dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. marts 2016

dk4

05:00  

Kierkegaards Kartel med Anders Kingo
Anders Kingos far var seminariemand, og han var indehaver af 3. udgave af Kierkegaards samlede værker, men fik den aldrig læst. Da han en dag sagde til den 14årige søn, at han skulle læse Kierkegaard, når han blev gammel nok -" ja, så var sønnen selvfølgelig i gang med Kierkegaard dagen efter. Forståelsesgraden var lav, men det blev den ikke ved med at være. Kingo har skrevet doktorafhandling om Kierkegaard, har udgivet flere bøger om filosoffen og har i øvrigt været primus motor for et stort antal kurser og studiekredse om Kierkegaard. I studietiden på Aarhus universitet var professor Johannes Sløk den store inspirator. Senere foretog Kingo dog et opgør med Sløks stadietænkning. Hvad det går ud på, fremgår af programmet, lige som samtalen med Pia Søltoft i øvrigt giver et indblik i sognepræst Anders Kingos interesse for og beskæftigelse med Søren Kierkegaard. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født.

05:30  

En verden af bowling

06:00  

EU på virksomhedsbesøg
Jørn Dohrmann, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, mødes med Svend Brodersen, ejer af Gram Slot. Jørn er nysgerrig på, hvordan Danmarks største økologiske landbrug drives og trives i EU. Jørn Dohrmann håber, at besøget hos Svend Brodersen, Gram Slot, vil berige begge parter med indsigt i hinandens virke. Medvirkende: Gæst, Jørn Dohrmann , Svend Brodersen

06:30  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på vand. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Naturligvis
Denne gang i Naturligvis får vi besøg af akupunktør Kim Haugaard, som vil overraske de fleste med sin påstand om, at meridianbanerne (energibanerne i kroppen) ikke findes. Det vil sige, at forudsætningerne for akupunkturens virke er forkert, jævnfør Kim Haugaard. Se med og få en rigtig god forklaring. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patie

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

08:55  

Aktuelt Kvarter
Manden midt i dramaet, De Konservatives formand Søren Pape, er gæst i "Aktuelt kvarter". Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Gideon undersøger Amandas fortid. Få også fortællingen om, hvordan Olivia og Fitz mødtes for første gang og hvordan hver af Olivias medarbejdere blev en del af hendes team

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Buddy laver sit absolutte yndlingsmåltid Fettucine Alfredo a la Buddy, Saltimbocca og hans favoritdessert Tiramisu.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Bobbys båd forsvinder, som han og Jules genfinder deres alter egoer 'Blacktop' og Gumshue' for at finde den.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie glæder sig til, at deres 25 års High School-jubilæum står for døren. Debbie kan prale med, at hun er flyttet ind i Hidden Hills, men hun ved samtidig, at hun ikke kan undgå at mødes med sin arvefjende Tina. Martys gamle skoleband, som spiller tungmetal, er blevet bedt om at spille til festen, men denne stjernestund bliver hurtigt reduceret til en krise.

06:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet skal Stand-up komikeren Audrey Castaneda og sangerinden Inez Cavilanes kæmpe om hvem af dem der kan imponere michelin-kokken Thomas Rode mest med deres yndlingsret. Se hvem der vinder når Audrey laver Cote de Boeuf med jordbærsalat og Inez forsøger sig med "Røget Fish 'n' Chips". Og se hvad der sker når Rode udfordrer pigerne med de skal binde en kylling op.

06:50  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Rode får i aften besøg af sangerinden Christina Chanee og tv-værten Anne Lindfjeld, der skal kæmpe om hvem af dem der kan imponerer Rode mest med deres yndlingsret. Se med når Anne laver nøddepaneret rødspætter med stegt kål og råkostsalat og når Christina Moules Frites (Muslinger med pomfritter). Se hvem der vinder og skal drikke champagne med Rode og hvem der taber og skal tage opvasken, og se hvad der sker når Rode udfordrer pigerne i at rense en fisk for indvolde.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Der er store maver, og der er små maver. I dag skal der bages til de allermindste maver. De fire tilbageværende bagetalenter skal nemlig bage kager til bamsernes te-selskab " og man skal ikke have alt for store tommelfingre, når der skal pyntes kager i mini-format. De tre, der imponerer dommerne mest, går videre til den vigtige ugefinale i morgen.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. I ugefinalen vil de professionelle konditorer overraskes! De sidste tre bagetalenter skal kreere en kage, som ligner én ting udenpå " men når man skærer i eller smager på den, så får man noget helt andet. Thomas Mygind styrer bageløjerne, mens dommerne Marianne Valentine og Allan Andersen suverænt bestemmer, hvilken bager der overrasker så meget, at vedkommende går videre til den endelige finale.

