dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. februar 2016

dk4

05:00  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

05:35  

Er du til bøger?
Hun har delt vandene med sine holdninger og meninger. Hun har kæmpet indædt for sin sag og for sit parti. Nu har hun skrevet sine erindringer -Fordi jeg var nødt til det- fra et langt liv i dansk politik. Pia Kjærsgaard er gæst i -Er du til bøger-, hvori hun blandt andet fortæller, hvorfor erindringerne skulle skrives nu. Hvilke historier man kan læse, og hvorfor hun selv synes, det er en god bog. Bogen kan købes i dk4 butikken.

06:05  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

06:50  

Hverdagens opfindelser

07:00  

Løb for livet
Når de første, og længe ventede, solstråler begynder at titte frem, får mange lyst til en løbetur i det fri. Men hvordan finder man den rette løbesko? Og hvad går en løbebåndstest egentlig ud på? I -_Løb for livet' guider løbeekspert, Kent Nørmark, dig igennem en løbebåndstest, og han fortæller samtidig om vigtigheden i at finde den løbesko, der passer lige præcis til din fod.

07:30  

Naturligvis
-Naturligvis- er en programserie, hvor vi sætter fokus på sundhed. Hver gang vi mærker negative følelser, som er forbundet med stress - for eksempel frustration, skyldfølelse eller fortvivlelse, bliver krop og sind pumpet fulde af biokemiske stoffer, som er skadelige for vort helbred. Det vil vi se nærmere på denne gang, hvor vi har inviteret forfatter og heilpraktiker Arvin Larsen, med 25 års klinikerfaring, i studiet. Det er tankevækkende at ca. 35.000 danskere er sygemeldt pga. stress. ca. 250.000 danskere - lider af alvorlig stress. og stress er årsagen til mere end 1 million ekstra fraværsdage på arbejdsmarkedet. Tanken med programrækken -Naturligvis er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver uds

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

Kanal 4

05:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. De gamle venner Olivia og præsidentens stabschef Cyrus Beene bliver rygende uenige i sagen om Amanda Tanner. Olivia og hendes advokat-team hjælper en diktator med at opspore hans kone og børn, som angiveligt er blevet kidnappet. Quinn går på date med en journalist, der er ude efter insider informationer.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Buddy og hans søster Mary laver familieretter, inklusive bedstemor Maddalenas pølselasagne og en udsøgt og meget syndig banancremepie.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Alle synes det er lidt mærkeligt at Laurie og Travis pludselig dater hinanden.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Amber og Reggies romantiske aften slutter brat på grund af deres mødre.

06:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. Se med i aften i Rod i Køkkenet, når reality-stjernen Mascha Vang og tv- og radioværten Dan Rachlin skal kæmpe om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Se med når Dan forsøger sig med at lave lammekrone med røsti og melon- og fetasalat og når Mascha kaster sig ud i at lave oksemørbrad med sødekartofler, salat og flute med hvidløgssmør. Og se hvordan det går når Rode tester hvem af de to gæster der kan åbne flest østers på tid.

06:50  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Pigerne går sammen med Mona for at finde ud af hvorfor Ali nåede ud til politiet. Alison handlinger sat Spencer i trådkorset af Bethany mord undersøgelse. Mona afslører sandheden om Ali, hvilket resulterer i en smertende tab.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. I denne uges tredje bageudfordring skal amatørbagerne opfinde en chokoladebar og lave fyldt chokolade. Men har de styr på, hvilken chokolade, de skal vælge, og kan de frem for alt håndtere tempereringen rigtigt? Thomas Mygind er værten, der giver svaret og sender én af deltagerne ud af bageriet.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag tager vært Thomas Mygind seerne på tur "hinsidan". Ugens tre sidste bagere kæmper om den ene plads i den endelige finale. Udfordringen lyder på at tage dommerne med i Pippis univers, og der skal indgå knækbrød og tyttebær i bagværket. Se, hvem der bedst får integreret de elementer og hvem, dommerne kårer som Ugens Bedste Bager.

 
dk4

09:00  

Reklameinfo

09:10  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

09:40  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

10:05  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

10:50  

Reklameinfo

11:00  

Nye tyske fortællinger

11:30  

Restauranter i Europa
Mange danskere nyder en smuttur til Europæiske storbyer, så hvorfor ikke give dem et lille tip med på vejen. dk4s programserie -Restauranter i Europa- er et skud på stammen af vores populære program -Kniv og Gaffel-, her tager vi bare ud i Europa og besøger restauranter. I Berlin - ikke så langt fra Bahnhof Zoo - ligger en skøn italiensk restaurant, der hedder Nuovo Mario. Her er de kendt for deres gedigne italienske køkken, hvor specielt fiskeretterne er udsøgte. Køkkenchefen giver et godt indblik i, hvad man kan forvente, når han tilbereder en tre retters menu til ære for vores udsendte. Velbekomme her på dk4!

