dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 7. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 7. marts 2016

dk4

05:00  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

05:30  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi høre skrønerne "Forskellige måder at begå selvmord på", "Amatørboksning" og "Vestsønderjyder mod østsønderjyder".

06:00  

EU-skeptikerne med Heinrich August Winkl
Quo vadis, Europa? Hvor går du hen? Dette spørgsmål stiller Siegfried Matlok, på baggrund af en stigende skepticisme i mange EU-lande, i programmet til en af Tysklands mest betydningsfulde historikere, nemlig professor Heinrich August Winkler. Med Winkler vil Siegfried Matlok diskutere de voldsomme forandringer, som registreres i den tysk-europæiske undergrund. Især også spørgsmålet om det måske er Tyskland og kansler Merkels -_Übermacht-_ eller dominans, som i øjeblikket skaber en voksende modstand i mange af EUs medlemslande både på højre- og venstrefløjen, vil Matlok tage fat på. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

06:30  

Forskningsmagasinet
Gyserfilm er egentlig noget mærkeligt noget. Vi sætter os frivilligt ned og ser film, som får pulsen op, gør os bange og i det hele taget får os til at have det skidt. Hvorfor vi udsætter os selv for det, får du svar på i denne udgave af Forskningsmagasinet, hvori vi også kommer rundt om spørgsmålene: Hvorfor ser vi gysere? Hvorfor er der altid en form for monster med i gyserfilm? Findes der ét monster, som er mere uhyggeligt end alle andre, fordi det er en rendyrket personificering af de elementer, vores biologi frygter? -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: -Hvorfor kan mine fingre huske pinkoden, når min hjerne ikke kan? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om, hvorfor vi overhovedet ser gysere, lev

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på at spise mindre salt. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det er disse selv-behandlinger, Stanley Rosenberg eksklusivt viser i fire nye programmer på dk4, hvor han tager fat på migræne, ansigtsløft, lungefunktionen og dobbelthager. I dette program fortæller Stanley Rosenberg lidt om sin tilgang til behandling og selvbehandling.

07:50  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Bruxelles

08:35  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00.

Kanal 4

05:30  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Dallas er tilbage og på højkant er hele Ewing-olieimperiets fremtid i denne højspændte kamp om magt, kærlighed og ejerskabet af selve Southfork! Familien Ewing samles på den luksuriøse ranch Southfork i anledning af brylluppet mellem Bobbys adopterede søn, Christopher, og Rebecca Sutter. Blandt de tilstedeværende er John Ross, søn af J.R. og Sue Ellen, som er vendt tilbage til Dallas i selskab med Christophers ekskæreste Elena Ramos. På selve Southforks jord støder John Ross på en rig oliekilde, men Bobby nægter at lade ham foretage prøveboringer, da det ville være imod hans afdøde mors ønsker.

06:30  

TV-Shop

07:30  

Kitchen Boss
Buddy viser grundretter som Spaghetti Marinara, en enkel grøn salat og perfekt italiensk kyllingefilet. Og Grace kigger forbi for at lære at lave Zabaione.

07:55  

Kitchen Boss
Buddy viser grundretter som Spaghetti Marinara, en enkel grøn salat og perfekt italiensk kyllingefilet. Og Grace kigger forbi for at lære at lave Zabaione.

08:20  

TV-Shop

08:55  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Tom vinder 'Cul-de-Sac Crew-spillet' og må dermed bestemme, hvor holdets næste ferie skal gå til. Derfor er skuffelsen også deso større, da han foreslår en 'stayvacation':

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I "Hverdagens Helte" ser vi nærmere på, hvor fysisk hårdt jobbet er, når ambulancebehandleren Brian skal håndtere en tung patient, og når brandmændende fra Gladsaxe, må ind i en brandende lejlighed for at lede efter en person.

