dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. januar 2016

dk4

05:05  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

05:40  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

06:15  

Mik Schacks Public Service

07:00  

Den sunde krop
En af landets mest erfarne pilates-instruktører, fysioterapeuten Lotte Paarup, viser her, hvordan du får en fastere og bedre koordineret krop gennem enkle pilatesøvesler med bred elastik. Vi lover dig, at du får sved på panden i de ellers så uskyldigt udseende øvelser.

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

08:40  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

Kanal 4

05:05  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Lotte og Jonas bor med deres to små børn i en sidegade til Istedgade. Pladsen er trang i den lille lejlighed, men alligevel har de i dag valgt at holde børnefødselsdag for 22 børn. Anne og Tine ejer en bydelens nye hippe modebutikker. De har også to små børn sammen, og dem tager de med på arbejde - også i dag, hvor de skal ud og se på en ny tøjkollektion.

05:30  

Kitchen Boss
Buddy og hans søster Mary laver familieretter, inklusive bedstemor Maddalenas pølselasagne og en udsøgt og meget syndig banancremepie.

05:55  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Kims ægtemand hilser på Reba med et kys, som lidt for venligt, og hun spekulerer på, om hun skal fortælle Kim noget om det. Lillie Mae finder en nudist strand, men ender i et smertehelvede da hun bliver solskoldet over hele kroppen. Geoffrey anbefaler Reba at være mere personlig og ærlig i sine sange. June træder over stregen, da hun inviterer Sage med ind på sit soveværelse for at drøfte modetøj.

06:20  

TV-Shop

07:20  

Kitchen Boss
Tag med Buddy og vennerne, som går i krig med et solidt måltid med grillede kammuslinger i baconsvøb, pulled pork fra South Jersey og landgris med hvide bønner.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Reba håber, at hendes musikkarriere er ved at tage fart, da hun endelig får et personligt møde med Mr. Bata, men hendes håb bliver knust da det viser sig, at han ønsker, at hun skal skrive reklame jingler. Sage ændrer mening om at søge ind på Stanford, fordi han ikke ønsker at forlade June, og han er desuden opsat på at kæmpe for en musikkarriere.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet ser nærmere på, hvordan det er at arbejde med døde mennesker, når ambulancebehandleren Brian er ude for at hente en afdød. Brandholdet har rigeligt at se til, da de er lige i hælene på en pyroman.

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. De to familier, Weaver og Bird-Kersee, konkurrerer om at få medlemskab i den splinternye, eksklusive country club.

06:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Angelo kæmper for livet efter et alvorligt biluheld, og familien samles på hospitalet for at støtte ham. Det ender med at sårende beskyldninger flyver gennem luften fordi stemningen er følelsesladet.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John tager Bay og Daphne med til Chicago for at lede efter Bays kusine og give Daphne en rundvisning på universiteterne. Men turen er imidlertid ikke vellykket. Kathryn forsøger at spille Kirsten Giftekniv overfor to personer i hendes omgangskreds.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Kageugen lægger ud med fem fantastiske bage-talenter: Anja, Mette, Maria, Thomas og Nynne. Vært Thomas Mygind giver dem ugens første udfordring: Bag en kage til mors dag. Og der bliver bagt masser af hjerter og kærlighed ind i kagerne, som bliver bedømt af de professionelle konditorer, Marianne Valentine og Allan Andersen. Den bager, der imponerer dommerne mindst, begynder med en tidsstraf i den næste konkurrence.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal de fem kagekæmpere bage en kage-klassiker; nemlig Kaj-kagen. Og de får travlt " der skal nemlig laves så mange Kajkager, som muligt på den halvanden time, der er til rådighed. Derudover skal de også opfylde dommernes strenge krav om, at samtlige Kaj'erne er minimum fem centimeter høje. Et af bage-talenterne er dog bagud fra start, da vedkommende fik en tidsstraf i mandagens udfordring. Den, der i dag imponerer dommerne mindst, må forlade Kagekampen efter dagens bagning.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