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max går i parterapi for at afklaret fremtiden for deres ægteskab. Teddy stiller betingelser for at støtte Silver. Navid forsøger at blive optaget i det hemmelige selskab Cronos ved at læne sig opad Liams status som kendis. Annie ønsker at tilstå sine følelser overfor Riley inden hans operation.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Den aften Sookie er blevet gift, er Lorelai og Christopher sammen. Mens de romantiserer om en eventuel fremtid sammen, bliver de afbrudt af Christophers ekskæreste. Jess kommer tilbage til Stars Hollow, og Rory overrasker alle - inklusiv sig selv - da hun modtager ham med et inderligt kys.

Kanal 5

09:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver følgher Felicitys råd og inviterer McKenna på date.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Deadshot er tilbage i et samarbejde med China White. Og mens Oliver prøver at få ram på de to modere, afsætter han tid til at hjælpe Tommy med at løse sine issues med sin far.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Efter en natlig dykkertur forsvinder en mand, og det er op til holdet at finde ud af, hvad der er sket. Jack opdager, at en lille dreng åbenbart har set, hvad der er sket og bruger ham som vidne. I mellemtiden forbereder Danny og Elena sig på at tage næste skridt i deres forhold.

dk4

12:00  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

12:25  

Hvordan

12:30  

Hjemmeyoga

12:55  

Kostråd om

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Til bords med søstrene Gercke
Søstrene Gercke er taget til Hamlets Kronborg, nærmere bestemt det gamle infirmeri, hvor stemningen i dag er langt mere hyggelig end i gamle dage. -" og hvor det bestemt ikke spøger. I programmet laver Vibeke en delikat kage med blåbær-, og limemousse, mens Ulrikke dekorerer en blomsteropsats på et gammelt tallerkenstativ.

13:40  

Kierkegaards Kartel med Thomas Fauth Han
Thomas Fauth Hansen stødte allerede som teenager på Søren Kierkegaard i forbindelse med besøg i det lokale antikvariat. En lille brun, dårligt indbundet bog med titlen -Kierkegaards samlede værker- udgjorde det første møde, der siden hen blev fulgt op af læsning af -Frygt og bæven-. Da var Fauth Hansen blevet filosofistuderende, og det førte sidenhen til et speciale om Kierkegaard, der i øjeblikket følges op af et Phd-studie ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Men kan Kierkegaard overhovedet sige en teenager noget? Og i givet fald hvad? Hør svarene, når Thomas Fauth Hansen er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Thomas Fauth Hansen er i øvrigt koordinator for udmøntning af Søren Kierkegaards Forskningscenterets strategi i forbindelse med Kierkegaard jubilæet, og han er redaktør for Centerets 2013-site. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Sør

14:10  

Reklameinfo

14:20  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

14:55  

Seniormagasinet
Med et kedeligt ord -" Udkantsdanmark -" er store dele af den danske befolkning slået i samme hartkorn og marginaliseret. Mange flytter fra by til land, men hvad skal der egentlig gøres for at holde på befolkningen, eller ligefrem få tilflyttere til at interesserer sig for den vidunderlige natur, roen og mangfoldigheden i yderområderne? Til det debattere det, er borgmester for Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen og formanden for Fejøforeningen og medlem af Ø-kontaktrådet, Jørgen Møller i studiet og giver deres bud på fordeling af infrastruktur, offentlige arbejdspladser og bedre fokus på levevilkår. Sidst i udsendelsen er den nye direktør for Danske Seniorer, John Lagoni, med i studiet og give sit bud på, hvordan Danske Seniorer kan hjælpe med i de berørte områder. Ældres omsorg er på dagsorden over hele landet.

