dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 10. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 10. februar 2016

dk4

05:15  

Viden om literacy

05:50  

Hverdagens opfindelser

06:00  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

06:30  

Er du til bøger?
I mere end 25 år er han rejst rundt i verden med sit kamera for at fotografere krig og katastrofer. Nu har han kastet sig over Livgardens soldater og deres tatoveringer. Resultatet kan man se i en ny bog -Mærket for livet-. Hør mere om, hvad det går ud på, og mød en af verdens bedste reportagefotografer, Jan Grarup, der er gæst i denne udgave af -Er du til bøger?- -Mærket for livet- kan købes i dk4 butikken.

07:00  

Indre og ydre skønhed
I dette afsnit af Indre & ydre skønhed, vil psykolog Mette Holm og makeupartist Kenneth Adelhardt sætte fokus på sundhed. De får, i programmet, besøg af journalist og ernæringsrådgiver Lene Rode, der med udgangspunk i sin nye bog -Det der virker-, vil fortælle om hvordan hun gør sundhed enkelt og overskueligt i sin hverdag. Ydermere vil Sommer Østergaard, der er intuitiv vejleder og healer, også gæste programmet og fortælle om hendes alternative tilgang til sundhed.

07:30  

Naturligvis
I denne udgave af Naturligvis vil vi prøve at finde rede i, hvilke typer fedt vi skal spise. Man taler om mættede, monoumættede og flerumættede fedtsyrer og om tansfedtsyrer. Nogle er gode og andre er direkte skadelige for os. Noget kan vi selv danne, og andet må vi have tilført fra kosten. Til få overblik over hvilke fedtsyrer vi skal spise, og hvilke vi skal undgå, har vi inviteret madskribent - og forfatter til 6 bøger - Anette Harbech Olesen i studiet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en l

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Florida med Kipling Travel. Her følger han en gruppe danskere, der er taget til den solrige stat for at fiske på havet. I dette program er holdet taget på havet for at fiske efter Goliath Grouper. Det er voldsomme fisk, som bliver fisket på tungt grej. Der er garanti for action og sveddryppende fights, når Fiskemagasinet tager på fiskeri efter Goliath Grouper i Florida.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

Kanal 4

05:35  

Kitchen Boss
Madprogram. Buddy og hans ven og kok, Tony, laver italiensk hyggemad fyld, fyld, fyld bl.a. Arancini a la Buddy, fyldte artiskokker og fyldte peberfrugter.

05:55  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules far kommer til kræfter hos Jules efter en ride-ylukke, mens Garyson og Bobby lærere Travis at vær en player.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
I dag laver Buddy Father P's yndlingsretter. Han laver svitsede kammuslinger i citronsmør, fyldt lammekølle og polenta med portobellosvampe.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Bobby flirter med en kvinde han møder i et supermarked, mens Jules bruger tid med sin terapeut.

Kanal 5

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Sommeren er ved at være slut og Amber og Reggie afslører endelig for deres familier, at de dater hinanden.

05:50  

Rod i køkkenet
Dansk madserie. I aften i ROD i køkkenet får Michelin-kokken Thomas Rode besøg af danseren Silas Holst og skuespilleren Laura Drasbæk. De skal kæmpe, om hvem der kan imponere Rode mest med deres madlavning. Se om det bliver Laura, der laver noget med artiskok, pasta og bacon, eller om det bliver Silas der for første gang i sit liv skal lave frikadeller. Se om Rode kan lade være med at blande sig. Og se hvordan man laver en vandmelon om til en kurv. Vinderen skal drikke champagne med Rode, og taberen får lov at tage hele opvasken.

06:40  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alison er skræmt over hændelserne på Rosewood og er i tvivl om hun overhoved skal tilbage!

07:30  

TV-Shop

07:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. En af de fem bagetalenter i Kagekampen har i dag kortere tid at bage i, end de øvrige. Hun skal derfor virkelig gøre sig umage for ikke at være den første, der sendes ud af bageriet i denne uge. Tidsstraffen rammer hårdt, da bagerne i dag skal bage en upside down kage og ydermere servere creme til, når der er gået halvanden time.

