dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 21. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 21. januar 2016

dk4

05:00  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

05:45  

Folkeuniversitetet på dk4
En alderdom uden store sociale og fysiske begrænsninger er ønskværdig for alle. Men hvordan kan vi øge chancerne for en sund og aktiv tilværelse som ældre, med respekt for den enkelte? I forelæsningsrækken -Sund aldring- belyser forskere fra Center for Sund Aldring nogle af de seneste forskningsresultater på området. I denne forelæsning, der er del 1 af 2, sætter lektor Rikke Lund fokus på, om sociale relationer kan medvirke til at skabe en sund alderdom. Programmet vises i samarbejde med Folkeuniversitetet i København og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet.

06:30  

EU på virksomhedsbesøg
Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for de Radikale, har været på besøg hos Michael K. Rasmussen, der er marketingdirektør i VELUX Gruppen. De drøfter EUs rammebetingelser for EUs klimapolitik og deres indflydelse på VELUX Gruppens eksport af vinduer til Europa. Programmet er optaget på VILLUM Window Collection, der er en slags -vinduets vidunderlige verden- og rummer mere end 300 historiske vinduer fra 1600-tallet og frem. Så der blev også tid til en snak om vinduets historie. Medvirkende: Gæst, Morten Helveg Petersen Gæst, Michael K. Rasmussen

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Få helt styr på, hvordan du lægger den perfekte, elegante og glamourøse eyeliner med schwung, og hvordan du forlænger og fortætter vipperne med små buketter af kunstige vipper. Når lineren ligger og mascaraen sidder, er det tid til glimmer og glitter på øjenlåget, og så er der fest!

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

08:40  

Kultursalon
Silas Holst er kendt som hele Danmarks dansedarling. Han har været det iltre element i 'Vild med Dans'. Han skrev sin selvbiografi, inden han fyldte 30 -" og han har sin egen realityserie. Men hvordan er det at være musicalstjerne i Danmark? Og hvor meget minder Silas Holst egentlig om hovedpersonen i musicalen 'Dirty Dancing'? Det fortæller Silas Holst blandt andet om, når han er gæst i 'Kultursalon' hos Anne Middelboe.

Kanal 4

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Reba og Lillie Maes længe planlagte weekend-tur bliver udsat, da en nabo kommer med en tilståelse, som skaber uro i familien, og får Kim til at tvivle på sin evne til at være en god mor.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Kitchen Boss
Lidia Bastianich besøger Buddy i køkkenet og deler sin rollatini med skrubbe, courgette og ansjoser, italiensk-amerikanske rejer og lækker chokoladeparfait.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Lillie Mae har fødselsdag og det eneste hun ønsker sig er, at Reba skal slutte sig til modstandernes hold under en bowling turnering. Efterhånden ser det ud til at bowlingbanen kommer til at danne rammen om et hårdt opgør.

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien bliver syge og Larry Bird finder ud af, at der ikke er nogen kur. Larry isolerer Weaver-familiens hus og sætter det i karantæne for at forhindre, at sygdommen spreder sig.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay og Emmett gør en chokerende opdagelse, da de udfordrer Matthew, som har truet med afpresning. Daphne får en meget lovende chance på klinikken, men hun er bekymret for, hvordan det vil påvirke Campbell. Kathryn bliver hjemsøgt af sin fortid.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Emmett får nogle overraskende nyheder ved sin fars housewarming selskab. Travis møder sin helt, sportsstjernen Derrick Coleman. Regina overtaler Daphne til at ansøge om et latinamerikansk college-stipendium.

