dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 23. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 23. januar 2016

dk4

05:00  

Kultursalon
Karen-Lise Mynster har været elsket af danskerne, lige siden hun spillede den ulykkelige bankassistent i Matador. I dag spiller hun kvinder, der stirrer deres eget liv lige i øjnene: Hvad enten det er moderdyret, der dræber alt omkring sig - eller den svigtede kvinde, der tålmodigt venter på elskeren. Eller kvinden, der bliver spist af sin uhelbredelige Alzheimer. Karen-Lise Mynster er gæst hos Anne Middelboe i denne udgave 'Kultursalon'.

05:30  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Viden om literacy

06:40  

Antik for alle
Flere og flere unge har fået øjnene op for antikviteter. I dette program tager vi en tur til Osted antik og design til en snak med indehaveren Steven Johnson for, at høre hans bud på, hvad fænomenet skyldes og på samme tid få en masse inspiration fra alle de flotte og lækre ting i butikken.

06:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Fiskemagasinet
Det er en yderst populær fisk for lystfiskere, den er kendt for at give en god kamp -" måske især pga. af sin størrelse. I naturen er det ikke unormalt, at en Stør bliver helt op til 3-5 meter. Her er der dog tale om Stør i Put & Take-søer, når det skal handle om moderne Størfiskeri, i Fiskemagasinet.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

08:00  

Efter de fede tider

08:50  

Skøn med nåle
Kosmetisk ansigts-akupunktur er et alternativ til botox og fillers, men hvad går det egentlig ud på og hvordan virker det?

Kanal 4

05:00  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Mie er blevet gravid igen, og er hårdt ramt af kvalme, så nu er endnu mere af den daglige husholdning overladt til Rasmus. Anne og Tine (bill. ) har købt en ny lejlighed på Vesterbrogade og er i gang med en større istandsættelse. I dag skal de vælge fliser til badeværelset.

05:45  

Dog With A Blog
Ellen indser, at hun er den eneste i familien, som ikke er blevet ven med Stan, så hun tager en irriterende papegøje med hjem, som skal være hendes kæledyr. Tyler forsøger at finde ud af mere omkring skolens smukke pige, som er en af Bennetts nye patienter.

06:10  

Dog With A Blog
Da Averys arvefjende Karl overhører, at Chloe hentyder til Stans hemmelighed, sværger han på, at han vil trænge til bunds i sagen. Avery spekulerer på, hvordan hun skal sætte en stopper for Karls nysgerrighed. Da hun ved et tilfælde opdager, at Tyler er et rent matematisk geni, overtaler hun ham til at udfordre Karl i skolens matematik konkurrence.

06:35  

TV-Shop

07:40  

Cougar Town
Jules beslutter sig for at holde Thanksgiving, selvom det er forår.

08:05  

TV-Shop

Kanal 5

05:40  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:05  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie vil gerne fejre thanksgiving på en anderledes måde i år. Frem for at være sammen med Martys forældre, vil hun hellere invitere Larry, Jackie, Reggie og Dick. Intet går som planlagt, når aliens og mennesker forbundet familiært og Weaver-familien er samlet under samme tag.

06:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie beder Bird-Kersee-familien om at gemme de julegaver, som de har købt til Amber, Max og Abby. Senere beslutter de sig for at returnere julegaverne og bruge pengene på en ferierejse. Men intet går som planlagt.

06:50  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag får en afslutning, men så dukker et uventet vidne op og ryster pigerne.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag

08:45  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Troldmanden slipper ånden fra sin flaske, mens dronningen er blevet taget til fange af sit eget folk.

 
dk4

09:00  

Den runde krop
Effektiv træning til at holde formen, mens du er gravid, der også gør det lettere for dig at komme tilbage til dig selv, når du har født. Programmet er velegnet for alle og forudsætter ikke kendskab til pilates.

10:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på fiskefilet med raita, små kartofler, salat med fennikel, rucola og æble, når Pernille Skjødt laver et dejligt familiemåltid med jordforbindelse. Vi skal også en tur i marken med Søren Ejlersen og Livia Urban Swart, der vil fortælle en masse om tilberedning af fennikel -" velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremt

10:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Contouring er et fantastisk redskab til at forme ansigtet, men ikke alle behersker den fine skulpterings-teknik. Det handler om at lægge skyggerne rigtigt i forhold til knoglestrukturen, bruge flere forskellige pensler og så ellers blende, blende, blende. Du får også fif til at lægge highlight de helt rigtige steder, så ansigtet får et let løft.

