dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 9. marts 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 9. marts 2016

dk4

05:00  

Seniormagasinet
-Rette pille i rette mund til rette tid- lyder undertitlen til denne udgave af -Seniormagasinet-. Hvad det dækker over og ikke mindst, hvorfor det er så vigtigt, at der kommer øget fokus på udskrivningen af medicin til den ældste del af befolkningen, på brugen af piller og især på brugen af mange forskellige piller på samme tid -" det ser Georg Julin nærmere på i programmet. Georg Julins gæster i studiet er næstformand i Danske Seniorer, tidligere sundhedsminister Arne Rolighed samt folketingsmedlem fra Alternativet, Carolina Magdalene Meier, der er partiets sundhedsordfører. Arne Rolighed beskriver problemstillingen som -dansk sundhedsvæsens største udfordring-. Programmet produceres i samarbejde med -Danske seniorer-.

05:30  

Claus Larsen-Jensen
Hvad laver et dansk medlem af Europa-parlamentet når han er i parlamentsbygningen i Bruxelles? Det besvarer denne udsendelse ved at følge socialdemokraten Claus Larsen-Jensen over et par arbejdsdage. Andre socialdemokrater giver også deres besyv med. Medvirkende: Claus Larsen-Jensen, Ole Christensen, Christel Schaldemose, medlemmer af Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne.

06:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

06:20  

Dans i fokus

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
KOL (kronisk obstruktiv lungelidelse) er desværre en meget hyppig sygdom og ca. 430.000 danskere skønnes at have KOL. Lungernes funktion kan være mere eller mindre nedsat, men uanset hvilket niveau af KOL, man er ramt af, betyder den nedsatte lungefunktion, at også andre organers funktion nedsættes, livskvaliteten forringes og bevægeligheden besværes. For de fleste mennesker med nedsat lungefunktion handler det om at komme af med vejret, og det er netop det, Stanley Rosenberg tager fat i denne udsendelse sammen med Jens, der er diagnosticeret med KOL.

07:50  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

08:40  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

Kanal 4

05:50  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Netop som John Ross står over for at ville kræve sin ret og gøre sin far stolt, beslutter J.R. at flytte hjem til Southfork, til stor ærgrelse for Bobby. Familien Ewings bitre fjende, Cliff Barnes, vender tilbage og forsøger at genoptage forbindelsen med sin nevø, Christopher. En forbløffende nyhed indenfor familien byder på chancen til at hele gamle sår.

06:35  

TV-Shop

07:35  

Kitchen Boss
Det er Valentinsdag. For at fejre det laver Buddy en speciel romantisk middag til Lisa: kongekrabbe med hvidløgssmør, oksehøjreb og Valentinskager med vanilje.

08:00  

TV-Shop

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie begynder at opføre sig som en "mor", da hendes studiegruppe mødes i hendes hjem. Larry oplever for første gang følelsen af jalousi, da han besøger Jackie på jobbet. Amber og Reggie træffer en vigtig beslutning omkring deres forhold.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie genoptager kontakten med gamle venner fra Bayonne via de sociale medier, og det minder hende om i hvor høj grad, de har mistet forbindelsen med hinanden. Familien Weaver beslutter derfor at afholde en Oscar fest, og de inviterer alle fra deres gamle kvarter. Da familien Bird-Kersee hører om planerne, beslutter de, at deres hus skal danne rammen om en spektakulær Oscar-galla.

06:20  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet skal journalisten Ditte Okman og erhvervskvinden Anna Thygesen kæmpe om hvem af dem der kan imponere michelin-kokken Thomas Rode mest med deres yndlingsret. Se hvem der vinder når Ditte laver "Lovedish fra Barcelona" og når Anna forsøger sig med hendes egen udgave af saltimbocca. Og se hvad der sker når Rode udfordrer pigerne med de skal lave en sprøjtepose og skrive deres navn med glassur.

