dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 11. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 11. februar 2016

dk4

05:00  

Litteraturens åsteder
I en ny udgave af -Litteraturens åsteder- fører Anne-Marie Mai dk4s seere til Baggesens Korsør -Baggesen. Hvem er Baggesen-? vil de fleste sikkert spørge. Jens Baggesen blev født i Korsør i 1764 af fattige forældre, og sandt er det, at han i dag ikke er alle bekendt, sådan som fx Adam Oehlenschläger er det. Alligevel er han en banebrydende personlighed i den danske litteraturhistorie og står som en overgangsperson mellem oplysningstiden og romantikken. De mest kendte værker i Jens Baggesens forfatterskab er det lille digt -Da jeg var lille- (1785) og den selvbiografiske -Labyrinten- (1792-93), der nok er en rejseskildring, men først og fremmest en psykologisk rejse i den unge mands labyrintiske sind i mødet med et Europa i opbrud. Rejsen begynder nemlig i revolutionsåret 1789, som Jens Baggesen oplevede på nærmeste hold og beskrev i en digterisk stil, som næsten kan sammenlignes med 1980-ernes vilde poesi. Som de 9 tidligere udgaver af -Litteraturens åsteder- er det professor

05:45  

Europamagasinet

06:20  

Kunsthotellet i Sitges
Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst badehotel. Det ligger ud til stranden, har en super restaurant og swimmingpool, ligger tæt på lufthavnen, et hyggeligt byliv og en smuk havn. Men det er det bare ikke! Hotel Estela i Sitges, 30 kilometer syd for Barcelona, er kendt for sin kunstsamling. Men ikke kun kunstværker, også væggene i mange værelser er dekoreret af forskellig kunstnere. Hotellet har også en "hus-kunstner-, Josep Puigmarti, der med udstillinger over hele verden, og værksted i kælderen på hotellet, i sig selv er blevet en attraktion. Men det var Antoni Xaus der startede det hele. Han låste sig inde på et værelse i 3 dage mens han "malede en protest" mod forholdene for datidens lokale kunstnere. Det blev startskuddet for ejeren af hotellet og en drøm om at lave noget anderledes, det endnu er langt fra slut...

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Denne gang er der fokus på vand. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Naturligvis
I Danmark har hver tredie af os rygsmerter, i Storbritannien lider ca. 5 millioner mennesker af kroniske rygsmerter og i USA koster ryglidelser over 30 milliarder dollars i lægebehandling og tabt arbejdsfortjeneste. Et kæmpe problem. I dette afsnit skal vi se hvordan Lone T. Hansen blev befriet for sine kroniske smerter i ryg og bækken, og møde manden som Lone kan takke, nemlig idrætsfysiolog Jan Lasota. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

08:50  

Kniv og gaffel

Kanal 4

05:30  

Kitchen Boss
Buddy viser grundretter som Spaghetti Marinara, en enkel grøn salat og perfekt italiensk kyllingefilet. Og Grace kigger forbi for at lære at lave Zabaione.

05:55  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Bobby flirter med en kvinde han møder i et supermarked, mens Jules bruger tid med sin terapeut.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Buddy laver pepperoni- og mozzarellatærte, gougères med blåskimmelost og rucola- og pæresalat. Så kommer søster Mary forbi for at lære at lave napoleonskager med citron og hindbær.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules og Grayson diskuterer emnet 'skæbnen', mens Travis og Bobby forsøger at smede Bobby sammen med en ny.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang i Hverdagens Helte, bliver brandfolkene kaldt ud midt om natten, til en lejlighed i brand. For ambulancebehandleren Kenneth, bliver det en noget anderledes tur, da de bliver kaldt ud til en fuld og bevidstløs 12-årig, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig af verdens mest uheldige badmintontræner.

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Efter at familien Weaver har lært Larry om konceptet 'aprilsnar', er han stålsat på at narre dem.

06:00  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I ROD i køkkenet i aften, får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af reality-stjernerne Sidney Lee og Peter "Ulven" Birk. Rodes tålmodighed bliver sat på en stor prøve, da ingen af de to reality-stjerner laver mad derhjemme. Så hvem kommer til imponerer Rode mest? Bliver det Sidney, der vil lave pasta med kødsovs, eller bliver Ulven Peter, der har købt ind til bøf med sovs og kartofler? Se også hvordan Sidney reagerer, når han kommer til at røre sig i ansigtet efter han har hakket chili. Og se om drengene har kræfter nok, når Rode udfordrer dem til at skulle trække bovbladet ud af en lammekølle.

