dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. januar 2016

dk4

05:30  

Forskningsmagasinet
-Coaching-. Det ord har vi hørt oftere og oftere igennem de seneste ti år. Folk går til coach for at få styr på deres liv. Men faktisk har fænomenet -coaching- næsten hundrede år på bagen, og en dansk forsker har fornyet den klassiske coaching. Denne forsker får Niels Ebdrup besøg af i -Forskningsmagasinet-. Men hvad går coaching egentlig ud på? Hvad kan man få ud af at gå til coach? Hvornår og hvordan opstod coaching? Hvordan har coaching udviklet og ændret sig frem til i dag? Hvad med kritikken af coaching? Niels Ebdrup stiller spørgsmålene, og svarene leveres af professor Reinhard Stelter fra Københavns Universitet. -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: -Hvorfor går tiden hurtigere, når vi bliver ældre?-

06:05  

Arkæologien rundt
Arkæologerne åbner på dk4 op for flere fortolkninger af det store menneskeofferfund i Alken Enge. Søhøjlandet er den del af den skovrige jyske højderyg, der indbefatter Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og Skanderborg Sø. Arkæologisk set er området rigt på fortidsminder, og for længst har lokaliteter som Illerup Ådal og Øm Kloster bidt sig fast i danskernes bevidsthed som noget helt særligt. Nu har dk4s Frantz Howitz besøgt Søhøjlandet for at fortælle om nogle af egnens arkæologiske highlights i programserien -Arkæologien Rundt-. Han lægger ud på Himmelbjerget med en dramatisk udsigt ud over Juel Sø for derefter straks at bevæge sig ud i Illerup Ådal for at fortælle om de mange våbenofferfund fra årene mellem år 200-450 e.Kr. (den romerske jernalder), der er blevet gjort derude. I Illerup Ådal møder Frantz Howitz direktør for Museum Skanderborg Lene Høst-Madsen, der fortæller om ådalen som et -militært landskab-, en hellig dal og en naturlig øst-vest grænse for alle, der ønskede at be

07:00  

Den runde krop

07:40  

Hjemmeyoga

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

08:40  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

Kanal 4

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Lillie Mae har fødselsdag og det eneste hun ønsker sig er, at Reba skal slutte sig til modstandernes hold under en bowling turnering. Efterhånden ser det ud til at bowlingbanen kommer til at danne rammen om et hårdt opgør.

06:10  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy laver mad fra Middelhavet: stegt branzino med saltskorpe og derefter paella. Så kommer en ven forbi for at give Buddy opskriften på sin salat med grønne bønner.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Rebas håbløse bror Blake aflægger en uventet visit, og kommer med en bliv-rig-i-en-fart plan, da han vil markedsføre Lillie Maes hjemmelavede Barbeque sauce. June får afsløret på skolen, at Cash stadig er jomfru, så da onkel Blake kommer med lidt lyssky romantisk vejledning er Cash ikke sen til at skrive sig det bag øret.

Kanal 5

05:40  

Galavant
Amerikansk komedieserie. Mens Gareth lærer kong Richard at være lidt mere macho, konkurrerer Galavant mod Sir Jean Hamm i en turnering om at blive rig og berømt og vinde en hane. Men Galavant er i en periode, hvor det kan blive lidt svært at vinde.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Emmett får nogle overraskende nyheder ved sin fars housewarming selskab. Travis møder sin helt, sportsstjernen Derrick Coleman. Regina overtaler Daphne til at ansøge om et latinamerikansk college-stipendium.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Toby vender hjem fra Island med et nyt karrieremål. Bay modtager uventede nyheder om college. Angelo får Daphne til at stresse af ved at fokusere på en bagekonkurrence. Regina står overfor et etisk dilemma angående East Riverside projektet.

07:35  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dagens ugefinale skal de professionelle konditorer finde den amatørbager, der går videre til den endelige finale. Der skal både bages noget sødt og noget salt til skovturen - og ikke nok med det - der skal indgå et fletbrød med minimum seks strenge. Men kan de overhovedet finde ud af at flette så flot et resultat, som dommerne kræver? Vært Thomas Mygind styrer kageløjerne.

