dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 4. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 4. marts 2016

dk4

05:00  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

05:30  

Kultursalon
Tina Gylling Mortensen er skuespiller. Hun har været den bærende kvindelige kraft i Mammutteatret, hvor hun har spillet de mest brutale roller gennem mere end 30 år. Hun er også den, der har fået latteren til at runge i komedierne på Det Kongelige Teater de seneste sæsoner. Og denne sommer er hun sprunget ud som vanvittig Zirkusprinsesse hos Søren Østergaard i Zirkus Nemo. Denne vilde skuespiller og komiker er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

06:00  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

06:25  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi bl.a. høre skrønerne "Familiehemmeligheder" og "Mine nye forældre".

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på at spise mindre sukker. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Naturligvis
Epilepsi er et problem, som gør hverdagen helt uforudsigelig, ikke alene for den, som har epilepsi, men også for familien. I denne udgave af programmet Naturligvis, har vi besøg af Lone Sørensen, skaberen af en behandlingsteknik, der hedder Temprana. En teknik hvor nærtstående lærer teknikken og behandler den syge dagligt med utrolige resultater. I udsendelsen viser vi, hvordan Frederik på 14 år har uvurderlig glæde af de daglige behandlinger udført af mor Jette. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at find

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

08:40  

Læsemagasinet
Selvom læselyst er et ord vi ofte bruger, så ved vi ved ganske lidt om det. Læsemagasinet har inviteret forsker Anna Skyggebjerg og lektor Caroline Sehested i studiet for at høre deres bud på, hvad læselyst er, og hvordan man kan skabe det. Vi tager også en tur ud på Tingbjerg skole, der i 3 år har uddannet fædre til læselystambassadører.

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Quinn og Fitz befinder sig midt i deres liv værste kriser, og de søger hjælp hos Olivia i denne chokerende sæsonfinale.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Madprogram. Buddy og hans ven og kok, Tony, laver italiensk hyggemad fyld, fyld, fyld bl.a. Arancini a la Buddy, fyldte artiskokker og fyldte peberfrugter.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Laurie og Ellie kæmper om at være Jules bedste ven, mens alle forbedreder Travis' college graduation.

Kanal 5

05:05  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. Aftenens afsnit sætter fokus på, hvor vigtigt samarbejde og teamwork er, når ambulancebehandleren Simon skal behandle en kvinde med brækket hofte, og når brandholdet må kæmpe med storbrand på Værrebro Skole.

05:35  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. 'Union' er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

06:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Rode får i aften besøg af sangerinden Christina Chanee og tv-værten Anne Lindfjeld, der skal kæmpe om hvem af dem der kan imponerer Rode mest med deres yndlingsret. Se med når Anne laver nøddepaneret rødspætter med stegt kål og råkostsalat og når Christina Moules Frites (Muslinger med pomfritter). Se hvem der vinder og skal drikke champagne med Rode og hvem der taber og skal tage opvasken, og se hvad der sker når Rode udfordrer pigerne i at rense en fisk for indvolde.

06:50  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når Københavns Kulturborgmester Pia Allerslev og danseren Michael Olesen kæmper om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se hvad Rode bedst kan li når Pia laver risotto med kammuslinger og Michael laver en forfinet version af spaghetti cabonara. Se også hvem af de to der klarer Rodes udfordring bedst i at lave remulade helt fra bunden.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. I ugefinalen vil de professionelle konditorer overraskes! De sidste tre bagetalenter skal kreere en kage, som ligner én ting udenpå " men når man skærer i eller smager på den, så får man noget helt andet. Thomas Mygind styrer bageløjerne, mens dommerne Marianne Valentine og Allan Andersen suverænt bestemmer, hvilken bager der overrasker så meget, at vedkommende går videre til den endelige finale.

