dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 30. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 30. januar 2016

dk4

05:00  

Er du til bøger?
Jacob Ludvigsen er en af Danmarks mest kendte forfattere og journalister, men også som reklamemand har han sat sine spor. Nu har Jacob Ludvigsen skrevet sine erindringer, der har fået den meget rammende titel -Hobbit i habit-. Hør Jacob Ludvigsen fortælle om grundlæggelsen af Christiania, om Hovedbladet, om Thy-lejren, om Squash-reklamerne og meget, meget mere, når han er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

05:30  

Kniv og gaffel

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

08:00  

Den sunde krop
En af landets mest erfarne pilates-instruktører, fysioterapeuten Lotte Paarup guider dig her til fornyet energi gennem en række blide øvelser.

08:10  

Efter de fede tider

08:55  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

Kanal 4

05:35  

Dog With A Blog

06:00  

Dog With A Blog

06:25  

TV-Shop

07:25  

Cougar Town

07:45  

TV-Shop

08:45  

Kitchen Boss
Buddy går tilbage til rødderne og tilbereder en autentisk siciliansk menu bestående af Pasta alla Norma, Steak Pizzaiola og Buddys personlige favorit Granita Lemon.

Kanal 5

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:10  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Nabolaget kommer tæt på døden, da deres højtelskede gartner, Juan, pludselig dør. Selvom Debbie og Marty prøver på at forklare, at døden er noget som alle mennesker oplever, så er Larry Bird fast besluttet på at løse det problem.

06:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Øverste leder, Larry Bird, deler ud af sine erfaringer for at hjælpe Debbie med at navigere rundt i PTA politik, imens Jackie giver en hjælpende hånd til Marty med fodboldtræningen.

06:55  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. "A" har altid haft stor morskab med at jonglere rundt med Aria, Emily, Hanna og Spencer. Men nu vender spillet.

07:40  

TV-Shop

07:45  

TV-Shop

08:00  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:50  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice og Cyrus tager på en mission.

 
dk4

09:25  

Naturligvis
Kan du forestille dig at gå rundt med hævede ben og fødder i 50 år? Er lymfesystemet årsagen, kaldes det for lymfeødem og ses bl.a. efter fjernelse af lymfeknuder eller strålebehandling, men kan også opstå på anden vis - og en ting er sikkert - at det er et voldsomt forstyrrende problem. I denne udgave af Naturligvis skal vi se nærmere på hvordan problemet kan løses. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har

09:55  

Hjemmeyoga
Alle kan være med, når yogainstruktør Laura Bach Skou guider dig til, hvordan du kan få glæde af yoga derhjemme. I træets stilling, eller vrikshasana som den også hedder, efterligner du et træs styrke, ynde og standhaftighed, og øvelsen hjælper dig til at blive mere fokuseret og koncentreret. Desuden strækkes ryg, ben og arme godt igennem, samtidig med, at din balanceevne udfordres og forbedres. Yoga er den ældgamle praksis, hvor krop og sind forenes i nuet, og det viser vi dig i en række blide øvelser, der er både enkle og givende. Så enkle, at alle -" uanset forudsætninger -" kan begynde her, og så givende, at også mere erfarne yoga-dyrkere vil finde fornyet glæde ved øvelserne. Du bliver guidet udenom de mest almindelige fejl, så dit -" måske -" første møde med yoga bliver til gavn og glæde. Du træner de store muskelgrupper og strækker hele kroppen godt igennem på en blid og behagelig måde. Og så lærer du at blive opmærksom på dit åndedræt, så bare det at trække vejret giver dig mer

10:15  

Out Fit
I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtager. En baby kan faktisk være et glimrende træningsredskab. Du kan løfte din baby, du kan svinge den, og så kan du også skubbe den -" i en barnevogn altså. Out Fit er denne gang taget et smut til Søndermarken i København, hvor vi skal møde de så kaldte PushyMums. Her har instruktør, Lena Vindt Holm, tilrettelagt et effektivt træningsprogram til nybagte mødre. Mødrene tropper op i al slags vind og vejr med deres barnevogne, for at komme i form igen efter fødslen. Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl.

10:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

10:55  

Kostråd om

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Call of Duty: Black Ops 3 - Mario & Luigi Paper Jam Bros. - Game of Thrones a Telltale game series - Warhammer: End Times - Vermintide - Xenoblade Chronicles X

11:40  

Arkæologien rundt
-Arkæologien Rundt- besøger atter i år Danmarks ældst eksisterende by Ribe. At komme med på arkæologisk udgravning i Danmarks ældste by Ribe er altid en stor oplevelse. Byen daterer sig helt tilbage til omkring 710 e. Kr. , og lige siden har der her været by. Det er dog endnu ikke alt, man ved om Ribes udvikling, men hver gang der graves, kommer arkæologerne et skridt videre i deres forståelse. I sommeren 2014 blev der gravet i Rosenallé lige i det nuværende Ribes udkant. Her fandt man rester efter de bygrøfter, der blev anlagt i 2. halvdel af 800-årene samt spor efter Ribes første egentlige befæstning fra 900-årene. Her blev både vold og voldgrav dog sløjfet i midten af 1000-årene. Når man har en så sikker datering på denne handling er det fordi, den baserer sig på fundet af møntfragmenter fra Knud den Stores tid i opfyldningslagene. Knud den Store døde i 1042. Den helt store overraskelse ved gravningen i sommeren 2014 var dog fundet af en gravplads med grave fra tiden før den første

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:20  

Op
Amerikansk animationsfilm fra 2009. Ved at binde tusindvis af balloner til sit hjem rejser den 78-årige Carl af sted for at opfylde en livslang drøm om at se Sydamerikas natur. Lige efter at være lettet, finder han imidlertid ud af, at han ikke er alene på sin rejse - Russell, en spejder 70 år yngre end ham selv, er uforvarende blevet en blind passager på rejsen. Sammen tager de på et eventyr, hvor de møder talende hunde, en ond skurk og en sjælden fugl med navnet Kevin.

Kanal 5

09:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle bliver rekruteret af A.R.G.U.S. til at redde Lyla, som er forsvundet i Moskva, i sin søgen efter Deadshot.

10:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En sag bringer Jack og Sam til Los Angeles for at finde en mand, som er forsvundet under en af sine ansattes begravelse.

11:25  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En læge forsvinder kort efter at have behandlet en patient og holdet mistænker, at en af lægens hemmeligheder fra fortiden på ny er dukket op.

dk4

12:20  

Spørg om læsning

12:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:40  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

13:25  

Pionermagasinet
Anette Lind er uddannelseschef på handelsgymnasiet i Viby, der er en del af Aarhus Købmandsskole, men tidligere var hun lærer på handelsgymnasiet og en af de absolutte pionerer inden for arbejdet med både udviklingen af faget innovation og inddragelsen af kreative og innovative arbejdsformer i undervisningen. Som ministeriets fagkonsulent for det nye fag innovation var Anette Lind i høj grad med til fastlægge indholdet i faget, men også som lærer og uddannelseschef har hun været med til at gøre innovation og kreativitet til et af fokusområderne på handelsgymnasiet i Viby J. I programmet fortæller Anette Lind om, hvordan hun kom i gang med det innovative arbejde, hvordan det har udviklet sig, og hvilke udviklingsperspektiver hun ser for innovation og kreativitet som fag og undervisningsprincip. I programmet kommer også de studerende Marie Frejl og Julie Bak Rasmussen og lærerne Gustave Ntandikiye og Jan Bandsberg Nielsen til orde. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriets for

13:45  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:50  

Europamagasinet

14:20  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

14:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny bliver overivrig i sit forsøg på at finde en ny Clara i Nøddeknækkeren, efter at Sasha er blevet smidt ud af danseskolen. Sasha bliver optaget på cheerleaderholdet, men hendes attitude bringer hende hurtigt i problemer. Michelle møder den unge og attraktive surfer, Godot, i supermarkedet.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda vil bevise en pointe for Laura og forsøger derfor at stable en grillfest på benene - kun for kvinder. Heather møder en attraktiv slagter. Carlene er frustreret over Ripp, og Sharon forsøger at hjælpe Zack med hans problemer.

14:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Til Bricks store skuffelse bliver George udnævnt til Årets mand. Det er nu Lavons pligt som borgmester at holde en stor fest for George. Men med Lavons fortid med Lemon er det et problem, så Zoe tilbyder at hjælpe.