07:35  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind er værten, der guider deltagerne igennem dagens bagedyst. I dag skal de fire tilbageværende bagetalenter bage en kreativ version af en fondant med blødende hjerte og servere den med kompot og creme til. Kun et ægte flydende hjerte kan sikre en plads i ugefinalen.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dagens ugefinale skal de professionelle konditorer finde den amatørbager, der går videre til den endelige finale. Der skal både bages noget sødt og noget salt til skovturen - og ikke nok med det - der skal indgå et fletbrød med minimum seks strenge. Men kan de overhovedet finde ud af at flette så flot et resultat, som dommerne kræver? Vært Thomas Mygind styrer kageløjerne.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Kierkegaards Kartel med Eberhard Harbsme
-Du skal ikke læse Kierkegaard for at forstå Kierkegaard, men for at forstå dig selv-. Sådan lyder en af de markante udtalelser fra Eberhard Harbsmeier, der er gæst i denne udgave af -Kierkegaards kartel-. Harbsmeier er født i Tyskland, har studeret teologi i Göttingen og læst Kierkegaard på dansk, som han i øvrigt taler lige så godt som den mest velformulerede dansker. Men Harbsmeier er også rektor for Teologisk Pædagogisk Center og for Præstehøjskolen i Løgumkloster og gennem årene har han været en inspirerende formidler af Søren Kierkegaards tanker og skrifter i studiekredse, gennem foredrag og egne udgivelser. Se og hør mere om Harbsmeiers tanker om og fascination af Kierkegaard i programmet, der er optaget i biblioteket i Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye progr

09:50  

Perler i Atlanterhavet
Sammen med naturfotografer og dykkere, Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen, er vi på en fantastisk tur til perlerne i Atlanterhavet; Island og Færøerne, hvor de går på oplevelser i den flotte natur - både over og under vandet. På Færøerne snakker vi med den kendte ornitolog og konservator Jens Kjeld - bedre kendt som Fuglemanden - om den færøske natur. Vi dykker i kæmpe stimer af fisk, i den flotte eventyrlige tangskov og ved en nedlagt hvalfanger station.

10:20  

Kniv og gaffel

10:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:05  

Grænsekontrol

11:30  

Nye tyske fortællinger
Karen Duve er både blevet kaldt nyfeminist og no-future-generationens forfatter, og hendes varemærke er den lakoniske og fuldstændig usentimentale fortællestil, som hun kobler med et skarpt blik for det absurde i mange hverdagssituationer. Hun skriver om voksne unge og deres livskriser, om kønsroller, om parforhold, sex og mandekultur, men også gerne om dyr, som hun sammenligner med mennesker. I programmet kan man møde Karen Duve, der kan ses i samtale med Hanne Roswall Laursen i Literaturhaus i Berlin. Programmet er det sjette i dk4s nye serie -Nye tyske fortællinger- hvori Hanne Roswall Laursen taler med nogle af de unge tyske forfattere, som i de senere år har gjort sig særligt bemærket på bogmarkedet både i Tyskland og i udlandet. Det er nu 20 år siden Berlinmuren faldt, og efterhånden er en ny generation af forfattere ved at slå deres navne fast, efter at efterkrigsgenerationen har været toneangivende i tysk litteratur i en hel menneskealder. Forfattere, der er født efter 1960 o

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Liam kæmper med post traumatisk stress inden han skal vidne imod Ashley. Annie er vred på Naomi, fordi hun har opsporet hendes halvbror. Silver optræder arrogant og dominerende overfor sin surrogat mor, Michaela, som har fanget Dixons opmærksom med sin sangstemme.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai har sagt ja til Maxs frieri, men hun har svært ved rigtig at glæde sig, fordi Emily er såret. Rory inviterer Dean med til middag hos sine bedsteforældre, der tydeligvis ikke bryder sig om ham. Det forårsager Rorys første store opgør med hendes bedsteforældre.

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice leder efter den hvide kanin for at finde ud af, hvorfor han bedrog hende til fordel for "The Red Queen".

10:20  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Troldmanden slipper ånden fra sin flaske, mens dronningen er blevet taget til fange af sit eget folk.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Fem mennesker med en underlig forbindelse til hinanden forsvinder sporkøst fra en café, samtidig er Spade ved at nå sin termin, og dermed blive mor.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

12:55  

Hvordan

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Møllehave med Pia Søltoft
Blandt Johannes Møllehaves største inspirationskilder står Grundtvig, H. C. Andersen og Søren Kierkegaard. Fra studietiden har Møllehave beskæftiget sig intenst og vedvarende med de tre -" i bøger, forelæsninger og ikke mindst i et stort antal foredrag. I denne udgave af -Møllehave med venner- møder Johannes Møllehave Kierkegaards-forskeren Pia Søltoft, der især er optaget af kærlighedsaspektet i Kierkegaards skrifter. Omdrejningspunktet for samtalen er Pia Søltofts nyeste udgivelse -Kierkegaard og kærlighedens skikkelser-, og hvis man interesserer sig blot det mindste for Kierkegaard eller ønsker at blive klogere på kærligheden, så er denne samtale et must.