08:45  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Ambitionerne var store, da de stolte islændinge Orri og Sandra købte et dødsbo på Amager, der "bare lige" skulle totalrenoveres fra kælder til kvist. Det mente Orri nemlig sagtens, at han kunne klare ene mand. Renoveringen er imidlertid endt i så stort et kaos, at parret og deres to børn ikke engang kan bo i huset længere, og Den vrede tømrer står over for en af sine hidtil største udfordringer.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

09:50  

EU på virksomhedsbesøg
Jørn Dohrmann, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, mødes med Svend Brodersen, ejer af Gram Slot. Jørn er nysgerrig på, hvordan Danmarks største økologiske landbrug drives og trives i EU. Jørn Dohrmann håber, at besøget hos Svend Brodersen, Gram Slot, vil berige begge parter med indsigt i hinandens virke. Medvirkende: Gæst, Jørn Dohrmann , Svend Brodersen

10:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:30  

Costa del golf
Costa del Sol er, med sine mere end 100 golfbaner, et af de mest attraktive feriemål for golfentusiaster, men kampen om gæsterne er hård. En ny ferieform, Long Stay er begyndt at lokke flere og flere gæster til den smukke solkyst. Det er nemlig ikke specielt dyrt, at forlænge sin ferie og nyde op til en måneds ferie i egen lejlighed. I programmet besøger vi et lille udvalg af ferie-resorts, og så tager vi også et smut ud og slår nogle slag på nogle af de mange skønne baner langs kysten.

11:05  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

11:45  

Hverdagens opfindelser

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelais polterabend bliver holdt hos Sookie, og der bliver festet. Men da Lorelai impulsivt ringer til Rorys far, Christopher, går det op for hende, at Max ikke er den rigtige mand for hende.

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Troldmanden slipper ånden fra sin flaske, mens dronningen er blevet taget til fange af sit eget folk.

10:20  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice og Cyrus tager på en mission.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, hvis datter forsvandt for adskillige år siden, forsvinder selv, og holdet erfarer, at det det måske kan have noget med et andet barns forsvinden at gøre.

dk4

12:00  

Fit Talk
Fitnesstræneren Lotte Arndal har netop skrevet en bog om Styrketræning for kvinder, og rammer dermed den helt store trend lige nu: En smuk krop er en stærk krop. Hør hende fortælle om et liv med træning, om gode og dårlige vaner og om, hvorfor det er så vigtigt at træne muskler og styrke.

12:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Lille hav hvad nu?

14:10  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

14:45  

Hverdagens opfindelser

14:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

12:05  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På en café i Esbjerg møder Trinny og Susannah tvillingeparret Alice og Anita. På trods af at Alice og Anita er 28 år, bliver de ofte taget for at være langt yngre, og de skal kæmpe for blive regnet som voksne kvinder. Men med eksperternes hjælp får de deres ungdommelige ydre til matche deres modne indre. Tanja er en sat dame på 24, der ikke mener, at tøj er så vigtigt, når man nu er gift og har barn. Alligevel vil hun gerne have Trinnys hjælp til at få de feminine sider, som længe har været gemt væk under landmandsuniformen, frem i lyset igen.

13:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er glad for at se sne i BlueBell, men resten af byen er overbeviste om, at det bringer ulykker med sig. Lavons forældre kommer til BlueBell, og Lavon mener det er den rette lejlighed til at introducere Didi for dem.

Kanal 5

12:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand forsvinder fra en taxa efter at have været til fest, og holdet går straks i gang med efterforskningen.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet skal opklare sagen om en ung studerende som er blevet myrdet.

14:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet bliver tilkaldt for at efterforske et mord, der tilsyneladende er startet som et røveri ved et "Alice i Eventyrland-tema-bryllup".

dk4

15:00  

Fiskemagasinet
Det er en yderst populær fisk for lystfiskere, den er kendt for at give en god kamp -" måske især pga. af sin størrelse. I naturen er det ikke unormalt, at en Stør bliver helt op til 3-5 meter. Her er der dog tale om Stør i Put & Take-søer, når det skal handle om moderne Størfiskeri, i Fiskemagasinet.

15:30  

Jagtmagasinet
Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

17:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:40  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I aften tager Trinny og Susannah til København, hvor de møder Rikke, som er godt træt af sin store barm, men Susannah giver ikke op, før Rikke har lært at værdsætte sin flotte figur. Den 38-årige folkeskolelærer Bettina, bliver tvunget ud af sit joggingsæt, og Trinny udfordrer gothpigen Natasha med farver.

