dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. februar 2016

dk4

05:00  

How2Scrap
Mange tror fejlagtigt, at scrapbooking kun er til fotoalbums. Men hvorfor ikke hænge de fine layouts op på væggen? Så har man mulighed for at gøre indretningen af sit hjem personlig. how2scrap handler denne gang om stilarten Shabby chic, der indskriver sig i tidens boligtrend med lyse farver og romantisk stil - og derfor er ideelt til dette. dk4's programværter Pia og Rikke står klar til at vise, hvordan man kan lave et flot, personligt layout -" de har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker, og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til nye, kreative måder at bruge fotos på. Følg med i de helt nye afsnit af how2scrap. Materialer: -¢ Hvidt karton 12x12- -¢ 3 ark mønsterpapir 12x12- -¢ Hvidt karton til fotomatte -¢ Sværte -¢ Bling swirl -¢ Bling sten (iRock) -¢ Blomster -¢ Bånd -" blonder -¢ Tag -¢ Kageserviet Værktøj: -¢ Skæremaskine

05:30  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

06:10  

Eventyrlige Peru
Tag med dk4´s Frantz Howitz og Tiffany Tours på rejse til -Eventyrlige Peru -" Inkaernes rige-. Som turistland har Peru alt hvad hjertet begærer: historiske seværdigheder, storladne landskaber, en farverig befolkning og ikke mindst den bevægende historie om de overgreb, der blev begået mod inkaerne efter spaniernes invasion fra 1532. For de, der er specielt interesseret i arkæologi, er Peru en sandt Eldorado, især hvis man rejser nordpå. Her byder de arkæologiske rester efter Mochekulturen på den ene overraskelse efter den anden, men selvfølgelig er det først og fremmest inkaernes gamle hovedstad Cusco og de store inkatempler som Machu Picchu, Ollantaytambo, Saqsaywamán og Qoricancha, der tiltrækker turister i millionvis. I dk4´s serie i fire dele -Eventyrlige Peru -" Inkaernes rige- præsenterer Frantz Howitz en lang række af Perus seværdigheder og deres historie og interviewer undervejs lokale guider og arkæologer. Rejseserien slutter med et mere dybtgående program -Hvad Nordperu

06:45  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Da jeg nær havde fået bank-.

07:00  

Indre og ydre skønhed
I dette afsnit af -Indre og ydre skønhed- skal det handle om selviscenesættelse. Sandy Esko, der er tidligere vinder af Paradise Hotel, gæster studiet sammen med ekspert, Theresa Blegvad, der til daglig er selvstændig og arbejder med personlig udvikling og menneskets relationer. Hvad ønsker man at opnå ved at deltage i et reality-program som Paradise Hotel? Hvorfor har mange mennesker i dag så stort et behov for at danne et bestemt billede af sig selv?

07:30  

Naturligvis
-Naturligvis- er en programserie, der sætter fokus på sundhed. Tanken med programmerne er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet. I dette program vil vi vise hvordan hypnose har kunnet være løsningen for Nanna Kristensen som i 8 år har lidt af søvnløshed. Derfor har vi inviteret Martin Petersen som er hypnoterapeut og underviser i hypnose.

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

08:50  

Spørg om læsning

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Et fly styrter ned og alle om bord dør. Olivia må nu forsvare piloten fra medierne og flyselskabets anklager. Amanda forsvinder, og Olivia må grave i Hucks mørke fortid for at finde hende. Fitz beder vicepræsidenten om hjælp.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Madprogram. Buddy og fætter Frankie bringer minder, seværdigheder og dufte fra italienske gademarkeder til live med en menu med pølse- og peberfrugtsandwiches og calzoner med ost.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules havner i et færdelsuheld med en meget tiltrækkende mand, og hendes vielsesring forsvinder ved et uheld.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte bliver brandfolkene kaldt ud til en ulykke på motorvejen, hvor en person er blevet påkørt af en bil i fuld fart. For paramedicineren Simon byder dagen på helt andre oplevelser, da han må tage sig af en lille pige som ser ud til at have brækket ryggen.

