dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 4. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 4. februar 2016

dk4

05:00  

Kultursalon
Silas Holst er kendt som hele Danmarks dansedarling. Han har været det iltre element i 'Vild med Dans'. Han skrev sin selvbiografi, inden han fyldte 30 -" og han har sin egen realityserie. Men hvordan er det at være musicalstjerne i Danmark? Og hvor meget minder Silas Holst egentlig om hovedpersonen i musicalen 'Dirty Dancing'? Det fortæller Silas Holst blandt andet om, når han er gæst i 'Kultursalon' hos Anne Middelboe.

05:30  

Dans i fokus

06:00  

Er du til bøger?
Poul Reichardt var en af de mest folkekære danske skuespillere, og i år ville han være fyldt 100 år. Ole Knudsen har i den anledning inviteret forfatteren til en ny biografi i studiet sammen med Poul Reichardts datter Caroline Reichardt. Mød dem i denne udgave af -Er du til bøger?-, og hør dem fortælle om bogen -Poul Reichardt -" blot et menneske-, men også om livet med en travl, folkekær far, der tidligt blev alene med børnene, og som også selv blev ramt af alvorlig sygdom. -Poul Reichardt -" blot et menneske- kan købes i dk4 butikken.

06:30  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

07:00  

Indre og ydre skønhed
I dette afsnit af Indre & ydre skønhed, vil psykolog Mette Holm og makeupartist Kenneth Adelhardt sætte fokus på sygdom. De får, i programmet, besøg af Heidi Forsmann, en modige kvinde på 25 år, der er ramt af brystkræft. Her vil Mette grave dybt i følelsesregistret, og Kenneth vil svinge sine magiske pensler, for at få Heidis naturlige skønhed til at stråle. Kig med og bliv inspireret, når Heidi fortæller om sin tapre kamp mod kræften.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Vidste du, at mennesker med dobbelthager faktisk har færre rynker? Alligevel er mange, især kvinder, kede af at have en dobbelthage. I denne udsendelse guider kropsterapeut Stanley Rosenberg sin model Trine til enkle øvelser og lette stræk, der forbedrer fleksibiliteten i kroppen, så dobbelthagen reduceres. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

08:50  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

Kanal 4

05:35  

Kitchen Boss
Buddy går tilbage til rødderne og tilbereder en autentisk siciliansk menu bestående af Pasta alla Norma, Steak Pizzaiola og Buddys personlige favorit Granita Lemon.

05:55  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules bliover ikke udfordret på jobet længere, og beslutter sig for at søge videre. Andy mobber Travis og Laurie med deres 'hipster'-tendenser.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Så er det tid til de bedste chokoladeopskrifter. Black Forest-roulade og crème brûlée med chokolade vil få mundvandet til at løbe. Og Mauro og Joey laver chokolade-profiteroles.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Grayson kommer til skade under en hockey-kamp mens Jules lider af søvnløshed og snart er fuldkommen desperat.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. For at udforske verden udenfor Hidden Hills, drager Bird-Kersee-familien mod byen for at se en Broadway musical. Larry bliver inspireret til at sætte sin egen musical op.

06:00  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. En såret Ezra skynder sig på hospitalet heads the hospital, hvor Aria bliver ved hans side grundet hans viden om A.