16:00  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Danmarks førende bryllupsplanlægger Christel Winther skal arrangere ungdomskæresterne Bettina og Claus' bryllup på Næsbyholm Slot. Midt under brylluppet må Christel på skadestuen i flere timer med gommens datter, så hvordan mon festen forløber imens? I Monaco er jetsettets foretrukne bryllupsarrangør Frank Damgaard presset på tiden. Han er til møde med en ny potentiel kunde, og han skal samtidig afholde bryllup i den anden ende af byen. Da Frank når frem til bruden Brunna, er hun slet ikke kommet i gang med stylingen, og det får store konsekvenser for brylluppet.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Ryland fortsætter sit forsøg på at ødelægge Ann ved at afsløre hemmeligheder fra hendes fortid. Samtidig er John Ross' planer om at overtage Ewing Energies ved at gå i vasken, og Christopher ændrer taktik vedrørende Pamela Barnes. En gammel fjende fra familien Ewings fortid dukker op igen.

Kanal 5

15:10  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Dove-kommisionen er en gruppe, der har til opgave at afsløre korruption i politiets inderkredse. De har netop færdiggjort en omfattende rapport. For at fejre dette holder de en reception, hvor en masse prominente gæster er inviteret. Men pludselig under festlighederne lyder en masse skud og nogle højtstående politifolk mister livet. Mac Taylor og CSI-holdet bliver straks sat på sagen.

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En af Bensons tidligere voldtægtssager bliver genåbnet, fordi sagen har ligheder med en ny sag, og risikoen for at en uskyldig er blevet dømt og fængslet dukker op. Da Bensons efterforskningsarbejde bliver draget i tvivl opstår der spændinger mellem hende, anklager Haden og Bayard Ellis.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En mand bliver vidne til voldtægt og kidnapning af sin kone under en videochat med hende, mens han er på vej hjem fra en forretningsrejse. Bortførerne forlanger løsepenge, og sagen bliver mere kompleks efterhånden som kriminalassistenterne borer dybere i den.

dk4

18:40  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på fiskefilet med raita, små kartofler, salat med fennikel, rucola og æble, når Pernille Skjødt laver et dejligt familiemåltid med jordforbindelse. Vi skal også en tur i marken med Søren Ejlersen og Livia Urban Swart, der vil fortælle en masse om tilberedning af fennikel -" velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremt

19:05  

Mik Schacks Public Service
Der er masser af boligprogrammer på dansk tv - af både den ene og den anden slags. Men ingen af dem handler om at bo til leje i en boligforening - eller at bo alment, som det også hedder. Og det på trods af, at der er langt over 560.000 almene husstande med meget tilfredse beboere. Det gør Mik Schack nu noget ved, når han i fire udgaver af Mik Schacks Public Service besøger boligforeninger i forskellige egne af landet - og selvfølgelig laver mad med beboerne. Mik Schack er denne gang taget til -vandkantsdanmark-, hvor han besøger en familie, der bor til leje i et byggeri med havudsigt, vicevært og gartner. Mik Schack besøger også den lokale fiskehandler, der -" udover at sælge fisk, underviser børnehavebørn i at spise fisk. Frederikshavn Boligforenings afdeling Sæby strand har, i konkurrence med almene boligbyggerier i hele Norden, vundet NBOs (nordiske kooperative og almene boligorganisationer) boligpris som Nordens bedste almene boligbyggeri.

19:40  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

20:10  

Horsens Night
HEDE HITS I HORSENS! Se med når Benjamin Koppel og Nellie Ettison, sammen med en håndfuld af landets dygtigste sangere og musikere, skaber et overflødighedshorn af partymusik, i et brag af et tv-show på Horsens Ny Teater. Taget på det hæderkronede og smukke teater bliver stærkt udfordret, når store hits, som Pharrel Williams -Happy-, og Michael Jacksons -Rock With You-, garneret med danske klassikere som, -Magi i luften- eller -Jeg vil la lyset brænde, brager af sted fra scenen, hvor også et Stevie Wonder- og et Beyoncé- medley, vil gøre det mere end almindelig svært for publikum at sidde stille. Det er tv-stationen dk4, der -" i samarbejde med det århusianske musikbureau, Front Of House -" har skabt denne unikke og enestående musikbegivenhed, der udmønter sig i et fornemt tv-show, som sendes på dk4. Den musikglade tv-station har i dette efterår optaget ni store DanskTOP Talent-shows på Horsens Teater, hvor kapelmester Mark Chemnitz og dk4 All Stars har dannet musikalsk opbaknin

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Landet rammes af en national tragedie, og Olivia er nødt til at assistere Det hvide hus.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Sloan skal pludselig føde, efter at hun er vendt tilbage til Marks lejlighed. Callie og Arizona er til stede for at hjælpe med fødslen, samt for at hjælpe Mark gennem hans barnebarns forestående adoption. Dereks invitation til stjerne-kirurgen, Tom Evans, bliver af Teddy set som en trussel mod sit job.

