dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 6. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 6. marts 2016

dk4

05:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Crossfit kom til Danmark i 2008 og stammer oprindeligt fra USA. I dag findes der adskillige træningscentre landet over, som udelukkende tilbyder crossfit træning. I dette program er TimeOut taget på havnen i Aarhus, hvor Aarhus CrossFit har etableret sig. Her skal dk4's Trine Fuglholt Thomsen prøve at deltage i en rigtig crossfit træning WOD eller såkaldt Work out of the day, som blandt andet byder på kettlebells, vægtstænger og -hæng-i-barre-. Først skal der dog indsamles viden og afprøves øvelser med kyndig vejledning fra crossfit instruktør Kathrine Hachenberger Rasmussen.

05:25  

EU-skeptikerne med Frank Christian Hanse

05:55  

Reklameinfo

06:00  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

06:35  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

07:15  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

07:50  

Reklameinfo

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I Skotland har de store bukke i flere forskellige varianter, for de findes både i højlandet, på markerne og inde i de forbløffende dybe skove. I Polen har de kronhjorte så store og talrige, at man bliver helt blød i knæerne, når brunsten går ind. I denne udgave af Jagtmagasinet skal vi på bukke- og på brunstjagt.

08:30  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

Kanal 4

05:05  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Stine og Morten bor i Absalonsgade tæt på Hovedbanegården sammen med deres to små børn, Luna på 2 år og Martin på kun 5 mdr. Parret har bestemt, at nu skal giftes - men hvor skal det foregå, når den ene gerne vil i kirke, og den anden hverken er døbt eller konfirmeret? Anne og Tine har både firma og børn derhjemme, så de har behov for mere plads og har fundet en drømmelejlighed på 218 kvadratmeter på Vesterbrogade - men er deres bud godt nok til, at de også får den? Hos Rasmus og Mie er det Rasmus, der står for alt det huslige. Men nu vil han vise, at der stadig et mandfolk i ham og løbe en fuld Marathon - selvom han er helt ude af træning.

05:45  

Dog With A Blog
For at skaffe sig en praktikplads hos en af byens embedsmænd, går Avery med til at afholde en fest for embedsmandens krævende datter. Dette skal imidlertid helst holdes hemmeligt for Ellen og Bennett. Forældrene skal i mellemtiden overnatte i parken sammen med Chloe og hendes spejdertrop.

06:10  

Dog With A Blog
Ellen og Bennett er ikke er så velbevandrede på de sociale medier. De opdager, at Avery i hemmelighed har oprettet en Buddy Bop profil, selv om de har forbudt hende at gøre det. For at give hende en lærestreg begynder de at poste fjollede billeder af sig selv på hendes profil, men det giver bagslag, da de lægger en video ud, som hurtigt går viralt på skolen. Stan bliver tilmeldt en kæledyrskonkurrence i parken.

06:35  

TV-Shop

07:35  

Kitchen Boss
Buddy laver byens bedste grøntsagsretter. Glæd dig til Bedstemors aubergine-parmesan, gryderet med courgette og gul squash og Buddys schweiziske sølvbeder.

08:00  

TV-Shop

Kanal 5

05:30  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:15  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:35  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

07:00  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

07:50  

TV-Shop

08:10  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay får en uventet visit fra Emmett, netop som hun bliver løsladt fra sin husarrest, og hun ønsker at få det meste ud af deres tid sammen. Daphne er ked af det, da hun får en dårlig karakter ved terminsprøven. John ønsker, at Travis skal aflægge prøve for at blive optaget på college baseballholdet, men Melody er af en anden mening.

08:55  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay vågner op, og må konstatere, at hun ikke kan huske, hvad der skete aftenen før, som hun tilbragte med at drikke sammen med Tank. Hun forsøger nu at stykke aftenens begivenheder sammen. Daphne bliver inviteret med til en lille sammenkomst hjemme hos hendes lektor. Lily tilbyder Toby sin hjælp.

 
dk4

09:00  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

09:30  

Sy-værkstedet
Gennem fire afsnit, viser vi, hvordan man kan lave en fin og enkel uldnederdel, med forskellige simple detaljer. I de to første afsnit gennemgår vi, hvordan man inddrager lynlåse og lommer i nederdelen. I de efterfølgende to afsnit, handler det om linning, knaphuller og oplægning. Vi giver vores bud på, hvilke teknikker, vi mener, er mest egnede til denne nederdel.