07:10  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af sangerinden Suriyatim Hoffman og DJ'en Thomas Madvig. Se hvem af de to får imponeret Rode mest med deres madlavning. Bliver det Suriyatim der vil lave Malaysisk ret med rokkevinge og vandspinat eller lykkedes det Thomas at imponere mest når han laver boller i karry. Se med når de to skal kæmpe om enten at skulle drikke champagne eller tage opvasken, og se hvem af dem der klarer Rodes udfordring bedst i at filetere en forel.

07:55  

TV-Shop

08:10  

Kagekampen
Dansk underholdning. Niveauet stiger igennem Kagekampens finaleuge, og her på andendagen skal kagekæmperne for alvor bruge deres evner til at improvisere. Vært Thomas Mygind udleverer nemlig en kagedåse med 7 hemmelige ingredienser. Bagetalenterne skal bruge mindst 5 af disse i dagens bagværk. Og hvordan får man lige vingummi, haglsukker eller blå bols til at harmonere med mel og æg? De professionelle konditorer, Marianne Valentine og Allan Andersen, vil sende den bager hjem, som imponerer dem mindst.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

EU på virksomhedsbesøg
Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for de Radikale, har været på besøg hos Michael K. Rasmussen, der er marketingdirektør i VELUX Gruppen. De drøfter EUs rammebetingelser for EUs klimapolitik og deres indflydelse på VELUX Gruppens eksport af vinduer til Europa. Programmet er optaget på VILLUM Window Collection, der er en slags -vinduets vidunderlige verden- og rummer mere end 300 historiske vinduer fra 1600-tallet og frem. Så der blev også tid til en snak om vinduets historie. Medvirkende: Gæst, Morten Helveg Petersen Gæst, Michael K. Rasmussen

09:50  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

10:20  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

10:55  

Reklameinfo

11:05  

Europæiske stemmer
Listen over modtagne priser er længere end listen over producerede film. Han har modtaget både -Den gyldne palme- og en -Oscar-. Og den 18. juni modtog den østrigske filminstruktør Michael Haneke endnu en pris, nemlig -Sonningprisen-, der er Danmarks fornemste kulturpris, ved en højtidelig i festsalen på Københavns Universitet. Men hvad er det, der gør, at Michael Haneke, der med sine film altid stiller store krav til sit publikum, som hellere stiller spørgsmål end giver svar, som tematiserer vold uden at vise vold, og som lægger mere vægt på lyden end på billedet, har nået en position som Europas største nulevende instruktør. Hvordan ser Haneke forholdet mellem europæisk kunstfilm og amerikansk mainstream? Hvordan arbejder han, og skal vi se en eller flere danske skuespillere i hans kommende film? dk4 fik som den eneste danske tv-station mulighed for at møde Michael Haneke umiddelbart efter modtagelsen af -Sonningprisen-. Vært er Hanne Roswall Laursen. Programmet er produceret

11:30  

Det gode glas

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:00  

Happy Endings
Amerikansk komedieserie. Brad møder Janes eks-kæreste - en kvinde! Max får en ny, sjov sambo.

09:20  

TV-Shop

10:20  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi planlægger en romantisk udflugt sammen med Max, men ender med at måtte sætte spørgsmålstegn ved deres forhold. Silver forsøger at begrænse skaden, da nogle nøgenfotos af hende bliver lækket. Liam melder sig til et kursus i erhvervsret, og tager senere på campingtur med Navid og Dixon i et forsøg på at undgå sin nye medstjerne. Adrianna arbejder sammen med Taylor på en musikvideo.

11:15  

Gilmore Girls
Lorelai tager på weekend til New York sammen med sin nye kæreste, Alex. Men hun er bekymret for at lade Rory være alene sammen med Jess. Jess og Rory er til middag hos Emily, men da Jess ikke vil komme med en forklaring på sit sæbeøje, anklager Rory ham for at have været oppe og slås med Dean.

