dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. februar 2016

dk4

05:00  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

05:30  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

05:55  

Reklameinfo

06:00  

Aktuelt Kvarter
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

06:20  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

06:55  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør. Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen.

08:00  

Naturligvis

08:30  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

Kanal 4

05:40  

Dog With A Blog
Tyler får et feriejob med at arbejde for en åbenhjertig iværksætter, der driver en madvogn. Efter at have arbejdet på madvognen i et stykke tid beslutter Tyler sig for, at han hellere vil anskaffe sig sin egen madvogn med det samme end at vente og færdiggøre skolen.

06:05  

TV-Shop

07:00  

Kitchen Boss
Buddy laver en traditionel italiensk søndagsmiddag med lidt hjælp fra sin tante Marie. På menuen er Buddys søndagssovs og grissini med prosciutto og blåskimmelost

07:25  

TV-Shop

08:30  

Kitchen Boss
Buddy har nogle opskrifter, der er perfekte til fest, som f.eks. Rockefeller-østers, gumbo med skaldyr og pølser og en traditionel "King's Cake" til dessert.

08:55  

TV-Shop

Kanal 5

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. "Union" er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

05:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. For at styrke deres selvtillid, går Debbie og Jackie i byen på den nye klub, 'Hell'. Marty og Larry Bird overlader sig selv til Amber og får en make-over.

06:15  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry og Reggie er helt besat af ønsket om, at skulle vinde en Oscar for 'Bedste Dokumentar', og laver derfor en video om skolens finalekonkurrence i stavning med Max og Dick Butkus som medvirkende.

06:40  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Clark Gregg genoptager rollen som Agent Phil Coulson fra Marvels spillefilm, når han samler en lille og nøje udvalgt gruppe agenter fra den verdensomspændende organisation S.H.I.E.L.D. Sammen efterforsker de det nye og ukendte rundt omkring på kloden, og beskytter den almindelige fra det ekstraordinære. Coulsons team består af Agent Grant Ward (Brett Dalton), som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May (Ming-Na Wen), pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz (Ian De Caestecker), strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye (Chloe Bennet).

07:30  

TV-Shop

07:45  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Efter en kamp mod Cyrus bliver Oliver dødeligt forgiftet. Fast besluttet på at få ham på benene igen, tager Felicity en drastisk og risikabel beslutning.

 
dk4

09:00  

Hjemmeyoga

09:15  

Hvordan

09:25  

Fit Talk Special
Vi får ikke mere af den, men vi kan lære at styre den bedre: Tiden. Den tid, der gør det muligt at leve det liv, vi gerne vil med tid til familie og venner, motion, glæde og søvn. Og den, der oftest nævnes som grunden til, at vi IKKE spiser sundere, dyrker motion eller mediterer regelmæssigt. Styr din tid med omtanke -" det er budskabet i bogen -Har du tid-. Mød de to forfattere og få et par tips til tiden.

10:00  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Disse statements er omdrejningspunktet i foredragsholder Hardeep Dhanjals inspirationstale. Med humor, vid og engagement tryllebinder han unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Han har derudover også været elitebasket-spiller i USA samt mentalcoach for nogle af Danmarks bedste boksere. Hans livserfaringer er inspirationskilde til det dynamiske foredragsshow. Et show, der både indeholder historier, personlige fortællinger, rap -" og ikke mindst en løftet pegefing

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Møllehave med Pia Søltoft
Blandt Johannes Møllehaves største inspirationskilder står Grundtvig, H. C. Andersen og Søren Kierkegaard. Fra studietiden har Møllehave beskæftiget sig intenst og vedvarende med de tre -" i bøger, forelæsninger og ikke mindst i et stort antal foredrag. I denne udgave af -Møllehave med venner- møder Johannes Møllehave Kierkegaards-forskeren Pia Søltoft, der især er optaget af kærlighedsaspektet i Kierkegaards skrifter. Omdrejningspunktet for samtalen er Pia Søltofts nyeste udgivelse -Kierkegaard og kærlighedens skikkelser-, og hvis man interesserer sig blot det mindste for Kierkegaard eller ønsker at blive klogere på kærligheden, så er denne samtale et must.

