dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 3. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 3. februar 2016

dk4

05:00  

Forskningsmagasinet
Hver gang der kommer en liste over, hvor korrupte verdens lande er, ligger Danmark altid i top som et af de absolut mindst korrupte. Hvorfor det forholder sig sådan, og hvordan en del af forklaringen kan findes i danmarkshistorien -" det ser Niels Ebdrup og Mette Frisk Jensen, der forsker i dansk korruptionshistorie og er leder af websiden danmarkshistorien.dk ved Aarhus Universitet, nærmere på i denne udgave af Forskningsmagasinet. I programmets anden del -Spørg videnskaben- er gæsten professor Jan Ladewig, der blandt andet besvarer spørgsmålet: -Har dyr følelser?- Programmet produceres i samarbejde med videnskab.dk

05:30  

I vikingernes land
I denne udgave af -I vikingernes land- er dk4s Frantz Howitz taget til Lindholm Høje lige nord for Limfjorden nær Nørre Sundby. Her får man et enestående indblik i begravelsesformer gennem mere end 600 år og om dagligliv i en typisk vikingelandsby. Lindholm Høje er det eneste sted i Danmark, hvor en stor begravelsesplads med stensætninger er bevaret. Det skyldes, at sandflugt har dækket hele området over flere omgange allerede fra den sene jernalder og senest i slutningen af 1000-årene. Det har været uheldsvangert for de bebyggelser, der har ligget i tilknytning til begravelsespladsen, men et kæmpe held for arkæologerne -" og de mange tusinde arkæologiinteresserede, der hvert år besøger Lindholm Høje og det tilhørende lille museum. Man regner med, at der har været mange lignende begravelsespladser med stensætninger rundt om i Danmark, men op gennem middelalderen er stenene blevet fjernet og benyttet til andre formål, og jorden inddraget som landbrugsområder. Specielt de flotte skibss

06:20  

Bog og forfatter
I anledning af folkeskolens 200-års-jubilæum i 2014 udgav Danmarks Lærerforening bogen -Lærernes kampe -" kampen for skolen-. Bogens hovedforfatter og tovholder på projektet er tidligere chefredaktør på fagbladet Folkeskolen, Thorkild Thejsen. I programmet fortæller Thejsen blandt andet om baggrunden for den berømte "blå betænkning", om enhedsskolens indførelse og om lærernes omdømme og indflydelse gennem tiden. Spørgsmålene stilles af Pernille Aisinger.

06:50  

Hvordan

07:00  

Indre og ydre skønhed

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
KOL (kronisk obstruktiv lungelidelse) er desværre en meget hyppig sygdom og ca. 430.000 danskere skønnes at have KOL. Lungernes funktion kan være mere eller mindre nedsat, men uanset hvilket niveau af KOL, man er ramt af, betyder den nedsatte lungefunktion, at også andre organers funktion nedsættes, livskvaliteten forringes og bevægeligheden besværes. For de fleste mennesker med nedsat lungefunktion handler det om at komme af med vejret, og det er netop det, Stanley Rosenberg tager fat i denne udsendelse sammen med Jens, der er diagnosticeret med KOL.

07:50  

Kostråd om

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er første udgave af to programmer om aborrefiskeri i St. Vejle å.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

Kanal 4

05:35  

Kitchen Boss
Madprogram.

06:00  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Pigerne forsøger t finde ud af, hvem Toms nye kæreste er, mens Ellie prøver at forbedre Bobbys manerer, som hans datingcoach.

06:25  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Hvem siger, at det er kedeligt at spise sundt? Buddy og hans fætter laver nogle retter, som vil gå rent ind hos kalorietællerne. Og du bør ikke gå glip af desserten!

07:50  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules bliover ikke udfordret på jobet længere, og beslutter sig for at søge videre. Andy mobber Travis og Laurie med deres 'hipster'-tendenser.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Bird-Kersee-familien får Marty til at lære sig, hvordan man kører bil. De kan styre et rumskib, så hvor svært kan det være at køre en bil? Amber beslutter sig for at bruge en kørelærer som underviser i stedet for sin far, men den beslutning kommer hun hurtigt til at fortryde.