Kanal 5

12:20  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En ung pige, der er medarbejder på en eksklusiv natklub, bliver fundet død i en lavvandet pool. Den hovedmistænkte er en stjerne-footballspiller fra et college, som står over for at indlede en professionel karriere. Efterforskningen viser at sportsstjernen tilbragte natten sammen med pigen, og at hun var død inden hun blev smidt i vandet.

13:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En blind mand er eneste vidne til bortførelsen af en ung pige fra et offentligt toilet på stranden, og efterforskningen bringer Horatio på sporet af en velkendt fjende.

14:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson bliver efterforsket i forbindelse med Williams Lewis død.

dk4

15:05  

Schlagerbox Special

15:20  

Schlagerstar 2015
Laura Wilde, den storsmilende Schlager-sangerinde, var aktuel med sit tredje album i foråret 2015. dk4s Katharina mødte hende i Sitges nær Barcelona, hvor hun var i gang med optagelserne til nogle af de smukke musikvideoer. Det blev til en samtale om den kreative proces og mødet med publikum. Rigtig god fornøjelse!

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

På tur til: Sydøstlige Caribien

16:30  

Hus forbi
Kameraet snurrer og Michael rømmer sig: -En typisk dag for mig? -" jamen, så køber jeg nogle aviser og får dem solgt hen ad vejen. Så har jeg til mad og jeg har til-¦ jeg ryger lidt tjald engang imellem, og så drikker jeg nogle bajere. Så hænger dagen sammen. Er det en dårlig dag, mand, så bliver jeg nødt til at knokle. Så har jeg kun til aviser næste dag og til lidt at spise om aftenen. Det er lidt op og ned.- Han skutter sig og hoster - lungebetændelsen er ikke helt ovre endnu. Det er den 14. december, og dk4 har sat op til interview på Kultorvet midt i København. Vi har lånt strøm til lamperne hos pølsemanden ved siden af. Scenen er en del af den dokumentarudsendelse, vi er i gang med at lave om avisen -Hus Forbi-, og Michael er en af tre hjemløse, som vi følger for en dag. Han er 48 år og hjemløs på syttende år. De seneste syv har han solgt -Hus Forbi- i København. Nu fortæller han om, hvordan det er at leve på gaden og om, hvad avisen betyder for ham: -Den gør jo, at jeg er

17:10  

Aktuelt Kvarter med Qvortrup

17:20  

Rundt om Peblinge Søen

17:25  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

Kanal 4

15:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er forvirret over at se sin far, den verdensberømte kirurg Ethan Hart, da han kommer til BlueBell for at foretage en operation på Georges far. Lemon er bange for at miste George, så hun beslutter sig for at blive venner med Zoe, så hun ikke fortæller om Lemons affære med Lavon. Men kan hun nu også holde tæt?

16:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe falder for en af sine patienter, Jesse, og siger ja tak til hans middagsinvitation. Lemon giver sin lillesøster, Magnolia, lov til at planlægge sin polterabend, så længe hun følger Lemons strikse instruktioner.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Efter en vild fest vågner Wade op med massive tømmermænd, ingen idé om hvad der skete aftenen før - og en ubuden gæst i huset. George tager en spontan køretur til New Orleans, og Lemon fortæller langt om længe sin far om hendes problemer.

Kanal 5

15:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En tv-producer bliver anklaget fir at have musbrugt sin datter, men politiet mistænker at sagen drejer sig om noget helt andet.

16:05  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry og holdet allierer sig med den kidnappede Captain Colds søster.

17:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver slår sig sammen med superhelten Lynet for at standse en morder, som dræber med en boomerang. Morderen har desuden placeret fem bomber rundt omkring i byen, som vil detonere samtidig. I fortiden får Oliver ordre til, med alle midler, at fremskaffe informationer fra et fængsel

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

Sommersang i Mariehaven
Sommersang i Mariehaven har denne gang besøg af en af de helt store sangere i Danmark. Ikke alene fysisk stikker Ivan Pedersen godt i vejret, men også vokalt bliver tingene sat eftertrykkeligt på plads, når han bl.a. giver sin egen og helt fantastiske udgave af "When A Man Loves A Woman". Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends har fint besøg også af Souvenirs, Sofie Bonde og Niels Torp, der serverer to af deres største hits gennem tiderne til publikums store tilfredshed. Det samme er tilfældet med multimusikeren Jacob Venndt, som de sidste par sæsoner været med i mange sammenhænge i Mariehaven. I dette program er det med kvartetten The Dixieland Gypsy Band, der disker op med skønne og muntert musikalske udgaver af de danske populærsange, "Pølsesnak" og "Gem et lille smil til det bli´r gråvejr". Også fra egne rækker i Neighbours & Friends præsenterer Helge Engelbrecht denne gang musik og sang i sværvægtsklasse. Ditte Fromseier Hockings og gemalen Sigurd i duoen Fromseier & Hockings s

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Wade kommer til kort og må sluge sin stolthed, da han spørger Zoe, om hun vil være hans makker i et quiz-show. Rose er til gengæld lykkelig, da Frederick Dean langt om længe inviterer hende ud. Rose er lykkelig, da Frederick Dean langt om længe inviterer hende ud, mens George og Lemon spørger pastor Mayfair til råds om deres forhold.

19:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie.

20:00  

To The Wonder
Amerikansk romantisk drama fra 2012. Efter at have forelsket sig i hinanden i Paris, flytter Marina og Neil til Oklahoma for at starte et nyt liv sammen. Deres nye tilværelse skal dog vise sig at være forbundet med nye problemer.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens nogle svenske forskere forsøger at stjæle Leonard og Sheldons teori, forsøger resten af banden at få Amy tilbage på rette spor.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Will Wheaton interviewer Sheldon til en Star Trek dokumentar, men han afslører hans plan om at fri til Amy. Bernadette vil gerne renovere deres hus.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Mens Coulson og Rosalind går sammen i deres første forsøg på at finde Lash, samtidig er Melinda bekymret over, om Lance er alt for involveret i sit forsøg på at slå Grant ihjel.

20:00  

Twilight
Amerikansk drama fra 2008. Den 17-årige Bella Swan er lidt af en outsider og bor hos sin mor i Phoenix. Moderen er blevet gift igen, og Bella beslutter sig for at flytte til den lille triste by Fork, hvor hendes far, som hun ikke har set i syv år, bor. Bella starter som de andre teenagere på byens high school, og en dag møder hun den fascinerende og mystiske Edward Cullen, der viser sig at være helt anderledes end de andre drenge. Snart tager en helt særlig og farlig romance sin begyndelse.

dk4

21:35  

Dansktop Prisen 2016
I -Bag om Herning- inviterer Kirstine Sideroff Larsen dk4s seere med backstage på Dansktop Prisen 2016 og giver et indblik i, hvad det kræver af planlægning og koordinering at stable så stort et event på benene -" og for at fortælle, hvad der i det hele taget sker bag scenen. Kirstine følger naturligvis finalisterne i Dansktop Talent fra de ankommer til Boxen om morgenen, til vinderen er fundet om aftenen. Det bliver også til en snak med de etablerede dansktop-kunstnere, som Dario Campeotto, Bjørn Tidmand, Richard Ragnwald, Dorthe Kollo, Keld & Hilda, om den historie, der knytter sig til sangen, de skal synge til aftenens show. Og så skal Kirstine på den røde løber og høre, hvad alle de andre dansktop-kunstnere glæder sig til ved aftenens show.

23:00  

Koncert med Semino Rossi
Semino Rossi er i topform i denne koncert, der emmer af romantik, temperament og sydlandsk charme. Musikalsk bevæger Semino sig ubesværet fra Schlager-hits som -Für immer und einen Tag- og -Bella Romantica- -" der nok kan vække enhver kvindes slumrende romantiske tilbøjelighed -" til ægte sydlandsk charme i -Baila Morena, Baila-. At han denne gang også har en romantisk duet med schlager-fænomenet Andrea Berg, og en anden duet med den aldrende Don Ignacio fra Buena Vista Social Club, viser, hvor overlegent Semino forstår at bruge sin musikalske force til glæde for fans både i den sydlandske og den mere Schlager-orienterede ende af spektret. Som altid har Semino Rossi sit publikum i sin hule hånd -" de inddrages både i sang, dans og latter -" så stemningen er høj, når vi viser -Koncert med Semino Rossi Symphonie des Lebens-. God fornøjelse på dk4!