Kanal 4

12:05  

Army Wives
Mændene vender hjem fra Afghanistan, også Tim, som imidlertid har svært ved at vænne sig til livet på hjemmefronten. Quincys skader bringer hans fortsatte karriere i hæren i fare. Joan træffer en svær beslutning om Hærens Kampskole. Gloria frygter, at Hector er blevet hårdt såret.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivias hold er ved at undersøge et kongresmedlem. I mellemtiden har Olivia og Mellie et uventet møde i Det Hvide Hus, og Huck Lærer mere om Operation Remington.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Ewing-familien leder efter svar på hvem, der satte ild til Southfork Ranch. Imens John Ross og Emma kæmper med deres rolle i Pamelas overdosis, ændrer forholdene i familien sig for evigt.

Kanal 5

12:15  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En fest for teenagere, der udvikler sig til et sex-orgie, resulterer i at billeder fra begivenheden bliver spredt med lynets hast på internettet. Barba fokuserer på at køre sag imod den studerende, som har lagt billederne ud på nettet, men hans bestræbelser bliver kørt ud på et sidespor. En mæslingeepidemi, som udspringer fra den samme notoriske fest, spreder sig gennem byen, og Bensons søn bliver smittet.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio må beskytte sin bror, som er flygtet fra fængslet..

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet finder en død mad i et jacuzzi og agen viser sig at rumme meget mere end først forventet..

dk4

15:20  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Anders Vistisen, Dansk Folkeparti besøger Folketinget for at drøfte demokrati og folkestyre i Danmark og Europa med Ole Stephensen. Danmarks placering i Europa? Ude eller inde eller både og? Hvad vil Dansk Folkeparti med Danmark? Se og hør svarene. Medvirkende: Anders Vistisen, Dansk Folkeparti Vært: Ole Stephensen

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Tidens ting

17:20  

Søstrene Bisp
Har Gud humor? -" Tja, i hvert fald var Jesus ret god til at prikke til det selvhøjtidelige og selvovervurderende. - For eksempel når han sagde, at den der selv var uden synd kunne kaste den første sten på en kvinde, der havde været sin mand utro. Gæst i denne udgave af -Søstrene Bisp- er Kristian Bøcker. Han er præst, og han har gjort det med humoren til sit speciale. Kristian Bøcker står bag hjemmesiden og Facebook-siden -Hyrdebrevet søndag morgen-, hvor han skarpt og vittigt spidder alle i folkekirken -" ikke mindst præster og biskopper. Men kan det blive for meget med al den humor? -" og hvor går grænsen for, hvad og hvem man kan gøre grin med? Og hvad med alle dem, der måske ikke altid synes, at der er så meget at le af? Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for samtalen, når Kristian Bøcker er gæst i studiet hos Tine Lindhardt.

17:50  

Reklameinfo

Kanal 4

15:00  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Der er ingen tvivl for fem piger - mor er den bedste i verden. Femte sæson af 'Mig og min mor' byder på det unikke, komiske og gribende forhold mellem mor og datter. I denne sæson kan seerne blandt andet opleve et gensyn med Joy og Mia, der skal på mor-datter terapi, Jessica og Jette, der har fået bryllupsfeber, og Simone, der er flyttet hjemmefra, og Bettina. Vi byder også velkommen til et nyt og kendt reality-ansigt i Irina Babenko, hvis mor Mila kæmper for at få hende afsat i et russisk datingshow, samt det nye par: Julie og mor Rihanna.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. To familier har givet deres husnøgler til Camilla af Rosenborg og Amin Jensen. På fire dage skal de dyste mod hinanden om at forvandle familiernes hjem. I dag gælder det kontoret. Hvert hold har kun én dag og 10.000 kr til rådighed, så der skal tænkes kreativt. Camilla kaster sig ud i at skabe en knaldgul systue, mens Amin går efter et funktionelt kontor med en hjemmelavet citatlampe.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George præsenterer sin nye kæreste, Tansy, for sine forældre. Georges mor udtænker en plan, der skal tvinge George og Zoe til at erklære deres følelser for hinanden.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Lindsay bliver såret, da en politisk kandidat bliver udsat for et attentatforsøg. CSI-holdet kæmper for at pågribe snigskytten, men i kølvandet på efterforskningen bliver et barn dræbt. Sagen bliver for alvor speget, da mordvåbnet viser sig at tilhøre den mand, som de hidtil har antaget var attentatsmandens mål.

16:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde, iført en balkjole, bliver fundet død på bunden af en lille sø i nærheden af Belvedere slottet i Central Park. Adam fortæller historier for to små piger, som må vente på deres mor i New York politiets arrest.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En kvinde trækker det vidneudsagn tilbage, som i hendes barndom var med at fælde dom over hendes far i en incestsag. Enheden må nu gå den oprindelige efterforskning efter i sømmene, men dommeren nægter at genåbne sagen. Bayard Ellis søger derfor hjælp hos den pensionerede politiinspektør Cragen.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Jagtmagasinet

19:00  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

19:55  

Mik Schacks Public Service
Det er en -_rigtig-_ pakistansk husmor, som Mik Schack har besøg af i Mik Schacks Public Service. Eller det er i hvert fald en person, der har sat sig grundigt ind i det omfattende pakistanske køkken, nemlig Rushy Rashid Højbjerg. Rushy Rashid Højbjerg var en af de første danskere med anden etnisk baggrund, der tonede frem på skærmen tilbage i 90´erne. Som hun selv siger, blev hun kendt som hende den lidt mærkelige studievært, der talte udmærket dansk. I vanlig oplagt stil bliver der lavet pakistansk mad og snakket pakistansk madkultur, men der bliver også serveret kontante kommentarer til integration, kulturudveksling og tv-udbud.

20:30  

Grænsekontrol
I efteråret 2015 kom der mellem 5 og 10.000 asylansøgere til Slesvig-Holsten, men delstaten var også transitsted for mange flygtninge, der primært ville videre til Sverige. Flensborg banegård spillede i denne sammenhæng en meget central rolle, og netop der byder Mette Bock velkommen til programmet, der blandt andet ser nærmere på, hvordan det danske mindretal er og har været aktiv i forbindelse med at hjælpe de mange flygtninge. Men flygtningetemaet sættes også i et historisk perspektiv, for efter 2. Verdenskrig kom ca. en million flygtninge til området. Det fortæller Karl Kring, der selv oplevede situationen den gang, om. Programmet er optaget i slutningen af 2015 og tager derfor ikke højde inden for den seneste udvikling med blandt andet grænsekontrol inden for flygtningetemaet. -Grænsekontrol- produceres i samarbejde med Grænseforeningen.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith forsøger at bevise, at hun har, hvad der skal til for at bestride jobbet som ledende reservelæge, da hun påtager sig at køre skadestuen for en enkelt nat. Hun må dog samtidig sande, at på skadestuen kan alt ske! Bailey sniger sig ud sammen med Eli, men de kommer i vanskeligheder. Alle bliver chokerede, da Chefkirurgens kone, Adele, dukker op blandt patienterne på skadestuen.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det finaledag og Camilla af Rosenborg og Amin Jensen gør alt for at vinde. Og her på fjerdedagen gælder det indretningen af familiernes soveværelser. Og Camilla lægger ud med at byde sine konkurrenter på vodka og Redbull fra morgenstunden, men det kommer hun til at fortryde! Camilla og Amin laver to vidt forskellige soveværelser, og nu er spørgsmålet blot om familierne og dommeren mest er til et farverigt strandinspireret soveværelse eller et rum med bibelske undertoner?

20:00  

Jagten på drømmehuset
Engelsk boligmagasin. Vært og byggeekspert Mike Holmes guider en række dedikerede par i deres jagt på drømmehuset. I dette program møder bolig-makeover konkurrence. Hver uge bruger ni par sammen med Mike Holmes tid og kræfter på at renovere en nedslidt og hærget hybel og gøre den til en skøn bolig, der kan rumme en hel familie. Hvis parrene ikke tager deres andel af byggeslæbet, er de i fare for at blive elimineret fra programmet, mens dem der har arbejdet flittigt på projektet, går videre i konkurrencen

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da han ser Penny sammen med en anden fyr, bliver Leonard jaloux og søger tilflugt i armene på Leslie Winkle, til stor ærgrelse for Sheldon.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon indvier Penny i den virtuelle verdens velsignelser, og Penny bliver nærmest afhængig af et online computerspil, der er baseret på historierne om Conan Barbaren. Hun plager nu konstant Sheldon for at få nye tips til spillet.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. People magazine udnævner Raj til at være blandt "De 30 under 30" som man skal holde øje med i videnskabens verden. Fuld af selvtillid lægger Raj an på Penny, og han ender med at være ulideligt arrogant og sætter desuden sit venskab med Leonard på spil.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er sygeligt angst for at køre bil, og vennerne iscenesætter nu en intervention for at tvinge ham til at konfrontere sin urationelle angst.

