dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. februar 2016

dk4

05:00  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

05:30  

Møllehave med Pia Søltoft
Blandt Johannes Møllehaves største inspirationskilder står Grundtvig, H. C. Andersen og Søren Kierkegaard. Fra studietiden har Møllehave beskæftiget sig intenst og vedvarende med de tre -" i bøger, forelæsninger og ikke mindst i et stort antal foredrag. I denne udgave af -Møllehave med venner- møder Johannes Møllehave Kierkegaards-forskeren Pia Søltoft, der især er optaget af kærlighedsaspektet i Kierkegaards skrifter. Omdrejningspunktet for samtalen er Pia Søltofts nyeste udgivelse -Kierkegaard og kærlighedens skikkelser-, og hvis man interesserer sig blot det mindste for Kierkegaard eller ønsker at blive klogere på kærligheden, så er denne samtale et must.

06:00  

Bog og forfatter

06:30  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

07:00  

Det handler om følelser
40 % af alle indgåede ægteskaber ender med en skilsmisse, og i to ud af tre tilfælde sker skilsmissen på kvindens initiativ. Det betyder, at mange mænd bliver forladt. Hvordan reagerer de? Hvad kan de gøre? Hvor kan de få hjælp til at håndtere den ofte svære situation? Det kan de fx på Mandecentret, der tilbyder gratis rådgivning til mænd i forbindelse med brudte forhold. Terapeuten Michele Lauritsen ser nærmere på skilsmisseproblematikken i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori hendes gæster er Jan Lindell, centerleder i Mandecentret, Mark Daniel Hinchely, centerleder i Mandecentret og Peter Johansen, som er bruger af Mandecentret. At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til og overkomme. Vi bliver født alene, og vi skal dø alene, men ind imellem de to begivenheder behøver ingen af os at være alene. Heldigvis kan vi række ud og tage imod mod hinanden og på den måde være sammen og flere om at klare udfordringerne.

07:30  

Naturligvis
Håndlæsning er blevet brugt gennem tusinder af år, og med kyndig vejledning kan du faktisk blive meget klogere på dig selv, både fysisk og mentalt ved hjælp af håndlæsning. I denne udsendelse får vi besøg af håndlæser Betina Maj, som har arbejdet med håndlæsning i mere end 20 år og til daglig underviser i håndlæsning i både Aarhus og København. Desuden kommer stressramte Pia Østergaard i studiet og Betina vil demonstrere, hvordan man i hænderne bl.a. kan aflæse, om man er ramt af stress. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige b

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør. Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen.

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Alle har hemmeligheder! Heldigvis er Olivia Pope en 'fixer' og den bedste til at lappe skandaler sammen, få hemmeligheder til at forsvinde og ordne de problemer, der er på nippet til at bryde frem i pressens og offentlighedens søgelys. Den unge advokat Quinn Perkins bliver tilbudt et job hos Olivia Pope and Associates. Da en praktikant anklager præsidenten for at have en affære, bliver Olivia sat direkte på sagen, selvom hun ikke længere er præsidentens rådgiver. Olivias hold går straks i gang, men det viser sig, at den nyansatte Quinn kender langt mere til sagen end først antaget.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Tante Anna afslører nogle af sine hemmelige madlavningsfif til Buddy, inklusive hendes opskrift på hjemmelavet manicotti og hendes kylling med syltede peberfrugter.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules hjælper sin far, som for nyligt er blevet diagnostiseret med Alzheimers, med at huske hans tid som lærer.

Kanal 5

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Netop som familien Weaver havde glædet sig til en fredelig Thanksgiving højtid, annoncerer Dominick Weaver, at han skal skilles, samt at han har tænkt sig at flytte ind hos Debbie og Marty. Midt i alt dette kaos ankommer Jackies forældre, og de finder snart ud af alt vedrørende de særheder, som gør sig gældende i menneskelige relationer.