10:00  

La' det gro
Foråret er over os - og snart står sommeren på spring. Rundt omkring i landets haver er der travl aktivitet, for det er nu, haven skal gøres sommerklar. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvad gør man, når projekterne driller? I dk4"s havemagasin "La" det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen -" stævne, til en snak om udvalgte haveudfordringer. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Med udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland - og en kolonihave i Hørsholm - viser haveeksperterne denne gang, hvordan man flytter to store rododendronbuske, får en varm terrasse med sydvæg til at blomstre og udvælger egnede Hortensia-sorter til sit bed. De giver også gode råd til haveejere, der har problemer med vandingen, når ferien står for døren. P

10:35  

Campingmagasinet

11:05  

Reklameinfo

11:10  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

11:40  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

Kanal 4

09:00  

Kitchen Boss
Buddy deler sine yndlingsretter, f.eks. en let pasta med kikærter efterfulgt af nogle solide fyldte koteletter. Så kommer Lisa forbi for at lave sin lækre desserttærte.

09:30  

TV-Shop

10:40  

Scooby-Doo! Camp Scare
Velkommen til Camp Little Moose! Scooby og de andre er taget på sommerlejr og her er vejlederne søde og rare og der er bunkevis af aktiviteter at tage sig til. Men det er ikke alt sammen sjov og ballade, for på sommerlejren er der grobund for en masse spøgelseshistorier.

Kanal 5

09:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie.

10:35  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Elsa sætter ubevidst Emmas liv på spil, da hendes is-kræfter kommer ud af kontrol igen.

11:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Bird-Kersee og Weaver, tager til Atlantic City for at have det sjovt, og der finder de ud af, at Larry har en evne til at se igennem kort. Jackie mander sig op og indrømmer, at hun ønsker et menneskeligt bryllup. Dick Butkus modtager et opkald fra sin bedstefar, som antyder at deres tid på Jorden muligvis er tæt på en afslutning.

dk4

12:15  

Reklameinfo

12:25  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Bagger udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser, der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Udover hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være

12:55  

Hvordan

13:00  

Spørg direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af rapperen, kunstneren og performeren Per Uldal, bedre kendt som Per Vers.

13:50  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger atter i år Danmarks ældst eksisterende by Ribe. At komme med på arkæologisk udgravning i Danmarks ældste by Ribe er altid en stor oplevelse. Byen daterer sig helt tilbage til omkring 710 e. Kr. , og lige siden har der her været by. Det er dog endnu ikke alt, man ved om Ribes udvikling, men hver gang der graves, kommer arkæologerne et skridt videre i deres forståelse. I sommeren 2014 blev der gravet i Rosenallé lige i det nuværende Ribes udkant. Her fandt man rester efter de bygrøfter, der blev anlagt i 2. halvdel af 800-årene samt spor efter Ribes første egentlige befæstning fra 900-årene. Her blev både vold og voldgrav dog sløjfet i midten af 1000-årene. Når man har en så sikker datering på denne handling er det fordi, den baserer sig på fundet af møntfragmenter fra Knud den Stores tid i opfyldningslagene. Knud den Store døde i 1042. Den helt store overraskelse ved gravningen i sommeren 2014 var dog fundet af en gravplads med grave fra tiden før den første

14:25  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

14:45  

Reklameinfo

14:55  

Møllehave med Stig Dalager
-Jeg sætter så stor pris på dine titler-, siger Johannes Møllehave indledningsvist til gæsten Stig Dalager. -Især titlen på din Kierkegaard-bog -Øjeblikkets evighed- er vellykket-, men også titlen på den bog, der er programmets omdrejningspunkt, synes Møllehave godt om, nemlig -Rejse uden ende-. At Møllehave også kan lide indholdet i romanen om den svenske diplomat Raoul Wallenberg, der fra sin base i Budapest hjalp tusindvis af jøder på flugt fra nazisterne, kommer tydeligt til udtryk i samtalen.

