dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 27. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 27. februar 2016

dk4

05:05  

Portugisiske kulturperler
Porto er Portugals næststørste by og selvfølgelig centrum for portvinsproduktionen. Porto er delt i to af floden Douro.

05:30  

Viden om Literacy Live

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Bog og forfatter
I anledning af folkeskolens 200-års-jubilæum i 2014 udgav Danmarks Lærerforening bogen -Lærernes kampe -" kampen for skolen-.

06:30  

Kniv og gaffel

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika, hvor der findes mange forskellige slags bukke.

08:00  

Det handler om følelser
Nogle forældre oplever, at det gør ondt at blive mor eller far. Nogle af dise forældre har fået en efterfødselsreaktion. Hvordan føles det, når dét, der burde gøre en lykkelig, i stedet er fyldt ...

08:30  

Juice it op

Kanal 4

05:45  

Dog With A Blog
Avery, Tyler og Chloe reagerer på en uventet nyhed, da Stan overhører en samtale mellem Ellen og Bennett omkring en mulig familieforøgelse.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy tilbereder tre enkle opskrifter til uventede gæster: Caponata-dip, efterfulgt af spinat og ricotta-ravioli og Buddys hurtige og enkle stegte kylling.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Kitchen Boss
Buddy laver en pastasalat med kikærter og oliven, en italiensk pølsegryde med hvidløgsbrød og en chokoladebudding til sin fætter Vinny.

Kanal 5

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. "Union" er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan.

05:55  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Weaver og Bird-Kersee, tager ud i den store natur for at campere i en weekend. Debbie og Jackie gør alt for at weekenden bliver en succes for den ...

06:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Bird-Kersee-familien får Marty til at lære sig, hvordan man kører bil. De kan styre et rumskib, så hvor svært kan det være at køre en bil?

06:40  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Clark Gregg genoptager rollen som Agent Phil Coulson fra Marvels spillefilm, når han samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende ...

07:30  

TV-Shop

07:45  

Hunde på job
Dokumentarserie. I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række ...

08:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Efter en kamp mod Cyrus bliver Oliver dødeligt forgiftet. Fast besluttet på at få ham på benene igen, tager Felicity en drastisk og risikabel beslutning.

 
dk4

09:30  

Fit Talk
Erogi - find den, brug den Lucy Vittrup har en lang række uddannelser bag sig og er cand.mag. og coach. Gennem de sidste 16 år har hun arbejdet med high performance coaching, blandt andet af tv-værter, offentligt kendte personer, scenekunstnere og ledere i danske og internationale virksomheder. Nu skriver hun på en bog om erogi, der udkommer på forlaget Muusmann til efteråret, og vi kan ligeså godt nu prøve at forstå, hvad erogi er, for det kommer vi til at høre meget mere om. Lucy Vittrup er gæst i Fit Talk.

10:00  

Den runde krop
Effektiv træning til at holde formen, mens du er gravid, der også gør det lettere for dig at komme tilbage til dig selv, når du har født. Programmet er velegnet for alle og forudsætter ikke kendskab til pilates.

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

11:50  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Bloodborne The Old Hunters - Lego Marvel's Avengers - Legend of Heroes Trails of Cold Steel - The Mean Greens Plastic Warfare - Assassin's Creed Chronicles India

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:10  

Treasure Buddies - Hvalpene på skattejag
Amerikansk-canadisk komedie fra 2012. De søde hundehvalpe Rosebud, B-Dawg Budderball, Buddha og Mudbud lægger ud på deres største eventyr til oldtidsruinerne i Egypten. Med hjælp fra deres nye venner får hvalpene til opgave at undgå en række fælder, løse gåder og udforske en mystisk grav.Instr.: Robert Vince.

Kanal 5

09:20  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Thomas Andersen har fået arrangeret en skånelsesløs overlevelsestur, som skal ryste hans gruppe, Ghosthunting.dk, bedre sammen. Medlemmerne er dog absolut ikke særlig begejstrede for friluftslivet, og allerede efter få kilometers travetur, er der intriger i den lille gruppe. Hos Dansk Parapsykologisk Aspekt, er spøgelserne helt i fokus. Formanden Kim Søndergaards store drøm er gået i opfyldelse, for gruppen har fået chancen for en spøgelsesjagt på et af Englands mest hjemsøgte steder!