10:50  

Hvordan

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

11:40  

Er du til bøger?
Tom Buk-Swienty er journalist og historiker. Han har skrevet en lang række historiske bøger, blandt andre den meget roste og populære -Slagtebænk Dybbøl-. Nu er Buk-Swienty klar med et nyt digert værk -" denne gang om Karen Blixens far, kaptajn Dinesen. Mød forfatteren og få et indblik i den meget spændende beretning om kaptajn Dinesen, når Buk-Swienty bliver interviewet af Ole Knudsen om -Kaptajn Dienesen -" Ild og blod-. Bogen -Kaptajn Dinesen -" Ild og blod- kan købes i dk4 butikken.

Kanal 4

09:05  

Kitchen Boss
Buddy laver Mamas roastbeef med løgsovs, kartoffel- og porregratin og Marys pasta og broccoli. Søster Mary og svoger Joe kommer med til festen.

09:35  

TV-Shop

10:45  

Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Scooby-Doo og hans venner får et reelt mysterium at tygge på, da de besøger Velmas søster på en fjerntliggende magisk skole. Ejeren af et isimperium prøvet at få skolen lukket, og en mytologisk løvedrage skaber frygt hos de studerende. Kan Scooby-Do og vennerne finde ud af, hvad der sker?

Kanal 5

09:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

10:20  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand forsvinder fra en taxa efter at have været til fest, og holdet går straks i gang med efterforskningen.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En forbryder forsvinder på vej til retten, hvor han skal vidne mod en tidligere "kollega".

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

13:00  

Strikkedesigneren Bente Geil
Det er de seneste år blevet mere og mere in at strikke. På norsk tv har man fx for nyligt helliget et helt døgn til formidling af strikning. Så vidt er dk4 nu aldrig gået, men som den eneste danske tv-station har dk4 taget strikning alvorligt og har præsenteret portrætter af nogle af de ypperste strikkedesignere såsom Kaffe Fassett, Marianne Isager, Vivian Høxbro, Christel Seyfarth og ikke mindst Hanne Falkenberg. Disse programmer blev, sammen med andre håndarbejdsprogrammer om patchwork, filtning og knipling, så stor en seersucces, at tilrettelæggeren Frantz Howitz blev udnævnt til -Årets gavstrikker- af landets største strikkeforening -Gavstrik-, uden at han kan strikke hverken ret eller vrang. Nu har Frantz Howitz på utallige opfordringer taget strikkedesign op igen for en kort periode og har strikket et program sammen om og med endnu én af landets bedste strikkedesignere, Bente Geil. Bente Geils logo er en lille sjov mand med to forskellige øjne, og hans arme er heller ikke lig

13:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:00  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Seksualundervisning-.

14:10  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

14:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Michelle har overtaget al Fannys undervisning på danseskolen. Samtidig er der sprunget et rør i danseskolens omklædningsrum, hvilket tvinger pigerne til at klæde om hjemme hos Michelle. Ginny har knas i forholdet og søger råd hos Michelle.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Pastor Tudor overrasker menigheden med en meget speciel opgave: De skal have sex hver dag i den næste uge! Burl frier til Gigi, der vender tilbage med et usædvanligt forslag. Cricket og Blake interviewer rugemødre. Amanda, der arbejder på baren Boobylicious, siger ja til et job som Pastor Tudors assistent.

14:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe Hart (bill.) graver i sin familiehistorie. Med Wades hjælp forsøger Lavon at hoppe ud i datinglivet igen, men Didi fortæller alle og enhver, at han er er håbløst forelsket i hende. George kæmper en desperat kamp for at forhindre opførelsen af et stormagasin i nærheden af BlueBell.

Kanal 5

12:15  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet bliver tilkaldt for at efterforske et mord, der tilsyneladende er startet som et røveri ved et "Alice i Eventyrland-tema-bryllup".

13:15  

CSI
Amerikansk krimiserie. En mand er fundet myrdet på det lokale kasino, og CSI-holdet må nu spærre hele bygning af i jagten på morderen.

14:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En mand bliver vidne til voldtægt og kidnapning af sin kone under en videochat med hende, mens han er på vej hjem fra en forretningsrejse. Bortførerne forlanger løsepenge, og sagen bliver mere kompleks efterhånden som kriminalassistenterne borer dybere i den.

dk4

15:00  

Schlagerbox Special

15:20  

Schlagerstar 2015

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

16:30  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

17:05  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:15  

Møde med André Rieu 2015

Kanal 4

15:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er i unaturligt godt humør, hvilket undrer vennerne. Det viser sig, at Zoe er blevet venner med AnnaBeth, som forsøger at holde det nye venskab hemmeligt for Lemon, der er Zoes ærkefjende. Selv er Lemon i færd med at positionere sig som byens kvindelige overhoved.

16:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

15:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Kriminalassistenterne søger efter en savnet teenagepige, som forsvandt mens hun søgte efter sin biologiske far, en anonym sæddonor. Inden længe bliver en vanvittig mand politiets hovedmistænkte, idet han tidligere har efterstræbt flere unge kvinder. Dr. George Huang hjælper til under eftersøgningen af manden.

16:05  

The Flash
Amerikansk dramaserie. En mystisk mand advarer The Flash om at en ondsindet skruk vil forsøge at destruere ham. Samtidig forsøger en meget stålsat officer at tilslutte sig Joes meta-humane hold.

17:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver forsøger at standse seriemorderen Carrie Cutter, der er besat af Arrow. Carrie er overbevist om, at Arrow er den eneste ene, og hun vil gøre alt for at fange hans opmærksom. Desværre skaffer hun sig opmærksomhed ved at myrde folk. Thea får en ny DJ, mens Ray inviterer Felicity på middag. I fortiden beslutter Oliver at hjælpe Tatsu, da Maseo forsvinder.

dk4

18:00  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

18:30  

Sommersang i Mariehaven
I dk4s første udgave af Sommersang i Mariehaven har Helge Engelbrecht, og hans 11 mands orkester Neighbours & Friends, samlet endnu en perlerække af danske solister. Hele Danmarks Keld og Hilda er blandt gæsterne, som også tæller en ægte dansk nattergal, nemlig Carsten Knudsen, som bl.a. optræder med et af de store hits fra tiden med de nu gendannede De Nattergale. Michelle Birkballe, én af Mariehavens stærkeste kvindelige Rock´n-Roll-solister, er tilbage og i absolut topform på den store træscene i baghaven hos Helge Engelbrecht. dk4s seere kan også opleve vel nok Danmarks, i nyere tid, største mundharmonika-virtuos Jacob Venndt i selskab med guitaristen Kristian Alvad i programmet, hvor Helge Engelbrecht også fra egne rækker præsenterer solisterne Sidsel Maria Michelsen, Morten Husted og Louise Støjberg. Som altid er der fællessang, ægte dansk sommerstemning og musikalsk underholdning i særklasse, når der blændes op for Sommersang i Mariehaven. Medvirkende: Keld og Hilda, Carsten Knu

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

19:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Zoila og Javier forbereder deres bryllup, men Genevieve insisterer på at Zoila lytter til hendes råd. Spence går bag ryggen på Rosie for at beskytte hende. Carmen begynder på et nyt job. Blanca får mistanke om, at hendes nye arbejdsgiver holder mere skjult for hende end hun i første omgang har antaget.

20:00  

Alice i Eventyrland
Amerikansk eventyrfilm fra 2010. 19-årige Alice vender tilbage til den magiske verden fra sit barndoms eventyr. Her genforenes hun med sine gamle venner og opdager sin sande skæbne: at afslutte den røde Dronnings rædselsregime.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Amy bliver uvenner mens Howard møder sin halvbror.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Raj bliver bedt om at lave en besked i så fald en NASA-mission ender med at der bliver fundet livi rummet, skændes vennerne over, hvordan den skal udformes.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson og holdet går ind i eftersøgningen på den Inhuman, som slår andre Inhumans ihjel.