09:50  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

10:20  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

10:45  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:55  

Europæiske stemmer

11:25  

Grænsekontrol
Hvad er myter, og hvad er virkelighed i grænselandet? Det undersøger formanden for Grænseforeningen, Mette Bock, i fire programmer. I dette program handler det om sproget. I grænselandet tales der en række forskellige sprog, fx dansk, tysk, sønderjysk og plattysk. Men hvad betyder sproget egentlig for os? Har man kun et hovedsprog, et hjertesprog, eller kan man navigere gennem flere sprog og alligevel vide, hvem man er? Der ser Mette Bock og elever fra Duborg Skolen i Flensborg nærmere på.

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. En mediemogul hyrer Naomi som event-planlægger for hans medieimperium. Annie, Adrianna og Silver planlægger en bytur sammen med Naomi. Dixon begynder at få følelser for Michaela. Liam gør sig til gode venner med Cronos logebrødrene i et forsøg på at rense Navids navn.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelais velmenende råd, afholder ikke Luke fra - modvilligt - at tage sig af sin vilde 17-årige nevø, Jess. Det går op for Rory, at hun føler sig tiltrukket af Jess, byens nyeste indbygger.

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. The Knave må vælge mellem sine venner og 'The Red Queen', da Jafar truer hende på livet.

10:20  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Mens Jabberwocky forsøger at befri sig selv fra Jafars kontrol, sender Jafar the Knave afsted for at stjæle Alice.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Sønnen til en Secret Service-agent forsvinder, og en dyb hemmelighed, der sætter en kædereaktion af begivenheder igang, bliver afsløret.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

12:40  

Out Fit
Kom i form under åben himmel og i pagt med naturen. Denne gang prøver Out Fit kræfter med effektiv familietræning på Østre Anlæg i København. Her dyrkes der fitness med højt til loftet. Efterfølgende går turen til Islands Brygge, hvor den står på benhård seniortræning. Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Teatermøde med Benedikte Hansen
-Hun er gjort af et andet stof end danske skuespillerinder normalt er gjort af. Hun er født til at spille store roller-. Sådan sagde teaterkritikeren Jens Kistrup om hende, da hun som 33-årig fik Henkelprisen. Selv siger hun, at hun ikke er nogen sød lille pige. Masser af store, barske kvinderoller er det da også blevet til gennem de sidste 20 år. Når hun er på scenen, ved vi, at der er saft og kraft i fortolkningen. Især på Det Kgl. Teater, hvor hun har spillet både O'Neill, Oehlenschlæger, Shakespeare og Lars Noren. Hun fik et brag af et dobbeltgennembrud i 1986 som Eliza i My Fair Lady og som Hilde i Ibsens Bygmester Solness. Lige nu spiller hun med i teaterudgaven af -Hærværk- i Skuespilhuset. Og lysten til at gå i hundene kender hun godt fra sig selv. Det hænger måske sammen med det mørke, hun også taler om. Mørket bor i mig, sagde hun for nylig. Benedikte Hansen er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af -Teatermøde-.

13:40  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

14:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:25  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

14:50  

Udvikling på trods
Mange voksne mennesker med autisme bliver passet i eget hjem af op til ti pædagoger. Som noget nyt har man på Fyn lavet et hus, Humlehaven, hvor man har samlet seks voksne med autisme. På trods af at personalet dagligt bliver udsat for overgreb som riv, spyt og bid, så er det et arbejde, der er meget givende for personalet. Filmen giver et sjældent indblik i en lukket verden, der er fremmed for de fleste danskere. Vi ser fem beboere i deres hverdag, hvor man som pædagog helst ikke må tale eller have øjenkontakt med beboerne.

Kanal 4

12:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Pamela og Chase inviterer Roxy og Trevor en tur til Miami, mens en arrogant læge sætter en kæp i hjulet for Tanyas karrieredrømme, da han beskylder hende for at have været lige ved at slå en patient ihjel. Sophie kommer for første gang på besøg efter at være startet på skole.