20:00  

The Women
Amerikansk drama fra 2008. Den smukke og intelligente Mary opdager, at hendes mand er hende utro, og så ruller veninde-lavinen. I bedste newyorker-stil forsøger veninderne Sylvie, Edie og Alex med gode råd, dristige byture og store mængder shopping at holde Marys humør oppe i kampen mod "den anden kvinde".

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Leonards arbejde bliver omtalt i en artikel, men kun en af dem får ros.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon havner i en fjern galaxe i nærheden af deres store idol George Lucas' ranch.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Amy bliver uvenner mens Howard møder sin halvbror.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Raj bliver bedt om at lave en besked i så fald en NASA-mission ender med at der bliver fundet livi rummet, skændes vennerne over, hvordan den skal udformes.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. På en fartkontrol måler Peter to knallerter med en passager bagpå. En stikker af, men Peter får fat i de andre, som får store bøder. Jørgen stopper en bilist uden kørekort med 148 km/t på en motortrafikvej, men pludselig udvikler situationen sig til et alvorligt trafikuheld. Henrik stopper tilfældigt en knallertfører, som får fire sigtelser for en ulovlig knallert, men vælger at køre videre for øjnene af Henrik og derfor får en dobbelt bøde. Vlado stopper en bilist, der er ved at afsone 10 år for en narkodom og tilkalder hjælp for at få tjekket, om de tre passagerer er eftersøgte bandemedlemmer.

dk4

22:00  

Danefæ Top 10
I samarbejde med Nationalmuseet er dk4 nu klar med den årlige -Danefæ top 10-. For 6. år i træk har dk4s Frantz Howitz, i nært samarbejde med Nationalmuseet, udarbejdet en top 10-liste over de arkæologisk set mest interessante genstande, der er erklæret Danefæ i det forgangne år. Listen offentliggøres fredag den 22. januar kl. 22.00 og indeholder en rigdom af fund, som ikke er oplevet magen til de 5 foregående år. Det skyldes især detektorarkæologernes utrættelige og ansvarsbevidste arbejde, men også helt almindelige menneskers årvågenhed, når de støder på arkæologiske genstande. Det gælder fx en villaejer ved Taastrup, der fandt et stort stenøksedepot under opførelsen af en trampolin og en gårdejer på Ærø, der skulle anlægge et nyt staldgulv og stødte på noget så usædvanligt som en rigt dekoreret kragsten fra 1100-årene. Formodentlig stammer denne kirkelige sten fra den tidlige Ærøskøbing Kirke, der blev totalt ombygget i 1750´erne. Begge fund er med på årets liste. Reglen for at ko

23:15  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

23:35  

Jagtmagasinet
I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

Kanal 4

22:20  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Zoila og Javier forbereder deres bryllup, men Genevieve insisterer på at Zoila lytter til hendes råd. Spence går bag ryggen på Rosie for at beskytte hende. Carmen begynder på et nyt job. Blanca får mistanke om, at hendes nye arbejdsgiver holder mere skjult for hende end hun i første omgang har antaget.

23:20  

Conviction
Amerikansk drama fra 2010. Betty Anne Waters er en hårdtarbejdende enlig mor, der droppede ud af high school, men som nu er ved at gennemføre sin jurauddannelse. Betty Annes bror, Kenny, er dømt for mordet på en kvinde, men ildsjælen Betty Anne tror på hans uskyld og går op imod systemet for at forsvare Kenny.

Kanal 5

21:00  

Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance
Amerikansk fantasyfilm fra 2011. Stuntkøreren Johnny Blaze har solgt sin sjæl til Djævlen og lever efter sine seneste opgør et liv i skjul. Men superhelten - hvis hoved og motorcykel tranformeres til et flammehav, når han bruger sine superkræfter som "Ghost Rider" - kan dog ikke skjule sig længe, og bliver pludselig inddraget i en kamp mod Djævlen, der forsøger at tage menneskelig form.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En sag bliver meget personlig for Garcia, da en af hendes veninder forsvinder på syvårsdagen for sin datters forsvinden.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet sættes på en sag om det der tilsyneladende er et masse selvmord blandt en række unge soldater.

