dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 27. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 27. januar 2016

dk4

05:00  

Frivilligt arbejde i udlandet

05:30  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter professor Martin Lauritzen fokus på forholdet mellem hjernen og aldring. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

06:20  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

06:55  

Hverdagens opfindelser

07:00  

Den sunde krop
De klassiske pilatesøvelser udført på stor bold, der tilføjer et ekstra balance-element. Fysioterapeut Lotte Paarup er din guide til styrke og smidighed.

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

Kanal 4

05:30  

Kitchen Boss
Madprogram.

05:50  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Reba håber, at hendes musikkarriere er ved at tage fart, da hun endelig får et personligt møde med Mr. Bata, men hendes håb bliver knust da det viser sig, at han ønsker, at hun skal skrive reklame jingler. Sage ændrer mening om at søge ind på Stanford, fordi han ikke ønsker at forlade June, og han er desuden opsat på at kæmpe for en musikkarriere.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy viser, hvordan man tager steakrestauranten med hjem, og laver iceberg med gorgonzola, ribeye og sauce med flødestuvet spinat og løgringe med kærnemælk.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Familien skaffer Reba en online date, og til trods for at aftenen ikke helt udvikler sig til hendes fulde tilfredshed, så bliver hun klar over, at hun langt om længe er rede til at begynde at date igen.

Kanal 5

05:05  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Kom med ambulancebehandleren Simon, både når han må behandle en 14-årig pige hvis knæskal sidder på siden af benet, og når han må bruge al sin pædagogiske sans, da han skal berolige en syvårig efter et trafikuheld. Brandholdet er ude til et brændende kolonihavehus med ubehagelige overraskelser, og så skal vi stifte bekendtskab med ambulancebehandleren David, som må tage sig af en kvinde med brækket hofte.

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbies råd om parforhold giver bagslag, imens Amber nægter at fortælle om sin nye kæreste, Jeremy.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John tager Bay og Daphne med til Chicago for at lede efter Bays kusine og give Daphne en rundvisning på universiteterne. Men turen er imidlertid ikke vellykket. Kathryn forsøger at spille Kirsten Giftekniv overfor to personer i hendes omgangskreds.

06:45  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne og Travis får resultatet af deres optagelsesprøve ved Gallaudet Universitetet. Bay forsøger at være Tanks ven og støtter ham, da han skal mødes med sin far til en middag. Toby og Lily kommer i konflikt med hinanden om Sharees make-up eksamen.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal de fem kagekæmpere bage en kage-klassiker; nemlig Kaj-kagen. Og de får travlt " der skal nemlig laves så mange Kajkager, som muligt på den halvanden time, der er til rådighed. Derudover skal de også opfylde dommernes strenge krav om, at samtlige Kaj'erne er minimum fem centimeter høje. Et af bage-talenterne er dog bagud fra start, da vedkommende fik en tidsstraf i mandagens udfordring. Den, der i dag imponerer dommerne mindst, må forlade Kagekampen efter dagens bagning.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. Sværhedsgraden på kagerne stiger i løbet af ugen, og i dag skal der virkelig tænkes kreativt, hvis bage-talenterne vil imponere de professionelle konditorer. Opgaven lyder på at kombinere to velkendte kager i én "mash up-kage". Hvordan mon cookies og cheesecake fungerer sammen? Eller hvad med whoopie pies og chokoladekage? Den, der imponerer mindst med sine kagekunstner, må forlade Kagekampen lige før ugefinalen i morgen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Er du til bøger?
På den ene side var han provokatør med sorte negle og skarpe holdninger. På den anden side var han den folkekære -Onkel Danny-. Journalisten og redaktøren Henrik Palle har skrevet bogen -DT- om Dan Turell og hans tid. Men der er tidligere skrevet adskillige bøger om Dan Turell og hans tid, så skal hvad skal vi egentlig med endnu en bog? Hør, hvad Henrik Palle mener om den sag, når han er gæst hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