12:05  

Trinny & Susannah indtager Danmark

13:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

13:05  

Army Wives

14:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. I kølvandet på John Ross og Sue Ellens forsøg på at overtage Ewing Energies, gør Bobby gengæld med hjælp fra sin bror Gary. I mellemtiden er Pamela fanget mellem Christopher og John Ross, der fortsætter med at bekrige hinanden. Det hele kulminerer i et vildt bilræs.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På gågaden i Esbjerg støder Trinny og Susannah ind i Sille og hendes 7 børn. Sille elsker at være mor, men hun har glemt sig selv. Trinny bliver fascineret, da hun møder Pia, som går i swingerklub med sin mand og vil lære hende, hvordan hun også kan klæde sig sofistikeret og sexet udenfor swingerklubben. Filippinske Winkys tøjstil bærer præg af hendes travle hverdag, og Susannah må hjælpe hende til at se sin feminine side for første gang i lang tid.

Kanal 5

12:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Martin bliver overladt til sig selv i efterforskningen af en advokats forsvinden, da agent Medina beder resten af holdet om at koncentere sig om en lille piges forsvinden fra et indkøbscenter.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Da det går op for Stokes, at en mand han i sin tid satte bag tremmer får genoptaget sin sag, får holdet travlt med at finde beviser som er stærke nok til at holde manden i fængslet.

14:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet efterforsker en sag om en bombe, som eksploderer midt i et racerløb.

dk4

15:20  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Call of Duty: Black Ops 3 - Mario & Luigi Paper Jam Bros. - Game of Thrones a Telltale game series - Warhammer: End Times - Vermintide - Xenoblade Chronicles X

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Tirsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

På tur til: Sydøstlige Caribien

17:40  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

17:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En ung student findes myrdet og Mac Taylor og Stella Bonasera kommer snart på sporet af China White, der er rå heroin. På gaden og i de forkerte hænder, er det noget af det farligste narkotika og de to detektiver er i kapløb med tiden for at finde bagmændene bag mordet og heroinen, inden det kræver endnu et offer.

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Enheden efterforsker en række hadforbrydelser begået mod homoseksuelle mænd, og blandt ofrene er Fins søns nye kæreste. En lærer fra en privatskole bliver derefter mishandlet på lignende vis, men sporene i denne sag peger på, at nogen forsøger at dække over et andet motiv.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiet dykker ned i en underverden af selvskadende adfærd og rituelle amputationer under eftersøgningen af en forsvunden kvinde. Da et amputeret ben dukker op begynder kriminalassistenterne at søge efter forbindelser mellem deres nuværende efterforskning og en henlagt sag.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

18:30  

Dario Campeotto
Dario Campeotto er rejst til Italien - han skal indspille sange fra den italienske sangskat på italiensk. Det gør han hos sin danske ven Søren Bundgaard, der har etableret sig i Italien med studiet SB i nordlige Toscana. Med sine italienske rødder bliver det et kulturmøde, hvor Italien og Danmark for alvor mødes, og Dario kigger både tilbage og frem via anekdoter og historier om både familie og musik. Dario Campeotto -" Mit skønne italien, på dk4.

19:05  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

19:30  

På ski igen, igen, igen
I dette program kommer seerne med til Islands smukke og voldsomme natur. Thomas Uhrskov kommer med gode fif til, hvordan du kan komme til at elske puklerne. Når det kommer til udstyr, er gamle materialer igen kommet i høj kurs, hvilket bringer Thomas Uhrskov på fårejagt - noget, der ikke går helt som planlagt. Til gengæld finder han et off-pist-bjerg helt til sig selv.