Kanal 4

12:10  

Hjælp, jeg er begravet i rod
Dansk reportageserie. Marianne bor i et rækkehus i Esbjerg, som er proppet med møbler, nips og rod. Gennem de seneste år har en depression medvirket til, at hendes samlermani har taget overhånd. Hun har helt mistet overblikket i sit hjem, og nu har hendes datter sat hende stolen for døren: "Ryd op, eller jeg kommer aldrig mere på besøg". Mariannes datter har en lille søn, og hun er bange for, at han skal komme til skade i sin mormors hjem. Derfor har hun bedt om hjælp til sin mor - spørgsmålet er, om Marianne vil tage imod hjælpen, og om forholdet mellem mor og datter kan holde til sådan et ultimatum.

13:10  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der masser af god samvittighed, når hun inviterer musicalstjernen Maria Lucia indenfor i sommerhuset. Sammen laver de en sund middag, der smager så englene synger, og uden at de skal bekymre sig om kalorietælleren. Maria Lucia er som barn vokset op med let adgang til kager og har været nødt til at omlægge sin kost og gennemgå et vægttab. Hun synes selv, at hun var lidt til den tykke side.

14:05  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal besøge Mille i Valby. Mille fandt midt i sin graviditet ud af, at hendes kæreste levede et dobbeltliv og stadig var i et forhold med sin ekskæreste. Som alenemor har Mille svært ved at få tid til sig selv og sine gamle interesser, og hun har mistet troen på kærligheden. Caroline har derfor en klar mission; hun vil hjælpe Mille med at lægge fortiden bag sig og finde ligevægt mellem rollen som mor og single-pige med masser at byde på.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Sommeren er ved at være slut og Amber og Reggie afslører endelig for deres familier, at de dater hinanden.

12:45  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Agent Phil Coulson samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward, som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May, pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz, strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons, en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye.

13:45  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver står i et dilemma da Laurel rækker ud efter 'Arrow', for at få ham til at efterforske Sebastian Blood.

14:40  

City of Angels
Amerikansk-tysk romantisk drama fra 1998. Englen Seth svæver rundt over Los Angeles. For det meste går hans hverdag med at lytte til menneskenes tanker og observere deres dagligdag, for derefter at guide dem hinsides, når den dag oprinder. Selv om Seth og hans engle-kolleger hjælper og trøster menneskene, så er de usynlige for dem. En dag ser Seth hjertekirurgen Maggie på et hospital, hvor hun forsøger at redde livet på en patient, som Seth var sat til at passe på. Maggie bliver meget berørt, da hun ikke kan redde patienten, og hendes følelser smitter af på den ellers så reserverede Seth. Pludselig opdager han en følelse, han ikke tidligere har kendt til: Kærlighed. Han falder ganske enkelt for Maggie, og han beslutter at gøre sig synlig for hende for at kunne kommunikere med hende. Men Maggie er allerede forlovet med Jordan, og Seth skal også gøre op med sig selv, om han vil give slip på sit overjordiske liv og blive en dødelig på Jorden.

dk4

15:20  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Spørg Direkte
Spørg Direkte er dit program, hvor du -sidder i værtsstolen- i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst. Stil dit spørgsmål Facebook (facebook.com/sporgdirekte, på Twitter (@spoergdirekte), e-mail (spoergdirekte@dk4. dk) eller ring ind på 70 21 19 00. -Spørg direkte- er denne gang gæstet af journalist og forfatter Karen Thisted.

17:45  

Reklameinfo

Kanal 4

15:05  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Tæt på livetNår man er tre forældre, der skal få deres kalendere til at passe sammen, kan hverdagen nogle gange gå lidt for meget op i, hvem der gør hvad. Louise og Silas føler, at deres gamle, tætte venskab drukner i praktik, efter de er blevet forældre sammen. Kan de overhovedet finde tilbage til at være "bedste venner" igen? På trods af de udfordringer, familien tumler med, vælger de alligevel at inseminere Louise for anden gang, for de drømmer stadig om at få endnu et barn sammen. Til familien store overraskelse går insemineringen lige så nemt som første gang, og pludselig er Louise gravid for anden gang med Silas og Johannes " og denne gang er det den anden far, der har doneret sæd og bliver barnets biologiske far. Den hurtige graviditet giver drengene stof til eftertanke, og især Silas virker chokeret over at skulle være far igen.