08:45  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. For et halvt år siden købte Kitt og Flemming drømmehuset på Amager. Men nu er det kun Flemming, der er flyttet ind sammen med sønnen på 17 år. Kitt nægter nemlig at flytte med, før der er kommet styr på huset. Hun bor derfor stadig i lejlighed med parrets fælles søn på fem år. Renoveringen har splittet parret, der er så irriterede på hinanden, at selv små beslutninger resulterer i store skænderier. Det er en kæmpeopgave for den vrede tømrer at få parret tilbage på rette spor i deres bygge-projekt.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Arkæologien rundt

10:30  

Viden om literacy

10:50  

Reklameinfo

11:00  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 2 af 2, sætter postdoc Bjarke Oxlund fokus på, hvordan nye teknologier og tiltag ændrer seniortilværelsen til det, der kan udvikle sig til hyper aktiv aldring. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max havner i spjældet, da deres romantiske planer går monumentalt skævt. Liam sætter sin bar, The Offshore, til salg for at kunne betale Vanessa ud, og han modtager et tilbud fra Navid. Teddy bliver taget på sengen af en forespørgsel fra Silver. Adrianna fester i Las Vegas, uafvidende om Dixons uheld.

11:10  

Gilmore Girls
Rory bliver ført bag lyset af sin manipulerende klassekammerat Francie, som får overbevist Paris om, at Rory står bag et komplot mod hende. Emily bliver sagsøgt af en tidligere stuepige, og Lorelai møder en interessant mand, Alex Lesman, under en konference.

Kanal 5

09:35  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag begynder og løgnene hober sig op. Pigerne følger op på de spor, der er efterladt af Mona.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver går benhårdt efter China White og hendes partner, Bronze Tiger, da de stjæler medicin som skal bruges på et hospital.

11:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

dk4

12:00  

Den sunde krop
En af landets mest erfarne pilates-instruktører, fysioterapeuten Lotte Paarup viser her, hvordan du strækker dig smidig og til ny energi.

12:10  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

12:30  

Fit Talk
Slank, stærk og sund uden afsavn På bare ni uger kan du gå 2 størrelser ned, hvis du lægger kosten om og begynder at motionere -" det lover personlig træner Michelle Kristensen. Men hvorfor er det så vigtigt at være slank og sund, hvordan bliver man det uden at skulle undvære rødvinen om fredagen eller lidt sødt eftermiddagen? Det handler Fit Talk om denne gang.

13:00  

Reklameinfo

13:10  

En dansker i Europa

13:40  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Bagger udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser, der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Udover hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være

14:10  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Nicole forhandler med militæret i Afrika om en løsning på konflikten, men hun løber ind i problemer, da det skal rejse. Frank, Trevor og Hector evakuerer de sidste amerikanere, men de bliver tvunget til at træffe en vanskelig beslutning om hvem, de skal efterlade.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivia vælger at fortsætte sin undersøgelse, og Restons præsidentkampagne tager pludselig en uventet drejning.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Spændingen stiger blandt familiemedlemmerne, da skødet til Southfork endelig bliver fundet frem, situationen bliver ikke bedre af den ulmende konflikt mellem det nygifte par Rebecca og Christopher. Ann udnytter kontakter fra sin fortid til at afspore J.R.s planer, mens Christopher beslutter sig for, at det er tid til at bruge beskidte kneb.

Kanal 5

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En undsluppen fange drager mod New York for at få hævn over sin stedsøn, hvis vidneudsagn satte ham bag tremmer. Det udvikler sig til en dramatisk gidseltagning, der også involverer Benson.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En familie på tre forsvinder sporløst fra deres forstadshjem, og ingen fremsætter krav om løsepenge. Efterforskningen afslører at familiefaderen er arbejdsløs, og muligvis ernærer sig gennem narkohandel.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet afdækker den mørke side af skønhedskonkurrencer for børn, da de må efterforske mordet på moderen til en af deltagerne.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervandsoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nordnorge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

