dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 6. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 6. februar 2016

dk4

05:00  

Seniormagasinet
Den 21. november er der deadline for alle danskere med hensyn til digitalisering af korrespondencen med det offentlige. Dvs. , at alle danskere fra november skal kunne modtage samtlige offentlige henvendelser i deres personlige e-boks. Hvordan skal det løbe at stablen? Er der undtagelsesmuligheder? Er der grund til panik, eller skal vi bare tage det stille og roligt, og hvilken hjælp kan vi eventuelt få? Der ser Georg Julin og Seniormagasinet nærmere på sammen med kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen Marianne Sørensen og næstformand i Danske Seniorer, Benny Lauersen. Programmet er produceret i samarbejde med Danske Seniorer

05:30  

Det gode glas
Det er almindelig kendt, at et glas ikke bare er et glas, glasset har faktisk har betydning for smagen af vinen. I 500 år har Spiegelau produceret glas og i 1911 åbnede den første fabrik. Adm. direktør Jan Hartwig fortæller om udviklingen og om hvad det er der gør, at et glas er godt. Se med her på dk4.

05:50  

Reklameinfo

06:00  

Er du til bøger?
Tom Buk-Swienty er journalist og historiker. Han har skrevet en lang række historiske bøger, blandt andre den meget roste og populære -Slagtebænk Dybbøl-. Nu er Buk-Swienty klar med et nyt digert værk -" denne gang om Karen Blixens far, kaptajn Dinesen. Mød forfatteren og få et indblik i den meget spændende beretning om kaptajn Dinesen, når Buk-Swienty bliver interviewet af Ole Knudsen om -Kaptajn Dienesen -" Ild og blod-. Bogen -Kaptajn Dinesen -" Ild og blod- kan købes i dk4 butikken.

06:30  

Pionermagasinet
2007 satte Undervisningsministeriet med -Pionerkampagnen- fokus på arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab gennem hele det danske undervisningssystem -" både med faget -Innovation- i handelsgymnasiet, men også med innovation som undervisnings- og planlægningsprincip -" og med en hel række andre initiativer som Pionermagasinet, Pioneruddannelsen og Pionerdagene. Ministeriets projektleder var Charlotte Romlund Hansen, der i programmet fortæller om forløbet og indholdet i den nu afsluttede kampagne, men også om udviklingen efter kampagnens afslutning og om perspektiverne for det innovative og kreative arbejde inden for uddannelsessystemet -" og om kampagnens betydning for hendes egne arbejdsformer. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hvad gik det ud på? Hvilke erfaringer blev der gjort? Hvordan blev der arbejdet med innovation, kreativitet og entre

06:50  

Reklameinfo

07:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Eller måske er det at sætte orme på krogen for ulækkert? Mads Hussing har optaget med Lisa Jørgensen fra Girlfishing.dk, og det er blevet til to programmer. I det første er vi på tur til Simons Put & Take, og i det andet er vi ved Poppelsøen i Ballerup. Første sted gælder det ørrederne, mens i Poppelsøen gælder det søens stør. Vi mødte flere kvindelige lystfiskere de dage, og de fortæller også i de to programmer, hvorfor de fisker.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

08:00  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

Kanal 4

05:35  

Dog With A Blog
Famillien optræner Stan til at være vagthund, efter at Ellen har hørt stemmer midt om natten, uafvidende at det er Stan som taler til computeren. Men da de opdager, at Stan sover på vagten, foreslår Bennett at de installerer videoovervågning, hvilket ungerne frygter vil afsløre Stans hemmelighed.

06:00  

Dog With A Blog
Da Averys lærer giver hende den udfordring, at hun skal have det sjovt med sit næste skoleprojekt, beslutter Avery at lave en slags "Freaky Friday" film, med en virkelig talende hund i hovedrollen.

06:25  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy får tante Anna og onkel Cosmo til at dele deres bedste familieopskrifter som Shrimp Scampi, tortellinisuppe med tværreb og espresso med vaniljeis, Affogato.

07:50  

TV-Shop

08:55  

Kitchen Boss
Tante Anna afslører nogle af sine hemmelige madlavningsfif til Buddy, inklusive hendes opskrift på hjemmelavet manicotti og hendes kylling med syltede peberfrugter.

