dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. februar 2016

dk4

05:00  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

05:50  

Forskningsmagasinet
Hver gang der kommer en liste over, hvor korrupte verdens lande er, ligger Danmark altid i top som et af de absolut mindst korrupte. Hvorfor det forholder sig sådan, og hvordan en del af forklaringen kan findes i danmarkshistorien -" det ser Niels Ebdrup og Mette Frisk Jensen, der forsker i dansk korruptionshistorie og er leder af websiden danmarkshistorien.dk ved Aarhus Universitet, nærmere på i denne udgave af Forskningsmagasinet. I programmets anden del -Spørg videnskaben- er gæsten professor Jan Ladewig, der blandt andet besvarer spørgsmålet: -Har dyr følelser?- Programmet produceres i samarbejde med videnskab.dk

06:20  

How2Scrap
De fleste har prøvet at stå i en butik og skulle finde et kort til en festlig lejlighed. Det skal ikke være kedeligt - og må gerne udtrykke noget personligt. Det lykkes sjældent. How2scrap har derfor dedikeret et program til emnet: Kort, der kan noget! Her viser dk4's værter Pia og Rikke, hvordan man nemt kan lave to helt unikke kort -" som ved at ændre farvevalg og mønsterpapir kan bruges til mange forskellige anledninger. Når man scrapper, har man ofte rester af karton, mønsterpapir og pynt liggende, som det er oplagt at bruge til formålet. Det behøver derfor ikke være dyrt, at lave et personligt kort. dk4's scrapbookingteam har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til at lave kort, der kan noget. Materialer og værktøj til Pias vandfaldkort: - Karton - Lim, flydende - Sværte - Brads - Clips

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Det handler om følelser
Far og mor, forældrene, er dem, der skal tage sig af os og lære os, hvordan vi skal klare de udfordringer, som venter ude i verden. Hvad nu, hvis forældrene ikke evner det, ikke kan magte det, fordi de er påvirkede af alkohol? Hvilke følelser går man rundt med, når ens mor eller far drikker? Hvilke følelser tager man med sig ind i sit voksne liv, og hvilken betydning har det? Hvordan bliver man voksen, når dem, der skal hjælpe en til at blive det, er fulde? Sådan lyder de centrale spørgsmål i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori Michele Lauritsen har besøg af alkoholkonsulenterne Elisabeth Hartmann og Ann Provis samt af Sandra Dina Danbirk, der er bruger af rådgivningen "De drikker derhjemme". Se mere på www.dedrikkerderhjemme.dk Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

07:30  

Naturligvis

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

08:50  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da en milliardærsøn bliver anklaget for voldtægt, bliver Olivia og hendes medarbejdere stillet over for en meget svær sag. Imens insisterer Olivia på at tage præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner som klient, selvom det betyder, at Olivia er tvunget til at se sin fortid med præsidenten

06:15  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Madprogram. Buddy og hans datter Sophia laver nogle af deres yndlingspizzaer som Margarita, Prosciutto og Arugula, Quattro Formaggio og Sophias søde pizza.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules bekymrer sig omkring Travis jobmuligheder, mens Laurie og Ellie optræder som et lesbisk par for at øge Stans chancer for at komme ind på en fin skole.

Kanal 5

05:05  

Hverdagens helte
Paramedicineren Simon er chauffør og assistent for lægen på lægeambulancen. Denne gang bliver de sendt ud til to trafikuheld, hvor Simon for brug for at tænke krativt. I Gladsaxe starter en skorstensbrand i en villa, så brandfolkene må arbejde hurtigt, så ilden ikke får fat i selve taget, mens ambulancebehandleren Heidi må tage sig af en meget smerteforpint pige med nyresten.

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. "Union" er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

05:55  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når Big Brother deltagerne Michael Melander og Thomas Riis Jensen kæmper om, hvem af de to der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest med deres signaturret. Bliver det Melander der laver stegt hornfisk som hans far lavede den, eller bliver det Thomas der forsøger sig med langtidsstegt lammebryst. Og se om de ved hvad der skal til, når Rode udfordrer dem til at lave en råcreme.

06:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. A" forsøger at snyde Hanna, men Hanna nægter at gøre det let for hende.