05:55  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Familiens juletraditioner keder Bay og Daphne, som spiser nogle fortryllede fed hvidløg og nu oplever, hvordan deres liv ville have været, hvis de aldrig var blevet forbyttet. I denne alternative virkelighed er den ene af pigerne et Olympisk håb, mens den anden er en succesrig kunstner.

06:45  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. En såret Ezra skynder sig på hospitalet heads the hospital, hvor Aria bliver ved hans side grundet hans viden om A.

07:30  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. En af finaledeltagerne skal stramme sig an i dag. Hun har nemlig en tidsstraf, der betyder, at hun først må begynde senere end de andre deltagere på dagens vanskelige udfordring " at bage med ubekendte ingredienser. Først når den halvanden time starter, får deltagerne at vide, hvilke ingredienser, der skal indgå i bagværket. Hvad ville du bage, hvis du kunne vælge mellem rismel, sukat eller cola? Thomas Mygind holder øje med, at alle afleverer kager til tiden.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. De resterende fire deltagere står med det ene ben i finalen, nu er det på tide at få det andet med. Dog vil det kun lykkes for tre af dem efter dagens vanskelige udfordring. De skal bage en ekstravagant kage og har stadig kun halvanden time til at komme i mål. Aldrig før har bage-talenterne svedt så meget for at opnå de professionelle konditorers godkendelse. Thomas Mygind holder tungen lige i munden, mens han guider bagerne igennem udfordringen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Teatermøde med Ditte Hansen
En kvindelig komiker i særklasse med saftig sans for det satiriske. Hun står side om side med Lisbet Dahl i Cirkusrevyen. Hun laver politiske parodier, der spidder rammende præcist. Hun optræder som konferencier til Reumert-festen og vælter huset med sine ætsende morsomme kommentarer om dansk teater. Hun er et langt rær med stor respekt for kunsten at kunne underholde og få folk til at grine. Men hun spiller lige så gerne såkaldt seriøst teater, og det skal hun snart. Gæsten i Henrik Lydings -Teatermøde- er Ditte Hansen.

09:50  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

10:20  

Viden om Literacy Live

10:40  

Reklameinfo

10:50  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

11:20  

EU-skeptikerne

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:15  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai er bekymret over, at hun ikke har råd til at reparere sit hus, og hun bliver rasende, da Emily tilbyder at låne hende pengene, fordi Rory har fortalt hende om deres problemer. Rory forstå ikke, hvad der sker, da Lane går med i det cheerleader kor, hun altid har kritiseret.

Kanal 5

09:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Arrow beder Laurel om hjælp til at bevise, at en uskyldig mand, Peter Declan, står anklaget for mordet på sin kone. Walter får en af sine medarbejdere til at efterforske, hvorfor Moira, uden Walters viden, har foretaget et træk på 2,6 millioner dollars på firmaets konto.

10:15  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Da Oliver bliver anklaget for at være den mystiske, hætteklædte bueskytte ønsker han, at Laurel skal repræsentere ham i retten. Oliver bliver anbragt i husarrest, og han tænker nu tilbage på sin tid på øen, samt om hvordan han første gang mødte Edward Fyers og lejesoldaten Deathstroke.

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En sag om en forsvunden teenager tager en voldom drejning, da holdet opdager en hun levede et dobbeltliv.

dk4

12:00  

Intelligent træning v. Lotte Paarup
Lotte Paarup guider til de nemme og behagelige øvelser på foamroller, der giver en effektiv selv-massage samtidig med, at den styrker muskler i blandt andet mave og ben. Fysioterapeut Lotte Paarup har en lange række af dvd'er bag sig, der alle kredser om den intelligente krop. Hun har som instruktør være med til at sætte især pilates på træningsplanerne og uddanner i dag også andre instruktører. Med sin baggrund som fysioterapeut er hun en kompetent og inspirerende guide i denne serie af trænings-programmer, hvor hun viser seerne, hvordan enkle øvelser kan styrke kroppens muskler og led og gøre den stærk og smidig. Det er pilates på gulv og med elastik eller foramroller som redskaber.

