dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 31. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 31. januar 2016

dk4

05:00  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

05:40  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Våben (i Gram)-.

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Seniormagasinet
Når talen er om dødshjælp -" er det altid begrebet -aktiv dødshjælp-, der anvendes. Det skyldes måske den omstændighed, at de fleste tilfælde, der omtales i medierne, beretter om dyre ture til lande, som godkender aktiv dødshjælp, hvilket Danmark ikke gør. Men hvad så med -passiv dødshjælp-? -" Det ser vi på i denne udgave af Seniormagasinet. Først præsenterer vi en historie fra Senior Bladet, hvor et ægtepar valgte den passive dødshjælp i fuldstændig forståelse for hinanden gennem mange år. Herefter spørger vi to medlemmer af Folketinget, Liselott Blixt, DF og Mette Bock, LA. Magasinet slutter med dels en selvoplevet situation efter mange års ægteskab, og dels oplæg til en generel debat i Danmark om aktiv dødshjælp. Det er hovedbestyrelsesmedlem i Danske Seniorer, Flemming Bay-Jensen, der står for den personlige tilgang til temaet.

06:40  

Arkæologien rundt
Oldtidens Lejre meget større end før antaget. Fundene vælter frem. dk4s -Arkæologien Rundt- besøger tre aktuelle arkæologiske lokaliteter, der alle hører ind under Roskilde Museum; en bygravning i Roskildes centrum, et stenalderanlæg ved Frederikssund, og endelig vises nogle af de nyeste fund fra Lejre. Fra gamle skrifter og oldtidskvad kender man til de store vikingetidshaller ved Lejre, og flere af dem er fundet og undersøgt arkæologisk set. I dag ligger tre haller og to andre bygninger markeret i landskabet, hvor alle kan besøge dette tidligere magtcentrum og forestille sig, hvordan her har set ud på -Skjoldungernes- tid. Hvad man først nu er ved at blive klar over, er det gamle Lejres udstrækning, for her har ikke blot været opført halbygninger, men også en stor bosættelse. Fundene vælter nemlig frem fra jorden i disse år i området omkring de store haller. Alene denne sommer er der fremkommet flere hundrede fund lige fra 500-årene og frem til den sene vikingetid, hvor Lejre mis

07:20  

Kierkegaards Kartel med Peter Tudvad
-Det er brand godt skrevet. Det er forførerisk. Han er en stilistisk mester. Han forstår virkelig at trænge ind under huden og drage en til sig. Og når man står i et eller andet skidt og snavs i sin egen tilværelse og søger nogle svar, så er Kierkegaard altid parat til at hjælpe en -" og bedrage en-. Ordene er Peter Tudvads, og de udgør blot en lille del af den passionerede Kierkegaard-læsers begejstring for den jubilerende filosof. Tudvad kom først i gang med Kierkegaard-læsningen som 24-årig filosofistuderende, men siden da har han været en af landets mest engagerede og vidende Kierkegaard-læsere. Men Tudvad er ikke kun begejstret. Hør også om hans forbehold, og om hvad bedraget går ud på, når han er gæst i -Kierkegaards kartel-. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-.

07:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet tager pulsen på forvaltningen af de danske agerhøns og får endda nogle helt klare svar, man kan forholde sig til. Tager på harejagt i et hjørne af landet, hvor der stadig er masser af de langørede løbere. Og tager på opdagelse i eventyreren og jægeren Freddy Wulffs, omfattende og eksotiske våbenkammer. Øvrige medvirkende: Kristian Stenkjær -" formand for Herregaardsjægeren Christian Clausen -" Projektleder for agerhønseforvaltningen Bent O. Rasmussen -" biolog hos Danmarks Jægerforbund Thomas Buch Ehlers -" Field and Forest En række nordjyske jægere.

08:30  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

Kanal 4

05:45  

Dog With A Blog
Famillien optræner Stan til at være vagthund, efter at Ellen har hørt stemmer midt om natten, uafvidende at det er Stan som taler til computeren. Men da de opdager, at Stan sover på vagten, foreslår Bennett at de installerer videoovervågning, hvilket ungerne frygter vil afsløre Stans hemmelighed.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Garyson brokker sig over, at vennerne dukker op hos Jules hver dag og føler, han er med i "Groundhound Day"-filmen.

