dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 10. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 10. marts 2016

dk4

05:00  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

05:35  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

06:05  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Op og ned ad stejle bakker, over træstammer og gennem mudder. Det lyder måske ikke som de ideelle løbeforhold, men det er netop essensen af, hvad det vil sige at løbe trailløb. I dette program er TimeOut taget til Risskov i Aarhus, hvor dk4s Trine Fuglholt Thomsen skal undersøge og afprøve, hvad det vil sige at løbe trail. Den erfarne trailløber og grundlægger af RunningWild og RunningNow, Rune Darling, lærer fra sig af gode fifs til teknik og udstyr, ligesom han inspirerer til, at du selv kan tage ud og udforske dit lokalområdes trailpotentiale.

06:30  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på at få lavere fedtindhold i maden. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Vidste du, at mennesker med dobbelthager faktisk har færre rynker? Alligevel er mange, især kvinder, kede af at have en dobbelthage. I denne udsendelse guider kropsterapeut Stanley Rosenberg sin model Trine til enkle øvelser og lette stræk, der forbedrer fleksibiliteten i kroppen, så dobbelthagen reduceres. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Bøgerne i bøgeskoven
Det er en sommerdag. Solsorten synger. Bøgetræernes blade vajer i vestenvinden. En skuespiller går en tur i skoven. Solen er ved at gå ned, fuglesangen holder op, skuespilleren bliver stille. Han får lyst til at sige noget om det, han ser og mærker. Ord trænger sig på. Så er det han ser dem for sig, dem der har været der før og sat ord på livet i landet med bøgeskoven. Dem hvis ord sommetider kan sige os mere end vore egne. En for en træder de frem for ham, digterne, som har sat deres præg på det sprog både skuespilleren og vi andre bruger, når vi oplever verden. Således slår litteraten Thomas Bredsdorff stemningen an for de to programmer, der i hans tilrettelæggelse og skuespilleren Preben Harris' udførelse, vises under titlen -Bøgerne i bøgeskoven-. Ordene har skuespilleren taget med sig tilbage fra skoven. I de to programmer kommer han for at give dem videre. Ord med vidt forskellig stemning: sorg, vrede, melankoli, jublende glæde. Ord af femten danske digtere fra fem århundreder.

Kanal 4

05:40  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Christopher betror sig til Bobby om, at han har vanskeligt ved at vælge mellem de to kvinder, som han elsker. John Ross griber til afpresning for at få overtaget i styrkeprøven med et familiemedlem, men J.R. beslutter at gribe sagen an på sin egen facon.

06:30  

TV-Shop

07:30  

Kitchen Boss
Buddy tilbereder tre enkle opskrifter til uventede gæster: Caponata-dip, efterfulgt af spinat og ricotta-ravioli og Buddys hurtige og enkle stegte kylling.

07:55  

TV-Shop

08:55  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Max planlægger en grum hævn mod vennerne, efter de har bildt ham ind, at han har vundet en stor lotto-gevinst. Brad får sig et nyt arbejde og Pete frier til Penny.

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie genoptager kontakten med gamle venner fra Bayonne via de sociale medier, og det minder hende om i hvor høj grad, de har mistet forbindelsen med hinanden. Familien Weaver beslutter derfor at afholde en Oscar fest, og de inviterer alle fra deres gamle kvarter. Da familien Bird-Kersee hører om planerne, beslutter de, at deres hus skal danne rammen om en spektakulær Oscar-galla.

06:05  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Til trods for Marty og Debbies bønner beslutter Larry sig for, at tage med til sin indiske kollegas traditionelle, indiske bryllupsfest. Larry og Jackie lader sig rive med af bryllupsstemningen, da de leder efter en passende gave. Ifølge Larrys research så minder et indisk bryllup mest af alt om en storslået Bollywood musical.