11:40  

Golf på Mallorca

Kanal 4

09:55  

Mulan
Amerikansk animationsfilm fra 1998. Den uregerlige pige Mulan har svært ved at opføre sig ordentligt og kvindeligt, så hun kan blive gift. Familiens ære er i fare, men i stedet for at blive gift stjæler hun sin fars hest og rustning og drager ud i hans sted i krig forklædt som mand. Ikke nogen let opgave, men med megen kløgt og ganske lidt hjælp fra en minidrage og en fårekylling lykkes det alligevel for Mulan at redde familiens ære.

11:40  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

09:20  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. De er vaskeægte spøgelsesjægere, og de bruger al deres fritid og alle deres sparepenge på at jage det overnaturlige. Følg med, når to danske spøgelsesgrupper kridter banen op i kampen om at blive de første, der skaffer beviset på at spøgelser virkelig findes. I aften sørger lederen, Kim Søndergaard, for, at alle hans medlemmer i Dansk Parapsykologisk Aspekt"ser topprofessionelle ud i nye trøjer inden, de skal på spøgelsesjagt på Frederiksberg slot. Og Thomas Andersen, som er leder af ghosthunting.dk, tester nye talenter inden for faget. To unge ansøgere er på optagelsesprøve for at blive spøgelsesjægere.

10:10  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Med infrarød overvågning og masser af højteknologiske måleapparater, er to danske spøgelsesgrupper, konstant på jagt efter overnaturlige fænomener. 'Chief Investigator' Kim Søndergaard fra Gruppen Dansk Parapsykologisk Aspekt, tager i aften tilbage til Frederiksberg slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater af undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise! Og så får gruppen, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker der er hjemsøgt.

11:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio jagter en forbryder som viser sig måske ikke at være den skyldige.

dk4

12:05  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

12:40  

Reklameinfo

12:50  

Kniv og gaffel

13:20  

Kultursalon
Silas Holst er kendt som hele Danmarks dansedarling. Han har været det iltre element i 'Vild med Dans'. Han skrev sin selvbiografi, inden han fyldte 30 -" og han har sin egen realityserie. Men hvordan er det at være musicalstjerne i Danmark? Og hvor meget minder Silas Holst egentlig om hovedpersonen i musicalen 'Dirty Dancing'? Det fortæller Silas Holst blandt andet om, når han er gæst i 'Kultursalon' hos Anne Middelboe.

13:50  

Reklameinfo

14:00  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

14:25  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Ulla Tørnæs - Venstre, drøfter temaet TTIP - den transatlantiske frihandelsaftale - med Jeanette Pålsson, CFO Ilse Jakobsen og Michael Hillmose, international chef, Dansk Mode og Textil. TTIP forhandles netop nu mellem EU og USA og Venstre er stærke tilhængere af en stærk aftale, hvor dansk mode og tekstilvirksomheder får bedre eksportmuligheder til USA. Medvirkende: Ulla Tørnæs - MEP Venstre, Jeanette Pålsson - CFO Ilse Jakobsen, Michael Hillmose - international chef, Dansk Mode og Textil. Vært: Ole Stephensen.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:40  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Grey Sloan Memorial bliver overfyldt af en gruppe sårede brandmænd. Maggie kæmper for at holde tingene professionelt med Andrew. Jo stiller spørgsmålstegn ved Alex prioriteter.