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie glæder sig til, at deres 25 års High School-jubilæum står for døren. Debbie kan prale med, at hun er flyttet ind i Hidden Hills, men hun ved samtidig, at hun ikke kan undgå at mødes med sin arvefjende Tina. Martys gamle skoleband, som spiller tungmetal, er blevet bedt om at spille til festen, men denne stjernestund bliver hurtigt reduceret til en krise.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie begynder på handelshøjskolen, mens hun efterlader Marty hjemme sammen med Amber, som begræder sit forhold til Reggie. Maskuline kriser opstår, da Reggie og Larrys oplever, at deres følelser er blevet synkroniseret, samtidig kommer Dick i præpuberteten. Kort sagt er mændene i Bird-Kersee-familien rene følelsesmæssige vrag.

06:20  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når Københavns Kulturborgmester Pia Allerslev og danseren Michael Olesen kæmper om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se hvad Rode bedst kan li når Pia laver risotto med kammuslinger og Michael laver en forfinet version af spaghetti cabonara. Se også hvem af de to der klarer Rodes udfordring bedst i at lave remulade helt fra bunden.

07:10  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Thomas Rode får i aften besøg af modellen Barbara Zatler og stand-up komikeren Martin Veltz, der skal kæmpe om hvem af dem der kan imponere Rode mest med deres yndlingsret. Se om det bliver Barbara der laver lasagne eller om det bliver Martin der laver hakkebøf med løg på en bund af rugbrød og brun sovs og en top af spejlæg. Så find ud af hvem der får champagne med Rode og hvem der får opvasken og se hvem af dem der klarer sig bedst, når Rode udfordrer dem i at lave en mayonnaise helt fra bunden.

07:50  

TV-Shop

08:15  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. I Den vrede tømrer rykker Jens Andersen ud for at hjælpe Gør det selv-folk, der har rodet sig ud i byggeprojekter, der er løbet fuldstændig fra dem. Hos Paw og Mia i Haarby er det absolut tilfældet. Her må parrets tre børn kravle op og ned af en slidt og livsfarlig hønsestige for at komme ind på deres værelser, fordi Paw og Mia rev husets trappe ned, uden at ane hvordan de skulle få en ny. Og det er kun et af mange gør det selv-projekter i huset, som virkelig får lamperne til at blinke røde hos Jens.

 
dk4

09:20  

Reklameinfo

09:30  

Jagtmagasinet
I Skotland har de store bukke i flere forskellige varianter, for de findes både i højlandet, på markerne og inde i de forbløffende dybe skove. I Polen har de kronhjorte så store og talrige, at man bliver helt blød i knæerne, når brunsten går ind. I denne udgave af Jagtmagasinet skal vi på bukke- og på brunstjagt.

10:00  

Læsetips Special

10:20  

Reklameinfo

10:30  

Europæiske stemmer
Tom Høyem er uddannet cand. phil. Han har været lektor ved universitetet i Stockholm. Udlandskorrespondent for Berlingske Tidende samme sted. Formand for Europahøjskolen på Møn og rektor for kostskolen i Høng. Fra 1973-75 var han formand for partiet Centrum-Demokraterne, og fra 1982 til 87 minister for Grønland -" landets sidste. Herefter forlod Tom Høyem dansk politik -" nærmest fra den ene dag til den anden - for at hellige sig arbejdet som rektor for tre forskellige Europaskoler i Oxford, München og Karlsruhe. I Karlsruhe er Tom Høyem også byrådsmedlem. Valgt for partiet FDP, de frie demokrater. Men hvorfor valgte han karrieren som rektor inden for Europaskolesystemet? Hvad er en Europaskole for en størrelse, og hvilken rolle spiller Europaskolerne i EU-systemet? Hvorfor har Danmark ikke en Europaskole? Tom Høyem er hovedpersonen i denne udgave af -Europæiske stemmer-, hvori han fra sin udkigspost i Karlsruhe i delstaten Baden-Württemberg fortæller om sine iagttagelser af EU-fælle

11:20  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:20  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Tom vinder 'Cul-de-Sac Crew-spillet' og må dermed bestemme, hvor holdets næste ferie skal gå til. Derfor er skuffelsen også deso større, da han foreslår en 'stayvacation':

09:45  

TV-Shop

10:20  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi planlægger en stilfuld bryllupsreception for at forsikre Max" investorer om, at deres ægteskab ikke vil påvirke hans virksomhed. Dixon beskylder Annie for at være for overbeskyttende.