 
dk4

09:15  

Reklameinfo

09:25  

Teatermøde med Peter Langdal
Han var dansk teaters vidunderbarn i 80'erne. Fornyeren og provokatøren, mente mange. Han iscenesatte Holberg og Shakespeare. Han gav Ibsen en frisk hånd, og lod alle personerne i Molieres -Misantropen- spille af kvinder. Siden blev han teaterchef på Betty Nansen Teatret, og det er han stadig. I de sidste par år har krisen kradset lidt, både den økonomiske og den kunstneriske. Er det bare et lille bølgeskvulp eller hvordan? Peter Langdal er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

09:55  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

10:30  

Reklameinfo

10:45  

Øhrgaard med Becker-Christiansen og Wive

11:30  

Dansk-tysk med Matlok
Hun er født i Slesvig i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Hun har studeret i København og taler perfekt dansk. Men hun er også -dansk- minister i en tysk regering -" nemlig i delstaten Slesvig-Holsten, hvor Anke Spoorendonk fra det danske mindretals parti SSW er minister for kultur, justits og Europa. I denne udgave af -Dansk -" tysk med Matlok- møder Siegfried Matlok Anke Spoorendonk i -Det Sønderjyske Værelse- på Christiansborg i København for at tale med hende om, hvordan det er at være -dansk- minister i en tysk regering, men også om det danske mindretals situation syd for grænsen. Hvad er missionen for mindretalsarbejdet nu om stunder? Hvad er perspektiverne for mindretallene i de forskellige andre grænselandsregioner i Europa?

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Alle vennerne samles efter en traumatisk begivenhed, som styrker båndet mellem dem. Adrianna er fanget under den sammenstyrtede scene, og Navid beslutter at komme hende til undsætning på egen hånd. Silver får dårlige nyheder fra sin læge og overvejer at begå selvmord.

11:10  

Gilmore Girls
Lorelai går glip af Stars Hollow vinter karneval fordi Richards gamle mor, Bedste, uventet kommer på besøg. Under en middag på kroen kommer Bedste med en overraskende oplysning. Jess nægter at ledsage Rory til karnevallet, men ændrer mening, da han finder ud af, at hun måske i stedet vil deltage sammen med Dean.

Kanal 5

09:35  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Pigerne leder efter beviser, mens Alison laver en aftale. Spencer tager sig en tiltrængt pause.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle og Felicity får Oliver til at returbenere til Sterling City. Og ved sin hjemkomst opdager han, at Isabel Rochev står for at overtage Queen Consolidated.

11:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver går benhårdt efter China White og hendes partner, Bronze Tiger, da de stjæler medicin som skal bruges på et hospital.

dk4

12:00  

Den sunde krop
Et velfungerende åndedræt stimulerer og masserer knogler, led og muskler omkring bækken, nakke, skuldre og hele rygsøjlen, og i dette program guider fysioterapeut Lotte Paarup dig til at få et bedre åndedræt. Lotte har skrevet flere bøger om træning af åndedrættet, der er et af hendes kerneområder.

13:05  

Reklameinfo

13:10  

Golf på Mallorca

13:40  

Europamagasinet

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

14:45  

Aktuelt Kvarter
Manden midt i dramaet, De Konservatives formand Søren Pape, er gæst i "Aktuelt kvarter". Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

Kanal 4

12:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Tropperne ankommer til Afrika, hvor Tanya og Dr. Hanson prøver at redde en såret sergent. Claudia Joy bliver hjemme, mens Denise og Jackie besøger sergentens familie. Roland finder ud af, at Charlie er i et forhold.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Fitz og Mellies børn slutter sig til dem for at deltage i et tv-interview i Det hvide Hus. I mellemtiden søger Adnan bistand fra Harrison, og Rowan råder Olivia til at stoppe sin undersøgelse.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Christopher betror sig til Bobby om, at han har vanskeligt ved at vælge mellem de to kvinder, som han elsker. John Ross griber til afpresning for at få overtaget i styrkeprøven med et familiemedlem, men J.R. beslutter at gribe sagen an på sin egen facon.

