dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 16. februar 2016

dk4

05:00  

En verden af bowling

05:30  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

06:00  

Golf på Mallorca

06:30  

EU-skeptikerne

07:00  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Med humor, vid og engagement tryllebinder Hardeep Dhanjal unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Kig med og bliv inspireret, når dk4 sender portræt af inspirationstaler, og ildsjæl, Hardeep Dhanjal.

07:30  

Naturligvis
Denne gang i -Naturligvis-, vil vi se nærmere på zoneterapi. Vi får besøg af Anette Gammelgaard som er underviser og tidligere leder af zoneterapeutskolen i Århus. Hun vil fortælle og vise os hvordan hun hjalp Mette af med sin blærebetændelse, astma, stress og udbrændthed. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behand

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Jagtmagasinet
Skydeskolen.

08:40  

Fiskemagasinet
Der er ingen tvivl om, at lystfiskeri er en mandsdomineret sport. Hvorfor er det sådan? Kvinder kan da lide natur lige så meget som mænd. Er fisk så ulækre, så det holder kvinder væk? Mads Hussing skal have en lektion hos René Gerken, der på bedste pædagogiske vis prøver at lære Mads at fiske med flue. Udover fluekastekurset, så bliver der også tid til at fiske lidt ved kysten på den smykke ø i det sydfynske øhav.

Kanal 4

05:35  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da Olivia skal beskytte sin nyeste klient, Madam Sharon Marquette, må hun indse, at hun er nødt til at beskytte flere fra Washingtons elite, som alle er på Madam Marquettes liste over klienter. Imens får Quinn problemer med præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Buddy tilbereder et måltid, der er en femstjernet restaurant værdig. De tre retter er: bresaola, ovnstegt tværreb, polenta med ost og budding med orangechokolade.

07:50  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Cjick skal 'hussitte' mens holdet er på ferie sammen. Jules opdager, at hendes far ikke har været hos lægen i årevis og insitererer på at tage med ham.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Efter en spilleaften sidder Jackie tilbage med følelsen af ikke helt at vide hvor hun står i forhold til sit venskab med Debbie.

06:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I Rod i Køkkenet i aften skal tv-værten Jens Blaunfeldt og sangerinden Kat kæmpe om hvilken af deres signaturretter der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest. Bliver det Jens, der giver sig selv den udfordring, at han vil lave stegte kammuslinger, med asparges og blomkålspuré med et barn på armen. Eller bliver det Kat, der giver sig selv den udfordring at spise en meget stærk chili INDEN hun starter på lave sin Wok-ret, så hun ikke kan smage noget. Se hvem der vinder Og se med når Rode udfordrer dem begge med at piske æggehvide på tid.

06:50  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alle øjne er på Alison, som hun kæmper med sin reaktion på Cyrus 'tilståelse. Melissa antyder at kende sandheden og advarer Spencer til at holde sig væk fra Ali. Aria grubler i Spencers plan for at lade alt ud i det fri med Tanner.

07:35  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Hvad vil to professionelle konditorer synes om fem bagetalenters bagværk, når der kun har været halvanden time at bage i? Det vil denne uges talenter Janni, Mette, Dorte, Tenna og Bettina finde ud af, når de har bagt den første udfordring: den kage som passer bedst til deres yndlings højtid eller mærkedag. Thomas Mygind er værten, der holder øje med tiden og afslører, hvem af de fem bagetalenter, der klarer sig dårligst og må trækkes med en tidsstraf.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind er vært og holder skarpt øje med tiden, når de 5 bagetalenter i dag skal bage en likørkage. Hvem finder den bedste balance i smag og konsistens? De to dommere skal tage et svært valg og sende enten Janni, Mette, Dorte, Tenna eller Bettina hjem i dag.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Kultursalon
Kirsten Justesen er billedkunstner. Men hendes allervigtigste materiale er hende selv -" hendes egen krop, som hun fotograferer og laver afstøbninger af. Kirsten Justesens kunst har klare budskaber. Ikke mindst om kvindelivet og kvinderespekten -" og kvindestyrken. Mød Kirsten Justesen, hør mere om tankerne bag hendes kunst, og se eksempler på den, når Kirsten Justesen er gæst i denne udgave af "Kultursalon".

