dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. januar 2016

dk4

05:05  

Kierkegaards Kartel med Anders Kingo
Anders Kingos far var seminariemand, og han var indehaver af 3. udgave af Kierkegaards samlede værker, men fik den aldrig læst. Da han en dag sagde til den 14årige søn, at han skulle læse Kierkegaard, når han blev gammel nok -" ja, så var sønnen selvfølgelig i gang med Kierkegaard dagen efter. Forståelsesgraden var lav, men det blev den ikke ved med at være. Kingo har skrevet doktorafhandling om Kierkegaard, har udgivet flere bøger om filosoffen og har i øvrigt været primus motor for et stort antal kurser og studiekredse om Kierkegaard. I studietiden på Aarhus universitet var professor Johannes Sløk den store inspirator. Senere foretog Kingo dog et opgør med Sløks stadietænkning. Hvad det går ud på, fremgår af programmet, lige som samtalen med Pia Søltoft i øvrigt giver et indblik i sognepræst Anders Kingos interesse for og beskæftigelse med Søren Kierkegaard. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født.

05:35  

Litteraturens åsteder
I en ny udgave af -Litteraturens åsteder- fører Anne-Marie Mai dk4s seere til Baggesens Korsør -Baggesen. Hvem er Baggesen-? vil de fleste sikkert spørge. Jens Baggesen blev født i Korsør i 1764 af fattige forældre, og sandt er det, at han i dag ikke er alle bekendt, sådan som fx Adam Oehlenschläger er det. Alligevel er han en banebrydende personlighed i den danske litteraturhistorie og står som en overgangsperson mellem oplysningstiden og romantikken. De mest kendte værker i Jens Baggesens forfatterskab er det lille digt -Da jeg var lille- (1785) og den selvbiografiske -Labyrinten- (1792-93), der nok er en rejseskildring, men først og fremmest en psykologisk rejse i den unge mands labyrintiske sind i mødet med et Europa i opbrud. Rejsen begynder nemlig i revolutionsåret 1789, som Jens Baggesen oplevede på nærmeste hold og beskrev i en digterisk stil, som næsten kan sammenlignes med 1980-ernes vilde poesi. Som de 9 tidligere udgaver af -Litteraturens åsteder- er det professor

06:20  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

06:35  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland.

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Den sunde krop
Et velfungerende åndedræt stimulerer og masserer knogler, led og muskler omkring bækken, nakke, skuldre og hele rygsøjlen, og i dette program guider fysioterapeut Lotte Paarup dig til at få et bedre åndedræt. Lotte har skrevet flere bøger om træning af åndedrættet, der er et af hendes kerneområder.

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Forskningsmagasinet
For 80 år siden gjorde astronomer en opdagelse, som stadig kan forundre os i dag. De opdagede, at Universet ikke kun består af de planeter, stjerner og galakser, som vi kan se. I virkeligheden består omkring 25 procent af universet af noget, astronomerne har givet navnet 'Mørkt stof'. Men hvad er -Mørkt Stof- for noget? Hvordan ser det ud? Hvor findes det? Hvorfor er det så svært at finde, og hvordan kan vi overhovedet vide, at -Mørkt stof- eksisterer? Sådan lyder blot nogle af de spørgsmål, der indgår i denne udgave af dk4s nye programrække -Forskningsmagasinet-, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori forskere besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet -Hvad er en supernova-? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om -Mørkt stof- og også om supernovaer leveres af Steen H. Hansen, lektor ved Dark Co

08:40  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

Kanal 4

05:00  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Stine og Morten fra Absalonsgade skal giftes. Men hvor skal det foregå, når den ene gerne vil i kirke, og den anden hverken er døbt eller konfirmeret? Imens har Anne og Tine fundet en ny drømmelejlighed på 218 kvm. De har både firma og børn derhjemme, så de har behov for mere plads, men er deres bud på lejligheden godt nok?

05:30  

Kitchen Boss

05:50  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy laver fjerkræ. Hans absolutte favoritter er hans kylling med tamari og hvidløg med kokosris, rollatini med pølse og kalkun og fransk kylling.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Cougar Town
Amerikansk komedieserie. Grayson og Jules får problemer og Laurie prøver at hjælpe Jules. Bobby beslutter sig for at gøre Travis til en rigtig mand.