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. "Union" er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

05:55  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I Rod i køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode, i aften besøg af skuespillerne Stefan Andersen og Julie Wester. De skal kæmpe om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Rode mest. Se om det bliver Julies risotto eller Stefans ratatouille, som Rode må give absolut topkarakter, og se hvordan det går, når Rode kommer med udfordringer der indbefatter krabbekløer, store bøffer og klaret smør.

06:45  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Det er juletid og alle løgnere har planer om at have en stor tid på Ice bolden, men 'A' har andre planer.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag tager vært Thomas Mygind seerne på tur "hinsidan". Ugens tre sidste bagere kæmper om den ene plads i den endelige finale. Udfordringen lyder på at tage dommerne med i Pippis univers, og der skal indgå knækbrød og tyttebær i bagværket. Se, hvem der bedst får integreret de elementer og hvem, dommerne kårer som Ugens Bedste Bager.

08:40  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Kan det virkelig passe, at den bedste måde at spartle en 1. sal færdig er ved at grave en kælder ud i hånden? Det spørger den vrede tømrer kritisk om, når han rykker ind hos Erik og Gitte, der bor i Vanløse sammen med deres fire børn. Parret er gået fuldstændig i stå med et renoveringsprojekt, der skulle samle familien, men nu i stedet betyder, at de lever et liv i hver deres ende af huset.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

09:50  

EU-skeptikerne

10:20  

Reklameinfo

10:30  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

11:05  

Marianna Shirinyan
På musikalsk rejse fra Armenien over Tyskland til Danmark med stjernepianisten Marianna Shirinyan. -Il Viaggio- er det italienske ord for -rejsen- og er desuden titlen på den dansk/armenske pianist Marianna Shirinyans seneste og yderst anmelderroste cd. Titlen har Marianna Shirinyan valgt med velberådet hu, da hendes egen personlige og musikalske rejse fra fædrelandet Armenien over Tyskland til Danmark ikke har været helt almindelig. Med sig i rejsekufferten har hun altid haft noderne til klaverværker af Liszt, Mozart, Berg og den armenske komponist Tigran Monsurian, og det er netop nogle af deres kompositioner, Marianna Shirinyan har valgt at præsentere sit store publikum for på -Il Viaggio-. Fra Langfredag kl. 22.00 og ugerne derefter kan dk4´s seere møde Marianna Shirinyan i en samtale med Frantz Howitz, hvor hun fortæller sin historie og spiller armensk musik af bl.a. Monsurian samt Franz Liszt, Carl Nielsen og Gershwin. Hele Marianna Shirinyans historie skal ikke afsløres he

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max arbejder sammen på en velgørenheds footballkamp, og gnisterne begynder atter at springe mellem dem. Navid opmuntrer Liam til at fortsætte med illegale kampe. Adrianna taber med fuldt overlæg en optræden på gulvet, i håbet om at hun derved vil kunne slippe ud af sin kontrakt. En forlægger bemærker Annies blog.

11:10  

Gilmore Girls
Rory vender hjem efter at have tilbragt sommeren i Washington, og straks involveres hun i et romantisk dilemma. Lorelai, som driver den historiske kro, Independence Inn, er lykkelig for at have sin datter hjemme igen. Lorelai er dog mindre begejstret for nyheden om, at hendes eksmands nye kæreste venter et barn.

Kanal 5

09:30  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. De er vaskeægte spøgelsesjægere, og de bruger al deres fritid og alle deres sparepenge på at jage det overnaturlige. Følg med, når to danske spøgelsesgrupper kridter banen op i kampen om at blive de første, der skaffer beviset på at spøgelser virkelig findes. I aften sørger lederen, Kim Søndergaard, for, at alle hans medlemmer i Dansk Parapsykologisk Aspekt"ser topprofessionelle ud i nye trøjer inden, de skal på spøgelsesjagt på Frederiksberg slot. Og Thomas Andersen, som er leder af ghosthunting.dk, tester nye talenter inden for faget. To unge ansøgere er på optagelsesprøve for at blive spøgelsesjægere.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Deadshot er tilbage i et samarbejde med China White. Og mens Oliver prøver at få ram på de to modere, afsætter han tid til at hjælpe Tommy med at løse sine issues med sin far.

11:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Olivers liv går stille og rolig til en forandring ... lige indtil The Huntress vender tilbage til byen. Samtidig skaffer Thea et job til Roy Harper og Laurel og Quentin prøver at forholde sig til Dinahs tilbagevenden.

dk4

12:00  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg

12:30  

Hjemmeyoga

12:50  

Hvordan

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Forskningsmagasinet
For 80 år siden gjorde astronomer en opdagelse, som stadig kan forundre os i dag. De opdagede, at Universet ikke kun består af de planeter, stjerner og galakser, som vi kan se. I virkeligheden består omkring 25 procent af universet af noget, astronomerne har givet navnet 'Mørkt stof'. Men hvad er -Mørkt Stof- for noget? Hvordan ser det ud? Hvor findes det? Hvorfor er det så svært at finde, og hvordan kan vi overhovedet vide, at -Mørkt stof- eksisterer? Sådan lyder blot nogle af de spørgsmål, der indgår i denne udgave af dk4s nye programrække -Forskningsmagasinet-, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori forskere besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet -Hvad er en supernova-? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om -Mørkt stof- og også om supernovaer leveres af Steen H. Hansen, lektor ved Dark Co

13:40  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

14:10  

Lærer for livet
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærer for livet-, der gennem 32 korte interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i dette program er gæst hos Birgit Lise And

14:20  

Er du til bøger?
Jacob Ludvigsen er en af Danmarks mest kendte forfattere og journalister, men også som reklamemand har han sat sine spor. Nu har Jacob Ludvigsen skrevet sine erindringer, der har fået den meget rammende titel -Hobbit i habit-. Hør Jacob Ludvigsen fortælle om grundlæggelsen af Christiania, om Hovedbladet, om Thy-lejren, om Squash-reklamerne og meget, meget mere, når han er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Latasha er bekymret for, om Quincy har en fremtid i hæren. Gloria går med til at tage på en date med Hector. Denise melder sig frivilligt til en redningsaktion i et jordskælvshærget land. Holly bliver bekymret for Tims adfærd. Michael og Kat finder sammen.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivias hold fortsætter arbejdet med Josie. I mellemtiden bliver Harrisons loyalitet testet, og Olivia står overfor et afgørende valg.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Den sorte sky over Southfolk Ranch bliver større og større med nyheden om, at en familie er død. Samtidig sættes Christopher og Heathers forhold på prøve, og John Ross prøver at rette op på tingene med Pamela, der begynder at indse den rigtige grund til sin overdosis. Elena gør noget drastisk for at opnå retfærdighed overfor familien og sætter John Ross direkte i skudlinjen.

Kanal 5

12:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En kvinde trækker det vidneudsagn tilbage, som i hendes barndom var med at fælde dom over hendes far i en incestsag. Enheden må nu gå den oprindelige efterforskning efter i sømmene, men dommeren nægter at genåbne sagen. Bayard Ellis søger derfor hjælp hos den pensionerede politiinspektør Cragen.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet finder en død mad i et jacuzzi og agen viser sig at rumme meget mere end først forventet..

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet finder en død mad i et jacuzzi og agen viser sig at rumme meget mere end først forventet..

14:00  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio jagter en forbryder som viser sig måske ikke at være den skyldige.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio jagter en forbryder som viser sig måske ikke at være den skyldige.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Avernakø. Her skal han møde René Gerken, der er certificeret fluekasteinstruktør. Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

15:30  

Jagtmagasinet
I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Anne-Vibeke rejser
Anne-Vibeke Rejser -" Vintercamping i Østrig Vintercamping i Østrig er i manges øjne rigtig vintercamping. Kombinationen af sne, bjerge og lave temperaturer er vinter, når det er bedst. Anne-Vibeke besøger denne gang en af Kärntens bedste vintercampingpladser Schluga Camping, der ligger i den hyggelige by, Hermagor. Campingpladsen, der i dag drives af tredje generation er meget velholdt og har netop åbnet et luksus-wellness center. Få kilometer fra campingpladsen ligger Nassfeld, der er et hyggeligt skiområde. Det er Weissensee også, og her kan du stå på skøjter på en helt særlig måde. Vintercamping, skiferie og wellness går utrolig godt i spænd sammen på Camping Schluga. Anne-Vibeke, der denne gang camperer i en Hymer vintercampingvogn, giver også en masse gode tips til både vinterkørsel, opsætning af vinterfortelt og hvordan du får mest ud af dit fortelt.