07:35  

TV-Shop

08:35  

Kitchen Boss
Buddy og hans svoger kreerer en dekadent menu med okse- og svamperisotto, grøn salat med æbler og parmesanchips og det jødiske wienerbrød rugelach til dessert.

Kanal 5

05:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Amber og Reggies skole opfører et skuespil for forældrene. Debbies forsøg for at genskabe et romantisk øjeblik fra hendes forlovelse med Marty giver bagslag, og Jackies fascination for deres forlovelse gør, at hun prøver at ændre i historien om, hvordan hun mødte Larry.

05:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Weaver og Bird-Kersee, konkurrerer om at få medlemskab i den splinternye, eksklusive country club.

06:15  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye og Black Widow har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret Avengers Tower, hvor de må lære at arbejde sammen trods deres massive forskelligheder.

06:35  

Galavant
Amerikansk komedieserie. Mens Galavant, Sid og Isabella ankommer til Sids hjemby, forsøger Richard at få gang i sine nye projekter.

07:00  

Galavant
Amerikansk komedieserie. Richard forsøger at tænke alternativt for at vinde Madalenas opmærksomhed.

07:25  

TV-Shop

07:40  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:30  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Dagen for Bay og Daphnes afgang fra skolen er oprundet, og overraskende nyt om Carlton bliver afsløret. Daphne frygter, at fejltagelser fra hendes fortid vil påvirke hendes fremtid, og Bays planer for tilværelsen efter high school tiltaler ikke hendes forældre.

 
dk4

09:00  

På tur til: Sydøstlige Caribien

09:30  

På tur til: Sydøstlige Caribien

10:00  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

10:30  

How2Scrap

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

11:50  

Læsetips Special

Kanal 4

09:00  

TV-Shop

10:00  

Trinny og Susannah indtager Sverige
Engelsk livsstilsmagasin. De stilsikre og rapkæftede modeeksperter Trinny og Susannah er rejst til Sverige for at få en række generte og modløse kvinder til at ligne glamourøse catwalk-dronninger. 20 ganske almindelige kvinder skal med Trinny og Susannahs hjælp gennem den helt store makover-mølle.

11:00  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:55  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny og Michelle har travlt med forberedelserne til opførslen af Nøddeknækkeren. Sasha får rollen som Clara tilbage, men det er ikke uden problemer. Pigerne bliver uvenner, da Ginny begynder at date Melanies bror.

Kanal 5

09:20  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Familiens juletraditioner keder Bay og Daphne, som spiser nogle fortryllede fed hvidløg og nu oplever, hvordan deres liv ville have været, hvis de aldrig var blevet forbyttet. I denne alternative virkelighed er den ene af pigerne et Olympisk håb, mens den anden er en succesrig kunstner.

10:10  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Efter at være sluppet ud af Charles dukkehus og Andrew er blevet arresterer for kidnapning, føler pigerne sig stadig meget bange, især fordi Andrew måske ikke er 'A' alligevel.

11:10  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. The Knave må vælge mellem sine venner og 'The Red Queen', da Jafar truer hende på livet.

dk4

12:15  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

12:50  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

13:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:30  

Aktuelt Kvarter med Qvortrup

14:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Crossfit kom til Danmark i 2008 og stammer oprindeligt fra USA. I dag findes der adskillige træningscentre landet over, som udelukkende tilbyder crossfit træning. I dette program er TimeOut taget på havnen i Aarhus, hvor Aarhus CrossFit har etableret sig. Her skal dk4's Trine Fuglholt Thomsen prøve at deltage i en rigtig crossfit træning WOD eller såkaldt Work out of the day, som blandt andet byder på kettlebells, vægtstænger og -hæng-i-barre-. Først skal der dog indsamles viden og afprøves øvelser med kyndig vejledning fra crossfit instruktør Kathrine Hachenberger Rasmussen.

14:30  

Sportsdans
Årets femte afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Moskva, hvor vi skal møde verdenseliten inden for latindans. Vi er nået til den femte og dermed sidste indledende runde af Grand Slam serien i 2015. Denne gang er det ikke kun vigtige point til verdensranglisten, men også de endelige placeringer til den forestående finale i Shanghai, som parrene skal bekymre sig om. Nogle af de faste kendinge i finalerne har meldt afbud til Moskva, hvilket giver nye par muligheder for at nå finalen og hente vigtige point.

