dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. februar 2016

dk4

05:00  

Lille hav hvad nu?

06:00  

Kierkegaards Kartel med Anna Libak
-Jeg taler ikke for, at vi skal brænde Kierkegaards skrifter på torvet, så de er tabt for tid og evighed, men for at vi skal have både en originaludgave og en folkeudgave-, siger Anna Libak blandt andet i denne udgave af -Kierkegaards kartel-. Weekendavisens litteraturredaktør henviser til den heftige debat, hun har rejst i avisen omkring behovet for en modernisering af sproget i Kierkegaards tekster, hvis sprogstil hun finder kunstlet og manieret. Men hvad mener Søren Kierkegaard Forskningscenterets leder Pia Søltoft om den sag? Følg den engagerede debat i programmet, der er optaget i biblioteket i Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-. Vært på programmerne er forskningscenterets leder Pia Søltoft, der i hvert program blandt andet s

06:25  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

07:00  

Fit Talk
Vågner du frisk før solen står op, eller er du ikke til at drive i seng om aftenen? Samfundet består i Camilla Krings optik af to slags mennesker: A eller B, og det er der mange gode grunde til at tage alvorligt. Det handler ikke kun om søvn og døgnrytmer men også om socialt jetlag, når Camilla Kring gæster Fit Talk.

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Mere end en halv million mennesker i Danmark lider af migræne i mere eller mindre grad, og er du en af dem, der lider under stærke hovedsmerter, så skal du se med i dette program, hvor kropsterapeut Stanley Rosenberg demonstrerer nogle ganske enkle øvelser, der kan lette spændingerne i de nerver og muskler, der i anspændt tilstand kan give migræne. Også centralnervesystemet spiller en væsentlig rolle i forhold til anspændthed og smerter, og hele kroppen fra kranietop til tåspidser aktiveres for at komme af med migrænen.

07:55  

Kostråd om

08:00  

Reklameinfo

08:10  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

08:40  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er det andet program af to om aborrefiskeri i St. Vejle å.

Kanal 4

05:00  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Stine og Morten skal giftes, og dagen inden det store bryllup er der er mange ting, der skal være styr på - ikke mindst fordi vejret ikke ser ud til at blive helt, som de håber... Lotte og Jonas prøver at finde en løsning på deres pladsproblemer og skal ud og se på en lejlighed, som godt nok har mere plads, men som til gengæld ligger i den hårde ende af Vesterbro. Og Pernille er efter en hård skilsmisse nu ved at være klar til at starte på en frisk.

05:30  

Kitchen Boss

05:55  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Det er tid til en lidt anderledes pizzaaften. Buddys fætre Mark og Vinny kommer for at hjælpe med at lave lækre og unikke pizzaopskrifter, som helt sikkert vil blive et hit.

07:45  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Pigerne forsøger t finde ud af, hvem Toms nye kæreste er, mens Ellie prøver at forbedre Bobbys manerer, som hans datingcoach.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Weaver og Bird-Kersee, tager ud i den store natur for at campere i en weekend. Debbie og Jackie gør alt for at weekenden bliver en succes for den intetanende Marty.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Dagen for Bay og Daphnes afgang fra skolen er oprundet, og overraskende nyt om Carlton bliver afsløret. Daphne frygter, at fejltagelser fra hendes fortid vil påvirke hendes fremtid, og Bays planer for tilværelsen efter high school tiltaler ikke hendes forældre.

06:45  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Familiens juletraditioner keder Bay og Daphne, som spiser nogle fortryllede fed hvidløg og nu oplever, hvordan deres liv ville have været, hvis de aldrig var blevet forbyttet. I denne alternative virkelighed er den ene af pigerne et Olympisk håb, mens den anden er en succesrig kunstner.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag begynder finaleugen, hvor "Kagekampens" fire ugevindere og dommernes wildcard kæmper om den endelige sejr. Bagetalenterne kastes ud i en stor udfordring, når de skal genskabe dommer og konditor Marianne Valentins jordbærlagkage - ud fra hendes egen opskrift. Men kan finalisterne bage lige så godt som dommeren? Det vil vært Thomas Mygind afsløre i "Kagekampen".