13:40  

Code Black
Amerikansk dramaserie. Skadestuen på Angels Memorial Hospital i Los Angeles er berømt og berygtet for at være landets absolut mest travle skadestue. Hver dag skubber Residency Director Leanne Rorish sit personale ud i følelsesmæssigt og fagligt krævende beslutninger. Den overfyldte skadestue er nemlig notorisk kendt for at nå det kritiske niveau, hvor der er flere patienter end ressourcer - et såkaldt 'code black'. Fra den allerførste arbejdsdag bliver Christa, Mario, Malaya og Angus, fire helt nye turnuslæger, for alvor sat på prøve, da de skal indgå i gruppen af sygeplejersker og læger, der må tænke hurtigt, beslutsomt og kreativt for at redde liv. Blandt personalet er også Leannes betroede, sygeplejersken Jesse Sallander, den dygtige læge Dr. Neal Hudson, der ikke altid er enig i Leannes til tider ukonventionelle metoder, samt den energiske Dr. Rollie Guthrie, der har været på skadestuen i årevis.

14:35  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen

Kanal 5

12:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Tingene går helt galt, da Horatio og holdet opdager at de er blevet ført bag lyset i en sag om en undsluppen fange.

13:05  

5. halvleg
Dansk underholdning. 5. halvleg er tilbage! Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt andet end sport. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for henholdsvis førsteangriberen på fodboldlandsholdet Nicklas Bendtner og Danmarks bedste bokser Patrick Nielsen. De flankeres af tv-værten Signe Lindkvist og komiker Uffe Holm. Denne gang dyster Bendtner og Patrick i, hvem der slår og sparker hårdest. Der kommer benzin i blodet, når alle mand skal ud på gulvet i 5. halvlegs helt eget motocross-løb. Superspurten er tilbage, og denne gang skal Bendtner forbedre sin tid, så han kan få has på Nicki Billes fartrekord. Carsten udfordrer Juhl og Uffe i, hvem der performer bedst til den yndefulde disciplin isdans. I finalen kommer deltagerne på en seriøs stroppetur, når 5. halvlegs egen militærbane med koldt vand, mudder, strøm og en høj væg skal forceres.

14:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Noahs biologiske far kommer for retten, anklaget for en række forbrydelser. Da bortadoptionen af Noah bliver viklet ind i retssagen, frygter Benson for Noahs sikkerhed.

dk4

15:00  

Schlagerstar
Christoff blev født i Ninove den flamsktalende del af Belgien som Christoff De Bolle. Som 15-årig indsendte hans mor et bånd til VTM soundmixshow uden hans viden, hvor han fik en fjerdeplads. Siden er det gået slag i slag. Først blev han en stor del af den flamske underholdningsbranche og siden fik han fodfæste på den tyske schlagerscene. I 2011 kunne han fejre 20 års jubilæum og han kører stadig derud af. Mød den charmerende sanger til en samtale om musik, land, sprog og meget andet i Schlagerstar.

15:40  

Schlagerbox Special

15:55  

Reklameinfo

16:00  

La' det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

16:30  

På tur til: Skotland
I det andet af to programmer i serien På tur til, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette andet program fortsætter vi turen på Isle of Skye, hvor vi skal besøge Dunvegan Castle. Herefter går turen nord på, til Loch Ness, med det berømte uhyre Nessie, og videre til højlandets hovedstad, Inverness. Vi skal opleve Speydalens berømte whisky-destillerier, og den gamle kongeby Perth, inden vi slutter turen med et besøg i golfsportens vugge, St. Andrews, samt Skotlands hovedstad Edinburgh. Vi hører også gæsternes mening om rejsen, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere.

16:50  

Reklameinfo

17:00  

Reklameinfo

17:05  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

17:35  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

Kanal 4

15:35  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt "åbne" adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre langt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby

16:35  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. I aften skal Caroline Fleming besøge karriekvinden Maibrit fra København. Maibrit bor alene med sin søn Aleksander, fordi hun valgte at smide ekskæresten ud på grund af utroskab. Nu fokuserer Maibrit så meget på at være mor og karrierekvinde, at hun fuldstændig har glemt sig selv og sine egne behov. Det vil Baronessen lave om på. Hun tager Maibrit i hånden og insisterer på, at Maibrit igen kan få et liv, hvor der er balance i tingene, og hvor Maibrit også prioriterer sig selv.