13:40  

Seniormagasinet

14:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:20  

Dans i fokus

14:50  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Aarhus møder Trinny og Susannah den tidligere asfaltarbejder Susan, som trænger til at finde sin feminine side frem efter at have levet i en meget mandsdomineret verden. Trinny lærer Sacha at tro på sig selv og sin skønhed, mens Susannah finder Ayilés indre gudinde frem!

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Claudia Joy er ved at komme sig efter en operation; imens snakker David med Marcus bag Rolands ryg. Og Trevor uroliger sig over Roxy's tiltagende vægt under hendes graviditet, og så bliver en dejlig tur til stranden til noget af et mareridt for to af soldaterfruerne.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Wade og Lemon lægger en snedig plan mod Joelles eks-kæreste. Lavon beder Zoe om hjælp til at finde ud af, hvorfor Didi undgår ham. George spørger Zoe til råds i en sag om en af hans klienter.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På en café i Esbjerg møder Trinny og Susannah tvillingeparret Alice og Anita. På trods af at Alice og Anita er 28 år, bliver de ofte taget for at være langt yngre, og de skal kæmpe for blive regnet som voksne kvinder. Men med eksperternes hjælp får de deres ungdommelige ydre til matche deres modne indre. Tanja er en sat dame på 24, der ikke mener, at tøj er så vigtigt, når man nu er gift og har barn. Alligevel vil hun gerne have Trinnys hjælp til at få de feminine sider, som længe har været gemt væk under landmandsuniformen, frem i lyset igen.

Kanal 5

12:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, hvis datter forsvandt for adskillige år siden, forsvinder selv, og holdet erfarer, at det det måske kan have noget med et andet barns forsvinden at gøre.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet må ty til gode gammeldags efterforskningsmetoder i sagen om en kidnapning.

14:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet skal opklare sagen om en ung studerende som er blevet myrdet.

dk4

15:20  

Udvikling på trods
Mange voksne mennesker med autisme bliver passet i eget hjem af op til ti pædagoger. Som noget nyt har man på Fyn lavet et hus, Humlehaven, hvor man har samlet seks voksne med autisme. På trods af at personalet dagligt bliver udsat for overgreb som riv, spyt og bid, så er det et arbejde, der er meget givende for personalet. Filmen giver et sjældent indblik i en lukket verden, der er fremmed for de fleste danskere. Vi ser fem beboere i deres hverdag, hvor man som pædagog helst ikke må tale eller have øjenkontakt med beboerne.

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

17:40  

Hvordan

17:50  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se Bypiger søger bonderøve i den store vestjyske finale, hvor 35-årige Michael helt har taget pusten fra de unge bypiger med galanteri, charme - og heste. Imens synes jægeren Rasmus at have svært ved at få Camilla til at forstå, hvor forelsket han er.Får Vestjylland et par nye kvindelig beboere? Eller kører bypigerne videre med bussen?

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Fremtiden for Ewing Energies er usikker, og Christopher gør derfor alt, hvad han kan, for at holde en stor aftale i live. J.R. prøver at underminere Pamela, hvilket tvinger John Ross til at vælge mellem en Ewing og en Barnes. Og Cliff Barnes vender tilbage og får besøg af en uventet gæst.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Da unge medlemmer af en bande myrder en ejer af en vinforretning, forsøger CSI-holdet at finde endegyldige beviser på hvem der står bag mordet. Inden manden i forretningen dør, fortæller han, hvem der er de skyldige. Sagen bringer to gamle kollegaer sammen i opklaringen.