06:50  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Aria begynder sit frivillige arbejde hos Radley. Spencer leder efter svar og får fat i Ezras bog. Emily får hjælp fra sin venner.

07:35  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Der er nu kun fire bagetalenter tilbage i Kagekampen, som prøver at bage sig videre til ugefinalen " men en af dem må forlade bageriet efter dagens tredje udfordring. Thomas Mygind sikrer, at bagerne kun har halvanden time at bage i, når de i dag skal bage en lagkage, der er overtrukket med marcipan og pyntet med to modellerede figurer.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. De to professionelle konditorer Marianne Valentine og Allan Andersen skal i dag finde den amatørbager, der imponerer så meget med sin kage, at hun får en plads i den endelige finale. Der er tre bagetalenter tilbage i denne uge, men kun én af dem går videre. I dag skal de være både kreative og innovative, når de skal fortolke og bage de fire elementer: jord, ild, vand og luft.

 
dk4

09:05  

Reklameinfo

09:15  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

09:45  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

10:20  

EU-skeptikerne

10:50  

Reklameinfo

11:00  

Nye Tyske fortællinger
Adam og Evelin lyder den danske titel på den tyske forfatter Ingo Schultzes seneste roman om parret i det genforenede Tyskland. Romanen er udgangspunktet for Hanne Roswall Laursens samtale med den i Berlin boende forfatter. Men resten af forfatterskabet bliver er også berørt.

11:25  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk-tysk med Matlok- på besøg i den tyske ambassadørs tjenestebolig i Hellerup, hvor ambassadør Claus Robert Krumrei residerer. Ambassadøren er født i Delmenhorst i Niedersachsen i 1955 -" altså netop i det år, da Vesttyskland blev optaget i NATO samtidig med, at Danmark og Tyskland i Bonn underskrev de såkaldte København-Bonn-erklæringerne for de to landes mindretal. Krumrei har studeret jura og historie i München og har efter at have aftjent i sin værnepligt i den tyske marine siden 1985 været ansat i det tyske udenrigsministerium. Ambassadøren har bl.a. arbejdet i magtens centrum, i Bundeskanzleramt, men har også tjent Tyskland som diplomat i Columbia, Hongkong, Moskva, Moldova og Washington, lige som han har været leder af Mellemeuropa-afdelingen i Auswärtiges Amt Berlin - og i årene fra 1993-1995 har han endda været rådgiver for CDU/CSU´s parlamentsgruppe. Fra den 31. juli 2014 har Claus Robert Krumrei været Forbundsrepublikkens ambassadø

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Adriann overvejer at indrømme, at hun har haft en affære med Taylor, da hun har mistanke om at Dixon vil fri til hende. Annie konfronterer Riley, efter at han har brændt hende af. Naomi bliver truet af en ledende medarbejder, som Max muligvis vil lade afløse Alec. Liam modtager et trusselsbrev.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Luke er så optaget af begravelsesarrangementet for sin afdøde onkel, Louie, Stars Hollows mest forhadte menneske, så Lorelai og Rory hjælper i Lukes diner - uden meget hjælp fra Jess. I mellemtiden er Emilys vanvittige forslag til Sookies bryllup med Jackson ved at drive alle til vanvid.

Kanal 5

09:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver tager kampen op mod en psykisk traumatiseret bandmand der kalder sig Firefly.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver og Diggle erfarer at Diggles tidligere overordnede er næste mand på listen. Samtidig opdager Thea at Moira og Malcolm har tilbragt tid sammen.

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet mistænker, at en psykologs forsvinden kan lænkes sammen med hans brors fortid, samtidig tager Martins forhold til Kim en drejning.

dk4

12:00  

Hjemmeyoga
Alle kan være med, når yogainstruktør Laura Bach Skou guider dig til, hvordan du kan få glæde af yoga derhjemme. Yoga er den ældgamle praksis, hvor krop og sind forenes i nuet, og det viser vi dig i en række blide øvelser, der er både enkle og givende. Så enkle, at alle uanset forudsætninger kan begynde her, og så givende, at også mere erfarne yoga-dyrkere vil finde fornyet glæde ved øvelserne. Du bliver guidet udenom de mest almindelige fejl, så dit - måske -" første møde med yoga bliver til gavn og glæde. Du træner de store muskelgrupper og strækker hele kroppen godt igennem på en blid og behagelig måde. Og så lærer du at blive opmærksom på dit åndedræt, så bare det at trække vejret giver dig mere energi og overskud i hverdagen.