05:50  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i Rod i Køkkenet konkurrerer stripbureau-ejeren Jessica Sky mod tidligere håndboldspiller og radiovært Lars Rasmussen om, hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se hvilken ret Rode vælger som vinder, når Jessica laver "Fars mørbradfad" og Lars laver bøf med kartoffelsovs, timianstegte gulerødder og hjemmelavet bearnaisesovs. Og se også når Rode udfordre dagens gæster med at lave fire flotte rødspættefileter.

06:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Toby står i et etisk dilemma og Spencer mister al tillid til politiet.

07:25  

TV-Shop

07:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Hvordan smager en kage med syrligt sourmix-slik i? Og hvad med en tærte med karamelbolsjer? Det får vi svaret på i ugens anden udfordring i Kagekampen, hvor der skal bages med slik. Thomas Mygind styrer løjerne og de professionelle konditorer, Marianne Valentine og Allan Andersen, smager sig frem til, hvem der får lov til at bage igen i morgen, og hvem der må forlade køkkenet efter dagens bagning.

08:30  

Kagekampen
Kagekampens professionelle konditorer får i dag lov til at smage på alverdens seværdigheder " fra Rundetårn til Egyptens pyramider. De fire tilbageværende bagetalenter har som altid kun halvanden time til at imponere med både smag, udseende og kreativitet. Den, der imponerer dommerne mindst, må forlade Kagekampens køkken lige før den afgørende ugefinale i morgen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 2 af 2, sætter professor Poul Jennum fokus på søvnens betydning for den sunde aldring. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

10:00  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

10:30  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Luffe havde 3 sønner-.

10:40  

Reklameinfo

10:50  

Dansk-tysk med Matlok
En af Berlins mest berømte cykler er rød. Den tilhører den danske ambassade og benyttes flittigt af en af dansk Udenrigsministeriums tungeste drenge, nemlig ambassadør Per Poulsen-Hansen. Sådan indleder Siegfried Matlok dette program - og tung går naturligvis kun på ambassadøren i udenrigspolitisk henseende, for Per Poulsen-Hansen beklæder i Berlin en af dansk udenrigstjenestes mest betydningsfulde poster som første mand i nabolandet Tyskland. Med Per Poulsen-Hansen, som har været ambassadør i den tyske hovedstad siden 2010, taler Siegfried Matlok om det nuværende forhold mellem Danmark og Tyskland, men også og især om 25-året for Murens fald og de dramatiske begivenheder, som førte til Tysklands genforening og til afslutningen på den europæiske deling. Programmet er optaget i den danske ambassade i Berlin. Programmet er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.

11:20  

Restauranter i Europa
I hjertet af Berlin ligger en ægte Newyorker-luksus-restaurant, Brooklyn Beef Club. Og jo, på trods af beliggenheden er et besøg i restauranten næsten som en smuttur til New York, kortet er udarbejdet med ønsket om at bringe de bedste bøffer fra New York til Berlin og intet er overladt til tilfældighederne. Kødet er fra Midtvesten og vinene fra Nappy Valley, Booklyn Beef Club er desuden kendt for sit kæmpe udvalg af 180 forskellige sjældne whiskys. dk4's udsendte Katharina har mødt ejeren Alexander Scmidt-Vogel og i køkkenet bliver der blandt andet lavet en af signaturretterne, en porterhouse steak på 1,2 kilo. Tag med Restauranter i Europa til Brooklyn Beef Club Berlin, her på dk4.

11:55  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Liam har planer om at åbne en surfer butik for kvinder, men han ender med at blande forretning og fornøjelse, da han bliver involveret med en investor. Naomi forsøger at overtale Mark til at blive i L.A. , efter at han har modtaget et tilbud fra New York. Dixon overtaler Silver til at iscenesætte Michaelas musikvideo.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Skolebestyrelsen indbyder Lorelai og Luke til at tale ved karrieredagen, men da eleverne bombarderer Lorelai med spørgsmål om, hvordan det var at være gravid teenager, bliver det for meget for nogle af de øvrige mødre. Lane opdager at hendes mor vil sende hende til et strengt religiøst universitet, og med Rorys hjælp gør hun oprør ved at farve sit hår lilla!