20:00  

Journey 2: Rejsen til mysteriets ø
Amerikansk actioneventyr fra 2012. 17-årige Sean modtager en kodet besked: Hans bedstefar har fundet den mystiske ø i Stillehavet som science fiction-forfatteren Jules Verne beskrev i sine bøger. Han rejser dertil med sin stedfar og opdager, at øen er beboet af en hel masse fantasifulde og skræmmende dyr.

dk4

21:35  

Portræt af Klaus Strand-Holm
Et af hovednavnene ved Dansktop prisen 2016 er Klaus and Servants. Forsanger og skaber af bandet er Klaus Strand-Holm. I dette lille portræt får vi et indblik i en af Danmarks mest succesfulde dansktop-grupper, og får et svar på, hvorfor Klaus Strand-Holm glæder sig ekstra meget til at stå på scenen til Dansktop prisen 2016.

21:55  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Vestsønderjyder mod østsønderjyder-.

22:05  

DanskTOP Talent 2015
Se eller gense den endelige afgørelse på, hvilke af de 72 deltagere i DanskTOP Talent 2015, der kom videre til finalen i Boxen i Herning. Her kan du møde de tre kunstnere, der er valgt af seerne samt de tre kandidater til eksperternes wildcard.

23:35  

Musikalsk rejse

23:45  

Schlagerstar 2015
Laura Wilde, den storsmilende Schlager-sangerinde, var aktuel med sit tredje album i foråret 2015. dk4s Katharina mødte hende i Sitges nær Barcelona, hvor hun var i gang med optagelserne til nogle af de smukke musikvideoer. Det blev til en samtale om den kreative proces og mødet med publikum. Rigtig god fornøjelse!

Kanal 4

22:10  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Enheden kommer i et kapløb mod tiden i forsøget på at finde et forsvundet 13-årigt barn, som ønsker at skifte køn. Barnet viser sig at være forfulgt af en brutal bølle. Raydors hjemvendte ægtemand Jack forsøger at gøre skaden god igen for alle de år, hvor han har været en fraværende far.

23:05  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. . Annabeth står med en mordsag, hvor offeret er blevet stranguleret natten inden hendes bryllup. Under retssagen opdager Annabeth, at offeret skjulte på en frygtelig hemmelighed overfor familie og venner, som muligvis kan have ført til hendes død " den unge kvinde havde tidligere været gift, og var derfor ikke længere den jomfru, som hun blev antaget for at være.

Kanal 5

21:55  

Illusionisten
Amerikansk-tjekkisk drama fra 2006. Eisenheim er en berømt og elsket tryllekunstner i Wien omkring år 1900. Også kronprins Leopold hører om tryllekunstnerens mageløse show og tager afsted for at afsløre ham som fupmager. Men kronprinsen får helt andre grunde til at få Eisenheim ned med nakken! Tryllekunstneren og kronprinsens forlovede Sophie genkender nemlig hinanden fra deres barndom og bliver forelskede.

dk4

00:05  

Schlagerstar 2015
Laura Wilde, den storsmilende Schlager-sangerinde, var aktuel med sit tredje album i foråret 2015. dk4s Katharina mødte hende i Sitges nær Barcelona, hvor hun var i gang med optagelserne til nogle af de smukke musikvideoer. Det blev til en samtale om den kreative proces og mødet med publikum. Rigtig god fornøjelse!

00:30  

Koncert med Lasse og Mathilde

01:20  

Bog og forfatter

01:40  

Hvordan

01:50  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

03:00  

Naturligvis
-Naturligvis- er en programserie, hvor vi sætter fokus på sundhed. Hver gang vi mærker negative følelser, som er forbundet med stress - for eksempel frustration, skyldfølelse eller fortvivlelse, bliver krop og sind pumpet fulde af biokemiske stoffer, som er skadelige for vort helbred. Det vil vi se nærmere på denne gang, hvor vi har inviteret forfatter og heilpraktiker Arvin Larsen, med 25 års klinikerfaring, i studiet. Det er tankevækkende at ca. 35.000 danskere er sygemeldt pga. stress. ca. 250.000 danskere - lider af alvorlig stress. og stress er årsagen til mere end 1 million ekstra fraværsdage på arbejdsmarkedet. Tanken med programrækken -Naturligvis er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver uds