09:50  

Rudolph Tegners Museum

10:00  

Litteraturens åsteder
Anne Krabbes Stenalt som litterært åsted Nærgående riddere, lystne voldtægtsmænd og stærke kvinder, der tager sagen i egen hånd. Det er nogle ingredienserne i de saftige historier, professor Anne-Marie Mai fortæller om i del 2 af -Litteraturens åsteder-. Godset Stenalt på Norddjurs står i dag som en smuk italiensk villa, men sådan så der ikke ud, dengang adelsdamen Anne Krabbe (1552-1618) levede og indsamlede en række saftige historiske viser og ridderviser, som man i dag kan finde i håndskrift på Det Kongelige Bibliotek. 88 viser i alt. Alligevel er egnen omkring Stenalt værd at besøge som litterært åsted. Godsets park, og ikke mindst den nærliggende Ørsted Kirke, emmer nemlig stadig af denne lærde dame, der forstod at sætte sig sine spor. Professor Anne-Marie Mai fortæller om den helt usædvanlige personlighed Anne Krabbe i del 2 af serien -Litteraturens åsteder-, og det er artige ting hun beretter om fra en farverig tid, hvor mænd godt nok var mænd, men hvor kvinderne sandelig og

10:35  

Reklameinfo

10:45  

Hvordan

10:50  

Nye tyske fortællinger
Karen Duve er både blevet kaldt nyfeminist og no-future-generationens forfatter, og hendes varemærke er den lakoniske og fuldstændig usentimentale fortællestil, som hun kobler med et skarpt blik for det absurde i mange hverdagssituationer. Hun skriver om voksne unge og deres livskriser, om kønsroller, om parforhold, sex og mandekultur, men også gerne om dyr, som hun sammenligner med mennesker. I programmet kan man møde Karen Duve, der kan ses i samtale med Hanne Roswall Laursen i Literaturhaus i Berlin. Programmet er det sjette i dk4s nye serie -Nye tyske fortællinger- hvori Hanne Roswall Laursen taler med nogle af de unge tyske forfattere, som i de senere år har gjort sig særligt bemærket på bogmarkedet både i Tyskland og i udlandet. Det er nu 20 år siden Berlinmuren faldt, og efterhånden er en ny generation af forfattere ved at slå deres navne fast, efter at efterkrigsgenerationen har været toneangivende i tysk litteratur i en hel menneskealder. Forfattere, der er født efter 1960 o

11:20  

Luther i tiden

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie og Vanessa eftersøger Liam efter at have hørt sandheden om Ashley. Naomis vielsesring bliver stjålet under hendes biltur sammen med Adrianna. Megan tror, at Dixon endnu ikke er kommet sig over Adrianna. a.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai tilbyder at hjælpe Richard med at etablere hans nye konsulent firma. Da det går op for Rory, at alle i Stars Hollow bebrejder Jess uheldet, hvor hun brækkede håndledet, bliver hun rasende. Det ender med, at hun flipper direkte ud på Emily. I mellemtiden finder Lane ud af, at hun vil være trommeslager, da den første musikforretning nogensinde åbner i byen.

Kanal 5

09:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Den berygtede Cyrus Vanch planlægger sit store comeback som Starling Citys førende kriminelle.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver bliver slemt såret, og mens han kæmper for sit liv, tænker han tilbage til sin tid på øen.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En teenager, som sidst er blevet set på en overvågningsvideo med sin formodede bortfører, forsvinder, og holdet sætter alt ind på at finde hende, inden det er for sent.

