dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. januar 2016

dk4

05:00  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

05:30  

Læsemagasinet
Hvilke tegn skal man være opmærksom på, når et barn har læse og skrivevanskeligheder? Hvilke tilbud er der, og hvordan inkluderer man børn med læse- og skrivevanskeligheder i den almindelige undervisning? Det giver en konsulent, en specialunderviser og en lærer deres bud på.

06:00  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

06:30  

How2Scrap
Det er kæmpestort i udlandet lige nu -" og i Danmark har scrapperne også taget SMASH til sig. How2scrap ser denne gang nærmere på fænomenet SMASH. SMASH kommer af det engelske ord -smide- -" og man kan godt sige, at det er en sjusket måde at scrappe på. Normalt gør man brug af skitser og farvekoordinering, når man scrapper -" men når man laver en SMASH-bog, er det impulsivt og tilfældigt, hvordan resultatet ender ud. Det er intentionen, at man kan have bogen med sig overalt, så man kan smashe undervejs -" og evt. tilføje pynt, når man kommer hjem. Mange bruger deres SMASH-bøger som en slags kreativ dagbog til at dokumentere deres hverdag, mens andre bruger dem til at samle ferieminder, som festplanner -" eller som en opskriftsamling. Mulighederne er mange -" og kun fantasien sætter grænser. dk4's scrapbookingteam Pia og Rikke har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -"

07:00  

Den runde krop
Kropsholdningen udfordres undervejs i graviditeten, men hvis du justerer den bevidst, hjælper du dine muskler til at arbejde for dig og ikke sløve hen.

07:10  

Out Fit
Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl. I Out Fit afprøver dk4 et spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. Klatreskoven sætter rammen for en unik klatreoplevelse i skønne grønne omgivelser i Carlsberg Byen i København. Her er udfordringer for både store og små, der har lyst til at træne koordination og balance i træernes kroner. I denne omgang af Out Fit følger vi et team fra it-virksomheder BIT BLUEPRINT, der er på en strabadserende teambuilding-udflugt.

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

07:55  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Fiskemagasinet
Det er en yderst populær fisk for lystfiskere, den er kendt for at give en god kamp -" måske især pga. af sin størrelse. I naturen er det ikke unormalt, at en Stør bliver helt op til 3-5 meter. Her er der dog tale om Stør i Put & Take-søer, når det skal handle om moderne Størfiskeri, i Fiskemagasinet.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

Kanal 4

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Rebas pladeselskab forsøger at overtale hende til at arbejde sammen med en ung sangerinde, som har ry for at være en slem pige. Den unge dame insisterer nu på at flytte ind hos familien Gallagher, hvor hun omgående bliver en dårlig indflydelse på June og Cash. Lillie Mae passer hus for Kim, og begynder snart at fornemme, at Reba ikke savner sin mor.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Kitchen Boss
Buddy forkæler kvinderne i sit liv med alle deres yndlingsretter " paneret lammekam, ærter med mynte og prosciutto, cappellini med krabbesauce og tiramisu.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Reba og Lillie Maes længe planlagte weekend-tur bliver udsat, da en nabo kommer med en tilståelse, som skaber uro i familien, og får Kim til at tvivle på sin evne til at være en god mor.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Øverste leder, Larry Bird, deler ud af sine erfaringer for at hjælpe Debbie med at navigere rundt i PTA politik, imens Jackie giver en hjælpende hånd til Marty med fodboldtræningen.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Melody vil sætte en stopper for Matthews mobning af Emmett. Bay føler sig splittet mellem sine følelser for Emmett og Tank. Daphne er fast besluttet på at opspore den person, som har begået hærværk mod Reginas studio.