23:40  

dk4 Schlagerfestival 2015
Voxxclub er sammensat af unge mænd fra Tyskland, Østrig og Schweiz. De mødtes tilfældigt, da de var med til at lave en musikvideo. I 2013 kom deres debutalbum -Alpin-, der formåede at blive på hitlisterne i ugevis og derefter var et yndet musikalsk indslag til den meget populærere oktoberfest. Det førte til en nominering ved ECHO-prisuddelingen i samme kategori som Santiano. Efter deres album nummer to -Ziwui-, er de for alvor spillet sammen, og man må sige, at deres energi formår at komme udover scenekanten. Nyd Voxxclub på dk4 Schlagerfestival 2015.

Kanal 4

22:30  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Bandevold og racefordomme præger enhedens seneste sag. Yderligere komplikationer opstår da Jack Raydor får mulighed for at arbejde som forsvarsadvokat på sagen. Rysty er bekymret for udsigten til at skulle mødes med sin veninde Kris" forældre.

23:35  

The Boys Are Back
Australsk-engelsk drama fra 2009. En morsom og handlekraftig sportsjournalist finder pludselig sig selv som alenefar i kølvandet på sin kones tragiske død. Joe Warr kaster sig ud i den eneste børneopdragelsesfilosofi, som han mener, kan bringe glæden tilbage i børnenes liv, nemlig den hvor man siger "ja"... til alt! I en husstand uden regler og kvindelig indflydelse bliver livet vildt, spontant og hensynsløst med to børn, der er henholdsvis en nysgerrig seksårig og en rebelsk teenager fra et tidligere ægteskab. De tre generationer i Warr-familien må hver især finde deres egen måde at blive voksne på.

Kanal 5

22:25  

Twilight: New Moon
Amerikansk fantasyfilm fra 2009. Efter at have overlevet et angreb fra vampyrer ser Bella frem til at skulle fejre sin 18-års fødselsdag med sin kæreste Edward og hans familie. Et lille uheld får imidlertid Edward og hans familie til at flytte fra byen for at beskytte Bella. Bella er ulykkelig, men formår med tiden at få et venskab med barndomsvennen Jacob. Han gemmer imidlertid på en stor hemmelighed, der kan få fatale konsekvenser for Bella.

dk4

00:30  

dk4 Schlagerfestival 2015
Voxxclub er sammensat af unge mænd fra Tyskland, Østrig og Schweiz. De mødtes tilfældigt, da de var med til at lave en musikvideo. I 2013 kom deres debutalbum -Alpin-, der formåede at blive på hitlisterne i ugevis og derefter var et yndet musikalsk indslag til den meget populærere oktoberfest. Det førte til en nominering ved ECHO-prisuddelingen i samme kategori som Santiano. Efter deres album nummer to -Ziwui-, er de for alvor spillet sammen, og man må sige, at deres energi formår at komme udover scenekanten. Nyd Voxxclub på dk4 Schlagerfestival 2015.

00:55  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

01:45  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

02:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet har været i Alaska og prøvet den vildeste fisketur. Et floattrip på selveste Kenai River. Det er hjemstedet for mange lakse- og ørred-arter, men især dem vi er ude efter i dette program. Der skal fanges flotte regnbueørreder, og det bliver der også. Alt fungerede denne dag på Kenai River. Det var fantastisk vejr, vi havde en god guide, der var masser af fisk og de ville hugge.

02:30  

Ingen udsendelse

02:45  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

03:10  

Kunsthotellet i Sitges
Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst badehotel. Det ligger ud til stranden, har en super restaurant og swimmingpool, ligger tæt på lufthavnen, et hyggeligt byliv og en smuk havn. Men det er det bare ikke! Hotel Estela i Sitges, 30 kilometer syd for Barcelona, er kendt for sin kunstsamling. Men ikke kun kunstværker, også væggene i mange værelser er dekoreret af forskellig kunstnere. Hotellet har også en "hus-kunstner-, Josep Puigmarti, der med udstillinger over hele verden, og værksted i kælderen på hotellet, i sig selv er blevet en attraktion. Men det var Antoni Xaus der startede det hele. Han låste sig inde på et værelse i 3 dage mens han "malede en protest" mod forholdene for datidens lokale kunstnere. Det blev startskuddet for ejeren af hotellet og en drøm om at lave noget anderledes, det endnu er langt fra slut...

