dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. marts 2016

dk4

05:00  

Reklameinfo

05:05  

I brodøsen Bettina Andersens værksted
I brodøsen Bettina Andersens værksted -Hvad er en brodøse?-, vil mange seere sikkert spørge. I dette nye håndarbejdsprogram stiller tilrettelæggeren Frantz Howitz selvfølgelig spørgsmålet til Bettina Andersen, som de fleste nok vil benævne -artquilter-. Brodøsen Bettina Andersen har dog i sit kunstneriske udtryk udvidet begrebet -artquilt- og tilføjer nye og overraskende elementer til de i forvejen kendte quiltemetoder. Resultaterne er ofte forbavsende, både når det gælder de store, stoflige billedtæpper og hendes mange unikatasker, der udstilles både herhjemme og i udlandet. Bettina Andersen har sit lille værksted og workshop på Islands Brygge, hvor hun både sælger billeder, tasker og underviser. Det er her dk4 har besøgt Bettina Andersen, og har fået hende til at fortælle om sine værker og nogle af de inspirationskilder, der er grundlaget for de kunstneriske udtryk. Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder oplever en udstilling af Bettina Andersens værker. Mænd bliver ov

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

06:30  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik (2:3) Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program to ud af tre om havfiskeri i Djupvik

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

08:00  

Det handler om følelser
Voldtægt er, når en person bliver tvunget til sex mod sin vilje. Hvordan kan det undgås, at det sker? Der er mange myter og tabuer forbundet med overgrebet. Under hvilke omstændigheder finder voldtægt sted? Hvad gør det ved mennesket? Michele Lauritsen ser nærmere på disse spørgsmål, når hun i programmet har besøg af Bodil Pedersen, der er psykolog og lektor på RUC, og af Maria Bislev, der er konsulent i Det Kriminalpræventive Råd. Du kan læse mere om voldtægt på: www.dkr.dk -" Det Kriminalpræventive Råd. www.voldsforebyggelse.nu -" Voldsforebyggelse i praksis. www.rigshospitalet.dk -" Center for Seksuelle Overgreb -" Rigshospitalet. www.voldtaegt.dk -" Center for Voldtægtsofre -" Århus. www.joan-soestrene.dk -" Joan-Søstrene. Læs mere om Bodil Pedersens forskning på forskning.ruc.dk. Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

08:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på wraps med minibøffer, når Thomas Hess-Nielsen tryller et velsmagende måltid frem med hjemmelavet fladbrød og en masse grøntsager.

Kanal 4

05:50  

Dog With A Blog
For at skaffe sig en praktikplads hos en af byens embedsmænd, går Avery med til at afholde en fest for embedsmandens krævende datter. Dette skal imidlertid helst holdes hemmeligt for Ellen og Bennett. Forældrene skal i mellemtiden overnatte i parken sammen med Chloe og hendes spejdertrop.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy laver børne-cavatelli med broccoli og fløde og sprøde fiskefingre. Til dessert hjælper børnene deres far med at lave chocolate chip-issandwicher.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Kitchen Boss
Når børn nægter at spise sundt, er man nødt til at være kreativ. Med hjælp fra sine tre børn laver Buddy nogle favoritretter, der får tænderne til at løbe i vand.

Kanal 5

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

05:55  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. For at udforske verden udenfor Hidden Hills, drager Bird-Kersee-familien mod byen for at se en Broadway musical. Larry bliver inspireret til at sætte sin egen musical op.

06:15  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie starter sin egen virksomhed, hvor hun laver punge med Jackies hjælp, og hurtigt står de med ordrer til op over ørerne.

06:40  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Clark Gregg genoptager rollen som Agent Phil Coulson fra Marvels spillefilm, når han samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward (Brett Dalton), som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May (Ming-Na Wen), pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz (Ian De Caestecker), strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye (Chloe Bennet).