10:10  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Dansk Parapsykologisk Aspekt er på deres ultimative hunt i England! Det er på den berygtede og faldefærdige kro 'Ram Inn' i den lille by Wotton Under Edge. Stedet skulle være det mest hjemsøgte sted i hele England, og hærges eftersigende af et uhyggeligt åndeligt væsen, som voldtager sovende mennesker. Og man kan roligt sige det bliver DPA"s vildeste hunt nogensinde - ikke mindst for det nye medlem Mikkel, som i løbet af natten forelsker sig hovedkulds i et kvindeligt spøgelse. Også ghosthunting.dk tager i aften på deres drømmehunt, dog i mere hjemlige omgivelser. Det er i Sparbutikken i Hobro, som gemmer på mange dystre hemmeligheder, og hvor ikke mindre end to ejere har begået selvmord. Formanden Thomas Andersen har dog også en anden udfordring foran sig han vil nemlig fri til kæresten Karina, som en overraskelse i mørket.

11:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio søger hjælp hos den fængslede Memmo Fiero da han skal beskytte en kvindelig, mexicansk politichef mod en notorisk Mala Noche-snigmorder, der tidligere har myrdet hendes mand. Horatio får nogle interessante spor, der kan lede ham i retning af morderens sande identitet.

dk4

12:20  

Det' Kattens liv
Der lever over 500.000 vilde katte i Danmark. Mange af dem under kummerlige forhold. Kattens Værn har i mange år arbejdet på at forbedre livet for disse katte. En af dem, der hjælper er katteinspektør Jan Flesborg, der har arbejdet med at indfange og genudsætte katte i de seneste knap 30 år. Tag med ham på patrulje, hvor han blandt andet skal sætte en fælde op for at hjælpe en syg kat og sætte tre andre katte fri igen efter, at de er blevet kastreret.

12:45  

How2Scrap
Seerne har ordet! How2scrap har i to programmer givet ordet til seerne. Det betyder, at der ikke er noget specifikt emne som dagens tema. dk4's scrapbookingteam Pia og Rikke vil i stedet besvare spørgsmål i kategorierne: -¢ Materialer/Værktøj : Limtyper og Big Shot-maskine/dies mv. -¢ Base: Inspirationskilder -¢ Pynt: Bogstaver, hjemmelavet pynt og Washi-tape I inspirationsdelen giver den erfarne amatørfotograf Jørgen Bresson fif til, hvordan man tager gode fotos. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til nye, kreative måder at bruge fotos på.

13:15  

Viden om literacy

13:50  

Reklameinfo

14:00  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

14:30  

Reklameinfo

14:40  

Aktuelt Kvarter
Manden midt i dramaet, De Konservatives formand Søren Pape, er gæst i "Aktuelt kvarter". Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

Kanal 4

12:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith bliver brutalt overfaldet af en patient. Penny finder hende helt forslået og nu må lægerne skynde sig for at stabilisere hendes tilstand.

13:00  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Efter at Christa redder en kvindes liv på skadestuen, forsøger hun at overtale Neal til at udføre en vanskelig operation, der kan sikre en patients muligheder for at få børn. Mario kommer op at skændes med en patient, efter at han giver en diagnose, der kan ødelægge patientens hockey-karriere

13:55  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen. Men der er en tvist, for i dette program er alle vindere. I slutningen af hvert program står alle deltagerne over for en kæmpe følelsesmæssig overraskelse: Det par, der er blevet elimineret, får nemlig overrakt nøglerne til deres helt eget hus - det selv samme hus, som de har arbejdet på i den pågældende uge!

Kanal 5

12:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En tidligere "skygge-forfatter" står overfor at ville afsløre en kendt vampyrroman-forfatters hemmelighed. CSI opdager imidlertid, at de har mere end et mysterium at opklare, da en stuepige med vampyr-bid på halsen bliver fundet hængene fra lysekronen i et stort, tomt hus på en fjentliggende ø. Efterforskningen viser at offeret er blevet tappet for alt sit blod.

13:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

14:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En mand arresteres for at have angrebet sin gravide kone. Han anklager efterfølgende konen for at have drukket under graviditeten, og Benson opdager, at dette foster ikke er det første, der er blevet udsat for de ødelæggende følger af kvindens ukontrollerede alkoholmisbrug.

dk4

15:00  

Så skøn er... Schenna og Dorf Tyrol

15:25  

dk4 Schlagerfestival 2015
Voxxclub er sammensat af unge mænd fra Tyskland, Østrig og Schweiz. De mødtes tilfældigt, da de var med til at lave en musikvideo. I 2013 kom deres debutalbum -Alpin-, der formåede at blive på hitlisterne i ugevis og derefter var et yndet musikalsk indslag til den meget populærere oktoberfest. Det førte til en nominering ved ECHO-prisuddelingen i samme kategori som Santiano. Efter deres album nummer to -Ziwui-, er de for alvor spillet sammen, og man må sige, at deres energi formår at komme udover scenekanten. Nyd Voxxclub på dk4 Schlagerfestival 2015.

15:50  

Reklameinfo

16:00  

La' det gro
Foråret er over os - og snart står sommeren på spring. Rundt omkring i landets haver er der travl aktivitet, for det er nu, haven skal gøres sommerklar. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvad gør man, når projekterne driller? I dk4"s havemagasin "La" det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen -" stævne, til en snak om udvalgte haveudfordringer. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Med udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland - og en kolonihave i Hørsholm - viser haveeksperterne denne gang, hvordan man flytter to store rododendronbuske, får en varm terrasse med sydvæg til at blomstre og udvælger egnede Hortensia-sorter til sit bed. De giver også gode råd til haveejere, der har problemer med vandingen, når ferien står for døren. P

16:35  

Anne-Vibeke rejser
Anne-Vibeke Rejser -" Vintercamping i Østrig Vintercamping i Østrig er i manges øjne rigtig vintercamping. Kombinationen af sne, bjerge og lave temperaturer er vinter, når det er bedst. Anne-Vibeke besøger denne gang en af Kärntens bedste vintercampingpladser Schluga Camping, der ligger i den hyggelige by, Hermagor. Campingpladsen, der i dag drives af tredje generation er meget velholdt og har netop åbnet et luksus-wellness center. Få kilometer fra campingpladsen ligger Nassfeld, der er et hyggeligt skiområde. Det er Weissensee også, og her kan du stå på skøjter på en helt særlig måde. Vintercamping, skiferie og wellness går utrolig godt i spænd sammen på Camping Schluga. Anne-Vibeke, der denne gang camperer i en Hymer vintercampingvogn, giver også en masse gode tips til både vinterkørsel, opsætning af vinterfortelt og hvordan du får mest ud af dit fortelt.

17:05  

Reklameinfo

17:15  

Kniv og gaffel
-Kniv og Gaffel- besøger det stemningsfyldte Restaurant Sporvejen, hvor man både finder den klassiske burger og de lidt anderledes versioner som fx Guacamole- eller karryburger. Maden kan nyes ved små borde i bedste sprogvognstil

17:25  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

Kanal 4

15:00  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt 'åbne' adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby.

15:55  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Familiefaren Jesper er næsten døv. Han kæmper med at kunne forstå og kommunikere med sin fireårige søn, men også forholdet til kollegaer og kæresten Vivi er påvirket af hans dårlige hørelse. Hvis det lykkedes ham at høre igen, vil hele hans fremtid se anderledes ud. Silje på syv år er født hørehæmmet, og hun bliver hurtigt isoleret, når hun er sammen med sine legekammerater. Derfor drømmer hun og hendes forældre om, at hun kan få et lettere liv efter operationen.