13:20  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

13:45  

Aktuelt Kvarter med Qvortrup

14:10  

Reklameinfo

14:20  

Seniormagasinet
Med et kedeligt ord -" Udkantsdanmark -" er store dele af den danske befolkning slået i samme hartkorn og marginaliseret. Mange flytter fra by til land, men hvad skal der egentlig gøres for at holde på befolkningen, eller ligefrem få tilflyttere til at interesserer sig for den vidunderlige natur, roen og mangfoldigheden i yderområderne? Til det debattere det, er borgmester for Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen og formanden for Fejøforeningen og medlem af Ø-kontaktrådet, Jørgen Møller i studiet og giver deres bud på fordeling af infrastruktur, offentlige arbejdspladser og bedre fokus på levevilkår. Sidst i udsendelsen er den nye direktør for Danske Seniorer, John Lagoni, med i studiet og give sit bud på, hvordan Danske Seniorer kan hjælpe med i de berørte områder. Ældres omsorg er på dagsorden over hele landet.

14:45  

Kniv og gaffel

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Hele flokken får besked om, at Fort Marshall skal sammenlægges med en af Luftvåbnets baser. Kevin oplever et gennembrud i sin helbredstilstand. Tropperne skal genudsendes til Afghanistan. Joan træffer en vigtig beslutning omkring sin karriere. Charlie og Nicole beslutter at se på muligheden for at adoptere et barn.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Efter Pamela viser sin loyalitet over for John Ross, gør han alt for at indvie hende i J.R.'s store plan. Christopher får mistanke om Pamelas intentioner, og John Ross begynder at sætte spørgsmålstegn ved, om han burde have vist Pamela tillid. Drew betror Elena en mørk hemmelighed, der tvinger hende til at vælge mellem sin familie og sin kærlighed til Christopher. Og Bobby fortsætter sin kamp for at holde Cliff Barnes væk fra Ewing Energies.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en barejer som er forsvundet kort tid efter at hans statue af St. Theresa græder.

13:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En synsk mand påstår, at han har set et mord, vel at mærke før det fandt sted. Da manden senere kan udpege de steder, hvor det parterede lig er blevet skjult, bliver Natalie sendt på en undercover mission for at finde frem til om manden er en clairvoyant eller en psykotisk morder.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker alle, som har haft forbindelse til en stjerne fra en reality-tv-serie for at finde frem til, hvem der myrdede hende og hvorfor. Samtidig kæmper en ung mand for livet efter at have taget forgiftet narkotika, som han har købt fra en mistænkt, der også medvirker i tv-serien.

dk4

15:20  

Reklameinfo

15:30  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

16:00  

Kolonihaveliv

16:30  

Reklameinfo

16:40  

Lærer for livet
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærer for livet-, der gennem 32 korte interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i dette program er gæst hos Feray Dembin Pr

17:00  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

17:30  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

Kanal 4

15:05  

Mig og min mor
Dansk dokumentarserie. Joy og Mia er tilbage, men desværre ikke under de lykkeligste omstændigheder. Mia har fundet en knude i Joys hals og pigerne frygter at det er cancer. I dag skal de sammen ind på Rigshospitalet, for at få svar på biopsien - og det sætter tanker i gang hos både mor og datter. Der er også sket meget i Jette og Jessicas liv siden vi sidst så dem. Jette har tabt adskillige kilo efter sin fedmeoperation og Jessica er, til Jettes store begejstring, blevet forlovet! Selvom Jessica og kæresten Christian har frabedt sig at blive fejret, har Jette planlagt den helt store kærlighedsdag for de to turtelduer - og det indeholder både en tale og en særlig pikant overraskelse! Og så skal vi for første gang møde Irina, der er kendt fra adskillige reality programmer. Men allerede længe før, Irina dukkede op på de danske tv-skærme, var hun kendt. Som barn var hun nemlig professionel skøjteprinsesse med sin mor Mila som træner. En karriere som hun, til Milas store fortrydelse, dropp