12:30  

Slip spændingerne med Stanley
KOL (kronisk obstruktiv lungelidelse) er desværre en meget hyppig sygdom og ca. 430.000 danskere skønnes at have KOL. Lungernes funktion kan være mere eller mindre nedsat, men uanset hvilket niveau af KOL, man er ramt af, betyder den nedsatte lungefunktion, at også andre organers funktion nedsættes, livskvaliteten forringes og bevægeligheden besværes. For de fleste mennesker med nedsat lungefunktion handler det om at komme af med vejret, og det er netop det, Stanley Rosenberg tager fat i denne udsendelse sammen med Jens, der er diagnosticeret med KOL.

12:50  

Kostråd om

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

13:40  

Teatermøde med Kristian Boland
Han er søn af en berømt og højtelsket operasanger og instruktør på såvel Det Kgl. Teater som Den Jyske Opera. Han har arvet såvel faderens sangstemme som talent og charme. Som skuespiller spænder han vidt. I sidste sæson var han blandt andet en særdeles selvglad verdenstenor i farcen -Skaf mig en tenor-, og i denne sæson har han spillet såvel pastor Blicher i -Nøddebo Præstegård- som bomstærk viking i -Ronja Røverdatter-. Derudover roller som Grev Danilo i -Den glade enke-, og kaptajn von Trapp i -The Sound of Music-. Han har det smukkeste sprog, et vidunderligt grin og en helt naturlig autoritet på en scene. Kristian Boland er gæst i dette -Teatermøde-.

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

14:50  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Denise hjælper Michael med at gennemgå Claudia Joys tøj. Caroline insisterer på, at hun vil bo hos sin rigtige mor efter at Eddie er blevet udsendt. Pat fortæller Gloria, at han skal udsendes i morgen. Joan synes det er svært at passe både arbejde og børn, da David bliver dårlig af sin nye medicin.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivias hold er pludselig i fare, da muldvarpens rigtige identitet er ved at blive afsløret. I mellemtiden har Cyrus problemer med at styre krisesituationen i Det Hvide Hus.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Den store bryllupsdag på Southfork Ranch er kommet og Ray, Afton og Lucy er alle vendt hjem for at deltage i festen. Den eneste der mangler er brudegommen, John Ross. Pamela er bekymret over, hvorfor John Ross ikke er kommet, mens Sue Ellen frygter, det har noget med Emma at gøre og overvejer at stoppe brylluppet.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Listen over mistænkte bare vokser og vokser, da en russisk matchmaker forsvinder.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet efterforsker, hvorfor et mord har fundet sted på roller derby banen. En ung kvindelig deltager er blevet dræbt i omklædningsrummet, og sporene tyder på, at hun har været udsat for misbrug inden hun meldte sig til holdet.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Memmo vender tilbage og skaber kaos i Miami, da han myrder en anklager og en forsvarsadvokat, samtidig med at han går op imod Horatio i det endelige opgør!

dk4

15:30  

Aktuelt Kvarter

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

17:40  

Kniv og gaffel
"Kniv og Gaffel er denne gang på besøg hos Jan Friis-Mikkelsen i Frederiksværk, hvor Restaurant Tinggården er smukt placeret på hovedvejen mellem Frederiksværk og Helsinge. Ordet -hygge- går igen -" både udendørs og indendørs, og med stråtag og lavt til loftet, føler man sig sendt tilbage i tiden. Maden er inspireret af områdets råvarer, hvor skov, hav, sø og jord giver en mangfoldighed, som er til at smage på. Alt i alt er det en jordnær oplevelse - både kulinarisk, hvor maden er lavet fra bunden, med sjæl i alle faserne -" og med hensyn til stemningen, hvor man føler sig hjemme fra første sekund."

Kanal 4

15:00  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Mias far har sat store ar i livet hos hende. Han misbrugte hende som barn, og Mia har brugt mange år på at komme sig over den barske barndom. Nu har hun fået at vide, at faren er gået bort, og sammen med Joy beslutter hun sig for at finde hans grav for at sige farvel og tilgive ham. Irina har endnu ikke haft held med at finde kærligheden. Og Mila synes, at det er på tide, at hun finder en ordentlig mand. Derfor sender de en ansøgning af sted til det meget populære russiske datingshow "Let¿s Get Married". Og kort tid efter er der svar fra Rusland ... Simone er blevet kæreste med sin room mate Henrik. For at han kan lære sin nye svigermor bedre at kende, tager Simone, Henrik, Bettina og Tyson i sommerhus på Fyn. Det har sine udfordringer - både når der skal fordeles sovepladser og laves mad. Og så skal den klogeste i familien kåres over et spil Trivial Pursuit!