09:50  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

10:20  

Viden om literacy

10:40  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:50  

Nye tyske fortællinger
Uwe Tellkamp er et af de helt store navne inden for den nyere tyske litteratur. I 2008 udkom hans 3. roman "Der Turm", der fortæller historien om, hvordan beboerne i et af Dresdens gamle villakvarterer oplever de sidste 7 år af staten DDRs eksistens. Romanen blev forfatterens internationale gennembrud og er som den første af hans værker nu også oversat til dansk. Hjemme i Tyskland modtog han først Leipziger-bogmessens store pris: Deutscher Buchpreis for denne roman og året efter også Deutscher Nationalpreis, som tildeles personer, der har gjort en særlig indsats for at støtte foreningen af øst og vest. Tellkamp har skrevet om natsværmere, om ure af alle slags, om floden Elben og om byen Dresden, om Orfeus fra den græske mytologi, om opdragelse, om umenneskelig behandling i det østtyske militær, om opera, om havet, om papirklip, om postkort og meget andet. Noget af alt dette kan man høre mere om i dette program, hvor Hanne Roswall Laursen har mødt Tellkamp til en samtale hos forlaget Gy

11:20  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er denne gang i Kiel som gæst hos den slesvig-holstenske landsregering, hvor han skal interviewe landets socialdemokratiske regeringschef Torsten Albig, som leder en enestående tysk regering - den består nemlig af SPD, de Grønne og det danske mindretals parti SSW. I 2009 blev Albig valgt direkte som overborgmester i Kiel, og allerede i 2012 blev han socialdemokratisk ministerpræsident i en regering, hvor det danske mindretalsparti SSW har stor indflydelse, men hvor også Albig selv er -ein wahrer Freund Dänemarks-. Med Albig taler Siegfried Matlok blandt andet om Albigs Danmark-strategi, om hans visioner for det dansk-tyske samarbejde i 60-året for de såkaldte København-Bonn-erklæringer for begge mindretal i det dansk-tyske grænseland, men også om Fehmarn-forbindelsen og om Socialdemokratiets hovedmodstander, Angela Merkel.

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie må indrømme, at hun står bag den hemmelige identitet som Forfatter X. Silver er bekymret for, om Adrianna er vred på hende, fordi hun er begyndt at gå ud med Mark. Dixon opdager, at Michaela er interesseret i Navid.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Da Emily beder Rory om at deltage i et bal, siger Rory, til alles overraskelse ja. Lorelai beder Rorys far, Christopher, om at introducere Rory i de rette kredse, og hun føler sig tiltrukket af den nye, og mere ansvarlige, mand, han er blevet.

Kanal 5

09:30  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Mens Jabberwocky forsøger at befri sig selv fra Jafars kontrol, sender Jafar the Knave afsted for at stjæle Alice.

10:15  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Alice og den hvide kanin samler en hær for at stoppe Jafar.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Martin bliver overladt til sig selv i efterforskningen af en advokats forsvinden, da agent Medina beder resten af holdet om at koncentere sig om en lille piges forsvinden fra et indkøbscenter.

dk4

12:00  

Fit Talk Special
Vi får ikke mere af den, men vi kan lære at styre den bedre: Tiden. Den tid, der gør det muligt at leve det liv, vi gerne vil med tid til familie og venner, motion, glæde og søvn. Og den, der oftest nævnes som grunden til, at vi IKKE spiser sundere, dyrker motion eller mediterer regelmæssigt. Styr din tid med omtanke -" det er budskabet i bogen -Har du tid-. Mød de to forfattere og få et par tips til tiden.