15:30  

Jagtmagasinet

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Campingmagasinet

17:30  

Reklameinfo

17:40  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

Kanal 4

15:00  

Singleliv
Dansk reportageserie. Efter mange år som blondine tager Serina springet ud i en karamelfarvning. Endda lige inden hun skal på cocktaildate med en lækker fyr. Langtidsungkarlen Claus får hjælp af en veninde til at finde noget scoretøj, så han kan få mere held med at score lækre damer og gå fra at være en hindbærsnitte til en hindbærtærte. Cecilie fortsætter sin date med spas i tipien og hendes fynske date har flere tricks til at fyre op under grinene. Vejlepigen Maija skal lave mad sammen med sin ungkarledate hjemme i hans hybel, hvilket ikke er helt nemt. Og spørgsmålet er om han skal fortsætte sit ungkarleliv eller måske binde sig lidt mere til Maija.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det den store finaledag, og Anne-Grethe Bjarup Riis og Basim er begge opsat på at vinde. Hele ugen har Anne- Grethes indretning været lidt for vild for familien. Mon hun i dag er heldig og kan ramme plet med sit bud på en stue fyldt med kunst, loppefund og farver. Basim tager et stort sats, når han skifter familiens elskede nye sofa ud med europa-paller. Bliver det Basim eller Anne- Grethe, der går hjem som vindere af Dit Hjem i vores hænder?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har brugt hele sin sommer i det pulserende New York. Men inden hun er klar til at tage det endelige skridt og flytte til storbyen, beslutter hun sig for at tage tilbage til BlueBell for at ordne en sidste ting. Til hendes store skuffelse er der ingen, udover Lavon, der er glade for at se hende igen. I et desperat forsøg på at få Brick til at give hende en god udtalelse, går hun med til at hjælpe med at finde George. Zoe er ikke helt sikker på, hvad besøget i BlueBell kommer til at betyde, men hun er overbevist om, at det nok skal blive godt.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En demonstration mod politiets metoder udvikler sig, og holdet sættes under pres for at opklare sagen.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet kæmper for at sætter en stopper for serie-pyromanen Leonard Brooks, som udfører brand-attentater mod personer som har spillet en rolle i hans skumle og traumatiske fortid. Seneste offer er kvinden Rita Lowman, hvis forkullede, jordiske rester er blevet fundet i en udbrændt elevator.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Liget af en ung mand findes og en tatovering identificerer ham som medlem af en mystisk studenterforening. Sagen får en uventet drejning, da detektiverne opdager, at den unge mand tjente penge på internetporno.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Stjernetræf
Nadia Stein gjorde sin entré på den danske popscene som forsanger i NEWS i slutningen af 80'erne, hvor bandet hittede med 4 albums, inden de gik hver til sit. Nu er Nadia tilbage på scenen, hvor hun, med glimt i øjet, tager publikum med tilbage til det farverige NEWS-univers og de store hits. Mød Nadia og hendes trommeslager Kasper Foss i Stjernetræf til en snak om de gode gamle sange, og hør mere om Nadias vej tilbage på scenen.

19:00  

Koncert med Charlotte Fich
Vi kender hende som Ingrid Dahl, drabschefen i Rejseholdet, der var den store succes i 00'erne. Hun har vundet flere priser for sin kunnen på de skrå brædder, men talentet stopper ikke der. Nu er hun sprunget ud som sanger og sangskriver. Hun har omringet sig selv med et hold af dygtige musikere, og sammen leverer de et goovey mix af folk, rock og jazz.

20:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

20:20  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på koteletter i mild chili-kokossauce, når Pernille Skjødt laver lækker, nem og sund aftensmad til hele familien - god appetit!

20:40  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mark viser sin bløde side sammen med babyen Sofia, da Callie og Arizona tager på tur. Men på hospitalet er han en hård banan over for Jackson. Ben vender tilbage til skadestuen. Og så er de mandlige kirurger frustrerede over kvinderne.

19:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal besøge Mille i Valby. Mille fandt midt i sin graviditet ud af, at hendes kæreste levede et dobbeltliv og stadig var i et forhold med sin ekskæreste. Som alenemor har Mille svært ved at få tid til sig selv og sine gamle interesser, og hun har mistet troen på kærligheden. Caroline har derfor en klar mission; hun vil hjælpe Mille med at lægge fortiden bag sig og finde ligevægt mellem rollen som mor og single-pige med masser at byde på.

20:00  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Nina er alenemor til Sylvester på 15 år og Matheo på to år. Hun er helt døv, men hun kæmper også med en øjensygdom, som med tiden kan gøre hende helt blind. Derfor er det altafgørende, at hun kommer til at høre igen, hvis hun skal kunne passe sin yngste søn uden hjælp. Isabella på 10 år er født hørehæmmet, og hun drømmer om at være lige som alle andre børn. Derfor skal hun opereres - selv om modet er lige ved at svigte - så hun forhåbentligt kan få hørelsen igen

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon opdager, at Leonard, Raj og Howard forfalskede forskningsresultaterne af hans arktiske ekspedition medfører det, at han må vende hjem til Texas i vanære. Fyrene følger efter ham, hvilket spolerer Leonards chance for en romantisk møde med Penny.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Howard sætter deres tegneserier på højkant i et væddemål om arter af fårekyllinger. En romantisk aften, som lader en del tilbage at ønske, plager Leonard og Penny.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard tager sammen med Raj ud for checke dating-vanerne blandt dyrkere af Goth subkulturen. Sheldon benytter chokolade, da han udsætter Penny for et eksperiment, som har til formål at ændre på hendes adfærd.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Raj, som står overfor at måtte vende hjem til Indien, har så desperat brug for et job, at han endda overvejer at arbejde for Sheldon. Howard bliver det tredje hjul i forhold til Leonard og Penny.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Jørgen fra Nordsjællands Politi er første mand fremme ved en alvorlig soloulykke. Peter følger sin politinæse og kører efter en mand, som kører usikkert - det viser sig, at han er kraftigt spirituspåvirket. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi er sammen med en gruppe kollegaer på spirituskontrol i et sommerhusområde på en lun sommeraften. En person er så påvirket, at Henrik må tilkalde forstærkning for at få styr på manden.

dk4

21:15  

Mik Schacks Public Service
I Albertslund ligger boligafdelingen -Alberts Have- med helt nye almene boliger. Her bor folketingsmedlem Mattias Tesfaye fra Socialdemokraterne. Men hvorfor bor han til leje i en såkaldt almen bolig, og hvorfor bor så få folketingsmedlemmer i almene boliger, når det for en stor del af befolkningen er den foretrukne boligform? Det vil Mik Schack meget gerne vide, når han er på besøg hos Tesfay. Men der er også noget med et snelaug og andre opgaver, som beboerne selv tager sig af. Hvad det er for noget, og hvordan århusianeren og murersvenden Mattias Tesfaye er endt i Albertslund, i Folketinget og hos Socialdemokraterne - det får vi også vide, mens Schack og Tesfaye tager det helt nye køkken i brug.

22:05  

Sportsdans
Danmarks største dansekonkurrence, Copenhagen Open, er i år vært for Europamesterskabet i 10 dans. Festlighederne finder sted i Tivoli Hotel og Congress Center hvor 27 par, fra ligeså mange lande, er mødt op for at kæmpe om titlen som Europamestre 2016. Danmark er repræsenteret af det lokale par, Nikolaj Lund og Marta Kocik, hvis klare mål er, at nå i den eftertragtede finale. Sidste år endte de uden for finalen på en 8. plads, men med afbud fra bl.a. de regerende mestre, bliver der på ny åbnet op intens kamp om finalepladserne og dernæst podiepladserne. Hvor langt kan de dobbelte danmarksmestre kæmpe sig op i et stærkt internationalt felt? Se med når dk4 blænder op for endnu en fantastisk danseaften fra EM 10 dans 2016.

