dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 13. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 13. februar 2016

dk4

05:05  

Læsemagasinet
Professor Steve Graham fra Arizona State University mener, at skrivning styrker elevernes læring og læsning, men at skrivning -" til trods for det - er meget nedprioriteret i undervisningen. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisinger Steve Graham.

05:30  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter professor Michael Kjær fokus på, hvordan og hvorfor, fysisk aktivitet er sundt, og at det aldrig er for sent at gå i gang. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

06:45  

Hvordan

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Florida med Kipling Travel. Her følger han en gruppe danskere, der er taget til den solrige stat for at fiske på havet. I dette program er holdet taget på havet for at fiske efter Goliath Grouper. Det er voldsomme fisk, som bliver fisket på tungt grej. Der er garanti for action og sveddryppende fights, når Fiskemagasinet tager på fiskeri efter Goliath Grouper i Florida.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Bjergjagt Jagtmagasinet følger en gruppe internationale jægere oppe i de spanske bjerge, hvor de er på jagt efter to af de i alt fire forskellige varianter af den legendariske spanske stenbuk. Der er tale om klassisk bjergjagt, hvor første del af det hele er, at få øje på de attråede stenbukke. Når en flok er fundet og jægerne har forvisset sig om, at der er jagtbare individer iblandt, begynder det vanskelige arbejde med at komme op til bukkene og sidst, men ikke mindst, at fremmane en anvendelig skudchance. Det er udfordrende jagt som helt bogstaveligt koster jægerne både blod og sved, og Jagtmagasinet skildrer det hele.

08:00  

Naturligvis

08:30  

Løb for livet
Når de første, og længe ventede, solstråler begynder at titte frem, får mange lyst til en løbetur i det fri. Men hvordan finder man den rette løbesko? Og hvad går en løbebåndstest egentlig ud på? I -_Løb for livet' guider løbeekspert, Kent Nørmark, dig igennem en løbebåndstest, og han fortæller samtidig om vigtigheden i at finde den løbesko, der passer lige præcis til din fod.

Kanal 4

05:25  

Kitchen Boss
Buddy laver en traditionel italiensk søndagsmiddag med lidt hjælp fra sin tante Marie. På menuen er Buddys søndagssovs og grissini med prosciutto og blåskimmelost

05:40  

Dog With A Blog
Stan bliver bekymret for Averys manglende loyalitet, efter hun er blevet optaget i heppekoret. Det betyder nemlig, at hun er begyndt at lægge afstand til veninden Lyndsay. Bennett og Tyler bliver lukket inde i redskabsskuret, efter en far/søn fisketur.

06:05  

Dog With A Blog
Da både Avery og Tyler melder sig til en kunstkonkurrence, anklager Avery ham for, at han kun gør det for pengepræmiens skyld. Da Avery ved et uheld kommer til at ødelægge Tylers skulptur, må hun indse, hvor meget hans kunstværk virkelig betyder for ham.

06:30  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Madprogram. Buddy og hans ven og kok, Tony, laver italiensk hyggemad fyld, fyld, fyld bl.a. Arancini a la Buddy, fyldte artiskokker og fyldte peberfrugter.

07:50  

TV-Shop

08:55  

Kitchen Boss
Buddys søster kommer forbi for at lave sit farsbrød, mens Buddy tilføjer kartoffelmos og macaroni and cheese. Dagen slutter helt perfekt med æblekage a la mode.

Kanal 5

05:35  

Galavant
Amerikansk komedieserie. Isabella forsøger at få Galavant til at imponere sine forældre og han tænker, at den bedste måde at gøre dét på, er at redde dem.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Weaver og Bird-Kersee, konkurrerer om at få medlemskab i den splinternye, eksklusive country club.

06:25  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbies råd om parforhold giver bagslag, imens Amber nægter at fortælle om hendes nye kæreste, Jeremy.