dk4

12:00  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

12:20  

Hvordan

12:30  

Hjemmeyoga

12:55  

Hvordan

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Kierkegaards Kartel med Erling Jepsen
Hvornår skal man begynde at læse Søren Kierkegaard? Som gammel, som ung, når som helst? Er det rigtigt, at Kierkegaards tanker og skrivemåde er så komplicerede, at det er bedst at vente, til man er godt oppe i årene? Eller skal Kierkegaard i virkeligheden læses, når man er ung? Forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen var selv kun 15-16 år, da han som realskoleelev i Gram gik i gang med -Enten eller-. Og Jepsen er ikke i tvivl. Kierkegaard var fandenivoldsk, en autonom, en oprører, en antiautoritær, hvis tanker og hele indstilling passer bedst til teenagerens uforfærdethed. Selv blev Jepsen helt -karruselli- af læsningen, hvilket han havde det fint med i et miljø, hvor man ellers hellere holdt blikket rettet mod jorden end kiggede op i stjernehimlen. Den ældre Kierkegaard synes Jepsen derimod mindre godt om. Hvorfor begrunder han i programmet, hvor han også argumenterer for synspunktet om, at Kierkegaard i sine senere år skulle have været i psykologbehandling og sandsynligvis kunn

13:45  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Seniormagasinet
Rude Strand Seniorhøjskole og Tisvildeleje Højskole er målrettet seniorer, men de har vidt forskellig baggrund og forskelligt indhold. Alligevel henvender de sig til de over en million danskere, der er over 65 år -" og det går rigtig godt -" i øvrigt også med at få børnebørn med på den ene af højskolerne. I programmet møder vi de to forstandere Ulla Fisker og Mogens Johansen, som fortæller om indhold, tradition og fremtidsplaner. Programmet vises i samarbejde med Danske Seniorer.

14:50  

Hobby og Fritid

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Hele flokken samles til en mindehøjtidelighed for Claudia Joy. Denise kommer ud for en nødsituation på hospitalet. Michael og Kat finder sammen ved en selskabelig lejlighed. Patrick går modstræbende med til, at han og Gloria slår op med hinanden. Roland giver Joan et ultimatum. Maggie opdager, at Caroline har løjet for hende.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En mor fra midtvesten hyrer Olivias firma under mistænkelige omstændigheder, og snart tager tingene en farefuld drejning. I mellemtiden deler Fitz og Mellie deres følelser for hinanden.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Mens Bobby og Ann gør alt for at få Sue Ellen løsladt, arbejder John Ross ihærdigt videre på sine planer. Emma opdager hvordan hendes far og bedstemor har gjort alt for at styre hende, imens Elena beslutter, hvordan hun skal tackle en hemmelighed, hun har opdaget. I mellemtiden vender Elenas bror, Drew, hjem igen med en overraskelse i baggagen.

Kanal 5

12:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Efter at Hannahs kæreste forsvinder fra Chicago, tøver Jack med at sætte sit hold på sagen, hvilket sætter far og datters forhold på en prøve. Samtidig bliver Sam nødt til at finde ud af, hvem der er manden i hendes liv: Jack eller Brian. Også Danny og Elena har en del at tale om inden deres bryllup.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Da en eksklusiv jagtklub begynder at gå efter menneskeligt bytte, bliver CSI-holdet tilkaldt for at efterforske sagen.

14:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En undvegen straffefange tager Natalia som gidsel, og afslører en chokerende hemmelighed for hende. Hun kan nu være tvunget til at udnytte mandens hemmelighed, for selv at redde livet.

dk4

15:15  

The Diner
Sidste afsnit af -The Diner -" et nyt led i kæden- starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE. Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50'er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaum

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Tirsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

En diner bliver til

17:25  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

Kanal 4

15:00  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Der er ingen tvivl for fem piger - mor er den bedste i verden. Femte sæson af 'Mig og min mor' byder på det unikke, komiske og gribende forhold mellem mor og datter. I denne sæson kan seerne blandt andet opleve et gensyn med Joy og Mia, der skal på mor-datter terapi, Jessica og Jette, der har fået bryllupsfeber, og Simone, der er flyttet hjemmefra, og Bettina. Vi byder også velkommen til et nyt og kendt reality-ansigt i Irina Babenko, hvis mor Mila kæmper for at få hende afsat i et russisk datingshow, samt det nye par: Julie og mor Rihanna.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. To modige familier har lagt deres hjem i hænderne på Camilla af Rosenborg og Amin Jensen i fire dage. Camilla og Amin har hver én dag og 10.000 kr. til at forvandle familiernes bolig rum for rum. Her på førstedagen gælder det familiernes stuer. Camilla kaster sig ud i at lave en asiatisk inspireret stue i farverne rød, gul og grøn. Amin kæmper med en udfordrende tapetvæg og med at rense sin egen brugte sofa, som han har valgt at rykke ind i familiens stue.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoes kritiske mor besøger BlueBell, og Zoe er lige ved at ødelægge juleaften for hele byen, bare for at undgå noget kvalitetstid med sin mor.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mac og Jo søger efter en forsvunden 16-årig pige i San Francisco. Deres eneste spor er nogle fotos som blev fundet ved et gerningssted midt på Brooklyn broen. Navnlig Jo tager sagen meget personligt.