Kanal 5

09:20  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. For Ghosthunting.dk"s formand, Thomas Andersen, står den i aften på romantisk weekend i København, med kæresten Karina. Det bliver dog først efter en uhyggelig spøgelsesjagt - for formanden har endelig fået opfyldt sit ønske om at få adgang til Sct. Hans Psykiatriske Hospital. For gruppen Dansk Parapsykologisk Aspekt, skal det imidlertid handle om noget helt andet end spøgelser. Gruppens medie Hannibal Hildorf, har nemlig planlagt teambuilding for hele gruppen, hos en sexolog. Den idé falder dog ikke i helt god jord, hos lederen Kim Søndergaard.

10:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En kvinde dør på Olivers klub, men Oliver erfarer at 'The Count' tilsynealdende ikke er ansvarlig for dødsfaldet. Men da 'The Count' flygter, kommer Oliver i tvivl.

11:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver og hans team har fokus på Deadshot, men kun for at opdage, at Argus har skumle planer.

dk4

12:00  

Den runde krop
Træn dit åndedræt ofte undervejs i graviditeten, for det skal du bruge under hele dit træningsprogram.

12:15  

Out Fit
I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. I denne uge er Out Fit taget en tur til Boble Plads på Carlsberg i København. Her skal der prøves kræfter med træningsformen calisthenics. Sander Kofoed Lipsuis vil guide os igennem et typisk træningforløb i foreningen Urban Bars, Calisthenics. Et træningsforløb, der spænder fra simple pull-ups til akrobatiske øvelser, hvor det primært handler om at benytte kroppens egenvægt til at øge sin styrke. Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl.

12:35  

Fit Talk

13:00  

Reklameinfo

13:10  

EU på virksomhedsbesøg
Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for de Radikale, har været på besøg hos Michael K. Rasmussen, der er marketingdirektør i VELUX Gruppen. De drøfter EUs rammebetingelser for EUs klimapolitik og deres indflydelse på VELUX Gruppens eksport af vinduer til Europa. Programmet er optaget på VILLUM Window Collection, der er en slags -vinduets vidunderlige verden- og rummer mere end 300 historiske vinduer fra 1600-tallet og frem. Så der blev også tid til en snak om vinduets historie. Medvirkende: Gæst, Morten Helveg Petersen Gæst, Michael K. Rasmussen

13:45  

Kunsthotellet i Sitges
Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst badehotel. Det ligger ud til stranden, har en super restaurant og swimmingpool, ligger tæt på lufthavnen, et hyggeligt byliv og en smuk havn. Men det er det bare ikke! Hotel Estela i Sitges, 30 kilometer syd for Barcelona, er kendt for sin kunstsamling. Men ikke kun kunstværker, også væggene i mange værelser er dekoreret af forskellig kunstnere. Hotellet har også en "hus-kunstner-, Josep Puigmarti, der med udstillinger over hele verden, og værksted i kælderen på hotellet, i sig selv er blevet en attraktion. Men det var Antoni Xaus der startede det hele. Han låste sig inde på et værelse i 3 dage mens han "malede en protest" mod forholdene for datidens lokale kunstnere. Det blev startskuddet for ejeren af hotellet og en drøm om at lave noget anderledes, det endnu er langt fra slut...