16:05  

Hørt i Hollywood: Største film-flop
'Waterworld', 'Gigli' og 'Glitter' er alle Hollywood-film med store budgetter og endnu større stjerner. Men alligevel viste de sig at floppe totalt? Nedtællingen til filmhistoriens største mislykkede fejltagelser er begyndt!

17:05  

Hørt i Hollywood: Tæt på
Nu går vi bag om nogle af historiens største og ikoniske tv-serier. Vi dykker ned i de hit-shows, der har underholdt seerne gennem utallige sæsoner, for at finde ud af, hvordan de startede og hvilke overraskelser og udfordringer de har måttet håndtere for at slå igennem på skærmen. Historierne bag bliver fortalt af folkene bag kameraet og via interview med skuespillerne selv samt eksklusive optagelser fra settet. Denne gang med castet fra 'Hænderne fulde'.

Kanal 5

17:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. I aftenens afsnit af De Beskidt Helte, er der gensyn med spuleoperatøren Ib. Han skal spule et rensningsanlæg rent, og støder på lidt af hvert, som folk skyller ud i kloakkerne. Sanitørerne Allan og Marc bliver sendt ud på en noget anderledes og farlig opgave, de skal gøre rent efter duer, i et højt vandtårn hvor stanken er så fæl, at Marc er tæt på at kaste op. Vagtlederen, Martin, tager en tur til Nordsjælland, hvor en kæmpe brand er opstået efter et lynnedslag, og imens brandvæsnet kæmper med flammerne skal Martin vurdere hvor meget der står til at redde. Vi skal også møde to nye medvirkende - den 27 årige sanitør Casper, der skal forsøge igen at sikre et værtshus efter det har været brændt ned og skadedyrseksperten, Kim, der skal ud og redde et museum, der er ved at blive ædt op af borebiller, men det kan være svært at holde fokus på selve opgaven"

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. -_Musikalsk rejse-_ tager denne gang på rejse til Niederösterreich gennem det maleriske og drømmefulde bakkelandskab i Wachau. I år 2000 blev Donau-dalen, med stiftene Melk og Göttweig og Krems's gamle by optaget, på UNESCOs verdenskulturarvs- og verdensnaturarvsliste under navnet -_Kulturlandschaft Wachau-_. En hyggelig sejltur, gennem Wachau, går forbi middelalderlige borge, maleriske byer, vældige klosteranlæg og farvestrålende vinbjerge, og højt oppe -" ikke til at overse -" troner Benediktinerstiftet Göttweig, 422 meter over havet. Derefter g

18:30  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

19:30  

Gensyn på dk4

20:00  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet forsøger vi at finde frem til, hvem der har magten i den danske jagt, og det gør vi ved at opsøge jagtens magtfulde personer på landets største jagtmesse. Her møder vi redaktører med indsigt og analyser, her lytter vi til vi forskere som leverer magtens grundlag og vi interviewer naturligvis også de organisatoriske frontfigurer.

20:30  

Søstrene Bisp
Hvad betyder Kristendommen for et samfund og for det enkelte menneske? Det må siges at være et stort spørgsmål. Men måske bliver det nemmere at forholde sig til, når man ser på, hvad kristendommen kom til at betyde for de første danskere, der blev kristne for ca. 1200 år siden. Det er netop, hvad romanen -Helgi Daner- handler om. Romanen er skrevet af Josefine Ottesen, der er præstedatter, og som med egne ord har forsøgt at flygte fra kristendommen -" men uden held. Josefine Ottesen skriver fantasyromaner, og hun siger, at hendes mission er at tage kampen op imod åndløshed. Det kan man høre meget mere om, når Josefine Ottesen er gæst hos Tine Lindhardt til en samtale om ånd, om lys og mørke -" om kristentro og vikinger, om sang og salmer og meget mere. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Josefine Ottesen har valgt Jakob Knudsens -Se nu stiger solen-.

