dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 1. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 1. februar 2016

dk4

05:00  

Det handler om følelser
Kan man sige, at man elsker et andet menneske og samtidig slå den person en gang imellem? Ens partner? Eller sit eget barn eller stedbarn? 28.000 kvinder over 16 år bliver årligt udsat for partnervold, og 8. 000 mænd bliver årligt udsat for vold af et medlem i sin husstand, og 33.000 børn vokser op i et hjem med vold. Hvorfor er der nogle, der slår, og hvorfor er der nogle, der bliver slået, og hvad gør volden ved et menneske? Det ser Michele Lauritsen sammen med gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.dialogmodvold.dk og www.lisegaarden.dk.

05:30  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

06:20  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Ulla Tørnæs - Venstre, drøfter temaet TTIP - den transatlantiske frihandelsaftale - med Jeanette Pålsson, CFO Ilse Jakobsen og Michael Hillmose, international chef, Dansk Mode og Textil. TTIP forhandles netop nu mellem EU og USA og Venstre er stærke tilhængere af en stærk aftale, hvor dansk mode og tekstilvirksomheder får bedre eksportmuligheder til USA. Medvirkende: Ulla Tørnæs - MEP Venstre, Jeanette Pålsson - CFO Ilse Jakobsen, Michael Hillmose - international chef, Dansk Mode og Textil. Vært: Ole Stephensen.

06:40  

Viden om literacy

07:00  

Indre og ydre skønhed

07:30  

Slip spændingerne med Stanley
Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det er disse selv-behandlinger, Stanley Rosenberg eksklusivt viser i fire nye programmer på dk4, hvor han tager fat på migræne, ansigtsløft, lungefunktionen og dobbelthager. I dette program fortæller Stanley Rosenberg lidt om sin tilgang til behandling og selvbehandling.

07:50  

Hamam i Holbæk
Midt i den danske natur ved Holbæk Fjord finder man et meget eksotisk islæt, nemlig tyrkisk bad - Hamam. Stedet er en del af foreningen Sidesporet, der bestyrer en lang række non-profit foreninger såsom Holbæk vandrehjem og Holbæk Søbad. Under et besøg på Hamam oplever man både et tyrkisk bad, der skiller sig ud fra en almindelig massage ved at huden bliver skrubbet godt igennem og renset for døde hudceller, og kan samtidig nyde nogle af de andre faciliteter såsom dampbad, sauna og svalerum, hvor man kan se ud over Holbæk Fjord.

08:00  

Reklameinfo

08:10  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Bagger udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser, der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Udover hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være

08:40  

Europamagasinet

Kanal 4

05:35  

Kitchen Boss

06:00  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Jules mister besindelsen, da Travis forsøger at snige sig uden om en 'spilleaften'.

06:25  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy viser, hvor alsidige de sunde, proteinfyldte bønner er, med bruschetta med hvide bønner, pasta- og kikærtesuppe og pasta med cannellinibønner og pølse.

07:50  

TV-Shop

08:50  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry og Reggie er helt besat af ønsket om, at skulle vinde en Oscar for 'Bedste Dokumentar', og laver derfor en video om skolens finalekonkurrence i stavning med Max og Dick Butkus som medvirkende.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay kommer i tvivl om, hvorvidt hun egentlig har lyst til at gå med til skoleballet da det viser sig, at der er krav til påklædningen. Kathryn, John og Regina er forbløffede over at høre omfanget af Daphnes dårlige opførsel. Tank hjælper Toby med hans nye blomstrende forretning.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Dagen for Bay og Daphnes afgang fra skolen er oprundet, og overraskende nyt om Carlton bliver afsløret. Daphne frygter, at fejltagelser fra hendes fortid vil påvirke hendes fremtid, og Bays planer for tilværelsen efter high school tiltaler ikke hendes forældre.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. For lidt over et år siden flyttede Simon og Trine sammen med deres to børn ind huset i Hillerød. De gik straks i gang med at renovere, men er nu gået helt i stå. Der er alt for mange små projekter, der skal ordnes. Trine tror ikke, hun kan finde ud af at renovere, mens Simon har mistet lysten til at få afsluttet alle sine projekter. Og dét får den vrede tømrer op i det røde felt.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag begynder finaleugen, hvor "Kagekampens" fire ugevindere og dommernes wildcard kæmper om den endelige sejr. Bagetalenterne kastes ud i en stor udfordring, når de skal genskabe dommer og konditor Marianne Valentins jordbærlagkage - ud fra hendes egen opskrift. Men kan finalisterne bage lige så godt som dommeren? Det vil vært Thomas Mygind afsløre i "Kagekampen".