17:30  

Aktuelt kvarter med Qvortrup
Henrik Qvortrup har slået sig ned på Christiansborg, hvor han fremover er vært på dk4s nye programserie -Aktuelt kvarter. - Hver uge tager Qvortrup fat på et aktuelt emne over for en af de toneangivende toppolitikere, der får tid til at tale ud og til at fortælle alle historiens detaljer. Hvis du vil være opdateret på, hvad der rør sig i dansk politik, så har du brug for at se det ugentlige Aktuelt kvarter -" her på dk4.

17:50  

Reklameinfo

Kanal 4

15:00  

Singleliv
Dansk reportageserie. Den inkarnerede langtidsungkarl Claus fra Vestjylland tager helt til Sjælland for at gå på blind date, så han kommer helt ud af sin vante gange på mere end en måde. Københavnerpigen Serina går til en håndlæser, fordi hun håber på at få godt nyt om at en kæreste venter lige om hjørnet. 40-årige Jesper gør sig klar til nordjysk bytur med både butterfly og bobler. Og så tager en ny sød singlefyr en pige med på date, der hvor han arbejder, og det ender med både roser og jordbær.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det finaledag og Camilla af Rosenborg og Amin Jensen gør alt for at vinde. Og her på fjerdedagen gælder det indretningen af familiernes soveværelser. Og Camilla lægger ud med at byde sine konkurrenter på vodka og Redbull fra morgenstunden, men det kommer hun til at fortryde! Camilla og Amin laver to vidt forskellige soveværelser, og nu er spørgsmålet blot om familierne og dommeren mest er til et farverigt strandinspireret soveværelse eller et rum med bibelske undertoner?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe giver hele BlueBell husarrest, da en influenzaepidemi nærmer sig byen Men hun bliver jaloux, da Wade bliver tvunget til at bo hos hans ekskæreste. Lemons planer går ikke, som de skal.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde, iført en balkjole, bliver fundet død på bunden af en lille sø i nærheden af Belvedere slottet i Central Park. Adam fortæller historier for to små piger, som må vente på deres mor i New York politiets arrest.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet finder en balletdanserinde hængt på Manhattans balletskole. Da Sid finder spor af et eksperimentelt antidepressionsmedikament, leder sporet til psykiateren dr. Carly Emerson. Det viser sig, at hendes patienter bliver systematisk myrdet, og CSI-holdet opdager, at en morderisk psykopat begår drab, som er inspireret af detektiv brætspillet CLUE.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En dreng bliver kidnappet i skolen, og et krav om løsepenge bliver fremsat. Efterforskerne opdager snart, at drengen kender sin kidnapper. Spændinger mellem drengens fraskilte forældre hæmmer imidlertid efterforskningen. Benson må op til eksamen, hvis hun formelt ønsker at få sin forfremmelse.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Stjernetræf
Chasing Grace har ikke jagtet anerkendelse og radiohits, men med deres folk- og americana-musik har de alligevel tiltrukket opmærksomhed. Kvartettens tredje album, Poor Man's Dream, blev valgt til ugens album på P4, og nu er de klar til at indtage landets livescener med endnu en udgivelse. Mød forsanger Michael Lund og trommeslager Johannes Gissel i Stjernetræf, og hør mere om bandets musikalske samarbejde og helt unikke måde at indspille albums på.

19:00  

Koncert med Mathilde Falch
-Michael Falchs datter- er tydeligvis en etikette, hun gerne vil undgå, når det gælder musikbranchen. Hun har nemlig selv banet vejen for sin karriere og springer på mange måder ikke over, hvor gærdet er lavest. Mathilde Falch har siden sin første single "Måske om 5 år", der udkom i 2008, turneret landet rundt med sine sange og langsomt bygget et publikum op fra bunden. Nu er hun aktuel med pladen -Alle taler-, hvor hun endnu engang leverer iørefaldende rock, lige fra hjertet.