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag skal Christiane Schaumburg-Müller og Richard Ragnvald indrette to drengeværelser hos familier, der har været modige nok til at lægge deres hjem i hænderne på de to kendte. Christiane har sine problemer, med at komme i gang, for hvad er det lige en 8 årig dreng godt kan lide? Richard har ingen skrubler. Han vil skabe et værelse med fodbold i højsædet bl.a. med en hel væg med portrættet af fodboldspilleren Messi. Nu er spørgsmålet bare, om familiernes drenge kan lide deres nye værelser?

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Max, en highschool-elev, bliver forelsket i Zoe, efter hun har behandlet ham. Zoe bliver nu opfordret til at vente med at afvise Max, indtil en stor kamp er spillet. Lemon starter en catering-forretning og spørger AnnaBeth og hun vil være med. Den olympiske guldmedalje-vinder McKayla Maroney gæsteoptræder.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En bølge af kriminalitet vælter ind over en lille del af New York, og CSI-holdet sættes nu på sagen.

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Rollins" gamle chef fra Atlanta aflægger besøg i New York City sammen med en ny, kvindelig kriminalassistent. Kriminalassistenten bliver senere fundet bevidstløs på sit hotelværelse. Den unge kriminalassistent fremsætter en voldtægtsanklage mod sin chef, som hun imidlertid senere hen trækker tilbage igen. Sagen får Rollins til at mindes et mørkt kapitel i hendes egen fortid.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En 15-årig pige modtager en invitation via de sociale medier, og hun lister sig ud for at deltage i en fest, som afholdes af den filmstjerne, som hun er forelsket i. Senere bliver pigen fundet, døden nær, i en gyde efter en brutal voldtægt. Olivia har mistanke om, at den kendte skuespiller er gerningsmanden, men hun kan ikke finde beviser i sagen idet optagelserne fra et overvågningskamera er forsvundet.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. -_Musikalsk rejse-_ tager denne gang på rejse til Niederösterreich gennem det maleriske og drømmefulde bakkelandskab i Wachau. I år 2000 blev Donau-dalen, med stiftene Melk og Göttweig og Krems's gamle by optaget, på UNESCOs verdenskulturarvs- og verdensnaturarvsliste under navnet -_Kulturlandschaft Wachau-_. En hyggelig sejltur, gennem Wachau, går forbi middelalderlige borge, maleriske byer, vældige klosteranlæg og farvestrålende vinbjerge, og højt oppe -" ikke til at overse -" troner Benediktinerstiftet Göttweig, 422 meter over havet. Derefter g

18:30  

Jagtmagasinet
Bjergjagt Jagtmagasinet følger en gruppe internationale jægere oppe i de spanske bjerge, hvor de er på jagt efter to af de i alt fire forskellige varianter af den legendariske spanske stenbuk. Der er tale om klassisk bjergjagt, hvor første del af det hele er, at få øje på de attråede stenbukke. Når en flok er fundet og jægerne har forvisset sig om, at der er jagtbare individer iblandt, begynder det vanskelige arbejde med at komme op til bukkene og sidst, men ikke mindst, at fremmane en anvendelig skudchance. Det er udfordrende jagt som helt bogstaveligt koster jægerne både blod og sved, og Jagtmagasinet skildrer det hele.

19:00  

Arkæologien rundt
Allerede i 1970 blev arkæologerne klar over, at der ligger et usædvanligt anlæg ved Køge Bugt på jorder, der tilhører Vallø Gods. Et militærfly havde fra luften observeret de svage spor efter en ringformet vold, der så ud som en vikingeborg, sådan som man kender det fra bl.a. Aggersborg, Fyrkat og Trelleborg. Nationalmuseet blev sat på sagen, og der blev foretaget en prøveudgravning. Her stødte man på rester efter Jernalderen, hvorfor hele anlægget blev bedømt til at være fra Romersk Jernalder og ikke endnu en vikingeborg. Herefter blev sagen henlagt, indtil professor Søren Sindbæk overfor Nanna Holm fra Danmarks Borgcenter ytrede, at det ville være logisk, hvis Harald Blåtand havde anlagt en borg ved det dengang strategisk beliggende Køge Bugt. Han blev gjort bekendt med den gamle voldsag fra 1970, som herefter blev taget frem igen til fornyet vurdering. Siden 1970 har teknikken bag arkæologiske undersøgelser udviklet sig markant. Bl.a. kan magnetometerundersøgelser afsløre, hvad unde