Kanal 4

18:00  

Hørt i Hollywood: Tæt på
Nu går vi bag om nogle af historiens største og ikoniske tv-serier. Vi dykker ned i de hit-shows, der har underholdt seerne gennem utallige sæsoner, for at finde ud af, hvordan de startede og hvilke overraskelser og udfordringer de har måttet håndtere for at slå igennem på skærmen. Historierne bag bliver fortalt af folkene bag kameraet og via interview med skuespillerne selv samt eksklusive optagelser fra settet. Denne gang med castet fra 'Skadestuen'.

19:00  

Count it down: Best Chick Flicks
Tøsefilm har gennem tiden fået os til at græde og grine, huje og hulke - og netop derfor ser vi dem igen og igen. Vi sætter kvinden i centrum, hylder kærligheden, romantikken og venskabet og tæller ned med bl.a. "Bridget Jones Dagbog", "Blondinens hævn", "Det stærke køn" og "The Notebook", når vi giver dig de 25 bedste chick flicks.

20:00  

Smother
Amerikansk komedie fra 2007. Den helt almindelige fyr Noah Cooper bliver fyret fra sit job, ligesom hans skrukke kæreste Clare lægger pres på for at de skal have en baby. Og da Noah kommer hjem, opdager han at hans overkærlige mor har forladt faderen og, uden Noah og Clares samtykke, besluttet sig for at flytte ind hos dem sammen med sine fire hunde. Og så kan livet da ikke blive meget værre.

Kanal 5

18:00  

Stationen
Dansk reportageserie. En mand findes død, tæsket til ukendelighed. Erik og Laura leder efterforskningen, og de finder hurtigt ud af, at to unge mænd er set spurte fra gerningsstedet. Men er der en sammenhæng mellem mændenes flugt og den døde mand? Thomas og Mads bliver sendt ud til et pizzeria, der natten forinden var ramt af en eksplosionsbrand. Brandmyndighederne formoder, at branden er påsat, og den påstand støttes op af, at to unge mænd blev kraftigt forbrændte i forbindelse med branden. Men hvorfor skulle pizzeriaet brændes ned? To drenge finder et spædbarn gemt i et buskads. Julie og Amir kommer på sagen, men ingen vil vedkende sig barnet. En kvinde mener dog, at hendes overbo har været gravid, og nu er der ikke noget barn.Thomas og Mads tager ud til en ældre kvinde, hvor naboen har anmeldt, at der lusker en ung kvinde rundt i hendes have. De kan dog ikke finde kvinden, og det viser sig også, at hun har haft skumle bagtanker med besøget.

19:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det, der stjæler cyklerne, og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland. 70% af danskerne svarer ja til at have købt varer på Den Blå Avis uden at bede om kvittering, så hvordan står det egentlig til med os danskere? Er vi tilbøjelige til at købe uden kvittering, hvis bare tilbuddet er godt nok? Og hvad gør vi, hvis vi ser, der bliver stjålet noget på offentlig gade? Sverre sender en falsk cykeltyv på gaden som ved højlys dag skal stjæle cykler. Med værktøjet i orden går han i gang med at bryde cykler op, mens det hele bliver filmet med skjult kamera. Mange går forbi uden at gøre noget, men nogle stiller op og spørger den falske tyv, hvad han har gang i. Og alle dem, som siger noget til tyven,

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I Politijagt følger vi færdselspolitiet i deres jagt på hensynsløse bilister på de danske veje. Jørgen fra Nordsjællands Politi er første mand fremme ved en alvorlig soloulykke. Peter følger sin politinæse og kører efter en mand, som kører usikkert " det viser sig, at han er kraftigt spirituspåvirket. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi er sammen med en gruppe kollegaer på spirituskontrol i et sommerhusområde på en lun sommeraften. En person er så påvirket, at Henrik må tilkalde forstærkning for at få styr på manden.

dk4

21:00  

Koncert med André Rieu
Der er ikke sparet på noget, når André Rieu og hans orkester går på scenen - heller ikke denne gang, hvor scenen er sat i den charmerende bymidte i Maastricht. André Rieu er den oplagte guide, når melodier som "Don"t cry for me Argentina" af Andrew Lloyd Webber, "Boléro" af Maurice Ravel eller "Radetzky March" af Johann Strauss, bliver fremført med stor ekspertise og skaber ren folkefest. Se den festlige og farverige, koncert her på dk4.