08:35  

Kagekampen
Dansk underholdning. Der er nu kun fire bagetalenter tilbage i Kagekampen, som prøver at bage sig videre til ugefinalen " men en af dem må forlade bageriet efter dagens tredje udfordring. Thomas Mygind sikrer, at bagerne kun har halvanden time at bage i, når de i dag skal bage en lagkage, der er overtrukket med marcipan og pyntet med to modellerede figurer.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Forskningsmagasinet
Hvert år giver EU og de 28 medlemsstater over 450 milliarder kroner i udviklingsbistand. En stor del af pengene går til at bygge skoler og veje i Afrika syd for Sahara. Men regionen er præget af korruption, så nogle gange når kun en brøkdel af pengene frem til de fattige mennesker, der burde modtage dem. En dansk juraprofessor har et bud på, hvordan vi løser det problem. Og hvad det går ud på, er omdrejningspunktet i denne udgave af -Forskningsmagasinet-, hvori Niels Ebdrup har besøg i studiet af professorerne Morten Broberg og Henrik Hansen. -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet - Hvad er forskellen på migræne og hovedpine? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om, hvad man kan gøre for at bremse korr

09:50  

Erling overdriver aldrig

10:15  

Reklameinfo

10:25  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

11:25  

Europæiske stemmer
Listen over modtagne priser er længere end listen over producerede film. Han har modtaget både -Den gyldne palme- og en -Oscar-. Og den 18. juni modtog den østrigske filminstruktør Michael Haneke endnu en pris, nemlig -Sonningprisen-, der er Danmarks fornemste kulturpris, ved en højtidelig i festsalen på Københavns Universitet. Men hvad er det, der gør, at Michael Haneke, der med sine film altid stiller store krav til sit publikum, som hellere stiller spørgsmål end giver svar, som tematiserer vold uden at vise vold, og som lægger mere vægt på lyden end på billedet, har nået en position som Europas største nulevende instruktør. Hvordan ser Haneke forholdet mellem europæisk kunstfilm og amerikansk mainstream? Hvordan arbejder han, og skal vi se en eller flere danske skuespillere i hans kommende film? dk4 fik som den eneste danske tv-station mulighed for at møde Michael Haneke umiddelbart efter modtagelsen af -Sonningprisen-. Vært er Hanne Roswall Laursen. Programmet er produceret

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Navid handler i jalousi og sørger for at Lindsey og Liams sex video går i luften under et offentligt arrangement. Riley erklærer sine følelser overfor Annie, men hun er mere interesseret i Colin. Naomi og Alec arbejder sammen på en demonstration af et nyt videospil. Taylor vil have Adrianna til at indrømme alt overfor Dixon. Dixon pådrager sig en infektion i rygmarven.

11:10  

Gilmore Girls
Lorelai og Emily er på helseweekend, men om aftenen sniger de sig ud for at spise noget uautoriseret mad på en lokal restaurant. Her danser Emily med en mand, hun ikke kender. Bagefter lader hun sine skyldsfølelser gå ud over Lorelai. Rory glæder sig over for en gangs skyld at være alene hjemme, men der opstår hurtigt problemer, da hun får uventet besøg af både Paris, Jess og Dean.

Kanal 5

09:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver afholder en rigtig familie-jul i et forsøg på at reetablere en form for normal tilværelse i familien Queens hjem. Tommy beder Laurel om at holde jul sammen med ham, men hun føler, at hun har brug for at være ved sin fars side, fordi juleaften samtidig var hendes afdøde søsters fødselsdag. Oliver er på sporet af en mystisk kopimorder, der går efter navnene på hans liste.

10:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver tager kampen op mod en psykisk traumatiseret bandmand der kalder sig Firefly.

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand forsvinder, og holdet går aktivt til værks for at få indsnævret listen over mistænkte personer.

dk4

12:00  

Intelligent træning v. Lotte Paarup
Nemme øvelser med elastik, der sagtens kan udføres på en kontorstol eller i kantinen. Den brede elastik er nem at have i tasken eller lommen og kan bruges hvor som helst og når som helst. Du træner ryggen og får nogle af de spændte muskler til at give slip på en blid og kontrolleret måde. Fysioterapeut Lotte Paarup har en lange række af dvd'er bag sig, der alle kredser om den intelligente krop. Hun har som instruktør være med til at sætte især pilates på træningsplanerne og uddanner i dag også andre instruktører. Med sin baggrund som fysioterapeut er hun en kompetent og inspirerende guide i denne serie af trænings-programmer, hvor hun viser seerne, hvordan enkle øvelser kan styrke kroppens muskler og led og gøre den stærk og smidig. Det er pilates på gulv og med elastik eller foramroller som redskaber.