06:45  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alison stoler ikke på sin familie, men er nødt til at slutte fred med dem.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. De resterende fire deltagere står med det ene ben i finalen, nu er det på tide at få det andet med. Dog vil det kun lykkes for tre af dem efter dagens vanskelige udfordring. De skal bage en ekstravagant kage og har stadig kun halvanden time til at komme i mål. Aldrig før har bage-talenterne svedt så meget for at opnå de professionelle konditorers godkendelse. Thomas Mygind holder tungen lige i munden, mens han guider bagerne igennem udfordringen.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag finder finalen sted i bageriet hos Kagekamps-værten, Thomas Mygind. Valget bliver svært for de to professionelle dommere, der skal kåre en vinder af Kagekampen. De resterende tre baget-alenter skal bevise, at de kan tænke som en ægte konditor, når de kastes ud i at bage receptionskagen til åbningen af deres eget fiktive konditori. Dommerne forventer et højt niveau og en kage, der er bagt og pyntet efter alle kunstens regler. Den bager, der klarer udfordringen bedst, vinder Kagekampen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Pionermagasinet
I 2008 modtog Jesper Storm Nørskov en af Undervisningsministeriets -Pionerpriser- for sit innovative og kreative arbejde som lærer i Fredensborg. Hvorfor modtog han den pris? Hvad betød det for ham, og hvordan har det influeret på hans nuværende arbejde som rektor på Skorpeskolen i Hellebæk? Det fortæller Jesper Storm Nørskov blandt andet om i programmet, hvor der også er lejlighed til møde nogle af skolens elever, der præsenterer projekter og arbejder på skolens minimesse. Skorpeskolen har efter programmets optagelse vundet den landsdækkende konkurrence inden for Design for Change. To af skolens piger i 8. klasse, Astrid og Camilla, skal derfor nu til Indien, hvor de skal præsentere deres projekt for elever fra hele verden, som ligeledes har arbejdet med DFC og -vundet- i deres respektive lande. Tillykke til Skorpeskolen. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hv

09:55  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

10:30  

Kniv og gaffel

10:45  

Reklameinfo

10:55  

Håbets teologi
-Hvor er du Gud?-, lød råbet fra den 17-årige Jürgen Moltmann, da han som -Flakhelfer- på et antiluftskytsbatteri oplevede bombardementet på Hamborg. Kammeraten ved siden af blev dræbt. Moltmann overlevede, og lige siden har Jürgen Moltmann været optaget af spørgsmålene om, hvorfor han skulle overleve og kammeraten dø og spørgsmålet om, hvor Gud er. Den nu 86-årige Moltmann er en af Tysklands mest betydningsfulde efterkrigstidsteologer, som på forskellige områder har præget og inspireret teologisk tænkning over hele verden. Jürgen Moltmann kan i dette program ses i samtale med rektor, professor Eberhard Harbsmeier fra Teologisk Pædagogisk Center og Præstehøjskolen i Løgumkloster, som Moltmann besøgte i marts 2012. Programmet vises i samarbejde med Teologisk Pædagogisk Center i Løgumkloster.

11:40  

Grænsekontrol

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi planlægger en stilfuld bryllupsreception for at forsikre Max" investorer om, at deres ægteskab ikke vil påvirke hans virksomhed. Dixon beskylder Annie for at være for overbeskyttende.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Den nyligt pensionerede Richard driver Emily til vanvid, så Lorelai går med til at bruge en dag med sin far i Stars Hollow. Her lykkes det Richard at genere både Lorelai og Rory ved at kritisere alt ved deres liv. Det kulminerer, da han nægter Rory at tage imod en bil, som Dean har bygget til hende.

Kanal 5

09:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Da Oliver bliver anklaget for at være den mystiske, hætteklædte bueskytte ønsker han, at Laurel skal repræsentere ham i retten. Oliver bliver anbragt i husarrest, og han tænker nu tilbage på sin tid på øen, samt om hvordan han første gang mødte Edward Fyers og lejesoldaten Deathstroke.

10:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En bande bankrøvere, der kalder sig Royal Flush banden, står bag en række vovede kup i byen. John Diggle foreslår nu Oliver, at han holder en pause fra bagmændene på faderens liste, og i stedet begynder at bekæmpe bankrøverne. Tommy beder Thea om råd og vejledning vedrørende dating, mens Moira undrer sig over, at Oliver konstant forsvinder.

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en barejer som er forsvundet kort tid efter at hans statue af St. Theresa græder.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

12:50  

Hvordan

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter professor Michael Kjær fokus på, hvordan og hvorfor, fysisk aktivitet er sundt, og at det aldrig er for sent at gå i gang. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

13:55  

Antik for alle
Flere og flere unge har fået øjnene op for antikviteter. I dette program tager vi en tur til Osted antik og design til en snak med indehaveren Steven Johnson for, at høre hans bud på, hvad fænomenet skyldes og på samme tid få en masse inspiration fra alle de flotte og lækre ting i butikken.