17:35  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie har inviteret Christiane Schaumburg-Müller som gæst til sit madselskab. Sammen skal de lave en stop-madspild-middag, hvor de bruger de madrester, som Julie har i køkkenet til at lave en lækker middag. Og Christiane er ikke bange for at slå sig løs under tilberedningen. Mens der bliver hygget om maden falder snakken på Christianes travle hverdag som stilikon og selvstændig, hendes glæde ved bearnaise og pomfritter, pasformen på kjoler, hendes aversion over for fitness-kvinder og at hun ikke selv har trænet i to år.

Kanal 5

15:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry og holdet har planer om at fange Zoom med Lindas hjælp, men Joe er imod.

16:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Arsenal og Diggle konfronterer Laurel med hendes forsøg på at træde i sin søsters fodspor. De advarer hende om at stoppe, inden det kommer til at koste hende livet. Brick kidnapper tre af byens rådmænd, og truer med at dræbe dem, hvis ikke politiet trækker sig ud af hans bydel. Malcolm fortæller Thea, at Ra"s al Ghul er efter ham og hans familie, og at de må forlade byen omgående.

17:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Mens Fitz hjælper Jemma med at skaffe de informationer fra hendes telefon som kan hjælpe holdet med at åbne portalen, slår Coulson og Rosalind sig sammen for at finde Andrew.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor schlagermusikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlagermusik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. I -Musikalsk rejse-_ skal vi denne gang besøge Sterzing, Italiens nordligste by og dens feriedale i Sydtyrol. Derfra går det videre til Antholzertal, der er et mekka for biathlon- og langrendssport -¦ Musikalsk er det sydtyroleren Oswald Sattler, Die Bergdiamanten, Eva Lind, Die Grubertaler, Arno Adler og die Ladiner, man kan møde.

18:30  

Sommersang i Mariehaven
I Mariehaven i Ansager skinner solen også på regnvejrsdage, og denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven byder på en herlig blanding af sol, sommerregn og en masse god musik. Ingenting i verden kan som musik holde humøret højt og slet ikke hos Helge Engelbrecht og Co. i Mariehaven, hvor også de mange gæster tager fornemt imod Jette Torp, der danser solen på plads med sangen -Dancing In The Street-. Visesanger, troubadour, entertainer med mere, Peter Vesth har selskab af harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg og violinisten Vera Panitch, og publikum er som altid begejstrede. Frank Lauridsen, legendarisk rock- og soulsanger fra musikmiljøet i Danmark i 60´erne, debuterer i Mariehaven med eget materiale som også duoen Flensborg og Venndt, der introducerer mobilvalsen i form af -The Cellphone Waltz-. Programmet byder også på Casper Hundebøl fra Neighbours & Friends, som ved pianoet giver sin helt egen udgave af -Walking In Memphis-. Medvirkende: Jette Torp, Peter Vesth, Frank Laurid

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

18:35  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Hvem sover hvor?Louises barsel er slut, og nu er det Silas, der skal være på barsel med deres fælles datter, Maggie. Louise er bekymret for, om Silas kan løfte opgaven, fordi han har været så meget væk med arbejdet det sidste halve år. Oven i det står den allerførste fælles familieferie for døren, og turen går til Spanien. Der går dog ikke længe, før de første udfordringer opstår, og den største af dem alle er: Hvor skal Maggie sove? Lejligheden, de har booket, er nemlig et værelse for småt. Forældrerollerne kommer for alvor på en prøve, når far og far er uenige med mor. Louise mener, at drengene er for strenge, mens drengene synes, Louise er hysterisk og bør slappe af " den store opgave er nu at samle familien, så ferien kan nydes. Og tilbage i Danmark drømmes der store drømme " familien har nemlig et stort fælles ønske om at få et barn mere sammen.

19:40  

Baby Makers: The Fertility Clinic
Engelsk dokumentar.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Det vækker stor forundring hos Sheldon, samt ikke mindst hans venner, da en ung studine finder ham helt uimodståelig.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon bortviser Penny fra lejligheden, som følge af en række mindre overtrædelser af hans husregler, beslutter hun at gøre gengæld. En åben krig bryder nu ud mellem Sheldon og Penny. Howard og Raj leder efter huset, der danner rammen om tv-showet Amerikas næste topmodel.