Kanal 4

12:55  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda er mistænksom over for Luke, og det fører til en overraskende opdagelse om Ripp. Og så må Carlene og de andre "GCB's" stå sammen, da de pludselig er i fare.

13:55  

Alice i Eventyrland
Amerikansk eventyrfilm fra 2010. 19-årige Alice vender tilbage til den magiske verden fra sit barndoms eventyr. Her genforenes hun med sine gamle venner og opdager sin sande skæbne: at afslutte den røde Dronnings rædselsregime.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner.

12:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien bliver syge og Larry Bird finder ud af, at der ikke er nogen kur. Larry isolerer Weaver-familiens hus og sætter det i karantæne for at forhindre, at sygdommen spreder sig.

12:45  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Amber og Reggies skole opfører et skuespil for forældrene. Debbies forsøg for at genskabe et romantisk øjeblik fra hendes forlovelse med Marty giver bagslag, og Jackies fascination for deres forlovelse gør, at hun prøver at ændre i historien om, hvordan hun mødte Larry.

13:10  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson prøver at finde sig til rette i sin nye rolle hos S.H.I.E.L.D. og forbereder holdet på de nye trusler som venter.

14:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle bliver rekruteret af A.R.G.U.S. til at redde Lyla, som er forsvundet i Moskva, i sin søgen efter Deadshot.

dk4

15:30  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

Kanal 4

16:05  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh

17:00  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh

Kanal 5

15:15  

Cloud 9
Amerikansk familiefilm fra 2014. Kayla er en fremragende snowboarder, der uden videre blev sat af sit hold og tvunget til at træne med Will, en tidligere snowboardmester, der endnu ikke er kommet sig efter et fald. Et kamera fangede episoden og udstillede ham som "håbløs snowboarder" på internettet. Nu hvor Kayla træner med Will for at genvinde sin status, har Will sammensat et træningsprogram, der skal vise, om hun virkelig har det, der skal til for at blive professionel snowboarder. Samtidig må Kayla forsøge at inspirere Will, så han kan overvinde sin største forhindring - tvivlen på sig selv.

17:05  

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiest
Amerikansk familiefilm fra 2012. Papi og hans venner checker ind på et luksushotel med hundespa i Beverly Hills. Men der opstår problemer, da den yngste hvalp Rosa føler sig overset. Så nu er det op til Papi vise Rosa sin indre styrke, der viser sig at være meget større end hun anede.

dk4

18:05  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. I programrækken -_Musikalsk rejse-_ besøger vi denne gang Burgenland og regionen rundt om Neusiedler See. Neusiedler See i Burgenland er den vestligste slettesø i Europa og samtidig Østrigs største sø. Ved søens østbred breder Seewinkel sig -" den er en del af et steppeområde med et stort antal småsøer og er fredet under navnet Nationalpark Neusiedler See -" Seewinkel. Området grænser op til Ungarn med pittoreske småbyer. En smuk og inspirerende musikalsk rejse på dk4.

18:35  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

19:05  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

19:35  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

20:00  

Jagtmagasinet
I denne udsendelse jager Steen Andersen råbukke, og det er ensbetydende med intense situationer, vanskelige skud og nye indsigter, som man nok kan finde anvendelse for i sin egen vildtforvaltning. Det er den tyske prins Franz-Albrecht der beretter om den rette afskydning af råvildt og jagten foregår i Ungarn, hvor råvildtet er forbløffende talrigt.

20:35  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

Kanal 4

18:00  

Hørt i Hollywood: De vildeste skilsmisse
Vi undersøger de vildeste og mest omkostningsrige kendisskilsmisser. Få blandt andet de skandaløse historier om Tiger Woods, Harrison Ford og Steven Spielberg.

19:00  

Hørt i Hollywood: De største castingskan
Dårlig opførsel, vanvittige lønningskrav og slåskampe. Dette er blot nogle af grundene til de højtprofilerede casting-skandaler, som vi gennemgår her.