23:00  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016.

23:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika, hvor der findes mange forskellige slags bukke. Jagten foregår i henholdsvis Eastern Cape og i Limpopo, hvor Claus Danielsen og Steen Andersen efterstræber en stærk bush-buk, en adræt lille bjergbuk og en abnorm -rødbuk- som hver for sig indrammer en del af det afrikanske bukkeeventyr. Øvrige medvirkende er: Jamie Renton, Professionel jæger Herman Lubbe, Chef-PH, Matswani Safaris Fann van Schalkwyk, Professionel jæger

Kanal 4

21:55  

Hørt i Hollywood: Tæt på
Nu går vi bag om nogle af historiens største og ikoniske tv-serier. Vi dykker ned i de hit-shows, der har underholdt seerne gennem utallige sæsoner, for at finde ud af, hvordan de startede og hvilke overraskelser og udfordringer de har måttet håndtere for at slå igennem på skærmen. Historierne bag bliver fortalt af folkene bag kameraet og via interview med skuespillerne selv samt eksklusive optagelser fra settet. Denne gang med castet fra 'Hænderne fulde'.

22:55  

Hørt i Hollywood: Tæt på
Nu går vi bag om nogle af historiens største og ikoniske tv-serier. Vi dykker ned i de hit-shows, der har underholdt seerne gennem utallige sæsoner, for at finde ud af, hvordan de startede og hvilke overraskelser og udfordringer de har måttet håndtere for at slå igennem på skærmen. Historierne bag bliver fortalt af folkene bag kameraet og via interview med skuespillerne selv samt eksklusive optagelser fra settet. Denne gang med castet fra 'Skadestuen'.

23:55  

Count it down: Best Chick Flicks
Tøsefilm har gennem tiden fået os til at græde og grine, huje og hulke - og netop derfor ser vi dem igen og igen. Vi sætter kvinden i centrum, hylder kærligheden, romantikken og venskabet og tæller ned med bl.a. "Bridget Jones Dagbog", "Blondinens hævn", "Det stærke køn" og "The Notebook", når vi giver dig de 25 bedste chick flicks.

Kanal 5

21:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

22:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. De kække drenge. Der bliver kæmpet om pengene, når gamemaster Pelle Hvenegaard udfordrer vennerne Filip Emil Nielsen, 23 år, og Philip Schandorff, 22 år, i spillet om kufferten med de 100.000 kroner. Philip og Filip har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. De næste 30 timer skal vennerne nu gøre alt for at holde på deres hemmelighed gennem en række af benhårde forhør, hvis pengene skal forblive deres.

23:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Weather Wizard planlægger at få hævn over The Flash og rekrutterer plans Captain Cold og Trickster ttil at hjælpe sig.

dk4

00:00  

Reklameinfo

00:10  

Sommersang i Mariehaven
Henning Stærk er denne gang blandt gæsterne hos Helge Engelbrecht i Mariehaven i Ansager. Henning Stærk, Danmarks ukronede rock-/soul-/blues-konge nr. 1, ved om nogen, hvordan den slags skal serveres, og det skinner tydeligt og dejligt igennem også i denne udgave af Sommersang i Mariehaven. Helge Engelbrecht blander som altid kortene bedst muligt, og der er meget i vente for de allerfleste. Sangerinden Simone optræder solo, men også i uovertruffet duet-samarbejde med Tommy Rasmussen i pop-/opera-klassikeren -The Prayer-, og så stilles der også skarpt denne gang på visesangeren Anders Mikkelsen, som med egne sange tryllebinder det

01:10  

La' det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

01:40  

Grænsekontrol
Hvordan er det at gå på et dansk gymnasium i Tyskland? Hvilke forskelle og ligheder er der mellem det danske og det tyske gymnasiesystem? Kan vi i Danmark lære noget af tyskerne, og kan de lære noget af os? Kan man så at sige tage det bedste fra begge lande? Det spørger Mette Bock i denne udgave af -Grænsekontrol- rektor for det danske gymnasium, A. P. Møller Skolen, i Slesvig om -" og selvfølgelig også nogle elever. Og hvor mon de vil fortsætte deres uddannelse efter studentereksamen -" i Danmark eller Tyskland?