20:05  

Et titanisk aftryk på Belfast
De fleste kender tragedien om Titanic. Skibet, der forliste få dage efter sin afrejse, og tog cirka 1500 mennesker med ned i det dybe kolde vand. Men det er sikkert de færreste, der ved, at skibet blev bygget i den nord-irske by Belfast. I dette program rejser dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt i Titanics fodspor for at finde svarene på, hvordan byen, der stolt byggede Titanic, reagerede da skibet gik ned få dage efter afrejse. - Og hvordan indbyggerne i dag har med denne del af fortiden. For at finde svarene besøger Kirstine Sideroff Larsen flere af de betydningsfulde steder for Titanics fødsel. Blandt andet den gamle tegnestue, hvor drømmene bag Titanic blev til virkelighed. Her har tiden næsten stået stille i over 100 år. Det gælder også den gamle tørdock. Det sidste sted, hvor Titanic lå på fast grund. I det hele taget emmer Belfast i dag af Titanic, og efterhånden som rejsen rundt i byen skrider frem bliver det tydeligt, at det kun var i dette lille hjørne af Storbritan

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mark fortæller Callie og Arizona, at han tager sit kommende faderskab meget alvorligt. Meredith må beslutte, om hun vil fortsætte sin fertilitetsbehandling, da hun opdager, at hendes syn bliver dårligere grundet behandlingerne. April opdager, at Dr. Stark har en anden side af sig selv.

19:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. I aften skal Caroline Fleming besøge karriekvinden Maibrit fra København. Maibrit bor alene med sin søn Aleksander, fordi hun valgte at smide ekskæresten ud på grund af utroskab. Nu fokuserer Maibrit så meget på at være mor og karrierekvinde, at hun fuldstændig har glemt sig selv og sine egne behov. Det vil Baronessen lave om på. Hun tager Maibrit i hånden og insisterer på, at Maibrit igen kan få et liv, hvor der er balance i tingene, og hvor Maibrit også prioriterer sig selv.

20:00  

Drengen der aldrig vil vokse op
Engelsk dokumentar. Nick Smith er ikke en typisk 21-årig. Han er dværg, hans mor Shelly køber børnetøj til ham og han ser sine yngre brødre vokse ham langt over hovedet. Nick er måske et lille menneske, men han har en stor personlighed og er på trods af sine fysiske udfordringer, fast besluttet på at opnå alle sine ambitiøse drømme. Men Nick har allerede gennemgået otte større operationer, og lægerne mener, der er behov for flere.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. People magazine udnævner Raj til at være blandt "De 30 under 30" som man skal holde øje med i videnskabens verden. Fuld af selvtillid lægger Raj an på Penny, og han ender med at være ulideligt arrogant og sætter desuden sit venskab med Leonard på spil.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er sygeligt angst for at køre bil, og vennerne iscenesætter nu en intervention for at tvinge ham til at konfrontere sin urationelle angst.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Det vækker stor forundring hos Sheldon, samt ikke mindst hans venner, da en ung studine finder ham helt uimodståelig.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldon bortviser Penny fra lejligheden, som følge af en række mindre overtrædelser af hans husregler, beslutter hun at gøre gengæld. En åben krig bryder nu ud mellem Sheldon og Penny. Howard og Raj leder efter huset, der danner rammen om tv-showet Amerikas næste topmodel.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I Politijagt følger vi færdselspolitiet i deres jagt på hensynsløse bilister på de danske veje. Jørgen fra Nordsjællands Politi er første mand fremme ved en alvorlig soloulykke. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi må køre næsten helt ind i en pub på sin motorcykel før han får stoppet to FCK fans på en Puch Maxi. Føreren har fået for meget at drikke til at måtte køre, men bestiller alligevel en øl i baren, mens han får sin bøde. Vlado stopper en ung pige med alt for høj fart på motorvejen og Peter fra Nordsjællands Politi er i Tisvildeleje til en musikfestival, hvor en københavner bliver meget forarget over at han udskriver parkeringsbøder.

dk4

21:00  

Møllehave med Stig Dalager
-Jeg sætter så stor pris på dine titler-, siger Johannes Møllehave indledningsvist til gæsten Stig Dalager. -Især titlen på din Kierkegaard-bog -Øjeblikkets evighed- er vellykket-, men også titlen på den bog, der er programmets omdrejningspunkt, synes Møllehave godt om, nemlig -Rejse uden ende-. At Møllehave også kan lide indholdet i romanen om den svenske diplomat Raoul Wallenberg, der fra sin base i Budapest hjalp tusindvis af jøder på flugt fra nazisterne, kommer tydeligt til udtryk i samtalen.