19:30  

Søstrene Bisp
Har Gud humor? -" Tja, i hvert fald var Jesus ret god til at prikke til det selvhøjtidelige og selvovervurderende. - For eksempel når han sagde, at den der selv var uden synd kunne kaste den første sten på en kvinde, der havde været sin mand utro. Gæst i denne udgave af -Søstrene Bisp- er Kristian Bøcker. Han er præst, og han har gjort det med humoren til sit speciale. Kristian Bøcker står bag hjemmesiden og Facebook-siden -Hyrdebrevet søndag morgen-, hvor han skarpt og vittigt spidder alle i folkekirken -" ikke mindst præster og biskopper. Men kan det blive for meget med al den humor? -" og hvor går grænsen for, hvad og hvem man kan gøre grin med? Og hvad med alle dem, der måske ikke altid synes, at der er så meget at le af? Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for samtalen, når Kristian Bøcker er gæst i studiet hos Tine Lindhardt.

20:00  

Mik Schacks Public Service
-Det stank - det stank noget så skrækkeligt i opgangene hele vejen op gennem 60'erne, 70'erne og 80'erne. Det stank af stegt lever og rosenkål, og det holdt først op, da kvinderne i stort tal kom på arbejdsmarkedet-, hævder Mik Schack i indledningen af denne udgave af -Mik Schacks Public Service-. Perioden fra 60'erne til 80'erne dokumenteres på forskellig måde i disse år blandt andre af Stine Gade Christensen, der er kvinden bag en ganske bestemt udstilling. Hvad og ikke mindst hvem, der dokumenteres, fortæller Stine Gade Christensen om, mens hun sammen med Mik Schack tilbereder -" stegt lever og rosenkål. Men ind imellem giver Trille Band med skuespilleren Mette Marckmann i front prøver på lydsporet til 60'erne, 70'erne og 80'erne, så mon ikke dokumentationens hovedperson står klar for de fleste. Og hvordan smager så stegt lever med rosenkål i Mik Schacks 2015-udgave? Ja, det giver programmet også svaret på.

20:50  

Motorcykel-liv
I den mørke tid, hvor langt de fleste motorcykler står stille, skal det handle lidt MC-nyheder 2016. Vi skal til motorcykel-branchemøde i Løsning ved Horsens, hvor vi bl.a. skal høre lidt om de forskellige MC-nyheder -" fra bl.a. Harley-Davidson og Triumph. Så skal vi også høre lidt om landets største motorcykelbegivenhed, nemlig Horsens State Prison Motorcycle Festival, og tale med arrangør Frank Panduro, der er inspireret af den Østrigske motorcykelfestival "Faak am see-, som samler op til 125.000 motorcykler på en weekend. HSPMFV finder sted for anden gang i Danmark den 9.-12. juni 2016. Ydermere, så skal "Tante lilla- - en YAMAHA FJ 1200 fra 1993 - serviceres og testes på et såkaldt -_rullefelt-, hvor en af Danmarks bedste motortestere måler, hvor meget effekt der er tilbage i den nu 23 år gamle dame. Samtidig vi skal se, om et service gør en effektmæssig forskel. Til sidst besøger vi Danmarks største motorcykelforhandler; Jensens Motorcykler i Horsens, der bl.a. er berømt for a

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Til trods for Merediths indvendinger tager Derek, som er bekymret for Cristinas mentale tilstand, Cristina med på en fisketur for at hun kan komme lidt væk fra det hele. Teddy, som føler sig rådvild uden Cristina, fokuserer al sin energi og medfølelse på en døende patient, som ikke har de rette forsikringer til at modtage medicinsk behandling.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag er det den store finaledag, og Christiane Schaumburg-Müller og Richard Ragnvald er begge opsat på at vinde. Hele ugen er det gået ret godt for Richard. Mon han har heldet med sig i dag og kan ramme plet med hans bud på en spisestue i gule og grønne farver og med plads til et moderne bornholmerur? Christiane satser på sejren ved at kæler for detaljerne med læder, smart opbevaring og en særlig plads til familien elskede katte. Bliver det Christiane eller Richard, der går hjem som vindere af Dit Hjem i vores hænder?