Kanal 5

12:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En lille pige findes i en busk med en alvorlig skade i hovedet. Da detektiverne finder en afslørende rulle film på gerningsstedet, ledes mistanken hen på det pædofile miljø.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Tre mænd, dømt for et mord tilbage i 1991, bliver løsladt fra fængslet da retten omstøder deres domme. Det bliver imidlertid en sag for Horatio og CSI-holdet, da nogen begynder at myrde dem én efter én.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En familie på tre forsvinder sporløst fra deres forstadshjem, og ingen fremsætter krav om løsepenge. Efterforskningen afslører at familiefaderen er arbejdsløs, og muligvis ernærer sig gennem narkohandel.

dk4

15:05  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Dit dk4

17:30  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

Kanal 4

15:00  

Singleliv
Dansk reportageserie. Serina skal på date med en ældre fyr, og for at der skal være lidt at tale om mødes de på Eksperimentariet. Alligvel bliver daten en af de værste Serina har oplevet. Vejlepigen Maija tager på lækker og romantisk spadate med en sød fyr, som hun rigtig gerne vil mere end bare flirte med.Frederiksbergsinglen Cecilie tager på naturdate og forsøger sig som spejder. Sammen med sin fynske date får hun øvet sine båltændingsevner. Den voksne singlekvinde Linette tager på salsatek for både at danse og møde mænd.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Basim og Anne-Grethe Bjarup Riis skal indrette det mest intime rum hos to familier, nemlig soveværelset. Basim har store planer. Han vil åbne familiens soveværelse op med ny farve på væggen og et kæmpe Europakort, men hvad sker der, når han pludselig rammes af en kreativ blokade? Det kører for Anne-Grethe, der vil skabe en blodrød kærlighedshule fyldt med østens mystik. Men er det mon for stor en mundfuld for familien?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe beslutter sig for at tage til New York. Men en nødsituation kræver hendes lægelige ekspertise og pludselig får hun en uventet rejsekammerat med på turen.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. På Valentines Dag får CSI-holdet både en smagsprøve på det værste og bedste i livet.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En demonstration mod politiets metoder udvikler sig, og holdet sættes under pres for at opklare sagen.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En undsluppen fange drager mod New York for at få hævn over sin stedsøn, hvis vidneudsagn satte ham bag tremmer. Det udvikler sig til en dramatisk gidseltagning, der også involverer Benson.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Lungau i Salzburgerland vækker en følelse af alpe-sommer hos enhver besøgende. Det er også et historisk område - her gik en gang den berømte Romervej fra Salzburg over Radstädter Tauern gennem Mauterndorf og syd på. Det lykkedes faktisk at få romerne til at betale for at passere -" på sin vis den første vejafgift (på tysk: Maut), og dette har givet byen navn. Vi skal også til Salzburgland -" her vækker et herligt landskab begejstring; stejle klippevægge, de blide Nockberge og alpeenge så langt øjet rækker. Musikalsk er det Beatrice Egli, Die Gesch

18:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

19:00  

I udenrigspolitisk selskab
Med loven om Færøernes Hjemmestyre af 1948 blev Færøerne anerkendt som en selvstyrende del af det danske rige. Hjemmestyreloven omfatter ikke forsvars-, justits- og udenrigspolitik, der hører under Kongeriget Danmark. Men den 29. marts 2005 underskrev Færøerne og Danmark en fælles principerklæring om Færøernes medvirken og inddragelse i udenrigs- og sikkerhedspolitikken. Det var en anerkendelse af særlige færøske udenrigs- og sikkerhedspolitiske behov. Men hvilke udenrigspolitiske interesser har Færøerne egentlig? Hvilke særlige udenrigs- og sikkerhedspolitiske forhold gør sig gældende? Det ser Charlotte Flindt Pedersen nærmere på sammen med Sjurdur Skaale, folketingsmedlem for partiet Javna_arflokkurin - lighedspartiet. Sjurdur Skaale er også medlem af udenrigspolitiske nævn og Nordisk Råd. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

19:30  

Q møder Peter Aalbæk
Da dansk film fandt vej ud i det internationale rum i 90'errne, var Peter Aalbæk Jensen en af bagmændene. Han førte sig frem med høj cigarføring og store visioner. Henrik Qvortrup har mødt Peter Aalbæk til en samtale.

