dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 12. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 12. februar 2016

dk4

05:00  

Det' Kattens liv
Der lever over 500.000 vilde katte i Danmark. Mange af dem under kummerlige forhold. Kattens Værn har i mange år arbejdet på at forbedre livet for disse katte. En af dem, der hjælper er katteinspektør Jan Flesborg, der har arbejdet med at indfange og genudsætte katte i de seneste knap 30 år. Tag med ham på patrulje, hvor han blandt andet skal sætte en fælde op for at hjælpe en syg kat og sætte tre andre katte fri igen efter, at de er blevet kastreret.

05:25  

Spørg om læsning

05:50  

Reklameinfo

06:00  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

06:30  

Pionermagasinet
Anette Lind er uddannelseschef på handelsgymnasiet i Viby, der er en del af Aarhus Købmandsskole, men tidligere var hun lærer på handelsgymnasiet og en af de absolutte pionerer inden for arbejdet med både udviklingen af faget innovation og inddragelsen af kreative og innovative arbejdsformer i undervisningen. Som ministeriets fagkonsulent for det nye fag innovation var Anette Lind i høj grad med til fastlægge indholdet i faget, men også som lærer og uddannelseschef har hun været med til at gøre innovation og kreativitet til et af fokusområderne på handelsgymnasiet i Viby J. I programmet fortæller Anette Lind om, hvordan hun kom i gang med det innovative arbejde, hvordan det har udviklet sig, og hvilke udviklingsperspektiver hun ser for innovation og kreativitet som fag og undervisningsprincip. I programmet kommer også de studerende Marie Frejl og Julie Bak Rasmussen og lærerne Gustave Ntandikiye og Jan Bandsberg Nielsen til orde. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriets for

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Indre og ydre skønhed
I -Indre & ydre skønhed- vil psykolog Mette Holm og makeupartist Kenneth Adelhardt denne gang blive klogere på ekstremsporten freeride. I programmet får de besøg af Louise Vesthy samt freerider Louise Bundgaard. Her vil Louise fortælle om sin passion for skisporten, om sin debut på den danske freeridescene i 2011 og ikke mindst om sin ski-fotosession i mandebladet M!

07:30  

Naturligvis
Kostvejleder og forfatter Lene Hansson , er denne gang gæst i Naturligvis. Hun trodsede til sidst lægernes råd og valgte sin egen vej til at overvinde sit alvorlige hjerteproblem. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet. Peer Heissels bog -Dit ansigt er en sladrehank- kan købes i dk4 butikken.

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

08:40  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

Kanal 4

05:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules og Grayson diskuterer emnet 'skæbnen', mens Travis og Bobby forsøger at smede Bobby sammen med en ny.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
I dag handler det kun om pølser. Buddys fætter Max kommer forbi for at lære ham at lave hjemmelavet pølse.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Et ældre ægtepar tilbyder at købe Graysons hus, hvis de kan få lov til at blive 'medlemmer' af gruppen.

Kanal 5

05:30  

Mixology
Amerikansk komedieserie. En bar, en aften, ti singler. "Union" er en highend-bar midt i meat-packing district på Manhattan. Her støder fem singlekvinder og fem singlemænd i løbet af aftenen på hinanden på kryds og tværs - alle med hver sin smertefulde fortid og spirende håb for fremtiden og kærligheden.

05:50  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften skal rapperen og vegetaren Jøden kæmpe med radioværten Heino om hvem, der kan imponere Michelin-kokken Thomas Rode mest med deres madlavning. Bliver det Jøden med en speciel ret fra Schweiz, eller bliver Rode mere imponeret af Heino, der presser sine madlavningsevner til det yderste, når han skal lave en syrlig pastaret med kylling, citron og Cola. Se også hvem af de to der er hurtigst til at piske en halv liter flødeskum og se om Jøden kan overvinde sin fobi for hakkekød, når de to skal finde ud af, hvem der har bedst øjemål.

06:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Som Hannas nedadgående spiral fortsætter, truer uheldige hændelse med Zack at belaste hendes venskab med Aria. Spencer og Emily grave dybere ned i Bethany forhold til fru Dilaurentis.

07:30  

TV-Shop

07:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. De to professionelle konditorer Marianne Valentine og Allan Andersen skal i dag finde den amatørbager, der imponerer så meget med sin kage, at hun får en plads i den endelige finale. Der er tre bagetalenter tilbage i denne uge, men kun én af dem går videre. I dag skal de være både kreative og innovative, når de skal fortolke og bage de fire elementer: jord, ild, vand og luft.