12:35  

Slip spændingerne med Stanley
Mere end en halv million mennesker i Danmark lider af migræne i mere eller mindre grad, og er du en af dem, der lider under stærke hovedsmerter, så skal du se med i dette program, hvor kropsterapeut Stanley Rosenberg demonstrerer nogle ganske enkle øvelser, der kan lette spændingerne i de nerver og muskler, der i anspændt tilstand kan give migræne. Også centralnervesystemet spiller en væsentlig rolle i forhold til anspændthed og smerter, og hele kroppen fra kranietop til tåspidser aktiveres for at komme af med migrænen.

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

13:55  

EU på virksomhedsbesøg
Jørn Dohrmann, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, mødes med Svend Brodersen, ejer af Gram Slot. Jørn er nysgerrig på, hvordan Danmarks største økologiske landbrug drives og trives i EU. Jørn Dohrmann håber, at besøget hos Svend Brodersen, Gram Slot, vil berige begge parter med indsigt i hinandens virke. Medvirkende: Gæst, Jørn Dohrmann , Svend Brodersen

14:20  

Reklameinfo

14:30  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Gloria møder en ny fyr på baren. Jackies søn kommer hjem med nogle overraskende nyheder. Frank og Denise må fejre deres bryllupsdag hver for sig. Joan kommer op og skændes med Latasha og Maggie, efter at drengene igen får skabt problemer. Holly er ked af, at hun ikke kan komme til at tale med Tim, efter at hans enhed er faldet i et baghold.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En stor krise ryster Det Hvide Hus, og Cyrus er fanget i midten af det hele. I mellemtiden er Olivia og hendes hold ofre for et chokerende forræderi.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Kapløbet om at sikre kapital til den kommende Arctic Lease Aktion holder både Bobby og John Ross travlt beskæftiget. Nicolas og Elenas forhold tager en uventet drejning, mens Christopher finder ud af noget overraskende om Nicolas' fortid. I mellemtiden kan Emma komme til at koste John Ross og Pamela deres kommende bryllup. (Episodetitel: Dallas - iii - 28)

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet mistænker, at en psykologs forsvinden kan lænkes sammen med hans brors fortid, samtidig tager Martins forhold til Kim en drejning.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En mand og en kvinde bliver skudt ned på en villavej, men vand fra en gennemhullet brandhane vasker nu alle spor på gerningsstedet væk. Derfor må holdet sætte deres lid til, at en rekonstruktion af mordet vil kunne erstatte det bevismateriale, som er skyllet væk.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet efterforsker, hvorfor et mord har fundet sted på roller derby banen. En ung kvindelig deltager er blevet dræbt i omklædningsrummet, og sporene tyder på, at hun har været udsat for misbrug inden hun meldte sig til holdet.

dk4

15:20  

Reklameinfo

15:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

17:00  

Lærer for livet
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærer for livet-, der gennem 32 korte interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i dette program er gæst hos Inger La Cour P

17:15  

Den grønne ø
Irland er meget mere end pubber og skøn natur! Tag med dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt på den grønne ø, hvor hun finder ud af, hvad landet mere gemmer på. Her kommer hun tættere på baggrunden for den irske mentalitet og deres stolte folkefærd. Hun finder blandt andet også svaret på, hvorfor irerne mener, at de laver den bedste whisky, hvor det rigtige Hollywood ligger, og hvorfor gaderne i Dublin er fyldt med grønne hatte hvert år den 17. marts.

Kanal 4

15:00  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Joy og Mias forhold har igennem længere tid været præget af problemer og skænderier.Og nu er mor og datter bange for, at deres ellers så stærke sølvtråd, langsomt er ved at briste. Derfor har de besluttet at opsøge en terapeut i håb om at hun kan hjælpe dem.Efter pludselig at stå uden bolig, flyttede Rihanna ind hos sin datter Julie. Og det medfører visse udfordringer i hverdagen. Derfor har Rihanna kontaktet en ejendomsmægler, og i dag skal pigerne ud og kigge på bolig til Rihanna. Med beskeden om at både Jette og Jessica besidder en sjette sans, beslutter de sig for at overnatte på et hjemsøgt slot. De håber på, at de kan komme i kontakt med spøgelser - og allerede ved ankomsten til værelset fornemmer pigerne noget meget usædvanligt.

16:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. Christiane Schaumburg-Müller og Richard Ragnvald skal i aften indrette det mest intime rum hos to familier, nemlig soveværelset. Christiane vil lave en mørk, stilfuld elskovs hule ud af forældrenes forsømte soveværelse. Men hvordan får hun lige mandens elskede Star Wars plakater inkorporeret i hendes enkle indretning? Imens familien ønsker sig varme og hygge i soveværelset, så går Richard efter sejleren med et hvidt winter wonderland tema!

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George og Wade forsøger at få de sidste stemmer til Lavon, men støder ind i problemer med Wades eks-kone, Tansy. Lavon og Ruby fortsætter med at stå lige i meningsmålingerne. Zoe og Magnolia er bekymrede for Brick.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Et vidne til en retssag findes død, og det ripper atter engang op i Jos fortid, som hun nu én gang for alle vil gøre op med.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En serievoldtægtsmand overfalder unge, spinkle kvinder tidligt om morgenen. Rollins finder en forbindelse mellem disse overgreb og så nogle voldtægtssager, som hun arbejdende på i Atlanta. Bevismaterialet fra disse sager er imidlertid aldrig blevet testet. En dommer truer med at tvangsfjerne Noah fra Benson.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Rollins" gamle chef fra Atlanta aflægger besøg i New York City sammen med en ny, kvindelig kriminalassistent. Kriminalassistenten bliver senere fundet bevidstløs på sit hotelværelse. Den unge kriminalassistent fremsætter en voldtægtsanklage mod sin chef, som hun imidlertid senere hen trækker tilbage igen. Sagen får Rollins til at mindes et mørkt kapitel i hendes egen fortid.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Alle veje fører til Bruck an der Mur. Bruck er Steiermarks fjerde største by og et vigtigt trafikknudepunkt. -_Kulturhovedstaden - Bruck an der Mur-_ anses desuden både af dens borgere, hele regionen og af de besøgende for at være et kulturelt centrum. I trekanten mellem Østrig, Slovenien og Italien ligger den drømmeskønne Kärntner ferieregion -_Villach-Warmbad, Faaker See og Ossiacher See-_. Faaker See og Ossiacher See tilbyder de besøgende fritidsaktiviteter af enhver slags. Regionens fire vigtigste bjerge er Gerlitzen Alpe, Verditz, trekanten m

18:30  

På ski igen, igen, igen
Thomas Uhrskov drager nordpå, helt deroppe, hvor temperaturen ikke måles i grader, men i centimeter. Han forfølger et rygte om et russisk skiområde, hvor kun Putin og partitoppen har adgang. Uden visum sniger han sig ind over den russiske grænse, og det ender i en alvorlig diplomatisk krise. Han tager også til den traditionelle dansker-destination Wagrain i Østrig, og kommer med en opfordring, der nok skal få pædagoger og skolelærere op i det røde felt.

19:00  

Schlagerbox
- kvinder. Schlagerbox er præcist det, det lyder som. En æske, en boks som vi har fyldt op med god schlagermusik med meget varierende kunstnere. Nogle ligger i den mere rockede ende af schlageren, nogle ligger i den mere poppede ende -" og så er der dem, der ligger lige midt imellem, hvor det er den gode melodi og den vedkommende tekst, der vinder. Husk at se Schlagerbox, og find din favorit.

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek får den bevilling, som han har brug for til sit kliniske forsøg, og hans kolleger tager ham med til Joe"s Bar for at fejre begivenheden. De får dog alle en overraskelse, da en velkendt person befinder sig i baren. Meredith og Alex må klare sig selv under nattevagten med en niårig patient, som er ramt af komplikationer efter en operation, samt hans særdeles krævende mor.