06:25  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af sangerinden Suriyatim Hoffman og DJ'en Thomas Madvig. Se hvem af de to får imponeret Rode mest med deres madlavning. Bliver det Suriyatim der vil lave Malaysisk ret med rokkevinge og vandspinat eller lykkedes det Thomas at imponere mest når han laver boller i karry. Se med når de to skal kæmpe om enten at skulle drikke champagne eller tage opvasken, og se hvem af dem der klarer Rodes udfordring bedst i at filetere en forel.

07:15  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når tv- og radiovært Anne Kejser og tv-vært Cecilie Hother kæmper om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se hvem af de to Rode skal drikke champagne med og hvem af dem der får opvasken, når Anne kaster sig ud i at panere hjemmefanget sild med asparges og kartofler og krydderurter og når Cecilie forsøger at lave en svamperisotto. Se også hvem af de to der klarer Rodes udfordring bedst i at lave remulade helt fra bunden.

08:05  

TV-Shop

08:20  

Kagekampen
Dansk underholdning. Når man er med i finaleugen i Kagekampen, kan man godt regne med, at Thomas Mygind udstikker sværere og sværere udfordringer i løbet af ugen - og det får de fire tilbageværende bagetalenter at mærke i dag! De skal nemlig se og smage en kage " og så skal de bage den. Men hvem kender sine kagebunde, cremer og smagsløg godt nok til at efterligne en Schwartwälder Kirschtorte " uden at ane, at det er det, de prøver at bage? Den, hvis kage ligger længst fra originalen, må forlade bageriet lige før den endelige finale i morgen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Skarven
Skarven er en sjov, spændende og meget kontroversiel fugl. Det er en urfugl med dinosaurer gener, som skaber både debat, glæde og vrede. Natursynet, der herskede tilbage i 1800-tallet, og som stadig ses praktiseret af nogle den dag i dag, gik udelukkende på om naturen havde en nytteværdi, og om vi mennesker kunne tjene på den. Kunne vi ikke det, skulle den unyttige besværlige natur fjernes og udryddes - og det blev gjort med fynd og klem på mange arter. Datidens hårdhændende metoder gik kraftigt ud over rovdyr som odder, mår, grævling, fiskehejre og vores rovfugle -" ja selv den lille smukke isfugl blev opfattet som et skadedyr, der skulle bekæmpes. I begyndelsen af 1960'erne var der kun 125 ynglende par skarver tilbage i Danmark, og i hele Europa var der omkring 4000 par tilbage. Samtidig med den hårde jagt på uønskede arter foregik der kraftige forandringer i landskabet. Heder blev opdyrket, åløb udrettet og søer og fjorde udtørret og gjort til landbrugsland. Naturen i Danmark blev h

09:55  

Hverdagens opfindelser

10:05  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

10:50  

Reklameinfo

11:00  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:20  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Adrianna betror sig til Annie omkring hendes problemer med Dixon. Riley er mistænksom overfor Colin, som har fundet sammen med Annie. Colin hjælper Naomi med at finde ud af, hvad Alec er ude på. Navid forsøger at imponere Silver med sin succes, men han er bekymret for hendes forhold til Liam. Silver fortsætter sit hemmelige bijob som striptease danserinde.

11:15  

Gilmore Girls
Rory er blevet træt af at vente på, at Jess skal ringe og invitere hende ud i weekenden, og hun tager sammen med Lane til en ishockeykamp. Her møder hun Dean og hans nye kæreste, Lindsay. Da Bedste kommer på besøg, bliver Emily chokeret over at se hende kysse en mand.

Kanal 5

09:05  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal Kagekampens største bagetalent kåres og det kommer til at ske med både pailletter og truthorn. Dagens udfordring går nemlig ud på at kreere en kagebuffet med temaet 'cirkus'. For at få talentbagerne i den rette stemning, har vært Thomas Mygind inviteret sprechstallmeister Bettina Arli og klovnen Martino. De professionelle konditorer skal smage sig igennem bagværket, som både skal indeholde æble, popcorn og klovn(!) og vil herefter kåre vinderen af Kagekampens fjerde sæson.