08:35  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. I denne uge tager Jens til Galten, hvor problemerne har tårnet sig op for Nadja og Søren. Søren har brugt tre år på at bygge en ny overetage på huset, men projektet er gået i stå, og Søren har fuldstændigt mistet gejsten. Nadja har trukket sig ud af det fælles projekt, og byggekrisen har bredt sig til parforholdet. Den vrede tømrer er kommet på en nærmest umulig opgave.

 
dk4

09:15  

Reklameinfo

09:25  

Forskningsmagasinet
-Coaching-. Det ord har vi hørt oftere og oftere igennem de seneste ti år. Folk går til coach for at få styr på deres liv. Men faktisk har fænomenet -coaching- næsten hundrede år på bagen, og en dansk forsker har fornyet den klassiske coaching. Denne forsker får Niels Ebdrup besøg af i -Forskningsmagasinet-. Men hvad går coaching egentlig ud på? Hvad kan man få ud af at gå til coach? Hvornår og hvordan opstod coaching? Hvordan har coaching udviklet og ændret sig frem til i dag? Hvad med kritikken af coaching? Niels Ebdrup stiller spørgsmålene, og svarene leveres af professor Reinhard Stelter fra Københavns Universitet. -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: -Hvorfor går tiden hurtigere, når vi bliver ældre?-

09:55  

Teatermøde med Ditte Gråbøl
Hun er verdensberømt i Danmark for et host. Hun er morsom på en scene, men vil ikke kaldes komiker. Hun har spillet Lars Norén, Dario Fo, Holberg og Schiller -" men også medvirket i en masse ny dansk og udenlandsk dramatik. Hun har parodieret Ritt Bjerregaard i Cirkusrevyen og senest er det blevet til et ualmindelig smukt portræt af Tove Ditlevsen. Engang for mange år siden hed hun Knudsen -" i dag kender vi hende bedre under et andet efternavn. Ditte Gråbøl er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

10:25  

Reklameinfo

10:35  

I vikingernes land
Kom med dk4 til vikingernes land. Over 6 udsendelser fortælles historien om den danske vikingetid. Vikingetiden er den periode af oldtiden, der fascinerer mest. Det er der mange grunde til. Først og fremmest er der alle myterne om de vilde vikinger, der sejlede ud i verden for at handle og plyndre og bemægtige sig nyt land, hvor de bosatte sig. Dette er dog ikke hele sandheden. Vikingetiden er den største og mest afgørende brydningstid, vi overhovedet har haft i Danmark. Vi gik fra forhistorisk til historiske tid, fra hedenskab til kristendom, fra et land bestående af mindre fyrstedømmer til et samlet kongerige, og endelig var der i vikingetiden en begyndende bydannelse med Hedeby, Aros, Odense og Roskilde som gode eksempler. Den ældste by i Danmark er dog Ribe, der kan dateres helt tilbage til ca. år 705. Det er derfor i Ribe, dk4s Frantz Howitz har valgt at lægge ud, når han er på besøg i vikingernes verden. Her møder han eksperter og får alle de historiske fortællinger fortolket ud

11:25  

Erling overdriver aldrig

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi planlægger et lingeri-modeshow, der skal finde sted på Playboy-palæet, for at imponere vennerne fra West Beverly. Silver overrasker festdeltagerne med en burlesk danseforestilling. Liam fortæller Annie om Vanessas uheld og pengeafpresningen. Liam tilbyder Navid en ledelsespost i Offshore-baren. Dixon afdækker nogle oplysninger om Adrianna.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory beder Richard om hjælp til Chiltons årlige forretningsmesse, han bliver så begejstret, at han beslutter sig for at starte en ny karriere. Lorelai giver Michel problemer, da hans mor kommer på besøg. Dean har det elendigt, fordi han har på fornemmelsen, at Rory ikke er interesseret i ham mere på en romantisk måde.

Kanal 5

09:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver og Diggle erfarer at Diggles tidligere overordnede er næste mand på listen. Samtidig opdager Thea at Moira og Malcolm har tilbragt tid sammen.

10:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver jagter en narkohandler der går under navnet "Hertugen" for at stoppe hans salg af det ekstremt farlige stof "Vertigo".