21:30  

Møde med André Rieu
dk4 har mødt André Rieu! Det er blevet til et program med indblik i den populære musikers liv og karriere. Interviewet foregår i André Rieus smukke hjem - et hjem, han har erhvervet sig, fordi han syntes, det mindede om kaptajn Haddocks slot Møllenborg i Tintin. Dette er rammende for den hjertevarme humor, der kendetegner André Rieu. André Rieu er den glade vært og fortæller åbenhjertigt om sin flotte karriere, men også om de økonomiske problemer, der var efter en ambitiøs turné til Australien, og om de personlige omkostninger, der kan være, når hele verden er din arbejdsplads. Han slår desuden dørene op til øvelokalet, hvor orkestret, hans anden familie, hovedsagligt forbereder de smukke koncerter, der fører dem rundt i verden. Er man glad for André Rieu er dette muligheden for at komme tæt på den talentfulde og forudseende musiker - se med her på dk4.

22:15  

Dans for livet
Dans for livet - er historien om 12-årige Celine Houdet, der lider af Muskelsvind. Det betyder, at hun er dybt afhængig af sin kørestol og som pre-teenager er det et faktum, der kan være svært at acceptere. Men Celine har en drøm. Hun vil gerne vinde en danseturnering i kørestolsdans og går derfor til undervisning hos Soffie Dalsgaard (kendt fra Vild med Dans, TV2). Hun beskriver Celine med ordene: -Sådan som jeg har forstået sygdommen, går det kun en vej, og det syntes jeg også jeg oplever med Celines mulighed for selv at bevæge sig. Men hun er en solstråle og når man ser hende danse - og hvor meget det giver til hendes hverdag - er det som om det er dét, hele livet handler om.- Alle handicapgrupper kan danse kørestolsdans og man kan danse i alle typer kørestole, både manuelle og el-stole. Der er to discipliner: duo, som danses af to personer, begge i kørestol - og combi, som består af en gående danser og en partner i kørestol. Celine danser combi-dans sammen med 16-årige Nicolai Re

23:05  

Søstrene Bisp
Har Gud humor? -" Tja, i hvert fald var Jesus ret god til at prikke til det selvhøjtidelige og selvovervurderende. - For eksempel når han sagde, at den der selv var uden synd kunne kaste den første sten på en kvinde, der havde været sin mand utro. Gæst i denne udgave af -Søstrene Bisp- er Kristian Bøcker. Han er præst, og han har gjort det med humoren til sit speciale. Kristian Bøcker står bag hjemmesiden og Facebook-siden -Hyrdebrevet søndag morgen-, hvor han skarpt og vittigt spidder alle i folkekirken -" ikke mindst præster og biskopper. Men kan det blive for meget med al den humor? -" og hvor går grænsen for, hvad og hvem man kan gøre grin med? Og hvad med alle dem, der måske ikke altid synes, at der er så meget at le af? Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for samtalen, når Kristian Bøcker er gæst i studiet hos Tine Lindhardt.

23:35  

Jagtmagasinet

Kanal 4

21:00  

Lizzie McGuire
Amerikansk familiefilm fra 2003. Lizzie og hendes bedste venner Kate, Gordo og Ethan skal snart op i sidste klasse på highschool. Men først skal de på skoleudflugt til Rom. Og så er det, Lizzie opdager, at hun fuldstændig ligner den italienske pop-prinsesse Isabella, der er berømt for sine duetter med storcharmøren Paolo.