Kanal 5

05:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. For at styrke deres selvtillid, går Debbie og Jackie i byen på den nye klub, 'Hell'. Marty og Larry Bird overlader sig selv til Amber og får en make-over.

06:10  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne og Travis får resultatet af deres optagelsesprøve ved Gallaudet Universitetet. Bay forsøger at være Tanks ven og støtter ham, da han skal mødes med sin far til en middag. Toby og Lily kommer i konflikt med hinanden om Sharees make-up eksamen.

07:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne samler tropperne til de store klassers pjækkedag på Carlton, men hendes rebelske initiativ ender i kaos. Bay fatter interesse for Angelos families medicinske historie. Kathryn inviterer Regina med til en forfatter sammenkomst i New York.

07:45  

TV-Shop

08:00  

Kagekampen
Dansk underholdning. Sværhedsgraden på kagerne stiger i løbet af ugen, og i dag skal der virkelig tænkes kreativt, hvis bage-talenterne vil imponere de professionelle konditorer. Opgaven lyder på at kombinere to velkendte kager i én "mash up-kage". Hvordan mon cookies og cheesecake fungerer sammen? Eller hvad med whoopie pies og chokoladekage? Den, der imponerer mindst med sine kagekunstner, må forlade Kagekampen lige før ugefinalen i morgen.

08:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. Den onde heks huserer i dag i "Kagekampens" køkken. Hun bliver portrætteret i tre meget forskellige udgaver, når de tre sidste kagekæmpere skal kage-fortolke eventyret om Hans og Grethe. Og der er meget på spil, for i dag gælder det kampen om en plads i Kagekampens endelige finale. Den, der imponerer dommerne Marianne Valentin og Allan Andersen mest, bliver kåret til Ugens bedste bager.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Teatermøde med Ditte Gråbøl
Hun er verdensberømt i Danmark for et host. Hun er morsom på en scene, men vil ikke kaldes komiker. Hun har spillet Lars Norén, Dario Fo, Holberg og Schiller -" men også medvirket i en masse ny dansk og udenlandsk dramatik. Hun har parodieret Ritt Bjerregaard i Cirkusrevyen og senest er det blevet til et ualmindelig smukt portræt af Tove Ditlevsen. Engang for mange år siden hed hun Knudsen -" i dag kender vi hende bedre under et andet efternavn. Ditte Gråbøl er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

09:50  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

10:20  

En dansker i Europa
Bendt Bendtsen, konservativt medlem af Europa-Parlamentet, har besøgt Energinet.dk i Fredericia. Her drøfter han dansk energipolitik og EUs nye planer om en Energiunion, med administrerende direktør for Energinet. dk, Peter Andreasen. To af de centrale spørgsmål er, om hvad Energiunionen kan betyde for dansk energiproduktion? Og vil det lykkes Europa at blive uafhængig af den russiske gashane? Vært: Ole Stephensen.

10:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:00  

Luther i tiden

11:30  

Grænsekontrol
Hvad er identitet? Er det en fast størrelse? Enten er man dansk, eller også er man tysk. Eller kan man være både og? Kan man fx være sydslesviger? Det undersøger Mette Bock sammen med tre stærke kvinder i denne udgave af -Grænsekontrol-, der er en programrække, der ser nærmere på, hvad der er myter, og hvad der er virkelighed i grænselandet.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Det går op for Rory, at hun bliver opfattet som en enspænder, så hun forsøger modvilligt at være lidt mere social. Til sin store overraskelse bliver hun meget hurtigt medlem af Chiltons mest populære klike. I mellemtiden har Lorelai tilbudt, at Chiltons velgørende modeshow kan afholdes på kroen. Til sin store rædsel opdager Lorelai, at hun skal gå model i det samme tøj som Emily.

Kanal 5

09:40  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Alice og den hvide kanin samler en hær for at stoppe Jafar.

10:30  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Under en ferie, forliser det skib Oliver Queen befinder sig på, han overlever som den eneste, og de næste 5 år befinder han sig fanget på en øde ø, helt alene. Dagen kommer hvor han bliver reddet, og vender tilbage til sin familie og kæreste i Starling City, uden at nogen bemærker, at han har ændret sig. Men det har han, og det skal snart vise sig, at de evner han har tillagt sig gennem sin tid på øen, skal blive altafgørende for hans bys overlevelse.

11:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En bankdirektør forsvinder og holdet afslører en mørk hemmelighed under deres efterforskining af sagen.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

12:45  

Out Fit
Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes der motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl. I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtager. I dag er Out Fit taget en tur til Strandbaren i Aarhus Havn, hvor den engagerede elitesoldat og TRX-instruktør, Anders Deenfeldt, vil introducere os for den populære træningsform, TRX Suspension. TRX Suspension Training er funktionel træning, hvor din egen kropsvægt indgår som belastning. Her kan udøvere, på alle niveauer, effektivt træne styrke, stabilitet, mobilitet, balance, koordination og kernemuskulatur.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Luftgruppe Vest, Grønland
Luftgruppe Vest er navnet på den flyovervågning, som Danmark etablerede i Grønland i starten af 1960-erne som følge af skibet Hans Hedtofts forlis i 1959. Hver måned tilbringer et Challengerfly og besætning 10 dage i Grønland under Arktisk Kommando. Gennem fiskerikontrol, farvandsovervågning, redningsflyvninger og ambulancetransport er Luftgruppen med til at skabe større tryghed for befolkningen i den arktiske del af det danske rige. I denne udsendelse følger vi fly og besætning i 10 dage i august 2014. Fakta: Hans Hedtoft Den 30. januar 1959 sank det nye skib Hans Hedtoft ud for Kap Farvel. Skibet var på sin jomfrurejse på vej hjem til København med 55 passagerer og 40 besætningsmedlemmer. Hans Hedtoft havde ramt et isbjerg, og hjælpen nåede aldrig frem da det nærmeste skib, en tysk trawler, ikke kunne finde Hedtoft. Alle 95 omkom i det stormende isfyldte vand, og eneste spor efter forliset var en krans som måneder efter skyllede op på Island. Kransen kan nu ses i kirken i Julianehåb

13:40  

Bog og forfatter
Hun var nærmest Dronning af Dansktoppen og en markant Schlager-stjerne i 70 érnes Tyskland. Dorthe Kollo elsker tumult og virak, men søger også ensomheden. I efteråret 2014 udkom hendes bog -_ Jeg er stadig her -_ skrevet sammen med journalisten Rikke Hyldgaard. En ærlig bog om livet på farten, fra barnestjerne til et turneliv i hele verden og med millionsalg af plader i Tyskland. En hjertevarm beretning, men også ærlig omkring omkostningerne i show-bizz, ligesom den barske erkendelse, at hendes nu afdøde mor brugte en stor del af barndoms-indtjeningen, til at åbne egne frisørsaloner. Vært: Ib Søby

14:10  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

14:40  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:50  

Et godt liv på trods
Hvordan sikrer man et værdigt liv for borgere i det danske samfund, der både er blinde, døve og udviklingshæmmede? Det er en udfordring de tager på sig på Æblehaven ved Kolding Fjord. Det gælder om at finde de enkeltes personlighed bag diagnoserne. På Æblehaven gennemføres et pædagogisk arbejde, der bygger på anerkendelse og tillid. Det har givet væsentlige resultater, bl.a. med at undgå voldelige reaktioner fra beboernes side. De kommer fra et langt liv på de store, gamle centralinstitutioner, hvor de grundlæggende fik en behandling, som vi ikke finder værdig i dag. I kommunikationen er strukturen og forudsigeligheden central. Beboerne skal vide hvad de skal og kende rækkefølgen. Blandt kravene til medarbejderne er åbenhed, fordomsfrihed og respekt for de signaler, der sendes.

Kanal 4

12:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Fort Marshall fejrer 100 års jubilæum, men selv om nok så mange celebre militære kendisser dukker op, hviler der en skygge over festlighederne. Samtidig må Hector og Gloria forholde sig til en gravid Penny, og Roxy og Trevor er bekymrede for deres babyers velbefindende.

13:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Selv efter sin død har J.R. afgørende betydning for Southfolks fremtid og familiearven. Pamela beviser sin loyalitet over for John Ross ved at give ham vigtig information, der kan bruges mod Pamelas far. Christophers forhold til Elena testes, da Christopher bruger beskidte metoder helt i J.R.s ånd. Samtidig er Drew nødsaget til at gå bag om ryggen på Ewing-klanen, da et familiemedlem bliver truet.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Engelsk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner!I Odense møder Trinny og Susannah kærsteparret Mette og David. David går altid i sportstøj og Mette gemmer sig i gråt og kedeligt tøj, selvom Davids største ønske er at se hende i noget mere vovet. Susannah hjælper også iværksætteren Susana med at finde sin helt egen personlige tøjstil.