03:35  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

04:00  

På tur til: Sydøstlige Caribien

04:30  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

Kanal 4

01:50  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. En basketballspiller påstår, at han kom til at skyde sin holdkammerat ved et uheld, men Annabeth får ham for retten. Et vidne siger, at nedskydningen absolut ikke var et uheld, og den anklagedes far ændrer nu sit udsagn til, at det var ham, der gjorde det. Annabeth er sikker på, at han bare beskytter sin søn, så hun dykker ned i sagen og finder ud af, at basketballholdet gemmer på en hemmelighed, der kan have været et motiv for mordet.

02:45  

The Closer
Amerikansk krimiserie. En præst bliver fundet myrdet, og efterforskningen kaster lys over en lejlighed fyldt med billeder af piger fra den folkeskole, hvor han underviser, der er udlejet i hans navn. Brendas hårdhændede taktik i sagen bringer hende i problemer fra flere sider.

03:35  

Født som dreng eller pige?
Det første spørgsmål som enhver kommende forældre stiller: 'Er det en dreng eller er det en pige?' Men hvad sker der, hvis lægen ikke er i stand til at svare på spørgsmålet? En baby ud af 2000 bliver født med kønsorganer, der er så ubestemmelige, at ingen kan svare på, om barnet er hankøn eller hunkøn. I denne banebrydende dokumentar afslører "unisex"-individer hemmelighederne omkring deres utraditionelle liv og fortæller hvordan de har fundet deres vej i et skarpt opdelt mand/kvinde-univers og samfund, når de selv passer ind et sted midt imellem.

04:35  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda (bill.) får pludselig særdeles meget om ørene. Hun står nemlig over for at skulle arrangere en kirkemusical, som Heather i sin tid skrev, mens hun gik i High School. Sharon, som inderligt ønsker at tabe sig, tager sit vægttabsprogram, "Losing with Jesus", meget seriøst. Programmet er baseret på Bibelen, og det er lige noget for den stærkt troende Sharon. Imidlertid beder hun Gigi om at hjælpe sig.

Kanal 5

01:05  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Beth og Jack efterforsker sagen om en stalker, som plager sine ofre ved at gå målrettet efter deres angst og fobier. Beth hører, at en af hendes veninder er begyndt at se en mand, som uden de to kvinders viden, viser sig at have forbindelser til Beth.

02:05  

Hannibal
Amerikansk thrillerserie. Fælden er ved at klappe for Hannibal, alt imens han forbereder sin afgang i den tro, at Will tager med ham. Men Will vil det anderledes.

03:00  

Hesher
Amerikansk drama fra 2010. Efter at T.J. mistede sin mor i en bilulykke, er såvel han som hans far gået fuldstændig i selvsving af sorg. Den anarkistiske heavymetal-fan Hesher udnytter situationen til at tage bopæl i deres garage uden at spørge om lov. BZ'erens voldsomme temperament og hang til porno og pyromani rusker gevaldigt op i den ulykkelige familie.

04:45  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Det er sidste aften i sommerhuset for Kongerne. Knaldperlen havde inden feriens start proklameret, at han ville score 20 damer, men endnu er ingen kommet med under dynen. Sidste bytur og sidste chance ender med, at en blond pige falder for Knaldperlens charme, men der er lagengymnastik i flere rum. Biseksuelle Prada lokker en fyr med hjem. Fissan har svært ved at acceptere homo-romancen, men er selv heldig på damefronten. Hans chancer bliver dog ødelagt af, at Pradas erobring søger trøst ved pigen, fordi han fortryder, at han har været sin kæreste utro. Samtidig er Babe godt og grundigt upopulær hos Britney og Vodka Anja, fordi Fissans ven, der er på besøg, synes hun er lækker. De to piger kan ikke klare, at Babe igen løber med opmærksomheden i Marielyst.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010230