Kanal 5

05:35  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien bliver syge og Larry Bird finder ud af, at der ikke er nogen kur. Larry isolerer Weaver-familiens hus og sætter det i karantæne for at forhindre, at sygdommen spreder sig.

06:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Amber og Reggies skole opfører et skuespil for forældrene. Debbies forsøg for at genskabe et romantisk øjeblik fra hendes forlovelse med Marty giver bagslag, og Jackies fascination for deres forlovelse gør, at hun prøver at ændre i historien om, hvordan hun mødte Larry.

06:45  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson prøver at finde sig til rette i sin nye rolle hos S.H.I.E.L.D. og forbereder holdet på de nye trusler som venter.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:40  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. The Knave må vælge mellem sine venner og 'The Red Queen', da Jafar truer hende på livet.

 
dk4

09:00  

Efter de fede tider

09:30  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Disse statements er omdrejningspunktet i foredragsholder Hardeep Dhanjals inspirationstale. Med humor, vid og engagement tryllebinder han unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Han har derudover også været elitebasket-spiller i USA samt mentalcoach for nogle af Danmarks bedste boksere. Hans livserfaringer er inspirationskilde til det dynamiske foredragsshow. Et show, der både indeholder historier, personlige fortællinger, rap -" og ikke mindst en løftet pegefing

10:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg

11:00  

Reklameinfo

11:10  

Til bords med søstrene Gercke
Søstrene Gercke er taget til Hamlets Kronborg, nærmere bestemt det gamle infirmeri, hvor stemningen i dag er langt mere hyggelig end i gamle dage. -" og hvor det bestemt ikke spøger. I programmet laver Vibeke en delikat kage med blåbær-, og limemousse, mens Ulrikke dekorerer en blomsteropsats på et gammelt tallerkenstativ.

11:40  

Bog og forfatter
Hun var nærmest Dronning af Dansktoppen og en markant Schlager-stjerne i 70 érnes Tyskland. Dorthe Kollo elsker tumult og virak, men søger også ensomheden. I efteråret 2014 udkom hendes bog -_ Jeg er stadig her -_ skrevet sammen med journalisten Rikke Hyldgaard. En ærlig bog om livet på farten, fra barnestjerne til et turneliv i hele verden og med millionsalg af plader i Tyskland. En hjertevarm beretning, men også ærlig omkring omkostningerne i show-bizz, ligesom den barske erkendelse, at hendes nu afdøde mor brugte en stor del af barndoms-indtjeningen, til at åbne egne frisørsaloner. Vært: Ib Søby

Kanal 4

09:20  

TV-Shop

10:30  

Aladdin
Da gadedrengen Aladdin og hans trofaste abe Abu tilfældigvis støder ind i sultanens datter Jasmine, starter problemerne for Aladdin. Jasmine er stukket af hjemmefra, men sultanens onde rådgiver Jafar giver Aladdin skylden for Jasmines forsvinden, og han bliver smidt i fængsel, hvor han støder han på en mystisk lampe. Danske stemmer: Aladdin: Søren Launbjerg. Genie: Preben Kristensen. Jasmin: Ilia Swainson. Jafar: Nis Bank-Mikkelsen.

Kanal 5

09:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle bliver rekruteret af A.R.G.U.S. til at redde Lyla, som er forsvundet i Moskva, i sin søgen efter Deadshot.

10:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en person, som har bortført to naboer fra deres hjem.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, som har forfalsket sin identitet og nu optræder som studerende, forsvinder, og holdet må først afsløre hans hemmeligheder, før de kan begynder eftersøgningen.