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Listen over mistænkte bare vokser og vokser, da en russisk matchmaker forsvinder.

dk4

12:00  

Intelligent træning v. Lotte Paarup
De gode fødder bliver tit overset, når vi træner, men i dette program træner og strækker Lotte Paarup fødderne ved hjælp af den brede elastik. Få her de bedste øvelser til tåspidserne, svangen, vristen og fodballerne -" kort sagt: fødderne. Fysioterapeut Lotte Paarup har en lange række af dvd'er bag sig, der alle kredser om den intelligente krop. Hun har som instruktør være med til at sætte især pilates på træningsplanerne og uddanner i dag også andre instruktører. Med sin baggrund som fysioterapeut er hun en kompetent og inspirerende guide i denne serie af trænings-programmer, hvor hun viser seerne, hvordan enkle øvelser kan styrke kroppens muskler og led og gør den stærk og smidig. Det er pilates på gulv og med elastik eller foramroller som redskaber.

12:35  

Slip spændingerne med Stanley
Vidste du, at mennesker med dobbelthager faktisk har færre rynker? Alligevel er mange, især kvinder, kede af at have en dobbelthage. I denne udsendelse guider kropsterapeut Stanley Rosenberg sin model Trine til enkle øvelser og lette stræk, der forbedrer fleksibiliteten i kroppen, så dobbelthagen reduceres. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

13:40  

Viden om Literacy Live

14:00  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

14:40  

Reklameinfo

Kanal 4

12:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Gloria slår op med Patrick. Denise forsøger at skabe fred mellem Gloria og jackie. Michael bliver uenig med en ny, kvindelig oberst fra Luftvåbnet. Joan modtager en reprimande på jobbet. Maggie forsøger at finde sammen med Caroline. Eddie og Patrick ankommer til Afghanistan.

13:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En uventet alliance dukker op, efter det bliver afsløret, at Fitz har haft en elskerinde.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. John Ross' bryllupsrejse bliver afbrudt, fordi Bobby og Sue Ellen forsøger at bruge guvernøren til at forhindre, at John Ross bliver ligesom sin far. Christopher opdager nogle overraskende detaljer om Heathers fortid. I mellemtiden forsøger Cliff at overtale Elena til at tage nogle andre metoder i brug i hendes søgen efter retfærdighed.

14:55  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Der er ingen tvivl for fem piger - mor er den bedste i verden. Femte sæson af 'Mig og min mor' byder på det unikke, komiske og gribende forhold mellem mor og datter. I denne sæson kan seerne blandt andet opleve et gensyn med Joy og Mia, der skal på mor-datter terapi, Jessica og Jette, der har fået bryllupsfeber, og Simone, der er flyttet hjemmefra, og Bettina. Vi byder også velkommen til et nyt og kendt reality-ansigt i Irina Babenko, hvis mor Mila kæmper for at få hende afsat i et russisk datingshow, samt det nye par: Julie og mor Rihanna.

Kanal 5

12:05  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En millionærs søn forsvinder sporløst efter et flystyrt. Kim Marcus vender tilbage og hendes forhold til Martin udvikler sig.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Memmo vender tilbage og skaber kaos i Miami, da han myrder en anklager og en forsvarsadvokat, samtidig med at han går op imod Horatio i det endelige opgør!

14:00  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Da en high school-bølle bliver stenet til døde i en voldsom hævnakt, må CSI-holdet finde frem til, hvilken af skolens nørder, som bøllen udsatte for brutal mopning, der står bag drabet.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Florida med Kipling Travel. Her følger han en gruppe danskere, der er taget til den solrige stat for at fiske på havet. I dette program er holdet taget på havet for at fiske efter Goliath Grouper. Det er voldsomme fisk, som bliver fisket på tungt grej. Der er garanti for action og sveddryppende fights, når Fiskemagasinet tager på fiskeri efter Goliath Grouper i Florida.