06:50  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulsons S.H.I.E.L.D. -team består af Agent Grant Ward (Brett Dalton), som er trænet i kamp og spionage; Agent Melina May , pilot og militærkampsekspert; Agent Leo Fitz, strålende ingeniør; og Agent Jemma Simmons, en genial bio-kemiker. Med på rejsen er den nyankommne rekrut og hacker, Skye.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:40  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Mens Jabberwocky forsøger at befri sig selv fra Jafars kontrol, sender Jafar the Knave afsted for at stjæle Alice.

 
dk4

09:00  

Slip spændingerne med Stanley
Hvad er et smukt ansigt? Det fortæller kropsterapeut Stanley Rosenberg om i dette program, hvor hanviser, hvordan man med lette tryk kan stimulerer væv, nerver og muskler i ansigtet. Det er nemlig ofte spændinger og oppustet bindevæv, der får at ansigt til at virke træt, mens et afslappet ansigt virker langt venligere, mere imødekommende, ja, smukkere. Stanley Rosenberg har udviklet denne selvbehandling på baggrund af sin store viden og erfaring som kropsterapeut i mere end 45 år. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Te

09:25  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

10:05  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på at spise mindre sukker. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

10:30  

Hjemmeyoga

10:50  

Hvordan

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

11:40  

Kniv og gaffel

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:30  

Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Holdet tager på tur for at besøge Velmas lillesøster Madelyn, som studerer magi på Whirlen Merlin Magic Academy.

Kanal 5

09:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En dødelig virus raser i Starling City, og da Diggle bliver syg, opdage Oliver, at smittekilden er en ny version af 'vertigo'.

10:20  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En millionærs søn forsvinder sporløst efter et flystyrt. Kim Marcus vender tilbage og hendes forhold til Martin udvikler sig.

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en forsvundet journalist, som er væk, efter en af hendes afslørende artikler er blevet publiceret online.

dk4

12:15  

Hverdagens opfindelser

12:25  

Reklameinfo

12:35  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

13:00  

Aktuelt kvarter

13:25  

Reklameinfo

13:35  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:05  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 32-årige Anne fra Vanløse. Anne levede i syv år i et koldt forhold med en kæreste, der ikke elskede hende og heller ikke troede, at hun ville blive en god mor. Det har sat så dybe spor i Anne, at hun har mistet både troen på kærligheden og sig selv. Carolines mission er derfor klar; hun vil ruske op i Anne, give hendes selvtillid et boost, og få hende til at indse, at hun selvfølgelig også fortjener kærlighed.

13:05  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie. To mod én. Det er 4 måneder siden, vi sidst har været sammen med Silas, Johannes og Louise og deres fælles datter Maggie. Silas har arbejdet uafbrudt på musicalen 'Dirty Dancing', og det har betydet, at Louise og Johannes har fundet en god rytme som Maggies dele-forældre. Louise vil forsøge at indhente noget af den tabte tid mellem Silas og Maggie, så hun tager med til Jylland, hvor Silas har prøver på musicalen. På den måde håber hun, at Silas og datteren kan få lidt tid sammen, inden hun og Maggie rejser på ferie til Tyrkiet. Desværre trækker prøverne på teatret ud, og Silas må undvære sin datter i flere uger. Hjemme i det tomme hus savner Johannes hurtigt sin datter, så han vælger at rejse efter Louise til Tyrkiet. De tre hygger sig gevaldigt på Maggies første ferie, og langsomt begynder det at gå op for Silas, hvor meget af Maggies udvikling han går glip af. Imens de to andre forældre og Maggie er i Tyrkiet, mærker han også for alvor, at han står udenfor trekl

14:05  

Julies madselskaber
Julie har inviteret Signe Lindkvist som gæst til sit madselskab. Sammen skal de tilberede en blæremiddag, der ser superlækker ud, men samtidig er enormt nem at lave. Mens de hygger om maden, falder snakken på alt fra rollen som fodboldfrue til det at være cirkusprinsesse. Og der bliver også plads til at tale om glæden ved mad, et anderledes familieliv og kvinders alder. Det hele slutter med et festfyrværkeri af en middag, som de to kendiskvinder nyder sammen, mens snakken fortsætter. Velbekomme.

Kanal 5

12:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Da en high school-bølle bliver stenet til døde i en voldsom hævnakt, må CSI-holdet finde frem til, hvilken af skolens nørder, som bøllen udsatte for brutal mopning, der står bag drabet.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En kvinde undslipper med nød og næppe en morderisk psykopat, og CSI-holdet jager nu seriemorderen, i håbet om at standse ham inden han kræver endnu et offer. Problemet er, at morderen måske er en person fra egne rækker.

14:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Amaros far, som han ikke har haft kontakt med i mange år, bliver anholdt for vold under sit eget bryllup. En slåskamp opstår under bryllupsfesten. Amaro bliver dermed vidne i en sag som omfatter hans egen families hemmeligheder.

dk4

15:00  

Så skøn er ... Alperne ved Kitzbühel om

15:50  

Reklameinfo

16:00  

La' det gro
Foråret er over os - og snart står sommeren på spring. Rundt omkring i landets haver er der travl aktivitet, for det er nu, haven skal gøres sommerklar. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvad gør man, når projekterne driller? I dk4"s havemagasin "La" det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen -" stævne, til en snak om udvalgte haveudfordringer. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Med udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland - og en kolonihave i Hørsholm - viser haveeksperterne denne gang, hvordan man flytter to store rododendronbuske, får en varm terrasse med sydvæg til at blomstre og udvælger egnede Hortensia-sorter til sit bed. De giver også gode råd til haveejere, der har problemer med vandingen, når ferien står for døren. P

16:30  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

17:00  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

Kanal 4

15:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. To unge piger bliver bragt ind på Grey Sloan Memorial Hospital. Deres historie tvinger nogle af lægerne til at se deres fortid i øjnene. I mellemtiden må Meredith tilpasse sig livet derhjemme med nye roomies, mens Bailey fortsætter kampen om jobbet som chefkirurg. Jackson forbereder sig på, at April kommer tilbage til Seattle.

16:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En målbevidst Bailey forsøger at tackle sin første dag som chefkirurg, mens April er i vildrede over sit ægteskab. I mellemtiden kæmper Meredith med alle sine forpligtelser og Amelia forsøger at definere sit forhold til Owen.

17:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Maggie tager sit liv op til efterretning, efter at hun har modtaget en invitation til sin ekskærestes bryllup. Richard stiller spørgsmålstegn ved Baileys loyalitet. Jo betror sig til Stephanie. Og så kæmper Alex med en svær beslutning, der vil påvirke to nyfødte tvillingers liv.

Kanal 5

15:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En omtåget og forvirret teenagepige, som hævder at være blevet voldtaget i et pizzeria, får udpeget den forkerte gerningsmand, hvilket medfører at offerets far tager loven i egen hånd og dræber en uskyldig mand. Eftersøgningen af den virkelige gerningsmand fører til en chokerende opdagelse.

16:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry opdager at en ny breacher, Dr. Light,er kommet gennem portalen og vil forsøge at komme til hende. Men Jay fortæller hende, at Dr. Light ikke var en trussel på Earth-2.

17:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Holdet forsøger at beskytte byen i Arrows fravær, men frygter samtidig det værste for deres ven. Felicity nægter imidlertid at tro, at Oliver skulle være død, indtil Merlyn aflægger holdet en uventet visit. Ray tester sin nye dragt, trods Felicitys protester. Laurel tager loven i egen hånd og begynder at bekæmpe kriminalitet.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Vores -_Musikalsk rejse-_ gennem Alpelandet fører os i dag til landsbyen Bürserberg i Voralberg -" det ligger ved indgangen til Brandnertal. I nærheden ligger Høj-plateauet Tschengla. Med dets drømmeagtige udsyn over fem dale er det udgangspunkt for talrige vandreruter og mountainbike-ture. Men vi skal også til Millstätter See i Kärnten i 600 meters højde -" en af Østrigs smukkeste badesøer, omkranset af bjergtinder, skove og enge. De musikalske gæster er Jonny Hill, Petra Böck, die Paldauer, die Amigos, og Reiner Kirsten. God fornøjelse med næste

18:30  

Sommersang i Mariehaven
Sangeren Flemming -Bamse- Jørgensen havde oprindeligt lovet Helge Engelbrecht at komme sejlende i en lille gyngende og syngende båd til Mariehaven, men nåede det jo desværre ikke. I denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven er Stig Rossen på plakaten og gør selvfølgelig sin entre ad vandvejen, mens han synger -I en lille båd, der gynger-, helt i Flemming -Bamse- Jørgensens ånd og til hans ære. Stig Rossen har endda medbragt flere af de oprindelige venner fra Bamse-tiden og der er fuld fart over feltet, ikke bare med Stig & Vennerne, men også med de øvrige inviterede kunstnere i Mariehaven denne dag. Almost Irish er navnet på fire unge brødre fra Holsted, som også tidligere har optrådt hos Helge Engelbrecht i Ansager og de fortsætter i dette program i kølvandet på Stig Rossen med sangen -Michael Row The Boat Ashore-. Sangeren og musikeren Jan Kaspersen, som også kendes fra samarbejdet med Jette Torp og Mek Pek, er solist på samme måde som Sine Bach Rüttel fra Neighbours & Fri