20:30  

På loppis med Laura
Brugte ting hitter i stor stil bland danskerne. Har du ikke selv tid til at støve rundt på loppemarkeder og i haller med brugte ting, findes der mange små butikker, der allerede har gjort arbejdet for dig. En af dem er Smukt Brugt, hvor indehaveren Laura Hee Køster Andersen sælger både design og kitsch. Vi følger Laura, når hun tager på -loppis- i Sverige, hvor hun besøger Trollets i Malmø, tager på loppemarked med det svenske Lions Club og til sidst lægger vejen forbi Salon Pantalong, der bl.a. har specialiseret sig at istandsætte gamle havemøbler. Se med og bliv inspireret.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Chef-kirugen tager en beslutning, der chokerer hele hospitalet. Cristina (bill.) og Owen forsøger i mellemtiden at få ro på deres forhold. Og April kæmper med sin nye rolle, som hun ikke synes er så let, og så opdager kirurgerne, at selv rutineoperationer kan være vanskelige.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det den store finaledag, og Anne-Grethe Bjarup Riis og Basim er begge opsat på at vinde. Hele ugen har Anne- Grethes indretning været lidt for vild for familien. Mon hun i dag er heldig og kan ramme plet med sit bud på en stue fyldt med kunst, loppefund og farver. Basim tager et stort sats, når han skifter familiens elskede nye sofa ud med europa-paller. Bliver det Basim eller Anne- Grethe, der går hjem som vindere af Dit Hjem i vores hænder?

20:00  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard bliver splittet mellem at være ærlig eller selvisk, da Stuart spørger ham til råds om sin kommende date nr. 2 med Penny. Wolowitz opdager, at der er en alvorlig fejl ved det toilet, som han har designet til NASA og den internationale rumstation.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene har fået et prestigefuldt tilbud om at tilbringe sommerferien med at arbejde ved en forskningsstation på Nordpolen. Men Pennys reaktion på den nyhed får Leonard til at tvivle på, om han nu også har lyst til at tage med.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon opdager, at Leonard, Raj og Howard forfalskede forskningsresultaterne af hans arktiske ekspedition medfører det, at han må vende hjem til Texas i vanære. Fyrene følger efter ham, hvilket spolerer Leonards chance for en romantisk møde med Penny.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Howard sætter deres tegneserier på højkant i et væddemål om arter af fårekyllinger. En romantisk aften, som lader en del tilbage at ønske, plager Leonard og Penny.

20:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. De kække drenge. Der bliver kæmpet om pengene, når gamemaster Pelle Hvenegaard udfordrer vennerne Filip Emil Nielsen, 23 år, og Philip Schandorff, 22 år, i spillet om kufferten med de 100.000 kroner. Philip og Filip har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. De næste 30 timer skal vennerne nu gøre alt for at holde på deres hemmelighed gennem en række af benhårde forhør, hvis pengene skal forblive deres. De to sportstrænede drenge lægger en snedig plan og får en fordel med et stop på hele 23 minutter, der giver dem en enorm aktions-radius, og efterforskerne får nok at se til i forsøget på at klarlægge, hvor drengene har været. Også i afhøringerne kæmper afhørerne med de kække drenge. Se med, om Filip og Philip kan klare presset, når efterforskerne tager en politihund i brug.

dk4

21:00  

Livsværdier

21:30  

Dansktop Prisen 2016
I -Bag om Herning- inviterer Kirstine Sideroff Larsen dk4s seere med backstage på Dansktop Prisen 2016 og giver et indblik i, hvad det kræver af planlægning og koordinering at stable så stort et event på benene -" og for at fortælle, hvad der i det hele taget sker bag scenen. Kirstine følger naturligvis finalisterne i Dansktop Talent fra de ankommer til Boxen om morgenen, til vinderen er fundet om aftenen. Det bliver også til en snak med de etablerede dansktop-kunstnere, som Dario Campeotto, Bjørn Tidmand, Richard Ragnwald, Dorthe Kollo, Keld & Hilda, om den historie, der knytter sig til sangen, de skal synge til aftenens show. Og så skal Kirstine på den røde løber og høre, hvad alle de andre dansktop-kunstnere glæder sig til ved aftenens show.

22:30  

Gensyn på dk4

23:00  

Kolonihaveliv

23:30  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! I det nyeste program kigger vi på spillene - This War of Mine The Little ones - Yom Clancy's The Division Open Beta Preview - American Truck Simulator - Sebastien Loeb Rally EVO - Resident Evil Zero HD remaster - Unravel

Kanal 4

21:00  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

21:55  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Nadia-Shila trænger til at lægge fortiden bag sig og tager derfor ud for at kigge på et hus, som, hun håber på, kan blive hendes nye hjem. Selvom det er anden gang, Natascha Linea skal være mor, er det første gang, hun skal tage sig af en nyfødt på egen hånd. Derfor gør hun alt for at forberede sig. Sonny har ramt et økonomisk nulpunkt. Han skal træffe nogle svære beslutninger, og han henter hjælp og gode råd fra sin mormor for at komme på fode igen. Martinna har boet i kollektiv lige siden, hun blev mor til Milan. Men nu er huset sat til salg, og spørgsmålet er nu, hvor og hvordan den lille familie skal bo fremover?