20:00  

A Little Bit of Heaven
Amerikansk drama fra 2011. Marley Corbett er en bekymringsfri kvinde med en lovende karriere, gode venner og en fantastisk sans for humor, da hun finder ud af, at hun er dødeligt syg af kræft. Hun får den chokerende diagnose af Dr. Goldstein, en succesfuld og meget professionel læge, der bliver dybt rørt over Marleys måde at takle de hårde realiteter. Det begynder hurtigt at slå gnister mellem de to, men for Marley er frygten for at forelske sig mere skræmmende end døden.

Kanal 5

19:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. En kemilærers forsøg går helt galt og ender med fatale følger.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Vlado og Henrik har i dette afsnit fat i de unge mænd. En bilist er tydeligt påvirket af hash. Han nægter at have røget, men Vlado tester ham og ender med at få sandheden. En ung mand på motorcykel kører så hurtigt, at han mister kørekortet til sin helt nye motorcykel. Henrik får fat i en ung mand, som kører alt for stærkt ved et vejarbejde. Politiet har lige forhøjet straffen for fart ved vejarbejde, så manden mister kørekortet.

dk4

21:00  

Koncert med André Rieu
For André Rieu var 2013 et år som sædvanligt, med mange rejser og koncerter. Der var dog en koncert, der skilte sig lidt ud, han fik nemlig mulighed for at spille til kroningen af Kong Willem Alexander og dronning Máxima. En oplevelse han tog udgangspunkt i, da han lavede -Koncert med André Rieu & Friends- Live in Maarstricht. Koncerten beskriver André Rieu selv sådan: -This evening in Maastricht with -_friends' from all over the world, both on stage and in front of us on the square, was one of the most beautiful I have ever experienced-. -_denne aften I Maastricht med -_venner- fra hele verden, både på scenen og blandt publikum på gaden, er en af de mest fantastiske aftner, jeg har oplevet- Og det er et bredt udvalg af kunstnere, man kan opleve - fx den australske sangfugl Mirusia Louwerse, Jermaine Jackson, et sækkepibeorkester, en musiker fra Argentina, der spiller accordion, ja sågar en hollandsk stand-up-komiker. Fælles for dem alle er kærligheden til musikken og ønsket om a

23:45  

Jagtmagasinet
I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

Kanal 4

22:10  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh

23:10  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh

Kanal 5

21:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry og holdet leder efter endnu en Firestorm-kamp til Dr. Stein, og da de møder Jefferson Jackson, er Caitlin først i tvivl om hvorvidt Jax er det rigtige match.

21:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Nyssa vender tilbage og fortæller Oliver, at hendes far, Ra"s al Ghul, giver ham en frist på 48 timer til at finde Saras morder, ellers vil hans liga af snigmordere dræbe 50 tilfældige borgere i Starling City hver dag. Ray forsøger at undskylde overfor Felicity, at han kyssede hende. Oliver opdager identiteten på Saras morder.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En kvinde bliver fundet myrdet i et samfund bestående udelukkende af tidligere sexmisbrugere, hvilket efterlader holdet med mange mulige gerningsmænd.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Rossis datter, Joy, beder holdet om hjælp til at lede efter en forsvundet kvinde.

dk4

00:15  

Sommersang i Mariehaven
Sommersang i Mariehaven i Ansager har i denne uge igen engang fine musikalske gæster. Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends er selv på banen også i dette program, men ellers ser de 11 spillemænd m/k det som den fornemste opgave at hjælpe solisterne godt på vej. Og godt hjulpet er de alle. Ann-Mette Elten synger duet med Morten Husted i sangen -I Got You- og får med gemalen Niels Kirkegaard og et udvidet Neighbours & Friends Mariehaven til at swinge vildt og voldsomt som også Jakob Sveistrup, der giver publikum en forrygende udgave af -Book Of Love-. Mikael K fra det nordjyske synger sin smukke sang til digteren og visesangeren Inger Lauritzen, mens Rikke Mølgaard sætter turbo på et medley over de bedste Tina Turner-sange. Rikke Mølgaard får også med Casper, Morten og Tommy fra Neighbours & Friends tiden til at stå stille, når de sammen fremfører Leonard Cohens nyklassiker -Halleluja-. Spindesiden repræsenteres også ved fløjtespiller og sanger Sidsel Maria Michelsen, som invit