Kanal 5

12:25  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet gør en chokerende opdagelse under efterforskningen af en parapletikers forsvinden.

13:20  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker mordene på tre kvinder, som er blevet fundet ganske tæt på det sted, hvor en vigtig politiske begivenhed finder sted.

14:15  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. En ung pige, der er medarbejder på en eksklusiv natklub, bliver fundet død i en lavvandet pool. Den hovedmistænkte er en stjerne-footballspiller fra et college, som står over for at indlede en professionel karriere. Efterforskningen viser at sportsstjernen tilbragte natten sammen med pigen, og at hun var død inden hun blev smidt i vandet.

dk4

15:20  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

17:30  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se Bypigernes sidste dag i Sønderjylland, hvor Thyge endelig åbner op og sætter alle sejl til at vinde Cecilie og Susans hjerter, mens Martin forgæves forsøger at imponere med en undskyldning - og en sømblok! Får Thyge sin bypige? Og er Michelle blevet så vild med drengerøven Martin, at Sønderjylland får et nyt kærestepar - eller to?

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung kvinde bliver dræbt på stedet, da hun bliver påkørt af en lastbil. Samtidig findes et lig på en parkeringsplads. Stella Bonasera bliver sat på sagen og finder snart ud af, at de to lig har en ting til fælles: De var begge fan af New Yorks pro ball team.

16:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En enlig mor bliver arresteret for vanrøgt, fordi hun efterlader sin datter alene hjemme. Benson får imidlertid mistanke om at moderens handlinger skyldes frygt og ikke vanrøgt, og dr. Lindstrom afdækker nu kvindens egne fortrængte minder om misbrug.

17:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. William Lewis frygter fra fængeslet og kidnapper en pige.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Denne gang går vores rejse gennem alpelandet til Klagenfurt ved Wörthersøen og til Achsensøen i Tyrol. Klagenfurt ligger ved en af Østrigs smukkeste søer -" Wörthersøen, og der er ikke langt til Slovenien og Italien. Achsensøen er kendt for sine termiske vinde, der er meget populære blandt sejlere og surfere. Nogle af de musikalske gæster, man bl.a. kan møde, er Reiner Kirsten, Andreas Fulterer, Chantal, Bergfeuer, Graziano og Silvio Samoni.

18:30  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

19:00  

Mik Schacks Public Service
Dansk tv er efterhånden proppet med madprogrammer. Har de overhovedet nyttet noget? Mik Schack fritter Politikens tv-redaktør Henrik Palle for svaret.

19:45  

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela
Lige siden den tidlige middelalder har pilgrimmene valfartet ad Pilgrimsvejen gennem det nordlige Spanien for at nå til Sank Jacobs grav i Santiago de Compostela. -" De seneste 25 år er pilgrimsvejen -" Caminoen, som den kaldes -" tiltrukket flere og flere. Mange vandrer eller cykler de knapt 800 km. af religiøse grunde -" andre på grund af udfordringen. Undervejs på vejen åbner Nordspanien sig for den vandrende -" små pittoreske byer -" voluminøse katedraler -" vidunderlig mad og vin -" ubekvemme sovesale -" fredfyldte klosterhaver -" en galicisk gral -" tempelridderborge - årtusindgamle keltiske huse og ikke mindst den storslåede natur. Over to udsendelser kan dk4´s seere -" følge med 65-"Ferie og dk4´s Frantz Howitz gennem den mest interessante del af Caminoen fra el Cids by Burgos gennem provinserne Castilla y Léon og Galicien frem til Sank Jacobs store katedral i pilgrimsbyen Santiago de Compostela. En afvekslende og lærerig rejse gennem et betydningsfuldt kapitel af den europæisk

20:30  

Sportsdans
Årets femte afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Moskva, hvor vi skal møde verdenseliten inden for latindans. Vi er nået til den femte og dermed sidste indledende runde af Grand Slam serien i 2015. Denne gang er det ikke kun vigtige point til verdensranglisten, men også de endelige placeringer til den forestående finale i Shanghai, som parrene skal bekymre sig om. Nogle af de faste kendinge i finalerne har meldt afbud til Moskva, hvilket giver nye par muligheder for at nå finalen og hente vigtige point.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Efter en vild fest vågner Wade op med massive tømmermænd, ingen idé om hvad der skete aftenen før - og en ubuden gæst i huset. George tager en spontan køretur til New Orleans, og Lemon fortæller langt om længe sin far om hendes problemer.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mens lægerne på Seattle Grace hospitalet kæmper for at holde sammen på sig selv under en dramatisk gidselsituation, bliver Cristinas kirurgiske evner sat på den ultimative prøve.