07:30  

TV-Shop

07:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind byder ugens tre tilbageværende bagetalenter indenfor i Kagekampens køkken -for sidste gang for to af dem, mens én bliver ugevinder og får lov at bage videre i den endelige finale. Amatørbagerne skal i dag byde de professionelle dommere på morgenmad - i kageform. Dagens udfordring går ud på at bage en eller flere kager, som indeholder mindst ét morgenmadsprodukt. Men hvordan får man lige en kage til at smage godt med cornflakes, müsli eller bacon?

08:35  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Er det realistisk at istandsætte et helt hus på kun to uger, når man ingen erfaring har med at renovere? Den vrede tømrer sætter stolen for døren, når han besøger det unge par Sanne og Michael i Kerteminde. Parret er begyndt en total renovering af hele deres drømmehus på en gang, og byggekaoset truer nu med at splitte det unge par.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

En dansker i Europa
En dag kom det danske medlem af Europa-Parlamentet, Jeppe Kofod, på besøg hos den miljøvenlige trykkerivirksomhed KLS Grafisk på Avedøre Holme som inspiration til sit arbejde med bæredygtighed i parlamentet. Men hvordan hænger arbejdet i Europa-Parlamentet sammen med aktiviteterne i en dansk virksomhed? Det er et af flere spørgsmål, der vil blive besvaret i denne udsendelse. Medvirkende: Jeppe Kofod, MEP, Socialdemokraterne, Knud Erik Larsen, Adm. Direktør, KLS Grafisk Hus, Casper Larsen, Økonomidirektør, KLS Grafisk Hus

09:50  

Er du til bøger?
I mere end 25 år er han rejst rundt i verden med sit kamera for at fotografere krig og katastrofer. Nu har han kastet sig over Livgardens soldater og deres tatoveringer. Resultatet kan man se i en ny bog -Mærket for livet-. Hør mere om, hvad det går ud på, og mød en af verdens bedste reportagefotografer, Jan Grarup, der er gæst i denne udgave af -Er du til bøger?- -Mærket for livet- kan købes i dk4 butikken.

10:20  

Reklameinfo

10:30  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

11:00  

Viden om Literacy

11:45  

Hvordan

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie må indrømme, at hun står bag den hemmelige identitet som Forfatter X. Silver er bekymret for, om Adrianna er vred på hende, fordi hun er begyndt at gå ud med Mark. Dixon opdager, at Michaela er interesseret i Navid.

11:10  

Gilmore Girls
Rory bliver inviteret til et selskab til ære for hendes fars gravide kæreste, Sherry, og Lorelai er derfor tvunget til også at deltage. Under selskabet kommer hun ved et tilfælde til at finde ud af mere om Christophers liv, end hun egentlig har lyst til at vide. Luke udspørger Jess om, hvordan han har fået råd til at købe en brugt bil.

Kanal 5

09:25  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Thomas Andersen har fået arrangeret en skånelsesløs overlevelsestur, som skal ryste hans gruppe, Ghosthunting.dk, bedre sammen. Medlemmerne er dog absolut ikke særlig begejstrede for friluftslivet, og allerede efter få kilometers travetur, er der intriger i den lille gruppe. Hos Dansk Parapsykologisk Aspekt, er spøgelserne helt i fokus. Formanden Kim Søndergaards store drøm er gået i opfyldelse, for gruppen har fået chancen for en spøgelsesjagt på et af Englands mest hjemsøgte steder!

10:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Efterladt med kun Olivia som trofast støtte, går Oliver efter en revisor, der kan berette om Walters færden.

11:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Laurel træffer en afgørende beslutning, efter at Tommy har fortalt hende sandheden mens Roy og Thea forsøger at finde 'The Hood'.

dk4

12:00  

Den runde krop

12:40  

Out Fit
Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl. I Out Fit afprøver dk4 et spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. Klatreskoven sætter rammen for en unik klatreoplevelse i skønne grønne omgivelser i Carlsberg Byen i København. Her er udfordringer for både store og små, der har lyst til at træne koordination og balance i træernes kroner. I denne omgang af Out Fit følger vi et team fra it-virksomheder BIT BLUEPRINT, der er på en strabadserende teambuilding-udflugt.

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Lille hav hvad nu?