Kanal 5

09:00  

Kagekampen
Dansk underholdning. Når man er med i finaleugen i Kagekampen, kan man godt regne med, at Thomas Mygind udstikker sværere og sværere udfordringer i løbet af ugen - og det får de fire tilbageværende bagetalenter at mærke i dag! De skal nemlig se og smage en kage " og så skal de bage den. Men hvem kender sine kagebunde, cremer og smagsløg godt nok til at efterligne en Schwartwälder Kirschtorte " uden at ane, at det er det, de prøver at bage? Den, hvis kage ligger længst fra originalen, må forlade bageriet lige før den endelige finale i morgen.

09:50  

Perception
Amerikansk krimiserie. Pierce er flyttet til Paris og gør klar til at påbegynde en sag af international karakter.

10:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En snigmorder angriber Queen Manor i forsøget på at ramme Black Canary, som dog er flygtet ved Olivers hjælp. Samtidig har Moira svært ved at føre Theas gode råd i ud i livet.

11:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En snigmorder angriber Queen Manor i forsøget på at ramme Black Canary, som dog er flygtet ved Olivers hjælp. Samtidig har Moira svært ved at føre Theas gode råd i ud i livet.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
Tør du være den kvinde, du ikke må være. Slip fortiden og mærk din egen styrke. Glæd dig til dette afsnit af Elsk din skygge, hvor psykolog Mette Holm har fokus på skyggen i dit selvværd. Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:15  

Kostråd om

12:30  

Fit Talk: Majken Matzau og Umahro Cadoga

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Kultursalon
Silas Holst er kendt som hele Danmarks dansedarling. Han har været det iltre element i 'Vild med Dans'. Han skrev sin selvbiografi, inden han fyldte 30 -" og han har sin egen realityserie. Men hvordan er det at være musicalstjerne i Danmark? Og hvor meget minder Silas Holst egentlig om hovedpersonen i musicalen 'Dirty Dancing'? Det fortæller Silas Holst blandt andet om, når han er gæst i 'Kultursalon' hos Anne Middelboe.

13:40  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland.

13:55  

Reklameinfo

14:05  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

14:25  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

14:55  

Reklameinfo

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roland, Joan og CJ diskuterer Marcus, Davids biologiske fars, rettigheder. Denise foreslår, at CJ får hendes nyre, men Frank protesterer. Hector vil have, at Gloria stopper med at arbejde, da han ikke kan lide, at hun flirter med kunderne.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Alle har hemmeligheder! Heldigvis er Olivia Pope en 'fixer' og den bedste til at lappe skandaler sammen, få hemmeligheder til at forsvinde og ordne de problemer, der er på nippet til at bryde frem i pressens og offentlighedens søgelys. Den unge advokat Quinn Perkins bliver tilbudt et job hos Olivia Pope and Associates. Da en praktikant anklager præsidenten for at have en affære, bliver Olivia sat direkte på sagen, selvom hun ikke længere er præsidentens rådgiver. Olivias hold går straks i gang, men det viser sig, at den nyansatte Quinn kender langt mere til sagen end først antaget.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Et mord kaster mørke skygger over livet på familien Ewings ranch, og der må træffes beslutninger, som kan sikre familien. Christophers drøm kommer nærmere på sin opfyldelse, da han bliver kontaktet af et stort olieselskab omkring rettighederne til ny metangas teknologi. Familien Ewing må kæmpe for at beskytte Southfork fra folk udefra.

Kanal 5

12:25  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Da en ung mand tigger hos naboerne, sættes politiet på sagen. Det viser sig, at drengen har en mor, der styrer ham med mad. Alt forandres, da drengen bliver fundet død, den følgende dag.

13:20  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio har store problemer med at finde vidner til en meget problematisk sag.

14:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En højt respekteret mand bærer på en hemmelighed, som aldrig når at se dagens lys.

dk4

15:05  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

15:50  

Søstrene Bisp
Hvad betyder Kristendommen for et samfund og for det enkelte menneske? Det må siges at være et stort spørgsmål. Men måske bliver det nemmere at forholde sig til, når man ser på, hvad kristendommen kom til at betyde for de første danskere, der blev kristne for ca. 1200 år siden. Det er netop, hvad romanen -Helgi Daner- handler om. Romanen er skrevet af Josefine Ottesen, der er præstedatter, og som med egne ord har forsøgt at flygte fra kristendommen -" men uden held. Josefine Ottesen skriver fantasyromaner, og hun siger, at hendes mission er at tage kampen op imod åndløshed. Det kan man høre meget mere om, når Josefine Ottesen er gæst hos Tine Lindhardt til en samtale om ånd, om lys og mørke -" om kristentro og vikinger, om sang og salmer og meget mere. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Josefine Ottesen har valgt Jakob Knudsens -Se nu stiger solen-.

16:20  

TimeOut

16:45  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

17:30  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

Kanal 4

15:05  

Singleliv
Dansk reportageserie. Jesper og Anita er på deres anden date. Jesper folder sig ud fra sin galante side og har inviteret Anita på hotel, inden der venter flere luksuriøse overraskelser. Efter en vellykket første date, er Marc blevet inviteret på date nummer to af Nanna. Denne gang er det pigen fra Rødovre, der står for dagens underholdning. Og hun tager for alvor fusen på bagersinglen fra Valby. Københavnersinglen Cecilie tager turen til Odense, hvor hun skal se daten Jonas igen. Som på deres sidste date har fynboen en masse esser i ærmet, der forhåbentligt kan imponere Cecilie. 26-årige Serina skal fejre sin fødselsdag med bowling og bytur. Hun har inviteret alle veninderne med, så der er lagt i ovnen til en vild og våd nat i København.

16:05  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag skal Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus forvandle to familiers soveværelser. De har 10.000 kr. og én dag til rådighed. Sussi og Leo vælger at bruge pengene på rødt velour og et farvet tapet. Oliver vil til gengæld lave et hvidt, strømlinet rum til familien, men alt går galt for modellen, som ikke er vant til det hårde arbejde som håndværker.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lemon opdager, at hun ikke er velkommen til BlueBells store halloween-fest og søger råd hos sin bedstemor, Bettie. Under festen bliver George nødt til at rede nogle tråde ud med byens dommere. I mellemtiden roder Wade sig ud i nye problemer med gifte kvinder.

Kanal 5

15:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Lindsay bliver såret, da en politisk kandidat bliver udsat for et attentatforsøg. CSI-holdet kæmper for at pågribe snigskytten, men i kølvandet på efterforskningen bliver et barn dræbt. Sagen bliver for alvor speget, da mordvåbnet viser sig at tilhøre den mand, som de hidtil har antaget var attentatsmandens mål.

16:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde, iført en balkjole, bliver fundet død på bunden af en lille sø i nærheden af Belvedere slottet i Central Park. Adam fortæller historier for to små piger, som må vente på deres mor i New York politiets arrest.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En populær gymnasiepige bliver brutalt myrdet. Mordet fører til afsløringen af en ondskabsfuld og farlig klike på skolen.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. -Musikalsk rejse-_ er denne gang på tur til Østrigs sydligste delstat -" til Wörthersee i Kärnten -" tæt på grænsen til Slovenien og Italien. Fra midten af det 20. århundrede regnedes Velden, der ligger ved søens østbred, for at være en fornem by. Her fornøjede konger og fyrster, skuespillere og musikere samt de rige og smukke sig. Men også på den anden side af søen er der rigeligt at opdage. Man kan bedst udforske regionen med cyklen. Herfra går det til Kamnik i Slovenien, kun få kilometer fra hovedstaden Ljubljana. En traditionsrig by med en in

18:30  

Det' Kattens liv
Der lever over 500.000 vilde katte i Danmark. Mange af dem under kummerlige forhold. Kattens Værn har i mange år arbejdet på at forbedre livet for disse katte. En af dem, der hjælper er katteinspektør Jan Flesborg, der har arbejdet med at indfange og genudsætte katte i de seneste knap 30 år. Tag med ham på patrulje, hvor han blandt andet skal sætte en fælde op for at hjælpe en syg kat og sætte tre andre katte fri igen efter, at de er blevet kastreret.