20:00  

High Fidelity
Amerikansk-engelsk romantisk drama fra 2000. John Cusack og vor egen Iben Hjejle spiller hovedrollerne i denne vellykkede filmatisering af Nick Hornbys bestseller. Rob Gordon er en charmerende fyr i 30'erne, der ejer en lille pladebutik for musiknørder. Henvendt direkte til kameraet betror Rob sig til publikum om sine problemer med kærligheden og karrieren. Rob er mindst lige så stor en musiknørd som sine to ansatte, den skråsikre Barry og den lidt forsagte Dick, samt butikkens kunder. Men egentlig føler han, at han burde have udviklet sig. Det er netop sagen, da han bliver forladt af kæresten, den underskønne og succesrige Laura. Rob har hang til at opstille "Top Fem" lister over alt tænkeligt, og han laver nu en liste over sine fem mest smertefulde, mislykkede kærlighedsforhold, samtidig med at han ubehjælpsomt kæmper for at vinde Laura tilbage.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Nørderne er blevet inviteret til at præsentere deres fund ved en stor konference for fysikere. Imidlertid opstår der jalousi og rifter nørderne imellem, og da Penny blander sig, gør hun kun tingene værre.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon lyver hver især for at undgå at høre Penny synge i musicalen Rent. Desværre for Sheldon bliver hans løgn en smule kompliceret for hvad godt er.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Nørderne ved alle hvor knotten Sheldon bliver, når han er syg. De undgår ham derfor, og Penny træder til - fuldstændig intetanende om hvad hun skal udsættes for.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er rystet og umulig at være sammen med, efter han har mødt en 15-årig fysiker, der er klogere end ham. Nørderne leder derfor desperat efter et felt, hvor de er klogere end teenageren.

20:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Efter at en række alarmerende hændelser har ramt en velhavende filantrop, efterforsker enheden hendes plagede eksmand og dennes meget yngre kæreste. Amanda truer med at afsløre Jacks dunkle fortid.

dk4

21:20  

The Diner
Sidste afsnit af -The Diner -" et nyt led i kæden- starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE. Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50'er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaum

21:55  

Restauranter i Europa
Det er som at træde ind i en helt anden virkelighed. Lige ved siden af det smukke rådhus i Hamburg ligger Cafe de Paris -" en smule uanselig, væk fra gaden - men træder man ind, bliver man overvældet af den stilige art deco, der indkapsler de højloftede rum. Det er dk4s Katharine, der er på besøg, og hun har fået lov at komme med i køkkenet, hvor menuen står på kammuslinger i cider, tatar og en dejlig glutenfri chokoladekage. Vi skal høre om grundlaget for en fransk bistro i det nordlige Tyskland, om visionerne og samarbejdet, når vi viser -Restauranter i Europa: Cafe de Paris, Hamborg-.

22:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Denne gang får seerne et indblik i Danmarks Fonde og deres betydning for dansk økonomi og beskæftigelsen i Danmark. Selskabsadvokaten har besøg af professor Søren Friis Hansen, CBS og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen fra Lauritzen Fonden. Lauritzen Fonden ejer bl.a. DFDS og rederiet J. Lauritzen og har en egenkapital på 7,1 mia. kroner. Sammen med professor Søren Friis Hansen får seerne forklaring på, hvad en erhvervsdrivende fond egentlig er samt hvilke fordele, faldgrubber og ulemper der samfundsmæssigt er, ved den helt unikke danske fondsmodel. Bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen forklarer hvordan fondsbestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal have legater, hvor meget de deler ud, om de deler nok ud og hvordan fondsbestyrelsen udøver sin indflydel

23:00  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

23:30  

Anne-Vibeke rejser
Den kroatiske halvø Istrien er et yndet rejsemål for danskerne og det forstår man godt. Et upåklageligt klima, skønt badevand, god mad og imponerende attraktioner og historiske seværdigheder. Anne-Vibeke besøger denne gang fire meget forskellige campingpladser på den nordlige side af Istrien. Camping POLARI, Camping Bijela Uvala, Camping Park Mareda og Camping Lanterna er alle populære valg, når danskerne skal på campingferie. De ligger alle lige ud til vandet og kombinationen af bade- og solferie er oplagt. Til de mere aktive er der masser at foretage sig. Anne-Vibeke besøger bl.a. de utrolig smukke byer Rovinj og Porec. I programmet tester Anne-Vibeke også en Honda Civic, Knaus Südwind campingvogn og et Isabella fortelt. Se mere på www.AnneVibekeRejser.dk

Kanal 4

22:25  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Michaela, Connor, Laurel og Wes kommer pludselig i problemer. I mellemtiden kommer sandheden om Lilas død frem.

