dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. januar 2016

dk4

05:00  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

05:30  

Det gode glas
Det er almindelig kendt, at et glas ikke bare er et glas, glasset har faktisk har betydning for smagen af vinen. I 500 år har Spiegelau produceret glas og i 1911 åbnede den første fabrik. Adm. direktør Jan Hartwig fortæller om udviklingen og om hvad det er der gør, at et glas er godt. Se med her på dk4.

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Læsemagasinet

06:35  

Claus Larsen-Jensen
Hvad laver et dansk medlem af Europa-parlamentet når han er i parlamentsbygningen i Bruxelles? Det besvarer denne udsendelse ved at følge socialdemokraten Claus Larsen-Jensen over et par arbejdsdage. Andre socialdemokrater giver også deres besyv med. Medvirkende: Claus Larsen-Jensen, Ole Christensen, Christel Schaldemose, medlemmer af Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne.

07:05  

Viden om Literacy

07:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Schweisshund -" efter skuddet Det tager typisk halvandet år at træne en dygtig hund til at blive schweissprøvet, og prøven stiller store krav til såvel fører som hund. Oplev hvad og hvordan i Jagtmagasinet, og bliv klogere på anskud og skudtegn.

08:30  

Fiskemagasinet
Det er en yderst populær fisk for lystfiskere, den er kendt for at give en god kamp -" måske især pga. af sin størrelse. I naturen er det ikke unormalt, at en Stør bliver helt op til 3-5 meter. Her er der dog tale om Stør i Put & Take-søer, når det skal handle om moderne Størfiskeri, i Fiskemagasinet.

Kanal 4

05:00  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Pernille har på grund af sin skilsmisse i lang tid været ked af det. Men i dag tager hun et stort skridt for at komme videre i sit liv. Anne og Tine har købt en ny stor lejlighed på Vesterbrogade, og selvom lejligheden endnu ikke er klar, så skal de nu flytte ud af deres gamle lejlighed. Og Mie, der er gravid, skal sammen Rasmus på hospitalet for at få tjekket, om alt nu er i orden...

05:30  

Dog With A Blog
Stan nægter pludselig at tale, hvilket de mystificerede unger nu forsøger at finde årsagen til.

05:55  

TV-Shop

07:00  

Cougar Town
Garyson brokker sig over at 'vennerne' dukker op hos Jules hver dag, og føler han er med i 'Groundhound Day-filmen'.

07:20  

TV-Shop

08:25  

Kitchen Boss
Tante Nina kommer forbi for at lave nogle autentiske italienske retter fra havet. Zuppa di baccal, insalata di frutti di mare og sprødstegt smelt er nogle af Buddys favoritter.

08:50  

TV-Shop

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie beder Bird-Kersee-familien om at gemme de julegaver, som de har købt til Amber, Max og Abby. Senere beslutter de sig for at returnere julegaverne og bruge pengene på en ferierejse. Men intet går som planlagt.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Nabolaget kommer tæt på døden, da deres højtelskede gartner, Juan, pludselig dør. Selvom Debbie og Marty prøver på at forklare, at døden er noget som alle mennesker oplever, så er Larry Bird fast besluttet på at løse det problem.

06:25  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:45  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Øverste leder, Larry Bird, deler ud af sine erfaringer for at hjælpe Debbie med at navigere rundt i PTA politik, imens Jackie giver en hjælpende hånd til Marty med fodboldtræningen.

07:10  

Galavant
Amerikansk komedieserie. Mens Gareth lærer kong Richard at være lidt mere macho, konkurrerer Galavant mod Sir Jean Hamm i en turnering om at blive rig og berømt og vinde en hane. Men Galavant er i en periode, hvor det kan blive lidt svært at vinde.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag

08:40  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay kommer i tvivl om, hvorvidt hun egentlig har lyst til at gå med til skoleballet da det viser sig, at der er krav til påklædningen. Kathryn, John og Regina er forbløffede over at høre omfanget af Daphnes dårlige opførsel. Tank hjælper Toby med hans nye blomstrende forretning.