dk4

12:10  

Reklameinfo

12:20  

Frivilligt arbejde i udlandet

12:50  

Forskningsmagasinet
Smerte kender alle til. Men smerte opleves meget individuelt. Hos nogen går det hurtigere og mere ondt end hos andre. Men hvordan måler man egentlig smerte? Hvad er smerte? Hvorfor er nogen hypersensitive og andre ikke? Hvordan kan man overhovedet gøre smerter til noget objektivt, som man kan arbejde med videnskabeligt? De spørgsmål og mange andre om smerte svarer gæsteforsker Darshana Durup på, når hun er gæst i studiet hos Niels Ebdrup. I programmets anden del -Spørg videnskaben- handler det om Darwin og evolutionsteorien, for det centrale spørgsmål lyder: -Hvorfor skal vi tro, at Darwin havde ret?- Det spørgsmål svarer teologiprofessor Niels Henrik Gregersen på. Og hvis man undrer sig over, at det ikke er en naturvidenskabsmand, der skal besvare spørgsmålet, så er forklaringen, at der fra nogle religiøse kredse i stigende grad stilles spørgsmålstegn ved evolutionsteorien. Programmet er produceret i samarbejde med videnskab.dk og med støtte fra Videnskabsministeriets Udlodningsmi

13:20  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

13:50  

Reklameinfo

14:00  

Portræt af Lotte Dandanell
Hun har blandt meget andet skabt kostumerne til Olsen Banden og er i dag først og fremmest designer af farverigt tøj og collager. -Jeg har været gift flere gange og har haft mange kærester gennem mit liv, men kun én symaskine-, fortæller kostumedesigneren Lotte Dandanell til Frantz Howitz. Dén symaskine har da også fulgt hende gennem tykt og tyndt bl.a. under produktionen af de mere end 50 film, hun har skabt tøjet til. Mest kendt er tøjet til Olsen Banden, Huset på Christianshavn, Peter von Scholten og Hamsun, som Lotte Dandanell modtog en Robert for. Hendes seneste filmprojekt var -De vilde svaner-, hvor flere af scenografen Dronning Margrethes kostumer ikke var egnede for filmmediet. Her blev det Lottes svære opgave at skabe nye og bedre egnede kostumer. -Hvordan reagerede Majestæten på, at flere af hendes kostumer blev kasseret og erstattet af dine-, vil Frantz gerne vide. -De har mere erfaring end jeg-, var det lakoniske svar til Lotte Dandanell. Lotte Dandanell har sagt s

14:45  

Hvordan

14:50  

Reklameinfo

Kanal 4

12:15  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny ser sig nødsaget til at lukke danseskolen, efter opførslen af Nøddeknækkeren endte i en katastrofe. Michelle tager tilbage til Las Vegas, hvor hun bliver danser for et middelmådigt trylleshow. Boo er tvunget til at passe sin lillebror, og Ginny må vikariere som ejendomsmægler for sin mor.

13:15  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

14:15  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har skyldfølelse efter at en af hendes venner bliver syg. Wade bliver opmuntret til at gøre mere ud af sin idé til en bar i Bluebell, mens Lemon planlægger en romantisk aften for George, i håbet om at få deres forhold tilbage på rette spor.

Kanal 5

12:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio jagter overfaldsmanden og forsøger at redde den gravide kvinde, som er blevet brutalt overfaldet i sin bil. Efterforskningen viser, at kvinden ikke var et tilfældigt offer, samt at hun havde et alvorligt skænderi med en ven lige inden overfaldet.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Efter en voldsom eksplosion i et sukkerraffinaderi, som koster en mand livet, kommer en af stedets ansatte og ejeren på listen over mistænkte da belastende informationer kommer frem.

14:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Tre piger drager ind i Central Park, og to af dem forsvinder sporløst, mens den tredje bliver såret under deres søgen efter det mytologiske væsen Glasgow manden. Da enheden starter deres eftersøgning af en mistænkt i sagen, får Benson hænderne fulde med at adskille fantasi og virkelighed.

dk4

15:00  

Schlagerbox Special

15:20  

Schlagerbox

15:50  

Reklameinfo

16:00  

La' det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

16:30  

Restauranter i Europa
Restauranter i Europa er denne gang taget til Culinarius -" en italiensk restaurant i Køln. I folkemunde går Køln som det nordligste Italien, da der er rigtig mange italienere, som har slået sig ned her igennem årene. Fire brødre står i dag med ansvaret for forældrenes satsning og for at føre den videre i bedste italiensk tradition. I programmet vil køkkenchefen Antonio Fondacaro afsløre en yderst delikat fiskeret, se med på dk4

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Aktuelt Kvarter

17:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

Kanal 4

15:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George og Lemon gør sig klar til deres bryllupsdag, mens en storm nærmer sig. Zoe søger ly i en lade og ser sig selv strandet dér med Wade. Dette er sidste episode i første sæson.

16:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Efter at George har fortalt om sine følelser, må Zoe nu beslutte om hun skal vælge George eller Wade. Hun får råd af Ruby Jeffries, som ingen i BlueBell er glade for at se. Lemon beslutter, at det er tid til at finde et job og en lejlighed.

17:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe forsøger at holde sig væk fra Wade, men har brug for hans hjælp, da Rose beder Zoe arrangere det første BlueBellapalooza sammen med hende. Brick forsøger at overbevise Lemon om at hun skal arbejde for ham. Wade overtaler George til at begynde at date igen.

Kanal 5

15:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politifolk fra Chicago arbejder sammen med SVU-enheden for at opspore et offer for børne-pornografi. Efterforskerne søger nu efter en lukket klub, som live streamer pornografiske videoer. Sagen risikerer imidlertid at køre af sporet, da der opstår spændinger mellem Benson og overbetjenten fra Chicago.

16:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry og holdet leder efter endnu en Firestorm-kamp til Dr. Stein, og da de møder Jefferson Jackson, er Caitlin først i tvivl om hvorvidt Jax er det rigtige match.

17:00  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Nyssa vender tilbage og fortæller Oliver, at hendes far, Ra"s al Ghul, giver ham en frist på 48 timer til at finde Saras morder, ellers vil hans liga af snigmordere dræbe 50 tilfældige borgere i Starling City hver dag. Ray forsøger at undskylde overfor Felicity, at han kyssede hende. Oliver opdager identiteten på Saras morder.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Sommersang i Mariehaven
Henning Stærk er denne gang blandt gæsterne hos Helge Engelbrecht i Mariehaven i Ansager. Henning Stærk, Danmarks ukronede rock-/soul-/blues-konge nr. 1, ved om nogen, hvordan den slags skal serveres, og det skinner tydeligt og dejligt igennem også i denne udgave af Sommersang i Mariehaven. Helge Engelbrecht blander som altid kortene bedst muligt, og der er meget i vente for de allerfleste. Sangerinden Simone optræder solo, men også i uovertruffet duet-samarbejde med Tommy Rasmussen i pop-/opera-klassikeren -The Prayer-, og så stilles der også skarpt denne gang på visesangeren Anders Mikkelsen, som med egne sange tryllebinder det store dedikerede publikum i Mariehaven. Neighbours & Friends inviterer til fællessang med det store gennembrudshit fra 2001 -Som om det var i går-, og så viser Helge Engelbrecht, sin mangeårige musikalske ven og partner Tommy Rasmussen, hvordan et kvindeligt publikum skal håndteres. Medvirkende: Henning Stærk, Simone, Anders Mikkelsen samt Neighbours & Fri

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe prøver at overbevise en journalist om, at hun har en blomstrende praksis. George fortæller Lemon, at han skal på date, og det får Lemon til at føle, at hun også må finde en date.

19:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Zoila opdager en hemmelighed fra Genevieves fortid. Rosie kæmper med at have både Ernesto og Spence i sit liv. Marisol forsøger at modstå Jesses tiltrækningskraft. Carmen bliver ført bag lyset af Adrian. Taylor når sit bristepunkt.

20:00  

Chasing Liberty
Amerikansk-engelsk romantisk komedie fra 2004. Den unge Anna Foster er ikke nogen helt almindelig 18-årig pige, hun er nemlig datter af USA's præsident, James Foster. Anna har levet et privilegeret liv, men er efterhånden begyndt at føle sig presset af den konstante tilstedeværelse af Secret Service agenter, der står i vejen for hendes tiltagende trang til at leve en uafhængig tilværelse. Under en rejse til Europa lykkes det for Anna at undslippe agenterne, og hun kommer nu på et romantisk eventyr sammen med en ung britisk fyr, Ben Calder. For ikke at ødelægge fornøjelsen holder Anna sin baggrund hemmelig, men også Ben viser sig at have en hemmelig identitet.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard tager på date efter at have fundet ud af, at den skønne Penny er begyndt at komme sammen med en fyr.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon bliver fyret. Dette tvinger ham til at udforske verdenen uden for fysik, hvilket gør ham ekstremt deprimeret. Leonard må derfor springe til for at hjælpe sin ven ud af sumpen.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Jemma fortæller Fitz hvad der skete med hende på den fremmede planet, og hvem der hjalp hende med at overleve.