Kanal 4

21:00  

6 dage, 7 nætter
Amerikansk romantisk komedie fra 1998. Den effektive og ambitøse magasinredaktør Robin Monroe og hendes kæreste Frank Martin forlader New York for at nyde en uges ferie i et tropeparadis. Robin og Frank har været sammen i tre år, så da han frier til hende på deres ferie, siger hun ja. Robins romantiske ferie bliver imidlertid afbrudt, da jobbet betyder at hun må tage en dag til Tahiti på en fotooptagelse. Grundet hastværk er Robin tvunget til at hyre den noget vrantne og lidt drikfældige pilot Quinn Harris til at flyve hende til Tahiti, til trods for at de straks føler antipati mod hinanden. Undervejs tvinger et voldsomt uvejr Quinn til at nødlande på en ukendt, øde ø. Og med et smadret landingsstel er det umage par tvunget til at blive på øen. En eftersøgning giver ikke noget resultat, og hjemme på hotellet bliver Frank og Quinns kæreste, Angelica, efter adskillige dages forgæves søgen enige om at opgive håbet om at finde Robin og Quinn i live efter deres flystyrt. På den øde ø må Rob

23:05  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Tæt på livetNår man er tre forældre, der skal få deres kalendere til at passe sammen, kan hverdagen nogle gange gå lidt for meget op i, hvem der gør hvad. Louise og Silas føler, at deres gamle, tætte venskab drukner i praktik, efter de er blevet forældre sammen. Kan de overhovedet finde tilbage til at være "bedste venner" igen? På trods af de udfordringer, familien tumler med, vælger de alligevel at inseminere Louise for anden gang, for de drømmer stadig om at få endnu et barn sammen. Til familien store overraskelse går insemineringen lige så nemt som første gang, og pludselig er Louise gravid for anden gang med Silas og Johannes " og denne gang er det den anden far, der har doneret sæd og bliver barnets biologiske far. Den hurtige graviditet giver drengene stof til eftertanke, og især Silas virker chokeret over at skulle være far igen.

Kanal 5

21:00  

Con Air
Amerikansk actionfilm fra 1997. Da USA's farligste fanger skal transporteres til et nyt og flugtsikkert fængsel med det specialbyggede transportfly Con Air, er Cameron Poe, som lige er blevet løsladt, med ombord. Pludselig involveres han i et hensynsløst kapringsdrama, hvor en gruppe fanger ledet af Cyrus "The Virus" Grissom tager fangevogterne som gidsler. Politibetjenten Vince Larkin prøver at bekæmpe flykaprene fra jorden, men samtidig skal han holde sine emsige overordnede i skak, de vil nemlig sprænge flyet i luften.

23:25  

Born to Raise Hell
Amerikansk actionfilm fra 2010. En hårdkogt Interpol-agent får til opgave at stoppe våben- og narkotikasmugling i Østeuropa. Under en undersøgelse af en russik våbenhandler havner hans team midt i en ildkamp mellem to rivaliserende bander og en af hans mænd bliver dræbt. Fuld af vrede begiver han sig ud i et voldsorgie for at hævne sin ven.

dk4

00:35  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

01:05  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

01:30  

Astronaut Andreas Mogensen
På dk4 fortæller astronauten Andreas Mogensen om de fascinerende oplevelser, da han var på arbejde i rummet i september sidste år. Lige siden russeren Gagarin var det første menneske i rummet i 1961, og amerikaneren Armstrong som den første satte foden på Månen i 1969, har rumfart og senere rumforskning og rumfartsindustrien været fascinerende og optaget mange mennesker i hele verden. I 1976 blev der i Gentofte født en dreng, som allerede i sine unge år satte sig det mål, at han ville op i rummet og prøve at opholde sig i vægtløs tilstand. Hans navn var Andreas Mogensen. Allerede i en alder af 25 år blev han rumfartsingeniør i London - og otte år senere færdiggjorde han sin Ph.d. i rumfart fra University of Texas i Austin i USA. På samme tid blev der i Danmark igangsat et projekt, der havde til formål at få optaget en dansk astronaut i det europæiske astronautkorps hos ESA i Køln. Flere hundrede unge aspiranter meldte sig, og der var overraskende mange kvalificerede. Det endte med, at