23:25  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Season of the Witch
Amerikansk actioneventyr fra 2011. Korsridderne Behmen og Felson vender hjem fra Det Hellige Land, efter ti års brutale kampe og bliver af kirken påtvunget en ny opgave. En ung kvinde, som angiveligt er en heks, skal eskorteres til et afsides kloster og renses i Guds navn. Men hverken Behmen eller Felson tror på 'heksens' skyld - eller at det vil standse pestens hærgen i Europa at ofre hende.

22:55  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. I aften tager Janus til Rusland, sammen med to kvinder, der er i færd med at bryde loven, den ene skal nemlig være rugemor for den anden, og det er ulovligt i Danmark.Og de er ikke de eneste, hvert år tager et stigende antal barnløse af sted til udlandet for at få deres højeste ønske opfyldt. Det har et homoseksuelt par også gjort, og det er der kommet tre børn med to forskellige amerikansk rugemødre ud af. Men er det i orden at bryde den danske lovgivning for at få ønsket om et biologisk barn opfyldt? Er der tale om udnyttelse af fattige kvinders kroppe, når de bliver brugt som rugemødre, eller er det tid til at kigge på vores egen lovgivning i denne sag? Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Under et kursus, hvor collegestudenter bliver undervist i at tegne psykologiske profiler af gerningsmænd, fremlægger agent Rossi og holdet en af enhedens mest langtrukne seriemorder-sager. Det er historien om jagten på en morder, som strakte sig over næsten 20 år.

dk4

00:00  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

00:55  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

02:05  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på røget makrel med salat, kartofler og grønt, når Sanne Holden Venlov tryller et grønt og velsmagende måltid frem, med bl.a. spiselige cosmea- og løgblomster, velbekomme!

02:30  

Et godt liv på trods
Hvordan sikrer man et værdigt liv for borgere i det danske samfund, der både er blinde, døve og udviklingshæmmede? Det er en udfordring de tager på sig på Æblehaven ved Kolding Fjord. Det gælder om at finde de enkeltes personlighed bag diagnoserne. På Æblehaven gennemføres et pædagogisk arbejde, der bygger på anerkendelse og tillid. Det har givet væsentlige resultater, bl.a. med at undgå voldelige reaktioner fra beboernes side. De kommer fra et langt liv på de store, gamle centralinstitutioner, hvor de grundlæggende fik en behandling, som vi ikke finder værdig i dag. I kommunikationen er strukturen og forudsigeligheden central. Beboerne skal vide hvad de skal og kende rækkefølgen. Blandt kravene til medarbejderne er åbenhed, fordomsfrihed og respekt for de signaler, der sendes.

03:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er taget til udlandet, Mads Hussing er fløjet den lange vej til Alaska. Her har han og holdet lejet et Mobil Home for et udforske nogle af de mange fantastiske fiskesteder, der findes i de store skove. I dette program går turen til Russian River og Quartz Creek, hvor de håber at kunne fange regnbueørreder, men de kommer også forbi sportsmann wearhouse et mekka for lystfiskere. -" Og så er der noget med nogle bjørne-¦ God fornøjelse her på dk4!

03:30  

Er du til bøger?
Bo Lidegaard er chefredaktør. Men han er også historiker med et omfattende historisk forfatterskab. Nyeste skud på stammen er -Landsmænd -" de danske jøders flugt i oktober 1943-. Mød Bo Lidegaard i programmet, og hør om, hvordan det gik til, at langt størstedelen af de danske jøder undslap nazisternes aktion, men også hvordan Bo Lidegaard finder tid til et historisk forfatterskab ved siden af jobbet som chefredaktør.

04:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

04:30  

Det handler om følelser
Far og mor, forældrene, er dem, der skal tage sig af os og lære os, hvordan vi skal klare de udfordringer, som venter ude i verden. Hvad nu, hvis forældrene ikke evner det, ikke kan magte det, fordi de er påvirkede af alkohol? Hvilke følelser går man rundt med, når ens mor eller far drikker? Hvilke følelser tager man med sig ind i sit voksne liv, og hvilken betydning har det? Hvordan bliver man voksen, når dem, der skal hjælpe en til at blive det, er fulde? Sådan lyder de centrale spørgsmål i denne udgave af -Det handler om følelser-, hvori Michele Lauritsen har besøg af alkoholkonsulenterne Elisabeth Hartmann og Ann Provis samt af Sandra Dina Danbirk, der er bruger af rådgivningen "De drikker derhjemme". Se mere på www.dedrikkerderhjemme.dk Læs mere om programmets vært på www.onelovefactoryhouse.dk.