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Sy-værkstedet

14:50  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Fort Marshall er i sorg. Kvinderne må tage afsked med et højt elsket medlem af deres inderkreds.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Hollis søger Olivias hjælp, da hans datter pludselig bliver bortført. I mellemtiden begynder Olivia og Jake at flirte, og Cyrus prøver desperat at komme i høj kurs hos Fitz igen.

14:05  

Dallas
John Ross og Pamela gør en chokerende opdagelse om en fjendes færden den nat, hvor J.R. blev dræbt, og Booby bliver tvunget til at afsløre mere af J.R.'s store plan. Christopher fortsætter sin søgen efter sin mor, men da en uventet hemmelighed ser dagens lys, skaber det splittelse mellem Christopher og Elena.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Elena bliver tvunget til at se konsekvenserne af nogle valg hun traf i sin fortid i øjnene.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker alle, som har haft forbindelse til en stjerne fra en reality-tv-serie for at finde frem til, hvem der myrdede hende og hvorfor. Samtidig kæmper en ung mand for livet efter at have taget forgiftet narkotika, som han har købt fra en mistænkt, der også medvirker i tv-serien.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet må finde frem til, hvorfor nogen vil en fisker til livs, og samtidig diskret beskytte manden mod den ukendte fjende, da han nægter at modtage politibeskyttelse. Efterforskningen afslører, at fiskeren er blevet sagsøgt af en tidligere forretningspartner, samt at han har et ulovligt bierhverv.

dk4

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Mik Schacks Public Service
Det ny restaurantkompleks The Standard i København præsenterer tre nyskabende restauranter og en jazzklub under samme tag. Mik Schacks Public Service besøger køkkenchef Andreas Møller i frokostrestauranten Almanak, som har sat sig for at forny det traditionelle danske smørrebrød.

17:50  

Reklameinfo

Kanal 4

15:00  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Joys knude i halsen viste sig at være ufarlig, og det har skabt ubeskrivelig glæde hos både mor og datter, der nu ikke længere frygter, at Joy skal dø. Derfor vil de sammen fejre, at Joy har fået livet tilbage. Og hvilket er et bedre arrangement at gøre det til, end en Halloween fest, hvor de begge kan klæde sig ud og kigge på mænd! Irina skal have taget nye billeder til sin velbesøgte blog. Det er nemlig ikke nemt at være reality-stjerne, for man skal pleje sit image, og det vil Irina gerne vise mor-Mila. Men Mila er ikke begejstret for, at hendes datter altid poserer halvnøgen i de kulørte blade, og da Irina lufter idéen om at smide alt tøjet, protesterer Mila!Jette har i mange år oplevet uforklarlige ting, og hun har en mistanke om, at hun måske besidder en sjette sans. Og nu mener hun også at Jessica er begyndt at udvise små tegn på, at have den selvsamme evne. Derfor vil hun nu gerne udforske den åndelige verden sammen med sin datter. Men først skal de to ha

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve 2
Dansk datingserie. Se det store finaleprogram, hvor bypigerne har allersidste chance for at score sig en vaskeægte bonderøv. Har Michelle vundet Martins hjerte, eller er Cecilie stadig med i opløbet? Og kan Jane styre sin forelskelse, så hun ikke skræmmer Johannes helt over til Jessie. Og hvad med Jessie - tør hun tage springet og satse på Lolland og kærligheden?