16:55  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde den selvstændige og stor-snakkende Kathrine fra Nørrebro. Kathrine kom i en meget ung alder i et seriøst forhold med en ældre fyr. Det var spændende i starten, men efterfølgende kørte det af sporet, bl.a. fordi hun tog styring i forholdet og endte med at være hans mor fremfor hans kæreste. I mellemtiden har alle veninderne fået børn og Kathrine er nu den eneste single tilbage i vennekredsen. Caroline beslutter derfor at hjælpe Kathrine med at komme tilbage på dating-markedet og finde hendes indre prinsesse frem.

Kanal 5

15:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry forsøger at redde Caitlyn da Grodd kidnapper hende.

16:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Team Arrow overvejer Malcolms tilbud om at hjælpe til med at få ram på Brick. Felicity er imod planen, selv om holdet har brug for hjælp, hvis de skal redde de uskyldige indbyggere i den lovløse bydel. I et tilbageblik ser vi Malcolms rutsjetur fra godhjertet ægtemand og familiefar til koldblodig dræber efter mordet på hans kone.

17:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. S.H.I.E.L.D. opdager en farlig hemmelighed om ATCU og Wards planer om at angribe S.H.I.E.L.D. ændrer sig.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. I programrækken -_Musikalsk rejse-_ besøger vi denne gang Burgenland og regionen rundt om Neusiedler See. Neusiedler See i Burgenland er den vestligste slettesø i Europa og samtidig Østrigs største sø. Ved søens østbred breder Seewinkel sig -" den er en del af et steppeområde med et stort antal småsøer og er fredet under navnet Nationalpark Neusiedler See -" Seewinkel. Området grænser op til Ungarn med pittoreske småbyer. En smuk og inspirerende musikalsk rejse på dk4.

18:30  

Sommersang i Mariehaven
Denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven byder igen engang på toppen af poppen, når det gælder populærmusikken i Danmark. Birthe Kjær er selvskreven som solist, når Helge Engelbrecht på hjemmebane inviterer indenfor og op på den store scene i Mariehaven i Ansager, og hun har som sædvanlig publikum i sin hule hånd. Sammen giver Birthe og Helge i øvrigt nyt liv også til den evigtgrønne "Den Gamle Gartners Sang" -" og fællessangen når nye muntre højder i Vestjylland. I dette program medvirker også sangeren Kim Schwartz med to stærke sange fra eget sangkatalog, og så præsenterer Helge Engelbrecht samtidig et nyt medlem i sit store sommersangsorkester Neighbours & Friends, nemlig sangeren og banjospilleren Sine Bach Rüttel. Maries Festival Band er som altid leveringsdygtig i kendte ord og toner og har svært ved at skrue ned for charmen, og det samme er tilfældet med sangeren Bjarne Langhoff, som får sin debut i Mariehaven. Medvirkende: Birthe Kjær, Kim Schwartz, Sine Bach Rüttel, Maries

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox
I denne udgave af Schlagerbox kan man se nogle af de nyere videoer med Peter Michael, Rosanna Rocci og Laura Wilde - alle kunstnere, der er blevet præsenteret for det danske publikum på Schlagerfestival i Horsens.

Kanal 4

18:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie har inviteret en af sine bedste veninder Medina, som gæst til sit madselskab. Sammen skal de lave en tøsemiddag, hvor der er masser af tid til venindesnak om maden. Alt fra, at Medina ikke var så vild med Julie første gang de mødtes, livet på landevejen som musiker, sund livsstil, om at leve på klods og til Medinas livsfarlige allergi. Det er en rigtigt tøsemiddag i godt selskab.

19:00  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie. Louises svære valgFamilien har besluttet sig for, at de vil udvide familien med endnu en regnbuebaby, så de har i fællesskab insemineret Louise igen. Beslutningen er dog taget meget spontant, hvilket er typisk for de tre forældre " der er ikke langt fra tanke til handling. Siden de har fået Maggie, har de fundet ud af, hvem der er den biologiske far til deres fælles datter, således at den ikke-biologiske far skal være biologisk far til barn nr. 2. Hvem, der er hvem, er dog stadig en hemmelighed for alle andre end de tre. Sideløbende har drengene investeret i en lejlighed i Tyrkiet, som Silas skal ned og se for første gang " det er nemlig Johannes, der har valgt den på egen hånd. Og det viser sig, at Silas ikke er nær så begejstret for købet som sin mand.Mens drengene er alene afsted i Tyrkiet, sidder en ensom og forvirret Louise tilbage i Danmark. Hun er kommet i tvivl, om det i virkeligheden er hendes ønske at få et barn mere med drengene. Hun er splittet og frus

20:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Julie har været ked af sin krop, siden hun blev mor til Melia. Derfor tager hun ud på sit livs rejse til Istanbul i Tyrket for at få nye bryster og ny numse. Natascha Linea skal til en afgørende scanning.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. En leg med paintball-pistoler fører til et skænderi mellem Sheldon og Penny, men samtidig til en romance mellem Howard og Leslie.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene er på vej til et videnskabeligt symposium i San Fransisco, og stor er deres begejstring, da de opdager, at skuespillerinden Summer Glau, fra serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, befinder sig ombord på samme tog som dem. Sheldon hænger dog med mulen, da han opdager at han har glemt en afhandling, som han gerne ville have vist til astrofysikeren George Smoot.

19:00  

America's Funniest Home Videos
Underholdningsshow. Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:30  

America's Funniest Home Videos
Underholdningsshow. Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet bliver bedt om at efterforske en sag om en mand, der er blevet fundet myrdet i en mørk gyde.

dk4

21:30  

Alletiders Hansi
I forbindelse med sin 60 års fødselsdag og sit 20 års jubilæum, fortæller Hansi Hinterseer dk4s udsendte, Katharina, om sine to meget forskellige karrierer, der på forunderlig vis er forbundene af lykkens stjerne og talent. Der er fortællinger fra hans barndom og historier fra hans kollegaer og familie. Alt i alt vil man sidde med en meget bedre fornemmelse af, hvem Schlager-stjernen Hansi Hinterseer er, når dk4s program -Alletiders Hansi- er slut. God fornøjelse!

22:40  

Schlagerstar
Den unge tyske sangerinde Vanessa Mai er anset som Tysklands næste superstjerne og sammenlignes allerede med ikoner som Helene Fischer og Andrea Berg. Helt fra barndommen har Vanessa Mai haft showbizz i blodet, i det hendes far er turnerende musiker, og som 15-årig blev hun tysk mester i hip hop dans. Da Vanessa for et par år siden blev forsanger for det populære orkester Wolkenfrei (Skyfri), tog hendes musikalske karriere for alvor fat, og de første to albums har toppet hitlisterne i flere tysktalende lande.

23:10  

Koncert med Kastelruther Spatzenfest
Kastelruther Spatzen har holdt fest hvert år siden 1985. En fest hvor de samler fans og kollegaer. Festen har, hen over årene, nærmest vokset sig til det, vi i Danmark må betragte som en form for festival. Teltet er enormt, og mængden af øl og pølser, der bliver langet over disken, er massiv. Få historien og den store fest krydret med masser af musik.

Kanal 4

21:00  

Must Love Dogs
Amerikansk romantisk komedie fra 2005. Sarah Nolan er en børnehavepædagog midt i 30'erne, der stadig ikke er kommet sig over sin skilsmisse for otte måneder siden. Hendes søstre Christine og Carol mener begge, at Sarah burde begynde at date igen, og Carol opretter derfor en profil for Sarah på en dating hjemmeside. Snart får Sarah en mængde henvendelser fra mænd, som alle er tabere, lige på nær den charmerende Jake, der endda har lånt en hund for at gøre indtryk på Sarah. Men samtidig lærer Sarah den fraskilte Bob, der er far til en af hendes børn, at kende. Og hun må nu vælge mellem to potentielle tilbedere.

23:05  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

21:00  

Blitz
Engelsk krimi fra 2011. En seriemorder, som går under navnet 'The Blitz', 'fornøjer' sig med at myrde politibetjente én efter én, og slipper gang på gang væk fra kriminalassistent Tom Brant, der foretrækker at gøre tingene på sin helt e måde, i tvunget selskab med sin makker, den homoseksuelle Porter Nash.