19:00  

Schlagerbox

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen bruger teknikker fra baseball for at få de andre læger til at arbejde bedre sammen. Lexie bliver jaloux, da hun ser Mark med en ny kvinde. Alex kæmper med at beholde Zola på Seattle Grace, og Richard skælder Meredith og Bailey ud.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus skal forvandle et kombineret gæsteværelse/kontor og et pigeværelse. Sussi og Leo kaster sig ud i et rødt, mønstret gulvtæppe og et farvet gardin, men tiden skrider for den ellers tjekkede sangduo. I pigeværelset vil Oliver give husets 20-årige datter et ægte rock n'roll-værelse, men modellen kommer på uforudset hårdt arbejde, da vennen Kass lægger sig med mavepine.

20:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften besøge karrierekvinden Charlotte på Frederiksberg. Charlotte er 36 år og har aldrig haft en kæreste. For Charlotte har det betydet et ordenligt hak i selvtilliden og for at beskytte sig selv for eventuelle skuffelser, har Charlotte bygget en mur op omkring sig selv. Det vil Caroline lave om på. Hun vil give Charlottes selvtillid et boost, og prøve at få hende til at indse, at hun faktisk er en skøn og attraktiv kvinde i sin bedste alder, der selvfølgelig fortjener at blive elsket af en anden.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Pennys første store skænderi medfører at Sheldon må mægle mellem dem. Sheldon lider nemlig under et traume fra barndommen, som gør det umuligt for ham, at høre på højrøstede skænderier.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens hele banden er taget på udflugt til ørkenen for at overvære Leonid meteorregnen, må Sheldon spille helt efter at Penny er gledet i badekarret og har vredet sin skulder af led.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Barry Kripke gør grin med Sheldon under hans indslag på National Public Radiostationen, hvilket gør Sheldon hævngerrig. Wolowitz, som bliver presset af Bernadette til at definere deres forhold, får hjælp af en fantasi-udgave af skuespillerinden Katee Sackhoff.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny søger hjælp hos Sheldon i forsøget på bedre at kunne forstå Leonards arbejde med fysik. Wolowitz ser grønt, da Leonard inviterer Bernadette til at overvære et eksperiment.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi må køre næsten helt ind i en pub på sin motorcykel, før han får stoppet to FCK fans på en Puch Maxi. Føreren har fået for meget at drikke til at måtte køre, men bestiller alligevel en øl i baren, mens han får sin bøde. Vlado stopper en ung pige med alt for høj fart på motorvejen og Peter fra Nordsjællands Politi er i Tisvildeleje til en musikfestival, hvor en københavner bliver meget forarget over, at han udskriver parkeringsbøder.

dk4

21:05  

Schlagerstar på Cruise
Peter Michael lavede sit første cd-udspil i 2013, og det er der mange, der er glade for, hans fans spænder bredt -" og selv siger han: -det er fantastisk, at mine fans kan være både 5 år og 90 år, schlagermusik er for alle-. Flere af hans sange og videoer er skabt af danske producenter og med den ballast er han klar til at erobre den tysktalende musikverden. Mød Peter Michael i et åbenhjertigt interview, hvor han også beretter om naturen og skovene i Sydtyskland, som er hans store passion og inspiration.