12:35  

Naturligvis
At måtte leve med tunge, kroniske nakkesmerter i 12 år efter et trafikuheld har været en stor byrde for Carina Bang, som oven i det kæmpede med problemer i forbindelse med at forlade Jehovas Vidner. Med henblik på at få smerterne til at lægge sig og få ro i sindet har vi inviteret Master trainer Lars Mygind, som ved hjælp at Tankefeltterapi TFT fik både Carinas fysiske og psykiske smerter til at forsvinde, så Carina i dag har et smertefrit liv. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Skarven
Skarven er en sjov, spændende og meget kontroversiel fugl. Det er en urfugl med dinosaurer gener, som skaber både debat, glæde og vrede. Natursynet, der herskede tilbage i 1800-tallet, og som stadig ses praktiseret af nogle den dag i dag, gik udelukkende på om naturen havde en nytteværdi, og om vi mennesker kunne tjene på den. Kunne vi ikke det, skulle den unyttige besværlige natur fjernes og udryddes - og det blev gjort med fynd og klem på mange arter. Datidens hårdhændende metoder gik kraftigt ud over rovdyr som odder, mår, grævling, fiskehejre og vores rovfugle -" ja selv den lille smukke isfugl blev opfattet som et skadedyr, der skulle bekæmpes. I begyndelsen af 1960'erne var der kun 125 ynglende par skarv tilbage i Danmark, og i hele Europa var der omkring 4000 par tilbage. Samtidig med den hårde jagt på uønskede arter foregik der kraftige forandringer i landskabet. Heder blev opdyrket, åløb udrettet og søer og fjorde udtørret og gjort til landbrugsland. Naturen i Danmark blev hår

13:45  

Seniormagasinet
-Rette pille i rette mund til rette tid- lyder undertitlen til denne udgave af -Seniormagasinet-. Hvad det dækker over og ikke mindst, hvorfor det er så vigtigt, at der kommer øget fokus på udskrivningen af medicin til den ældste del af befolkningen, på brugen af piller og især på brugen af mange forskellige piller på samme tid -" det ser Georg Julin nærmere på i programmet. Georg Julins gæster i studiet er næstformand i Danske Seniorer, tidligere sundhedsminister Arne Rolighed samt folketingsmedlem fra Alternativet, Carolina Magdalene Meier, der er partiets sundhedsordfører. Arne Rolighed beskriver problemstillingen som -dansk sundhedsvæsens største udfordring-. Programmet produceres i samarbejde med -Danske seniorer-.

14:15  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:25  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

14:50  

Et pusterum for familielivet
Livet som forældre til et barn med handicap er et liv med særlige udfordringer. En krævende hverdag -" både på det praktiske og på det psykiske plan. For at få familielivet til at hænge sammen, så opstår der hos mange et stort behov for aflastning. Men det kan også føles som et nederlag ved tanken om, at man ikke selv kan sørge for sit eget barn. En række forældre fortæller om deres erfaringer. Filmen handler om familielivet og samspillet med aflastningsstedet Granbohus i Nordsjælland. Den viser, hvordan Granbohus kan give børn og unge et frirum, mens far og mor puster ud. På Granbohus finder børnene/de unge anderledes oplevelser og nye legekammerater. Derigennem opstår nye venskaber. Kammeratskab, leg og trivsel er i centrum, når børnene og de unge mødes i grupper sammen med deres faste pædagoger på Granbohus.

Kanal 4

12:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roxys fødsel nærmer sig med hastige skridt, og hun og Trevor kommer konstant i skænderi omkring hans karriere i hæren. I mellemtiden kommer Denise tættere på at træffe en beslutning om hun skal forfølge drømmen om at blive sygeplejeske - og Jackie er frustreret over Sophies manipulation.

13:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

13:05  

Army Wives

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. J.R. Ewing, der pludselig dør som konsekvens af et tilfældigt overfald. Familien bestræber sig på at sætte deres forskelligheder til side og sammen begrave og sørge over den gamle patriark. Dog dukker nye informationer om den afdøde J.R. op til overfladen, og det chokerer dem alle.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En bankdirektør forsvinder og holdet afslører en mørk hemmelighed under deres efterforskining af sagen.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet efterforsker en sag om en bombe, som eksploderer midt i et racerløb.