02:30  

I udenrigspolitisk selskab
Det er meget få, der i dag påstår, at klimaforandringer ikke er menneskeskabte. Det er især udledningen af CO2-equivalente gasarter, der påvirker vores klima i retning af global opvarmning -" og det i sådan en grad, at nogle egne i perioder bliver ramt af varmegrader så høje, at det er menneskeligt umuligt at opholde sig uden for, andre steder rammes af voldsomme oversvømmelser og orkaner. Derfor var det glædeligt, da 195 nationer kunne vedtage en bindende aftale for, hvordan man ville reducere verdens CO2 udledninger på det globale klimamøde COP 21 i Paris og dermed forpligte hinanden på at begrænse den gennemsnitlige globale opvarmning med under 2 pct. frem til 2100. Charlotte Flindt Pedersen ser nærmere på resultaterne af COP21 og på, hvad aftalen vil betyde for verdens klima, når hun har besøg i studiet af professor og forsker i havbiologi Katherine Richardson. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

03:00  

Det handler om følelser
Hver dag er der 2-3 personer, der begår selvmord. Ét menneske forlader livet -" og andre står tilbage -" forladt i livet. Hvor kan man få hjælp, hvis man har selvmordstanker? Hvor kan man henvende sig som pårørende? Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål, som Michele Lauritsen ser nærmere på i dette program Medvirkende i programmet er: Morten Thomsen, stifter af Livslinien i 1994. Han forsøgte selvmord i 1992. Og Rikke Plesner Jacobsen, psykoterapeut. Hendes far begik selvmord i 1995. Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

03:30  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

04:00  

Forskningsmagasinet
-Coaching-. Det ord har vi hørt oftere og oftere igennem de seneste ti år. Folk går til coach for at få styr på deres liv. Men faktisk har fænomenet -coaching- næsten hundrede år på bagen, og en dansk forsker har fornyet den klassiske coaching. Denne forsker får Niels Ebdrup besøg af i -Forskningsmagasinet-. Men hvad går coaching egentlig ud på? Hvad kan man få ud af at gå til coach? Hvornår og hvordan opstod coaching? Hvordan har coaching udviklet og ændret sig frem til i dag? Hvad med kritikken af coaching? Niels Ebdrup stiller spørgsmålene, og svarene leveres af professor Reinhard Stelter fra Københavns Universitet. -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: -Hvorfor går tiden hurtigere, når vi bliver ældre?-

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika, hvor der findes mange forskellige slags bukke. Jagten foregår i henholdsvis Eastern Cape og i Limpopo, hvor Claus Danielsen og Steen Andersen efterstræber en stærk bush-buk, en adræt lille bjergbuk og en abnorm -rødbuk- som hver for sig indrammer en del af det afrikanske bukkeeventyr. Øvrige medvirkende er: Jamie Renton, Professionel jæger Herman Lubbe, Chef-PH, Matswani Safaris Fann van Schalkwyk, Professionel jæger

Kanal 4

00:05  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Nadia-Shila trænger til at lægge fortiden bag sig og tager derfor ud for at kigge på et hus, som, hun håber på, kan blive hendes nye hjem. Selvom det er anden gang, Natascha Linea skal være mor, er det første gang, hun skal tage sig af en nyfødt på egen hånd. Derfor gør hun alt for at forberede sig. Sonny har ramt et økonomisk nulpunkt. Han skal træffe nogle svære beslutninger, og han henter hjælp og gode råd fra sin mormor for at komme på fode igen. Martinna har boet i kollektiv lige siden, hun blev mor til Milan. Men nu er huset sat til salg, og spørgsmålet er nu, hvor og hvordan den lille familie skal bo fremover?