07:30  

TV-Shop

07:45  

Hunde på job
Dokumentarserie. I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:35  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

 
dk4

09:00  

Naturligvis
Osteoporose eller knogleskørhed er et stort problem i Danmark, og det antages at ca. 40 pct. af kvinder og ca. 18 pct. af mænd over 50 år lider af knogleskørhed. I dagens udsendelse får du at se, at der findes alternative veje til at komme ud af knogleskørhed. Vi får besøg af akupunktør Anne Marie Vester, som med 8 behandlinger fik Ingeborg Rudolfs knogleskørhed til at forsvinde, ligeledes slap Ingeborg for at få to nye knæ, idet slidgigten i knæene ligeledes blev behandlet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil

09:20  

Hjemmeyoga
Alle kan være med, når yogainstruktør Laura Bach Skou guider dig til, hvordan du kan få glæde af yoga derhjemme. Yoga er den ældgamle praksis, hvor krop og sind forenes i nuet, og det viser vi dig i en række blide øvelser, der er både enkle og givende. Så enkle, at alle uanset forudsætninger kan begynde her, og så givende, at også mere erfarne yoga-dyrkere vil finde fornyet glæde ved øvelserne. Du bliver guidet udenom de mest almindelige fejl, så dit - måske -" første møde med yoga bliver til gavn og glæde. Du træner de store muskelgrupper og strækker hele kroppen godt igennem på en blid og behagelig måde. Og så lærer du at blive opmærksom på dit åndedræt, så bare det at trække vejret giver dig mere energi og overskud i hverdagen.

09:50  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

10:20  

Fit Talk
Fra Bulimiker til diætist Som 17-årig stiftede Christina Bendix for første gang bekendtskab med spiseforstyrrelser, da hun blev ramt af bulimi. Mens hun var i 20erne, kæmpede hun med kroppen og med kalorierne, men også med at bevare den perfekte facade som succesfuld erhvervsdrivende, mor til to og tjekket og lækker, for en ting er at lide af en spiseforstyrrelse, noget andet er at vise andre, at man er syg og har brug for hjælp. Mød Christina Bendix, der i dag er kostvejleder og arbejder med at hjælpe andre, der som hun selv var, er ramt at et usundt forhold til mad.

10:50  

Den sunde krop
En af landets mest erfarne pilates-instruktører, fysioterapeuten Lotte Paarup guider dig her til fornyet energi gennem en række blide øvelser.

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

11:55  

Spørg om læsning

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:20  

Cloud 9
Amerikansk familiefilm fra 2014. Kayla er en fremragende snowboarder, der uden videre blev sat af sit hold og tvunget til at træne med Will, en tidligere snowboardmester, der endnu ikke er kommet sig efter et fald. Et kamera fangede episoden og udstillede ham som "håbløs snowboarder" på internettet. Nu hvor Kayla træner med Will for at genvinde sin status, har Will sammensat et træningsprogram, der skal vise, om hun virkelig har det, der skal til for at blive professionel snowboarder. Samtidig må Kayla forsøge at inspirere Will, så han kan overvinde sin største forhindring - tvivlen på sig selv.

Kanal 5

09:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver må tackle nye trusler, da bomber en efter en går af i Starling City.

10:10  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie.

11:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet afdækker den mørke side af skønhedskonkurrencer for børn, da de må efterforske mordet på moderen til en af deltagerne.

dk4

12:25  

Reklameinfo

12:35  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

13:15  

Rundt om Peblingesøen

13:20  

Søstrene Bisp
Per Øhrgaard er professor i tysk. Han har undervist på universitetet og på CBS og desuden formidlet sit fag bredt i offentligheden. Øhrgaard tager del i debatten om uddannelse og dannelse og politik, meget ofte med en lige linje til Goethe og Günter Grass, og i det hele taget forholdet til Tyskland og tysk historie. Men når Per Øhrgaard er gæst i studiet hos Marianne Christiansen i -Søstrene Bisp-, er det imidlertid som formand for Dansk PEN, for samtalens udgangspunkt er ytringsfrihed, og hvorfor det er vigtigt, at mennesker skriver og kan få lov at skrive. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Per Øhrgaard har valgt 2. vers af Grundtvigs salme, salmebogen nr. 78, Blomstre som en rosengård. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