19:00  

Tag pengene og løb
Dansk underholdning. SoldaterkammeratenPlanen bliver udført med militaristisk præcision, når soldaten Allan og hans kæreste Tanya Dick denne uge kæmper for at vinde kufferten med 100.000 kroner i Tag pengene og løb. Det hæsblæsende spil styres med sikker hånd af gamemaster Pelle Hvenegaard. Allan og Tanya har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. Herefter har afhøringsteamet 30 timer til at afsløre, hvor pengene er gemt. Parret skal derfor have fundet det perfekte gemmested og modstå de skrappe forhør, hvis pengene skal blive deres. Allan og Tanya har øvet sig ved at "tørtræne" deres perfekte plan inden start. Tidsplanen går blandt andet på, at de skal holde alle stop på præcis 10 minutter og bruge en masse tid hos Allans familie i håb om at snyde efterforskerne. Men ikke alt går efter planen og spørgsmålet er, om det uforudsete bliver en fordel eller en ulempe for det velfor

20:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. 5. halvleg er tilbage! Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt andet end sport. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for henholdsvis førsteangriberen på fodboldlandsholdet Nicklas Bendtner og Danmarks bedste bokser Patrick Nielsen. De flankeres af tv-værten Signe Lindkvist og komiker Uffe Holm. Denne gang dyster Bendtner og Patrick i, hvem der slår og sparker hårdest. Der kommer benzin i blodet, når alle mand skal ud på gulvet i 5. halvlegs helt eget motocross-løb. Superspurten er tilbage, og denne gang skal Bendtner forbedre sin tid, så han kan få has på Nicki Billes fartrekord. Carsten udfordrer Juhl og Uffe i, hvem der performer bedst til den yndefulde disciplin isdans. I finalen kommer deltagerne på en seriøs stroppetur, når 5. halvlegs egen militærbane med koldt vand, mudder, strøm og en høj væg skal forceres.

dk4

21:05  

Schlagerstar
Den unge tyske sangerinde Vanessa Mai er anset som Tysklands næste superstjerne og sammenlignes allerede med ikoner som Helene Fischer og Andrea Berg. Helt fra barndommen har Vanessa Mai haft showbizz i blodet, i det hendes far er turnerende musiker, og som 15-årig blev hun tysk mester i hip hop dans. Da Vanessa for et par år siden blev forsanger for det populære orkester Wolkenfrei (Skyfri), tog hendes musikalske karriere for alvor fat, og de første to albums har toppet hitlisterne i flere tysktalende lande.

21:35  

Dansktop Prisen 2016

22:45  

Dansktop Prisen 2016
Så blev det endelig tid til den store finale! Glæd jer til et brag af en fest, når dk4 og Familie Journal, for første gang nogensinde, slår dørene op til Dansktop Prisen 2016. Den røde løber er rullet ud foran Jyske Bank Boxen i Herning, Anette Kokholm og Ole Stephensen byder velkommen, og klar på scenen står store kunstnere som Birthe Kjær, Keld og Hilda, Kirsten Siggaard, Klaus & Servants, Richard Ragnvald, Dorthe Kollo og mange, mange flere. Og selvom vi, i særdeleshed, fejrer den dansksprogede musik, så bliver der også plads til internationalt stjernedrys, nemlig selveste Johnny Logan. Vi skal have uddelt priser i otte helt nye kategorier og vores seks DanskTOP Talent finalister, skal udkæmpe den endelige og spændende dyst, om at blive Årets DanskTOP Talent. - Underholdning, spænding og god musik i Dansktop Prisen 2016 - kom indenfor!