 
dk4

09:10  

Hverdagens opfindelser

09:20  

Reklameinfo

09:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

10:00  

Kultursalon
Ernst Trillingsgaard er manden, der har fået de største stjerner og musicals til Danmark. Først i Holstebrohallen og siden i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Han er blevet rollemodel for kulturhuse i hele landet -" og for deres direktører. For han er en alsidig mand. Han insisterer på at præsentere ballet for nordjyderne, men han har også skabt en fiskermuseum på Jegindø. Han er altid mand for en god historie. Og han var den eneste, der kunne få Dirch Passer til at spille revy uden for København. Ernst Trillingsgaard er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

10:25  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

10:45  

Reklameinfo

10:55  

Leuchtturm

11:20  

Frank-Christian Hansel

11:50  

Reklameinfo

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:10  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Da Rory og hendes klassekammerat Tristan skal spille Romeo og Julie i et skuespil på skolen, bliver Dean så jaloux, at han insisterer på at overvære samtlige prøver. Det tvinger Rory til at bede Tristan om ikke at fortælle Dean, om dengang de kyssede hinanden i virkeligheden. Samtidig bliver Lorelai nødt til at høre på Lukes drilleri, da hun har været ude med en meget yngre fyr.

Kanal 5

09:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Den korrupte forretningsmand Martin Somers hyrer den kinesiske lejemorder China White til at dræbe Laurel, som er kommet for tæt på sandheden. Mens han kæmper for at beskytte Laurel, bliver Oliver tilbudt at overtage ledelsen i familiefirmaet.

10:20  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Snigmorderen Deadshot dræber et af Olivers mål, en forretningsmand som var involveret i et stort energi-projekt. Da Deadshot derefter udpeger Olivers stedfar Walter Steele som sit næste mål, ser Oliver ikke anden udvej end at bede kriminalassistent Lance om at beskytte sin familie, mens Oliver selv konfronterer Deadshot. Laurel og Tommy bliver fanget i en pinlig situation.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En læge forsvinder kort efter at have behandlet en patient og holdet mistænker, at en af lægens hemmeligheder fra fortiden på ny er dukket op.

dk4

12:00  

Intelligent træning v. Lotte Paarup
Bækkenbunden er den del af din krop, der lukker rygraden af, og den er derfor helt essentiel i alle former for træning. Lotte Paarup guider dig igennem alle dele af den forunderlige bækkenbund og viser på en pædagogisk måde, hvordan bækkenbunden fungerer. Fysioterapeut Lotte Paarup har en lange række af dvd'er bag sig, der alle kredser om den intelligente krop. Hun har som instruktør være med til at sætte især pilates på træningsplanerne og uddanner i dag også andre instruktører. Med sin baggrund som fysioterapeut er hun en kompetent og inspirerende guide i denne serie af trænings-programmer, hvor hun viser seerne, hvordan enkle øvelser kan styrke kroppens muskler og led og gøre den stærk og smidig. Det er pilates på gulv og med elastik eller foramroller som redskaber.

13:40  

Reklameinfo

13:50  

Hverdagens opfindelser

13:55  

Teatermøde med Henrik Koefoed
De heroiske roller ligger ikke lige for ham med den store næse og de vagtsomme øjne, der let fyldes til randen med alle slags følelser. Sådan skrev en filmanmelder engang. Heldigvis passede hans udseende så til alle mulige andre roller, især på teatret, hvor han har boltret sig som Jean de France, Nikolaj i -Nøddebo Præstegaard-, Truffaldino i -En tjener for to herrer- -" for slet ikke at tale om -Ørkenens Sønner-. Han er ekstremt musikalsk, han kan spille både klaver og trækbasun -" og snart skal han give den fuld gas som Vielgeschrei i Holbergs -Den Stundesløse-. Henrik Koefoed er gæst hos Henrik Lyding i -Teatermøde-.