20:00  

People Like Us
Amerikansk drama fra 2012. Sam har ikke set sin far i mange år, og da faren dør, må Sam modvilligt rejse tilbage til Californien for at hente sin beskedne arv. Her møder han den enlige mor Frankie, som viser sig at være hans hidtil ukendte halvsøster. Men Sam venter med at fortælle, hvem han er, alt imens han lærer Frankie og hendes søn, Josh, at kende.

Kanal 5

18:05  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Efter at Leonard drømmer, at Sheldon kysser Penny, forsøger han at fixe sit forhold til Penny. Sheldon giver de to nygifte billetter til San Francisco, mens han fortsat langer ud efter Amy.

18:35  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Pigerne holder en fest for Penny, mens fyrene kidnapper Leonard og tager ham til Mexico til en forsinket polterabend.

19:05  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard flytter endelig ind hos Penny, mens de andre fyre forsøger at danne et band. Sheldon leder efter en ny roommate.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Fyrene beslutter sig for at dyrke fægtning, mens pigerne hjælper Stuart med at gøre flere piger interesseret i tegneseriebutikken. Både Sheldon og Amy tænker på at date nye mennesker.

20:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Beth og Jack efterforsker sagen om en stalker, som plager sine ofre ved at gå målrettet efter deres angst og fobier. Beth hører, at en af hendes veninder er begyndt at se en mand, som uden de to kvinders viden, viser sig at have forbindelser til Beth.

dk4

21:30  

The Diner
I dette afsnit fortsætter Nipper og Mos deres roadtrip i USA, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter med at vende bilen og køre tilbage til Adamstown, da de får et tip om et loppemarked, som de ikke besøgte første gang, men som skulle have lige præcis de genstande, de søger. Herefter lægger de vejen forbi den diner, som var hele inspirationskilden til deres egen diner, inden kursen sættes mod countrybyen Nashville, som viser sig at være mere interessant, end både Nipper og Mos havde forestillet sig. Og så går turen forbi St. Louis, hvor møbelproducenten af The Diners særlige dinermøbler har til huse, og Nipper og Mos får en eksklusiv rundvisning på fabrikken, der har fremstillet håndlavede møbler siden 1929. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nip

22:05  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

23:10  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

23:40  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Call of Duty: Black Ops 3 - Mario & Luigi Paper Jam Bros. - Game of Thrones a Telltale game series - Warhammer: End Times - Vermintide - Xenoblade Chronicles X

Kanal 4

22:25  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Der er blandede reaktioner, da folk finder ud af, at Lila er gravid. Teamet stifter bekendtskab med en sag om en ejendomsmægler, der er anklaget for at myrde sine børns barnepige.

23:25  

We're Having a Baby
Engelsk dokumentarserie.

Kanal 5

21:00  

The Town
Amerikansk thriller fra 2010. Under et bankrøveri i Boston-kvarteret Charleston tager Doug og hans bande den smukke bankdirektør Claire som gidsel. De løslader hende hurtigt igen, men selvom Claire havde bind for øjnene, er banden alligevel usikre på, om hun har opdaget deres identitet. For at finde ud af det, kan Doug ikke lade være med at opsøge hende. Han forelsker sig i hende, og de indleder et forhold, men hvad vil hun sige, når hun finder ud af, hvem han egentlig er? Samtidig er FBI ved at komme på sporet af Doug og hans kriminelle venner.

23:35  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En serievoldtægtsforbryder fra Houston, kendt under navnet Klaverbokseren, vender tilbage og begynder at overfalde sine tidligere ofre. Det er en traumatisk oplevelse for Prentiss at vende tilbage til aktiv tjeneste.

dk4

00:10  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

00:35  

På tur til: Sydøstlige Caribien

01:05  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på lynstegt okse, når Magnus Laier Sonne tænder op for wokken og laver lækker, nem og sund aftensmad med jordforbindelse - god appetit!