14:10  

Seniormagasinet
Når talen er om dødshjælp -" er det altid begrebet -aktiv dødshjælp-, der anvendes. Det skyldes måske den omstændighed, at de fleste tilfælde, der omtales i medierne, beretter om dyre ture til lande, som godkender aktiv dødshjælp, hvilket Danmark ikke gør. Men hvad så med -passiv dødshjælp-? -" Det ser vi på i denne udgave af Seniormagasinet. Først præsenterer vi en historie fra Senior Bladet, hvor et ægtepar valgte den passive dødshjælp i fuldstændig forståelse for hinanden gennem mange år. Herefter spørger vi to medlemmer af Folketinget, Liselott Blixt, DF og Mette Bock, LA. Magasinet slutter med dels en selvoplevet situation efter mange års ægteskab, og dels oplæg til en generel debat i Danmark om aktiv dødshjælp. Det er hovedbestyrelsesmedlem i Danske Seniorer, Flemming Bay-Jensen, der står for den personlige tilgang til temaet.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Denise tager imod en ny person på Fort Marshall. Der opstår en interessant mulighed for Rowland på et ungdomscenter. Roxy skal lære at vænne sig til sin tilværelse som officerskone.

13:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Sally leverer en chokerende nyhed, som ryster hele Det Hvide Hus. I mellemtiden tackler Olivia en krævende ny rolle.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Ewing- og Rylands-familien tvinger endelig kartellet til at betale tilbage, imens nogle liv reddes og andre går tabt. Bobby og Sue Ellen danner en alliance imod John Ross for at beskytte familien. Ross prøver stadigvæk at tage kontrol over Ewing Global og redde sit ægteskab med Pamela.

Kanal 5

12:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige ...

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet indleder jagten på en ny seriemorder, der torturerer og myrder prostituerede, og hvis særlige kendetegn er at han fjerner sine ofres øjne som led i sit sadistiske ritual. En ny dødsfjende udfordrer Horatio.

14:00  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio søger hjælp hos den fængslede Memmo Fiero da han skal beskytte en kvindelig, mexicansk politichef mod en notorisk Mala Noche-snigmorder, der tidligere har myrdet hendes mand. Horatio får nogle interessante spor, der kan lede ham i retning af morderens sande identitet.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør. Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

15:30  

Jagtmagasinet
Bjergjagt Jagtmagasinet følger en gruppe internationale jægere oppe i de spanske bjerge, hvor de er på jagt efter to af de i alt fire forskellige varianter af den legendariske spanske stenbuk. Der er tale om klassisk bjergjagt, hvor første del af det hele er, at få øje på de attråede stenbukke. Når en flok er fundet og jægerne har forvisset sig om, at der er jagtbare individer iblandt, begynder det vanskelige arbejde med at komme op til bukkene og sidst, men ikke mindst, at fremmane en anvendelig skudchance. Det er udfordrende jagt som helt bogstaveligt koster jægerne både blod og sved, og Jagtmagasinet skildrer det hele.

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Bloodborne The Old Hunters - Lego Marvel's Avengers - Legend of Heroes Trails of Cold Steel - The Mean Greens Plastic Warfare - Assassin's Creed Chronicles India

17:25  

På ski igen, igen, igen
Thomas Uhrskov hævder at LSD ikke har noget som helst med programmet at gøre, men syret er det, når han -" i sporet på Davinci Mysteriet og The Matrix -" drager til Schweiz for at få løst et at livets helt store mysterier. Du finder også ud af, hvor du kan blive kørt ned på den mest økologiske måde, og så kommer du med på besøg i et ski-kloster. Men naturligvis er der også masser af skifif og gode råd om teknik, udstyr, og hvordan man bedst kommer i form.