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker mordene på tre kvinder, som er blevet fundet ganske tæt på det sted, hvor en vigtig politiske begivenhed finder sted.

dk4

15:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

15:30  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

16:00  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

17:15  

Møde med André Rieu
dk4 har mødt André Rieu! Det er blevet til et program med indblik i den populære musikers liv og karriere. Interviewet foregår i André Rieus smukke hjem - et hjem, han har erhvervet sig, fordi han syntes, det mindede om kaptajn Haddocks slot Møllenborg i Tintin. Dette er rammende for den hjertevarme humor, der kendetegner André Rieu. André Rieu er den glade vært og fortæller åbenhjertigt om sin flotte karriere, men også om de økonomiske problemer, der var efter en ambitiøs turné til Australien, og om de personlige omkostninger, der kan være, når hele verden er din arbejdsplads. Han slår desuden dørene op til øvelokalet, hvor orkestret, hans anden familie, hovedsagligt forbereder de smukke koncerter, der fører dem rundt i verden. Er man glad for André Rieu er dette muligheden for at komme tæt på den talentfulde og forudseende musiker - se med her på dk4.

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På en cafe i Helsingør møder Trinny og Susannah Line, der er iklædt noget, som ligner pyjamasbukser. Line er fuld af liv, og hun kan godt li¿ at være anderledes, men under den gode energi ligger en barsk historie om at overleve at miste et barn. Anne på 24 har altid været en drengepige. Flere år i militæret har heller ikke gjort hendes fremtræden mere feminin, men Trinny har et par tricks, der kan få kvinden ud af kamuflagetøjet, og hvem ved - måske også få sig en kæreste. Tina er alenemor til to små børn, og derfor er det ikke tøjet, der er førsteprioritet. Men som sædvanlig har Susannah løsningen

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En bevæbnet og mistænkt mand bliver opdaget ved et afspærret gerningssted, og Danny Messer finder pludselig sig selv på jagt efter manden i New Yorks subway. Det ender i en skudveksling, men efterfølgende finder Danny ud af, at han har skudt en politimand undercover! Vidner forklarere efterfølgende, at Danny skød den forkerte mand, og det er nu op til Mac at prøve at komme til bunds i sagen!

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiet dykker ned i en underverden af selvskadende adfærd og rituelle amputationer under eftersøgningen af en forsvunden kvinde. Da et amputeret ben dukker op begynder kriminalassistenterne at søge efter forbindelser mellem deres nuværende efterforskning og en henlagt sag.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En enlig mor bliver arresteret for vanrøgt, fordi hun efterlader sin datter alene hjemme. Benson får imidlertid mistanke om at moderens handlinger skyldes frygt og ikke vanrøgt, og dr. Lindstrom afdækker nu kvindens egne fortrængte minder om misbrug.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse

18:30  

På tur til: Sydøstlige Caribien

19:00  

Schlagerbox
Schlager-musikken har mange ansigter. Nogle af de større kunstnere er slået igennem i Danmark, men det er ikke alle, man kan få lov at finde på de danske cd-hylder. I schlagerbox kan du møde ny ansigter, du kan høre gode gamle kendinger, og du kan finde den ynglingssang, du ikke vidste, du havde. Et godt mix, med lidt af hvert til dig -" i Schlagerbox!

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe falder for en af sine patienter, Jesse, og siger ja tak til hans middagsinvitation. Lemon giver sin lillesøster, Magnolia, lov til at planlægge sin polterabend, så længe hun følger Lemons strikse instruktioner.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith modtager nyheder, der helt og aldeles ændrer hendes tilværelse. Samtidig bliver Seattle Grace hospitalet ramt af en krise uden sidestykke i sygehusets historie. En bevæbnet mand, der anklager hospitalet for lægesjusk efter sin kones død, trænger ind på hospitalet for at hævne sig på Derek.