09:55  

Perception
Amerikansk krimiserie. En anklager falder på mystisk vis død om i retssalen, og en undersøgelse af hans dødsfald igangsættes af Pierce og Moretti.

10:40  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En snigmorder angriber Queen Manor i forsøget på at ramme Black Canary, som dog er flygtet ved Olivers hjælp. Samtidig har Moira svært ved at føre Theas gode råd i ud i livet.

11:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En dødelig virus raser i Starling City, og da Diggle bliver syg, opdage Oliver, at smittekilden er en ny version af 'vertigo'.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
At være i et parforhold er ikke altid lige nemt. Det har du måske selv erfaringer med. Mette Holm pointerer, i dette afsnit af Elsk din skygge, at det lige præcis er i vores parforhold, at vores skygger kommer til udtryk i fuldt flor, og at disse skygger let kan stå i vejen for kærligheden og harmonien i et parforhold. Kig med og bliv inspireret, hvis du selv savner liv og energi i dit samliv. Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:15  

Hjemmeyoga

12:30  

Fit Talk
En ny vej til mere motion går gennem de gamle grækere, i hvert fald ifølge forfatteren til en ny bog om Calisthenics. Han mener, vi sagtens kan undvære fitnesscenteret og dyrt udstyr, for det handler bare om at komme ud i naturen og bruge kroppen. Alle kan være med, det er helt gratis og så er det over 3000 år gamle træningssystem meget effektivt. Gæsten i dag er aktivitetskoordinator og forfatter Gagendran Srisurendran. Vært: Anne Absalonsen

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Teatermøde med Olaf Johannessen
Der er en karismatisk kraft over ham på en scene. Og det har der altid været. Det ligger i stemmen -" den kan være bydende eller brutal som få, med en ulmende vrede eller eksplosiv lidenskab gemt bag facaden. Han har været skuespiller i 26 år, er søn af en instruktør, teaterchef og rektor for Århus Teaters elevskole. Måske var det derfor, at han gik på teaterskolen i Odense. Derefter kom han til Århus Teater og videre derfra til Det Kgl. Teater, hvor han var en del af ensemblet i 10 år. Siden 2004 har han spillet på en lang række scener, i de sidste par år også i udlandet. Og i øjeblikket kan han opleves som statsminister i DRs dramaserie -Forbrydelsen-. Henrik Lydings gæst i -Teatermøde- er Olaf Johannessen.

13:40  

Golf på Mallorca

14:00  

Reklameinfo

14:10  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

14:40  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Michael bliver forfremmet, og Roland og Joan har svært ved at håndtere Davids ønske om at være sammen med sin biologiske far.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da Olivia skal beskytte sin nyeste klient, Madam Sharon Marquette, må hun indse, at hun er nødt til at beskytte flere fra Washingtons elite, som alle er på Madam Marquettes liste over klienter. Imens får Quinn problemer med præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. John Ross lærer den sande værdi af familie, da han må vælge mellem blod eller olie. Sue Ellen og Rebecca bliver begge ofre for mænd, som vil kunne ødelægge deres liv. Familien Ewing må endnu engang stå sammen, da en helbredskrise rammer et familiemedlem.

Kanal 5

12:30  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En populær gymnasiepige bliver brutalt myrdet. Mordet fører til afsløringen af en ondskabsfuld og farlig klike på skolen.

13:25  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En højt respekteret mand bærer på en hemmelighed, som aldrig når at se dagens lys.

14:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio løber en stor risiko ved at kontakte moderen til en formodet seriemorder.

dk4

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

17:40  

Kniv og gaffel
I Nordjylland tæt ved Vesterhavet i den lille ferieby Blokhus ligger restaurant Futten. Restauranten har til huse i en smuk gammel bindingsværks ejendom med stråtag fra 1761, som i dag er fredet. Indenfor emmer restauranten af masser af gamle historier. Maden indtager man siddende på gamle kirkebænke fra en kirke i Aalborg, mens glassene i baren står i en reol fra et gammelt apotek, og vinduerne man kigger ud af er fra det gamle sygehus i Hjørring. I køkkenet tryller kokken lækre retter frem som smørdampede hvide asparges med hollandaise sauce, en friskfanget rødspætte med persillesovs og så selvfølgelig stedets berømte nougattærte, som kan slå benene væk under de fleste. Og så er der navnet på restauranten, som har sin helt egen historie.

Kanal 4

15:05  

Singleliv
Dansk reportageserie. I sæsonens sidste afsnit af Singleliv har Claus inviteret Louise fra København til Ølgod. Claus folder sig ud med hjemmelavet sovs, og pigen fra hovedstaden har en overraskelse, der hurtigt får tændt op under den rolige jyde. Marc og Nanna fortsætter deres fotoshoot-date. Det unge par får hygget godt igennem på den lokale irske pub, hvor fodboldentusiasten Marc føler sig helt på hjemmebane. Cecilies er på date med Jonas og han er ikke færdig med hverken at overraske eller imponere, og der opstår sød musik mellem de to turtelduer. Serina og veninderne er på bar i det indre København, hvor den får fuld gas med både shots og bodytequilas. Og så bliver den vilde københavnerpige genforenet med en særlig fyr

16:05  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus skal forvandle et kombineret gæsteværelse/kontor og et pigeværelse. Sussi og Leo kaster sig ud i et rødt, mønstret gulvtæppe og et farvet gardin, men tiden skrider for den ellers tjekkede sangduo. I pigeværelset vil Oliver give husets 20-årige datter et ægte rock n'roll-værelse, men modellen kommer på uforudset hårdt arbejde, da vennen Kass lægger sig med mavepine.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er meget begejstret for at se, hvor godt Joel falder til i BlueBell. Men det viser sig, at byens beboere har en anden mening om ham. I håbet om at gøre tingene bedre, melder hun dem til den årlige Adventure Camp. I mellemtiden får George og Lynly en hård start i en konkurrence på Rammer Jammer, men George er positiv over deres samarbejdsevne.

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde, iført en balkjole, bliver fundet død på bunden af en lille sø i nærheden af Belvedere slottet i Central Park. Adam fortæller historier for to små piger, som må vente på deres mor i New York politiets arrest.

16:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. CSI holdet finder en balletdanserinde hængt på Manhattans balletskole. Da Sid finder spor af et eksperimentelt antidepressionsmedikament leder sporet til psykiateren dr. Carly Emerson. Det viser sig, at hendes patienter bliver systematisk myrdet, og CSI-holdet opdager, at en morderisk psykopat begår drab, som er inspireret af detektiv brætspillet CLUE.

17:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Et adoptivpar bringer deres søn til hospitalet, da han ikke kan få vejret. Drengen dør, og ingen ved tilsyneladende, hvad der er sket. Der kastes nyt lys på sagen, da det afsløres, at drengen døde under en midnatsmesse i den lokale kirke.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

18:30  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

19:00  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

19:30  

Dans for livet
Dans for livet - er historien om 12-årige Celine Houdet, der lider af Muskelsvind. Det betyder, at hun er dybt afhængig af sin kørestol og som pre-teenager er det et faktum, der kan være svært at acceptere. Men Celine har en drøm. Hun vil gerne vinde en danseturnering i kørestolsdans og går derfor til undervisning hos Soffie Dalsgaard (kendt fra Vild med Dans, TV2). Hun beskriver Celine med ordene: -Sådan som jeg har forstået sygdommen, går det kun en vej, og det syntes jeg også jeg oplever med Celines mulighed for selv at bevæge sig. Men hun er en solstråle og når man ser hende danse - og hvor meget det giver til hendes hverdag - er det som om det er dét, hele livet handler om.- Alle handicapgrupper kan danse kørestolsdans og man kan danse i alle typer kørestole, både manuelle og el-stole. Der er to discipliner: duo, som danses af to personer, begge i kørestol - og combi, som består af en gående danser og en partner i kørestol. Celine danser combi-dans sammen med 16-årige Nicolai Re