22:55  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

23:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Chef-kirugen tager en beslutning, der chokerer hele hospitalet. Cristina (bill.) og Owen forsøger i mellemtiden at få ro på deres forhold. Og April kæmper med sin nye rolle, som hun ikke synes er så let, og så opdager kirurgerne, at selv rutineoperationer kan være vanskelige.

Kanal 5

21:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt udenfor banen. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for medaljehåbet til OL i Rio, svømmeren Jeanette Ottesen, og Danmarks bedste bordtennisspiller, EM, VM, OL-medaljevinderen Michael Maze. Denne gang dyster Maze mod Juhl og Nikolaj Stokholm i servetesten på bordtennisbordet. Ottesen og Uffe Holm kommer en tur på politiskolen. Og så kæmper Uffe og Stokholm om, hvem der bliver sæson tos nye vimpelgymnastik-konge. Ottesen og Maze battler i 5. Halvlegs eget 100 meter løb, Superspurten. I den store finale vender den norske mester Henning Vesterby tilbage for at kæmpe mod Skibby og Stokholm i sumobrydning.

22:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. I aftenens afsnit af De Beskidt Helte, er der gensyn med spuleoperatøren Ib. Han skal spule et rensningsanlæg rent, og støder på lidt af hvert, som folk skyller ud i kloakkerne. Sanitørerne Allan og Marc bliver sendt ud på en noget anderledes og farlig opgave, de skal gøre rent efter duer, i et højt vandtårn hvor stanken er så fæl, at Marc er tæt på at kaste op. Vagtlederen, Martin, tager en tur til Nordsjælland, hvor en kæmpe brand er opstået efter et lynnedslag, og imens brandvæsnet kæmper med flammerne skal Martin vurdere hvor meget der står til at redde. Vi skal også møde to nye medvirkende - den 27 årige sanitør Casper, der skal forsøge igen at sikre et værtshus efter det har været brændt ned og skadedyrseksperten, Kim, der skal ud og redde et museum, der er ved at blive ædt op af borebiller, men det kan være svært at holde fokus på selve opgaven"

23:00  

Hælerjagt
Krimidokumentar. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det, der stjæler cyklerne, og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland. 70% af danskerne svarer ja til at have købt varer på Den Blå Avis uden at bede om kvittering, så hvordan står det egentlig til med os danskere? Er vi tilbøjelige til at købe uden kvittering, hvis bare tilbuddet er godt nok? Og hvad gør vi, hvis vi ser, der bliver stjålet noget på offentlig gade? Sverre sender en falsk cykeltyv på gaden som ved højlys dag skal stjæle cykler. Med værktøjet i orden går han i gang med at bryde cykler op, mens det hele bliver filmet med skjult kamera. Mange går forbi uden at gøre noget, men nogle stiller op og spørger den falske tyv, hvad han har gang i. Og alle dem, som siger noget til tyven,

dk4

00:00  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

00:30  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

01:00  

Søstrene Bisp
Per Øhrgaard er professor i tysk. Han har undervist på universitetet og på CBS og desuden formidlet sit fag bredt i offentligheden. Øhrgaard tager del i debatten om uddannelse og dannelse og politik, meget ofte med en lige linje til Goethe og Günter Grass, og i det hele taget forholdet til Tyskland og tysk historie. Men når Per Øhrgaard er gæst i studiet hos Marianne Christiansen i -Søstrene Bisp-, er det imidlertid som formand for Dansk PEN, for samtalens udgangspunkt er ytringsfrihed, og hvorfor det er vigtigt, at mennesker skriver og kan få lov at skrive. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Per Øhrgaard har valgt 2. vers af Grundtvigs salme, salmebogen nr. 78, Blomstre som en rosengård. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