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. En af finaledeltagerne skal stramme sig an i dag. Hun har nemlig en tidsstraf, der betyder, at hun først må begynde senere end de andre deltagere på dagens vanskelige udfordring " at bage med ubekendte ingredienser. Først når den halvanden time starter, får deltagerne at vide, hvilke ingredienser, der skal indgå i bagværket. Hvad ville du bage, hvis du kunne vælge mellem rismel, sukat eller cola? Thomas Mygind holder øje med, at alle afleverer kager til tiden.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo

09:20  

Læsemagasinet
Alle ved det er vigtigt at kunne læse -" men nu siger forskere, at det også er vigtigt at kunne skrive, fordi det lærer os at læse og at lære. Læsemagasinet får besøg af skriveforsker Lene Storgaard Brok og tager ud på Hastrupskolen i Køge for at se hvordan lærer Manja Vestergaard Nielsen underviser sine elever i 4. klasse i at skrive.

09:50  

Pionermagasinet
Anette Lind er uddannelseschef på handelsgymnasiet i Viby, der er en del af Aarhus Købmandsskole, men tidligere var hun lærer på handelsgymnasiet og en af de absolutte pionerer inden for arbejdet med både udviklingen af faget innovation og inddragelsen af kreative og innovative arbejdsformer i undervisningen. Som ministeriets fagkonsulent for det nye fag innovation var Anette Lind i høj grad med til fastlægge indholdet i faget, men også som lærer og uddannelseschef har hun været med til at gøre innovation og kreativitet til et af fokusområderne på handelsgymnasiet i Viby J. I programmet fortæller Anette Lind om, hvordan hun kom i gang med det innovative arbejde, hvordan det har udviklet sig, og hvilke udviklingsperspektiver hun ser for innovation og kreativitet som fag og undervisningsprincip. I programmet kommer også de studerende Marie Frejl og Julie Bak Rasmussen og lærerne Gustave Ntandikiye og Jan Bandsberg Nielsen til orde. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriets for

10:05  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

10:45  

Reklameinfo

10:55  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

11:15  

Øhrgaard med tyskere

11:55  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Alle vennerne samles efter en traumatisk begivenhed, som styrker båndet mellem dem. Adrianna er fanget under den sammenstyrtede scene, og Navid beslutter at komme hende til undsætning på egen hånd. Silver får dårlige nyheder fra sin læge og overvejer at begå selvmord.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai holder et selskab for alle indbyggerne i Stars Hollow, og på Rorys opfordring har hun også inviteret Emily og Richard med. Under middagen bliver Emily både chokeret og skuffet over at høre, at Richard har besluttet sig for at gå på pension uden først at rådføre sig med hende. Senere forsøger Jess at lægge an på Rory.

Kanal 5

09:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Snigmorderen Deadshot dræber et af Olivers mål, en forretningsmand som var involveret i et stort energi-projekt. Da Deadshot derefter udpeger Olivers stedfar Walter Steele som sit næste mål, ser Oliver ikke anden udvej end at bede kriminalassistent Lance om at beskytte sin familie, mens Oliver selv konfronterer Deadshot. Laurel og Tommy bliver fanget i en pinlig situation.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Arrow beder Laurel om hjælp til at bevise, at en uskyldig mand, Peter Declan, står anklaget for mordet på sin kone. Walter får en af sine medarbejdere til at efterforske, hvorfor Moira, uden Walters viden, har foretaget et træk på 2,6 millioner dollars på firmaets konto.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En tv-vejrvært ankommer blødend til sin arbejdsplads og holdet prøver nu at finde ud af hvad der er sket.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

13:00  

Reklameinfo

13:10  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

13:45  

En tysk whiskyhistorie

14:05  

Reklameinfo

14:15  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roxy og Trevor forbereder sig på en ny fremtid. Roland og Joan skændes fortsat om, at Roland på egen hånd har truet Marcus. Kevin lader sin frustration over sin tilstand gå ud over Sophie. Charlie og Nicole er ved at miste modet, fordi Charlie er så længe om at blive gravid. Gloria vender tilbage fra New York og påtager sig nyt ansvar på baren.

13:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Christopher og John Ross (bill.) forsøger at få Pamela over på deres side ved at vende hende imod hendes far. Bobby er kommet meget tæt på endeligt at kunne afsløre Rylands forbrydelser. Emma og Drews forhold bliver mere skrøbeligt, og Christopher kommer tættere på at finde sin mor.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En sag om en forsvunden teenager tager en voldom drejning, da holdet opdager en hun levede et dobbeltliv.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Memmo Fierro, som dræbte Horatios kone for fem år siden, flygter fra fængslet og begår en række mord, mens han forsøger at finde frem til sin datter, som er blevet anbragt hos en plejefamilie. Efterforskningen viser, at drabene måske har forbindelse til pigens skæbne.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En synsk mand påstår, at han har set et mord, vel at mærke før det fandt sted. Da manden senere kan udpege de steder, hvor det parterede lig er blevet skjult, bliver Natalie sendt på en undercover mission for at finde frem til om manden er en clairvoyant eller en psykotisk morder.

dk4

15:15  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Tirsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo

17:10  

Aktuelt Kvarter med Qvortrup

17:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Engelsk modeserie.