14:15  

Reklameinfo

14:20  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

14:50  

Forskningsmagasinet
I 1960erne begyndte hippierne at tage stoffet LSD for at udvide deres bevidsthed. De fik oplevelser og erfaringer, som de ikke havde haft før. I de seneste år er forskere begyndt at fatte interesse for de oplevelser man får, når man taget psykedeliske stoffer. For de kan potentielt lære os nye ting om vores bevidsthed. Denne udgave af -Forskningsmagasinet- handler om psykedeliske oplevelser. Kan psykedeliske oplevelser gøre os til bedre mennesker? Hvordan er det at tage psykedeliske stoffer? Kan man få psykedeliske oplevelser på anden måde? Hvad er bevidsthed for noget? Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål til forskeren Sebastian Leth-Petersen, når han er gæst i studiet hos Niels Ebdrup. I programmets anden de -Spørg videnskaben- er omdrejningspunktet spørgsmålet: -Hvordan kan man forske i Gud, når han ikke kan måles objektivt?-. Det og mange andre relaterede spørgsmål svarer professor Niels Henrik Gregersen på. Programmet er produceret i samarbejde med videnskab.dk. Progra

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. I kølvandet på orkanen må alle konerne hjælpe Denise, efter det går op for dem, hvor meget orkanen har ødelagt på hospitalet. Pamela må finde et nyt sted at bo, efter orkanen har ødelagt hendes lejlighed. Joan har svært ved at forholde sig til orkanens ødelæggelser og samtidig finde tid til sin familie.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Holdets loyalitet kommer på en prøve, da en sandhed kommer frem i lyset. I mellemtiden forsøger Cyrus at få styr på sin egen krise, som er ved at være helt ud af kontrol.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. I kølvandet på en ødelæggende familiekidnapning, sætter Bobby alt på spil for at redde liv. John Ross og Pamela danner en form for våbenhvile. Elena som har været i skjul med Nicolas, finder endelig ud af hans forbindelse til kartellet. Christopher leder desperat efter Elena og frygter for hendes sikkerhed.

Kanal 5

12:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet efterforsker mordet på en gigolo, som er blevet fundet myrdet i en hotel-hytte dræbt med et udsædvanligt våben

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Ryan og Walter efterforsker mordet på en ung studine, men en tornado slår pludselig til, og fjerner alle sporene på gerningsstedet. Tornadoen tager også liget af mordofferet og Ryan bliver alvorligt kvæstet. Mistanken retter sig imidlertid snart mod et hold tornado-jægere.

dk4

15:20  

Reklameinfo

15:30  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Aktuelt kvarter med Qvortrup
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

16:55  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

17:25  

På ski igen, igen, igen
Hvad har Lill Babs, Hansi Hinterseer, et kobel svenske ulve og Thomas Uhrskov tilfælles? Det kan du få svar på i aften, hvor Thomas Uhrskov tager seerne med til et ukendt svensk familieområde, hvor han lærer forskellem på meter og decimeter. Programmet dykker også ned i midten af en østrigsk gletscher, hvor fotografen gør noget utilgiveligt. Du kommer også med til dansk skilærereksamen, og ser Thomas falde og ødelægge sin skulder.