15:30  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

17:30  

På tur til: Skotland
I det første af to programmer i serien -På tur til-, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette første program skal vi op gennem den vestlige del af Skotland, fra Glasgow i syd, forbi den berømte sø Loch Lomond og videre op gennem den smukke Glencoe dal. Herfra går turen videre til den gamle borg Eilean Donan Castle og videre ud på vel nok Skotlands smukkeste ø, Isle of Skye. Vi snakker også med gæsterne, der fortæller, hvorfor de har valgt netop busrejser, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

Kanal 4

15:55  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det den store finaledag, og Christiane Schaumburg-Müller og Richard Ragnvald er begge opsat på at vinde. Hele ugen er det gået ret godt for Richard. Mon han har heldet med sig i dag og kan ramme plet med hans bud på en spisestue i gule og grønne farver og med plads til et moderne bornholmerur? Christiane satser på sejren ved at kæler for detaljerne med læder, smart opbevaring og en særlig plads til familien elskede katte. Bliver det Christiane eller Richard, der går hjem som vindere af Dit Hjem i vores hænder?

16:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe og Lemon har svært ved at acceptere Lavon og Rubys nye forhold. Brick tager det næste skridt med Emily. Efter en oplevelsesrig tur, ser Wade på George på en anden måde.

17:50  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Nyheden om at talrige sårede er på vej til hospitalet, efter at en bevæbnet mand har åbnet ild mod studenter og lærere på det lokale universitet, rammer hospitalets stab hårdt. De må nu træde i karakter selvom deres egne sår knapt nok er helet. Arizona modtager ikke nogen varm velkomst, da hun vender tilbage til hospitalet.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Holdet leder en efterforskning, hvor en af Macs venner er død i en brand.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En 15-årig pige modtager en invitation via de sociale medier, og hun lister sig ud for at deltage i en fest, som afholdes af den filmstjerne, som hun er forelsket i. Senere bliver pigen fundet, døden nær, i en gyde efter en brutal voldtægt. Olivia har mistanke om, at den kendte skuespiller er gerningsmanden, men hun kan ikke finde beviser i sagen idet optagelserne fra et overvågningskamera er forsvundet.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Amaros far, som han ikke har haft kontakt med i mange år, bliver anholdt for vold under sit eget bryllup. En slåskamp opstår under bryllupsfesten. Amaro bliver dermed vidne i en sag som omfatter hans egen families hemmeligheder.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Stjernetræf
-Michael Falchs datter- er tydeligvis en etikette, hun gerne vil undgå, når det gælder musikbranchen. Hun har nemlig selv banet vejen for sin karriere og springer på mange måder ikke over, hvor gærdet er lavest. Mathilde Falch har siden sin første single "Måske om 5 år", der udkom i 2008, turneret landet rundt med sine sange og langsomt bygget et publikum op fra bunden. Nu er hun aktuel med pladen -Alle taler-, hvor hun endnu engang leverer iørefaldende rock, lige fra hjertet. Mød fighteren Mathilde Falch i Stjernetræf.

19:05  

Koncert med Marie Carmen Koppel
Marie Carmen Koppel har i over 20 år været en stærk soul- og gospelsangerinde. Marie har rødder i den musikalske familie Koppel, der bl.a. tæller broderen, saxofonist Benjamin Koppel og faderen, komponist Anders Koppel. Maries store musikalitet og talent kan dog sagtens stå alene, og hun er nu på vej med et nyt album.

20:05  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

20:40  

Til bords med søstrene Gercke

Kanal 4

18:50  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 32-årige Anne fra Vanløse. Anne levede i syv år i et koldt forhold med en kæreste, der ikke elskede hende og heller ikke troede, at hun ville blive en god mor. Det har sat så dybe spor i Anne, at hun har mistet både troen på kærligheden og sig selv. Carolines mission er derfor klar; hun vil ruske op i Anne, give hendes selvtillid et boost, og få hende til at indse, at hun selvfølgelig også fortjener kærlighed.