 
dk4

09:00  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

09:30  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

10:05  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

10:30  

På tur til-¦ Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Forskningsmagasinet
Gyserfilm er egentlig noget mærkeligt noget. Vi sætter os frivilligt ned og ser film, som får pulsen op, gør os bange og i det hele taget får os til at have det skidt. Hvorfor vi udsætter os selv for det, får du svar på i denne udgave af Forskningsmagasinet, hvori vi også kommer rundt om spørgsmålene: Hvorfor ser vi gysere? Hvorfor er der altid en form for monster med i gyserfilm? Findes der ét monster, som er mere uhyggeligt end alle andre, fordi det er en rendyrket personificering af de elementer, vores biologi frygter? -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: -Hvorfor kan mine fingre huske pinkoden, når min hjerne ikke kan? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om, hvorfor vi overhovedet ser gysere, lev

11:40  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

Kanal 4

09:50  

Trinny og Susannah indtager Sverige
Engelsk livsstilsmagasin.

10:50  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Jordan beder sin mor om at hjælpe Mark, men den tjeneste kan koste ham hans forhold til Naomi. Liam føler sig forrådt af Annie, fordi han optræder i hendes bog. Michaela overværer et intimt øjeblik mellem Navid og Adrianna.

11:50  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny vender tilbage til Paradise med en charmerende mand, som hun tidligere har datet af flere omgange. Fanny og Michelle tager til LA for at se et teaterstykke, og Michelle møder stykkets instruktør, Conor. Boo overtager Sashas rolle i en Fred Astaire/Ginger Rogers dans.

Kanal 5

09:25  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Dagen for Bay og Daphnes afgang fra skolen er oprundet, og overraskende nyt om Carlton bliver afsløret. Daphne frygter, at fejltagelser fra hendes fortid vil påvirke hendes fremtid, og Bays planer for tilværelsen efter high school tiltaler ikke hendes forældre.

10:15  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Pigerne leder efter en vej ud af A's dukkehus

11:10  

Once Upon a Time in Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice og Cyrus tager på en mission.

dk4

12:15  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:25  

Bruxelles

12:50  

Sy-værkstedet

13:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:30  

En tysk whiskyhistorie

13:50  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

14:20  

Til bords med søstrene Gercke
Søstrene Gercke er taget til Hamlets Kronborg, nærmere bestemt det gamle infirmeri, hvor stemningen i dag er langt mere hyggelig end i gamle dage. -" og hvor det bestemt ikke spøger. I programmet laver Vibeke en delikat kage med blåbær-, og limemousse, mens Ulrikke dekorerer en blomsteropsats på et gammelt tallerkenstativ.

14:50  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi bl.a. høre skrønerne "Familiehemmeligheder" og "Mine nye forældre".

Kanal 4

12:45  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda bliver ansvarlig for en kirke-musical, som en ung Heather skrev i sin High School-tid. Sharon taget sig vægttabs-program "Losing with Jesus", der er baseret på bibelen, meget seriøst og beder Gigi om hjælp

13:45  

Befri Willy
Amerikansk familiefilm fra 1993. Da den 12-årige Jesse, der er en forhutlet gadedreng, bliver grebet i at male grafitti på en mur i en forlystelsespark, får han valget mellem endnu en ny plejefamilie kombineret med samfundstjeneste eller ungdomsfængsel. Jesse vælger samfundstjeneste, hvor han får at vide, at han skal fjerne grafitti fra væggene i forlystelsesparkens store, udendørs akvarium. I det store akvarium lever den syv meter lange spækhugger Willy et ulykkeligt liv langt fra sine artsfæller. Willy nægter at lave de tricks, som parkens grådige og utiltalende ejere, Dial og Wade, forventer.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Nabolaget kommer tæt på døden, da deres højtelskede gartner, Juan, pludselig dør. Selvom Debbie og Marty prøver på at forklare, at døden er noget som alle mennesker oplever, så er Larry Bird fast besluttet på at løse det problem.

12:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Øverste leder, Larry Bird, deler ud af sine erfaringer for at hjælpe Debbie med at navigere rundt i PTA politik, imens Jackie giver en hjælpende hånd til Marty med fodboldtræningen.

13:15  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. "A" har altid haft stor morskab med at jonglere rundt med Aria, Emily, Hanna og Spencer. Men nu vender spillet.