13:50  

Reklameinfo

14:00  

Litteraturens åsteder
-Litteraturens åsteder- besøger Holbergs Sorø. Professor Anne-Marie Mai beretter i Sorø om Akademiets tidlige historie, hvor Ludvig Holberg spillede en stor rolle. Det er også her, man kan opleve en kvindelig dramatikers kastration af den store danske komedieforfatter. Sorø Akademi har gennem århundreder tiltrukket kulturpersonligheder inden for litteratur og kirkeligt liv samt i dets tidlige historie adelsmænd og kongesønner. I Klosterkirken ligger biskop Absalon og nogle af de gamle konger begravet. Det er også her, den danske komedies fader Ludvig Holberg er stedt til hvile som baron, en titel han modtog, efter at have testamenteret hele sin formue og -Det Holbergske Bibliotek- til Akademiet. Det er den historie, som professor Anne-Marie Mai først og fremmest fortæller i denne del af serien -Litteraturens åsteder-, hvor hun sammen med dk4s Frantz Howitz aflægger Sorø et besøg. Sorø Akademis historie går helt tilbage til den skole, der var tilknyttet det gamle cistercienserklos

14:40  

Hverdagens opfindelser

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith forsøger at komme sig, mens Callie og Maggie foretager en risikabel operation på en blot 15-årig patient.

13:05  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Efter 36 hårde arbejdstimer domineret af ekstremt travlhed og 'code black' på skadestuen, kommer lægerne på arbejde med Margaret O'Brien, der har været med i en voldsom bilulykke. Mario og Angus skændes om en unødvendig operation.

14:00  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

12:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet får en ubehagelig overraskelse da de efterforsker en ældre charmørs død.

13:05  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

14:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Liget af en ung mand findes og en tatovering identificerer ham som medlem af en mystisk studenterforening. Sagen får en uventet drejning, da detektiverne opdager, at den unge mand tjente penge på internetporno.

14:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Det parterede lig af en ung mørklødet mand dukker op i Central Park. Omkring liget ligger der lys, skåle og blod, hvilket tyder på, at mordet var et form for ritual. Det bliver en skræmmende sag om afrikansk kultur, undertykkelse og slaveri.

dk4

15:00  

Så skøn er... Schenna og Dorf Tyrol

15:25  

Schlagerbox Special

15:55  

Reklameinfo

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

17:00  

En diner bliver til

17:10  

Reklameinfo

17:20  

Sommersang i Mariehaven
Sommersang i Mariehaven i Ansager har i denne uge igen engang fine musikalske gæster. Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends er selv på banen også i dette program, men ellers ser de 11 spillemænd m/k det som den fornemste opgave at hjælpe solisterne godt på vej. Og godt hjulpet er de alle. Ann-Mette Elten synger duet med Morten Husted i sangen -I Got You- og får med gemalen Niels Kirkegaard og et udvidet Neighbours & Friends Mariehaven til at swinge vildt og voldsomt som også Jakob Sveistrup, der giver publikum en forrygende udgave af -Book Of Love-. Mikael K fra det nordjyske synger sin smukke sang til digteren og visesangeren Inger Lauritzen, mens Rikke Mølgaard sætter turbo på et medley over de bedste Tina Turner-sange. Rikke Mølgaard får også med Casper, Morten og Tommy fra Neighbours & Friends tiden til at stå stille, når de sammen fremfører Leonard Cohens nyklassiker -Halleluja-. Spindesiden repræsenteres også ved fløjtespiller og sanger Sidsel Maria Michelsen, som invit

Kanal 4

15:00  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

15:55  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Nina er alenemor til Sylvester på 15 år og Matheo på to år. Hun er helt døv, men hun kæmper også med en øjensygdom, som med tiden kan gøre hende helt blind. Derfor er det altafgørende, at hun kommer til at høre igen, hvis hun skal kunne passe sin yngste søn uden hjælp. Isabella på 10 år er født hørehæmmet, og hun drømmer om at være lige som alle andre børn. Derfor skal hun opereres - selv om modet er lige ved at svigte - så hun forhåbentligt kan få hørelsen igen

16:55  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal besøge Mille i Valby. Mille fandt midt i sin graviditet ud af, at hendes kæreste levede et dobbeltliv og stadig var i et forhold med sin ekskæreste. Som alenemor har Mille svært ved at få tid til sig selv og sine gamle interesser, og hun har mistet troen på kærligheden. Caroline har derfor en klar mission; hun vil hjælpe Mille med at lægge fortiden bag sig og finde ligevægt mellem rollen som mor og single-pige med masser at byde på.

17:55  

Julies madselskaber
Dansk madserie. I Julies madselskaber er der masser af god samvittighed, når hun inviterer musicalstjernen Maria Lucia indenfor i sommerhuset. Sammen laver de en sund middag, der smager så englene synger, og uden at de skal bekymre sig om kalorietælleren. Maria Lucia er som barn vokset op med let adgang til kager og har været nødt til at omlægge sin kost og gennemgå et vægttab. Hun synes selv, at hun var lidt til den tykke side.