19:50  

Christian Louboutin: Verdens mest eksklu
Fransk dokumentar. I Louboutins egne sko. Få et eksklusivt og sjældent indblik i, hvordan den parisiske skodesigner Christian Louboutins arbejder og tænker. De verdensberømte røde såler er blevet et statussymbol og et ikon, der bliver båret af alverdens supermodeller og A-liste skuespillere som Angelina Jolie, Kylie Minogue og Kate Moss, men som efterhånden også står højt på mange almindelige kvinders ønskelister.Nu tager Monsieur Louboutin turen til Asien, hvor et helt nyt marked er ved at åbne sig for ham. Han skal åbne en butik i Mumbai med eksklusive bryllupssko og i kongeriget Bhutan i Himalaya møder designeren landets dronning, mens han arbejder på sit seneste designprojekt, der fornyer de traditionelle bhutanesiske sko.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Nørderne ved alle hvor knotten Sheldon bliver, når han er syg. De undgår ham derfor, og Penny træder til - fuldstændig intetanende om hvad hun skal udsættes for.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er rystet og umulig at være sammen med efter han har mødt en 15-årig fysiker der er klogere end ham. Nørderne leder derfor desperat efter et felt hvor de er klogere end teenageren.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon bliver fyret fra nørdernes bowlinghold. Han stifter derfor sit eget i håb om at bevise sin suverænitet.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Penny kommer for sent på arbejde grundet leveringen af en kæmpe sci-fi rekvisit til Leonard. Hun skælder ham ud og fortæller i store vendinger om at det er tid til at blive voksen.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I Politijagt følger vi færdselspolitiet i deres jagt på hensynsløse bilister på de danske veje. Peter fra Nordsjællands Politi følger sin politinæse og stopper en bil med fire unge mænd. Det viser sig at føreren måske er påvirket af narko. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi står sammen med en kollega ved en midlertidig lysregulering ved et vejarbejde. Mange utålmodige bilister kører over for rødt lys og får derfor en bøde på 2000 kr. og et klip i koret. Valdo er i område, som er berygtet for spritbilisme - her stopper han en mand med tomme ølflasker i bunden af bilen.

dk4

21:15  

Anne Marie Helger 70 år
Man skulle ikke tro det, men vores alle sammens samfundsrevser, Anne-Marie Helger, fylder 70. Anne Marie Helger har været vidt omkring i sin karriere, hun er blevet kaldt en -skalle smækkende mimose- og betegner sig selv som -outsider artist-, samfundskritisk krimiterie makrel- og -balstyrisk oprører- osv. For er der noget som Anne Marie Helger aldrig mangler, så er det ord. Anne Marie Helger fik måske nok sit store folkelige gennembrud, da hun var værtinden med de store rober og de provokerende emner i DR-programmet -Det lille hus på Motorvejen-. Kærligheden til roberne har hun dog haft gennem hele karrieren samt evnen til at benytte den signalværdi de giver -" også den modsatrettede. Anne-Marie Helges kjoler fik deres eget liv, da de var udstillet på Textilforum i Herning i 2009, det er med den udstilling som afsæt, at vi besøgte den spændende kvinde, der ikke er bange for at stille sig op på barrikaderne. Siden kom kjolerne på turne rundt om i Danmark, og her i sommeren 201

22:05  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger Nationalmuseets bevaringsafdeling. Det er hele Danmarks fælleseje, der er tale om, når bevaringsafdelingen konserverer og beskytter oldtidens genstande. dk4s Frantz Howitz har set konservatorerne over skulderen i denne udgave af -Arkæologien Rundt-. Når man umiddelbart betragter en stor, aflang lerklump gravet op ved Nørre Sandegård på Bornholm, ser man, at leret gemmer på rustent jern og lidt andre metalstumper. Hvad det i virkeligheden er for genstande, der er tale om, er ikke muligt at vurdere for det uøvede øje. Det er her Nationalmuseets ekspertise kommer ind i billedet. Konservatorerne. I denne udgave af -Arkæologien Rundt- har dk4s Frantz Howitz set fire konservatorer over skulderen for at fortælle lige så mange forskellige historier. To af historierne følger op på tidligere udgaver af -Arkæologien Rundt- nemlig fundet af de mange fiskegærder ved Femern Bælt (Rødby Havn) og en bronzeurne, som en detektorarkæolog stødte på ved Sneum Kirke nær S

22:50  

Aktuelt Kvarter

23:05  

Sportsdans
Årets femte afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Moskva, hvor vi skal møde verdenseliten inden for standarddans. Vi er nået til den femte og dermed sidste indledende runde af Grand Slam serien i 2015. Denne gang er det ikke kun vigtige point til verdensranglisten, men også de endelige placeringer til den forestående finale i Shanghai, som parrene skal bekymre sig om. Det danske par, Bjørn Bitsch og Ashli Williamson, har nået finalen i de seneste to runder, og den ene gang oveni købet nået helt op på en tredjeplads. Kan de mon fortsætte den gode stime?