20:05  

Livsvalg
Er det fysik, er det ønsket om artens overlevelse eller er det noget helt andet, der afgøre, hvem vi føler os tiltrukket af? Og hvordan ser det ud, når tiltrækning omsættes til dans ? Anne Absalonsen og hendes medvært, Nelson, sætter kalejdoskopet for øjet og lader gæsterne folde emnet ud i snak, dans og fysikforsøg. Mød en fysiker, en kryptozoolog, en blind mand og to rumbadansere og bliv klogere på tiltrækningens mange aspekter. I en serie på seks programmer tager Anne Absalonsen livtag med emner inden for sundhed, krop og videnskaben bag, men også med noget af det, der ikke kan måles og vejes, det, vi tit -" i mangel af bedre -" kalder det alternative. Anne Absalonsen og hunden Nelson inviterer i hvert program spændende gæster ind i et følsomt lounge-studie for at tale om, hvordan de har truffet essentielle LIVSVALG eller hvad deres særlige forudsætninger betyder for den måde, de vælger at leve på. Det er ikke kun snak, for der bliver bl.a. også danset, malet, musiceret og kokkerere

20:55  

Hvordan

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe (bill.) er forvirret over at se sin far, den verdensberømte kirurg Ethan Hart, da han kommer til BlueBell for at foretage en operation på Georges far. Lemon er bange for at miste George, så hun beslutter sig for at blive venner med Zoe, så hun ikke fortæller om Lemons affære med Lavon. Men kan hun nu også holde tæt?

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En aldrende patient bliver indlagt på skadestuen med en hjertesygdom, og genfinder her en gammel flamme, som er på skadestuen med en brækket arm. Karev behandler den rebelske teenagepige Hayley, hvis forældre frygter, at hun lider af skizofreni. Meredith kan ikke undgå, at fortælle Cristina om sine mistanker overfor Owen, hvilket giver Cristina bekymringer.

20:00  

Romeo & Juliet
Amerikansk drama fra 2013. Nyfortolkning af Shakespeares klassiker om den unge og uspolerede kærlighed mellem Romeo og Julie. De to bliver hemmeligt gift, selvom deres familier ligger i strid. Og med den ulykkelige kærlighed ruller en række begivenheder, der forandrer begge familiers liv for evigt

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard sætter spørgsmålstegn ved sine ingeniør-evner, da han og Sheldon ikke kan få en legetøjs-drone i luften.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Leonard og Sheldons mødre skal møde hinanden for første gang, er der alt andet end magi i luften.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon presser Leonard og Penny til at finde en bryllupsdatp, og oplever, at Amy reagerer voldsomt på hans indblanden.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon konfronterer Amy med deres forhold, mens Leonard og Penny går ned af kirkegulvet i Las Vegas. Men er Penny over, at Leonard kyssede hans kollega for to år siden?

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. En kemilærers forsøg går helt galt og ender med fatale følger.

dk4

21:05  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på lynstegt okse, når Magnus Laier Sonne tænder op for wokken og laver lækker, nem og sund aftensmad med jordforbindelse - god appetit!

21:35  

Bog og forfatter
Programtitlen er -Bog og forfatter-, men værten Thorkild Thejsen gør straks ved programmets begyndelse opmærksom på, at der her er tale om hele 12 forfattere og to hovedredaktører og ikke kun én bog, men fem bøger og tusindvis af sider. Titlen på gigantværket er Dansk skolehistorie -" hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år-, og den ene af hoveredaktørerne, professor Ning de Coninck-Smith, er gæst i studiet til en samtale, der vil vække minder -" gode som dårlige - og inspirere til overvejelser om dagens skole og undervisningspolitik.

22:05  

Ægte tæppekærlighed
Siden søskendeparret Helle og Martin Munkholm kom til verden, har deres liv været fyldt af ægte persiske tæpper. Sammen driver de forretningen Belle Art Galleri og Belle Carpets & Rugs lidt udenfor Vejle. Forretningen har de overtaget efter deres forældre, Hanne og Henning Munkholm. I starten af 70'erne begyndte Hanne og Henning at importere tæpper direkte fra Iran, og i begyndelsen havde de svært ved at blive accepteret i den iranske tæppebranche. Pengene var små, og de iranske tæppehandlere troede, at de blot var nogle af de mange turister, der jagtede et tæppe til en god pris. Sidenhen har hele familien opnået stor anerkendelse i den iranske tæppebranche i kraft af deres store viden om persiske tæpper og mange rejser til alle egne af landet. I programmet -Ægte tæppekærlighed- giver dk4 dig hele familiens historie, og samtidig inviterer Martin Munkholm med på tæpperejse til Iran. Her besøger han værksteder og arbejdende nomader på sletterne,for at give et indblik i det omfattende a