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Shane Casey bliver anholdt af politiet men undslipper kort efter, kun for at ladet CSI-holdet vide, at Danny er hans næste offer.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En legendarisk basketballspiller bliver anklaget for at have voldtaget adskillige kvinder. Spilleren har været under kontakt hos den magtfulde direktør for et firma, der fremstiller sportstøj, men hvilken rolle har forretningsmanden spillet i sagen..? Under efterforskningen må Rollins vende tilbage til sit gamle distrikt i Atlanta, hvilket bringer hende ubehagelige minder.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En legendarisk basketballspiller bliver anklaget for at have voldtaget adskillige kvinder. Spilleren har været under kontakt hos den magtfulde direktør for et firma, der fremstiller sportstøj, men hvilken rolle har forretningsmanden spillet i sagen..? Under efterforskningen må Rollins vende tilbage til sit gamle distrikt i Atlanta, hvilket bringer hende ubehagelige minder.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Vores rejse gennem Alpelandet fører i denne udgave med den dampdrevne tandhjulsbane til Achensee i Tyrol. Men her er der på ingen måde tale om en endestation -" her skal man blot skifte. Udflugtsskibene fra Tirol Schifffahrt inviterer til en rundsejlads på Achensee. Bagefter går det til det vidunderlige Defereggental i Østtyrol. Omgivet af næsten 3000 meter høje toppe er dalen klimatisk set særligt begunstiget, og tilbyder i den varme årstid et vidststrakt vandrerparadis med herlige bjergsøer og indtryksfulde udsigter til Großglockner, Großvenedig

18:30  

Jagtmagasinet
I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

19:00  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Min fars ismejeri-.

19:15  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

19:45  

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela
Lige siden den tidlige middelalder har pilgrimmene valfartet ad Pilgrimsvejen gennem det nordlige Spanien for at nå til Sank Jacobs grav i Santiago de Compostela. -" De seneste 25 år er pilgrimsvejen -" Caminoen, som den kaldes -" tiltrukket flere og flere. Mange vandrer eller cykler de knapt 800 km. af religiøse grunde -" andre på grund af udfordringen. Undervejs på vejen åbner Nordspanien sig for den vandrende -" små pittoreske byer -" voluminøse katedraler -" vidunderlig mad og vin -" ubekvemme sovesale -" fredfyldte klosterhaver -" en galicisk gral -" tempelridderborge - årtusindgamle keltiske huse og ikke mindst den storslåede natur. Over to udsendelser kan dk4´s seere -" følge med 65-"Ferie og dk4´s Frantz Howitz gennem den mest interessante del af Caminoen fra el Cids by Burgos gennem provinserne Castilla y Léon og Galicien frem til Sank Jacobs store katedral i pilgrimsbyen Santiago de Compostela. En afvekslende og lærerig rejse gennem et betydningsfuldt kapitel af den europæisk

20:30  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe forsøger at holde sig væk fra Wade, men har brug for hans hjælp, da Rose beder Zoe arrangere det første BlueBellapalooza sammen med hende. Brick forsøger at overbevise Lemon om at hun skal arbejde for ham. Wade overtaler George til at begynde at date igen.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Som led i deres træning får de unge læger på Seattle Grace lov til at overtage driften af hospitalet. Hospitalets kirurger dyster i mellemtiden om en bevilling på en million dollars. Callies konkurrencelystne side kommer frem i lyset, da hun forsøger at overhale sine kolleger indenom for at få fingre i bevillingen.

20:00  

Mary: En kronprinsesse bliver til
Australsk tv-drama fra 2015. Midt under Sydneys Olympiske Lege i september 2000 møder den attraktive 28-årige Mary Donaldson tilfældigt en 32-årig dansker på en pub. Hun bliver mødt med et 'Hej, jeg hedder Fred' og har derfor ikke nogen anelse om, at det i virkeligheden er Kronprins Frederik Andre Henrik Christian af Danmark. Men gnisten imellem dem er der med det samme, og så starter det ægte eventyr!