20:00  

The Twilight Saga: Eclipse
Amerikansk fantasyfilm fra 2010. Bella er tvunget til at vælge mellem vampyren Edward og varulven Jacob. Og uanset hvilken beslutning hun træffer, risikerer hun at intensivere varulvene og vampyrenes had til hinanden. Som om det ikke var rigeligt, så har Bella tilmed en eksamen at tænke på.

dk4

21:35  

Koncert

22:50  

Så skøn er: Mieminger Plateau og Tirol M

23:20  

Interview med Monika Martin
Monika Martin hed oprindelig Ilse Bauer. Da producenten syntes, der var for meget bondekone over navnet lod hun sig overtale til kunstnernavnet Monika Martin. Og det har ført til en glorværdig karriere i hjemlandet Østrig, hvor hun i årevis har ligget på toppen af schlager-listen. Hun taler ærligt om musikkens betydning og rejsen til schlager-toppen.

Kanal 4

22:20  

Heartbreakers
Amerikansk krimikomedie fra 2001. Max og hendes datter Page har fundet en alternativ og indbringende måde at indkassere kontanter på. Først finder Max en rigmand, hun kan flirte og charmere indtil han frier til hende og de gifter sig. Dernæst indsmigrer Page sig, og når hun har fået ægtemanden på krogen, kommer mor igen på banen og kræver en skilsmisse der selvfølgelig udløser et præsentabelt hustrubidrag til Max. En af de sagesløse og gifteglade rigmænd, en afdanket men velhavende tobaksbaron, spilles med overlegen styrke af Gene Hackman.

Kanal 5

22:35  

Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 2
Amerikansk fantasyfilm fra 2012. Bella Cullen er nu endelig transformeret til en vampyr. Hun og Edward er netop blevet forældre til datteren Renesmee, men Volturi, den øverste vampyrslægt, frygter, at Renesmees eksistens kan blive en trussel mod hele slægten og vil derfor rydde hende af vejen. Familien Cullen vil gøre alt for at beskytte deres eget kød og blod, men de kan ikke stå imod Volturi alene.

dk4

00:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

01:00  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

01:25  

Sportsdans
Årets femte afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Moskva, hvor vi skal møde verdenseliten inden for standarddans. Vi er nået til den femte og dermed sidste indledende runde af Grand Slam serien i 2015. Denne gang er det ikke kun vigtige point til verdensranglisten, men også de endelige placeringer til den forestående finale i Shanghai, som parrene skal bekymre sig om. Det danske par, Bjørn Bitsch og Ashli Williamson, har nået finalen i de seneste to runder, og den ene gang oveni købet nået helt op på en tredjeplads. Kan de mon fortsætte den gode stime?

02:20  

Dansk-tysk med Matlok
Danmark har Dronning Margrethe -" og så kommer vel forfatteren og journalisten Lise Nørgaard som en slags national-ikon. Med tv-serien -Matador- har Lise Nørgaard ikke kun skrevet sig ind i danskernes hjerte, men også skrevet et vigtigt kapitel i den nyere Danmarks-historie. I Lise Nørgaards fødeby Roskilde er der rejst et levende mindesmærke i form af en bronze-skulptur for den nu 97-årige Lise Nørgaard, som i sin familie også har helt specielle dansk-tyske rødder. Dette er baggrunden for de berømte advarselsord fra -Matador-, udtalt af Buster Larsen, som under besættelsen til sin foxterrier råber -_Kvik, det er en tysker.-_ Det var åben og skjult modstand mod den tyske besættelsesmagt, men Lise Nørgaard har for længst ændret sit syn på Tyskland, ikke mindst efter genforeningen i 1990. Lise Nørgaard er gæst hos Siegfried Matlok og fortæller blandt andet om hundekunster, om barndommens ferier hos familien i Hamborg, om oplevelsen af Hamborg og Tyskland efter krigen, om den tyske ge

02:50  

Mennesker i kærlige hænder
Sødisbakke ligger i Mariager i Nordjylland og er beboet af mennesker med nedsatte psykiske og fysiske funktionsevner. I de sidste 6 år har livet på Sødisbakke ændret sig meget i takt med, at man har indført den pædagogiske platform Gentle Teaching. -Mennesker i kærlige hænder- handler om de mange forandringer Gentle Teaching har ført med sig, og hvad det har betydet for beboerne og for medarbejderne.