19:00  

Dit hjem i vores hænder
Dansk livsstilsmagasin. I dag skal Christiane Schaumburg-Müller og Richard Ragnvald indrette to drengeværelser hos familier, der har været modige nok til at lægge deres hjem i hænderne på de to kendte. Christiane har sine problemer, med at komme i gang, for hvad er det lige en 8 årig dreng godt kan lide? Richard har ingen skrubler. Han vil skabe et værelse med fodbold i højsædet bl.a. med en hel væg med portrættet af fodboldspilleren Messi. Nu er spørgsmålet bare, om familiernes drenge kan lide deres nye værelser?

20:00  

Baronessen og mig
Dansk reportageserie. Caroline Fleming skal i aften møde 32-årige Anne fra Vanløse. Anne levede i syv år i et koldt forhold med en kæreste, der ikke elskede hende og heller ikke troede, at hun ville blive en god mor. Det har sat så dybe spor i Anne, at hun har mistet både troen på kærligheden og sig selv. Carolines mission er derfor klar; hun vil ruske op i Anne, give hendes selvtillid et boost, og få hende til at indse, at hun selvfølgelig også fortjener kærlighed.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Wolowitz er forsvundet med en af Pennys venner, er det Penny der må træde til på nørdernes hold der spiller computerspillet Halo.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Raj går på en blind date der er arrangeret af hans forældre. Men da han opdager, at han er i stand til at tale med hende, viser hun interesse i Sheldon.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Nørderne er blevet inviteret til at præsentere deres fund ved en stor konference for fysikere. Imidlertid opstår der jalousi og rifter nørderne imellem, og da Penny blander sig, gør hun kun tingene værre.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon lyver hver især for at undgå at høre Penny synge i musicalen Rent. Desværre for Sheldon bliver hans løgn en smule kompliceret for hvad godt er.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I Politijagt følger vi færdselspolitiet i deres jagt på hensynsløse bilister på de danske veje. Peter fra Nordsjællands Politi følger sin politinæse og stopper en bil med fire unge mænd. Det viser sig at føreren måske er påvirket af narko. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi står sammen med en kollega ved en midlertidig lysregulering ved et vejarbejde. Mange utålmodige bilister kører over for rødt lys og får derfor en bøde på 2000 kr. og et klip i koret. Valdo er i område, som er berygtet for spritbilisme - her stopper han en mand med tomme ølflasker i bunden af bilen.

dk4

21:05  

14 Red Ladies på Riddersalen

22:05  

Livsværdier

22:35  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

23:00  

På tur til: Skotland
I det første af to programmer i serien -På tur til-, er vi taget med Riis Rejser på busrejse til landet, der er kendt for sine bjerge, whisky, stoiske folkefærd, sækkepiber og kilt -" nemlig Skotland. I dette første program skal vi op gennem den vestlige del af Skotland, fra Glasgow i syd, forbi den berømte sø Loch Lomond og videre op gennem den smukke Glencoe dal. Herfra går turen videre til den gamle borg Eilean Donan Castle og videre ud på vel nok Skotlands smukkeste ø, Isle of Skye. Vi snakker også med gæsterne, der fortæller, hvorfor de har valgt netop busrejser, og hvad det er, de synes, er så fascinerende ved et land som Skotland. Glæd dig til en rejse gennem et naturskønt og historisk spændende land, der byder på alt fra storbyer, åbne vidder, smukke bjerge, gamle middelalderborge og meget meget mere. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

23:30  

Fiskemagasinet
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Florida med Kipling Travel. Her følger han en gruppe danskere, der er taget til den solrige stat for at fiske på havet. I dette program er holdet taget på havet for at fiske efter Goliath Grouper. Det er voldsomme fisk, som bliver fisket på tungt grej. Der er garanti for action og sveddryppende fights, når Fiskemagasinet tager på fiskeri efter Goliath Grouper i Florida.