14:10  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle bliver rekruteret af A.R.G.U.S. til at redde Lyla, som er forsvundet i Moskva, i sin søgen efter Deadshot.

dk4

15:15  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk-tysk med Matlok- på besøg i den tyske ambassadørs tjenestebolig i Hellerup, hvor ambassadør Claus Robert Krumrei residerer. Ambassadøren er født i Delmenhorst i Niedersachsen i 1955 -" altså netop i det år, da Vesttyskland blev optaget i NATO samtidig med, at Danmark og Tyskland i Bonn underskrev de såkaldte København-Bonn-erklæringerne for de to landes mindretal. Krumrei har studeret jura og historie i München og har efter at have aftjent i sin værnepligt i den tyske marine siden 1985 været ansat i det tyske udenrigsministerium. Ambassadøren har bl.a. arbejdet i magtens centrum, i Bundeskanzleramt, men har også tjent Tyskland som diplomat i Columbia, Hongkong, Moskva, Moldova og Washington, lige som han har været leder af Mellemeuropa-afdelingen i Auswärtiges Amt Berlin - og i årene fra 1993-1995 har han endda været rådgiver for CDU/CSU´s parlamentsgruppe. Fra den 31. juli 2014 har Claus Robert Krumrei været Forbundsrepublikkens ambassadø

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Musikalsk rejse

17:30  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

17:55  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

Kanal 4

16:05  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh
De smukke veninder og skuespillerinder Alison Sweeney og Ali Landry inviterer kendte gæster over til en hyggelig og eksklusiv middag. Hver middag har et tema og hver aften er fyldt med overraskelser og dejligt samvær, cocktails og lidt god sladder. Og der er ikke noget, der er for stort eller småt til at tale om over dette middagsbord, når de to værtinder går bag om kulisserne, tæt på de store shows og forsøger at få sandheden bag de tabloide avisoverskrifter. Gæsterne inkluderer Denise Richards, Tracey Gold, Kendra Wilkinson, Brooke Burns og Carnie Wilson, og der vil også blive til overraskende besøg af fx stjernefrisøren Ken Paves, blogger Perez Hilton og designer Charlie Lapson.

17:00  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh
De smukke veninder og skuespillerinder Alison Sweeney og Ali Landry inviterer kendte gæster over til en hyggelig og eksklusiv middag. Hver middag har et tema og hver aften er fyldt med overraskelser og dejligt samvær, cocktails og lidt god sladder. Og der er ikke noget, der er for stort eller småt til at tale om over dette middagsbord, når de to værtinder går bag om kulisserne, tæt på de store shows og forsøger at få sandheden bag de tabloide avisoverskrifter. Gæsterne inkluderer Denise Richards, Tracey Gold, Kendra Wilkinson, Brooke Burns og Carnie Wilson, og der vil også blive til overraskende besøg af fx stjernefrisøren Ken Paves, blogger Perez Hilton og designer Charlie Lapson.

Kanal 5

15:15  

Megamind
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende Metro Man, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

17:05  

The Waterboy
Amerikansk komedie fra 1998. Bobby Boucher, der er født og opvokset langt ude i Louisianas sumpe, har ikke opfundet den dybe tallerken, men han sætter en stor ære i at være den bedste vandbærer for footballholdet på det lokale college, også selvom spillerne og deres træner konstant mobber den ikke alt for opvakte Bobby. Bobby, der bor ude i sumpen sammen med sin dominerende og aligator-ædende mor, bliver en skønne dag fyret fra sit job. Det tvinger ham til at søge arbejde som vandbærer for footballholdet på et rivaliserende college. Det er imidlertid et bundhold, trænet af den udbrændte træner Klein. Klein gør imidlertid den utrolige opdagelse, at Bobby bag sin gode og milde facade er helt fantastisk til at foretage tacklinger. Bobby, der må holde sine uventede evner som footballspiller hemmelige for sin Mama, kommer nu på college, hvor han snart opdager, at livet byder på meget andet end aligator-stuvning.

dk4

18:20  

Kultursalon
Hun har landets mest karakteristiske briller. Hun har vældig gode ører. Og hun får folk til at danse og børn til at lytte til musik. Katrine Ring er komponist, men hun er også DJ. Hun er stilikon -" og hun har fødderne godt plantet i streetkulturen. Og så har hun lagt vejen forbi Anne Middelboes -Kultursalon-, hvor hun blandt andet vil fortælle om at opleve verden gennem lyd.