01:25  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

01:50  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

02:25  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

03:20  

Seniormagasinet
Den 21. november er der deadline for alle danskere med hensyn til digitalisering af korrespondencen med det offentlige. Dvs. , at alle danskere fra november skal kunne modtage samtlige offentlige henvendelser i deres personlige e-boks. Hvordan skal det løbe at stablen? Er der undtagelsesmuligheder? Er der grund til panik, eller skal vi bare tage det stille og roligt, og hvilken hjælp kan vi eventuelt få? Der ser Georg Julin og Seniormagasinet nærmere på sammen med kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen Marianne Sørensen og næstformand i Danske Seniorer, Benny Lauersen. Programmet er produceret i samarbejde med Danske Seniorer

03:50  

Fiskemagasinet

04:30  

Er du til bøger?
Den ene var en excentrisk millionær og rejsekonge. Den anden var en lynende intelligent advokat, politiker og stridsmand. I efteråret 2013 kom der også en film om to af nyere dansk histories mest farverige personligheder, Simon Spies og Mogens Glistrup. Men efteråret bød også på to bøger om de to herrer, der både har begejstret og forarget danskerne. Flemming Chr. Nielsen har skrevet -Glistrup-, der er kommet i en ny og revideret udgave, og Søren Anker Madsen har samlet en række af Simon Spies mest markante citater i bogen -Spies -" i citater og billeder-. Hør to kendere fortælle om Mogens Glistrup og Simon Spies, når de er gæster hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Chef-kirugen tager en beslutning, der chokerer hele hospitalet. Cristina (bill.) og Owen forsøger i mellemtiden at få ro på deres forhold. Og April kæmper med sin nye rolle, som hun ikke synes er så let, og så opdager kirurgerne, at selv rutineoperationer kan være vanskelige.

01:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe beslutter sig for at tage til New York. Men en nødsituation kræver hendes lægelige ekspertise og pludselig får hun en uventet rejsekammerat med på turen.

01:55  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Belle har fået nok, og truer med at forlade Mr. Gold, hvorefter hun møder en person fra sin fortid. Dværgene arbejder i minen for at finde fe-støv. I eventyrlandet forfølger Rumleskaft en bande hensynsløse pirater, som har bortført hans kone.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. House vågner på en stripklub uden at vide, hvordan han er havnet der. Det går snart op for ham, at han har været involveret i en busulykke, og ufuldstændige billeder vælder frem i hukommelsen. En person han talte med var alvorligt syg, men han kan ikke huske hvem.

03:40  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Under en sightseeingtur i Stars Hollow viser Rory sin bedstemor, Emily, det skur hvor hun og Lorelai boede i mange år, og det chokerer Emily, at Lorelai hadede at bo hos dem i en sådan grad, at hun hellere ville bo under så kummerlige forhold. Emily beslutter derfor at indrette et lækkert værelse til Rory, så hun altid har et dejligt sted at være, når hun kommer på besøg. Lorelai opdager, at Lukes ekskæreste gerne vil have ham tilbage, og sætter sig for at få dem bragt sammen igen - Luke er imidlertid skeptisk.

04:30  

Greys hvide verden: Kærlighedsmaraton
Amerikansk dramaserie. Meredith og Derek arbejder tæt sammen om et Alzheimer klinikforsøg og Meredith indser, at hun endnu ikke er ovre Derek. Derek er dog sammen med sygeplejersken Rose og har besluttet at sælge den grund hvorpå han havde planlagt, at han og Meredith skulle bygge deres drømmehus. I et romantisk forsøg på at genskabe kærligheden med Derek, opridser Meredith planerne for deres drømmehus med stearinlys og venter længselsfuldt på hendes drømmemand.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet rykker til Philadelphia med lynets hast, da 'The Replicator' laver sin første fejl!

01:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række bloggere og internetdebattører bliver myrdet og efterlader holdet med en kæmpe profileringsopgave.

01:55  

Lottery Ticket
Amerikansk komedie fra 2010. Da den unge ghetto-dreng Kevin pludseligt står med en lotteriseddel med en meget stor gevinst på i hånden, øjner han muligheden for et nyt og bedre liv. Men de $370 millioner kan først indløses mandag morgen, så nu må Kevin forsøge at overleve en hel weekend med et rend af naboer og andre suspekte typer fra kvarteret, der alle gerne vil have en del af kagen. Instr.: Erik White.

03:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry bliver belønnet for at stoppe skyderiet ugen før, mens Jane stadig er stålsat på at komme væk.

04:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. I andet afsnit er ambulancemanden Simon ude ved en patient, hvor det bliver nødvendigt at sparke døren ind. Brandholdet bliver kaldt ud til en bilbrand i Tingbjerg, mens ambulanceholdet må klippe taget af en bil for at redde en kvinde.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070725