11:15  

Gilmore Girls
Lorelai har sagt ja til at tage på fisketur samme med sin nye tilbeder, Alex, og hun beder derfor Luke om at give hende et par tips om lystfiskeri. Konflikten mellem Rory og Paris udvikler sig. Lane har planer om at komme til skoleballet sammen med en guitarist.

Kanal 5

09:05  

Kagekampen
Dansk underholdning. Det er tid til den endelige finaleuge i Kagekampen. De fire bedste bagetalenter fra sæsonen er tilbage i bageriet " sammen med et wildcard, som dommerne har udpeget. Vært Thomas Mygind udstikker ugens første udfordring, som er at bage en kage magen til den, som dommer Allan Andersen har bagt på forhånd. Bagetalenterne bliver kastet ud i helt nye discipliner som at blæse karamelkugler og lave stribet marcipanovertræk. Den, der rammer længst fra Allans originale kage, starter bagningen i morgen med en tidsstraf.

09:55  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag får en afslutning, men så dukker et uventet vidne op og ryster pigerne.

10:45  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

11:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

dk4

12:00  

Elsk din skygge
Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Kig med i dette første afsnit af -Elsk din skygge-, hvor psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.

12:15  

Out Fit
Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes der motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl. I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtager. I dag er Out Fit taget en tur til Strandbaren i Aarhus Havn, hvor den engagerede elitesoldat og TRX-instruktør, Anders Deenfeldt, vil introducere os for den populære træningsform, TRX Suspension. TRX Suspension Training er funktionel træning, hvor din egen kropsvægt indgår som belastning. Her kan udøvere, på alle niveauer, effektivt træne styrke, stabilitet, mobilitet, balance, koordination og kernemuskulatur.

12:30  

Fit Talk
Verdens nemmeste meditation Ser du også svævende guruer for dit indre blik når du hører ordet meditation? Eller har du måske selv kæmpet med at få det der lille øjeblik af zen og fredfyldthed ind i dit stressede liv, men har ligesom aldrig rigtig fundet DIN måde at meditere på? Så er der måske hjælpe at hente i den nye bog, Verdens Nemmeste Meditation. Forfatteren Sebastian Overgaard er i studiet.

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Til bords med søstrene Gercke
Søstrene Gercke er taget til det idylliske og eventyrlige Næsbyholm Slot ved Tystrup-Bavelse søerne. Her står menuen på en lækker muslingeret med dekorativt sort pasta. Og mens Vibeke damper muslingerne, lader Ulrikke sig inspirere til bordpynten - evighedsblomster lavet af muslingeskaller og kaffefiltre i blå/sorte toner. Hvordan det lader sig gøre, kan du se svaret på i denne udgave af Til bords med Søstrene Gercke.

13:40  

Kultursalon
Ernst Trillingsgaard er manden, der har fået de største stjerner og musicals til Danmark. Først i Holstebrohallen og siden i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Han er blevet rollemodel for kulturhuse i hele landet -" og for deres direktører. For han er en alsidig mand. Han insisterer på at præsentere ballet for nordjyderne, men han har også skabt en fiskermuseum på Jegindø. Han er altid mand for en god historie. Og han var den eneste, der kunne få Dirch Passer til at spille revy uden for København. Ernst Trillingsgaard er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

14:50  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

Kanal 4

12:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Frank opfører sig rastløst efter sin hjemkomst fra Afrika, hvilket gør Denise bekymret. Jackie føler overvældet og alene med alle sine opgaver. Roxy og Trevor hjælper Gloria og Hector med deres pengeproblemer. Roland og Joan inviterer Charlie og Nicole på middag.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivias hold forsøger at løse et brud på sikkerhede. I mellemtiden overvejer Fitz at ignorere Olivias råd, og Adnan og Maya prøver at finde en løsning, der kan hjælpe dem videre.

14:10  

Dallas
Amerikansk dramaserie. John Ross føler sig tynget af at måtte påtage sig al sin families beskidte arbejde, og han beslutter at flytte ind på Southfork. Konflikten mellem Ann og Bobby udvikler sig fortsat, da det bliver afsløret, at hun har søgt hjælp hos sin eksmand i forbindelse med et familieproblem. Rebecca kommer til Bobby og Christopher med oplysninger, som hun mener vil kunne hjælpe dem med at redde ranchen.