06:45  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay og Emmett gør en chokerende opdagelse, da de udfordrer Matthew, som har truet med afpresning. Daphne får en meget lovende chance på klinikken, men hun er bekymret for, hvordan det vil påvirke Campbell. Kathryn bliver hjemsøgt af sin fortid.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. Dagens udfordring ligner en klassiker: Bag en kringle. MEN ¿ i Kagekampens version er der selvfølgelig et twist. Thomas Mygind beder nemlig de fem bagetalenter om at "pimpe" deres kringle - den skal være anderledes og overdådig. Den bager, hvis kringle imponerer dommerne mindst, må forlade Kagekampen efter dagens bagning.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind er værten, der guider deltagerne igennem dagens bagedyst. I dag skal de fire tilbageværende bagetalenter bage en kreativ version af en fondant med blødende hjerte og servere den med kompot og creme til. Kun et ægte flydende hjerte kan sikre en plads i ugefinalen.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

09:50  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

10:20  

Europamagasinet
I programmet diskuteres flygtningekrisens konsekvenser og løsninger ud fra et europæisk perspektiv. Gæster: Naser Khader (K), Udenrigsordfører. Nikolaj Villumsen (EL), Udenrigsordfører. Studievært: Sune Gudmundsson.

10:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:00  

Dansk-tysk med Matlok
På Sønderborg slot, i et kontor ikke langt fra det tårn, hvori kong Christian den 2. sad fængslet efter Det Stockholmske Blodbad, møder Siegfried Matlok museumsinspektør og kulturhistoriker Inge Adriansen, der som 70-årig står over for at afslutte sin 45-årige karriere på Sønderborg slot og i Sønderjylland. Historiens -Mutter Courage- kalder Matlok museumsinspektør Inge Adriansen. Hvorfor erfarer vi blandt meget andet i programmet og samtalen med en af landets førende historikere og kendere af ikke mindst krigen i 1864.

11:35  

En tysk whiskyhistorie

11:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max arbejder sammen på en velgørenheds footballkamp, og gnisterne begynder atter at springe mellem dem. Navid opmuntrer Liam til at fortsætte med illegale kampe. Adrianna taber med fuldt overlæg en optræden på gulvet, i håbet om at hun derved vil kunne slippe ud af sin kontrakt. En forlægger bemærker Annies blog.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai siger endelig ja til Max' frieri og fortæller den glade nyhed til alle, blot ikke sine forældre. Hele byen begynder at forberede brylluppet, men da Emily ad omveje hører, at hendes datter skal giftes, bliver hun så såret, at det ødelægger en stor del af glæden for Lorelai.

Kanal 5

09:30  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. I fortiden dør Jafars mor, og i nutiden opdager Alice, at hendes far, Edwin, bor i Wonderland.

10:15  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice leder efter den hvide kanin for at finde ud af, hvorfor han bedrog hende til fordel for "The Red Queen".

11:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En lastbilchauffør forsvinder sporløst efter at have reddet en lille drengs liv, og det er nu op til holdet at afgøre, om hans heltegerning har noget med hans forsvinden at gøre.

dk4

12:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på fiskefilet med raita, små kartofler, salat med fennikel, rucola og æble, når Pernille Skjødt laver et dejligt familiemåltid med jordforbindelse. Vi skal også en tur i marken med Søren Ejlersen og Livia Urban Swart, der vil fortælle en masse om tilberedning af fennikel -" velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremt

12:30  

Fit Talk
Er du sur? Altså har du en forhøjet ph-værdi i kroppen, ja så er du ikke alene - for langt de fleste af hos har et surt miljø i kroppen. Det ved META coach Bettinna Laxholm Delfs en masse om, og hun gæster FITtalk og fortæller om, hvorfor et basisk miljø er bedre for dit helbred. Basisk eller alkaline livsstil styrker immunforsvaret, samt kroppens egen evne til at heale og regenerere sig selv, og det handler ikke kun om kost: Hør også om det fine samspil mellem krop og humør.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Teatermøde med Henrik Lykkegaard
Han læste til arkitekt, men blev heldigvis for dansk teater aldrig færdig. I stedet kom han på teaterskole. Han har 20 års jubilæum som skuespiller i år efter en karriere, der har budt på Anders Fogh Rasmussen, Bamse i Bamse og Kylling, syngende lysestage i Beauty and the Beast på Det Ny Teater og en masse roller i det svære rollefag som helt almindelig dansker. Han har også skrevet en masse revy-tekster og er blevet kåret til både Årets revy-forfatter og Årets revy-skuespiller. Han har instrueret Cirkusrevyen en enkelt gang og spillet med i den adskillige gange. Og så har han, sammen med gode kolleger lavet sit helt eget morskabsteater, der turnerer i hele landet med gode og kvalificerede grin til danskerne. Henrik Lykkegaard er gæst hos Henrik Lyding i -Teatermøde-.