23:00  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus undersøger, hvordan forholdene er under en varetægtsfængsling, og i den forbindelse møder han en far, som kæmper mod et fængselssystem, der efter hans mening er skyld i, at sønnen hængte sig i en fængselscelle under varetægtsfængsling. En forsvarsadvokat har inviteret Janus med ind bag murene, hvor han møder en sigtet, der nu har ventet i snart et år på at få sin sag for retten. Janus taler også med en anonym fængselsbetjent, der fortæller om de benhårde realiteter bag tremmerne, og så han møder han en kvinde, der sad uberettiget varetægtsfængslet i 11 måneder for mordet på sin mand. Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål og undersøger, hvem der er de ansvarlige.

dk4

00:15  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

00:40  

Aktuelt Kvarter
Manden midt i dramaet, De Konservatives formand Søren Pape, er gæst i "Aktuelt kvarter". Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

01:00  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

01:45  

Kniv og gaffel Sporvejen

01:55  

Mik Schacks Public Service
Når man tilbereder mad efter den franske sous vide-metode, så er der tale om en tilberedningsform, hvor tilberedningen foregår i vacumerede poser således, at al saft, kraft og smag bevares i maden. Mik Schack ser nærmere på sous vide i denne udgave af -Mik Schacks Public Service-, og hans gæst er Søren Kirketerp fra Leco Foods, der som en af de eneste virksomheder i Danmark producerer færdigtilberedte fødevarer efter den franske metode.

02:40  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

03:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kung Fu synes at være omgærdet af mystik og for manges vedkommende er kampsporten formentlig noget, man forbinder med filmverdenen. Men i kampsportsklubben, The Colosseum, bliver der øvet cirkelspark, blokeringer og dyrestilarter, for her i kælderen midt i Aarhus dyrker man Kung Fu. I denne udgave af TimeOut får dk4s Trine Fuglholt Thomsen en forsmag på, hvad Kung Fu er for en sport eller rettere livsstil. Til sidst i programmet venter den endelige og hemmelige udfordring.

03:30  

Europamagasinet

04:00  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

04:30  

Er du til bøger?
Tom Buk-Swienty er journalist og historiker. Han har skrevet en lang række historiske bøger, blandt andre den meget roste og populære -Slagtebænk Dybbøl-. Nu er Buk-Swienty klar med et nyt digert værk -" denne gang om Karen Blixens far, kaptajn Dinesen. Mød forfatteren og få et indblik i den meget spændende beretning om kaptajn Dinesen, når Buk-Swienty bliver interviewet af Ole Knudsen om -Kaptajn Dienesen -" Ild og blod-. Bogen -Kaptajn Dinesen -" Ild og blod- kan købes i dk4 butikken.

Kanal 4

00:05  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie.

01:00  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Annabeth kæmper stadig med at affinde sig med sin nye tilværelse som enlig mor, efter hendes mands død. Samtidig er der nye udfordringer på jobbet. En ny assisterende anklager, James Conlon, er begyndt i Annabeths afdeling. Deres første sag sammen drejer sig om drabene på en hel familie under et hjemmerøveri.

02:00  

The Closer
Amerikansk krimiserie. Brenda tror langt om længe, at hun kan få dømt Philip Stroh for voldtægt, men det viser sig i stedet, at et vidneudsagn giver hende problemer. I mellemtiden prøver Fritz at opspore Natalie Gilbert, der blev voldtaget for tre år siden. Brenda håber på, at hun kan hjælpe dem med at udpege Stroh som gerningsmanden.

02:55  

Skinny Boys og Muscle Men
Fire mænd med meget forskellige kroppe begynder et tre måneder lang diæt- og træningsforløb for at opnå det perfekte mandeideal. For den moderne mand er det hverken toppen at være for tynd eller for pumpet. 60% af alle mænd vil gerne have flere armmuskler og 35% ville tage et helt år ud af kalenderen for at opnå deres drømmekrop. Følg fire mænd, der med eksperthjælp til træning, diæt og motivation, stræber efter at blive perfekte. Men vil deres nye krop også gøre dem lykkelige?