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypigerne er helt vilde med Lolland - og ikke mindst bonderøvene Martin og Johannes, så alle trick gælder for at tiltrække sig lollikernes opmærksomhed. Sejler man, er det med at komme til roret - og spiller man beachvolley, kan man smide toppene! Og det gør Bypigerne gerne i kampen om at vinde de to ungkarles hjerter.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En tidligere narkoman bliver fundet død i en gyde, og beviser tyder på at han er blevet kørt ned af en bil. Efterforskningen viser at køretøjet tilhører en anden tidligere narkoman, samt at bilen også tidligere har været involveret i en narkomans død. En stor livsforsikring kan være motivet.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson forsøger at vænne sig til, at skulle være plejemor for babyen Noah. Noahs liv kommer i fare, da Amaro arbejder på en undercover mission, der har forbindelse til Noahs afdøde, biologiske mor. En ny medarbejder på holdet får en hård start på jobbet.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En legendarisk basketballspiller bliver anklaget for at have voldtaget adskillige kvinder. Spilleren har været under kontakt hos den magtfulde direktør for et firma, der fremstiller sportstøj, men hvilken rolle har forretningsmanden spillet i sagen..? Under efterforskningen må Rollins vende tilbage til sit gamle distrikt i Atlanta, hvilket bringer hende ubehagelige minder.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. -_Musikalsk rejse-_ tager til Slovenien, hvor beliggenheden mellem Alperne og havet har skabt et fascinerende landskab. Slovenien tilbyder sine besøgende hemmelighedsfulde drypstenhuler, bjerge, floder, vandfald, søer, mægtige borge, slotte og barokbyer. Med sin maleriske sø, den idylliske ø og en borg, der troner 100 m over vandet på en stejl klippe er Bled et af de mest populære turistcentre i landet. Derefter går turen videre til den imponerende bjergverden i nærheden af Villnöss i Sydtyrol. De musikalske gæster er Die Ladiner, Geraldine Olivie

18:30  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

19:00  

Schlagerbox

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Efter at George har fortalt om sine følelser, må Zoe nu beslutte om hun skal vælge George eller Wade. Hun får råd af Ruby Jeffries, som ingen i BlueBell er glade for at se. Lemon beslutter, at det er tid til at finde et job og en lejlighed.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Et besøg hos gynækologen resulterer i dårlige nyheder til Meredith og Derek. Lexie går amok, da hun bemærker at Meredith og April er kommet tættere på hinanden. En bilulykke bringer talrige kvæstede ind på hospitalet, og Jackson udnytter sine fysiske fortrin for at komme frem i operationsstuen. Cristinas manglende selvtillid påvirker nu også hendes hus-jagt sammen med Owen.

20:00  

Three to Tango
Amerikansk-australsk romantisk komedie fra 1999. Oscar Novak og Peter Steinberg er et par talentfulde og hårdtarbejdende arkitekter fra Chicago, der kæmper for at slå igennem i branchen. Oscar og Peter får tilsyneladende deres store chance, da Charles Newman, en hovedrig forretningsmand, overvejer at engagere dem til at tegne et kulturcenter til adskillige millioner dollars. Men Oscar og Peter er imidlertid ikke de eneste, som er blevet bedt om at komme med et bud på opgaven. De succesrige arkitekter Decker og Strauss, som Oscar og Peter tidligere har arbejdet for, er også blevet kontaktet af Newman, som mener at en konkurrence mellem de to hold vil skabe masser af presseomtale. Oscar vil gerne vise sit store engagement i opgaven, og han siger derfor ja, da Newman beder ham om at holde diskret øje med hans unge elskerinde, Amy. Oscar skal dog vise sig at være en temmelig elendig privatdetektiv, og inden længe er han dybt forelsket i den unge kvinde, som han skal skygge. Der er også lig

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Amy inviterer Dave hjem til sig selv til en date, mens Sheldon ikke kan få en melodi ud af hovedet. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Lenard hjælper Penny mens Steward flytter ud af Howards hus.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I Politijagt følger vi færdselspolitiet i deres jagt på hensynsløse bilister på de danske veje. Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi har fået et tip om spirituskørsel i et lille lokalsamfund og hurtigt stopper han en mistænkt. Han viser sig at have en promille på 2,08. Vlado bliver sammen med sin amerikanske kollega kaldt ud til en bil med bandemedlemmer, som er set med våben på et værtshus. I Nordsjælland stopper Peter og Lotte både biler og knallerter med alt for høj fart.