01:10  

Reklameinfo

01:20  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

01:55  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

02:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på fiskefilet med raita, små kartofler, salat med fennikel, rucola og æble, når Pernille Skjødt laver et dejligt familiemåltid med jordforbindelse. Vi skal også en tur i marken med Søren Ejlersen og Livia Urban Swart, der vil fortælle en masse om tilberedning af fennikel -" velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremt

03:00  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

03:35  

Min søn gøgler. Sørgeligt!
I mange år var Preben Harris med stor succes direktør på Folketeatret. I dette program er han tilbage på teatrets Snoreloft, hvor han med lune og selvironi blandt andet fortæller om tiden som ung grosserersøn i København, som kostskoleelev og skuespiller og teaterleder i Aarhus og om vigtige teatermøder. Det var i 1950'erne, og årene var måske ikke helt så grå, som det ellers hedder sig. Udgangspunkt for Preben Harris' fortælling er erindringsbogen -Min søn gøgler. Sørgeligt!-

04:40  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

Kanal 4

00:05  

Hørt i Hollywood: De vildeste skilsmisse
Vi undersøger de vildeste og mest omkostningsrige kendisskilsmisser. Få blandt andet de skandaløse historier om Tiger Woods, Harrison Ford og Steven Spielberg.

01:05  

Hørt i Hollywood: De største castingskan
Dårlig opførsel, vanvittige lønningskrav og slåskampe. Dette er blot nogle af grundene til de højtprofilerede casting-skandaler, som vi gennemgår her.

02:05  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Mens Becca fortsat er på sporet af sin forsvundne søn, bliver tingene yderligere komplicerede, da hendes bedste veninde, Mary, melder sin ankomst i Europa. Michael kæmper for at finde frem til en forklaring på, hvorfor han er blevet kidnappet.

03:00  

Scooby Doo 2: Uhyrerne er løs
Amerikansk actionkomedie fra 2004. Da Mysteriebanden er æresgæster ved åbningen af et nyt kriminologisk museum, dukker en maskeret skurk af allerværste slags op. Han vil ved hjælp af en monstermaskine genskabe skurkene fra Mystery Inc., men han har gjort regning uden Scooby Doo og vennerne. Og så møder Fred en laber journalist.

04:30  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda vil gerne skille sig ud over for Laura og forsøger derfor at stable en succesfuld grillfest på benene - kun for kvinder. Heather møder en attraktiv mand, som arbejder som slagter. Carlene (bill. ) er frustreret over Ripp, og Sharon forsøger at hjælpe Zach med hans problemer.

Kanal 5

00:55  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. FBI genoptager deres jagt på Reese, mens han og Finch er i fuld færd med at hjælpe søsteren til en afdød soldat med at forbedre rettighederne for krigsveteraner.

01:50  

Motive
Amerikansk krimiserie. Et bestialsk mord på en butiksejer leder Flynn og Vega på sporet af en en lokal bande, som terriroserer hele bydelen.

02:50  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. Linda og Christina er begejstrede over alt det fede tøj, man kan få i souvenirbutikkerne på Hollywood Boulevard. Monika mener dog ikke, at man ikke bliver stjerner uden at klæde sig som stjerner. Så hun sender pigerne ud til en kendt stylist, som skal prøve at gøre dem glamourøse. Han er vant til ultratynde Hollywood-starletter, og han er rystet over, at Linda ikke vil tage sin hue af. Linda ender med at udvandre i vrede, og nu er Christina skuffet. Så Linda må modstræbende gå med til at få ordnet negle på en fashionabel neglesalon i Beverly Hills. Her møder pigerne action-stjernen Danny Trejo, og måske har Christina mulighed for at score ham - hvis Linda da ikke ødelægger det.

03:40  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. Eventyreren Peter, har fundet et job, der giver ham kost og logi, men han mangler stadig et, hvor han kan tjene nogle penge. Men før det er i hus, må han ned på knæ. Camilla er på jagt efter en gave til hendes mops Conrad på et lokalt hippiemarked og så skal både stripperne og de to goddiggers til bådfest. Men hvor det ene hold vil arbejde for at tjene penge, ønsker de andre at scorer sig til alt.

04:30  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005755