02:10  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Med humor, vid og engagement tryllebinder Hardeep Dhanjal unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Kig med og bliv inspireret, når dk4 sender portræt af inspirationstaler, og ildsjæl, Hardeep Dhanjal.

02:40  

Møllehave med Stig Dalager
-Jeg sætter så stor pris på dine titler-, siger Johannes Møllehave indledningsvist til gæsten Stig Dalager. -Især titlen på din Kierkegaard-bog -Øjeblikkets evighed- er vellykket-, men også titlen på den bog, der er programmets omdrejningspunkt, synes Møllehave godt om, nemlig -Rejse uden ende-. At Møllehave også kan lide indholdet i romanen om den svenske diplomat Raoul Wallenberg, der fra sin base i Budapest hjalp tusindvis af jøder på flugt fra nazisterne, kommer tydeligt til udtryk i samtalen.

03:10  

Kniv og gaffel

03:25  

Kierkegaards Kartel med Peter Tudvad
-Det er brand godt skrevet. Det er forførerisk. Han er en stilistisk mester. Han forstår virkelig at trænge ind under huden og drage en til sig. Og når man står i et eller andet skidt og snavs i sin egen tilværelse og søger nogle svar, så er Kierkegaard altid parat til at hjælpe en -" og bedrage en-. Ordene er Peter Tudvads, og de udgør blot en lille del af den passionerede Kierkegaard-læsers begejstring for den jubilerende filosof. Tudvad kom først i gang med Kierkegaard-læsningen som 24-årig filosofistuderende, men siden da har han været en af landets mest engagerede og vidende Kierkegaard-læsere. Men Tudvad er ikke kun begejstret. Hør også om hans forbehold, og om hvad bedraget går ud på, når han er gæst i -Kierkegaards kartel-. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-.

03:55  

Costa del golf
Costa del Sol er, med sine mere end 100 golfbaner, et af de mest attraktive feriemål for golfentusiaster, men kampen om gæsterne er hård. En ny ferieform, Long Stay er begyndt at lokke flere og flere gæster til den smukke solkyst. Det er nemlig ikke specielt dyrt, at forlænge sin ferie og nyde op til en måneds ferie i egen lejlighed. I programmet besøger vi et lille udvalg af ferie-resorts, og så tager vi også et smut ud og slår nogle slag på nogle af de mange skønne baner langs kysten.

04:30  

Læsemagasinet
Professor Steven Graham fra Arizona State University mener, at skrivning styrker elevernes læring og læsning, men at skrivning -" til trods for det - er meget nedprioriteret i undervisningen. Læsemagasinet viser her Steve Grahams oplæg: The power of writing.

Kanal 4

00:50  

Hørt i Hollywood: Største film-flop
'Waterworld', 'Gigli' og 'Glitter' er alle Hollywood-film med store budgetter og endnu større stjerner. Men alligevel viste de sig at floppe totalt? Nedtællingen til filmhistoriens største mislykkede fejltagelser er begyndt!

01:50  

Missing
Amerikansk actionserie. Mens Giancarlo og Becca er i et kapløb mod tiden for at finde Azimoff, så forsøger Violet og Dax omvendt at pågribe Becca. En fjende bliver afsløret.

02:45  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Annabeth får til opgave at føre sagen imod en kvinde, som hævder at have dræbt sin ægtemand i selvforsvar. Kvindens mand var psykiater, og kvinden der fører sit eget forsvar, fremdrager nu beviser på, at han udsatte hendes børn for psykologisk terror.