23:00  

Silas - Mig, min mand og min kone
Dansk reportageserie. Hvem sover hvor?Louises barsel er slut, og nu er det Silas, der skal være på barsel med deres fælles datter, Maggie. Louise er bekymret for, om Silas kan løfte opgaven, fordi han har været så meget væk med arbejdet det sidste halve år. Oven i det står den allerførste fælles familieferie for døren, og turen går til Spanien. Der går dog ikke længe, før de første udfordringer opstår, og den største af dem alle er: Hvor skal Maggie sove? Lejligheden, de har booket, er nemlig et værelse for småt. Forældrerollerne kommer for alvor på en prøve, når far og far er uenige med mor. Louise mener, at drengene er for strenge, mens drengene synes, Louise er hysterisk og bør slappe af " den store opgave er nu at samle familien, så ferien kan nydes. Og tilbage i Danmark drømmes der store drømme " familien har nemlig et stort fælles ønske om at få et barn mere sammen.

Kanal 5

21:00  

Limitless
Amerikansk thriller fra 2011. Forfatteren Eddie lider af en voldsom skriveblokade, så da han en dag får muligheden for at prøve et nyt kemisk produkt, NZT, der udvider hans hjernekapacitet til 100 %, slår han til. Og pludselig kan Eddie huske alt, lære et fremmed sprog på 24 timer, forstå avancerede ligninger og ovetager Wall Street ved at forvandle en lille portefølje til millioner. Eddies evner bliver bemærket af Carl Van Loon, en milliadær der der ansætter ham til at arbejde for sig. Men Carl er ikke den eneste som viser interesse for NTZ.

23:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet rejser til Californien, hvor der er fundet en række hjemløse, som er blevet brændt til døde på den berømte Santa Monica Pier.

dk4

00:05  

I udenrigspolitisk selskab
Det er meget få, der i dag påstår, at klimaforandringer ikke er menneskeskabte. Det er især udledningen af CO2-equivalente gasarter, der påvirker vores klima i retning af global opvarmning -" og det i sådan en grad, at nogle egne i perioder bliver ramt af varmegrader så høje, at det er menneskeligt umuligt at opholde sig uden for, andre steder rammes af voldsomme oversvømmelser og orkaner. Derfor var det glædeligt, da 195 nationer kunne vedtage en bindende aftale for, hvordan man ville reducere verdens CO2 udledninger på det globale klimamøde COP 21 i Paris og dermed forpligte hinanden på at begrænse den gennemsnitlige globale opvarmning med under 2 pct. frem til 2100. Charlotte Flindt Pedersen ser nærmere på resultaterne af COP21 og på, hvad aftalen vil betyde for verdens klima, når hun har besøg i studiet af professor og forsker i havbiologi Katherine Richardson. Programmet produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

00:35  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

01:05  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

01:35  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

02:00  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

02:30  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

03:00  

Det handler om følelser
40 % af alle indgåede ægteskaber ender med en skilsmisse, og i to ud af tre tilfælde sker skilsmissen på kvindens initiativ. Det betyder, at mange mænd bliver forladt. Hvordan reagerer de? Hvad kan de gøre? Hvor kan de få hjælp til at håndtere den ofte svære situation? Det kan de fx på Mandecentret, der tilbyder gratis rådgivning til mænd i forbindelse med brudte forhold. Terapeuten Michele Lauritsen ser nærmere på skilsmisseproblematikken i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori hendes gæster er Jan Lindell, centerleder i Mandecentret, Mark Daniel Hinchely, centerleder i Mandecentret og Peter Johansen, som er bruger af Mandecentret. At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til og overkomme. Vi bliver født alene, og vi skal dø alene, men ind imellem de to begivenheder behøver ingen af os at være alene. Heldigvis kan vi række ud og tage imod mod hinanden og på den måde være sammen og flere om at klare udfordringerne.

03:30  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

04:00  

Læsemagasinet
Vi kommunikerer ikke længere kun via bogstaver og skrift, vi gør det også via billeder, farver, symboler og mange andre kommunikationsformer. Det mener professor Gunther Kress fra University of London. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisingers Gunther Kress.

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Bjergjagt Jagtmagasinet følger en gruppe internationale jægere oppe i de spanske bjerge, hvor de er på jagt efter to af de i alt fire forskellige varianter af den legendariske spanske stenbuk. Der er tale om klassisk bjergjagt, hvor første del af det hele er, at få øje på de attråede stenbukke. Når en flok er fundet og jægerne har forvisset sig om, at der er jagtbare individer iblandt, begynder det vanskelige arbejde med at komme op til bukkene og sidst, men ikke mindst, at fremmane en anvendelig skudchance. Det er udfordrende jagt som helt bogstaveligt koster jægerne både blod og sved, og Jagtmagasinet skildrer det hele.