23:55  

Portæt af Klaus Strand-Holm

Kanal 4

21:00  

Love and Other Disasters
Engelsk-fransk komedie fra 2006. Amerikanske Emily arbejder på magasinet Vogue i London, er altid på farten, kan tale i døgndrift og vil kun sine venner og bekendte det bedste. Hun bor sammen med bøssen Peter, som hun gør sig ihærdige anstrengelser for at finde en kæreste til. Da den flotte fotoassistent Paolo bliver ansat på Vogue, sætter Emily alt ind på, at splejse ham og Peter sammen. Hun har så travlt med at lege Kirsten Giftekniv, at hun slet ikke bemærker, at hun faktisk selv har en bejler, der drømmer om den store kærlighed, Emily forsøger at finde til alle andre.

22:55  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Wes, Michaela, Laurel og Connor er fortsat rystede over Rebeccas forsvinden. Kun Annalise og Frank ved, at hun er blevet myrdet, og de sværger nu på at finde frem til gerningsmanden. Annalise må samtidig påtage sig at forsvare en bror og søster, som står anklaget for mordet på deres forældre.

23:55  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie.

Kanal 5

21:00  

Born to Raise Hell
Amerikansk actionfilm fra 2010. En hårdkogt Interpol-agent får til opgave at stoppe våben- og narkotikasmugling i Østeuropa. Under en undersøgelse af en russik våbenhandler havner hans team midt i en ildkamp mellem to rivaliserende bander og en af hans mænd bliver dræbt. Fuld af vrede begiver han sig ud i et voldsorgie for at hævne sin ven.

23:10  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. I Jellinge bor en familie, som har fået tvangsfjernet adskillige børn gennem årene. For at finde ud af hvorfor, tager Janus på besøg, og han finder hurtigt ud af, at dialogen med kommunen er gået i helt i hårdknude. Børnene har det svært og forældrene, samt den ældste datter på 17 år, forstår ikke, hvorfor hun er blevet fjernet. Et andet sted i landet bor en lille pige, som på fire år har haft tre forskellige plejefamilier. Hun blev tvangsfjernet, da hun var bare tre mdr. gammel. Er det den bedste løsning for barnet, og hvorfor kan man ikke finde et permanent tilbud til den lille pige? Kommunen skal varetage barnets tarv, men for den lille pige har starten på hendes liv været meget tumult på grund af kommunens beslutninger om, hvor hun skulle bo. Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål og undersøger, hvem der er de ansvarlige.

dk4

00:00  

Portæt af Klaus Strand-Holm

00:20  

The Diner
Sidste afsnit af -The Diner -" et nyt led i kæden- starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE. Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50'er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaum

00:50  

Bog og forfatter

01:20  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

01:50  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

02:50  

Hvordan

03:00  

Naturligvis
Denne gang retter vi blikket mod smerter i hovedet. Der er ikke noget værre end vedvarende tunge smerter, og der er op mod 1 million mennesker med såkaldte kroniske smerter i Danmark. Selv om lægen, fysioterapeuten og kiropraktoren, i det tilfælde vi vil zoome ind på denne gang, ikke kunne hjælpe, var der alligevel en vej ud af smertehelvedet for Dorthe Brahms. Og manden som løste problemet var Kim Haugaard, der er akupunktør, forfatter og underviser. Tanken med programrækken -Naturligvis er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde e

03:30  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

04:00  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

04:30  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

Kanal 4

00:50  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Annabeth kører sagen imod to teenagere, der mistænkes for mordet på en mand, som de påstår var en internet sexforbryder. Efterhånden som Annabeth efterforsker sagen begynder teenagernes forklaring at falde fra hinanden. På hjemmefronten planlægger Annabeth og Jack at tage på ferie, uafvidende om, at deres tilværelser snart vil forandre sig dramatisk.

01:50  

The Closer
Amerikansk krimiserie. En ung mand ringer til alarmcentralen og fortæller, at han har set en mand grave et lig ned i Griffith Park. Da Brenda og hendes folk kommer frem, finder de ikke kun et lig, men også resterne af flere andre kvindes lig. Brenda mistænker straks Philip Stroh for morderne og trods strenge restriktioner fra ledelsen, sætter hun sig for en gang for alle, at få buret ham inde.