Kanal 5

15:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. En mystisk udødelig ved navn 'Vandal Savage' er på jagt efter Kendra, hvorfor Barry og Cisco tager hende med til Star City for Olivers hjælp.

16:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Laurel bliver konfronteret med sin værste frygt, da Vertigo forgifter hende med sit narkotiske stof. Oliver må håndtere de forandringer, som har fundet sted på holdet under hans fravær. Chase overrasker Thea, og Roy advarer hende om at holde sig væk fra Malcolm.

17:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson sværger at gøre alt hvad han kan for at bringe Grant tilbage.

dk4

18:20  

Dansktop Prisen 2016

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

19:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Tæt på livetNår man er tre forældre, der skal få deres kalendere til at passe sammen, kan hverdagen nogle gange gå lidt for meget op i, hvem der gør hvad. Louise og Silas føler, at deres gamle, tætte venskab drukner i praktik, efter de er blevet forældre sammen. Kan de overhovedet finde tilbage til at være "bedste venner" igen? På trods af de udfordringer, familien tumler med, vælger de alligevel at inseminere Louise for anden gang, for de drømmer stadig om at få endnu et barn sammen. Til familien store overraskelse går insemineringen lige så nemt som første gang, og pludselig er Louise gravid for anden gang med Silas og Johannes " og denne gang er det den anden far, der har doneret sæd og bliver barnets biologiske far. Den hurtige graviditet giver drengene stof til eftertanke, og især Silas virker chokeret over at skulle være far igen.

20:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Nadia-Shila trænger til at lægge fortiden bag sig og tager derfor ud for at kigge på et hus, som, hun håber på, kan blive hendes nye hjem. Selvom det er anden gang, Natascha Linea skal være mor, er det første gang, hun skal tage sig af en nyfødt på egen hånd. Derfor gør hun alt for at forberede sig. Sonny har ramt et økonomisk nulpunkt. Han skal træffe nogle svære beslutninger, og han henter hjælp og gode råd fra sin mormor for at komme på fode igen. Martinna har boet i kollektiv lige siden, hun blev mor til Milan. Men nu er huset sat til salg, og spørgsmålet er nu, hvor og hvordan den lille familie skal bo fremover?

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard tager sammen med Raj ud for checke dating-vanerne blandt dyrkere af Goth subkulturen. Sheldon benytter chokolade, da han udsætter Penny for et eksperiment, som har til formål at ændre på hendes adfærd.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Raj, som står overfor at måtte vende hjem til Indien, har så desperat brug for et job, at han endda overvejer at arbejde for Sheldon. Howard bliver det tredje hjul i forhold til Leonard og Penny.

19:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. De kække drenge. Der bliver kæmpet om pengene, når gamemaster Pelle Hvenegaard udfordrer vennerne Filip Emil Nielsen, 23 år, og Philip Schandorff, 22 år, i spillet om kufferten med de 100.000 kroner. Philip og Filip har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. De næste 30 timer skal vennerne nu gøre alt for at holde på deres hemmelighed gennem en række af benhårde forhør, hvis pengene skal forblive deres. De to sportstrænede drenge lægger en snedig plan og får en fordel med et stop på hele 23 minutter, der giver dem en enorm aktions-radius, og efterforskerne får nok at se til i forsøget på at klarlægge, hvor drengene har været. Også i afhøringerne kæmper afhørerne med de kække drenge. Se med, om Filip og Philip kan klare presset, når efterforskerne tager en politihund i brug.

20:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

dk4

21:35  

Dansktop Prisen 2016
Så blev det endelig tid til den store finale! Glæd jer til et brag af en fest, når dk4 og Familie Journal, for første gang nogensinde, slår dørene op til Dansktop Prisen 2016. Den røde løber er rullet ud foran Jyske Bank Boxen i Herning, Anette Kokholm og Ole Stephensen byder velkommen, og klar på scenen står store kunstnere som Birthe Kjær, Keld og Hilda, Kirsten Siggaard, Klaus & Servants, Richard Ragnvald, Dorthe Kollo og mange, mange flere. Og selvom vi, i særdeleshed, fejrer den dansksprogede musik, så bliver der også plads til internationalt stjernedrys, nemlig selveste Johnny Logan. Vi skal have uddelt priser i otte helt nye kategorier og vores seks DanskTOP Talent finalister, skal udkæmpe den endelige og spændende dyst, om at blive Årets DanskTOP Talent. - Underholdning, spænding og god musik i Dansktop Prisen 2016 - kom indenfor!