20:00  

When a Man Loves a Woman
Amerikansk drama fra 1994. Alice Green er gift med Michael, mor til to døtre og alkoholiker. Da hun endelig må gå til bekendelse, er Michael varm og forstående og hjælper hende til at komme i behandling. Det er, da Alice kommer ædru hjem, at problemerne starter. Michael er vant til at tage alle beslutninger, og det var egentlig lettere, dengang Alice var ligeglad.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon presser Leonard og Penny til at finde en bryllupsdatp, og oplever, at Amy reagerer voldsomt på hans indblanden.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon konfronterer Amy med deres forhold, mens Leonard og Penny går ned af kirkegulvet i Las Vegas. Men er Penny over, at Leonard kyssede hans kollega for to år siden?

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Efter at Leonard drømmer, at Sheldon kysser Penny, forsøger han at fixe sit forhold til Penny. Sheldon giver de to nygifte billetter til San Francisco, mens han fortsat langer ud efter Amy.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Pigerne holder en fest for Penny, mens fyrene kidnapper Leonard og tager ham til Mexico til en forsinket polterabend.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Vlado og Henrik har i dette afsnit fat i de unge mænd. En bilist er tydeligt påvirket af hash. Han nægter at have røget, men Vlado tester ham og ender med at få sandheden. En ung mand på motorcykel kører så hurtigt, at han mister kørekortet til sin helt nye motorcykel. Henrik får fat i en ung mand, som kører alt for stærkt ved et vejarbejde. Politiet har lige forhøjet straffen for fart ved vejarbejde, så manden mister kørekortet.

dk4

21:05  

Tæt på Dirk Jan
Den Hollandske musiker Dirk Jan Ranzijn har, gennem en karriere på 30 år og med 25 udgivne albums, indtaget en klar position som Europas førende keyboard-solist. Med 8-900 numre på repertoiret henrykker Dirk Jan publikum og tv-seere med sin musikalske spændevidde, fra pop og rocknumre til store filmklassikere, og i kraft af sit medlevende og positive udtryk, er Dirk Jan Ranzijn en entertainer med sin helt egen stil. dk4s Ib Søby mødte Dirk Jan kort før nytår 2015, i forbindelse med en koncert i København og ud over samtalen byder udsendelsen på musiknumre som Ocarina, Exodus, Another Cha Cha, Hero og Dirk Jans populære fortolkning af Elvis Presley klassikeren, Can´t Help Falling In Love.

22:05  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

23:05  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

23:30  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

Kanal 4

22:45  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie.

23:45  

We're Having a Baby
Engelsk dokumentarserie. I Storbritannien har en ud af hvert fjerde barn forældre, der er under 25 år. I denne intime dokumentar tænder en række unge englændere for kameraet og fortæller om deres livs rejse. Få de meget personlige graviditets- og fødselshistorier; Fra det øjeblik de finder ud af, at kvinden er gravid, til de mentale og kropslige forandringer og selve fødselsøjeblikket, hvor det unge par står med baby i armene.

Kanal 5

21:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En kvinde bliver fundet myrdet i et samfund bestående udelukkende af tidligere sexmisbrugere, hvilket efterlader holdet med mange mulige gerningsmænd.

21:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Rossis datter, Joy, beder holdet om hjælp til at lede efter en forsvundet kvinde.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række mord i San Francisco bringer uhyggelige mindelser om Zodiac-morderen. Hotch og holdet spekulerer derfor på, om den notorisk berygtede morder skulle være vendt tilbage. Prentiss og Reid deltager i et seminar om voldsforbrydelser, hvor krimiforfatteren Patricia Cornwell er vært.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En serievoldtægtsforbryder fra Houston, kendt under navnet Klaverbokseren, vender tilbage og begynder at overfalde sine tidligere ofre. Det er en traumatisk oplevelse for Prentiss at vende tilbage til aktiv tjeneste.

dk4

00:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:10  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Call of Duty: Black Ops 3 - Mario & Luigi Paper Jam Bros. - Game of Thrones a Telltale game series - Warhammer: End Times - Vermintide - Xenoblade Chronicles X

00:40  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

01:10  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Contouring er et fantastisk redskab til at forme ansigtet, men ikke alle behersker den fine skulpterings-teknik. Det handler om at lægge skyggerne rigtigt i forhold til knoglestrukturen, bruge flere forskellige pensler og så ellers blende, blende, blende. Du får også fif til at lægge highlight de helt rigtige steder, så ansigtet får et let løft.