02:50  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Med hjælp fra sin nye klient og flirt, Andrew, laver Heather en aftale med Sheryl Crow om, at hun skal optræde til det årlige velgørenhedsarrangement i kirken. Men Gigi stjæler hurtigt rampelyset sammen med Burl, og Carlene og Amanda kommer atter op at skændes.

03:40  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Carlene og Ripp skal forny deres ægteskabsløfter, får Amanda tildelt en særlig rolle til festen, der har 'Borte med blæsten'-tema. Men det efterlader Sharon uden noget at gøre. Heather håber de andre vil tilgive hende, og Blake overrasker Cricket.

04:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith kæmper for at redde en ambulanceredder, der er sidder fastklemt i vraget af ambulancen. Lexie står med en patients liv i hænderne, mens Derek må sætte sin lid til, at en sygeplejerske er i stand til at redde en patient. Bailey forsøger af al magt at finde balancen mellem sit arbejde og sit privatliv.

Kanal 5

00:20  

The Accidental Husband
Amerikansk romantisk drama fra 2008. I et radiotalkshow giver radioværten Emma rådgivning til lytterne, der ringer ind. En lytter finder ud af, at hun er blevet gift for 14 år siden, da hun skal giftes med sin nuværende kæreste. En anden lytter fortæller, hvordan hun, uden at vide det, blev gift med sin gymnasieven og nu bliver presset til at indgå en aftale, før han vil gå med til en skilsmisse.

02:05  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI5 går i aften tæt på cykeltyverier. I gennemsnit stjæles der hver dag 200 cykler i Danmark. KRIMI5 har sat en række cykler op med skjulte GPS-sendere i, så vi kan spore cyklerne, når de bliver stjålet. Samtidig overvåger vi cyklerne med kameraer. Se med, når KRIMI5 jagter cykeltyve, og forsøger at finde de stjålne cykler. En operation, som ikke er helt så let, som det lyder.Endelig går KRIMI5 igen tæt på dørmændene i Danmark. En lolita-dukke er kommet med i byen i Aalborg og er med på dansegulvet. En mand forklædt som kvinde, tilbyder seksuelle ydelser (blowjobs) på toilettet. Han smides ud!

03:05  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. Linda og Christina møder Darth Vader på Hollywood Boulevard. Han fortæller, at man kan tjene masser af penge på at efterligne stjerner. Det synes pigerne er en god idé, så de overtaler Monika til at sende dem ud til et look-alike-bureau. Her møder de to erfarne Madonna- og Cher-imitatorer, men ingen kan finde ud af, hvem Linda kan ligne. Det ender med, at Christina bliver klædt ud som Princess Leia fra Star Wars, og Linda bliver Chewbacca. Pigernes første job som imitatorer bliver desværre temmelig ydmygende. De skal dele reklamer ud foran en sushi-bar i Beverly Hills. Heldigvis møder de Mark Hamil, der spiller den rigtige Luke Skywalker i Star Wars. Han må om nogen blive imponeret over pigernes udklædning.

03:55  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Kim Søndergaard tager sammen med sin gruppe, Dansk Parapsykologisk Aspekt, på Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier, for her fik patienterne, på grufuld vis, fjernet deres hjerner i forskningens navn. Formand Kim får sig noget af en overraskelse, for de er ikke de første spøgelsesjægere på stedet, og pludselig får gruppen en hel del at leve op til. Formanden Thomas Andersen skal med sin gruppe, ghosthunting.dk, på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om at de er hjemsøgt, og er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat.

04:34  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte bliver ambulancebehandleren denne gang sendt ud til en ældre mand, med stærke smerter i maven, mens brandfolkene både må tage sig af en brændende bus, og klippe taget af en splinterny Audi, da manden i bilen klager over stærke smerter i nakken.

04:45  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagen Helte er vi denne gang lige i hælene på brandfolkene fra Gladsaxe, når de bliver sendt ud til en voldsom brand i flere campingvogne. Vi er også med, når paramedicineren Simon, får en noget ubehagelig opgave, da han sammen med lægen, bliver sendt ud til en person som er blevet ramt af et S-tog.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010240