Kanal 4

15:00  

Singleliv
Dansk reportageserie. Denne gang i Singleliv tager københavnerpigen Serina på blind date på en mørkerestaurant, hvor hun kun kan dømme sin date på stemme og personlighed. Marc er i byen med gutterne, men pigen Nanna han har datet støder til selskabet, og dét får Marc op af stolen på mere end en måde. Linette skal på date med både en sød fyr og nogle store og meget livlige insekter. Og endelig får Cecilie hjælp til at få skrevet en seriøs datingprofil.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det den store finaledag, og Amalie og Michel Castenholt er begge opsat på at vinde. De kendte skal forvandle familiernes to børneværelser. De kreative ideer er der masser af, men tiden er knap, så de to teams må give den gas fra start til slut. Michel får et forspring da han vinder Amalies handyman i to timer og tøserne bliver godt pressede når de skal slide og slæbe på egen hånd. Det bliver spændende om det bliver Michel eller Amalie, der går hjem som vindere af Dit Hjem i vores hænder?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Ruby Jeffries hjælper Lavon, da planerne om at gøre BlueBell til et feriested for unge går i vasken. George bliver jaloux, da han ser Zoe sammen med Jonah.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Politibetjenten Mark Riley er ikke i tjeneste, da han bliver dræbt under et røveri. CSI-holdet må nu benytte deres mest avancerede forhørsteknikker for at knække de mistænkte og få sandheden frem. Sagen er især vanskelig for Lindsay, som var knyttet til offeret.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung, maskeret mand bliver fundet død efter at være styret ned fra en skyskraber, som angiveligt skulle være forbandet! CSI forsøger nu at opklare, om der skulle være en forbindelse mellem dødsfaldet og bygningens blakkede rygte. Jos fridag tager en uventet og spændende drejning, da hun løber på en fremmed, som har en forbindelse til hendes fortid.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Stjernetræf
Vi kender hende som Ingrid Dahl, drabschefen i Rejseholdet, der var den store succes i 00'erne. Hun har vundet flere priser for sin kunnen på de skrå brædder, men talentet stopper ikke der. Nu er hun sprunget ud som sanger og sangskriver. Hun har omringet sig selv med et hold af dygtige musikere, og sammen leverer de et goovey mix af folk, rock og jazz. Mød multikunstneren Charlotte Fich i Stjernetræf.

19:00  

Koncert med Chasing Grace
Chasing Grace har ikke jagtet anerkendelse og radiohits, men med deres folk- og americana-musik har de alligevel tiltrukket opmærksomhed. Kvartettens tredje album, Poor Man's Dream, blev valgt til ugens album på P4, og nu er de klar til at indtage landets livescener med endnu en udgivelse.

20:00  

Livsværdier

20:30  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Presset fra arbejde og personlige problemer får Meredith ned med nakken. Owen holder interviews til stillingen som chefkirurg. Alex og Lucys forhold bliver sat på en prøve. Jackson bakker pludselig ud af Webbers diabetes-sag.

18:55  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde den selvstændige og stor-snakkende Kathrine fra Nørrebro. Kathrine kom i en meget ung alder i et seriøst forhold med en ældre fyr. Det var spændende i starten, men efterfølgende kørte det af sporet, bl.a. fordi hun tog styring i forholdet og endte med at være hans mor fremfor hans kæreste. I mellemtiden har alle veninderne fået børn og Kathrine er nu den eneste single tilbage i vennekredsen. Caroline beslutter derfor at hjælpe Kathrine med at komme tilbage på dating-markedet og finde hendes indre prinsesse frem.

19:55  

Ud af stilheden
Dansk dokumentarserie. Familiefaren Jesper er næsten døv. Han kæmper med at kunne forstå og kommunikere med sin fireårige søn, men også forholdet til kollegaer og kæresten Vivi er påvirket af hans dårlige hørelse. Hvis det lykkedes ham at høre igen, vil hele hans fremtid se anderledes ud. Silje på syv år er født hørehæmmet, og hun bliver hurtigt isoleret, når hun er sammen med sine legekammerater. Derfor drømmer hun og hendes forældre om, at hun kan få et lettere liv efter operationen.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon låner penge til Penny, så hun kan betale sin husleje, fører det til, at Leonard kommer ansigt-til-ansigt med hendes muskuløse ekskæreste, Kurt.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Et besøg af Leonards rædsomme mor, ender med at bringe ham og Penny tættere på hinanden. Moderens besøg får dog også Leonard til at kikke dybere i Tequila-flasken.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. En leg med paintball-pistoler fører til et skænderi mellem Sheldon og Penny, men samtidig til en romance mellem Howard og Leslie.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene er på vej til et videnskabeligt symposium i San Fransisco, og stor er deres begejstring, da de opdager, at skuespillerinden Summer Glau, fra serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, befinder sig ombord på samme tog som dem. Sheldon hænger dog med mulen, da han opdager at han har glemt en afhandling, som han gerne ville have vist til astrofysikeren George Smoot.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter fra Nordsjællands Politi følger sin politinæse og stopper en bil med fire unge mænd. Det viser sig, at føreren måske er påvirket af narko. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi står sammen med en kollega ved en midlertidig lysregulering ved et vejarbejde. Mange utålmodige bilister kører over for rødt lys og får derfor en bøde på 2000 kr. og et klip i kortet. Valdo er i et område, som er berygtet for spritbilisme - her stopper han en mand med tomme ølflasker i bunden af bilen.