14:25  

Reklameinfo

14:35  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

Kanal 4

12:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Kevin bliver tvunget til at vende hjem efter den skade, der har gjort ham lam. Hans frustrationer går ud over Jackie. Imens forsøger Roland at hjælpe Davids far Marcus, som har narkoproblemer. Denise (bill.) og dr. Campbell flyver ud for at hjælpe en såret soldat, men helikopteren styrter ned.

13:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

14:05  

Dallas
Amerikansk dramaserie. En sammensværgelse opstår som et forsøg på at give Christopher skylden for de seneste begivenheder. John Ross og Pamela knytter bånd, da han hjælper hende med et personligt problem. Christopher og Elenas forhold tager også en ny drejning. Ryland går imod Drew for at beskytte Emma. (Episodetitel: Let Me In)

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En tv-vejrvært ankommer blødend til sin arbejdsplads og holdet prøver nu at finde ud af hvad der er sket.

13:10  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En blind mand er eneste vidne til bortførelsen af en ung pige fra et offentligt toilet på stranden, og efterforskningen bringer Horatio på sporet af en velkendt fjende.

14:05  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Memmo Fierro, som dræbte Horatios kone for fem år siden, flygter fra fængslet og begår en række mord, mens han forsøger at finde frem til sin datter, som er blevet anbragt hos en plejefamilie. Efterforskningen viser, at drabene måske har forbindelse til pigens skæbne.

dk4

15:50  

Reklameinfo

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Gametest
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Binding of Isaac: Aftertbirth - Yakuza 5 - That Dragon, Cancer - Need for Speed - Darkest Dungeon - Punch Club

17:30  

Reklameinfo

17:40  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

Kanal 4

15:05  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Engelsk modeserie.

16:05  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. I Monaco er Frank Damgaard virkelig kommet på arbejde, da han har svært ved at overbevise en kommende kræsen kunde om, hvor hun skal giftes. Han finder også tid til at besøge sin gode veninde designeren Isabell Kristensen, der var brudepige til Prins Alberts bryllup sidste år i Monaco. Bryllupsplanlægger Iben Dwight får problemer, da jetsetparret, reality-stjernen Shawna og hendes kæreste Breet fra San Diego skal giftes på Hawaii. Iben er presset med tidsplanen, da Shawna ikke kan blive færdig til tiden og gommen venter nervøst på sin brud. Christel Winther er taget til Mallorca, for at undersøge om hun i fremtiden skal tilbyde øen til sine bryllupskunder. Men der bliver også tid til kærlighed med kæresten Morten.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se Bypiger søger bonderøve på Lolland, som er sidste stop på pigernes tur. Sidste chance for at finde lige den bonderøv, de har ledt efter. Og stor dramatik, da ALLE pigerne allerede første dag småforelsker sig i mekanikeren Martin og piloten Johannes. (Episodetitel: Bypiger søger bonderøve - ii - 17)

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mac Taylor og hans hold efterforsker et dobbeltmord i et olieselskab. I Central Park finder Mac en halshugget forretningsmand. Dr. Hawkes og kriminalassistent Flack danner team under efterforksningen af sagen om en ti-årig dreng, der holdt lidt for meget af, at tilbringe sin tid foran computeren.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En tv-producer bliver anklaget fir at have musbrugt sin datter, men politiet mistænker at sagen drejer sig om noget helt andet.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor schlagermusikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlagermusik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. I -Musikalsk rejse-_ skal vi denne gang besøge Sterzing, Italiens nordligste by og dens feriedale i Sydtyrol. Derfra går det videre til Antholzertal, der er et mekka for biathlon- og langrendssport -¦ Musikalsk er det sydtyroleren Oswald Sattler, Die Bergdiamanten, Eva Lind, Die Grubertaler, Arno Adler og die Ladiner, man kan møde.

18:30  

Kolonihaveliv

19:00  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

20:00  

Anne-Vibeke rejser

20:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har skyldfølelse efter at en af hendes venner bliver syg. Wade bliver opmuntret til at gøre mere ud af sin idé til en bar i Bluebell, mens Lemon planlægger en romantisk aften for George, i håbet om at få deres forhold tilbage på rette spor.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Efter i ugevis at have forsøgt på, at skjule det faktum at hun var gravid og aborterede, betror Meredith sig til Derek, og hun bliver endelig erklæret klar til at vende tilbage til sit job som kirurg. Og hendes indsats er efterspurgt som følge af den massakre som hospitalet dannede rammen om. Christina bliver ramt af post traumatisk stress syndrom midt under en operation. Bailey nægter at lade Alex operere, indtil han får fjernet kuglen i hans brystkasse.