01:05  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Evelyn overrasker Adrian da han vender hjem fra hospitalet. Sebastien opmuntrer Carmen til at blive venner med Jacklyn. Zoila er chokeret over en hemmelighed, som Genevieve har holdt skjult for hende. Marisol får nogle overraskende informationer omkring Jesses tidligere bekendtskaber.

02:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har brugt hele sin sommer i det pulserende New York. Men inden hun er klar til at tage det endelige skridt og flytte til storbyen, beslutter hun sig for at tage tilbage til BlueBell for at ordne en sidste ting. Til hendes store skuffelse er der ingen, udover Lavon, der er glade for at se hende igen. I et desperat forsøg på at få Brick til at give hende en god udtalelse, går hun med til at hjælpe med at finde George. Zoe er ikke helt sikker på, hvad besøget i BlueBell kommer til at betyde, men hun er overbevist om, at det nok skal blive godt.

03:00  

House
Amerikansk dramaserie. Ambers tilstand er kritisk. Wilson kan ikke forstå, hvad han og House lavede på en bus midt om natten, og House kan heller ikke huske det. House forsøger desperat at huske hvilke symptomer, han observerede før ulykken hos Amber.

03:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory er stadig ked af sit brud med Dean, og bliver vred på Lorelai, da hun opdager, at hun er begyndt at se Max igen. Dean fortæller Lorelai, at han slog op med Rory, fordi hun ikke kunne sige "jeg elsker sig" til ham. Det får Lorelai til at tage en alvorlig snak med Rory om vigtigheden af at kommunikere sine følelser ærligt og klart.

04:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En voldsom isstorm bringer en række traumatiserede patienter til Seattle Grace hospitalet. Samtidig dukker en mystisk militærlæge op, og han får Cristina til at spærre øjnene op. Pludselig finder lægerne ud af, at Seattle Grace ikke længere anses som et af landets bedste undervisningshospitaler. Meredith og Derek funderer over begrebet at 'leve ykkeligt til deres dages ende'.Vil Meredith og McDreamy leve lykkeligt til deres dages ende? Får George nogensinde sin læge-eksamen, og vil Cristina finde kærligheden igen? 5. sæson af den Emmy-vindende dramaserie er nu skudt igang.

Kanal 5

01:30  

Quantico
Amerikansk dramaserie. Med udgangspunkt i et kæmpe terrorangreb på Grand Central Station i New York og FBI-rekruteringscenteret i Quantico, hvor et 20 ugers udskilningsforløb skal finde de bedste af de bedste til at varetage USA's sikkerhedsmæssige fremtid, følger vi syv kandidater og deres mentorer, som ofrer alt, og mere til, for at bibeholde sin plads på holdet: Alex har søgt FBI for at finde svar på sin fortid, Numah er muslim og lever et dobbeltliv, Simon er den første åbne homoseksuelle rekrut, Erik er mormon og lever i skyggen af sin fortid, Shelby er forældreløs og opvokset på børnehjem, Ryan har en fortid i mililtæret og Caleb er ud af en FBI-familie og dermed presset til det yderste for at komme igennem nåleøjet. Men en af dem er på den 'forkerte side', spørgsmålet er bare hvem?

03:20  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række bloggere og internetdebattører bliver myrdet og efterlader holdet med en kæmpe profileringsopgave.

04:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række midaldrende mænd bliver overfalet i Morgans tidligere naboloag, og et spor fører tilbage til holdet.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. Aftenens afsnit sætter fokus på, hvor vigtigt samarbejde og teamwork er, når ambulancebehandleren Simon skal behandle en kvinde med brækket hofte, og når brandholdet må kæmpe med storbrand på Værrebro Skole.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010031