03:20  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

03:50  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Scharff udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Ud over hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan vær

04:20  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

04:50  

Lærer for livet
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærer for livet-, der gennem 32 korte interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i programserien er gæst hos den enkelte lær

Kanal 4

00:55  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. En ung latinamerikansk mand bliver fundet død hos en kendt svømmetræner, og sagen bliver intensivt dækket af medierne, hvilket vanskeliggør efterforskningen. Flynn står overfor et følelsesmæssigt dilemma aftenen inden hans datters bryllup. Kris' mor drøfter sine bekymringer vedrørende Rusty med Raydor.

01:50  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Da en professionel baseballspiller kommer for retten, anklaget for mordet på sin elskerinde, kommer Annabeth op imod en kendt og højtbetalt forsvarsadvokat. Annabeths eneste vidne i sagen er desværre offerets alkoholiserede og løgnagtige søster.

02:45  

The Closer
Amerikansk krimiserie. En teenagepige og hendes kæreste finder liget af en krigsveteran, der er blevet smidt på gaden ude foran et tomt hus. Efterforskningen går hurtigt i gang, og Kaptajn Raydor opdager en uventet og væsentlig ting i sagen.

03:35  

Lost Boys: The Thirst
Amerikansk gyser fra 2010. Fest hele natten, sov hele dagen og forbliv ung hele livet. Livet som vampyr er en lang fest, med mindre du er ofret eller en vampyr udset af brødrene Alan og Edgar Frog. Brødrene er tilbage for at slukke deres blodtørst denne gang med hjælp fra masser af designerdrugs.

Kanal 5

00:50  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. Janus besøger i aften Istedgade i Købehavn, hvor han forsøger at få kontakt med de gadeprostituerede for at høre, hvad det er for et liv, de lever, hvem de er, og hvorfor de er havnet netop her. Han taler med en kunde, der ofte benytter sig af kvinderne på gaden, og som fortæller Janus, hvorfor han køber sex hos netop de kvinder. Janus møder også en afrikansk kvinde, der er flygtet fra bagmænd op gennem Europa fra Italien med sine to små tvillinger i håb om at kunne starte på en frisk i Danmark. En anden afrikansk kvinde fortæller Janus, at hun blev lokket hertil i den tro, at hun skulle til Danmark og være barnepige men fandt hurtigt ud af, at det var gaden, hun skulle stå på, hvilket hun nægtede. Nu vil hun bare gerne

01:50  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Holdets seneste "udvalgte" er en yderst intelligent teenager, så Finch går undercover som lærer, for at beskytte ham.

02:50  

Playdate
Amerikansk tv-thriller fra 2012. Emily Valentines nye naboer er ved første øjekast søde og venlige. Men den 10-årige dreng Billy bliver voldelig, opdager Emily hurtigt, at også Billys mor Tamara er noget ustabil. Så da Emilys datter bliver "tilfældigt" såret ved en legeaftale med Billy, må Emily grave dybt i familiens dystre fortid, der er fyldt med hemmeligheder. Instr.: Andrew Erin.

04:25  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Ambulancebehandleren Simon må både tage sig af en meget aggressiv ung mand, og en patient som klager over brystsmerter, men i virkeligheden har mere ond i sjælen. Brandholdet må slukke en brand i en håndværkerlastbil, som måske indeholder brandbare væsker. Ambulancebehandleren David bliver kaldt ud til en bevidstløs butikstyv.

04:50  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens Helte følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang må ambulancebehandleren Simon gøre, hvad han kan, for at berolige en mor, hvis lille dreng lige har haft feberkramper. Og så får brandfolkene nok at se til. De må nemlig både holde styr på en masse børn, når der er børnedag på stationen, og når de bliver kaldt ud til et ubehageligt kemikalieuheld.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010111