20:20  

Møllehave med Stig Dalager
-Jeg sætter så stor pris på dine titler-, siger Johannes Møllehave indledningsvist til gæsten Stig Dalager. -Især titlen på din Kierkegaard-bog -Øjeblikkets evighed- er vellykket-, men også titlen på den bog, der er programmets omdrejningspunkt, synes Møllehave godt om, nemlig -Rejse uden ende-. At Møllehave også kan lide indholdet i romanen om den svenske diplomat Raoul Wallenberg, der fra sin base i Budapest hjalp tusindvis af jøder på flugt fra nazisterne, kommer tydeligt til udtryk i samtalen.

20:45  

Mik Schacks Public Service
I Albertslund ligger boligafdelingen -Alberts Have- med helt nye almene boliger. Her bor folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne. Men hvorfor bor han til leje i en såkaldt almen bolig, og hvorfor bor så få folketingsmedlemmer i almene boliger, når det for en stor del af befolkningen er den foretrukne boligform? Det vil Mik Schack meget gerne vide, når han er på besøg hos Tesfay. Men der er også noget med et snelaug og andre opgaver, som beboerne selv tager sig af. Hvad det er for noget, og hvordan århusianeren og murersvenden Mattias Tesfaye er endt i Albertslund, i Folketinget og hos Socialdemokraterne - det får vi også vide, mens Schack og Tesfaye tager det helt nye køkken i brug.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Georges mor vender tilbage til Seattle Grace for at blive opereret og det vækker minder. Alex føler sig truet, da Arizona og en kollega deler erfaringer. Jackson mistænker Mark og Lexie for at have noget kørende, og det har indflydelse på hans job. Henry og Teddy er uenige over familieliv og uddannelse.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I tre dage har Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus knoklet med at forvandle to familiers bolig. I dag er det den store finaledag, hvor ugens vinder skal findes. Og det er i familiernes stuer, at slaget skal slås. Sussi og Leo satser alt på et bræt med et kæmpe lamelgardinprojekt, mens Oliver og vennen Kass kaster sig ud i en hjemmebygget stilladsreol og en brugt sofa fyldt med hundehår. Nu er spørgsmålet bare, om familierne kan lide deres nye stuer?

20:00  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

18:05  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Barry Kripke gør grin med Sheldon under hans indslag på National Public Radiostationen, hvilket gør Sheldon hævngerrig. Wolowitz, som bliver presset af Bernadette til at definere deres forhold, får hjælp af en fantasi-udgave af skuespillerinden Katee Sackhoff.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny søger hjælp hos Sheldon i forsøget på bedre at kunne forstå Leonards arbejde med fysik. Wolowitz ser grønt, da Leonard inviterer Bernadette til at overvære et eksperiment.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. En julevisit fra hans mor medfører at Leonard opdager, at hun har tilbageholdt en masse nyheder for ham, som hun så til gengæld indvier Sheldon i. Desuden er Leonard bekymret for om hans mor vil bifalde hans forhold til Penny.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard er rystet over at få afsløret en af Pennys hemmeligheder - hun tror på mennesker med synske evner. Sheldon forsøger i mellemtiden at hjælpe Koothrappali med at finde en pige under en fest på universitetet.

20:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. En våd affære. Gamemaster Pelle Hvenegaard styrer løjerne, når vennerne Lasse Lynge Happel, 29 år, og Rasmus Nørgaard Abel, 29 år, forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100.000. Lasse og Rasmus har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før teamet af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. Herefter har afhørerne 30 timer til at forsøge at presse drengene til at fortælle, hvor pengene er skjult. Lykkes det, er pengene tabt- lykkes det ikke, vinder Rasmus og Lasse pengene, der blandt andet skal gå til en tur til Costa del Sol. Bevæbnet med en falsk kuffert, en masse poser og en stor portion hundemad til at snyde politihunden, gemmer Lasse og Rasmus hurtigt kufferten på et genialt sted. Et sted, der kræver snilde og våde boksershorts, at nå til. Men allerede ved anholdelsen bliver efterforskerne grove overfor den drillende Rasmus, og han får spillets alvor at føle. Også tiden i forhør og isolation bliver en p

dk4

21:35  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

22:35  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

23:30  

Kolonihaveliv

Kanal 4

21:00  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

21:55  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter spændt på at komme på operationsbordet, hvor hun skal have lavet nye bryster og ny numse. Nanna Mia har købt en ny seng til datteren Neel, men det er ikke planen, at hun rent faktisk skal sove i den. Sabrina har længe formået at holde sin sklerose nede med sund kost og motion. Men nu har hun fået det værre og må derfor indse, at hun har brug for medicin. Martinna har en fast familietradition, som betyder alt for hende. Vi følger hende til middag med hele familien, hvor menuen står på flæskesteg, men selvfølgelig også et vegansk måltid til til dem, der ikke spiser kød.

22:55  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

23:55  

Ekstreme søvngængere
Parasomni er et søvnproblem, der tvinger de påvirkede til abnorm adfærd med ukontrolleret bevægelser. Problemet er dramatisk stigende og Storbritannien har aldrig været mere søvnberøvet end i dag. Søvnproblemerne er måske et symptom på vores overstimulerede 24-7-livsstil, som den britiske Mental Health Foundation beskriver som 'et massivt folkesundhedsproblem'. Problemet har lagt et slør af søvnløshed, og i værste tilfælde insomnia, hen over nationen og har ført til en dramatisk stigning af søvnproblemet parasomni. Denne dokumentar viser lidelsen i aktion med sjove øjeblikke: Fra at SMS'e eller have sex i søvne til søvnforstyrrelser med dødelige konsekvenser. Vi møder 20-årige Stephanie, som ubevidst sætter sit liv i fare fem gange om ugen, og den 23-årige Tom, der to gange er hoppet ud af sit vindue som følge af ekstreme mareridt. Dokumentaren viser derudover en række tilfælde af klassiske søvnforstyrrelser og giver redskaber til at forhold sig til problemet.

Kanal 5

21:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

22:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. Drengene fra Recover får deres sag for. De skal arbejde i højderne, når et stråtækt hus, der været udsat for kæmpe brand, skal repareres. Sagen går ikke som planlagt til stor frustration for Mike. Mens kollegerne arbejder ude i marken, tager sanitøren Allan ud for at gøre rent efter en vandskade i en dagligvarebutik, og nysgerrig som han er, bliver alt slam undersøgt nærmere. Der er gensyn med sanitøren, James, der skal lave en afdækning hos en frisør efter en smadret rude, og glasskår ligger spredt over alt. Jan har store problemer med at få hul på en stoppet faldstamme, og det gør det ikke bedre, at lejligheden er oversvømmet med lortevand, og skaderne hober sig op. Et andet sted vrimler det med biller i en etageejendom, så skadedyrseksperten John rykker sammen med kollegaen Benjamin ud for at forsøge at komme dyrene til livs.

23:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum m.v. Så man er, kort sagt, på den, hvis en tyv får fingrene i den mobil, man er så afhængig af. Og risikoen er stor. Hvert år bliver der stjålet omkring 26.000 smartphones i Danmark - det er en tyve-dobling siden 2008.Men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på. Og han går lidt længere end politiet og tager utraditionelle metoder i brug. I samarbejde med et sikkerhedsfirma udruster Sverre Quist en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr, og ikke nok med det, der bliver også installeret noget software, som aktiverer kameraet i mobilen, når den bliver tændt. Med det udstyr vil han altid kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet, og han vil tilmed få billeder af den, der har taget telef

dk4

00:00  

Campingmagasinet
Campingmagasinet er denne gang taget til Skandinaviens største ferie- og campingmesse, for at tage pulsen på både campingnyheder og trends inden den kommende sæson. Vært Anne-Vibeke Isaksen vil sammen med forskellige campingspecialister, se nærmere på både telte, campingvogne, autocampere, fortelte, udstyr og campingpladser. Ferie for Alle besøges af over 60.000 mennesker. I de fem sektioner Danmark, Udlandet, Camping, Golf og Udeliv giver over 1.000 udstiller deres bud på den næste ferie. I programmet kan du bl.a. se -¢ Det nye lufttelt fra Ventura (Isabella) -¢ En 10 meter lang campingvogn fra KABE -¢ Hvordan du deltager i konkurrence om en campingvogn med DCU -¢ Hvordan du kan se Tv på campingturen -¢ Dacia som campingtrækker -¢ Årets familiecampingvogn -¢ En nyhed fra Caravelair -¢ En lille smart campingvogn fra Bürstner -¢ En spændende autocamper fra Pilote -¢ Hvad den amerikanske ambassadør Rufus Gifford og Per Pallesen mener om messen -¢ Et nye -sove-koncept- på teltturen fra

00:30  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost.

01:30  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

02:00  

I udenrigspolitisk selskab
Med loven om Færøernes Hjemmestyre af 1948 blev Færøerne anerkendt som en selvstyrende del af det danske rige. Hjemmestyreloven omfatter ikke forsvars-, justits- og udenrigspolitik, der hører under Kongeriget Danmark. Men den 29. marts 2005 underskrev Færøerne og Danmark en fælles principerklæring om Færøernes medvirken og inddragelse i udenrigs- og sikkerhedspolitikken. Det var en anerkendelse af særlige færøske udenrigs- og sikkerhedspolitiske behov. Men hvilke udenrigspolitiske interesser har Færøerne egentlig? Hvilke særlige udenrigs- og sikkerhedspolitiske forhold gør sig gældende? Det ser Charlotte Flindt Pedersen nærmere på sammen med Sjurdur Skaale, folketingsmedlem for partiet Javna_arflokkurin - lighedspartiet. Sjurdur Skaale er også medlem af udenrigspolitiske nævn og Nordisk Råd. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

02:30  

Kniv og gaffel
Midt på M. P. Bruunsgade i Aarhus ligger den amerikanske perle The Diner. Den lille kælderrestaurant slog dørene op for sine første kunder i august 2011, og siden har den fået en storebror i bydelen Viby syd for Aarhus. Den tidligere logistikchef Lars Nipper og it-manden Morten Schaumann er makkerparret bag The Diner. Deres idé var egentlig at lave en franchise-kæde, men for at få konceptet omkring The Diner defineret byggede de restauranten i M. P. Bruunsgade op som et showroom. Alt fra gulve til møbler er særligt udvalgt og importeret fra USA, og de mange emaljeskilte og andre genstande til at udsmykke restauranten har de selv fundet på amerikanske loppemarkeder. Ambitionen med The Diner har nemlig været at skabe en tidslomme, hvor musikken, indretningen og maden gerne skulle få kunderne til at vende sig om i håbet om, at Marilyn Monroe eller James Dean er den næste i køen. I køkkenet tryller chefkokken Jacob Harms amerikanske diner-specialiteter frem. Han laver velsmagende burgere,

03:00  

Naturligvis
-Naturligvis- er en programserie, der sætter fokus på sundhed. Tanken med programmerne er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet. I dette program vil vi vise hvordan hypnose har kunnet være løsningen for Nanna Kristensen som i 8 år har lidt af søvnløshed. Derfor har vi inviteret Martin Petersen som er hypnoterapeut og underviser i hypnose.