Kanal 4

00:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Til trods for Merediths indvendinger tager Derek, som er bekymret for Cristinas mentale tilstand, Cristina med på en fisketur for at hun kan komme lidt væk fra det hele. Teddy, som føler sig rådvild uden Cristina, fokuserer al sin energi og medfølelse på en døende patient, som ikke har de rette forsikringer til at modtage medicinsk behandling.

01:25  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivias hold er pludselig i fare, da muldvarpens rigtige identitet er ved at blive afsløret. I mellemtiden har Cyrus problemer med at styre krisesituationen i Det Hvide Hus.

02:25  

Missing
Amerikansk actionserie. Becca og de to mænd i hendes liv må kæmpe mod deres i stigende grad anspændte følelser, alt imens de forsøger at flygte ud af Europa. Dax opdager, hvem hans fjender er.

03:20  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Milly er på krigsstien, da hun opdager, at der er blevet arrangeret et møde i byen angående det nye amfiteater. Sasha gør hendes forhold med Roman officielt.

04:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai planlægger en fødselsdagsfest for Rory, men hendes mor, Emily, meddeler at hun også agter at holde en fest for sit barnebarn. Rory er rædselsslagen, da det går op for hende, at hendes mormor agter at afholde en meget formel middag for hendes og hendes klassekammerater, og under selve festen kører det surt mellem Emily og Rory. Lorelais fest er anderledes afslappet og hyggelig - men selv om hun er inviteret, nægter Emily i første omgang at deltage.

04:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En gammel bekendt af lægerne dukker op, og får rodet op i en række problemer, som har fået lov at ligge. En ung football-spiller får brug for råd og vejledning p.g.a. sin far, samt en operation for en sportsskade, som han har pådraget sig. En pige, hvis kræftsygdom atter er brudt ud, vender tilbage til Seattle Grace, ledsaget af sin tante Adele.

Kanal 5

00:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. I Washington kommer enheden op imod en bande seriemordere, som samtidig begår bankrøverier. Da holdet forsøger at løse den gidselsituation, som finder sted inde i banken, bliver et af holdets medlemmer selv taget som gidsel.

01:45  

Lottery Ticket
Amerikansk komedie fra 2010. Da den unge ghetto-dreng Kevin pludseligt står med en lotteriseddel med en meget stor gevinst på i hånden, øjner han muligheden for et nyt og bedre liv. Men de $370 millioner kan først indløses mandag morgen, så nu må Kevin forsøge at overleve en hel weekend med et rend af naboer og andre suspekte typer fra kvarteret, der alle gerne vil have en del af kagen. Instr.: Erik White.

03:40  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Karsten er blevet kæreste med den bedrageridømte Janni, som er flyttet ind i hans palæ på Strandvejen. Med i købet har han fået Jannis to små hunde, som til hans store frustration pisser på gardinerne og pinker hinanden. Derfor har han arrangeret, at hanhunden Bugatti skal flyves med privat helikopter til hans Safaripark i Ebeltoft, hvor den kan få en kastration ganske gratis. Men Janni er ikke glad for at se sit kæreste eje under kniven og får dårlige nerver. Karsten skal på forretningsrejse til sin camp i Kenya, og nu må parret for første gang leve adskilt over længere tid. Mens Karsten er til møde med de lokale masaier, får Janni sin sag for i hemmet, da hendes nykastrerede hanhund pludselig er forsvundet. Og så gør hendes datter Nathalie også modstand. Hun er nemlig ikke glad for moderens valg af kæreste.

04:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang i Hverdagens Helte, bliver brandfolkene kaldt ud midt om natten, til en lejlighed i brand. For ambulancebehandleren Kenneth, bliver det en noget anderledes tur, da de bliver kaldt ud til en fuld og bevidstløs 12-årig, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig af verdens mest uheldige badmintontræner.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte har ambulancebehandleren Simon store problemer med at forstå en Polsk mand med vejrtrækningsproblemer, og så må ambulancebehandleren Jens tage sig af en psykisk syg kvinde, som påstår hun er faldet ned af en stige. For brandfolkene bliver aftensmaden afbrudt, da der udbryder brand i en spejderhytte.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053331