22:50  

Portræt af Klaus Strand-Holm
Et af hovednavnene ved Dansktop prisen 2016 er Klaus and Servants. Forsanger og skaber af bandet er Klaus Strand-Holm. I dette lille portræt får vi et indblik i en af Danmarks mest succesfulde dansktop-grupper, og får et svar på, hvorfor Klaus Strand-Holm glæder sig ekstra meget til at stå på scenen til Dansktop prisen 2016.

23:05  

Howard Carpendale

Kanal 4

21:00  

Rygtet siger
Amerikansk-australsk romantisk komedie fra 2005. Handlingen her er "baseret på et sandt rygte" om, at Charles Webbs bestseller roman Fagre voksne verden skulle være inspireret af virkelige personer fra den priviligerede Californiske by Pasadena. Til byen ankommer den unge kvinde Sarah Huttinger, der altid har følt sig fremmedgjort overfor sin far og søster, for sammen med sin kæreste at deltage i søsterens bryllup. Under festen vækkes mistanken om, at hendes sprælske mormor er virkelighedens mrs. Robinson, mens Sarahs nu afdøde mor er historiens Elaine, samt at playboy mangemillionæren Beau Burroughs har dannet forlæg for Benjamin Braddock, og muligvis er hendes far. I et forsøg på at finde sine sande rødder opsøger Sarah nu den charmerende Beau Burroughs.

23:00  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. En eksklusiv swingerklub bliver efterforsket af holdet, da Annalise påtager sig en sag for en ny klient, hvis erotiske eskapader har ført til en mands død. Et nyt motiv kommer frem i lyset i sagen imod Hapstall søskendeparret, som er anklaget for mordet på deres forældre. Wes finder en uventet allieret.

Kanal 5

21:00  

Limitless
Amerikansk thriller fra 2011. Forfatteren Eddie lider af en voldsom skriveblokade, så da han en dag får muligheden for at prøve et nyt kemisk produkt, NZT, der udvider hans hjernekapacitet til 100 %, slår han til. Og pludselig kan Eddie huske alt, lære et fremmed sprog på 24 timer, forstå avancerede ligninger og ovetage Wall Street ved at forvandle en lille portefølje til millioner. Eddies evner bliver bemærket af Carl Van Loon, en milliadær der der ansætter ham til at arbejde for sig. Men Carl er ikke den eneste som viser interesse for NTZ.Medv: Eddie: Bradley Cooper. Carl Van Loon: Robert de Niro. Instr.: Niel Burger.

23:05  

Stationen
Dansk reportageserie. En mand findes død, tæsket til ukendelighed. Erik og Laura leder efterforskningen, og de finder hurtigt ud af, at to unge mænd er set spurte fra gerningsstedet. Men er der en sammenhæng mellem mændenes flugt og den døde mand? Thomas og Mads bliver sendt ud til et pizzeria, der natten forinden var ramt af en eksplosionsbrand. Brandmyndighederne formoder, at branden er påsat, og den påstand støttes op af, at to unge mænd blev kraftigt forbrændte i forbindelse med branden. Men hvorfor skulle pizzeriaet brændes ned? To drenge finder et spædbarn gemt i et buskads. Julie og Amir kommer på sagen, men ingen vil vedkende sig barnet. En kvinde mener dog, at hendes overbo har været gravid, og nu er der ikke noget barn.Thomas og Mads tager ud til en ældre kvinde, hvor naboen har anmeldt, at der lusker en ung kvinde rundt i hendes have. De kan dog ikke finde kvinden, og det viser sig også, at hun har haft skumle bagtanker med besøget.