18:45  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

20:00  

Jagtmagasinet
I denne udgave af Jagtmagasinet ser vi nærmere på et emne, der i visse kredse er dybt kontroversielt. Vi skal dykke ned i den industri, der frembringer kronhjorte i rekordstørrelse. Det foregår på New Zealand, hvor man de seneste årtier har sat stadig nye verdensrekorder. Her er historien om, hvordan det hele foregår.

20:30  

Søstrene Bisp
Teatret og gudstjenesten betyder de noget for hinanden, og hvis ja, hvad? Sådan lyder bare et af de centrale spørgsmål, som biskop Marianne Christiansen stiller til gæsten Lasse Bo Handberg i denne udgave af -Søstrene Bisp-. Ud over at være direktør på Mungo Park i Kolding er Handberg også forfatter, instruktør og samfundsdebattør, så centrale temaer i samtalen er også samfundet og teatret, kreativitet, form og ikke mindst teatret og gudstjenesten. Men i programmet er der også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Hvad Lasse Bo Handberg har valgt må man se i programmet. -Søstrene Bisp- produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyns Stift.

Kanal 4

18:00  

Hørt i Hollywood: Mest sexede babes
25 af Hollywoods absolut hotteste kvinder kommer under lup. Fra kurvede Salma Hayek og Sofia Vergara til atletiske Jessica Biel og Cameron Diaz. Disse sexede kvindekroppe er næsten for hotte til Hollywood.

19:00  

Hørt i Hollywood: Ekstreme divaer
Mød 25 kendisser, der alle er kendte for deres overdådige livstil og ekstravangante krav. De er Hollywoods absolut største divaer og får som regel deres vilje!

20:00  

View from the Top
Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Donna er opvokset i en nedslidt campingvogn sammen med sin mor, der er tidligere stripper og kører på sit fjerde ægteskab. Donna er besat af tanken om at blive stewardesse, og via en omvej hos et lokalt flyselskab med faldefærdige propelmaskiner og anstrengende passagerer lykkes det hende at komme ind på stewardesseskolen.

Kanal 5

19:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Sara og Greg kommer i karantæne efter at have befundet sig på et inficeret gerningssted.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. På en fartkontrol måler Peter to knallerter med en passager bagpå. En stikker af, men Peter får fat i de andre, som får store bøder. Jørgen stopper en bilist uden kørekort med 148 km/t på en motortrafikvej, men pludselig udvikler situationen sig til et alvorligt trafikuheld. Henrik stopper tilfældigt en knallertfører, som får fire sigtelser for en ulovlig knallert, men vælger at køre videre for øjnene af Henrik og derfor får en dobbelt bøde. Vlado stopper en bilist, der er ved at afsone 10 år for en narkodom og tilkalder hjælp for at få tjekket, om de tre passagerer er eftersøgte bandemedlemmer.

dk4

21:00  

Dansktop Prisen 2016

22:15  

Dansktop Prisen 2016

23:30  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

Kanal 4

21:50  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh
De smukke veninder og skuespillerinder Alison Sweeney og Ali Landry inviterer kendte gæster over til en hyggelig og eksklusiv middag. Hver middag har et tema og hver aften er fyldt med overraskelser og dejligt samvær, cocktails og lidt god sladder. Og der er ikke noget, der er for stort eller småt til at tale om over dette middagsbord, når de to værtinder går bag om kulisserne, tæt på de store shows og forsøger at få sandheden bag de tabloide avisoverskrifter. Gæsterne inkluderer Denise Richards, Tracey Gold, Kendra Wilkinson, Brooke Burns og Carnie Wilson, og der vil også blive til overraskende besøg af fx stjernefrisøren Ken Paves, blogger Perez Hilton og designer Charlie Lapson.

22:50  

Hørt i Hollywood: Cocktails og hemmeligh
De smukke veninder og skuespillerinder Alison Sweeney og Ali Landry inviterer kendte gæster over til en hyggelig og eksklusiv middag. Hver middag har et tema og hver aften er fyldt med overraskelser og dejligt samvær, cocktails og lidt god sladder. Og der er ikke noget, der er for stort eller småt til at tale om over dette middagsbord, når de to værtinder går bag om kulisserne, tæt på de store shows og forsøger at få sandheden bag de tabloide avisoverskrifter. Gæsterne inkluderer Denise Richards, Tracey Gold, Kendra Wilkinson, Brooke Burns og Carnie Wilson, og der vil også blive til overraskende besøg af fx stjernefrisøren Ken Paves, blogger Perez Hilton og designer Charlie Lapson.