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En kendt, alderdomssvækket forfatter, som Carisi ser meget op til, bliver fanget i en strid mellem sin kone og hans to døtre fra et tidligere ægteskab. Da beviserne mod konen tårner sig op, går Carisi ind i sagen på forfatterens side. Barba står overfor sin egen krise i familien, da han må trodse sin bedstemors ønsker.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Carisis kommende svoger fremsætter en voldtægtsanklage imod sin kvindelige tilsynsværge. Carisi er nu tvunget til at efterforske om hans søsters forlovede taler sandt, eller om han er begyndt at falde tilbage til sine gamle uvaner.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

På tur til: Skotland
I det andet af to programmer i serien På tur til, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette andet program fortsætter vi turen på Isle of Skye, hvor vi skal besøge Dunvegan Castle. Herefter går turen nord på, til Loch Ness, med det berømte uhyre Nessie, og videre til højlandets hovedstad, Inverness. Vi skal opleve Speydalens berømte whisky-destillerier, og den gamle kongeby Perth, inden vi slutter turen med et besøg i golfsportens vugge, St. Andrews, samt Skotlands hovedstad Edinburgh. Vi hører også gæsternes mening om rejsen, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere.

19:00  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

19:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

20:05  

Livsvalg
Hvordan bruger du dig selv bedst muligt og skaber balance mellem udfordringer og forudsætninger, mellem potentiale og prioriter? Det er temaet i denne udgave af LIVSVALG, hvor skuespiller Maibritt Saerens fortæller om at indtage scenen, forfatter Ulla Hinge fortæller om at være særligt sensitiv og personlig træner Jacob Søndergaard giver konkrete træningstips. Bankeksperten John Norden, der normalt rådgiver om penge og økonomi, vil overføre investeringsrådene til energi og til at formidle den energi og stemning, der opstår i studiet, har Anne Absalonsen inviteret violinist Karen Humle. Velkommen til LIVSVALG Er du nysgerrig på sundhed, krop og videnskaben bag, men også på alt det, der ikke kan måles og vejes, det, vi tit kalder det alternative? Så skal du se med, når Anne Absalonsen og hunden Nelson inviterer spændende gæster ind i et følsomt lounge-studie for at tale om LIVSVALG. Der bliver bl.a også danset, malet, musiceret og kokkereret i de seks udsendelser, hvor tonen er let, men

20:55  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på koteletter i mild chili-kokossauce, når Pernille Skjødt laver lækker, nem og sund aftensmad til hele familien - god appetit!

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek får et gennembrud i hans forsøg med Alzheimers sygdom, og Meredith kan ikke undgå at føle sig holdt udenfor. Baileys forsøg på at bringe hospitalet ind i informationstidsalderen, ved at koble operationsstuen op på Twitter, falder ikke i god jord hos Chefkirurgen. Callie, Mark og Arizona må lære at håndtere graviditeten sammen, men Callie lægger ud med at drive sin nye gynækolog til vanvid.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Camilla af Rosenborg og Amin Jensen skal indrette pigeværelserne hos to modige familier. Camilla går all-in på at lave et rigtigt prinsesseværelse med Disney tapet og lyserøde møbler, mens Amin kaster sig ud i at lave et sejt musikstudie. Og Amin har ovenikøbet tid til at bage en chokoladekage, som han deler med sine konkurrenter - men det falder ikke i god jord!