Kanal 4

21:05  

Smother
Amerikansk komedie fra 2007. Den helt almindelige fyr Noah Cooper bliver fyret fra sit job, ligesom hans skrukke kæreste Clare lægger pres på for at de skal have en baby. Og da Noah kommer hjem, opdager han at hans overkærlige mor har forladt faderen og, uden Noah og Clares samtykke, besluttet sig for at flytte ind hos dem sammen med sine fire hunde. Og så kan livet da ikke blive meget værre. Instr.: De Meglio Vince.

23:00  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie.

Kanal 5

21:00  

The Mechanic
Amerikansk actionfilm fra 2011. Lejemorderen Arthur Bishop har som speciale at tilrettelægge sine mord, så de ligner resultatet af en ulykke. Da hans læremester, Harry, mistænkes for at lække information om det lyssky firma, de arbejder for, tvinges Bishop til at gøre sin gamle ven tavs. Som hævn sætter han sine egne bagmænd på toppen af dødslisten, og han får en uventet elev i form af Harrys søn, Steve, som vil hævne sin far.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. I Washington kommer enheden op imod en bande seriemordere, som samtidig begår bankrøverier. Da holdet forsøger at løse den gidselsituation, som finder sted inde i banken, bliver et af holdets medlemmer selv taget som gidsel.

23:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Hotch og hans enhed er fortsat på sporet af den bande seriemordere, som finansierer deres ugerninger med bankrøverier. Holdet får imidlertid snart fornemmelsen af, at de mistænkte har et større mål i sigtekornet. Gidselsituationen betyder imidlertid, at de må arbejde hurtigt, hvis den eksplosive sag skal opklares i tide. Prentiss overvejer sin fremtid, og et medlem af holdet bliver gift.

dk4

00:05  

Jagtmagasinet
Bjergjagt Jagtmagasinet følger en gruppe internationale jægere oppe i de spanske bjerge, hvor de er på jagt efter to af de i alt fire forskellige varianter af den legendariske spanske stenbuk. Der er tale om klassisk bjergjagt, hvor første del af det hele er, at få øje på de attråede stenbukke. Når en flok er fundet og jægerne har forvisset sig om, at der er jagtbare individer iblandt, begynder det vanskelige arbejde med at komme op til bukkene og sidst, men ikke mindst, at fremmane en anvendelig skudchance. Det er udfordrende jagt som helt bogstaveligt koster jægerne både blod og sved, og Jagtmagasinet skildrer det hele.

00:35  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

01:00  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

02:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på koteletter i mild chili-kokossauce, når Pernille Skjødt laver lækker, nem og sund aftensmad til hele familien - god appetit!

02:30  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

03:00  

Lille hav hvad nu?

04:00  

Kultursalon
Ernst Trillingsgaard er manden, der har fået de største stjerner og musicals til Danmark. Først i Holstebrohallen og siden i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Han er blevet rollemodel for kulturhuse i hele landet -" og for deres direktører. For han er en alsidig mand. Han insisterer på at præsentere ballet for nordjyderne, men han har også skabt en fiskermuseum på Jegindø. Han er altid mand for en god historie. Og han var den eneste, der kunne få Dirch Passer til at spille revy uden for København. Ernst Trillingsgaard er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

04:55  

Reklameinfo

Kanal 4

00:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Carmen hjælper modstræbende Adrian med hans hobby. Marisol er bekymret for sit forhold til Jesse. Zoila forsøger at vænne sig til tanken om at skulle have et barn, og samtidig må hun håndtere sin lillesøsters ankomst. Rosie træffer en drastisk beslutning. Evelyn længes efter at tage hul på det næste kapitel i sit liv.

00:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Nyheden om at talrige sårede er på vej til hospitalet, efter at en bevæbnet mand har åbnet ild mod studenter og lærere på det lokale universitet, rammer hospitalets stab hårdt. De må nu træde i karakter selvom deres egne sår knapt nok er helet. Arizona modtager ikke nogen varm velkomst, da hun vender tilbage til hospitalet.

01:55  

Missing
Amerikansk actionserie. I et sidste desperat forsøg på at redde sin søn må Becca konfrontere sine indre dæmoner. Becca må gribe til tortur for at få Violet til at afsløre, hvor Martin har planer om at gennemføre sin plutonium-handel.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. House er sluppet af med hele sit lægehold og må ene mand stille diagnose på en kvinde, som er gravet frem under ruinerne fra et kollapset hus. Cuddy forsøger at overtale ham til at begynde at lede efter nye medarbejdere, men House er vrangvillig.

03:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory er chokeret, da hun modtager sin skolekarrieres laveste karakter nogensinde. Ydmyget og nærmest besat af at klare sig bedre går hun i gang med at læse til en svær prøve i Shakespeare. Da dagen for prøven oprinder, kommer Rory imidlertid ud for et biluheld, der gør at hun ikke når frem til prøven i tide - og det får hende til at gå amok i klassen. Under et efterfølgende møde med lærerne er det imidlertid Lorelais tur til at rulle sig ud. Sookie langer ud efter en madanmelder, der har kritiseret hendes risotto.

04:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Det er Halloween på Seattle Grace hospitalet, og der er skræmmende practical jokes i omløb. Nogle af kvinderne danner en klub baseret på en oplevelse, som de er fælles om. En mand stiller frivilligt op til en operation, som lægerne mener er overflødig. En patient er havnet på hospitalet efter et utraditionelt forsøg på at udskære et græskarhoved. Callie har noget at meddele sine kolleger.

Kanal 5

00:50  

The Ward
Engelsk gyser fra 2010. Året er 1966, og politiet finder den fortumlede og forvirrede Kristen, efter at hun har brændt en gård ned til grunden. Da hun vågner op på North Bend Psychiatric Hospital, har hun ingen anelse om, hvordan og hvorfor hun er havnet der. På hospitalet møder hun Dr. Gerald Stringer, der eksperimenterer med sin terapi, den strenge sygeplejerske Lundt og en række piger, der også er indlagt. Men snart begynder en række uhyggelige ting at ske, og Kristen forsøger at overbevise de andre om, at det spøger

02:40  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI5 er med på hundepatrulje. Mistænkelige Østeuropæere, ulovlige biler, brand og hensynsløse billister er hovedingredienserne når hundepatruljen med Peter og Morten er taget på arbejde med Patruljehunden Charlie. KRIMI5 går helt tæt på de dødbringende våben, som findes alle steder i nattelivet: Ny undersøgelse viser at knap halvdelen af de mandlige voldsofre der kommer ind på skadestuen er skamferet af glas. Flasker og glas kan med et splintrende slag skamfere ofre for livet. Med overvågning og reportagekameraer er vi taget ud i nattelivet, og billederne taler deres glasklare sprog: Glas smadres i hoved på rivaler, og knuste ølflasker bruges til at skære folk op med. Endelig går KRIMI5 igen tæt på dørmændene i Danmark. Mens alle andre fester på diskotekerne, er det dørmændene der sørger for ro og orden, iført skudsikre veste og med en stærk evne til at stoppe vold. Slåskampe bliver spottet. Ballademagre bliver smidt ud og kendte kriminelle nægtet adgang, så de

03:25  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Janni har fået nok af den negative respons på hendes forhold til Karsten. Derfor rejser hun ned til Karsten i hans camp i Kenya, hvor de kan nyde tosomheden i fred. Men nye vanskeligheder melder sig hurtigt. Karsten udfordrer nemlig Janni til at begå sig i Kenyas vilde natur blandt vilde dyr og kryb - en ting Janni bestemt ikke trives med. Med Prada-tasken under armen tager Janni udfordringen op og kommer med på en hæsblæsende redningsaktion for områdets truede elefanter. Og Karsten sætter sine smagsløg på overarbejde, når han afprøver kulinariske oplevelser som elefantlort og sjældne planter. Bedst som livet i Kenya er på sit højeste, får Janni bange anelser. Hun kan nemlig ikke få kontakt til sin hundepasser hjemme i Danmark, og nu er hun overbevist om, at hendes to hunde er blevet solgt på det sorte marked. Jannis stærke og dramatiske reaktion går Karsten på. Han føler nemlig, at Janni elsker sine hunde højere end ham.

04:15  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte har ambulancebehandleren Simon store problemer med at forstå en Polsk mand med vejrtrækningsproblemer, og så må ambulancebehandleren Jens tage sig af en psykisk syg kvinde, som påstår hun er faldet ned af en stige. For brandfolkene bliver aftensmaden afbrudt, da der udbryder brand i en spejderhytte.

04:40  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens helte følger vi denne gang brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe, når de kæmper for at undgå, at en brand i en carport spreder sig til en stor villa. Og så får Simon for alvor brug for sin nye uddannelse som paramediciner, da han kommer frem til en patient med meget voldsomme brystsmerter.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053321