dk4

21:05  

Dansktop Prisen 2016
I -Bag om Herning- inviterer Kirstine Sideroff Larsen dk4s seere med backstage på Dansktop Prisen 2016 og giver et indblik i, hvad det kræver af planlægning og koordinering at stable så stort et event på benene -" og for at fortælle, hvad der i det hele taget sker bag scenen. Kirstine følger naturligvis finalisterne i Dansktop Talent fra de ankommer til Boxen om morgenen, til vinderen er fundet om aftenen. Det bliver også til en snak med de etablerede dansktop-kunstnere, som Dario Campeotto, Bjørn Tidmand, Richard Ragnwald, Dorthe Kollo, Keld & Hilda, om den historie, der knytter sig til sangen, de skal synge til aftenens show. Og så skal Kirstine på den røde løber og høre, hvad alle de andre dansktop-kunstnere glæder sig til ved aftenens show.

22:05  

Stjernetræf
Sanger, sangskriver og guitarist Peter Vesth fik sin professionelle debut i 1970 og har siden haft sin helt egen rolle på den danske musikscene, lige fra Dansktoppen til store og små spillesteder over det ganske land. -_Veras Vinterven- er signaturmelodien, men Vesth har haft en lang række hits som -_Bare Fire Timer-, -_Honolulu Hanna- og -_Sammen med Dig-_ - og har en stor og trofast fanskare.

22:35  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

22:50  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt.

23:00  

Anne-Vibeke rejser

23:30  

Ingen udsendelse

23:45  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er det andet program af to om aborrefiskeri i St. Vejle å.

Kanal 4

22:05  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie.

23:05  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie.

Kanal 5

21:00  

Janus og Skyggedanmark
Dansk reportageserie. Janus Bakrawi tager os i "Janus og skyggedanmark" med ind i den del af det danske samfund, hvor vi ofte vender det blinde øje til. Han opsøger danskere, som normalt ikke står frem og følger dem tæt i de situationer, der tvinger dem ud i svære valg. Janus besøger i aften Istedgade i Købehavn, hvor han forsøger at få kontakt med de gadeprostituerede for at høre, hvad det er for et liv, de lever, hvem de er, og hvorfor de er havnet netop her. Han taler med en kunde, der ofte benytter sig af kvinderne på gaden, og som fortæller Janus, hvorfor han køber sex hos netop de kvinder. Janus møder også en afrikansk kvinde, der er flygtet fra bagmænd op gennem Europa fra Italien med sine to små tvillinger i håb om at kunne starte på en frisk i Danmark. En anden afrikansk kvinde fortæller Janus, at hun blev lokket hertil i den tro, at hun skulle til Danmark og være barnepige men fandt hurtigt ud af, at det var gaden, hun skulle stå på, hvilket hun nægtede. Nu vil hun bare gerne

22:00  

Stationen
Dansk reportageserie. Stationen skildrer livet på en politistation i Danmark og er baseret på virkelige hændelser. En 79-årig kvinde findes bestialsk myrdet i sit eget soveværelse efter et hjemmerøveri. Erik og Laura efterforsker sagen og kommer på sporet af et udenlandsk brødrepar. Mads og Thomas kommer på hårdt arbejde, da en familie på skovtur pludselig opdager, at deres treårige datter er blevet væk. Den helt store eftersøgning med hundepatruljer går i gang. Julie og Amir bliver sendt ud til et slagsmål udenfor et værtshus, hvor to grupperinger er endt i slåskamp. Og politiets tilstedeværelse beroliger ikke parterne. Og så bliver en spillebule udsat for væbnet røveri, og gerningsmanden, der er iført dametøj, stikker af med næsten 100.000 kroner.

23:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Hotch og hans team af analytikere rejser til Atlanta for at efterforske en række kvindemord, og de fastslår snart at mere en mistænkt er involveret i sagen.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Ægtepar, der påtager sig at være plejefamilie for mindreårige børn, bliver myrdet i Seattle. Enheden undersøger den mulighed, at morderen kan være en person med et stærkt moderinstinkt. Garcia tror, at Kevin overvejer at fri til hende.