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se bypigerne søge efter de mest attraktive bonderøve på Lolland, som er sidste stop på pigernes tur. Sidste chance for at finde lige den bonderøv, de har ledt efter. Og stor dramatik, da ALLE pigerne allerede første dag småforelsker sig i mekanikeren Martin og piloten Johannes.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypiger søger bonderøve er på Lolland, hvor piloten Johannes og mekanikeren Martin har taget dem med storm. Interessen for de to lollikere bliver ikke mindre, da det viser sig, at piloten har et trelænget bindingsværkshus, og Martin både har udseendet og sin personlighed med sig. Kampen om alenetids-kortet bliver så følelsesladet som nogensinde.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mediemogulen Robert Dunbrooks søn bliver bortført, netop som han skal føres fra fængslet til retssalen, hvor han skal vidne mod sin far. Dunbrook er den hovedmistænkte i sagen, men hævder at han ikke står bag kidnapningen. Under bortførelsen bliver et CSI-medlem dræbt.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson forsøger at vænne sig til, at skulle være plejemor for babyen Noah. Noahs liv kommer i fare, da Amaro arbejder på en undercover mission, der har forbindelse til Noahs afdøde, biologiske mor. En ny medarbejder på holdet får en hård start på jobbet.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Fra dagvogn til rejseselskab
Brødrene Søren og Jacob Riis er indehavere af Riis Rejser og 4. generation i familieforetagenet. I programmet -Fra Dagvogn til Rejseselskab- tager de os med tilbage til 1898, hvor grundstenen til forretningen blev lagt af deres oldefar, da han etablerede en dagvogn fra Bovbjerg til købstaden Lemvig i Vestjylland. I 30'erne overtog brødrenes bedstefar og bedstemor vognmandsforretningen og begyndte at arrangere udflugter rundt omkring i landet. Bedstefaderen Jacob Riis blev kernen omkring udflugterne, da han var en dygtig formidler og kunne samle et selskab omkring sig og lave et godt fællesskab. Brødrenes forældre overtog forretningen i 70'erne og begyndte at arrangere rejser til udlandet og sætte struktur på firmaets rejseaktiviteter. I 2001 tog brødrene selv førerpinden i firmaet og har siden udvidet forretningen til at være et landsdækkende rejseselskab. Programmet giver også et unikt indblik i en moderne busrejse, da brødrene selv sætter sig i bussen for at køre en busfuld gæster

19:25  

Kniv og gaffel
-Kniv og Gaffel- besøger det stemningsfyldte Restaurant Sporvejen, hvor man både finder den klassiske burger og de lidt anderledes versioner som fx Guacamole- eller karryburger. Maden kan nyes ved små borde i bedste sprogvognstil

19:35  

Aftensmad med jordforbindelse
I -Aftensmad med jordforbindelse-, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på røget makrel med salat, kartofler og grønt, når Sanne Holden Venlov tryller et grønt og velsmagende måltid frem, med bl.a. spiselige cosmea- og løgblomster, velbekomme!

20:00  

Dansktop Prisen 2016

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George og Lemon gør sig klar til deres bryllupsdag, mens en storm nærmer sig. Zoe søger ly i en lade og ser sig selv strandet dér med Wade. Dette er sidste episode i første sæson.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek modtager et uventet og meget uvelkomment besøg fra sin søster Amelia. Gnidninger mellem de to søskende, både nye og gamle, kommer nu op til overfladen. Chefkirurgen forsøger at komme Alex til hjælp, da han bemærker, at denne nægter at bruge elevatorerne efter den næsten fatale nedskydning, som han var offer for. Meredith og Derek fortsætter deres bestræbelser for at få Cristina bragt på fode igen efter hendes post traumatiske stress-anfald.