04:05  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda vil bevise en pointe for Laura og forsøger derfor at stable en grillfest på benene - kun for kvinder. Heather møder en attraktiv slagter. Carlene er frustreret over Ripp, og Sharon forsøger at hjælpe Zack med hans problemer.

04:50  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Lotte og Jonas har for lidt plads, og det påvirker parforholdet, derfor skal de i dag ud og se på en lejlighed, som giver flere kvadratmeter, men til gengæld ligger i den hårde ende af bydelen. Mie og Rasmus har lige købt en familievenlig stationcar, så nu synes Mie, tiden er inde til, at Rasmus må skille sig af med sin elskede motorcykel og jeep. Anne og Tine har investeret mange penge i et nyt firma, som de nu skal til at drive - samtidig med, at både modebutikken på Istedgade og de hjemmegående børn skal passes.

Kanal 5

00:05  

Holy Man
Amerikansk dramakomedie fra 1998. Ricky Hayman og Kate Newell er to skruppelløst ambitiøse chefer for tv-shop kanalen, The Good Buy Shopping Network. Kanalens seertal er imidlertid stærkt faldende og gode råd er dyre for Ricky og Kate, da de får en frist på bare to uger til at vende udviklingen. På motorvejen, på vej hjem, punkterer Ricky og Kates bil. Den karismatiske, nyreligiøse prædikant 'G' hjælper dem med at skifte dæk, men falder kort efter besvimet om. En undersøgelse viser at G har en mindre hjertelidelse og har fået solstik. G bliver derfor gæst i Rickys hjem, og han tilbyder generøst at hjælpe ham til at finde en måde, hvorpå han kan bevare sit job. Under et selskab hos Ricky lykkes det for G at kurere en af gæsterne, designeren Nino Cerruti, for sin flyskræk gennem snedig brug af hypnose og psykologi. Ricky overværer den mirakuløse helbredelse og beslutter at lade G optræde på skærmen. Uheldigvis ignorerer G fuldstændig sine replikker og de produkter som skal sælges, og præ

02:30  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. Bandekrigen er blusset op igen, og tilfældige ofre rammes af de flyvende projektiler. Et af krigens uskyldige ofre, 30-årige Anders Wehage, blev brutalt skudt ned på Café Våren, hvor tre andre også blev ramt i kugleregnen. Udenfor caféen var en af de øvrige gæster tvunget i jorden, mens de to gerningsmænd iskoldt diskuterede, om han skulle leve eller dø. For første gang fortæller de pårørende om den meningsløse massakre, hvor politiet stadig står uden spor af de skyldige. Vi er igen med døgnet rundt, når betjentene på Lolland forsøger at opretholde lov og orden blandt øens mange kriminelle gengangere. Og så går KRIMI5 tæt på en gruppe af hårdkogte unge piger, som skaber frygt i en bydel i Ålborg. Gruppen truer, forfølger og tæsker andre jævnaldrende piger. KRIMI5's reporter, Tine Røgind, konfronterer en af de hårdeste piger fra gruppen og møder en mor og hendes to døtre, der alle tre er blevet overfaldet af de voldelige piger.

03:20  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. Ugen er slut, og Linda og Christina gør ét sidste desperat forsøg på at slå igennem i Hollywood. De vil prøve at sælge en film, som de selv skal skrive og instruere. Men vil investorerne høre på to piger, der ikke ser ud som om, de kommer fra Hollywood? Det er på tide at gå all in. Linda sælger deres flybilletter, så nu har de råd til at få Christinas læber pumpet med silikone og Linda spraytannet latinolækker. Det går dog helt galt, og de ender begge med at ligne freaks. Imens har Monika skaffet pigerne et møde med den lille skuespiller Verne Troyer - bedre kendt som Mini-Me. Og nu må det briste eller bære. Enten sælger pigerne deres fantastiske film-idé, eller også er de nødt til at blaffe hele vejen hjem til Sydhavnen.

04:10  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Det er 10. års dagen for Gavin og Olivias datters død, og Jen opdager, at datterens dødsfald har langt flere aspekter end selv Gavin er klar over.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053306