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Lenard hjælper Penny mens Steward flytter ud af Howards hus.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon er et par geniale fysikere. De forstår hvordan universitet hænger sammen samt alskens udregninger, formler og sammenhænge, der ville drive normale mennesker direkte hen på galeanstalten. På trods af al den genialitet er der en ting de begge er meget dårlige til; interaktionen med andre mennesker og herunder mere specifikt kvinder. Alt dette ændrer sig da den frigjorte og smukke Penny flytter ind ved siden af. Sheldon, Leonards sambo, er godt tilfreds med at fortsætte tidsforbruget med nørderi, sci-fi og matematik med deres socialt inkompetente venner, og Caltech fysik kollegaer Wolowitz og Koothrappali. Imidlertid ser Leonard Pennys indflytning i et helt andet lys, et der åbner en verden af muligheder, herunder den store kærlighed. I første afsnit møder vi Leonard og Sheldon, der er to geniale fysikere der bor sammen. Da de møder deres nye nabo Penny, går det langsomt op for dem, at selvom de ved stort set alt om fysikkens verden, ved de stor

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard skriver under for modtagelsen af en pakke, for at vise sin gode side over for Penny. Imidlertid går tingene galt, da han beder Sheldon om at hjælpe ham med at overlevere den.

20:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Under efterforskningen af en række skræmmende trusler, opdager Enheden for Trusselsvurdering, at offerets hus har en uhyggelig forhistorie og menes at være hjemsøgt. Da faren udvikler sig i en fatal retning, tilbringer holdet Halloween natten med at gennemsøge et vildt kostumebal. De søger efter en gerningsmand, som alle hidtil har troet forlængst var død.

dk4

21:00  

Sportsdans
Årets femte afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Moskva, hvor vi skal møde verdenseliten inden for standarddans. Vi er nået til den femte og dermed sidste indledende runde af Grand Slam serien i 2015. Denne gang er det ikke kun vigtige point til verdensranglisten, men også de endelige placeringer til den forestående finale i Shanghai, som parrene skal bekymre sig om. Det danske par, Bjørn Bitsch og Ashli Williamson, har nået finalen i de seneste to runder, og den ene gang oveni købet nået helt op på en tredjeplads. Kan de mon fortsætte den gode stime?

22:00  

Kniv og gaffel

22:35  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

23:10  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

23:45  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

Kanal 4

22:00  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. En fantastisk opdagelse i Sams mordsag fører pludselig til nye ændringer for Annalise og de studerende.

23:00  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Jorden rundt på 80 dage
Tysk-engelsk eventyrfilm fra 2004. I denne version af Jules Vernes berømte roman er der fokus på Passepartout, en kinesisk tyv, der gemmer sig i den engelske gentleman Phileas Foggs rejseselskab. Fogg skal for at vinde et væddemål nå jorden rundt på 80 dage og undervejs støder selskabet både på eventyr og farer. Flere gange må Passepartout træde til for at redde Fogg ved hjælp af sine kampsportsfærdigheder. Snart har de også en detektiv i hælene, for Fogg er hovedmistænkt i et stort bankrøveri, der fandt sted i London på deres afrejsedag.

23:30  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. Janus besøger i aften Istedgade i Købehavn, hvor han forsøger at få kontakt med de gadeprostituerede for at høre, hvad det er for et liv, de lever, hvem de er, og hvorfor de er havnet netop her. Han taler med en kunde, der ofte benytter sig af kvinderne på gaden, og som fortæller Janus, hvorfor han køber sex hos netop de kvinder. Janus møder også en afrikansk kvinde, der er flygtet fra bagmænd op gennem Europa fra Italien med sine to små tvillinger i håb om at kunne starte på en frisk i Danmark. En anden afrikansk kvinde fortæller Janus, at hun blev lokket hertil i den tro, at hun skulle til Danmark og være barnepige men fandt hurtigt ud af, at det var gaden, hun skulle stå på, hvilket hun nægtede. Nu vil hun bare gerne

dk4

00:00  

En diner bliver til

00:15  

La' det gro
Nu er foråret omsider kommet til landet. Blomsterne titter frem. Bøgen springer ud. Fuglene kvidrer - og det er nu, haven skal gøres klar til sommeren. Der er masser af opgaver at tage fat på, men hvor skal man begynde? I dk4s havemagasin "La´ det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen de to gartnere og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen - stævne i forårshaven. Programserien gør en dyd ud af ikke at lave en have-makeover på 30 minutter. Fokus er på helt konkrete problemer og projekter - og der er mange tips at hente for både nybegyndere og folk med grønne fingre. Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i -La' det gro- er klar: -Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare om at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vej