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen insisterer på, at de nye læger lærer at fortælle dårlige nyheder til pårørende. Arizonas 90-årige patient forsikrer hende, at hun vil finde kærligheden igen.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Maggie forlader sin fest for en haster på hospitalet, så April må overtage køkkentjansen. Arizona er nervøs for at møde Callies nye kæreste.

20:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Grey Sloan Memorial byder en ny kollega velkommen og en patient kommer ved et uheld til at distribuere sit sexbånd ud til en masse. Imens slås Richard med sit forhold til Maggie, og April arbejder på en sag med en ung dreng fra Mellemøsten.

20:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Læge-teamet arbejder på en svær sag, og det lægger pres på en i forvejen presset dag. Bailey spørger Ben, om han ikke smider deres nye rommate ud. Arizona vil ud og date igen.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon bliver fyret fra nørdernes bowlinghold. Han stifter derfor sit eget i håb om at bevise sin suverænitet.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny kommer for sent på arbejde grundet leveringen af en kæmpe sci-fi rekvisit til Leonard. Hun skælder ham ud og fortæller i store vendinger om at det er tid til at blive voksen.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Mens Daisy og Coulson begge mistænker Rosalind for at skjule noget for Melinda og Lance.

20:00  

Jorden rundt på 80 dage
Tysk-engelsk eventyrfilm fra 2004. I denne version af Jules Vernes berømte roman er der fokus på Passepartout, en kinesisk tyv, der gemmer sig i den engelske gentleman Phileas Foggs rejseselskab. Passepartout må rejse til Kina for at kunne returnere en kostbar Buddha, der er blevet stjålet fra familiens landsby. Han opsøger den excentriske opfinder, Phileas Fogg, og beder om hjælp til at gennemføre rejsen på kun 80 dage. De får yderligere selskab på turen og deres rejse tager dem til farverige, eksotiske steder lige fra det historiske London til Paris, Indien, Kina og videre til Amerika.

dk4

21:35  

Koncert med Santiano

23:50  

Bag om Laura Wilde

Kanal 4

21:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. To unge piger bliver bragt ind på Grey Sloan Memorial Hospital. Deres historie tvinger nogle af lægerne til at se deres fortid i øjnene. I mellemtiden må Meredith tilpasse sig livet derhjemme med nye roomies, mens Bailey fortsætter kampen om jobbet som chefkirurg. Jackson forbereder sig på, at April kommer tilbage til Seattle.

22:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En målbevidst Bailey forsøger at tackle sin første dag som chefkirurg, mens April er i vildrede over sit ægteskab. I mellemtiden kæmper Meredith med alle sine forpligtelser og Amelia forsøger at definere sit forhold til Owen.

23:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Maggie tager sit liv op til efterretning, efter at hun har modtaget en invitation til sin ekskærestes bryllup. Richard stiller spørgsmålstegn ved Baileys loyalitet. Jo betror sig til Stephanie. Og så kæmper Alex med en svær beslutning, der vil påvirke to nyfødte tvillingers liv.

Kanal 5

22:25  

The Eagle
Engelsk-amerikansk eventyrfilm fra 2011. Den romerske soldat Marcus Aquila rejser i år 140 e.Kr. fra Rom til Skotland. Her skal han undersøge, hvorfor den niende legion, med hans far i spidsen, forsvandt sporløst 20 år forinden. Sammen med sin britiske slave Esca drager Marcus nu mod nord for at ære sin fars minde, bekæmpe vilde stammer og generobre den niende legions fortabte guldemblem, The Eagle of the Ninth.

dk4

00:10  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

00:40  

The Diner
Sidste afsnit af -The Diner -" et nyt led i kæden- starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE. Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50'er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaum

01:05  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

01:30  

Anne Marie Helger 70 år
Man skulle ikke tro det, men vores alle sammens samfundsrevser, Anne-Marie Helger, fylder 70. Anne Marie Helger har været vidt omkring i sin karriere, hun er blevet kaldt en -skalle smækkende mimose- og betegner sig selv som -outsider artist-, samfundskritisk krimiterie makrel- og -balstyrisk oprører- osv. For er der noget som Anne Marie Helger aldrig mangler, så er det ord. Anne Marie Helger fik måske nok sit store folkelige gennembrud, da hun var værtinden med de store rober og de provokerende emner i DR-programmet -Det lille hus på Motorvejen-. Kærligheden til roberne har hun dog haft gennem hele karrieren samt evnen til at benytte den signalværdi de giver -" også den modsatrettede. Anne-Marie Helges kjoler fik deres eget liv, da de var udstillet på Textilforum i Herning i 2009, det er med den udstilling som afsæt, at vi besøgte den spændende kvinde, der ikke er bange for at stille sig op på barrikaderne. Siden kom kjolerne på turne rundt om i Danmark, og her i sommeren 201

02:20  

Mik Schacks Public Service

03:05  

Golf på Mallorca

03:25  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

04:30  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Bagger udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser, der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Udover hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være

Kanal 4

00:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen insisterer på, at de nye læger lærer at fortælle dårlige nyheder til pårørende. Arizonas 90-årige patient forsikrer hende, at hun vil finde kærligheden igen.

01:50  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Maggie forlader sin fest for en haster på hospitalet, så April må overtage køkkentjansen. Arizona er nervøs for at møde Callies nye kæreste.

02:50  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Grey Sloan Memorial byder en ny kollega velkommen og en patient kommer ved et uheld til at distribuere sit sexbånd ud til en masse. Imens slås Richard med sit forhold til Maggie, og April arbejder på en sag med en ung dreng fra Mellemøsten.

03:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Læge-teamet arbejder på en svær sag, og det lægger pres på en i forvejen presset dag. Bailey spørger Ben, om han ikke smider deres nye rommate ud. Arizona vil ud og date igen.

04:25  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Der opstår en ildebrand i byen, og Michelle bliver overtalt til at lave danseskolen om til et evakueringscenter. Sasha og Roman kommer tættere på hinanden, og Ginnys betagelse af Frankie tager til.

Kanal 5

00:50  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. I aften tager Janus til Rusland, sammen med to kvinder, der er i færd med at bryde loven, den ene skal nemlig være rugemor for den anden, og det er ulovligt i Danmark.Og de er ikke de eneste, hvert år tager et stigende antal barnløse af sted til udlandet for at få deres højeste ønske opfyldt. Det har et homoseksuelt par også gjort, og det er der kommet tre børn med to forskellige amerikansk rugemødre ud af. Men er det i orden at bryde den danske lovgivning for at få ønsket om et biologisk barn opfyldt? Er der tale om udnyttelse af fattige kvinders kroppe, når de bliver brugt som rugemødre, eller er det tid til at kigge på vores egen lovgivning i denne sag? Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål

01:50  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. While Carter tries to maintain her cover as an FBI temporary agent while helping Reese, Fusco has to protect a new Number on his own while Reese ducks some old enemies from the past.

02:45  

Splice
Canadisk sci-fi-gyser fra 2009. To unge og rebelske videnskabsmænd, Clive og Elsa, bremses af myndighederne i at videreudvikle deres projekt, som består i at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen. Men i al hemmelighed fortsætter dueon, og det får katostofale følger.

04:35  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Karsten og Janni residerer for en stund i Karstens camp i Kenya. Karsten vil gerne gøre noget godt for områdets børn, og derfor inviterer han 230 skolebørn til burgere og fodboldspil i hans camp. Det kræver sine forberedelser, og således kommer Janni og Karsten på overarbejde, når de skal lave 230 burgere og samle fodboldmål - beskæftigelser som ingen af dem bestrider særlig godt. Janni får lov at se Karsten fra en helt ny og blødsøden side, da han bruger dagen med de mange afrikanske børn og er rørt til tårer. Janni udnytter, at Karsten har en følsomt øjeblik og tager hele deres forhold op til revision. Hun vil nemlig gerne vide, om Karsten tror, hun har taget ham for pengene. Og om han i det hele taget elsker hende.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010253