23:05  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

23:35  

Stjernetræf
Det ni mand store band; Von Dü, debuterede på den danske musikscene i 2007. De leverer et live-udtryk, hvor humor, fest og energi hænger sammen med tekster fra hverdagen og hverdagskritik. Med deres originale blanding af reggae, hiphop, pop og rock er de særligt kendt i undergrundsmiljøet. De leverer en sprudlende performance, med en nærmest overvældende publikumsinteraktion. Mød forsanger Morten Nygaard og saxofonist Tobias Steinmann i stjernetræf.

Kanal 4

22:25  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Det lykkes Annalise at få genåbnet en sag, som dommeren William Milstone i sin tid har dømt. Sagen vedrører en mand, der sidder på dødsgangen, og som er dømt for at slå sin kæreste ihjel.

23:25  

Sexters
Engelsk dokumentar. I en tid, hvor alle har mobiltelefoner med overalt, sexede beskeder og billeder bliver udvekslet som aldrig før. Det er blevet et nyt datingværktøj, der bringer mænd og kvinder sammen i erotiske forhold. Dette program møder en række par som bruger sexting til at spice ægteskabet op

Kanal 5

21:00  

Cowboys & Aliens
Amerikansk western fra 2011. En fremmed ankommer til ørkenbyen Absolution med en lænke om den ene hånd. Han kan ingenting huske, og indbyggerne virker ikke særligt imødekommende. Men byen, som styres med en jernhånd af Oberst Dolarhyde får endnu mere at frygte, da de bliver angrebet af rumskribe, og deres eneste håb pludselig er den mystiske fremmede.

23:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. I Philadelphia er en række drabsofre blevet udsat for stump vold, og enheden efterforsker derfor byens bokseverden. Hotch bliver tiltrukket af en attraktiv kvinde, som han træffer, da de begge træner til en triathlon.

dk4

00:05  

Gensyn med Bibliopaten

00:35  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

01:00  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

01:20  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

02:00  

På tur til: Sydøstlige Caribien

02:30  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

03:00  

Eventyrlige Peru
dk4 viser arkæologiske sensationer i Nordperu. Del 4 af rejseserien -Eventyrlige Peru -" inkaernes rige- tager dk4´s seere med til Nordperu, der normalt er en upåagtet del af landet turistmæssigt set. Ikke desto mindre er Nordperu endnu mere interessant for de arkæologiinteresserede end de sædvanlige seværdigheder. Det skyldes ikke mindst fundet af én af Mochekulturens konger -El Sinor de Sipan- og store dele af hans hof på en begravelsesplads ved siden af dobbeltpyramiden Huaca Rajada. El Sinor de Sipan og hans rige gravgaver er udstillet på et af Sydamerikas allerbedste museer Museo Tumbas Riales i byen Trujillo. At opleve historien om fundene ved Huaca Rajada er lige så overvældende som Tutankhamons grav i Egypten, og at interviewe dr. Walter Alva, der har gjort fundet, er som at have mødt Howard Carter. I -Eventyrlige Peru -" inkaernes rige- har dk4´s Frantz Howitz et interview med dr Walter Alva om fundhistorien. Bl.a. fortæller han om udgravningen af én af de 6 øreringe , d