Kanal 4

21:00  

Silas, Johannes og Louise
Dansk reportageserie. To mod én. Det er 4 måneder siden, vi sidst har været sammen med Silas, Johannes og Louise og deres fælles datter Maggie. Silas har arbejdet uafbrudt på musicalen 'Dirty Dancing', og det har betydet, at Louise og Johannes har fundet en god rytme som Maggies dele-forældre. Louise vil forsøge at indhente noget af den tabte tid mellem Silas og Maggie, så hun tager med til Jylland, hvor Silas har prøver på musicalen. På den måde håber hun, at Silas og datteren kan få lidt tid sammen, inden hun og Maggie rejser på ferie til Tyrkiet. Desværre trækker prøverne på teatret ud, og Silas må undvære sin datter i flere uger. Hjemme i det tomme hus savner Johannes hurtigt sin datter, så han vælger at rejse efter Louise til Tyrkiet. De tre hygger sig gevaldigt på Maggies første ferie, og langsomt begynder det at gå op for Silas, hvor meget af Maggies udvikling han går glip af. Imens de to andre forældre og Maggie er i Tyrkiet, mærker han også for alvor, at han står udenfor trekl

22:00  

Julies madselskaber
Dansk madserie. Julie har inviteret Signe Lindkvist som gæst til sit madselskab. Sammen skal de tilberede en blæremiddag, der ser superlækker ud, men samtidig er enormt nem at lave. Mens de hygger om maden, falder snakken på alt fra rollen som fodboldfrue til det at være cirkusprinsesse. Og der bliver også plads til at tale om glæden ved mad, et anderledes familieliv og kvinders alder. Det hele slutter med et festfyrværkeri af en middag, som de to kendiskvinder nyder sammen, mens snakken fortsætter. Velbekomme.

23:00  

One Born Every Minute
Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. I aften tager Janus til Rusland, sammen med to kvinder, der er i færd med at bryde loven, den ene skal nemlig være rugemor for den anden, og det er ulovligt i Danmark.Og de er ikke de eneste, hvert år tager et stigende antal barnløse af sted til udlandet for at få deres højeste ønske opfyldt. Det har et homoseksuelt par også gjort, og det er der kommet tre børn med to forskellige amerikansk rugemødre ud af. Men er det i orden at bryde den danske lovgivning for at få ønsket om et biologisk barn opfyldt? Er der tale om udnyttelse af fattige kvinders kroppe, når de bliver brugt som rugemødre, eller er det tid til at kigge på vores egen lovgivning i denne sag? Se med, når Janus går helt tæt på, stiller de kritiske spørgsmål

22:00  

Stationen
Dansk reportageserie. En kvinde bliver meldt savnet og der er ingen umiddelbare spor efter kvinden. Hverken søsteren, eksmanden, kollegaen, den tidligere elsker eller den nye kæreste har nogen ide om, hvor hun kan være. En cyklist er blevet påkørt af en bil en tidlig morgen. To vidner har set tre unge mænd komme kørende meget slingrende, ramme cyklisten og derefter stikke af. Julie og Amir optager jagten på flugtbilisten. Thomas og Mads bliver kaldt ud til en kiosk, hvor en røver har taget en ansat som gidsel. Steen bliver tilkaldt som forhandler, og han prøver at overtale gidseltageren til at løslade gidslet.

23:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En kopimorder begynder at dræbe kvinder i byen Enid i Oklahoma, der tidligere blev terroriseret af en berygtet seriemorder, efter at denne er blevet henrettet. Enheden må rykke hurtigt ud før morderen slår til igen. Prentiss får nerverne på højkant, da hun overvejer en stor ejendomshandel.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Under et kursus, hvor collegestudenter bliver undervist i at tegne psykologiske profiler af gerningsmænd, fremlægger agent Rossi og holdet en af enhedens mest langtrukne seriemorder-sager. Det er historien om jagten på en morder, som strakte sig over næsten 20 år.

dk4

00:00  

Reklameinfo

00:10  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

00:40  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

01:10  

Kniv og gaffel
"Kniv og Gaffel er denne gang på besøg hos Jan Friis-Mikkelsen i Frederiksværk, hvor Restaurant Tinggården er smukt placeret på hovedvejen mellem Frederiksværk og Helsinge. Ordet -hygge- går igen -" både udendørs og indendørs, og med stråtag og lavt til loftet, føler man sig sendt tilbage i tiden. Maden er inspireret af områdets råvarer, hvor skov, hav, sø og jord giver en mangfoldighed, som er til at smage på. Alt i alt er det en jordnær oplevelse - både kulinarisk, hvor maden er lavet fra bunden, med sjæl i alle faserne -" og med hensyn til stemningen, hvor man føler sig hjemme fra første sekund."