Kanal 4

15:00  

Singleliv
Dansk reportageserie. I Singleliv mødes singlebageren Marc på en blinddate med en sød pige. Singlepigen Serina tager på date med en stærk mand, hvor der både bliver set på fisk og på hinanden. Vestjydesinglen Claus kører mere end 100 km for at komme til singlefest sammen med sin kammerat John. Men først skal der varmes op med sorte slots (øl) og brandbiler-drinks. Og endelige tager 21-årige Cecilie sit nyindkøbte scoretøj på for at give den gas på en bytur.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I aften skal Michel Castenholt og Amalie indrette kontorer hos to familier, der har været modige nok til at lægge deres hjem i hænderne på de to kendte. Hvad mon manden i familien siger, når Amalie vælger at skrotte alt maskulint og begynde forfra i sin meget feminine stil? Michel rydder også op og vil indrette et stilrent kontor uden forstyrrende elementer. Nu er spørgsmålet bare, om familierne kan lide deres nye kontorer?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe siger ja til at være brudepige for Wanda, hvilket inkluderer det vanskelige job at holde styr på Wandas mor.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Jason Black, medejer af en bar, som er holdt i samme stil som en smugkro fra 1920'erne, er blevet myrdet og 10.000 dollars er blevet røvet. Dr. Hawkes finder blod på mordofferets ur, og en dna-test fører CSI-holdet til en mand ved navn Nathan Brody. Adam, som har et problematiske forhold til sin Alzheimers-ramte far, bruger sin fridag på en uventet måde.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mordene på advokaten Mitchell Hinds og den unge ingeniør Justin van der Heyden viser sig at have forbindelse til hinanden, da begge drab er blevet udført med det samme højst usædvanlige mordvåben. En ukendt velgører, kendt som Skytsenglen, efterlader checks på en million dollars hver til personer, der er pårørende til mordofre.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Denne gang går vores rejse gennem alpelandet til Klagenfurt ved Wörthersøen og til Achsensøen i Tyrol. Klagenfurt ligger ved en af Østrigs smukkeste søer -" Wörthersøen, og der er ikke langt til Slovenien og Italien. Achsensøen er kendt for sine termiske vinde, der er meget populære blandt sejlere og surfere. Nogle af de musikalske gæster, man bl.a. kan møde, er Reiner Kirsten, Andreas Fulterer, Chantal, Bergfeuer, Graziano og Silvio Samoni.

18:30  

På tur til Vestcaribien

19:00  

Schlagerbox Special
De findes i alle størrelser og alle aldre, der er flagrende kjoler, gennemsigtige gevandter og mange sange om kærlighed. Tag med i Bjergene til tænksomme øjeblikke eller på klubbernes bonede gulve. Det er blevet kvindernes tur til at indtage Schlagerbox.

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Alle lægerne må arbejde sammen for at få Callie og baby Sofia på benene igen. Meredith løber en risiko, mens Derek mister en patient. Alex behandler en gammel, gnaven og rig dame for kræft. Teddy bliver ikke glad, da et velkendt ansigt dukker op.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. På bare én dag og med 10.000 kr. på lommen, skal Amalie og Michel Castenholt indrette to modige familiers spisestuer. Amalie kommer i seriøse problemer, da hun finder ud af, at det flotte spisebord, hun har købt, ankommer som samlesæt, og at hendes selvdesignede børnebord er alt for stort til rummet. Hvad sker der når Michel finder ud af, at det at vælte en mur, lægge gulvtæppe og male wall art tager tid, måske alt for lang tid?

20:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde den selvstændige og stor-snakkende Kathrine fra Nørrebro. Kathrine kom i en meget ung alder i et seriøst forhold med en ældre fyr. Det var spændende i starten, men efterfølgende kørte det af sporet, bl.a. fordi hun tog styring i forholdet og endte med at være hans mor fremfor hans kæreste. I mellemtiden har alle veninderne fået børn og Kathrine er nu den eneste single tilbage i vennekredsen. Caroline beslutter derfor at hjælpe Kathrine med at komme tilbage på dating-markedet og finde hendes indre prinsesse frem.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard søger råd og vejledning hos Penny, da hans forhold til Stephanie udvikler sig hurtigere end han havde planer om. Sheldon bliver offer for sine tendenser til hypokondri.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon vækker stor irritation hos vennerne med sin besættelse af at følge alle regler indenfor korrekt julegave-ettikette. Leonard er knust, da Penny begynder at gå ud med en af hans kolleger.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Pennys kritik af Wolowitz' kærlighedsliv sender ham ud i en depression, som medfører at han svigter ved den kamp-robot konkurrence, hvor gutterne ellers har hårdt brug for hans ekspertise.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon forsøger at indynde sig hos Barry Kripke i håbet om, at det kan skaffe ham adgang til et stykke kostbart high tech laboratoriumsudstyr. For at fremme kampagnen forsøger Sheldon at udvikle en matematisk beregningsmodel over, hvordan man skaffer sig venner og indflydelse.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter fra Nordsjællands Politi følger sin politinæse og stopper en bil med fire unge mænd. Det viser sig, at føreren måske er påvirket af narko. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi står sammen med en kollega ved en midlertidig lysregulering ved et vejarbejde. Mange utålmodige bilister kører over for rødt lys og får derfor en bøde på 2000 kr. og et klip i kortet. Valdo er i et område, som er berygtet for spritbilisme - her stopper han en mand med tomme ølflasker i bunden af bilen.