01:30  

En diner bliver til

01:40  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

02:55  

Kniv og gaffel

03:10  

Naturligvis
Denne gang retter vi blikket mod smerter i hovedet. Der er ikke noget værre end vedvarende tunge smerter, og der er op mod 1 million mennesker med såkaldte kroniske smerter i Danmark. Selv om lægen, fysioterapeuten og kiropraktoren, i det tilfælde vi vil zoome ind på denne gang, ikke kunne hjælpe, var der alligevel en vej ud af smertehelvedet for Dorthe Brahms. Og manden som løste problemet var Kim Haugaard, der er akupunktør, forfatter og underviser. Tanken med programrækken -Naturligvis er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde e

03:40  

Golf på Mallorca

04:00  

EU-skeptikerne

04:30  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

Kanal 4

00:45  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Seattle Grace bliver ramt af en krise uden sidestykke. En bevæbnet mand, der anklager hospitalet for lægesjusk efter sin kones død, trænger ind på hospitalet for at hævne sig på Derek.

01:40  

House
Amerikansk dramaserie. Da Cuddys mor bliver indlagt og nægter at modtage behandling fra House, må han finde på alternative metoder til at behandle hende. I den forbindelse opdager ham en hemmelighed som Cuddys mor har holdt skjult fra Cuddy og hendes søster Julia.

02:35  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe falder for en af sine patienter, Jesse, og siger ja tak til hans middagsinvitation. Lemon giver sin lillesøster, Magnolia, lov til at planlægge sin polterabend, så længe hun følger Lemons strikse instruktioner.

03:25  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

04:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Pamela og Chase inviterer Roxy og Trevor en tur til Miami, mens en arrogant læge sætter en kæp i hjulet for Tanyas karrieredrømme, da han beskylder hende for at have været lige ved at slå en patient ihjel. Sophie kommer for første gang på besøg efter at være startet på skole.

Kanal 5

00:55  

The Last Song
Amerikansk drama fra 2010. Ronnie og Jonahs forældre er skilt, og da de bliver sendt afsted for at bo sammen med deres far i hans lille hus ved stranden sommeren over, er det meget mod 17-årige Ronnies vilje. Hun vil meget hellere blive hos din mor i New York og hun har faktisk ingen planer om at tale med sin far hele sommeren. Men da Ronnie forelsker sig i Will, genfinder hun også langsomt sin kærlighed til musikken - en interesse hun deler med sin far.

03:05  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

03:55  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

04:20  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. JJ er tømmermændsramt og skal på arbejde på campingpladsen med Babe og Knaldperlen. Der skal deles morgenbrød og bitter ud, men JJ får også selv lidt at drikke, og hendes hoppende attributter glæder flere unge mænd.Senere kommer Babes bror på besøg, men han er også umiddelbart mere interesseret i JJ, end i sin søster, hvilket gør Babe mopset. Britney får også besøg, da hendes lækre veninde dukker op. Hende har Knaldperlen naturligvis et godt øje til, og alle scoretricks bliver kørt i stilling for at få handelen i hus, men veninden er ikke sådan at tøjle. Hun lægger i stedet op til en trekant med Prada. Knaldperlen ender med at gå kold. Alligevel ender aftenen med, at sommerhuset får taget sin mødom. Dagen efter skal nægter Prada og Fissan gøre toiletter rene på campingpladsen, hvilket resulterer i, at chefen inddrager alle Kongernes VIP-kort.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Kom med ind i et hus så fyldt med ting fra gulv til loft, at det kræver fire fuldvoksne ambulancefolk, for at bære en 90-årig ned i ambulancen. Brandholdet får nok at se til, da de får meldingen "Kvinde under bus", og så må ambulancebehandleren David tage sig af en dybt bevidstløs mand, som er faldet syv trin ned og har slået hovedet i gulvet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070314