01:30  

Bog og forfatter
Skuespilleren Bodil Udsen var en af efterkrigstidens mest markante kvindelige profiler i dansk teater, film og tv. Hun favnede både komikken og de store klassiske værker på trods af, at hun som 19 årig måtte forlade det Kgl. Teaters Elevskole, efter kun et år. Bodil Udsen døde i 2008, men først i efteråret 2015 udkom den første rigtige biografi, der sætter fokus på Udsens sammensatte natur og enorme virke. Forfatter, cand.mag. og journalist Birgitte Ellemann Höegh har skrevet bogen i kraft af en række interview med personer der alle, på hver sin måde, havde en nært forhold til Bodil Udsen. Hermed er bogen ikke kun et portræt af en stor skuespiller, men også et tidsbillede af Danmark fra 1930'erne til 2008. Vært: Ib Søby

02:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på lynstegt okse, når Magnus Laier Sonne tænder op for wokken og laver lækker, nem og sund aftensmad med jordforbindelse - god appetit!

02:30  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

03:00  

Kierkegaards Kartel med Wenche Marit Qui
Hvad ved en forsknings- og uddannelsespolitisk chef i DJØF om Søren Kierkegaard og hans tanker? Hvordan kan det gå til, at en filosof, der har skrevet afhandling om Kierkegaard og Heidegger, beskæftiger sig med uddannelsespolitik? Og kan Kierkegaard overhovedet bruges til noget i denne sammenhæng? Wenche Marit Quist er forsknings- og uddannelsespolitisk chef i DJØF, men er også medlem af Søren Kierkegaard Selskabet, og hun har skrevet speciale om Kierkegaard og ph.d.-afhandling om Kierkegaard og Heidegger. Hendes første møde med Kierkegaards tanker var i -Om begrebet angst-, som hun blev præsenteret for som førsteårsstuderende på filosofi. -Jeg forstod ikke ret meget, men forstod at der var grund til at forstå det-, udtaler Wenche Marit Quist blandt andet i programmet, hvor hun sammen med Pia Søltoft også kommer forbi Løgstrup, Kant og Heidegger, men også når frem til, hvordan man hos Kierkegaard kan finde meget modige modsvar på tendenser i det moderne samfund. Hør mere om Wenche

03:30  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

04:05  

Naturligvis
Osteoporose eller knogleskørhed er et stort problem i Danmark, og det antages at ca. 40 pct. af kvinder og ca. 18 pct. af mænd over 50 år lider af knogleskørhed. I dagens udsendelse får du at se, at der findes alternative veje til at komme ud af knogleskørhed. Vi får besøg af akupunktør Anne Marie Vester, som med 8 behandlinger fik Ingeborg Rudolfs knogleskørhed til at forsvinde, ligeledes slap Ingeborg for at få to nye knæ, idet slidgigten i knæene ligeledes blev behandlet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil

04:30  

Costa del golf
Costa del Sol er, med sine mere end 100 golfbaner, et af de mest attraktive feriemål for golfentusiaster, men kampen om gæsterne er hård. En ny ferieform, Long Stay er begyndt at lokke flere og flere gæster til den smukke solkyst. Det er nemlig ikke specielt dyrt, at forlænge sin ferie og nyde op til en måneds ferie i egen lejlighed. I programmet besøger vi et lille udvalg af ferie-resorts, og så tager vi også et smut ud og slår nogle slag på nogle af de mange skønne baner langs kysten.

Kanal 4

00:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek får den bevilling, som han har brug for til sit kliniske forsøg, og hans kolleger tager ham med til Joe"s Bar for at fejre begivenheden. De får dog alle en overraskelse, da en velkendt person befinder sig i baren. Meredith og Alex må klare sig selv under nattevagten med en niårig patient, som er ramt af komplikationer efter en operation, samt hans særdeles krævende mor.

01:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En stor krise ryster Det Hvide Hus, og Cyrus er fanget i midten af det hele. I mellemtiden er Olivia og hendes hold ofre for et chokerende forræderi.

02:00  

Missing
Amerikansk actionserie. Mens Giancarlo og Becca er i et kapløb mod tiden for at finde Azimoff, så forsøger Violet og Dax omvendt at pågribe Becca. En fjende bliver afsløret.

02:55  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Sasha holder indflytterfest. Scotty tager Michelle med på roadtrip, men turen tager en uventet drejning.

03:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory skal lære en ny sportsgren i forbindelse med sin skole, og Emily insisterer på at den sportsgren bliver golf, og at hun tager med i countryklubben for at lære den. Lorelai er sikker på, at Rory vil afsky den snobbede verden, som hendes forældre er en del af - men tværtimod får Rory en forrygende dag med sin morfar på golfbanen. Emily hoverer og Lorelai er skuffet.

04:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Kvinden Marcy bringer sin søn Hunter til hospitalet, fordi hun er bekymret for hans ændrede adfærdsmønster. Patienten Connie risikerer at blive stum, medmindre Mark og Richard kan gennemføre en vanskelig operation. George imponerer de andre unge læger på jobbet, men rent privat lider han af skyldfølelse over sit seksuelle forhold til Izzie.

Kanal 5

00:55  

Michael
Amerikansk komedie fra 1996. Hvad stiller man op med en ubarberet engel, der kæderyger og er vild med øl, Beatles og blondiner? Opgaven er ellers klar nok, da redaktør Vartan Malt sender Frank Quinlan og Huey Driscoll til Iowa sammen med den selvbestaltede engle-ekspert Dorothy Winters: "Tjek lige, om det er en rigtig engel, der opererer i Iowa, og hvis det er det, så bring ham med tilbage til Chicago - til den helt store forsidehistorie". Således udstyret med chefens ordre - foruden et helt vognlæs mistro ankommer de tre til fru Pansy Milbanks motel. For der findes jo ingen engle, og hvis der gjorde, var pressen jo nok de sidste, en engel ville tale med. Men sådan går det ikke. Englen Michael vil gerne tale med pressens lettere chokerede udsendinge, og han har ingen indvendinger imod at tage med dem tilbage til Chicago. En rejse, som dog ikke bliver helt uden komplikationer.

03:00  

Krimi5
Dansk kriminalmagasin. KRIMI5 er med på hundepatrulje. Peter Holm er hundefører hos politiet og er med patruljehunden Charlie taget på forbryderjagt. Sammen med sin makker Morten jagter de biltyve, indbrudstyve og ballademagere over det meste af Sjælland. Og så går KRIMI5 tæt på pyromani. I København er knap halvdelen af alle brande påsatte, og i Esbjerg har stribevis af påsatte brande sat byen på den anden ende. KRIMI5 går tæt på de mange ildspåsættelser, og historien tager en overraskende drejning, da politiet anholder en kvinde kort efter KRIMI5 har mødt hende.Endelig går KRIMI5 igen tæt på dørmændene i Danmark. Mens alle andre fester på diskotekerne, er det dørmændene der sørger for ro og orden, iført skudsikre veste og med en stærk evne til at stoppe vold. Slåskampe bliver spottet. Ballademagre bliver smidt ud og kendte kriminelle nægtet adgang, så de glade festdeltagere kan fyre den af uden at blive chikaneret.

03:50  

Janni og Karsten - Kærlighed mod alle od
Dansk reality-serie. Janni og Karsten er flyttet sammen i Karstens palæ på Strandvejen. Men hvad der skulle emme af idyl og nyforelskelse udvikler sig hurtigt til udfordringer og kaos. Ekstra Bladet ligger nemlig på lur ved Karstens andet hus efter anonyme tips om, at Karsten skulle have en person med kriminelle relationer boende. Karsten mistænker sin gamle ven for at stå bag tippene for at så splid i hans forhold til den bedrageridømte tidligere oddset-babe. I hjemmet skal Janni vænne sig til den nye titel som fruen i huset. Men det er ikke helt let, når man ikke er vant til at servicere og lave god brun sovs til den ældre generation.Generationskløften mellem det umage par bliver også en prøvelse for Karsten, da han skal møde Jannis barmfagre veninder for første gang til Stephanie Stars fødselsdag. Karsten er alt andet end tilfreds med at være en del af det farverige selskab, og det lader han dem gerne vide.

04:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte må brandfolkene denne gang, både tage sig af en bil i brand, og sørge for, at deres elev bliver uddannet på den bedste måde. Et andet sted i området må ambulancebehandleren Jens gøre hvad han kan for at rede en kvæstet betjent ud af en patruljevogn, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig en dreng som er besvimet på sin skole.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053833