dk4

21:05  

The Diner
I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspireret 50'er-diner, og deres store drøm er at udvide konceptet til en landsdækkende franchise-kæde. dk4 er med hele vejen fra den eksisterende bygning rives ned, over turen til USA, hvor der skal indsamles ny inspiration og købes udsmykning til den nye restaurant, til The Diner FIFTY NINE slår dørene op for de første kunder. Samtidig giver Nipper og Mos dk4s seere et unikt indblik i hele historien og tankerne bag The Diner. I første program skal Nipper og Mos til Vejle for at se, hvordan byggeriet af deres tredje diner skrider frem. Etableringen af den nye restaurant betyder, at The Diner fremover skal lange langt flere burgere over diske

21:35  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

22:10  

Hus forbi
Kameraet snurrer og Michael rømmer sig: -En typisk dag for mig? -" jamen, så køber jeg nogle aviser og får dem solgt hen ad vejen. Så har jeg til mad og jeg har til-¦ jeg ryger lidt tjald engang imellem, og så drikker jeg nogle bajere. Så hænger dagen sammen. Er det en dårlig dag, mand, så bliver jeg nødt til at knokle. Så har jeg kun til aviser næste dag og til lidt at spise om aftenen. Det er lidt op og ned.- Han skutter sig og hoster - lungebetændelsen er ikke helt ovre endnu. Det er den 14. december, og dk4 har sat op til interview på Kultorvet midt i København. Vi har lånt strøm til lamperne hos pølsemanden ved siden af. Scenen er en del af den dokumentarudsendelse, vi er i gang med at lave om avisen -Hus Forbi-, og Michael er en af tre hjemløse, som vi følger for en dag. Han er 48 år og hjemløs på syttende år. De seneste syv har han solgt -Hus Forbi- i København. Nu fortæller han om, hvordan det er at leve på gaden og om, hvad avisen betyder for ham: -Den gør jo, at jeg er

22:50  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

23:35  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør. Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

Kanal 4

21:00  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie. Louises svære valgFamilien har besluttet sig for, at de vil udvide familien med endnu en regnbuebaby, så de har i fællesskab insemineret Louise igen. Beslutningen er dog taget meget spontant, hvilket er typisk for de tre forældre " der er ikke langt fra tanke til handling. Siden de har fået Maggie, har de fundet ud af, hvem der er den biologiske far til deres fælles datter, således at den ikke-biologiske far skal være biologisk far til barn nr. 2. Hvem, der er hvem, er dog stadig en hemmelighed for alle andre end de tre. Sideløbende har drengene investeret i en lejlighed i Tyrkiet, som Silas skal ned og se for første gang " det er nemlig Johannes, der har valgt den på egen hånd. Og det viser sig, at Silas ikke er nær så begejstret for købet som sin mand.Mens drengene er alene afsted i Tyrkiet, sidder en ensom og forvirret Louise tilbage i Danmark. Hun er kommet i tvivl, om det i virkeligheden er hendes ønske at få et barn mere med drengene. Hun er splittet og frus

22:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie har inviteret en af sine bedste veninder Medina, som gæst til sit madselskab. Sammen skal de lave en tøsemiddag, hvor der er masser af tid til venindesnak om maden. Alt fra, at Medina ikke var så vild med Julie første gang de mødtes, livet på landevejen som musiker, sund livsstil, om at leve på klods og til Medinas livsfarlige allergi. Det er en rigtigt tøsemiddag i godt selskab.