dk4

00:00  

Reklameinfo

00:15  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

00:45  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

01:40  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

02:40  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

03:10  

Bruxelles

03:30  

Bøgerne i bøgeskoven
Det er en sommerdag. Solsorten synger. Bøgetræernes blade vajer i vestenvinden. En skuespiller går en tur i skoven. Solen er ved at gå ned, fuglesangen holder op, skuespilleren bliver stille. Han får lyst til at sige noget om det, han ser og mærker. Ord trænger sig på. Så er det han ser dem for sig, dem der har været der før og sat ord på livet i landet med bøgeskoven. Dem hvis ord sommetider kan sige os mere end vore egne. En for en træder de frem for ham, digterne, som har sat deres præg på det sprog både skuespilleren og vi andre bruger, når vi oplever verden. Således slår litteraten Thomas Bredsdorff stemningen an for de to programmer, der i hans tilrettelæggelse og skuespilleren Preben Harris' udførelse, vises under titlen -Bøgerne i bøgeskoven-. Ordene har skuespilleren taget med sig tilbage fra skoven. I de to programmer kommer han for at give dem videre. Ord med vidt forskellig stemning: sorg, vrede, melankoli, jublende glæde. Ord af femten danske digtere fra fem århundreder.

04:15  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

04:50  

Forskningsmagasinet

Kanal 4

00:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Gynækologen har dårlige nyheder til Meredith og Derek. Lexie går amok, da hun bemærker, at Meredith og April er kommet tættere på hinanden. Jackson udnytter sine fysiske fortrin for at komme frem i operationsstuen.

01:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

02:00  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Mens Becca fortsat er på sporet af sin forsvundne søn, bliver tingene yderligere komplicerede, da hendes bedste veninde, Mary, melder sin ankomst i Europa. Michael kæmper for at finde frem til en forklaring på, hvorfor han er blevet kidnappet.

03:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Kevin er tvunget til at vende hjem, og han lader sine frustrationer gå ud over Jackie. Da Marcus dukker op ved Piedmont Place skolen, beslutter Roland at true ham, uden at fortælle Joan om det. Trevor modtager nye ordrer.

03:50  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roxy og Trevor forbereder sig på en ny fremtid. Roland og Joan skændes fortsat om, at Roland på egen hånd har truet Marcus. Kevin lader sin frustration over sin tilstand gå ud over Sophie. Charlie og Nicole er ved at miste modet, fordi Charlie er så længe om at blive gravid. Gloria vender tilbage fra New York og påtager sig nyt ansvar på baren.

04:35  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Amanda Vaughns ægteskab ender i en skandale, vender hun modstræbende tilbage til sin barndomsby Highland Park i Texas, hvor kirken og traditionerne er samlingspunktet for indbyggerne.

Kanal 5

00:00  

Criminal Minds

00:55  

Cinderella Man
Amerikansk drama fra 2005. Cinderella Man er et portræt af den legendariske bokser Jim Braddock. Braddock var engang en lovende bokser der indstillede karrieren på grund af en række nederlag i ringen. Under depressionen i USA tvinges Braddock til at udføre lavløns jobs for at støtte sin kone og deres børn. Et afbud i sidste øjeblik giver imidlertid Braddock muligheden for endnu gang at komme i bokseringen. Pludselig står han over for verdens nummer to - og til alles forbavselse - slår han ham! På trods af at være markant mindre end sine modstandere og nærmest konstante håndskader, fortsætter Braddock med at kæmpe, og han bliver ved med at vinde. På sine skuldre bærer Braddock drømmene af alle de håbløse. De føler han bokser for dem hver gang han går i ringen, og heraf kommer øgenavnet Cinderella Man. Braddock står dog over for sin største udfordring i skikkelsen af Max Baer, verdensmesteren i sværvægtsklassen der er berygtet for at have slået to mænd ihjel i ringen.

03:40  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

04:30  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. De to golddiggere Cecilie og Sascha vågner op i vild luksus hos nogle rige tyskere, som de har overnattet hos, men tyskerne lever ikke op til pigernes forventninger. Og så er gode råd dyre. Destinationschefen Lars har også nerver på, for iblandt de nye danskere, som han skal hente i lufthavnen i dag, er en VIP-gæst. Med flyet fra Danmark er også sangerinden Sada Vidoo, som lever som en dukke. I nattelivet er reality-veninderne Irina og Julie på scoretogt og møder tre amerikanske brødre, hvor særligt en af dem har stort potentiale.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053311