20:00  

Ocean's 13
Amerikansk dramakomedie fra 2007. Gangsteren Danny Ocean forbereder sin bande på endnu et kup. Denne gang er målet et højtprofileret kasino i Las Vegas ejet af Willie Banks. Ocean og hans kumpaner er ikke bare ude efter diamanter. De vil have hævn. Banks har nemlig snydt Reuben Tishkoff, som har været et trofast medlem af gangsterbanden fra første kup.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Nørderne forelsker sig alle i Sheldons tvillingesøster, og Leonards plan om at erobre hendes hjerte går i vasken, da Sheldon proklamerer, at det er ham der bestemmer hvem der får lov at gå på date med hende.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny vil holde en surprise fest for Leonard, men da Sheldon bliver lidt for opslugt i en elektronikbutik, bliver hun distraheret.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Penny har slået op med sin kæreste, øjner Leonard muligheden og fremstammer modet til at spørge om hun vil med på date. Begge parter tyr til Sheldon for at få hans gode råd.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny betror sig til en noget modstræbende Sheldon, efter at hun har været på en alt andet end vellykket første date med Leonard. Det anbringer Sheldon i det dilemma, at han skal holde på en hemmelighed.

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker en kvindes mystiske dødsfald på et rehabliteringscenter.

dk4

21:20  

Hornung & Møller

21:30  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

22:30  

Koncert med Marie Carmen Koppel
Marie Carmen Koppel har i over 20 år været en stærk soul- og gospelsangerinde. Marie har rødder i den musikalske familie Koppel, der bl.a. tæller broderen, saxofonist Benjamin Koppel og faderen, komponist Anders Koppel. Maries store musikalitet og talent kan dog sagtens stå alene, og hun er nu på vej med et nyt album.

23:30  

Stjernetræf
Chasing Grace har ikke jagtet anerkendelse og radiohits, men med deres folk- og americana-musik har de alligevel tiltrukket opmærksomhed. Kvartettens tredje album, Poor Man's Dream, blev valgt til ugens album på P4, og nu er de klar til at indtage landets livescener med endnu en udgivelse. Mød forsanger Michael Lund og trommeslager Johannes Gissel i Stjernetræf, og hør mere om bandets musikalske samarbejde og helt unikke måde at indspille albums på.

Kanal 4

22:35  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

23:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek får et gennembrud i hans forsøg med Alzheimers sygdom, og Meredith kan ikke undgå at føle sig holdt udenfor. Baileys forsøg på at bringe hospitalet ind i informationstidsalderen, ved at koble operationsstuen op på Twitter, falder ikke i god jord hos Chefkirurgen. Callie, Mark og Arizona må lære at håndtere graviditeten sammen, men Callie lægger ud med at drive sin nye gynækolog til vanvid.

Kanal 5

21:00  

The Hunger Games: Catching Fire
Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Katniss og Peeta fra Distrikt 12 er vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to vindere må hurtigt forlade deres familier for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet. Turen gennem distrikterne afslører hurtugt, at et oprør ulmer lige under overfladen, og at Katniss er blevet et symbol på frihed. Den tyranniske præsident Snow må derfor forberede et alternativt 75. Dødsspil, hvor "The Girl on Fire" igen er en afgørende brik.

dk4

00:00  

Livsværdier

00:30  

The Diner
I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspireret 50'er-diner, og deres store drøm er at udvide konceptet til en landsdækkende franchise-kæde. dk4 er med hele vejen fra den eksisterende bygning rives ned, over turen til USA, hvor der skal indsamles ny inspiration og købes udsmykning til den nye restaurant, til The Diner FIFTY NINE slår dørene op for de første kunder. Samtidig giver Nipper og Mos dk4s seere et unikt indblik i hele historien og tankerne bag The Diner. I første program skal Nipper og Mos til Vejle for at se, hvordan byggeriet af deres tredje diner skrider frem. Etableringen af den nye restaurant betyder, at The Diner fremover skal lange langt flere burgere over diske

01:05  

Livet i frit fald
Hvad er det, der får folk til at springe ud fra et fly i 4 kilometers højde, hvordan håndterer man den frygt, der kan være forbundet med sporten, og hvordan er det, at springe faldskærm på professionel plan? Se med, når vi dykker ned i ekstremsportens verden og kigger nærmere på faldskærmssporten."