04:00  

Bøgerne i bøgeskoven
Det er en sommerdag. Solsorten synger. Bøgetræernes blade vajer i vestenvinden. En skuespiller går en tur i skoven. Solen er ved at gå ned, fuglesangen holder op, skuespilleren bliver stille. Han får lyst til at sige noget om det, han ser og mærker. Ord trænger sig på. Så er det han ser dem for sig, dem der har været der før og sat ord på livet i landet med bøgeskoven. Dem hvis ord sommetider kan sige os mere end vore egne. En for en træder de frem for ham, digterne, som har sat deres præg på det sprog både skuespilleren og vi andre bruger, når vi oplever verden. Således slår litteraten Thomas Bredsdorff stemningen an for de to programmer, der i hans tilrettelæggelse og skuespilleren Preben Harris' udførelse, vises under titlen -Bøgerne i bøgeskoven-. Ordene har skuespilleren taget med sig tilbage fra skoven. I de to programmer kommer han for at give dem videre. Ord med vidt forskellig stemning: sorg, vrede, melankoli, jublende glæde. Ord af femten danske digtere fra fem århundreder.

Kanal 4

00:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En aldrende patient bliver indlagt på skadestuen med en hjertesygdom, og genfinder en gammel flamme. Karev behandler den rebelske teenagepige Hayley, hvis forældre frygter, at hun lider af skizofreni.

01:25  

House
Amerikansk dramaserie. En ung kriminel og hans værge indlægges med samme symptomer, og holdet får nu til opgave at finde sammenhæng mellem dem. Samtidig prøver House at få Cuddys datter Rachel ind på en populær privatskole.

02:25  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe (bill.) er forvirret over at se sin far, den verdensberømte kirurg Ethan Hart, da han kommer til BlueBell for at foretage en operation på Georges far. Lemon er bange for at miste George, så hun beslutter sig for at blive venner med Zoe, så hun ikke fortæller om Lemons affære med Lavon. Men kan hun nu også holde tæt?

03:20  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Trevor opfordrer Hector til at se en parterapeut og imens bliver Nicole oprevet over at Charlie fortæller hans mor, at de skal forloves, da Nicole og moderen ikke har det bedste forhold. Og Roxy (tv. ) er mere og mere bekymret over Cody's depression, der ikke lader til at være sådan lige til at få bugt med.

04:55  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Lotte og Jonas har for lidt plads, og det påvirker parforholdet, derfor skal de i dag ud og se på en lejlighed, som giver flere kvadratmeter, men til gengæld ligger i den hårde ende af bydelen. Mie og Rasmus har lige købt en familievenlig stationcar, så nu synes Mie, tiden er inde til, at Rasmus må skille sig af med sin elskede motorcykel og jeep. Anne og Tine har investeret mange penge i et nyt firma, som de nu skal til at drive - samtidig med, at både modebutikken på Istedgade og de hjemmegående børn skal passes.

Kanal 5

00:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række mord i San Francisco bringer uhyggelige mindelser om Zodiac-morderen. Hotch og holdet spekulerer derfor på, om den notorisk berygtede morder skulle være vendt tilbage. Prentiss og Reid deltager i et seminar om voldsforbrydelser, hvor krimiforfatteren Patricia Cornwell er vært.

01:30  

The Ward
Engelsk gyser fra 2010. Året er 1966, og politiet finder den fortumlede og forvirrede Kristen, efter at hun har brændt en gård ned til grunden. Da hun vågner op på North Bend Psychiatric Hospital, har hun ingen anelse om, hvordan og hvorfor hun er havnet der. På hospitalet møder hun Dr. Gerald Stringer, der eksperimenterer med sin terapi, den strenge sygeplejerske Lundt og en række piger, der også er indlagt. Men snart begynder en række uhyggelige ting at ske, og Kristen forsøger at overbevise de andre om, at det spøger

03:15  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

04:00  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

04:25  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Nattens slåskamp har sat sit præg på stemningen i huset. Kongerne aftaler, at det er slut med at vække folk, når de sover. Men JJ og Prada har svært ved at overholde den regel, da de efter en vild bytur kommer hjem til et sovende hus. Det er bare aldrig rigtigt sjovt at feste i et sovende hus. De beslutter sig for at vække de andre, og så bryder helvede løs.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053336