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson beder Bayard Ellis om at være juridisk repræsentant for hendes halvbror i en sag om tvangsfjernelse af hans børn. Uventede komplikationer opstår imidlertid i sagsforløbet. Et hjemløst par finder et efterladt spædbarn, Tutuola og Rollins efterforsker sagen.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En af Bensons tidligere voldtægtssager bliver genåbnet, fordi sagen har ligheder med en ny sag, og risikoen for at en uskyldig er blevet dømt og fængslet dukker op. Da Bensons efterforskningsarbejde bliver draget i tvivl opstår der spændinger mellem hende, anklager Haden og Bayard Ellis.

dk4

18:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

18:30  

Jagtmagasinet
I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

19:00  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

19:35  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

19:55  

Sofias historie
-Din lille Hitler! Det lykkes ikke Hitler at slå mig ihjel, men du vil slå mig ihjel! - Den slags bemærkninger er jeg vokset op med i mit barndomshjem. Hver eneste dag. - Blikket er fast, da 56-årige Sofia Kuperman fortæller om sin opvækst. Hun fortsætter: -- Og det er derfor jeg siger, at når man er barn af holocaustoverlevende, lever man selv i skyggen af holocaust.- Det er tydeligt, at hun har fortalt historien mange gange, når hun turnerer rundt i landet med sit foredrag -Holocaustsyndromet-. I begyndelsen var det svært at bryde tabu og tale højt om familiens problemer, men nu har det nærmest en terapeutisk virkning at stå på scenen. Hver gang skræller hun med egne ord yderligere lag af historien. Sofia Kuperman er født og opvokset i Polen i 50'erne. I 1971 kom hun til Danmark som politisk flygtning sammen med sin familie, og hun arbejder i dag som freelanceskribent og foredragsholder. Begge hendes forældre var Holocaustoverlevende og stærkt tynget af deres oplevelser under kr

20:30  

Timernes glas
Helge Engelbrecht og hans orkester har rigtig fået vind i sejlene. Koncerterne -Sommersang i Mariehaven- trækker fulde huse, og vi glæder os til at præsentere de nye koncerter her på dk4 til foråret. Helge Engelbrecht samt Neighbours & Friends har taget konsekvensen og lavet en turne, der løb af staben i efteråret. dk4 fik lov til at være med, da de rundede musikhuset i Vejle, og det er den koncert, der hedder -Timernes glas- man kan opleve her på kanalen. God fornøjelse!

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Harrison arbejder på en sag, hvor en milliardær tilsyneladende er blevet skør. Olivia og Det hvide hus forbereder præsidentens 50 års fødselsdag, og James efterforsker Cytron og opdager noget, der kan have indflydelse på hele landet.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Alex får uventet besøg af sin bror, og han afslører store hemmeligheder fra fortiden, der overrasker både venner og kollegaer. De afslørede helligheder sætter Alexs adfærd i et helt andet lys.

20:00  

Kærlighed & krydderier
Amerikansk-australsk komedie fra 2007. Den perfektionistiske mesterkok Kate styrer køkkenet på den trendy Manhatten-restaurant 22 Bleecker med sikker og præcis hånd - på helt samme måde som hun også har fuldstændig styr på sit privatliv. Men så dør Kates søster pludselig, og Kate står med ansvaret for søsterens niårige datter Zoe - en opgave, der bestemt er noget sværere end at lange hundredevis af perfekte måltider over disken hver dag. Og det gør det bestemt ikke bedre, at kokken Nick begynder at blande sig.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Penny deltager i et kærlighedseksperiment, hvor det er meningen at deltagerne skal forelske sig i hinanden.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Der opstår problemer i 'paradis' da Amy opdager at Sheldon har skrevet sig op til en enkeltbillet til Mars, hvis planeten en dag skal koloniseres.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Leonards arbejde bliver omtalt i en artikel, men kun en af dem får ros.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon havner i en fjern galaxe i nærheden af deres store idol George Lucas' ranch.

20:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Da en brud bliver skudt ned af en snigskytte midt under bryllupsceremonien, bliver Beth og Jack tilkaldt. Enheden må nu forsøge at fastslå, om det er brudens tidligere stalker, som er vendt tilbage for at hjemsøge hende.

dk4

22:40  

Kniv og gaffel
Midt på M. P. Bruunsgade i Aarhus ligger den amerikanske perle The Diner. Den lille kælderrestaurant slog dørene op for sine første kunder i august 2011, og siden har den fået en storebror i bydelen Viby syd for Aarhus. Den tidligere logistikchef Lars Nipper og it-manden Morten Schaumann er makkerparret bag The Diner. Deres idé var egentlig at lave en franchise-kæde, men for at få konceptet omkring The Diner defineret byggede de restauranten i M. P. Bruunsgade op som et showroom. Alt fra gulve til møbler er særligt udvalgt og importeret fra USA, og de mange emaljeskilte og andre genstande til at udsmykke restauranten har de selv fundet på amerikanske loppemarkeder. Ambitionen med The Diner har nemlig været at skabe en tidslomme, hvor musikken, indretningen og maden gerne skulle få kunderne til at vende sig om i håbet om, at Marilyn Monroe eller James Dean er den næste i køen. I køkkenet tryller chefkokken Jacob Harms amerikanske diner-specialiteter frem. Han laver velsmagende burgere,

23:10  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

23:30  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

Kanal 4

22:10  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Marren Trudeau, der er grundlægger og direktør for et stort børsmæglerfirma, står anklaget for insiderhandel. Under Annalise og hendes teams efterforskning afdækkes en chokerende hemmelighed.

23:10  

Saving Ray
Amerikansk dokumentar. Ray er en helt nomal fyr, der lever et gennemsnitsliv og fordeler sin tid ligeligt mellem sit job og sine to sønner og kommende hustru, Tarcy. Men Ray er svært overvægtigt. Hvis vægten stiger i samme tempo som hidtil, og han ikke ændrer sin livsstil drastisk, lever han givetvis ikke længe nok til at se sine sønner vokse op. Rays overspisning startede, da han mistede to af de vigtigste mennesker i sit liv, men nu er det tid til én gang for alle at gøre op med misbruget og de følelser, der har ledt hertil: Ray vil tabe sig, inden han skal giftes med sin elskede. Fra sidelinjen følger vi Rays rejse mod livet - en rejse, som både bliver hårdere og mere omkostningsfyldt, end han havde i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Kanal 5

21:00  

The Mechanic
Amerikansk actionfilm fra 2011. Lejemorderen Arthur Bishop har som speciale at tilrettelægge sine mord, så de ligner resultatet af en ulykke. Da hans læremester, Harry, mistænkes for at lække information om det lyssky firma, de arbejder for, tvinges Bishop til at gøre sin gamle ven tavs. Som hævn sætter han sine egne bagmænd på toppen af dødslisten, og han får en uventet elev i form af Harrys søn, Steve, som vil hævne sin far.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Tornadoer har hærget i Kansas, men da efterfølgende dukker en række lig op, som ikke ser ud til at have lidt under stormen, tager holdet afsted. Samtidig er JJ presset på såvel arbejds- som hjemmefronten.

23:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En sag bliver meget personlig for Garcia, da en af hendes veninder forsvinder på syvårsdagen for sin datters forsvinden.

dk4

00:05  

Golf på Mallorca

00:30  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

01:00  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

01:30  

Litteraturens åsteder
En næsten glemt forfatterinde er hovedpersonen i denne udgave af -Litteraturens åsteder-. Anne-Marie Mai fortæller om Marie Bregendahl og den højskolebevægelse, der fik betydning for hendes liv og virke. I dag er der ikke mange, der kender til forfatterinden Marie Bregendahl og det forfatterskab, der efter manges mening burde have givet hende en nobelpris i litteratur. Hun kom til at stå i skyggen af de mandlige kolleger, der var en del af det folkelige gennembrud i begyndelsen af det 20. århundrede. Én af tidens store folkelige forfattere, nemlig Jeppe Aakjær, var oven i købet gift med Marie Bregendahl. De kom fra samme landbrugsmiljø nær Skive, og begge havde de gået på højskole. Professor Anne-Marie Mai besøger det litterære åsted gården Bregendal, hvor Marie blev født i 1867. Gården er stadig i familiens eje. Her findes alle hendes udgivelser den dag i dag i førsteudgaver med dedikationer til den familie, som hun hele livet igennem var nært knyttet til og som hun opholdt sig samm