23:45  

Hørt i Hollywood: Mest sexede babes
25 af Hollywoods absolut hotteste kvinder kommer under lup. Fra kurvede Salma Hayek og Sofia Vergara til atletiske Jessica Biel og Cameron Diaz. Disse sexede kvindekroppe er næsten for hotte til Hollywood.

Kanal 5

21:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry og holdet allierer sig med den kidnappede Captain Colds søster.

21:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver slår sig sammen med superhelten Lynet for at standse en morder, som dræber med en boomerang. Morderen har desuden placeret fem bomber rundt omkring i byen, som vil detonere samtidig. I fortiden får Oliver ordre til, med alle midler, at fremskaffe informationer fra et fængsel

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række kommende brude bliver myrdet i Savannah, og holdet har allerede en mulig mistænkt i kikkerten.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Kropsdele bliver fundet i Detroit, og holdet starter jagten på en ukendt mand i byens undergrundskunstverden.

dk4

00:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:10  

Sommersang i Mariehaven
Denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven byder igen engang på toppen af poppen, når det gælder populærmusikken i Danmark. Birthe Kjær er selvskreven som solist, når Helge Engelbrecht på hjemmebane inviterer indenfor og op på den store scene i Mariehaven i Ansager, og hun har som sædvanlig publikum i sin hule hånd. Sammen giver Birthe og Helge i øvrigt nyt liv også til den evigtgrønne "Den Gamle Gartners Sang" -" og fællessangen når nye muntre højder i Vestjylland. I dette program medvirker også sangeren Kim Schwartz med to stærke sange fra eget sangkatalog, og så præsenterer Helge Engelbrecht samtidig et nyt medlem i sit store sommersangsorkester Neighbours & Friends, nemlig sangeren og banjospilleren Sine Bach Rüttel. Maries Festival Band er som altid leveringsdygtig i kendte ord og toner og har svært ved at skrue ned for charmen, og det samme er tilfældet med sangeren Bjarne Langhoff, som får sin debut i Mariehaven. Medvirkende: Birthe Kjær, Kim Schwartz, Sine Bach Rüttel, Maries

01:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

01:20  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

01:50  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

02:55  

H.C. Andersen og Holsteinborg
Kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg åbner H. C. Andersens to værelser for dk4 og fortæller om den gamle eventyrdigters nære forhold til familien på Holsteinborg, som han ofte besøgte de sidste 18 år af sit liv. Greveparret på Holsteinborg nær Skælskør værner om deres privatliv og er ikke dem, der tillader journalister eller fotografer adgang til det historiske gods. Det er derfor et særsyn, at kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg har tilladt dk4s Frantz Howitz at optage et program om H. C. Andersens mange besøg hos den grevelige familie på Holsteinborg. Det er greven selv, der fortæller om sine tipoldeforældre, der lod indrette to værelser til H. C. Andersen over godsets vognport og med den ene væg stødende op til kirken. Herfra kunne H. C. Andersen følge med i gudstjenesterne, hvis han da ikke selv deltog. De to værelser blev aflåst, efter at H. C. Andersen havde forladt dem for sidste gang året før sin død, og siden har de været henlagt næsten urørte. Når man komme

03:30  

Pionermagasinet
I 2008 modtog Jesper Storm Nørskov en af Undervisningsministeriets -Pionerpriser- for sit innovative og kreative arbejde som lærer i Fredensborg. Hvorfor modtog han den pris? Hvad betød det for ham, og hvordan har det influeret på hans nuværende arbejde som rektor på Skorpeskolen i Hellebæk? Det fortæller Jesper Storm Nørskov blandt andet om i programmet, hvor der også er lejlighed til møde nogle af skolens elever, der præsenterer projekter og arbejder på skolens minimesse. Skorpeskolen har efter programmets optagelse vundet den landsdækkende konkurrence inden for Design for Change. To af skolens piger i 8. klasse, Astrid og Camilla, skal derfor nu til Indien, hvor de skal præsentere deres projekt for elever fra hele verden, som ligeledes har arbejdet med DFC og -vundet- i deres respektive lande. Tillykke til Skorpeskolen. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hv