13:40  

FRIRUM
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

14:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:20  

Portugisiske kulturperler
Flere og flere rejseglade danskere har fået øjnene op for Portugal som et land, der er værd at besøge. Ikke blot byder det smukke land på solbeskinnede strande og nogle af verdens bedste golfbaner, men også på en lang række historiske kulturperler. Under titlen -Portugisiske kulturperler- har dk4 allerede præsenteret Sintra, Monsanto, Coimbra og Porto for seerne samt programmer om den specielle portugisiske fadomusik samt om hovedstaden Lissabon. Nu har dk4s Frantz Howitz atter engang besøgt Portugal, sammen med et tv-hold, for at fortælle om yderligere to spændende -" og meget forskellige seværdigheder, nemlig -dronningernes by- Obidos og tempelriddernes Tomar. Obidos er traditionelt set dronningernes og brylluppernes by. Det går helt tilbage til den tidlige Middelalder, hvor kongen forærede Obidos i morgengave til sin dronning. Mere end 25 dronninger har op gennem historien været patronesser over den smukke lille by, der ligger som en hvid perle omsluttet af sin bymur ca. 75 km n

14:55  

Hverdagens opfindelser

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På en gåtur i Roskilde støder Trinny og Susannah på Johnny og hans datter Astrid. Hverken Johnny eller Astrid har forstand på mode, og dét må de høre en del for derhjemme, men både mor og storebror ender med at få sig noget af en overraskelse. Togføreren Louise har for uvane at låne sin mands tøj. Som yngre blev hun mobbet med sit udseende og har svært ved at finde ud af, hvad der klæder hende, men det er hun ikke længere i tvivl om efter afsløringen på catwalken.

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe mener det er for tidligt i forholdet at tage Judson med til den årlige Sweetie Pie Dance, så hun planlægger en overnatning sammen med Rose. George roder rundt i bryllupsdatoen, og det gør Lemon sur.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Aarhus møder Trinny og Susannah den tidligere asfaltarbejder Susan, som trænger til at finde sin feminine side frem efter at have levet i en meget mandsdomineret verden. Trinny lærer Sacha at tro på sig selv og sin skønhed, mens Susannah finder Ayilés indre gudinde frem!

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Fem mennesker med en underlig forbindelse til hinanden forsvinder sporkøst fra en café, samtidig er Spade ved at nå sin termin, og dermed blive mor.

13:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet får et nyt medlem i skikkelse af Julie Finlay.

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet må ty til gode gammeldags efterforskningsmetoder i sagen om en kidnapning.

dk4

15:00  

Læsetips Special

15:25  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

15:30  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

16:30  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

17:00  

Mennesker i kærlige hænder
Sødisbakke ligger i Mariager i Nordjylland og er beboet af mennesker med nedsatte psykiske og fysiske funktionsevner. I de sidste 6 år har livet på Sødisbakke ændret sig meget i takt med, at man har indført den pædagogiske platform Gentle Teaching. -Mennesker i kærlige hænder- handler om de mange forandringer Gentle Teaching har ført med sig, og hvad det har betydet for beboerne og for medarbejderne.