00:45  

Kolonihaveliv

01:15  

Møde med André Rieu
dk4 har mødt André Rieu! Det er blevet til et program med indblik i den populære musikers liv og karriere. Interviewet foregår i André Rieus smukke hjem - et hjem, han har erhvervet sig, fordi han syntes, det mindede om kaptajn Haddocks slot Møllenborg i Tintin. Dette er rammende for den hjertevarme humor, der kendetegner André Rieu. André Rieu er den glade vært og fortæller åbenhjertigt om sin flotte karriere, men også om de økonomiske problemer, der var efter en ambitiøs turné til Australien, og om de personlige omkostninger, der kan være, når hele verden er din arbejdsplads. Han slår desuden dørene op til øvelokalet, hvor orkestret, hans anden familie, hovedsagligt forbereder de smukke koncerter, der fører dem rundt i verden. Er man glad for André Rieu er dette muligheden for at komme tæt på den talentfulde og forudseende musiker - se med her på dk4.

02:00  

Et pusterum for familielivet
Livet som forældre til et barn med handicap er et liv med særlige udfordringer. En krævende hverdag -" både på det praktiske og på det psykiske plan. For at få familielivet til at hænge sammen, så opstår der hos mange et stort behov for aflastning. Men det kan også føles som et nederlag ved tanken om, at man ikke selv kan sørge for sit eget barn. En række forældre fortæller om deres erfaringer. Filmen handler om familielivet og samspillet med aflastningsstedet Granbohus i Nordsjælland. Den viser, hvordan Granbohus kan give børn og unge et frirum, mens far og mor puster ud. På Granbohus finder børnene/de unge anderledes oplevelser og nye legekammerater. Derigennem opstår nye venskaber. Kammeratskab, leg og trivsel er i centrum, når børnene og de unge mødes i grupper sammen med deres faste pædagoger på Granbohus.

02:30  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

03:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er taget med Henrik Carl på suderfiskeri. Det gælder bundfiskeriet efter suderne, og det viser sig uhyre effektivt. Den ene suder efter den anden bliver landet på Henriks kunstige majs. Der er masser af tips til det spændende fiskeri i denne udgave af Fiskemagasinet.

03:30  

Det handler om følelser
Kærligheden tåler alt, tror alt, håber alt og udholder alt -" sådan står det i Biblen. Men hvorfor ender 43 % af alle ægteskaber så med en skilsmisse? Man kan så omvendt også sige, at 57 % af alle ægteskaber fortsætter. Hvordan bærer de sig ad med det? Hvad kræver det af et par, hvis de skal blive sammen? Og er det muligt at bevare kærligheden, så det ikke kun er viljen, der binder én sammen? Det ser Michele Lauritsen og hendes gæst Ingrid Ann Watson nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.skilsmisseraad.dk/ingridann.html

04:00  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

04:30  

Kierkegaards Kartel med Lilian Munk Rösi
-Selvom han siger, at det æstetiske og ironiske er noget, man skal lægge bag sig, så er han selv en æstet og ironiker i sin måde at skrive på. Hele denne kinesiske æske af fortællere og udgivere og brevskrivere-. Lektor og kritiker Lilian Munk Rösing stiftede første gang bekendtskab med Søren Kierkegaard, da hun begyndte at studere litteraturvidenskab -" mest som en del af det uskrevne pensum. Fokus var på -Enten eller-, og som det fremgår af ovenstående blev Kierkegaard nærmest læst mod Kierkegaard. Lilian Munk Rösing blev senere meget inspireret af den slovenske filosof Slavoj Zizek og vendte i denne sammenhæng tilbage til læsningen af Kierkegaard -" nu med en helt anden tilgang. Hvad den går ud på, og hvordan Lilian Munk Rösing i øvrigt vurderer Kierkegaards betydning i dag, og hvordan hun nu beskæftiger sig med ham, fremgår af programmet, hvori Lilian Munk Rösing er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte f

Kanal 4

00:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Som led i deres træning får de unge læger på Seattle Grace lov til at overtage driften af hospitalet. Hospitalets kirurger dyster i mellemtiden om en bevilling på en million dollars. Callies konkurrencelystne side kommer frem i lyset, da hun forsøger at overhale sine kolleger indenom for at få fingre i bevillingen.

01:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Hollis søger Olivias hjælp, da hans datter pludselig bliver bortført. I mellemtiden begynder Olivia og Jake at flirte, og Cyrus prøver desperat at komme i høj kurs hos Fitz igen.

01:55  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Becca bliver genforenet med sin CIA-læremester Martin Newman, og de slutter sig til Dax Miller i forsøget på at finde frem til den lejemorder, som dræbte Beccas ægtemand og kollega Paul. Michael får en streng advarsel om, hvad der vil ske, hvis han skulle forsøge på at flygte.

02:55  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roxy og Trevor forbereder sig på en ny fremtid. Roland og Joan skændes fortsat om, at Roland på egen hånd har truet Marcus. Kevin lader sin frustration over sin tilstand gå ud over Sophie. Charlie og Nicole er ved at miste modet, fordi Charlie er så længe om at blive gravid. Gloria vender tilbage fra New York og påtager sig nyt ansvar på baren.

03:45  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Hele flokken får besked om, at Fort Marshall skal sammenlægges med en af Luftvåbnets baser. Kevin oplever et gennembrud i sin helbredstilstand. Tropperne skal genudsendes til Afghanistan. Joan træffer en vigtig beslutning omkring sin karriere. Charlie og Nicole beslutter at se på muligheden for at adoptere et barn.

04:30  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlene er såret efter ydmygelsen i kirken og er på jagt efter hævn. Blake og Cricket er ikke enige om prioriteringerne og Sharon er usikker på Zachs troskab. Amanda bliver bekymret for sin datter, Laura.

Kanal 5

00:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Ægtepar, der påtager sig at være plejefamilie for mindreårige børn, bliver myrdet i Seattle. Enheden undersøger den mulighed, at morderen kan være en person med et stærkt moderinstinkt. Garcia tror, at Kevin overvejer at fri til hende.

01:25  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Hotch og enheden søger efter en kidnapper, da en rædselslagen og udsultet dreng bliver fundet i Arizona ørkenen, samtidig med at en anden dreng forsvinder sporløst. Morgan mindes sin egen fortid, og forsøger at indlede et venskab med den undslupne dreng.

02:25  

Lost Boys: The Thirst
Amerikansk gyser fra 2010. Fest hele natten, sov hele dagen og forbliv ung hele livet. Livet som vampyr er en lang fest, med mindre du er offeret eller en vampyr udset af brødrene Alan og Edgar Frog. Brødrene er tilbage for at slukke deres blodtørst, denne gang med hjælp fra masser af designerdrugs.

03:55  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. Stripperen Viktor er blevet uvenner med hans to medarbejdere stripperen Angelin og eventpigen Julie. Men nu har Viktor sat pigerne i stævne. Det er tid til at få renset luften. Og Viktor har en overraskelse i baghånden. Sangerinden Sada Vidoo - som lever som en dukke - skal til fotoshoot uden sin store garderobe, som hun mistede ved ankomsten til Ibiza. Massøren Sascha får en kæmpe overraskelse, da hendes to skolekammerater Jean Michel og Peter dukker uventet op. Og så er det tid for vennerne at udforske Ibizas alternative energier.

04:45  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. I Hverdagens helte får brandfolkene nok at se til, da de pludselig kommer frem til en person, som har hjertestop. Ambulancebehandleren David bliver sendt ud til en mand, som lider af en livstruende udposning på hovedpulsåren, og Simon må både tage sig af en kvinde, der er blevet kørt ned på sin cykel og en ældre dame med kramper.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070812