dk4

00:05  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

00:30  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

01:00  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

01:30  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

02:00  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted til regionen Abruzzo. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi egentlig det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Hver familie har sine egne opskrifter og måder at tilberede retterne på. Italien er altså et land baseret på lokaltraditioner - og for at lære det -Det ægte Italien- at kende, bliver man nødt til at sætte fokus på det lokale køkken og menneskene bag. I programserien -Det ægte Italien- har kæresteparret Claudia Amendola og Claus Pedersen påtaget sig denne mission: -Vi følte, at det stereotype Italien, man ser i medierne i dag, slet ikke levede op til det billede, vi har af det ægte Italien. Det gav os en brændende lyst til

02:50  

Kniv og gaffel

03:25  

Bog og forfatter
-Denne dag, et liv - En Astrid Lindgren-biografi- er vel nok den bedst anmeldte danske biografiudgivelse i det forgangne år, men den er langtfra den eneste, som forfatteren Jens Andersen har skrevet. Det at skrive biografier, først og fremmest over afdøde personligheder såsom Thit Jensen, Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kierkegaard, H. C. Andersen og nu Astrid Lindgren, er blevet Jens Andersens skæbne. Udover at skrive udførlige biografier er Jens Andersen ligeledes en eminent foredragsholder, og det kommer dk4s seere til at nyde godt af i -Bog og forfatter-, der denne gang har Frantz Howitz som vært og interviewer. -Når du pludselig begynder at vide mere og mere og kommer dybere og dybere ned i de lag, der er i det menneske, som du så siden skal fortælle historien om, så sker der en art forførelse i processen. Man bliver forført. Man bliver trukket nogle steder hen, hvor man ikke selv er herre over stoffet. Det er ens hovedperson, der trækker i én dybt nede fra graven-,

04:05  

Kultursalon
Tina Gylling Mortensen er skuespiller. Hun har været den bærende kvindelige kraft i Mammutteatret, hvor hun har spillet de mest brutale roller gennem mere end 30 år. Hun er også den, der har fået latteren til at runge i komedierne på Det Kongelige Teater de seneste sæsoner. Og denne sommer er hun sprunget ud som vanvittig Zirkusprinsesse hos Søren Østergaard i Zirkus Nemo. Denne vilde skuespiller og komiker er gæst hos Anne Middelboe i -Kultursalon-.

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

Kanal 4

01:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Sloan skal pludselig føde, efter at hun er vendt tilbage til Marks lejlighed. Callie og Arizona er til stede for at hjælpe med fødslen, samt for at hjælpe Mark gennem hans barnebarns forestående adoption. Dereks (bill.) invitation til stjerne-kirurgen, Tom Evans, bliver af Teddy set som en trussel mod sit job.

02:30  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

03:25  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Landet rammes af en national tragedie, og Olivia er nødt til at assistere Det hvide hus.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Claudia Joy er ved at komme sig efter en operation; imens snakker David med Marcus bag Rolands ryg. Og Trevor uroliger sig over Roxy's tiltagende vægt under hendes graviditet, og så bliver en dejlig tur til stranden til noget af et mareridt for to af soldaterfruerne.

Kanal 5

00:55  

The Ward
Engelsk gyser fra 2010. Året er 1966, og politiet finder den fortumlede og forvirrede Kristen, efter at hun har brændt en gård ned til grunden. Da hun vågner op på North Bend Psychiatric Hospital, har hun ingen anelse om, hvordan og hvorfor hun er havnet der. På hospitalet møder hun Dr. Gerald Stringer, der eksperimenterer med sin terapi, den strenge sygeplejerske Lundt og en række piger, der også er indlagt. Men snart begynder en række uhyggelige ting at ske, og Kristen forsøger at overbevise de andre om, at det spøger

02:40  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:10  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. At være ambulancebehandler og brandmand er et fysiskt hårdt job. Det får vi en smagsprøve på, når ambulancebehandleren Brian skal håndtere en tung patient, og når brandmændene skal ind i en brændende lejlighed, for at lede efter en person.

04:00  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. X'en er forelsket i Babe, men hun er til gengæld ikke interesseret i kun at kysse med en fyr. Der skal mange fyre til at opfylde hendes behov for opmærksomhed, så brystbomben flirter løs i Marielyst. Som modtræk søger X'en opmærksomhed hos Prada, som snaver ham i gulvet.

04:40  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. De store følelser er på spil hos kongerne i Marielyst. X'en er blevet forelsket i Babe, og det er svært ikke at blive jaloux, når hun storflirter med de andre fyre i huset. Efter et stort skænderi beslutter X'en at afslutte sit forhold til Babe. Det er Knaldperlen ikke tilfreds med, da han synes der er for lidt knalden i huset. Han påtager sig opgaven derfor opgaven at få Babe og X'en forsonet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070538