20:00  

Coyote Ugly
Amerikansk romantisk komedie fra 2000. 21-årige Violet Sanford tager til New York for at forfølge sin drøm om at blive sangskriver. Men konkurrencen er hård, og Violet tager et job som barpige på "Coyote Ugly", det hotteste sted i byen. Barens smukke kvinder skejer ud og pirrer kunderne med deres frække dans. Det er sjovt, det er spændende og det er lettjente penge. Men er det virkelig det liv, Violet var på udkig efter, da hun flyttede til New York?

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard, Penny og Bernadette udspionerer Amy, som er på en rigtig date. Sheldon tvinger Howard og Raj til at finde ham en ny kæreste, da det var dem, der fandt Amy.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Penny tilbereder deres første Thanksgivingmiddag sammen som ægtefæller, mens Sheldon og Amy tager i akvarie sammen. Resten af banden serverer mad til de hjemløse.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Jemma fortæller Fitz hvad der skete med hende på den fremmede planet, og hvem der hjalp hende med at overleve.

dk4

21:00  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" tager vi, her i anden runde, seerne med ind bag dansk erhvervsliv, og advokat Troels Wenzel Østergaard giver, sammen med sine gæster, en unik indsigt i og svar på hemmelighederne bag. Første program handler om IT Factory-sagen, og -Selskabsadvokaten- har besøg af entertaineren Finn Nørbygaard og professor Kim Klarskov Jeppesen, CBS. Finn Nørbygaard, der ejede cirka 17 % af IT Factory, giver i et meget åbenhjertigt interview et hidtil uset indblik i, hvordan han, ved et tilfælde, blev medejer af IT Factory, hans selvrefleksion over hvad han selv kunne have gjort anderledes, den svære tid, der kom, når man er blevet snydt og har tabt noget, alle troede var 437 mio. værd, samt hvad han har lært af sagen. Sammen med professor Kim Klarskov Jeppesen får seerne et unikt indblik i hvad IT Factory egentlig var, hvori svindlen bestod, hvad en leasingkarrusel egentlig er, og hvad -samfundet- har lært af sagen.

21:30  

MC TV Special

22:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er første udgave af to programmer om aborrefiskeri i St. Vejle å.

22:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

23:00  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

23:35  

På ski igen, igen, igen
Thomas Uhrskov hævder at LSD ikke har noget som helst med programmet at gøre, men syret er det, når han -" i sporet på Davinci Mysteriet og The Matrix -" drager til Schweiz for at få løst et at livets helt store mysterier. Du finder også ud af, hvor du kan blive kørt ned på den mest økologiske måde, og så kommer du med på besøg i et ski-kloster. Men naturligvis er der også masser af skifif og gode råd om teknik, udstyr, og hvordan man bedst kommer i form.

Kanal 4

22:05  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie.

23:05  

One Born Every Minute
Engelsk dokumentarserie. Filmet 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Tusindvis af babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og vordende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang.

Kanal 5

21:00  

National Treasure: Book of Secrets
Amerikansk actionfilm fra 2007. Den handlekraftige arkæolog Ben Franklin Gates opdager, at hans familie måske har været hjernerne bag Abraham Lincolns død. Med en gammel, hemmelig bog i hænderne og overbevist om sine forfædres uskyld, forfølger Ben en række spor og koder sammen med sin modvillige ekskæreste Abigail og nørden Riley. Skattejægerne kommer på en utrolig rejse fra USA til Paris, London og tilbage til USA, hvor de undervejs både bryder ind i Buckingham Palace og kidnapper den amerikanske præsident. Gates er nemlig fast besluttet på at rense sin forfaders navn og er samtidig på sporet af verdens største skatte, den gyldne by Cibola, så alle kneb gælder.