02:00  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

02:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

03:00  

Det handler om følelser
Mindfulness. Det er det nye ord, som popper op i medierne gang på gang, i forbindelse med fx spisning, mental træning og stress-håndtering. Men hvad ligger der i mindfulness, og er det noget, som vi kan bruge til noget, og i givet fald til hvad? Michele Lauritsen har i denne udgave af -Det handler om følelser- besøg af to gæster, som arbejder med mindfulness til daglig, og som i det hele taget bruger mindfulness i deres liv. Læs evt. mere på www.johansenmaxsoe.dk

03:30  

Fiskemagasinet
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på helleflynderfiskeri i Alaska. Vejret viste sig fra sin mest fornemme side, og udover helleflynder, så blev der fanget flere andre arter - blandt andet et par højst overraskende. En af arterne var halvanden meter lang og bed flere gange i båden, da den blev hevet op.

04:00  

Lærerliv
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærerliv-, der gennem 12 dybdegående interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i dette program er gæst hos Niels Olesen, de

04:45  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

Kanal 4

00:25  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Alex (bill.) får uventet besøg af sin bror. Han er alvorligt syg af mavebrok, og Alex må derfor bede Bailey om lov til at operere ham gratis. Men derudover afslører Alex's bror også store hemmeligheder fra fortiden, der overrasker både venner og kollegaer. De afslørede hemmeligheder sætter Alex's adfærd i et helt andet lys.

01:25  

House
Amerikansk dramaserie. En patient har rekonstrueret en korsfæstning og bliver indlagt på Princeton Plainsboro. Samtidig deltager House og holdet ved et bryllup, hvor forholdet mellem Wilson og Sam tager en helt ny drejning.

02:25  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

03:15  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

04:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. George får en uventet gæst. Callie må affinde sig med ikke længere at være en O'Malley. Baileys familie er i opløsning, fordi hendes mand ikke længere tror, at hun bryder sig om sin søn og sin ægtemand. Tuck kommer på operationsbordet, og hele hospitalet er bekymret. Derek forsøger at finde ud af betydningen af, at han har kysset Rose. Meredith gør en opdagelse, som ikke fremmer håb og lykke hos hende. Alex behandler en healer.

04:50  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Mie er godt klar over, at Rasmus under hendes graviditet har stået for husholdingen, så i dag vil hun overraske ham med en romantisk aften. Anne og Tine skal flytte ind i deres nye lejlighed, men istandsættelsen trækker ud. Og så er dagen for Stine og Mortens bryllup med udendørs vielse endelig kommet. Det hele ser lovende ud - bortset fra vejret!

Kanal 5

00:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Louise og Brian beslutter sig for at gemme liget af Alexia i kælderen.

01:45  

Playdate
Amerikansk tv-thriller fra 2012. En ny familie flytter ind i ejendommen ved siden af familien Valentine. Familierne opbygger efterhånden et venskabeligt forhold, men Emilie Valentine begynder snart at lægge mærke til, at de to sønner har blå mærker og opfører sig sært. Bliver de mishandlet eller ligger der en hel anden forklaring bag?

03:25  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:50  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Dette afsnit sætter fokus på, hvor vigtigt teamwork er for brand- og ambulancefolk, når ulykken indtræffer. Simon, som er redder, skal behandle en kvinde med brækket hofte, og brandfolkene må kæmpe med en storbrand på Værebro Skole.

04:15  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Brandholdet må rykke ud til en villa i brand, og ambulancebehandleren Simon må behandle en mand, som på cykel er kørt ind i en lygtepæl. Vi sætter også fokus på hvordan jobbet påvirker privatlivet, og finder ud af om ambulancefolkene altid fortæller sandheden til patienterne.

04:40  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. X'en er forelsket i Babe, men hun er til gengæld ikke interesseret i kun at kysse med en fyr. Der skal mange fyre til at opfylde hendes behov for opmærksomhed, så brystbomben flirter løs i Marielyst. Som modtræk søger X'en opmærksomhed hos Prada, som snaver ham i gulvet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005951