Kanal 5

12:25  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Det parterede lig af en ung mørklødet mand dukker op i Central Park. Omkring liget ligger der lys, skåle og blod, hvilket tyder på, at mordet var et form for ritual. Det bliver en skræmmende sag om afrikansk kultur, undertykkelse og slaveri.

13:20  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet får en ubehagelig overraskelse da de efterforsker en ældre charmørs død.

14:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En faldskærmsudspringer død besværliggøres af, at hans morder skal findes blandt hans 103 børn.

dk4

15:20  

Grænsekontrol
Hvordan er det at gå på et dansk gymnasium i Tyskland? Hvilke forskelle og ligheder er der mellem det danske og det tyske gymnasiesystem? Kan vi i Danmark lære noget af tyskerne, og kan de lære noget af os? Kan man så at sige tage det bedste fra begge lande? Det spørger Mette Bock i denne udgave af -Grænsekontrol- rektor for det danske gymnasium, A. P. Møller Skolen, i Slesvig om -" og selvfølgelig også nogle elever. Og hvor mon de vil fortsætte deres uddannelse efter studentereksamen -" i Danmark eller Tyskland?

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Reklameinfo

17:10  

I udenrigspolitisk selskab
Med loven om Færøernes Hjemmestyre af 1948 blev Færøerne anerkendt som en selvstyrende del af det danske rige. Hjemmestyreloven omfatter ikke forsvars-, justits- og udenrigspolitik, der hører under Kongeriget Danmark. Men den 29. marts 2005 underskrev Færøerne og Danmark en fælles principerklæring om Færøernes medvirken og inddragelse i udenrigs- og sikkerhedspolitikken. Det var en anerkendelse af særlige færøske udenrigs- og sikkerhedspolitiske behov. Men hvilke udenrigspolitiske interesser har Færøerne egentlig? Hvilke særlige udenrigs- og sikkerhedspolitiske forhold gør sig gældende? Det ser Charlotte Flindt Pedersen nærmere på sammen med Sjurdur Skaale, folketingsmedlem for partiet Javna_arflokkurin - lighedspartiet. Sjurdur Skaale er også medlem af udenrigspolitiske nævn og Nordisk Råd. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

17:40  

Kniv og gaffel

Kanal 4

15:05  

Singleliv
Dansk reportageserie. Denne gang i Singleliv fortsætter Serina sin cocktail-date med Michael, hvor den 26-årige københavner pige indtager rollen som bartender. Claus er i byen med Mette og veninderne, der ihærdigt prøver at få den 34-årige ungkarl afsat til en sød pige - og pludselig tager begivenhederne en hed drejning. Maja har besluttet, at hende og flirten Kim ikke længere skal se hinanden. I aften skal hun på en rigtig tøsebytur, for at spejde efter en ny fyr. Og så skal vi have et gensyn med den biseksuelle pige Sanni fra Højer, der endelig har fundet sit livs kærlighed. Parret bor nu i New York, men er rejst til Sannis hjemby i Sønderjylland for at blive gift.

16:05  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der masser af god samvittighed, når hun inviterer musicalstjernen Maria Lucia indenfor i sommerhuset. Sammen laver de en sund middag, der smager så englene synger, og uden at de skal bekymre sig om kalorietælleren. Maria Lucia er som barn vokset op med let adgang til kager og har været nødt til at omlægge sin kost og gennemgå et vægttab. Hun synes selv, at hun var lidt til den tykke side.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lavon og Annabeth inviterer Zoe og Joel over til en stille og rolig middag. Men da Lemon vælger at invitere sig selv og Alabamas mest eftertragtede ungkarl, Carter, går tingene helt skævt. I mellemtiden vælger George at involvere Lynly i en stor beslutning. Det viser sig dog at være en rigtig dårlig idé.

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet kæmper for at sætter en stopper for serie-pyromanen Leonard Brooks, som udfører brand-attentater mod personer som har spillet en rolle i hans skumle og traumatiske fortid. Seneste offer er kvinden Rita Lowman, hvis forkullede, jordiske rester er blevet fundet i en udbrændt elevator.

16:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mac og Jo søger efter en forsvunden 16-årig pige i San Francisco. Deres eneste spor er nogle fotos som blev fundet ved et gerningssted midt på Brooklyn broen. Navnlig Jo tager sagen meget personligt.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En 16-årig ung skoleelev findes myrdet. Offeret levede et stille liv, gik i kirke og sang i kirkekor. Der kommer et uventet gennembrud i sagen, da beviserne peger på, at hun er incestoffer

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

La' det gro
Foråret er over os - og snart står sommeren på spring. Rundt omkring i landets haver er der travl aktivitet, for det er nu, haven skal gøres sommerklar. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvad gør man, når projekterne driller? I dk4"s havemagasin "La" det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen -" stævne, til en snak om udvalgte haveudfordringer. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Med udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland - og en kolonihave i Hørsholm - viser haveeksperterne denne gang, hvordan man flytter to store rododendronbuske, får en varm terrasse med sydvæg til at blomstre og udvælger egnede Hortensia-sorter til sit bed. De giver også gode råd til haveejere, der har problemer med vandingen, når ferien står for døren. P

19:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

19:20  

Dansk-tysk med Matlok

20:00  

Anne Vibeke rejser

20:30  

Campingmagasinet

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Lægerne forsøger at imponere Jacksons mor, Catherine Avery, der er kommet til Seattle Grace for at foretage en revolutionerende transplantation. Arizona og Alex må arbejde sammen, da en speciel patient vender tilbage til hospitalet. Bailey træffer en beslutning i forhold til sit kærlighedsliv, og Teddy er forelsket

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I aftenens program er det Sussi og Leo og Oliver Bjerrehuus, der skal sætte deres personlige præg på to familiers hjem. I dag er det familiernes spisestuer, som skal forvandles. Og med 10.000 kr. på lommen og én dag til rådighed, skal der tænkes kreativt. Og det gør Sussi og Leo, som kaster sig ud i et personligt klatmaleri og en heftig orange farve. Oliver Bjerrehuus får til gengæld øjnene op for powertools for første gang i sit 40-årige liv.

20:00  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Liget af en teenager bliver fundet i skoven, og Annalise og hendes hold bliver hyret til at forsvare den mistænkte i sagen. Ashers fravær gør Bonnie mistænksom. Wes afdækker nye informationer i sagen om Rebeccas forsvinden.

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon ser frem til at skulle dyste mod den eneste skuespiller fra Star Trek-universet, som han føler fjendskab overfor - Wil Wheaton - under en turnering om samler-kort. Wolowitz trækker veksler på en gammel pagt mellem ham og Leonard, som byder Penny at skaffe ham en date med en af hendes veninder.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard, der håber på at vinde indpas blandt Pennys venner, som alle elsker football, får et lynkursus i sportsgrenen af Sheldon. Raj bliver rasende, da Wolowitz skørtejægeri medfører tabet af hans højt elskede patang-drage.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson jager Grant for at tage hævn over Rosalind.

dk4

21:00  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

21:50  

Kniv og gaffel

22:05  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

22:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

23:00  

Mik Schacks Public Service
I Albertslund ligger boligafdelingen -Alberts Have- med helt nye almene boliger. Her bor folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne. Men hvorfor bor han til leje i en såkaldt almen bolig, og hvorfor bor så få folketingsmedlemmer i almene boliger, når det for en stor del af befolkningen er den foretrukne boligform? Det vil Mik Schack meget gerne vide, når han er på besøg hos Tesfay. Men der er også noget med et snelaug og andre opgaver, som beboerne selv tager sig af. Hvad det er for noget, og hvordan århusianeren og murersvenden Mattias Tesfaye er endt i Albertslund, i Folketinget og hos Socialdemokraterne - det får vi også vide, mens Schack og Tesfaye tager det helt nye køkken i brug.

23:45  

Forskningsmagasinet

Kanal 4

21:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Et flashback til tiden hvor April og Jackson mødtes og hvordan deres forhold gennem tiden har udviklet sig.