23:10  

Hælerjagt
Krimidokumentar. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det, der stjæler cyklerne, og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland. 70% af danskerne svarer ja til at have købt varer på Den Blå Avis uden at bede om kvittering, så hvordan står det egentlig til med os danskere? Er vi tilbøjelige til at købe uden kvittering, hvis bare tilbuddet er godt nok? Og hvad gør vi, hvis vi ser, der bliver stjålet noget på offentlig gade? Sverre sender en falsk cykeltyv på gaden som ved højlys dag skal stjæle cykler. Med værktøjet i orden går han i gang med at bryde cykler op, mens det hele bliver filmet med skjult kamera. Mange går forbi uden at gøre noget, men nogle stiller op og spørger den falske tyv, hvad han har gang i. Og alle dem, som siger noget til tyven,

dk4

00:10  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

00:30  

Seniormagasinet
Der har, i de seneste år, været intensivt fokus på ensomhed blandt de ældre. En ensomhedsfølelse, der kan eksistere, selvom man er blandt mange mennesker, og dette generelt at være ensom -" i eget hjem. Om det er på et plejecenter eller i egen bolig. En af måderne at afhjælpe ensomhed på er at opfordre flere frivillige mennesker -" ung som ældre -" til at blive besøgsven. Det kræver ingen uddannelse, men indsigt og omsorg, hvilket ligger mange på sinde. I studiet fortæller tidligere medlem af Folketinget (LA), sygeplejerske Thyra Frank, om de mange måder man kan være behjælpelig på i hverdagen. Direktør for Danske Seniorer, John Lagoni er med i dialogen og opfordrer seerne til at være opmærksomme på naboen, i seniorfællesskabet og andre steder, hvor man færdes, ved at sætte blot lidt tid af til at spørge ind til sit medmenneske. De giver begge personlige eksempler på deres eget forhold til ensomhed. Der vil blive sat ekstra fokus på begrebet ensomhed i det arbejde, der fremover ligger

00:55  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted til regionen Abruzzo. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi egentlig det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Hver familie har sine egne opskrifter og måder at tilberede retterne på. Italien er altså et land baseret på lokaltraditioner - og for at lære det -Det ægte Italien- at kende, bliver man nødt til at sætte fokus på det lokale køkken og menneskene bag. I programserien -Det ægte Italien- har kæresteparret Claudia Amendola og Claus Pedersen påtaget sig denne mission: -Vi følte, at det stereotype Italien, man ser i medierne i dag, slet ikke levede op til det billede, vi har af det ægte Italien. Det gav os en brændende lyst til

01:50  

Mik Schacks Public Service
I Albertslund ligger boligafdelingen -Alberts Have- med helt nye almene boliger. Her bor folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne. Men hvorfor bor han til leje i en såkaldt almen bolig, og hvorfor bor så få folketingsmedlemmer i almene boliger, når det for en stor del af befolkningen er den foretrukne boligform? Det vil Mik Schack meget gerne vide, når han er på besøg hos Tesfay. Men der er også noget med et snelaug og andre opgaver, som beboerne selv tager sig af. Hvad det er for noget, og hvordan århusianeren og murersvenden Mattias Tesfaye er endt i Albertslund, i Folketinget og hos Socialdemokraterne - det får vi også vide, mens Schack og Tesfaye tager det helt nye køkken i brug.

02:35  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

03:00  

Naturligvis
I Naturligvis skal vi denne gang se på en behandlingsform, som vinder mere og mere indpas i Danmark og som på næsten mirakuløs vis kan rette op på kroppens spændinger og dermed få selv kroniske smerter til at forvinde. Behandlingsformen hedder kranio-sakral-terapi. Vi skal se, hvordan Anne blev befriet fra sin konstante lændesmerte, som var udløst af 2 diskusprolapser og scoliose. Til at belyse det har vi inviteret kranio-sakral-terapeut og underviser Trine Rosenberg med 27 års erfaring. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med fors

03:30  

Lille hav hvad nu?

04:30  

Er du til bøger?
På den ene side var han provokatør med sorte negle og skarpe holdninger. På den anden side var han den folkekære -Onkel Danny-. Journalisten og redaktøren Henrik Palle har skrevet bogen -DT- om Dan Turell og hans tid. Men der er tidligere skrevet adskillige bøger om Dan Turell og hans tid, så skal hvad skal vi egentlig med endnu en bog? Hør, hvad Henrik Palle mener om den sag, når han er gæst hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

Kanal 4

00:00  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Alle i afdelingen er i højeste alarmberedskab, da en massemorder, som er en falleret realitystjerne, terroriserer området. Raydor må træffe en vanskelig beslutning og leve med konsekvenserne. Rusty opnår øget frihed, men truslerne hænger stadig over hans hoved.