Kanal 4

00:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Marisol kæmper med det dilemma, at Jesse både er hendes kæreste og hendes arbejdsgiver. Zoila udklækker en plan, som skal få hendes irriterende lillesøster til at afslutte sit besøg. Evelyn gør alvor af sin drøm om at adoptere et barn. Carmens sangkarriere tager fart. Rosie tvivler på familien Stappords historie om Katy.

01:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mark fortæller Callie og Arizona, at han tager sit kommende faderskab meget alvorligt. Meredith må beslutte, om hun vil fortsætte sin fertilitetsbehandling, da hun opdager, at hendes syn bliver dårligere grundet behandlingerne. April opdager, at Dr. Stark har en anden side af sig selv.

01:55  

Missing
Amerikansk actionserie. Becca må for enhver pris undgå, at blive varetægtsfængslet. Hun beslutter desuden at forsøge en farlig, ny taktik i forsøget på at få befriet Michael.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. CIA dukker op på sygehuset og kræver, at House øjeblikkeligt tager sig af en organisationens agenter. House føres på vej, men han får ikke nogen informationer om patientens baggrund. I mellemtiden bliver Foreman uenig med kandidaterne.

03:40  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai bliver nødt til at arbejde den aften, hvor hendes mor afholder sin store julefest - og Emily antager fejlagtigt, at Lorelai simpelthen ikke gider deltage. Senere mødes mor og datter imidlertid på hospitalet, fordi Rorys far, Richard, kollapsede under festen - og det bliver et følelsesladet møde. Det viser sig snart, at Richard lider af en sygdom, der måske kan koste ham livet. Lorelai overrasker Dean, mens han banker på Rorys vindue, og tager en alvorlig snak med ham om den aften, hvor han og Rory overnattede sammen på skolen.

04:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En ambulance forulykker, og de involverede reddere er i livsfare. Meredith og chefen må arbejde på ulykkesstedet for at redde dem. Bailey behandler en patient, som afviser hendes hjælp. Ava vender tilbage til Alex og møder i den forbindelse hans anden kæreste

Kanal 5

00:05  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En skolebus fyldt med børn forsvinder udenfor Washington D.C., og holdet må yde deres absolut ypperste for at finde hoved og hale i sagen.

01:05  

Hesher
Amerikansk drama fra 2010. Efter at T.J. mistede sin mor i en bilulykke, er såvel han som hans far gået fuldstændig i selvsving af sorg. Den anarkistiske heavymetal-fan Hesher udnytter situationen til at tage bopæl i deres garage uden at spørge om lov. BZ'erens voldsomme temperament og hang til porno og pyromani rusker gevaldigt op i den ulykkelige familie.

03:10  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI5 er med i frontlinjen når kampe mellem politi og demonstranter folder sig ud og brosten og romerlys flyver gennem luften. Det ekstreme højre i Danmark har inviteret udenlandske ekstremister til demonstration i Århus Centrum, og aldrig før har så meget politi været i aktion i Århus. Fra hele Danmark strømmer det til med mod-demonstranter " og det er ikke alle der ønsker, at der skal demonstreres fredeligt. Desuden går KRIMI5 igen tæt på dørmændene i Danmark, denne gang i Køge og Ålborg.Endelig er KRIMI5 på patrulje med Peter Holm og hans dygtige politihund Charly.

04:00  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Ghosthunting.dk tager i aften på spøgelsesjagt hos en privat familie i Aalborg. Familien føler sig meget utryg, for de oplever konstant mystiske lyde, ting der rykker sig og ser uhyggelige skikkelser. Gruppen Dansk Parapsykologisk Aspekt tager på spøgelsesjagt hos et ungt par i Næstved, hvor "Chief Investigator" Kim Søndergaard, hurtigt bliver overbevist om at der er mørke kræfter på spil.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte bliver ambulancebehandleren denne gang sendt ud til en ældre mand, med stærke smerter i maven, mens brandfolkene både må tage sig af en brændende bus, og klippe taget af en splinterny Audi, da manden i bilen klager over stærke smerter i nakken.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070143