04:00  

En dansker i Europa
Margrete Auken, medlem af Europa-Parlamentet for SF, besøger en københavnsk genbrugsplads og Amager Ressourcecenter, hvor hun drøfter affaldshåndtering og plastikforurening med enhedschef i Københavns Kommune, Merete Christoffersen. På årsbasis bruger europæerne 100 milliarder plasticposer, der i vidt omfang bare bliver smidt i naturen. Det tal skal gerne hurtigt ned på 20 milliarder. Europa-Parlamentet vil nedbringe forbruget af plastikposer i Europa. Det er en ny begyndelse på vores måde at omgås affald på, da det er første gang nogensinde, at Parlamentet tager stilling i en sådan sag. Medvirkende: Margrete Auken, Merete Christoffersen. Vært Ole Stephensen.

04:30  

TimeOut på Mountainbike
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit prøver Katrine at køre mountainbike. Mountainbike er en af de hurtigst voksende fritidsaktiviteter i Danmark, og det er både mænd og kvinder, der drøner rundt i skovene på de specielle cykler. I programmet bliver Katrine guidet rundt i sportsgrenen af formanden for Århus Mountainbike Klub, Michael Nicolaisen, som både giver et indblik i, hvad motionsformen kræver af udstyr, og hvordan man overhovedet kører på en mountainbike på de plørede skovbunde.

Kanal 4

00:45  

Hørt i Hollywood: Ekstreme divaer
Mød 25 kendisser, der alle er kendte for deres overdådige livstil og ekstravangante krav. De er Hollywoods absolut største divaer og får som regel deres vilje!

01:35  

Missing
Amerikansk thrillerserie. Beccas eftersøgning af sin søn Michael fortsætter, og hun indgår en aftale med lederen af den franske efterretningstjeneste. Man handlen medfører et ikke ubetydeligt moralsk dilemma for Becca, da hun er tvunget til at udlevere belastende bevismateriale, som hun har gemt på en harddisk.

02:35  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlenes onkel Burl vender tilbage til Highland Park sammen med sin kone Bitsy, og Gigi planlægger en velkommen hjem-fest, hvor alle skal ankomme som deres favorit-texaner. Blake ansætter Amanda som konsulent til deres denim-tøjlinje. Pastor Tudor rådgiver Sharon og Zack.

03:25  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie.

04:15  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Carlene og Ripp skal forny deres ægteskabsløfter, får Amanda tildelt en særlig rolle til festen, der har "Borte med blæsten"-tema. Men det efterlader Sharon uden noget at gøre. Heather håber de andre vil tilgive hende, og Blake overrasker Cricket med et helt særligt ønske.

Kanal 5

00:50  

Livstegn
Amerikansk actionfilm fra 2000. Den amerikanske ingeniør Peter Bowman arbejder i Sydamerika, da han bliver kidnappet af en gruppe ekstremister. De forlanger en kæmpestor løsesum, og hans arbejdsgivere sender den koldblodige forhandler Terry Thorne ud for at få styr på sagerne. Men inden længe har Thorne lagt sig ud med alt og alle, og så er han ved at blive lun på Bowmans kone.

03:35  

Motive
Amerikansk krimiserie. En teenagepige bliver påkørt af en bil og dør. Flynn og Vega leder nu efter en sammenhæng mellem hende og et byrådsmedlem.

04:25  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. Linda og Christina synes ikke rigtig, de kommer nogen vegne i Hollywood. Heldigvis har endnu en tjener, et godt råd: Man skal have en agent. Pigerne opsøger agenten Michael Einfeld på en danseskole, hvor han er midt i en danselektion. For ikke at blive smidt ud påstår pigerne, at de er professionelle dansere, hvilket kun medfører, at de bliver bedt om at overtage undervisningen. Trods det pinlige optrin har agenten stadig gode råd til pigerne: De er nødt til at gå til en portrætfotograf og få lavet headshots. Det gør de så, og hos fotografen møder de Beverly Hills 90210-stjernen Luke Perry. Måske kan han lære pigerne hemmeligheden bag sin signatur: de skulende, sexede øjne?¿


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010258