har kendt. Han charmerer sig vej gennem kvinderne i det 18. århundredes Venedig, men må lægge bånd på sin løsagtige opførsel for ikke at ende i Inkvisitionens moralske kløer. En dag støder hans famøse evner på den skønne og feministiske Francesca, der ikke så let lader sig forføre. På et splitsekund er kvindebedåreren forelsket i stor stil og må tage sit liv og rollen som superelsker op til alvorlig genovervejelse. For spiller den berygtede Casanova ikke spillet rigtigt, risikerer han at miste den ægte kærlighed.

23:10  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Louise er gravid med familiens barn nummer to. Med udsigt til et barn mere er det tid til, at den lille regnbuefamilie sætter nogle mere faste rammer for Maggie. Halvdelen af ugen skal hun nu bo hos sin mor og den anden halvdel hos sine to fædre. Det er især svært for Louise at undvære datteren så længe af gangen, men da Maggie er sat i verden som et delebarn, må Louise affinde sig med ordningen. Louise er alene hjemme, fordi Silas er på arbejde i Jylland, og Johannes har taget Maggie med over til sine forældre, som også bor i Jylland. Louise er endnu så tidligt i sin graviditet, at hun endnu ikke har været tilset af sin læge, så hun er spændt på, om alt er, som det skal være. Derfor tager hun alene på en privat scanningsklinik, men helt uventet går scanningen overhovedet ikke som forventet, da jordemoderen har svært ved at finde fostrets hjertelyd.

Kanal 5

21:00  

The Hunger Games
Amerikansk actioneventyr fra 2012. Landet Panem er inddelt i 12 distrikter som alle styres af det mægtige Capitol. Hvert år skal hvert distrikt finde to repræsentanter til at deltage i det landsdækkende reality-show, Dødsspillet, en kunstigt skabt arena, hvor 24 deltagere tvinges til at kæmpe mod hinanden, indtil kun én overlevende står tilbage. Da den 16-årige Katniss' lillesøster tilfældigt udvælges som deltager, melder Katniss sig frivilligt og tager hendes plads. Hun indgår nu, sammen med sin partner fra distrikt 12, Peeta, i desperat kamp om liv eller død på landsdækkende tv.

23:55  

Quantico
På Quantico lærer Alex om sin fars fortid i FBI og i nutiden beder Liam Alex' mor om at deltage på et pressemøde for at appelere til Alex.

dk4

00:00  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

00:35  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

01:10  

Q møder Peter Aalbæk
Da dansk film fandt vej ud i det internationale rum i 90'errne, var Peter Aalbæk Jensen en af bagmændene. Han førte sig frem med høj cigarføring og store visioner. Henrik Qvortrup har mødt Peter Aalbæk til en samtale.

02:10  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

02:40  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

03:10  

Mik Schacks Public Service

03:55  

Forskningsmagasinet
Vi har vænnet os til tanken om, at vores gener bestemmer, hvilke sygdomme vi er eksponeret for. Men i øjeblikket er der mange videnskabelige resultater, der peger på, at bakterierne i vores tarm også har en kolossal indflydelse på vores helbred. Faktisk lader det til, at bakterierne både påvirker vores sundhed og vores personlighed. Tarmbakteriernes betydning for vores sundhed er temaet i denne udgave af -Forskningsmagasinet-, hvor gæsten er professor Oluf Borby Pedersen, der er forskningsleder på Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter på Københavns Universitet. I anden del af programmet -Spørg videnskaben- lyder spørgsmålet: -Hvor tæt er vi på at kunne kolonisere rummet?- Det svarer Kristian Pedersen, der er direktør for DTU Space på. Programmet produceres i samarbejde med videnskab.dk og med støtte fra Forskningsministeriet.

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

Kanal 4

00:10  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter spændt på at komme på operationsbordet, hvor hun skal have lavet nye bryster og ny numse. Nanna Mia har købt en ny seng til datteren Neel, men det er ikke planen, at hun rent faktisk skal sove i den. Sabrina har længe formået at holde sin sklerose nede med sund kost og motion. Men nu har hun fået det værre og må derfor indse, at hun har brug for medicin. Martinna har en fast familietradition, som betyder alt for hende. Vi følger hende til middag med hele familien, hvor menuen står på flæskesteg, men selvfølgelig også et vegansk måltid til til dem, der ikke spiser kød.

01:10  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Marisol bliver mistænksom, da et velkendt ansigt vender tilbage til nabolaget. Carmen begynder at blive indhentet af sine løgne. Zoila forsøger at bevise, at hun er en bedre stuepige end Joy. Rosies mistanke om Taylor fører til en chokerende opdagelse. Evelyn går til yderligheder for at få lov til at beholde Deion.

02:05  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Efter Emmas forræderi indgår Kaptajn Klo en alliance med Cora for atter at få fingre i Emma og Mary Maragrets kompas. Regina og Mr. Gold finder ud af, at Cora har planer om at åbne portalen, og de forbereder sig nu på at gøre hvad som helst for at forhindre Cora og Kaptajn Klo i at trænge igennem portalen og gå på hævntogt.

03:00  

House
Amerikansk dramaserie. En kvinde i 25 års-alderen, som Lucy har scoret, får et heftigt anfald. På hospitalet erkender hun, at hun havde sex med Lucy udelukkende for at komme i kontakt med House. Detektiven, som House ansatte, udspionerer fortsat Wilson.

03:50  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Skolebestyrelsen indbyder Lorelai og Luke til at tale ved karrieredagen, men da eleverne bombarderer Lorelai med spørgsmål om, hvordan det var at være gravid teenager, bliver det for meget for nogle af de øvrige mødre. Lane opdager at hendes mor vil sende hende til et strengt religiøst universitet, og med Rorys hjælp gør hun oprør ved at farve sit hår lilla!

04:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Dr. Owen Hunt, en dygtig tidligere feltlæge, ankommer til Seattle Grace hospitalet, hvor han er blevet udnævnt til chef for intensiv-afdelingen. Hunt bruger noget uortodokse metoder, og det bryder Izzy sig bestemt ikke om. Bailey bliver sat på sit livs prøve, da hun får til opgave at gennemføre en nærmest umulig operation.

Kanal 5

00:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet holdes på stikkerne af en morder, som hele tiden laver et nyt og overraskende træk.

01:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række overdosis af ecstasy på manhattan viser sig at danne et mønster, og holdet rejser til 'The Big Apple' for at tegne en profil.

02:45  

Salvation Boulevard
Amerikansk actionkomedie fra 2011. Pastor Dan Day har betaget en hel by med sin charme og løftet om et større byggeprojekt. Blandt hans tilbedere Carl, som har genfundet sig selv og nu efterlever pastorens prædiken. Han befinder sig dog snart i et spirituelt dilemma, da han opdager pastorens mørke side, for han tvivler på, at byens befolkning vil vide sandheden om deres elskede prædikant.

04:25  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. Krimi 5 går tæt på den kriminelle virkelighed og dykker ned i alt fra den organiserede kriminalitet til naive småforbrydere. Thomas Mygind er vært på KRIMI5, hvor han danner parløb med det nye tv-navn, Tine Røgind. I denne uge er vi blandt andet på forbryderjagt på Lolland - stedet hvor politiet har flest gengangere og hvor der ofte må tages utraditionelle metoder i brug for at opretholde ro og orden.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010340