dk4

21:00  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

22:05  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

22:20  

Viggo Rivad
Det var aldrig kun held, der gjorde, at Viggo Rivad blev en af Danmark bedste fotografer, han evnede at læse situationen -" at vente. Dansk fotografis nestor Viggo Rivad er død 93 år gammel. Den store humanist, som altid stod på de svages side, var det store forbillede for generationer af pressefotografer. I to programmer kan man møde manden, der skildrede mere end et halvt århundrede med sit kamera. Første del -Viggo Rivad - en fotografs fortællinger- giver indsigt i Viggo Rivads liv og passion -" han valgte bl.a., i en lang periode, at tjene sine penge som taxichauffør, da han vidste, at skulle han lave de billeder, han ville, så måtte han have sin frihed og sin integritet. Kameraet førte ham på eventyr -" til motiver, der senere er blevet hans signatur bl.a. "Kofoeds Skole", "B & W Teglholmen", "Et farvel", "Lauritz" og "Amra-. I anden del -Viggo Rivad - vennerne i Aswan- skildres et sjældent venskab, der startede med et enkelt klik, som fik stor betydning for hans liv. Mød Vig

22:50  

Viggo Rivad
Det var aldrig kun held, der gjorde, at Viggo Rivad blev en af Danmark bedste fotografer, han evnede at læse situationen -" at vente. Dansk fotografis nestor Viggo Rivad er død 93 år gammel. Den store humanist, som altid stod på de svages side, var det store forbillede for generationer af pressefotografer. I to programmer kan man møde manden, der skildrede mere end et halvt århundrede med sit kamera. Første del -Viggo Rivad - en fotografs fortællinger- giver indsigt i Viggo Rivads liv og passion -" han valgte bl.a., i en lang periode, at tjene sine penge som taxichauffør, da han vidste, at skulle han lave de billeder, han ville, så måtte han have sin frihed og sin integritet. Kameraet førte ham på eventyr -" til motiver, der senere er blevet hans signatur bl.a. "Kofoeds Skole", "B & W Teglholmen", "Et farvel", "Lauritz" og "Amra-. I anden del -Viggo Rivad - vennerne i Aswan- skildres et sjældent venskab, der startede med et enkelt klik, som fik stor betydning for hans liv. Mød Vig

23:20  

Hverdagens opfindelser

23:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget på bukkejagt i Sydafrika, hvor der findes mange forskellige slags bukke. Jagten foregår i henholdsvis Eastern Cape og i Limpopo, hvor Claus Danielsen og Steen Andersen efterstræber en stærk bush-buk, en adræt lille bjergbuk og en abnorm -rødbuk- som hver for sig indrammer en del af det afrikanske bukkeeventyr. Øvrige medvirkende er: Jamie Renton, Professionel jæger Herman Lubbe, Chef-PH, Matswani Safaris Fann van Schalkwyk, Professionel jæger

Kanal 4

21:00  

Freaky Friday
Amerikansk dramakomedie fra 2003. Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan ses her i rollerne som en striks og stresset karrieremor og hendes lettere punkede datter, der bogstavelig talt finder ud af, hvordan det er at være i hinandens sko! Anna er en rebelsk teenagepige, der bor sammen med sin hårdtarbejdende mor, terapeuten og forfatterinden Tess Coleman, samt den møgirriterende lillebror, Harry. Det anspændte forhold mellem mor og datter når feberagtige højder aftenen inden Tess skal til en prøve på sit nært forestående bryllup. Anna vil helst springe prøve-ceremonien over til fordel for en vigtig optagelsesprøve, som hendes band skal aflægge. Tess ser imidlertid deres konflikt som et udslag af Annas modvilje mod sin kommende stedfar, Ryan. Da hele familien senere er ude og spise på deres kinesiske yndlingsrestaurant, fornemmer den menneskekloge servitrice, at der er et yderst anstrengt forhold mellem mor og datter. Ved hjælp af to magiske spådomskager kaster den kinesiske servitrice en fo