03:35  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlenes onkel Burl vender tilbage til Highland Park sammen med sin kone Bitsy, og Gigi planlægger en velkommen hjem-fest, hvor alle skal ankomme som deres favorit-texaner. Blake ansætter Amanda som konsulent til deres denim-tøjlinje. Pastor Tudor rådgiver Sharon og Zack.

04:25  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Carlene og Ripp skal forny deres ægteskabsløfter, får Amanda tildelt en særlig rolle til festen, der har 'Borte med blæsten'-tema. Men det efterlader Sharon uden noget at gøre. Heather håber de andre vil tilgive hende, og Blake overrasker Cricket.

Kanal 5

00:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Malcolm anbringer Oliver og Thea i en farlig situation, da de havner på øen Lian Yu sammen med Olivers tidligere fjende Deathstroke. I fortiden vender Oliver og Maseo tilbage til Starling City for at få fat i det biologiske våben Omega.

00:55  

Motive
Amerikansk krimiserie. Flynn og Vega efterforsker en sag af Hitcocksk karakter, som er fyldt med så meget tragedie og desperation, at der skulle et mord til, før gerningsmanden fik ro i sjælen.

01:55  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI 5 følger livet i Odense Arrest gennem ansatte og indsatte. Det er en barsk hverdag, hvor varetægtsfængslede, fra drabsmænd til indbrudstyve, afventer deres dom. Fængselsbetjentene må yde akut førstehjælp, da en kvindelig indsat forsøger at begå selvmord, samtidig med at en anden fange kommer i observationscelle, da han også truer med at tage sit eget liv. I aften møder vi også Mogens Nivå, der er kendt som Danmarks første gangster. Efter hans første hold-up troede politiet, at Mafiaen var kommet til byen. Og politiet var ligeledes overbeviste om, at det var Nivå, der stod bag Blekingegadebanden. Og så følger vi igen Indsatslederen, Claus Stoltenberg, fra en af landets travleste politikredse, Københavns vestegns politi. I politiets rullende kommandostation tager Claus os med til en faretruende brand i et tæt bebygget område, og i samarbejde med brandvæsenet får han sikret området med truslen om eksploderende gasflasker hængende over hovedet. Claus fører os o

02:55  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI5 går i aften tæt på Annika-mordet. 6 juni i år blev 36-årige Annika Roed Nielsen myrdet af sin eks-kæreste - for øjnene af sine 3 børn. Hvert år er der kvinder, der lider samme skæbne, når (eks)kæresten går amok i jalousi. Hvad er det der sker, når en normal mand pludselig forvandler sig til en hensynsløs morder? Der er rundt regnet 500 tilfælde af benzintyveri HVER DAG i Danmark, og problemet er kraftigt eskalerende. Ikke mindst i Ishøj, der samtidig er kommunen i landet med flest ildspåsættelser. Vi følger nærpolitiet i deres jagt på gerningsmændene og taler med de ulykkelige tankejere.Vi følger igen livet i Odense Arrest gennem ansatte og indsatte. Her møder vi Thomas og Marlene, som begge er stofmisbrugere - to blandt mange i Odense Arrest. Og så følger KRIMI5 ingen indsatslederen Claus Stoltenberg i jagten på unge mænd på stjålne og ulovlige knallerter i Ishøj. Vi er også med, når indsatslederen besøger Ishøj ghetto outlaws nye værested. Stik imod regl

03:45  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. I 26 år har Maris Elder boet i sin lejlighed. Jane opsøger hende for at få hjælp til at afsløre hvad der skete, da hun gik ned af trappen i Drakes lejlighed.

04:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. Hverdagens helte er ikke kun et program om død, ulykke og blå blink. Med udgangspunkt i de daglige opgaver går programserien tæt på redderne, som fortæller ærligt om de tanker og følelser, som de må håndtere på jobbet.I aftenens afsnit må brandholdet rykke ud til en villa i brand, og ambulancebehandleren Simon må behandle en mand, som på cykel er kørt ind i en lygtepæl. Vi sætter også fokus på hvordan jobbet påvirker privatlivet, og finder ud af om ambulancefolkene altid fortæller sandheden til patienterne.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010151