03:30  

How2Scrap
De fleste har prøvet at stå i en butik og skulle finde et kort til en festlig lejlighed. Det skal ikke være kedeligt - og må gerne udtrykke noget personligt. Det lykkes sjældent. How2scrap har derfor dedikeret et program til emnet: Kort, der kan noget! Her viser dk4's værter Pia og Rikke, hvordan man nemt kan lave to helt unikke kort -" som ved at ændre farvevalg og mønsterpapir kan bruges til mange forskellige anledninger. Når man scrapper, har man ofte rester af karton, mønsterpapir og pynt liggende, som det er oplagt at bruge til formålet. Det behøver derfor ikke være dyrt, at lave et personligt kort. dk4's scrapbookingteam har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til at lave kort, der kan noget. Materialer og værktøj til Pias vandfaldkort: - Karton - Lim, flydende - Sværte - Brads - Clips

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

04:30  

Det handler om følelser
Angst er en af de mest almindelige psykiske sygdomme i Danmark. I dag er der 350.000 danskere med angst, og ca. 750.000 vil opleve at få angst på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men hvornår er der tale om angst som en sygdom? Hvordan føles det, både for den, som har angst og for dem, som er tæt på? Og går det nogensinde væk? Kan man blive rask igen? Det ser Michele Lauritsen sammen med gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-.

Kanal 4

00:05  

The Closer
Amerikansk krimiserie. En anerkendt kræftlæge bliver fundet død, og det tvinger Brenda til at håndtere sine egne følelser omkring sin fars kamp mod kræften. I mellemtiden overrasker David Gabriel alle, da han dukker op på gerningsstedet med sin kæreste, en jurastuderende, der uopfordret tilbyder rådgivning i sagen.

01:00  

Thunderstruck
Amerikansk komedie fra 2012. Familiekomedie om en basketballstjerne, der på magisk vis bytter personlighed med en 16-årig fan uden nogen form for boldføling.

03:00  

Født som dreng eller pige?
Amerikansk dokumentar. Det første spørgsmål som enhver kommende forældre stiller: 'Er det en dreng eller er det en pige?' Men hvad sker der, hvis lægen ikke er i stand til at svare på spørgsmålet? En baby ud af 2000 bliver født med kønsorganer, der er så ubestemmelige, at ingen kan svare på, om barnet er hankøn eller hunkøn. I denne banebrydende dokumentar afslører "unisex"-individer hemmelighederne omkring deres utraditionelle liv og fortæller hvordan de har fundet deres vej i et skarpt opdelt mand/kvinde-univers og samfund, når de selv passer ind et sted midt imellem.

04:00  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Stemningen bliver anspændt til et kirkeseminar om parforhold, hvor Amanda er tvunget til at se sin fortid i øjnene. Heather kaster sin kærlighed på den tidligere high school-nørd Andrew. Imens blander Carlene sig i både Sharon og Crickets ægteskab.

04:50  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Pernille har på grund af sin skilsmisse i lang tid været ked af det. Men i dag tager hun et stort skridt for at komme videre i sit liv. Anne og Tine har købt en ny stor lejlighed på Vesterbrogade, og selvom lejligheden endnu ikke er klar, så skal de nu flytte ud af deres gamle lejlighed. Og Mie, der er gravid, skal sammen Rasmus på hospitalet for at få tjekket, om alt nu er i orden...

Kanal 5

00:10  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Da en brud bliver skudt ned af en snigskytte midt under bryllupsceremonien, bliver Beth og Jack tilkaldt. Enheden må nu forsøge at fastslå, om det er brudens tidligere stalker, som er vendt tilbage for at hjemsøge hende.

01:10  

Megamind
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende Metro Man, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

03:00  

Hannibal
Amerikansk thrillerserie. Under en terapi-samtale med Hannibal, fortæller Will om sin drøm om at slå Hannibal ihjel, hvilket kun synes at styrke deres forhold.

03:45  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

04:10  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Efter en vild bytur vågner X'en op i Babes seng, og de andre i huset undrer sig over hvad der mon er sket på værelset om natten. Rygterne spreder sig hurtigt i sommerhuset, men ingen ved om X'en og Babe har knaldet. Om aftenen bliver Fissan rasende på Babe og ender med at kaste en hotdog i hoved på pigebarnet.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. At være ambulancebehandler og brandmand er et fysiskt hårdt job. Det får vi en smagsprøve på, når ambulancebehandleren Brian skal håndtere en tung patient, og når brandmændene skal ind i en brændende lejlighed, for at lede efter en person.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010116