23:35  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Hotchs team bliver kaldt til det sydlige Californiens kyst, hvor man langs strandene har fundet tre lig i livreddertårne, som er lukket ned for sæsonen. De tre mandlige ofre er alle blevet dræbt med et enkelt skud i hovedet, og efter at døden er indtruffet er de blevet kastreret.

dk4

00:10  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

00:40  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

01:00  

Koncert med André Rieu

02:35  

Leuchtturm

03:05  

Arkæologien rundt
Hvad offermosen gemte -Arkæologien Rundt- besøger Svennum i hjertet af Vendsyssel, hvor der har været ofringer af menneske, - og hestekranier. Da en landmand ved Svennum i efteråret 2013 var i gang med at dræne en mose på sin grund, stødte han på noget helt usædvanligt, nemlig to menneskekranier. Som loven foreskriver det, gik han straks via den lokale landbrugskonsulent til Vendsyssel Historiske Museum med oplysningen. Det satte gang i en udgravning af det område af den store mose, hvor fundet var gjort. Yderligere fire menneskekranier dukkede op samt tre hestekranier, knogler efter ko, får og hund, knust luksuskeramik med stempler samt en masse forarbejdet træ. Man kunne se, at ofringerne var foretaget i de nedgravninger, hvorfra man i jernalderen har gravet tørv og ofte i forbindelse med naturligt forekomne trærødder. Det, der påkalder sig størst interesse, er menneskekranierne, hvor kun den øverste del er blevet ofret. Alle kæbepartierne er væk, ligesom der heller ikke er tegn på

03:40  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

04:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

04:30  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi høre skrønerne "Forskellige måder at begå selvmord på", "Amatørboksning" og "Vestsønderjyder mod østsønderjyder".

Kanal 4

00:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Efter i ugevis at have forsøgt at skjule at hun var gravid og aborterede, betror Meredith sig til Derek, og hun bliver endelig erklæret klar til at vende tilbage til sit job som kirurg. Og hendes indsats er efterspurgt som følge af den massakre som hospitalet dannede rammen om. Christina bliver ramt af post traumatisk stress syndrom.

01:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har skyldfølelse efter at en af hendes venner bliver syg. Wade bliver opmuntret til at gøre mere ud af sin idé til en bar i Bluebell, mens Lemon planlægger en romantisk aften for George, i håbet om at få deres forhold tilbage på rette spor.

02:00  

Missing
Amerikansk-canadisk thrillerserie.

03:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

03:45  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Alle på basen må forsøge at håndtere følgerne af de begivenheder, som fandt sted under fejringen af basens 100 års fødselsdag. Roxy og Trevor får endelig lov til at tage deres anden tvilling, Drew, med hjem. Denise og Roland har mistanke om, at en af Davids venner bliver mishandlet. Gloria betror sig til Jackie om sin kommende skilsmisse.

04:35  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Hjemme hos Rasmus og Mie er det Rasmus, der tager sig af det huslige. Men i dag har han stillet sig selv en mandomsprøve. Han skal løbe Copenhagen Marathon for første gang og håber at imponere Mie. Pernille, som for nylig er blevet skilt, prøver at finde en erstatning for den kernefamilie, hun ikke selv længere har. Og Lotte og Jonas har fået mulighed for at udvide deres lejlighed, men det kræver, at de kan få deres naboer med på planen...

Kanal 5

00:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker en række brutale og morderiske hjemmerøverier, som synes at have forbindelse til bandemiljøet. Efterforskningen afslører imidlertid, at et langt mere dystert motiv muligvis stikker under forbrydelserne.

01:30  

Splice
Canadisk sci-fi-gyser fra 2009. To unge og rebelske videnskabsmænd, Clive og Elsa, bremses af myndighederne i at videreudvikle deres projekt, som består i at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen. Men i al hemmelighed fortsætter dueon, og det får katostofale følger.

03:35  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

04:25  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. Reality-veninderne Irina og Julie er rykket til partybyen San Antonio for at tage temperaturen på byens verdensberømte natteliv. Men pigerne er usikre på byens dresscode og får en bytur ud over det sædvanlige. For stripperen Viktor og hans promotionpiger er der endelig udsigt til stripjobs, men gruppen bliver uvenner, da pigerne stiller spørgsmålstegn ved Viktors måde at drive virksomhed på. Så er humøret bedre hos de transseksuelle golddiggere Cecilie og Sascha, hvor deres forsvundne bagage endelig dukker op. I det mindste noget af den.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070638