01:35  

Kultursalon
Hun har landets mest karakteristiske briller. Hun har vældig gode ører. Og hun får folk til at danse og børn til at lytte til musik. Katrine Ring er komponist, men hun er også DJ. Hun er stilikon -" og hun har fødderne godt plantet i streetkulturen. Og så har hun lagt vejen forbi Anne Middelboes -Kultursalon-, hvor hun blandt andet vil fortælle om at opleve verden gennem lyd.

02:00  

Anne-Vibeke rejser
Anne-Vibeke Rejser -" Vintercamping i Østrig Vintercamping i Østrig er i manges øjne rigtig vintercamping. Kombinationen af sne, bjerge og lave temperaturer er vinter, når det er bedst. Anne-Vibeke besøger denne gang en af Kärntens bedste vintercampingpladser Schluga Camping, der ligger i den hyggelige by, Hermagor. Campingpladsen, der i dag drives af tredje generation er meget velholdt og har netop åbnet et luksus-wellness center. Få kilometer fra campingpladsen ligger Nassfeld, der er et hyggeligt skiområde. Det er Weissensee også, og her kan du stå på skøjter på en helt særlig måde. Vintercamping, skiferie og wellness går utrolig godt i spænd sammen på Camping Schluga. Anne-Vibeke, der denne gang camperer i en Hymer vintercampingvogn, giver også en masse gode tips til både vinterkørsel, opsætning af vinterfortelt og hvordan du får mest ud af dit fortelt.

02:30  

På tur til: Skotland
I det andet af to programmer i serien På tur til, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette andet program fortsætter vi turen på Isle of Skye, hvor vi skal besøge Dunvegan Castle. Herefter går turen nord på, til Loch Ness, med det berømte uhyre Nessie, og videre til højlandets hovedstad, Inverness. Vi skal opleve Speydalens berømte whisky-destillerier, og den gamle kongeby Perth, inden vi slutter turen med et besøg i golfsportens vugge, St. Andrews, samt Skotlands hovedstad Edinburgh. Vi hører også gæsternes mening om rejsen, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere.

03:00  

En dansker i Europa
Bendt Bendtsen, konservativt medlem af Europa-Parlamentet, har besøgt Energinet.dk i Fredericia. Her drøfter han dansk energipolitik og EUs nye planer om en Energiunion, med administrerende direktør for Energinet. dk, Peter Andreasen. To af de centrale spørgsmål er, om hvad Energiunionen kan betyde for dansk energiproduktion? Og vil det lykkes Europa at blive uafhængig af den russiske gashane? Vært: Ole Stephensen.

03:30  

Læsemagasinet
Vi kommunikerer ikke længere kun via bogstaver og skrift, vi gør det også via billeder, farver, symboler og mange andre kommunikationsformer. Det mener professor Gunther Kress fra University of London. Læsemagasinet viser her hans oplæg om kommunikation i det moderne samfund.

04:40  

I vikingernes land
Er det alt sammen opført som pral, fordi Harald Blåtand skulle imponere? -I vikingernes land- besøger denne gang det store, mærkelige kompleks, der i dag betegnes som -Kongernes Jelling-. Det er her, Harald Blåtand lod opstille sin store sten over sin far Gorm -den Harald, der vandt sig al Danmark og Norge og gjorde danerne kristne-, som der står skrevet. Men hvorfor havde han så travlt med at skulle sætte sig dette minde i lige netop Jelling, der i vikingetiden lå på et tilsyneladende ikke centralt område midt i Jylland? I det hele taget er der mange gåder forbundet med Jelling-komplekset, og nogle af dem, forsøger overinspektør Hans Ole Matthiesen fra Nationalmuseet/Kongernes Jelling at komme med nogle teorier om. For at finde forklaringer på Jelling-komplekset har Hans Ole Matthiesen taget dk4s tilrettelægger Frantz Howitz med til Sønder Vissing Kirke, der i vikingetiden lå en dagsrejse fra Jelling. Her er opstillet en runesten, som Mistivojs datter og Harald den Godes hustru

Kanal 4

00:35  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Mens Becca fortsat er på sporet af sin forsvundne søn, bliver tingene yderligere komplicerede, da hendes bedste veninde, Mary, melder sin ankomst i Europa. Michael kæmper for at finde frem til en forklaring på, hvorfor han er blevet kidnappet.