20:00  

Tag pengene og løb
Dansk konkurrence. Soldaterkammeraten. Planen bliver udført med militaristisk præcision, når soldaten Allan og hans kæreste Tanya Dick denne uge kæmper for at vinde kufferten med 100.000 kroner. Det hæsblæsende spil styres med sikker hånd af gamemaster Pelle Hvenegaard. Allan og Tanya har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation. Herefter har afhøringsteamet 30 timer til at afsløre, hvor pengene er gemt. Parret skal derfor have fundet det perfekte gemmested og modstå de skrappe forhør, hvis pengene skal blive deres. Allan og Tanya har øvet sig ved at "tørtræne" deres perfekte plan inden start. Tidsplanen går blandt andet på, at de skal holde alle stop på præcis 10 minutter og bruge en masse tid hos Allans familie i håb om at snyde efterforskerne. Men ikke alt går efter planen, og spørgsmålet er, om det uforudsete bliver en fordel eller en ulempe for det velforberedte par? Se, hvo

dk4

21:00  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

21:30  

Kabarett Berlin
20´ernes berlinercabaret genoplives på dk4. -Ein Bisschen Leichtsinn muss man haben- er titlen på én af 20´ernes hitsange, der havde sine rødder i Weimarrepublikkens -syndige- Berlin. Og letsindig var tiden, men letsindet havde også en mørk bagside. Depression, arbejdsløshed, fattigdom. Pæne fruer måtte trække på gaden for at skaffe penge til maden og huslejen af valutastærke turister. -" Midt i alt dette eksploderede det berlinske kulturliv , og strømningerne fra Berlin ramte både Frankrig, England og ikke mindst USA efter Hitlers magtovertagelse i 1933. Det år -" og årene lige op til -" måtte jødiske og systemkritiske kunstnere tage flugten fra Tyskland for at overleve. De, der ikke kom ud i tide, omkom i KZ lejre. Også selvom de få år forinden var blevet tiljublet af det berlinske publikum. Nu genopliver dk4 de gamle sange i dk4´s -Kabarett Berlin -" musik og mennesker i 20´ernes Berlin-. Det er operasanger Mads Elung-Jensen, der -" sammen med pianisten Nicolai Kjølsen -" pust

23:00  

På tur til: Skotland
I det andet af to programmer i serien På tur til, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette andet program fortsætter vi turen på Isle of Skye, hvor vi skal besøge Dunvegan Castle. Herefter går turen nord på, til Loch Ness, med det berømte uhyre Nessie, og videre til højlandets hovedstad, Inverness. Vi skal opleve Speydalens berømte whisky-destillerier, og den gamle kongeby Perth, inden vi slutter turen med et besøg i golfsportens vugge, St. Andrews, samt Skotlands hovedstad Edinburgh. Vi hører også gæsternes mening om rejsen, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere.

23:30  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i snart 16 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Bloodborne The Old Hunters - Lego Marvel's Avengers - Legend of Heroes Trails of Cold Steel - The Mean Greens Plastic Warfare - Assassin's Creed Chronicles India

Kanal 4

21:00  

Bortadoption med fortrydelsesret
Amerikansk dokumentarserie. I den såkaldt "åbne" adoptionsproces i USA har den biologiske mor 30 dage til at ombestemme sig og få barnet tilbage fra de forældre, der har valgt at adoptere barnet. I denne venteperiode kan de forventningsfulde adoptivforældre elangt om længe begynde at nyde deres nye familiemedlem, men samtidig kan de blot håbe på, at den biologiske mor har truffet sit endelige valg. For hvad sker der, når en fremmed kan bestemme en hel families skæbne? Få adoptivforældrene såvel som den biologiske mors historie, når de alle prøver at vænne sig til den nye verden med baby

21:55  

Baby Makers: The Fertility Clinic
Engelsk dokumentar.