23:00  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus undersøger, hvordan forholdene er under en varetægtsfængsling, og i den forbindelse møder han en far, som kæmper mod et fængselssystem, der efter hans mening er skyld i, at sønnen hængte sig i en fængselscelle under varetægtsfængsling. En forsvarsadvokat har inviteret Janus med ind bag murene, hvor han møder en sigtet, der nu har ventet i snart et år på at få sin sag for retten. Janus taler også med en anonym fængselsbetjent, der fortæller om de benhårde realiteter bag tremmerne, og så han møder han en kvinde, der sad uberettiget varetægtsfængslet i 11 måneder for mordet på sin mand. Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål og undersøger, hvem der er de ansvarlige.

22:00  

Stationen
Dansk reportageserie. Erik og Laura bliver kaldt ud til en boligopgang, hvor en mand er blevet tævet ihjel. Under efterforskningen bliver det tydeligt for Erik og Laura, at der er tale om et miljø, hvor alkohol er en stor del af dagligdagen. På en tankstation tager en kvinde en ansat som gidsel. Thomas og Mads er en del af den politistyrke, der rykker ud og under ledelse af Steen skal forsøge at få gidseltageren til at løslade gidslet. Det viser sig, at gidseltageren har en helt særlig dagsorden. En ung kvinde kommer ind på Stationen og anmelder, at hun er blevet voldtaget aftenen forinden. Hun er chokeret, men kan fortælle, at det var to udenlandske mænd, og at de kørte i en kassevogn. Med hjælp fra offentligheden kommer Julie og Amir snart på sporet af de mulige gerningsmænd.

23:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. De beskidte helte er tilbage. Endnu en gang rykker drengene ud og hjælper danskerne, når store og små ulykker rammer. Sanitøren Allan starter på Slagelse Politistation, hvor han både får lov til at køre og gøre en politibil ren. Senere ender han på oprydningsarbejde efter et rambuktyveri. Der er også gensyn med skadeservicemanden Mike, der er på arbejde i en børnehave efter en vandskade og vagtlederen Martin, der med kollegaen Marc bliver sendt ud til en dødsbrand, hvor de skal hjælpe Falck med at få den afdøde ud af lejligheden. Hos skadedyrseksperten John har tusindvis af hvepse invaderet en sofa, som ender med at blive den største hvepsesag, han nogensinde har taget sig af. Og så skal vi møde de musikglade slamsugere Jan og Nicklas, der får deres sag for med en faldstamme, der er så stoppet, at det står ned med lortevand fra et kælderloft.

dk4

00:05  

Reklameinfo

00:15  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Bloodborne The Old Hunters - Lego Marvel's Avengers - Legend of Heroes Trails of Cold Steel - The Mean Greens Plastic Warfare - Assassin's Creed Chronicles India

00:45  

Kniv og gaffel Café Dollys

01:20  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

01:50  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

02:50  

Hvordan

03:00  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

03:35  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

04:00  

Til bords med søstrene Gercke
Søstrene Gercke er taget til Hamlets Kronborg, nærmere bestemt det gamle infirmeri, hvor stemningen i dag er langt mere hyggelig end i gamle dage. -" og hvor det bestemt ikke spøger. I programmet laver Vibeke en delikat kage med blåbær-, og limemousse, mens Ulrikke dekorerer en blomsteropsats på et gammelt tallerkenstativ.

04:30  

Naturligvis
Kostvejleder og forfatter Lene Hansson , er denne gang gæst i Naturligvis. Hun trodsede til sidst lægernes råd og valgte sin egen vej til at overvinde sit alvorlige hjerteproblem. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet. Peer Heissels bog -Dit ansigt er en sladrehank- kan købes i dk4 butikken.

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Alle lægerne må arbejde sammen for at få Callie og baby Sofia på benene igen. Meredith løber en risiko, mens Derek mister en patient. Alex behandler en gammel, gnaven og rig dame for kræft. Teddy bliver ikke glad, da et velkendt ansigt dukker op.

01:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe siger ja til at være brudepige for Wanda, hvilket inkluderer det vanskelige job at holde styr på Wandas mor.

01:55  

Missing
Amerikansk actionserie. Becca og de to mænd i hendes liv må kæmpe mod deres i stigende grad anspændte følelser, alt imens de forsøger at flygte ud af Europa. Dax opdager, hvem hans fjender er.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. House skal træffe den endelige beslutning om, hvem der skal være en del af hans lægestab. Kandidaterne sidste udfordring er en rockmusiker, som er på stoffer og hoster blod op. Wilson kommer i problemer, da det viser sig, at han har fejldiagnosticeret en kræftpatient.

03:40  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory læser lektier med tre af sine klassekammerater, og da Lorelai senere tilbyder pigerne billetter til en koncert med popgruppen The Bangles, håber Rory på den måde at blive bedre venner med pigerne. Under koncerten flirter to af pigerne med et par college-drenge og beslutter at tage til fest med dem. Dermed bryder de en aftale med Lorelai, og da Lorelai opdager, at pigerne er skredet, bliver der ballade.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Addison vender for en stund tilbage til Seattle Grace, da hospitalet har brug for hende til en svær operation på en ufødt baby. Addison tror alt er ved det gamle. Alex hjælper Addison under operationen, men så dukker Ava op med en vild nyhed, og Alex må lyve over for Izzie. Cristina er jaloux på Callies venskab med Erica.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Rituelle markeringer på en række mandlelig får holdet op på dupperne. Samtidig er Reid nervøs for et møde.

01:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet rejser sydpå for at profilere en morder, hvis signatur matcher en 30 år gammel sag.

01:55  

Boat Trip
Amerikansk-tysk komedie fra 2002. Jerry er overbevist om, at han har fundet kvinden i sit liv i skikkelse af Felicia, hans smukke forlovede gennem en årrække. Jerry beslutter langt om længe at fri til Felicia, og han arrangerer en romantisk tur i varmluftballon for at kunne skabe et spektakulært bagtæppe for sit frieri. Men det går ikke helt efter planen, ikke alene takker Felicia nej, hun meddeler også, at hun forlader Jerry til fordel for en anden mand. Jerry synker ned i en dyb depression, lige indtil hans bedste ven, Nick, der har haft sine egne romantiske problemer at slås med, foreslår at de tager på ferie ombord på et krydstogtskib. Her kan de glemme alt om deres ekskærester for i stedet at dyrke bikini-klædte skønheder.

03:45  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Dansk Parapsykologisk Aspekt er på deres ultimative hunt i England! Det er på den berygtede og faldefærdige kro 'Ram Inn' i den lille by Wotton Under Edge. Stedet skulle være det mest hjemsøgte sted i hele England, og hærges eftersigende af et uhyggeligt åndeligt væsen, som voldtager sovende mennesker. Og man kan roligt sige det bliver DPA"s vildeste hunt nogensinde - ikke mindst for det nye medlem Mikkel, som i løbet af natten forelsker sig hovedkulds i et kvindeligt spøgelse. Også ghosthunting.dk tager i aften på deres drømmehunt, dog i mere hjemlige omgivelser. Det er i Sparbutikken i Hobro, som gemmer på mange dystre hemmeligheder, og hvor ikke mindre end to ejere har begået selvmord. Formanden Thomas Andersen har dog også en anden udfordring foran sig han vil nemlig fri til kæresten Karina, som en overraskelse i mørket.

04:40  

Hverdagens helte
Brandfolkene fra Gladsaxe må tage sig af flere påsatte containerbrande, som kan sprede sig til de nærliggende bygninger. Ambulancebehandleren Jens må tage sig af en væltet ældre mand som har ondt i sjælen, og så skal paramedicineren Simon foretage nogle skælsættende valg, da hans patient ser ud til at have en blodprop i hovedet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005852