21:35  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

22:10  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

23:05  

Anne Vibeke rejser
Sydengland ligger både langt fra og tæt på Danmark. Med fly tager det ingen tid, med campingvogn på krogen er det en lidt længere rejse. Uanset hvad, så er det en utrolig spændende, indbydende og overraskende destination. Hvem forbinder fx Sydenland med enorme sandstrande og hårrejsende krimi? I dette program tager Anne-Vibeke dig med til -Verdens Ende- -" Lands End, der er en dramatisk klippekyst. Store dele af den engelske sydkyst er meget kuperet, men mellem de stejle skrænter gemmer sig kridhvide uberørte sandstrande. Anne-Vibeke besøger også hyggelige byer som Fowel og Torquay -" sidstnævnte er byen, hvor Agatha Christies medrivende historier tager udgangspunkt. Minack Theater og Eden er også blandt de attraktioner, som Anne-Vibeke lægger vejen forbi. Læs mere om England på www.AnneVibekeRejser.dk Følg Anne-Vibeke på www.Facebook.com/AnneVibekeRejser

23:35  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik (2:3) Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program to ud af tre om havfiskeri i Djupvik

Kanal 4

21:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Louise er gravid med familiens barn nummer to. Med udsigt til et barn mere er det tid til, at den lille regnbuefamilie sætter nogle mere faste rammer for Maggie. Halvdelen af ugen skal hun nu bo hos sin mor og den anden halvdel hos sine to fædre. Det er især svært for Louise at undvære datteren så længe af gangen, men da Maggie er sat i verden som et delebarn, må Louise affinde sig med ordningen. Louise er alene hjemme, fordi Silas er på arbejde i Jylland, og Johannes har taget Maggie med over til sine forældre, som også bor i Jylland. Louise er endnu så tidligt i sin graviditet, at hun endnu ikke har været tilset af sin læge, så hun er spændt på, om alt er, som det skal være. Derfor tager hun alene på en privat scanningsklinik, men helt uventet går scanningen overhovedet ikke som forventet, da jordemoderen har svært ved at finde fostrets hjertelyd.

22:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der feststemning, når Julie og Mascha Vang tilbereder en fødselsdagsmiddag for at fejre deres fælles veninde Signe, der kommer og spiser sammen med dem. Mens de hygger om maden, er der masser af tid til at snakke om, hvordan Mascha er blevet Danmarks største blogger, og om hvordan det er at være alenemor til lille tre-årige Holly Nolia.

23:00  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum m.v. Så man er, kort sagt, på den, hvis en tyv får fingrene i den mobil, man er så afhængig af. Og risikoen er stor. Hvert år bliver der stjålet omkring 26.000 smartphones i Danmark - det er en tyve-dobling siden 2008.Men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på. Og han går lidt længere end politiet og tager utraditionelle metoder i brug. I samarbejde med et sikkerhedsfirma udruster Sverre Quist en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr, og ikke nok med det, der bliver også installeret noget software, som aktiverer kameraet i mobilen, når den bliver tændt. Med det udstyr vil han altid kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet, og han vil tilmed få billeder af den, der har taget telef

22:00  

Stationen
Dansk reportageserie. En velhavende ældre mand bliver reddet ud af sit brændende hus i sidste øjeblik. Da brandmyndighederne finder branden mistænkelig, bliver Laura og Erik tilkaldt. De dumper ind i en sag, hvor de modstridende forklaringer står i kø, og hvor sagen med et ændrer fuldstændig karakter. En blotter har igennem længere tid været på spil, og befolkningen er efterhånden desperate for at se politiet anholde blotteren. Mads og Thomas får et gennembrud i sagen, da en borger har filmet blotterens seneste ulovlighed. Julie og Amir bliver kaldt ud til optøjer foran et diskotek. En ung mand har forsøgt at stikke dørmanden ned med en kniv. Fremme ved diskoteket udpeger nogle vidner gerningsmanden, der stikker af. Julie sætter efter ham, men snart er det hende, der trues af knivstikkeren.

23:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. I aftenens afsnit af De Beskidt Helte, er der gensyn med spuleoperatøren Ib. Han skal spule et rensningsanlæg rent, og støder på lidt af hvert, som folk skyller ud i kloakkerne. Sanitørerne Allan og Marc bliver sendt ud på en noget anderledes og farlig opgave, de skal gøre rent efter duer, i et højt vandtårn hvor stanken er så fæl, at Marc er tæt på at kaste op. Vagtlederen, Martin, tager en tur til Nordsjælland, hvor en kæmpe brand er opstået efter et lynnedslag, og imens brandvæsnet kæmper med flammerne skal Martin vurdere hvor meget der står til at redde. Vi skal også møde to nye medvirkende - den 27 årige sanitør Casper, der skal forsøge igen at sikre et værtshus efter det har været brændt ned og skadedyrseksperten, Kim, der skal ud og redde et museum, der er ved at blive ædt op af borebiller, men det kan være svært at holde fokus på selve opgaven"

dk4

00:05  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

00:35  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

01:05  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

02:00  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

02:35  

Grænsekontrol
Hvordan er det at gå på et dansk gymnasium i Tyskland? Hvilke forskelle og ligheder er der mellem det danske og det tyske gymnasiesystem? Kan vi i Danmark lære noget af tyskerne, og kan de lære noget af os? Kan man så at sige tage det bedste fra begge lande? Det spørger Mette Bock i denne udgave af -Grænsekontrol- rektor for det danske gymnasium, A. P. Møller Skolen, i Slesvig om -" og selvfølgelig også nogle elever. Og hvor mon de vil fortsætte deres uddannelse efter studentereksamen -" i Danmark eller Tyskland?

03:05  

Sy-værkstedet

03:30  

Det handler om følelser
Voldtægt er, når en person bliver tvunget til sex mod sin vilje. Hvordan kan det undgås, at det sker? Der er mange myter og tabuer forbundet med overgrebet. Under hvilke omstændigheder finder voldtægt sted? Hvad gør det ved mennesket? Michele Lauritsen ser nærmere på disse spørgsmål, når hun i programmet har besøg af Bodil Pedersen, der er psykolog og lektor på RUC, og af Maria Bislev, der er konsulent i Det Kriminalpræventive Råd. Du kan læse mere om voldtægt på: www.dkr.dk -" Det Kriminalpræventive Råd. www.voldsforebyggelse.nu -" Voldsforebyggelse i praksis. www.rigshospitalet.dk -" Center for Seksuelle Overgreb -" Rigshospitalet. www.voldtaegt.dk -" Center for Voldtægtsofre -" Århus. www.joan-soestrene.dk -" Joan-Søstrene. Læs mere om Bodil Pedersens forskning på forskning.ruc.dk. Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

04:00  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

04:30  

Kierkegaards Kartel med Lilian Munk Rösi
-Selvom han siger, at det æstetiske og ironiske er noget, man skal lægge bag sig, så er han selv en æstet og ironiker i sin måde at skrive på. Hele denne kinesiske æske af fortællere og udgivere og brevskrivere-. Lektor og kritiker Lilian Munk Rösing stiftede første gang bekendtskab med Søren Kierkegaard, da hun begyndte at studere litteraturvidenskab -" mest som en del af det uskrevne pensum. Fokus var på -Enten eller-, og som det fremgår af ovenstående blev Kierkegaard nærmest læst mod Kierkegaard. Lilian Munk Rösing blev senere meget inspireret af den slovenske filosof Slavoj Zizek og vendte i denne sammenhæng tilbage til læsningen af Kierkegaard -" nu med en helt anden tilgang. Hvad den går ud på, og hvordan Lilian Munk Rösing i øvrigt vurderer Kierkegaards betydning i dag, og hvordan hun nu beskæftiger sig med ham, fremgår af programmet, hvori Lilian Munk Rösing er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte f

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen bruger teknikker fra baseball for at få de andre læger til at arbejde bedre sammen. Lexie bliver jaloux, da hun ser Mark med en ny kvinde. Alex kæmper med at beholde Zola på Seattle Grace, og Richard skælder Meredith og Bailey ud.

00:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lemon opdager, at hun ikke er velkommen til BlueBells store halloween-fest og søger råd hos sin bedstemor, Bettie. Under festen bliver George nødt til at rede nogle tråde ud med byens dommere. I mellemtiden roder Wade sig ud i nye problemer med gifte kvinder.

01:50  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Ruby mistænkes for at stå bag et brutalt mord, som har fundet sted under fuldmånen. Decker overvejer at afsløre Davids sande baggrund. Leroy finder en værdifuld ting i minerne, som kan hjælpe Emma og Mary Margaret med at vende hjem igen. I eventyrverdenen møder Den lille Rødhætte en beslægtet ånd i skikkelse af Anita " lederen af en flok varulve.

02:50  

House
Amerikansk dramaserie. En kunstner har en lidelse, som påvirker hans evne til at male, uden at han selv er klar over det. For at finde ud af hvad han fejler, giver lægeholdet sig i kast med at undersøge hans malerier. Detektiven, House hyrede, graver skidt frem om Houses kolleger.

03:35  

Gilmore Girls
Trods Lorelais protester forsøger Emily at genforene Rorys far, Christopher, med Lorelai og Rory. Det resulterer imidlertid i en voldsom konfrontation mellem far og datter. Samtidig må Lorelai sno sig uden om de romantiske tilnærmelser fra den lokale nørd, Kirk.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith bliver overrumplet, da hun finder hendes mors forsvundne og længe savnede dagbog derhjemme. Cristina befinder sig pludselig i en del af Seattle Grace-hospitalet, som hun og de andre læger aldrig har set før. Callie er oppe på mærkerne, da hun skal forberede sig på den første officielle date med Erica.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Mordet på to mænd i Rapid City betyder at holdet må tage afsted, Profilen viser sig imidlertid at være sværere at lave end forventet.

00:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En kidnapper som årligt kidnapper en barnepige sender holdet til Los Angeles.

01:50  

Sikke et hundeliv
Amerikansk familiefilm fra 2006. Dr. Kozak kidnapper en gammel tibetansk sheepdog for at afdække hundens hemmelighed og lave en livseliksir. Men den gale videnskabsmand får ikke andet end mystiske mutationer ud af sine genetiske eksperimenter, og en dag stikker hunden af. Da advokaten Dave bliver gjort opmærksom på Dr. Kozaks ulovlige dyrelaboratorium, går tingene pludselig galt. Dave bliver ved et uheld inficeret med et mutationsserum og forvandles selv til en langhåret, stor hund.

03:45  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane mødes med Cooper og fortæller ham, at hun har gennemskuet Kramers dagbog.

04:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Hverdagens Helte er tilbage, og gennem seks nye intense programmer giver programmet et hudløst ærligt billede af dagligdagen for brand og ambulancefolkene fra Falck stationen i Gladsaxe. I sæsonpremieren er vi med ambulancebehandleren Simon, både når han må behandle en 14-årig pige hvis knæskal sidder på siden af benet, og når han må bruge al sin pædagogiske sans, da han skal berolige en 7-årig efter et trafikuheld. Brandholdet er ude til et brændende kolonihavehus med ubehagelige overraskelser, og så skal vi stifte bekendtskab med ambulancebehandleren David, som må tage sig af en kvinde med brækket hofte.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Hverdagens Helte følger brand- og ambulancefolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang i Hverdagens Helte, kommer seerne med ind i et hus, så fyldt med ting fra gulv til loft, at det kræver fire fuldvoksne ambulancefolk, for at bære en 90-årig ned i ambulancen. Brandholdet får nok at se til, da de får meldingen "Kvinde under bus", og så må ambulancebehandleren David tage sig af en dybt bevidstløs mand, som er faldet syv trin ned og har slået hovedet i gulvet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210741