23:15  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

5. halvleg
Dansk underholdning. 5. halvleg er tilbage! Carsten Bang sidder for enden af bordet i underholdningsprogrammet, hvor vi hylder Danmarks største sportsstjerner og konkurrerer i alt muligt andet end sport. Jesper Juhl og Jesper Skibby er holdkaptajner for henholdsvis førsteangriberen på fodboldlandsholdet Nicklas Bendtner og Danmarks bedste bokser Patrick Nielsen. De flankeres af tv-værten Signe Lindkvist og komiker Uffe Holm. Denne gang dyster Bendtner og Patrick i, hvem der slår og sparker hårdest. Der kommer benzin i blodet, når alle mand skal ud på gulvet i 5. halvlegs helt eget motocross-løb. Superspurten er tilbage, og denne gang skal Bendtner forbedre sin tid, så han kan få has på Nicki Billes fartrekord. Carsten udfordrer Juhl og Uffe i, hvem der performer bedst til den yndefulde disciplin isdans. I finalen kommer deltagerne på en seriøs stroppetur, når 5. halvlegs egen militærbane med koldt vand, mudder, strøm og en høj væg skal forceres.

22:00  

De beskidte helte
Dansk dokumentarserie. De beskidte helte er tilbage. Endnu en gang rykker drengene ud og hjælper danskerne, når store og små ulykker rammer. Sanitøren Allan starter på Slagelse Politistation, hvor han både får lov til at køre og gøre en politibil ren. Senere ender han på oprydningsarbejde efter et rambuktyveri. Der er også gensyn med skadeservicemanden Mike, der er på arbejde i en børnehave efter en vandskade og vagtlederen Martin, der med kollegaen Marc bliver sendt ud til en dødsbrand, hvor de skal hjælpe Falck med at få den afdøde ud af lejligheden. Hos skadedyrseksperten John har tusindvis af hvepse invaderet en sofa, som ender med at blive den største hvepsesag, han nogensinde har taget sig af. Og så skal vi møde de musikglade slamsugere Jan og Nicklas, der får deres sag for med en faldstamme, der er så stoppet, at det står ned med lortevand fra et kælderloft.

23:00  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. I Jellinge bor en familie, som har fået tvangsfjernet adskillige børn gennem årene. For at finde ud af hvorfor, tager Janus på besøg, og han finder hurtigt ud af, at dialogen med kommunen er gået i helt i hårdknude. Børnene har det svært og forældrene, samt den ældste datter på 17 år, forstår ikke, hvorfor hun er blevet fjernet. Et andet sted i landet bor en lille pige, som på fire år har haft tre forskellige plejefamilier. Hun blev tvangsfjernet, da hun var bare tre mdr. gammel. Er det den bedste løsning for barnet, og hvorfor kan man ikke finde et permanent tilbud til den lille pige? Kommunen skal varetage barnets tarv, men for den lille pige har starten på hendes liv været meget tumult på grund af kommunens beslutninger om, hvor hun skulle bo. Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål og undersøger, hvem der er de ansvarlige.

dk4

00:00  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

00:25  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

00:55  

Til bords med søstrne Gercke

01:30  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

02:00  

Parfumekunst
Tyskland er måske ikke lige det første land, man tænker på, når det handler om parfume, men en ny og anderledes opfattelse af velduftende vand ser ud til at vokse frem i Tyskland i disse år: Alternative, uafhængige nichedufte, der bryder med vores traditionelle opfattelse af, hvordan en parfume skal dufte, komponeres eller markedsføres. I dette eksklusive interview for dk4 fortæller parfumekurator Thorsten Biehl om sit arbejde med parfume som kunst og med nogle af verdens bedste næser. Vært: Anne Absalonsen

02:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

03:00  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

03:30  

Fiskemagasinet

04:00  

Det handler om følelser
Mad er en livsnødvendighed, men for meget mad kan blive livstruende. Nogle mennesker spiser så meget, at de bliver fede og syge af det. Men hvorfor gør de det? Hvad føler de, eller hvad føler de ikke, siden de bliver ved med at spise mere, end deres krop har brug for? Det ser Michele Lauritsen nærmere på i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori hendes gæster er psykologen Claudia Christiansen og Malene Tarp, der har gennemgået en fedmeoperation. At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til og overkomme. Vi bliver født alene, og vi skal dø alene, men ind imellem de to begivenheder behøver ingen af os at være alene. Heldigvis kan vi række ud og tage imod mod hinanden og på den måde være sammen og flere om at klare udfordringerne. Det gør terapeuten Michele Lauritsen og en lang række gæster i dk4s nye programrække -Det handler om Følelser-, når de ser nærmere på nogle af de mange, og til tider svære følelser, som bliv

04:30  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

Kanal 4

00:15  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith forsøger at bevise, at hun har, hvad der skal til for at bestride jobbet som ledende reservelæge, da hun påtager sig at køre skadestuen for en enkelt nat. Hun må dog samtidig sande, at på skadestuen kan alt ske! Bailey sniger sig ud sammen med Eli, men de kommer i vanskeligheder. Alle bliver chokerede, da Chefkirurgens kone, Adele, dukker op blandt patienterne på skadestuen.

01:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George præsenterer sin nye kæreste, Tansy, for sine forældre. Georges mor udtænker en plan, der skal tvinge George og Zoe til at erklære deres følelser for hinanden.

02:10  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Becca tager sagen i egen hånd for at finde frem til spor, der kan føre hende til stedet, hvor Michael bliver holdt fanget. Michael begynder at planlægge en flugt fra sine kidnappere.

03:05  

House
Amerikansk dramaserie. Foreman begynder at arbejde for House igen, og kandidaterne tager sig af en ikke-identificeret mand, som har mærkværdige symptomer. Han har desuden en forunderlig evne til at spejle personligheden hos hvert menneske, han møder.

03:55  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory er ikke sikker på, at hun at lyst til at tage med til det store skolebal på Chilton, men Lorelai skubber lidt på hende, og Rory ender da også med at invitere Dean med som sin date. Lorelai kommer til skade med sin ryg, så da festaftenen oprinder, ankommer Emily for at tage sig af sin datter - og det bringer mor og datter tættere sammen. Under festen havner Rory og Dean i et ubehageligt opgør med en jaloux klassekammerat, Tristin Dugray.

04:45  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Lotte og Jonas har for lidt plads, og det påvirker parforholdet, derfor skal de i dag ud og se på en lejlighed, som giver flere kvadratmeter, men til gengæld ligger i den hårde ende af bydelen. Mie og Rasmus har lige købt en familievenlig stationcar, så nu synes Mie, tiden er inde til, at Rasmus må skille sig af med sin elskede motorcykel og jeep. Anne og Tine har investeret mange penge i et nyt firma, som de nu skal til at drive - samtidig med, at både modebutikken på Istedgade og de hjemmegående børn skal passes.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række prostituerede findes henrettet på samme måde som en række dyr i Miami, og holdet indleder nu en kamp mod tiden, for at finde den bestialske gerningsmand.

01:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet rejser til Californien, hvor der er fundet en række hjemløse, som er blevet brændt til døde på den berømte Santa Monica Pier.

01:55  

Salvation Boulevard
Amerikansk actionkomedie fra 2011. Pastor Dan Day har betaget en hel by med sin charme og løftet om et større byggeprojekt. Blandt hans tilbedere Carl, som har genfundet sig selv og nu efterlever pastorens prædiken. Han befinder sig dog snart i et spirituelt dilemma, da han opdager pastorens mørke side, for han tvivler på, at byens befolkning vil vide sandheden om deres elskede prædikant.

03:40  

Spøgelsesjægerne
Dansk reportageserie. Med infrarød overvågning og masser af højteknologiske måleapparater, er to danske spøgelsesgrupper, konstant på jagt efter overnaturlige fænomener. 'Chief Investigator' Kim Søndergaard fra Gruppen Dansk Parapsykologisk Aspekt, tager i aften tilbage til Frederiksberg slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater af undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise! Og så får gruppen, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker der er hjemsøgt.

04:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte følger ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang bliver brandfolkene sendt ud til et voldsomt færdselsuheld, hvor en bil er endt på taget. Senere må de også tage sig af en brændende lastbil, mens ambulancebehandleren Jens får nok at se til, da han må tage sig af en narkoman som har fixet sin egen metadon.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053315