23:00  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie. Louises svære valgFamilien har besluttet sig for, at de vil udvide familien med endnu en regnbuebaby, så de har i fællesskab insemineret Louise igen. Beslutningen er dog taget meget spontant, hvilket er typisk for de tre forældre " der er ikke langt fra tanke til handling. Siden de har fået Maggie, har de fundet ud af, hvem der er den biologiske far til deres fælles datter, således at den ikke-biologiske far skal være biologisk far til barn nr. 2. Hvem, der er hvem, er dog stadig en hemmelighed for alle andre end de tre. Sideløbende har drengene investeret i en lejlighed i Tyrkiet, som Silas skal ned og se for første gang " det er nemlig Johannes, der har valgt den på egen hånd. Og det viser sig, at Silas ikke er nær så begejstret for købet som sin mand.Mens drengene er alene afsted i Tyrkiet, sidder en ensom og forvirret Louise tilbage i Danmark. Hun er kommet i tvivl, om det i virkeligheden er hendes ønske at få et barn mere med drengene. Hun er splittet og frus

Kanal 5

21:00  

The Eagle
Engelsk-amerikansk eventyrfilm fra 2011. Den romerske soldat Marcus Aquila rejser i år 140 e.Kr. fra Rom til Skotland. Her skal han undersøge, hvorfor den niende legion, med hans far i spidsen, forsvandt sporløst 20 år forinden. Sammen med sin britiske slave Esca drager Marcus nu mod nord for at ære sin fars minde, bekæmpe vilde stammer og generobre den niende legions fortabte guldemblem, The Eagle of the Ninth.

23:15  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En stalker kidnapper Spencers kæreste, og holdet arbejder nu mod uret. Men først, må Spencer fortælle sandheden.

dk4

00:00  

Reklameinfo

00:10  

På tur til Vestcaribien

00:40  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur.

01:40  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted til regionen Abruzzo. Mange føler sig velbevandret i den italienske ...

02:35  

Kunsthotellet i Sitges
Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst badehotel. Det ligger ud til stranden, har en super restaurant og swimmingpool, ligger tæt på lufthavnen, et hyggeligt byliv og en smuk havn. ...

03:00  

Forskningsmagasinet
Smerte kender alle til. Men smerte opleves meget individuelt. Hos nogen går det hurtigere og mere ondt end hos andre. Men hvordan måler man egentlig smerte? Hvad er smerte? ...

03:30  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde.

04:00  

EU-skeptikerne

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen.

04:55  

Reklameinfo

Kanal 4

00:00  

De unge mødre
Dansk dokumentarserie. Det er endelig blevet Julies tur til at komme på operationsbordet, og hun er spændt på resultatet. Martinna har taget hul på et helt nyt liv.

01:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Carmen bliver kreativ, da hendes nye chef inviterer hende med på en dobbelt date. Zoila bliver fanget midt mellem Genevieve og hendes nye kæreste. ...

01:55  

Once Upon a Time: Magic is Coming
Amerikansk eventyrserie. Klar til en ny sæson af Once Upon a Time? Denne serie-special giver et sammendrag af hele første sæson af serien, og lægger op til en forrygende sæsonstart.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. På en forskningsstation ved Sydpolen får en kvinde svære mavesmerter. Hun kan ikke tage derfra, så House kobler sig op via satellit for at hjælpe hende.

03:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rorys far, Christopher, vender tilbage, og Lorelai tilbyder beredvilligt, at han kan bo hos dem. Hun ønsker, at Rorys far skal spille en større rolle i sin datters ...

04:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Dr. Wyatt siger, at Meredith ikke må opgive terapien på samme måde som hun har opgivet så mange andre ting. Cristina bliver ved med at opføre sig underligt.

Kanal 5

00:15  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Spencer bearbejder sit tab mens resten af holdet rejser til San Fransisco for at efterforske en række mord.

01:15  

Splice
Canadisk sci-fi-gyser fra 2009. To unge og rebelske videnskabsmænd, Clive og Elsa, bremses af myndighederne i at videreudvikle deres projekt, som består i at kombinere menneskelig og dyrisk dna ...

03:20  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. Krimi 5 går tæt på den kriminelle virkelighed og dykker ned i alt fra den organiserede kriminalitet til naive småforbrydere. Thomas Mygind er vært på KRIMI5, hvor han ...

04:10  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane er i færd med at renovere Mr. Barlows lejlighed og gør en bizar opdagelse.

04:55  

Hverdagens helte
Paramedicineren Simon sendt ud til en ung mand, der er blevet ramt af en gravko. Manden klager over smerter i maven, så Simon er bange for, at der er tale om livstruende indre blødninger.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053356