01:30  

House
Amerikansk dramaserie. House deler kandidaterne op i to hold, kvinder og mænd. Mens de stiller diagnose på en mand i en rullestol, behandler House en mand, som har forsøgt at begå selvmord for øjnene af ham. House bliver interesseret i nærdødsoplevelser.

02:30  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Efter at have flirtet med Dean får Rory sit første kys - og da Lorelai finder ud af det, uden at Rory fortæller hende det, er hun lidt skuffet. Lorelai beslutter imidlertid, at tillade en videohyggeaften for de to i sit hjem, og benytter samtidig lejligheden til at fortælle Rory lidt om mænd og drenge. Videoaftenen med Dean, bliver imidlertid en lidt småpinlig affære.

03:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. To stridbare forældre ved navn Jane og Don bringer deres søn til skadestuen, fordi han har slugt glaskugler. En midaldrende kvinde forlanger en kosmetisk operation af sin hage. En far er bekymret for, hvordan han skal kunne opfostre et barn på egen hånd, da barnets mor bliver indlagt og skal opereres.

04:15  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Pigerne følger i hemmelighed efter Michelle til Hollywood, hvor hun skal til optagelsesprøve på en musical. Michelles bror kommer på uventet besøg, og Sasha synes, at pigerne skal tage skridtet videre med deres kærester.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet er i New Mexico for at lede efter en gerningsmænd der har amputeret forskellige kropsdele på tilfældige ofre.

00:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Fire mænd bliver meldt savnet i Oregon, og holdet efterforsker deres forsvinden og deres tilhørsforhold. Samtidig bliver JJ sur, fordi Henry nægter at fejre Halloween.

01:55  

Hesher
Amerikansk drama fra 2010. Efter at T.J. mistede sin mor i en bilulykke, er såvel han som hans far gået fuldstændig i selvsving af sorg. Den anarkistiske heavymetal-fan Hesher udnytter situationen til at tage bopæl i deres garage uden at spørge om lov. BZ'erens voldsomme temperament og hang til porno og pyromani rusker gevaldigt op i den ulykkelige familie.

03:50  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. Thomas Mygind og Stine Bolther går igen tættere på den kriminelle virkelighed med intense reportager og nærgående historier. KRIMI5 tager seerne med dybt ind i den verden, hvor kun politiet og de kriminelle kommer. Med skjult kamera og muldvarpe går KRIMI5 under huden på den kriminelle underverden i Danmark. Vi dykker ned i de kriminelle miljøer og afslører bander og organiseret kriminalitet og tager seerne ud med Danmarks bedste hundeførere og rykker ud med politiets beredskab. I de største danske byer går vi tæt på den umotiverede gadevold og på tæt hold følger vi dørmænd og politi, når de stopper slagsbrødre og voldsmænd på vanvidskurs.

04:40  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Tiden nærmer sig for Jannis afsoning, men inden da skal parret en tur til Sydfrankrig for at besøge Karstens gode ven Mogens Mis. Mogens har et hus til salg, som kunne være en interessant investering for Karsten. Tilbage i Danmark mødes Karsten med vennen Kurt Thorsen, som er en erfaren herre bag tremmer, da han i øjeblikket afsoner sin anden straf. Karsten vil derfor gerne høre lidt om, hvad Janni kan forvente, når det bliver hendes tur. Der er drama på Vedbæklund: Den frygtede dag er langt om længe kommet, hvor Janni skal møde op i Horserød statsfængsel for at afsone sin straf. Karsten er langsom, og det skaber frustration hos Janni. Da de endelig skal afsted, vil Karsten pludselig ikke med til Horserød og tage afsked. Når Janni til Horserød i tide, og lykkedes det hende at få Karsten med?


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053654