03:30  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet har været i Alaska og prøvet den vildeste fisketur. Et floattrip på selveste Kenai River. Det er hjemstedet for mange lakse- og ørred-arter, men især dem vi er ude efter i dette program. Der skal fanges flotte regnbueørreder, og det bliver der også. Alt fungerede denne dag på Kenai River. Det var fantastisk vejr, vi havde en god guide, der var masser af fisk og de ville hugge.

04:00  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter lektor Rikke Lund fokus på, om sociale relationer kan medvirke til at skabe en sund alderdom. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

04:45  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med alpint skiløb, langrend, bobslæde, Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken!

Kanal 4

00:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er meget begejstret for at se, hvor godt Joel falder til i BlueBell. Men det viser sig, at byens beboere har en anden mening om ham. I håbet om at gøre tingene bedre, melder hun dem til den årlige Adventure Camp. I mellemtiden får George og Lynly en hård start i en konkurrence på Rammer Jammer, men George er positiv over deres samarbejdsevne.

01:50  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Regina og Mr. Gold bringer David i fare, i deres forsøg på at finde Mary Margaret. I Den Fortryllede skov må Emma og Mary Margaret forhindre Cora i at tage det magiske kompas fra dem.

02:50  

House
Amerikansk dramaserie. House tager modvilligt til sin fars begravelse. Samtidig hjælper han sit hold med at stille diagnose på en kollapset kvinde, som havde været i Kina for at lede efter sine biologiske forældre.

03:35  

Gilmore Girls
Da et ansøgningsskema til det fornemme Harvard universitet ankommer, arrangerer Rory og Lorelai en middag med en tidligere Harvard-studerende for at få gode råd. Lane forelsker sig i en dreng, som henvender sig til hende i forbindelse med hendes annonce, hvor hun søger musikere til et rockband.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Bailey lancerer en særlig "domino-procedure" i forbindelse med en række operationer. Derek bliver krediteret for et studie af en hjernesvulst, som han lavede sammen med Meredith. Lexie prøver at få George til at lægge mærke til hende. Sloan får kærlighedsråd af Callie. En person dukker op, og et forhold udvikler sig.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En kidnapper som årligt kidnapper en barnepige sender holdet til Los Angeles.

00:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet holdes på stikkerne af en morder, som hele tiden laver et nyt og overraskende træk.

01:55  

Mickey Blue Eyes
Amerikansk-engelsk komedie fra 1999. Michael Felgate er en britisk kunstkender, der leder et succesrigt auktionshus med speciale i værdifulde kunstværker. Michael er forelsket i den smukke Gina, men da han frier til hende, bliver han slemt skuffet. Gina fortæller ham nemlig, at hun aldrig vil kunne gifte sig med ham på grund af sin familie. Den ulykkelige Michael sætter sig for at opklare, hvad problemet er. Da han opsøger Ginas far, Frank Vitale, finder han hurtigt ud af, hvad Gina har været så bekymret for. Frank er mafiamand, og han har uvægerligt korrumperet alle Ginas tidligere tilbedere med sin kriminelle livsstil. Frank fatter på sin side hurtigt sympati for Michael, men familien ledes af den skumle Onkel Vito, og det betyder, at Frank snart er tvunget til at bede Michael om et par småtjenester.

03:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Louise og Brian beslutter sig for at gemme liget af Alexia i kælderen.

04:40  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Ambulancebehandleren Simon må både tage sig af en meget aggressiv ung mand, og en patient som klager over brystsmerter, men i virkeligheden har mere ond i sjælen. Brandholdet må slukke en brand i en håndværkerlastbil, som måske indeholder brandbare væsker. Ambulancebehandleren David bliver kaldt ud til en bevidstløs butikstyv.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010017