01:00  

The Closer
Amerikansk krimiserie. Provenza forsøger at hjælpe sin første ekskone med at få hendes vielsesring tilbage, efter hun har solgt den til en lusket guld køber. Det kommer han dog hurtigt til at fortryde, da det viser sig, at det giver ham flere problemer, end han lige havde forventet.

01:55  

Lost Boys: The Thirst
Amerikansk gyser fra 2010. Fest hele natten, sov hele dagen og forbliv ung hele livet. Livet som vampyr er en lang fest, med mindre du er offeret eller en vampyr udset af brødrene Alan og Edgar Frog. Brødrene er tilbage for at slukke deres blodtørst, denne gang med hjælp fra masser af designerdrugs.

03:25  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlene er såret efter ydmygelsen i kirken og er på jagt efter hævn. Blake og Cricket er ikke enige om prioriteringerne og Sharon er usikker på Zachs troskab. Amanda bliver bekymret for sin datter, Laura.

04:15  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Stemningen bliver anspændt til et kirkeseminar om parforhold, hvor Amanda er tvunget til at se sin fortid i øjnene. Heather kaster sin kærlighed på den tidligere high school-nørd Andrew. Imens blander Carlene sig i både Sharon og Crickets ægteskab.

Kanal 5

00:05  

Boat Trip
Amerikansk-tysk komedie fra 2002. Cuba Gooding Jr. og Viveca A. Fox spiller hovedrollerne i denne forvekslingskomedie, om to kammerater, der tager på krydstogt for at møde piger, men i stedet havner på et skib med lutter bøsser. Jerry er overbevist om at han har fundet kvinden i sit liv, i skikkelse af Felicia, hans smukke forlovede gennem en årrække. Jerry beslutter langt om længe for at fri til Felicia, og han arrangerer en romantisk tur i varmluftballon for at kunne skabe et spektakulært bagtæppe for sit frieri. Men det går ikke helt efter planen, ikke alene takker Felicia nej, hun meddeler også at hun forlader Jerry til fordel for en anden mand. Jerry synker ned i en dyb depression, lige indtil hans bedste ven, Nick, der har haft sine egne romantiske problemer at slås med, foreslår at de tager på ferie ombord på et krydstogtskib. Her kan de glemme alt om deres ekskærester for i stedet at dyrke bikini-klædte skønheder. Den er Jerry helt med på, men efter en konfrontation med en vred

02:05  

Motive
Amerikansk krimiserie. En økonom er blevet kvalt på en parkeringsplads foran sin bil. Sagen har en masse involverede med stærke motiver, men først da skæbnen rækker dem en hjælpende hånd, kommer holdet på sporet af morderen.

03:05  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. I KRIMI5 i aften følger vi Claus Stoltenberg, som er indsatsleder på en af landets travleste politikredse, Københavns Vestegns politi. I politiets rullende kommandostation kører han til alt det, der kræver en koordinerende indsats eller en leders ekspertise. I aften følger vi ham og hans mænd rykke ud til et røveri, til en ulovlig technofest, og når de anholder en mand, der har været i slagsmål og raseret den lokale videoudlejning. Vi følger drabschefen Ove Dahls jagt på en øksemorder, der koldblodigt myrdede en 60-årige marskandiser. Offeret havde været savnet i mere end to uger, da hans kvindelige logerende fandt ham død i husets kælder på Slusevej på Amager. Politiet stod over for en særdeles vanskelig opklaring: Liget havde ligget længe, der var ingen vidner og ingen oplagt gerningsmand. Men det lykkes i sidste ende at fælde øksemorderen på den anden side af sundet.

03:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry finder en forvirret og bange Jane på hospitalet. Hun vil gerne hjem, men han efterlader hende, for hendes egen sikkerheds skyld.

04:40  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. Hverdagens helte er ikke kun et program om død, ulykke og blå blink. Med udgangspunkt i de daglige opgaver går programserien tæt på redderne, som fortæller ærligt om de tanker og følelser, som de må håndtere på jobbet.I aftenens afsnit må brandholdet rykke ud til en villa i brand, og ambulancebehandleren Simon må behandle en mand, som på cykel er kørt ind i en lygtepæl. Vi sætter også fokus på hvordan jobbet påvirker privatlivet, og finder ud af om ambulancefolkene altid fortæller sandheden til patienterne.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070808