01:35  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Crossfit kom til Danmark i 2008 og stammer oprindeligt fra USA. I dag findes der adskillige træningscentre landet over, som udelukkende tilbyder crossfit træning. I dette program er TimeOut taget på havnen i Aarhus, hvor Aarhus CrossFit har etableret sig. Her skal dk4's Trine Fuglholt Thomsen prøve at deltage i en rigtig crossfit træning WOD eller såkaldt Work out of the day, som blandt andet byder på kettlebells, vægtstænger og -hæng-i-barre-. Først skal der dog indsamles viden og afprøves øvelser med kyndig vejledning fra crossfit instruktør Kathrine Hachenberger Rasmussen.

02:00  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

02:30  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

03:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

03:30  

Bog og forfatter
Spansk fodbold er meget mere end de store -_El Classico- opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Uanset hvilket niveau, er en fodboldkamp i Spanien ikke bare en kamp mellem to hold. Det er lidenskab, passion og en direkte afspejling af Spaniens dramatiske og blodige historie. Forfatterne Jesper Ralbjerg og Svend Rybner har gennem en lang research bevæget sig helt ind i hjertekammeret af spansk fodbold, og Rybner er gæst i studiet til en farverig samtale om Spaniens historie og fodboldens rolle på den Iberiske halvø. Vært: Ib Søby

04:00  

En verden af bowling

04:30  

Naturligvis
Der er et ordsprog, der siger -_ Vær dig selv - de andre er taget-, men det er bestemt ikke altid så lige til. Vi tilegner os ubevidste og bevidste handlingsmønstre, som kan blokere for en sund og positiv tilgang til tingene, men hvad kan vi gøre ved det? Til at indføre os i sindets mangfoldige blindgyder og motorveje har vi inviteret Ole Vadum Dahl i studiet. Ole har mere end 25 års professionel erfaring som coach, psykoterapeut og underviser i personlig udvikling. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at

Kanal 4

00:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie.

01:30  

House
Amerikansk dramaserie.

02:30  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Efter en vild fest vågner Wade op med massive tømmermænd, ingen idé om hvad der skete aftenen før - og en ubuden gæst i huset. George tager en spontan køretur til New Orleans, og Lemon fortæller langt om længe sin far om hendes problemer.

03:20  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roxys fødsel nærmer sig med hastige skridt, og hun og Trevor kommer konstant i skænderi omkring hans karriere i hæren. I mellemtiden kommer Denise tættere på at træffe en beslutning om hun skal forfølge drømmen om at blive sygeplejeske - og Jackie er frustreret over Sophies manipulation.

04:55  

Vesterbro
Dansk reportageserie.

Kanal 5

00:35  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Enheden efterforsker en række mord som har forbindelse til spillekasinoerne i Atlantic City. Garcia har haft et skænderi med sin kæreste, hvorefter hun finder Morgan i sin lejlighed ¿ kun iført et badehåndklæde.

01:40  

Salvation Boulevard
Amerikansk actionkomedie fra 2011. Pastor Dan Day har betaget en hel by med sin charme og løftet om et større byggeprojekt. Blandt hans tilbedere Carl, som har genfundet sig selv og nu efterlever pastorens prædiken. Han befinder sig dog snart i et spirituelt dilemma, da han opdager pastorens mørke side, for han tvivler på, at byens befolkning vil vide sandheden om deres elskede prædikant.

03:25  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

04:15  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Kongerne har mistet deres VIP-kor, og det sætter sit aftryk på stemningen i huset. Bægeret flyder over for X¿en, som overvejer at forlade huset. Anja får besøg af sin vanvittige veninde, Maja Myllerbæ. Og det går ikke stille for sig, når Maja sætter gang i festen.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Kom med ind i et hus så fyldt med ting fra gulv til loft, at det kræver fire fuldvoksne ambulancefolk, for at bære en 90-årig ned i ambulancen. Denne gang i Hverdagens Helte, kommer seerne med ind i et hus, så fyldt med ting fra gulv til loft, at det kræver fire fuldvoksne ambulancefolk, for at bære en 90-årig ned i ambulancen. Brandholdet får nok at se til, da de får meldingen "Kvinde under bus", og så må ambulancebehandleren David tage sig af en dybt bevidstløs mand, som er faldet syv trin ned og har slået hovedet i gulvet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053250