21:55  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Guthries søn ankommer til skadestuen på Angels Memorial og støder sammen med Leanne om nogle medicinske beslutninger. Christa mister selvtilliden midt i en operation på et lille barn - det første spædbarn hun har behandlet, siden hun mistede sin egen søn

22:55  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

23:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Lægerne forsøger at imponere Jacksons mor, Catherine Avery, der er kommet til Seattle Grace for at foretage en revolutionerende transplantation. Arizona og Alex må arbejde sammen, da en speciel patient vender tilbage til hospitalet. Bailey træffer en beslutning i forhold til sit kærlighedsliv, og Teddy er forelsket

Kanal 5

21:00  

Unknown Identity
Engelsk-tysk thriller fra 2011. I forbindelse med, at den amerikanske forsker dr. Martin Harris skal holde foredrag i Berlin, er han ude for et biluheld, og da han vågner op efter et par dage i koma, opdager han til sin rædsel, at hans kone Liz pludselig ikke genkender ham, og at en anden mand har stjålet hans identitet. Spørgsmålet er nu, om Harris husker 'forkert' og i virkeligheden ikke er Martin Harris, eller nogen er i gang med et større komplot, hvor de har brug for hans identitet? Med hjælp fra den pensionerede stasi-agent Ernest Jürgen, indleder Harris nu en hæsblæsende jagt på sandheden - og hurtigt opdager han, at nogen ønsker at lukke munden på ham. Permanent!

23:15  

Stationen
Dansk reportageserie. En mand findes død, tæsket til ukendelighed. Erik og Laura leder efterforskningen, og de finder hurtigt ud af, at to unge mænd er set spurte fra gerningsstedet. Men er der en sammenhæng mellem mændenes flugt og den døde mand? Thomas og Mads bliver sendt ud til et pizzeria, der natten forinden var ramt af en eksplosionsbrand. Brandmyndighederne formoder, at branden er påsat, og den påstand støttes op af, at to unge mænd blev kraftigt forbrændte i forbindelse med branden. Men hvorfor skulle pizzeriaet brændes ned? To drenge finder et spædbarn gemt i et buskads. Julie og Amir kommer på sagen, men ingen vil vedkende sig barnet. En kvinde mener dog, at hendes overbo har været gravid, og nu er der ikke noget barn.Thomas og Mads tager ud til en ældre kvinde, hvor naboen har anmeldt, at der lusker en ung kvinde rundt i hendes have. De kan dog ikke finde kvinden, og det viser sig også, at hun har haft skumle bagtanker med besøget.

23:25  

Hælerjagt
Krimidokumentar. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det, der stjæler cyklerne, og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland. 70% af danskerne svarer ja til at have købt varer på Den Blå Avis uden at bede om kvittering, så hvordan står det egentlig til med os danskere? Er vi tilbøjelige til at købe uden kvittering, hvis bare tilbuddet er godt nok? Og hvad gør vi, hvis vi ser, der bliver stjålet noget på offentlig gade? Sverre sender en falsk cykeltyv på gaden som ved højlys dag skal stjæle cykler. Med værktøjet i orden går han i gang med at bryde cykler op, mens det hele bliver filmet med skjult kamera. Mange går forbi uden at gøre noget, men nogle stiller op og spørger den falske tyv, hvad han har gang i. Og alle dem, som siger noget til tyven,

dk4

00:00  

The Diner
I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspireret 50'er-diner, og deres store drøm er at udvide konceptet til en landsdækkende franchise-kæde. dk4 er med hele vejen fra den eksisterende bygning rives ned, over turen til USA, hvor der skal indsamles ny inspiration og købes udsmykning til den nye restaurant, til The Diner FIFTY NINE slår dørene op for de første kunder. Samtidig giver Nipper og Mos dk4s seere et unikt indblik i hele historien og tankerne bag The Diner. I første program skal Nipper og Mos til Vejle for at se, hvordan byggeriet af deres tredje diner skrider frem. Etableringen af den nye restaurant betyder, at The Diner fremover skal lange langt flere burgere over diske

00:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

01:00  

Koncert med André Rieu

02:30  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

03:05  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

03:30  

Eventyrlige Peru
dk4 viser arkæologiske sensationer i Nordperu. Del 4 af rejseserien -Eventyrlige Peru -" inkaernes rige- tager dk4´s seere med til Nordperu, der normalt er en upåagtet del af landet turistmæssigt set. Ikke desto mindre er Nordperu endnu mere interessant for de arkæologiinteresserede end de sædvanlige seværdigheder. Det skyldes ikke mindst fundet af én af Mochekulturens konger -El Sinor de Sipan- og store dele af hans hof på en begravelsesplads ved siden af dobbeltpyramiden Huaca Rajada. El Sinor de Sipan og hans rige gravgaver er udstillet på et af Sydamerikas allerbedste museer Museo Tumbas Riales i byen Trujillo. At opleve historien om fundene ved Huaca Rajada er lige så overvældende som Tutankhamons grav i Egypten, og at interviewe dr. Walter Alva, der har gjort fundet, er som at have mødt Howard Carter. I -Eventyrlige Peru -" inkaernes rige- har dk4´s Frantz Howitz et interview med dr Walter Alva om fundhistorien. Bl.a. fortæller han om udgravningen af én af de 6 øreringe , d

04:30  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

Kanal 4

00:50  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lavon og Annabeth inviterer Zoe og Joel over til en stille og rolig middag. Men da Lemon vælger at invitere sig selv og Alabamas mest eftertragtede ungkarl, Carter, går tingene helt skævt. I mellemtiden vælger George at involvere Lynly i en stor beslutning. Det viser sig dog at være en rigtig dårlig idé.

01:50  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Regina frygter, at hun bliver hjemsøgt af et genfærd, mens hun, for at gøre Henry tilfreds, forsøger på at modstå fristelsen til at bruge sine magiske kræfter. Emma tøver med at tro på en person, som hævder at være eneste overlevende fra en massakre udført af trolde i Den Fortryllede skov. I eventyrverdenen forsøger Regina forgæves at mestre den sorte magi.

02:45  

House
Amerikansk dramaserie. Dr. Wilson har besluttet sig for at forlade hospitalet. House indser, at han har begået en fejl og forsøger at overtale Wilson til at blive. Samtidig undersøger House og hans team en kvinde med hallucinationer.

03:30  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Dean opsøger Rory på Chilton, fordi han har fået på fornemmelsen, at hun virkelig elsker ham, men bare ikke kan sige det - men da han ser Rory sammen med Tristin, bliver han alvorligt i tvivl. Rachel får på fornemmelsen, at Luke og Lorelai er tiltrukket af hinanden og beslutter at forlade Stars Hollow. Lorelai og Max ser imidlertid stadig hinanden, men også Max får på fornemmelsen, at der er følelser mellem Lorelai og Luke. Det nægter Lorelai imidlertid - og kort efter frier Max til hende. Det bliver imidlertid et frieri med forhindringer.

04:20  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Sne- og isstorm bringer en række slemt tilredte patienter til hospitalet. Samtidig dukker en mystisk militærlæge op, der sætter sindene i kog. Seattle Grace er ikke længere vurderet som et af landets bedste undervisningshospitaler - til lægernes store overraskelse. Meredith og Derek funderer over, om de vil kunne 'leve lykkeligt til deres dages ende'.

Kanal 5

00:20  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række midaldrende mænd bliver overfalet i Morgans tidligere naboloag, og et spor fører tilbage til holdet.

01:15  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En lille by i Colorado fejere byens jubilæum ved at åben en gammel tidskapsel. Men den indeholder et meget makabert fund.

02:10  

How to Build a Better Boy
Amerikansk komedie fra 2014. Hih-school-eleverne Mae og Gabby, hjerteveninder og tech-nørder, beslutter sig for at bygge den perfekte robot-computeranimerede-kæreste. Men som altid, når man roder med teknologi, går tingene sjældent helt som planlagt.

04:05  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Gavin får Sasha og Olivia til at mødes igen.

04:50  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I aftenens afsnit kigger vi nærmere på, hvordan det er at arbejde med døde mennesker, når ambulancebehandleren Brian er ude for at hente en afdød. Brandholdet har rigeligt at se til, da de er lige i hælene på en pyroman.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053421