20:00  

Heartbreakers
Amerikansk krimikomedie fra 2001. Max og hendes datter Page har fundet en alternativ og indbringende måde at indkassere kontanter på. Først finder Max en rigmand, hun kan flirte og charmere indtil han frier til hende og de gifter sig. Dernæst indsmigrer Page sig, og når hun har fået ægtemanden på krogen, kommer mor igen på banen og kræver en skilsmisse der selvfølgelig udløser et præsentabelt hustrubidrag til Max. En af de sagesløse og gifteglade rigmænd, en afdanket men velhavende tobaksbaron, spilles med overlegen styrke af Gene Hackman.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard, Penny og Bernadette udspionerer Amy, som er på en rigtig date. Sheldon tvinger Howard og Raj til at finde ham en ny kæreste, da det var dem, der fandt Amy.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Penny tilbereder deres første Thanksgivingmiddag sammen som ægtefæller, mens Sheldon og Amy tager i akvarie sammen. Resten af banden serverer mad til de hjemløse.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Amy inviterer Dave hjem til sig selv til en date, mens Sheldon ikke kan få en melodi ud af hovedet. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag.

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Morgan, Sara og Finlay forsøger at 'slappe af' til en konference, men deres ' afstikker' bliver hurtigt afbrudt af et skyderi på parkeringspladsen udenfor.

dk4

21:15  

Dansktop Prisen 2016

22:30  

Portræt af Klaus Strand-Holm
Et af hovednavnene ved Dansktop prisen 2016 er Klaus and Servants. Forsanger og skaber af bandet er Klaus Strand-Holm. I dette lille portræt får vi et indblik i en af Danmarks mest succesfulde dansktop-grupper, og får et svar på, hvorfor Klaus Strand-Holm glæder sig ekstra meget til at stå på scenen til Dansktop prisen 2016.

22:50  

Bog og forfatter
-Denne dag, et liv - En Astrid Lindgren-biografi- er vel nok den bedst anmeldte danske biografiudgivelse i det forgangne år, men den er langtfra den eneste, som forfatteren Jens Andersen har skrevet. Det at skrive biografier, først og fremmest over afdøde personligheder såsom Thit Jensen, Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kierkegaard, H. C. Andersen og nu Astrid Lindgren, er blevet Jens Andersens skæbne. Udover at skrive udførlige biografier er Jens Andersen ligeledes en eminent foredragsholder, og det kommer dk4s seere til at nyde godt af i -Bog og forfatter-, der denne gang har Frantz Howitz som vært og interviewer. -Når du pludselig begynder at vide mere og mere og kommer dybere og dybere ned i de lag, der er i det menneske, som du så siden skal fortælle historien om, så sker der en art forførelse i processen. Man bliver forført. Man bliver trukket nogle steder hen, hvor man ikke selv er herre over stoffet. Det er ens hovedperson, der trækker i én dybt nede fra graven-,

23:30  

Stjernetræf
Marie Carmen Koppel har i over 20 år været en stærk soul- og gospelsangerinde. Marie har rødder i den musikalske familie Koppel, der bl.a. tæller broderen, saxofonist Benjamin Koppel og faderen, komponist Anders Koppel. Maries store musikalitet og talent kan dog sagtens stå alene, og hun er nu på vej med et nyt album. Mød hende i Stjernetræf til en snak om glæden ved at dygtiggøre sig -" og hør om hendes vej tilbage til livet og musikken, efter en alvorlig sygdom.

Kanal 4

22:35  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie.

23:35  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

Hall pass
Amerikansk komedie fra 2011. Vennerne Rick og Fred er begge gift, og deres bedre halvdele er efterhånden ved at være godt og grundigt trætte af, at Rick og Fred konstant kigger efter andre kvinder. Kvinderne beslutter derfor at tage et dramatisk skridt og giver Rick og Fred én uge uden regler, hvor de kan gøre præcis, som de har lyst til. Alt er tilladt. Umiddelbart øjner de to mænd muligheden for at snuse til alt det forbudte, men de finder hurtigt ud af, at deres fantasier om singlelivet er væsentligt ude af sync med virkeligheden.

23:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker en række brutale og morderiske hjemmerøverier, som synes at have forbindelse til bandemiljøet. Efterforskningen afslører imidlertid, at et langt mere dystert motiv muligvis stikker under forbrydelserne.

dk4

00:00  

Gensyn med Bibliopaten

00:30  

Mik Schacks Public Service

01:30  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

02:30  

Anne-Vibeke rejser

03:00  

Er du til bøger?
Mange kender skuespilleren Pernille Højmark som skuespiller, fx i tv-serier som -Taxa- og -Krøniken-, fra gode roller på teatret eller som farverig sangerinde i partybandet -Sweethearts-. Man kunne forledes til at tro, at hendes liv var en dans på roser, men sådan har det slet ikke formet sig. Det fremgår tydeligt af Pernille Højmarks nyligt udgivne erindringer -Først nu forstår jeg intet-. Erindringerne er bygget op omkring et rejsespor og et familiespor. Hør mere om, hvad disse spor indeholder, når Pernille Højmark er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

03:30  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Anders Vistisen, Dansk Folkeparti besøger Folketinget for at drøfte demokrati og folkestyre i Danmark og Europa med Ole Stephensen. Danmarks placering i Europa? Ude eller inde eller både og? Hvad vil Dansk Folkeparti med Danmark? Se og hør svarene. Medvirkende: Anders Vistisen, Dansk Folkeparti Vært: Ole Stephensen

04:00  

Naturligvis
I det 5. program i serien -Naturligvis-, om naturlig sundhed, ser vi nærmere på kinesiologi, en spændende og mangfoldig behandlingsmetode, som på meget kort tid fik afhjulpet en stærk sviende og prikkende smerte hos Anders Holm. Og til at sætte os ind kinesiologiens verden og behandlingsmetoder får vi besøg af Kisser Bjerregaard, kinesiolog med 27 års klinikerfaring og underviser på kinesiologi akademiet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfo

04:30  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

Kanal 4

00:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Derek modtager et uventet og meget uvelkomment besøg fra sin søster Amelia. Gnidninger mellem de to søskende, både nye og gamle, kommer nu op til overfladen. Chefkirurgen forsøger at komme Alex til hjælp, da han bemærker, at denne nægter at bruge elevatorerne efter den næsten fatale nedskydning, som han var offer for.

01:30  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. George og Lemon gør sig klar til deres bryllupsdag, mens en storm nærmer sig. Zoe søger ly i en lade og ser sig selv strandet dér med Wade. Dette er sidste episode i første sæson.

02:30  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Beccas eftersøgning af sin søn Michael fortsætter, og hun indgår en aftale med lederen af den franske efterretningstjeneste. Man handlen medfører et ikke ubetydeligt moralsk dilemma for Becca, da hun er tvunget til at udlevere belastende bevismateriale, som hun har gemt på en harddisk.

03:20  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Kevin bliver tvunget til at vende hjem efter den skade, der har gjort ham lam. Hans frustrationer går ud over Jackie. Imens forsøger Roland at hjælpe Davids far Marcus, som har narkoproblemer. Denise (bill.) og dr. Campbell flyver ud for at hjælpe en såret soldat, men helikopteren styrter ned.

04:55  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Mie er blevet gravid igen, og er hårdt ramt af kvalme, så nu er endnu mere af den daglige husholdning overladt til Rasmus. Anne og Tine (bill. ) har købt en ny lejlighed på Vesterbrogade og er i gang med en større istandsættelse. I dag skal de vælge fliser til badeværelset.

Kanal 5

00:05  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Hotch og hans team af analytikere rejser til Atlanta for at efterforske en række kvindemord, og de fastslår snart at mere en mistænkt er involveret i sagen.

01:10  

Salvation Boulevard
Amerikansk actionkomedie fra 2011. Pastor Dan Day har betaget en hel by med sin charme og løftet om et større byggeprojekt. Blandt hans tilbedere Carl, som har genfundet sig selv og nu efterlever pastorens prædiken. Han befinder sig dog snart i et spirituelt dilemma, da han opdager pastorens mørke side, for han tvivler på, at byens befolkning vil vide sandheden om deres elskede prædikant.

03:00  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

03:50  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. De transseksuelle golddiggere Cecilie og Sascha er endnu en gang på jagt efter rige mænd og luksus. Og denne gang er udsigten god hos nogle velhavende tyskere med en luksusvilla. Hvis pigerne da kan få kontakt til tyskerne? De glade fynboer Jean Michel og Peter lider for skønheden forud for et stort modeshow. Og mens realityveninderne Irina og Julie drikker rosevin med nogle unge danske drenge, må stripperen Angelin tænke kreativt, hvis hun skal gennemføre sit stripshow på natklubben Taboo.

04:40  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Ambulancebehandleren Simon må både tage sig af en meget aggressiv ung mand, og en patient som klager over brystsmerter, men i virkeligheden har mere ond i sjælen. Brandholdet må slukke en brand i en håndværkerlastbil, som måske indeholder brandbare væsker. Ambulancebehandleren David bliver kaldt ud til en bevidstløs butikstyv.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010334