17:30  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

17:45  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypigerne er på date med Rasmus, der lærer dem at bjærge muslinger og at smage på dem! Mens bonderøven Michael demonstrerer en rigtig sixpack og et par gode judogreb! Men kampen mellem AC og Michelle er langt større uden for banen, og hos Rasmus begynder det at knibe med det gode venskab mellem Camilla og Charlotte, der begge er interesserede i den vestjyske jæger.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Pamela fortsætter sin kamp for at overtage kontrollen i Ewing Energies, mens Christopher forsøger at placere skylden for Tommys forsvinden hos hende. Et ny medlem af familien ankommer til Southfork, og Ann får endelig nok af Ryland's sadistiske lege og griber ind.

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Da en brud på mystisk vis falder død om umiddelbart før vielsen, må Danny og Mac fastslå dødsårsagen. CSI-holdet er ivrige efter at obducere bruden for at finde beviser, men det vil brudens far ikke går med til, og han forlanger, at liget først skal velsignes af en rabbiner. Stella, Aiden og Flack skal undersøge et mord, der er begået i et kloster på Staten Island. Klosteret skulle efter sigende være hjemsøgt af ånder efter nogle munke, der engang blev myrdet

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En familie bliver skudt ned i deres hjem, og kun datteren overlever. Det motiv bag forbrydelsen, som kriminalassistenterne i første omgang efterforsker, viser sig dog ikke at holde vand. Rollins bringer sit job i fare, da hun deler en chokerende hemmelighed med sine kolleger.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson beder Bayard Ellis om at være juridisk repræsentant for hendes halvbror i en sag om tvangsfjernelse af hans børn. Uventede komplikationer opstår imidlertid i sagsforløbet. Et hjemløst par finder et efterladt spædbarn, Tutuola og Rollins efterforsker sagen.

dk4

18:15  

EU-skeptikerne med Marie Krarup
Quo Vadis, Europa? Hvor går du hen? En stigende skepsis og modstand er konstateret ved det seneste valg i Europa mod det efter mange europæiske borgeres mening forkromede EU-projekt - ikke mindst i Danmark. Dansk Folkeparti artikulerer protest og modstand, men har siden partiets start dog skiftet kurs fra at kræve en dansk udmeldelse til en mere pragmatisk-kritisk linje, som sejrede ved valget til EU-parlamentet i 2014, hvor DF med 26,6 procent blev det største danske parti -" med nu i alt fire mandater i EU-parlamentet, og partiets førstemand i det europæiske, Morten Messerschmidt, fik en stor personlig triumf ved at score det hidtil højeste personlige stemmetal nogen sinde, 465.768. Siegfried Matlok taler i denne udgave af -EU-skeptikerne- med DF´s folketingsmedlem Marie Krarup Soelberg om partiets skepticisme over for EU og det europæiske projekt. Matlok spørger blandt andet konkret om EU-modstanden i Danmark, men også om alternativet til det nuværende EU. Og Matlok spørger også t

18:45  

Kniv og gaffel

19:00  

Schlagerbox

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da Teddys patient beslutter sig for at afslutte sin egen behandling og dermed sit eget liv, henvender Teddy sig til Hunt for at få hjælp. Situationen udløser erindringer hos Hunt fra tiden hvor han var i krig, og henvendelsen river også op i fortiden med Teddy. Imens har Callie og Arizona en konflikt om, hvorledes deres fælles fremtid skal se ud. Richard forsøger at finde sig til rette i rollen som kirurg.

20:00  

G.I. Jane
Amerikansk actionfilm fra 1997. Løjtnant O'Neil bliver i ligestillingens navn tilbudt at blive den første kvinde, der får adgang til Navy S.E.A.L-uddannelsen. Hun griber chancen for at gennemgå verdens hårdeste træningsprogram uden at vide, at der er flere kræfter, der vil gøre alt for at se hende fejle.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon kommer i problemer, mens Penny, Amy og Bernadette tager sig en pigetur i byen.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Trods glæden over, at Stuart genåbner sin tegneserie-forretning, får Howard nogle foruroligende nyheder.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon og Penny deltager i et kærlighedseksperiment, hvor det er meningen at deltagerne skal forelske sig i hinanden.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Der opstår problemer i 'paradis' da Amy opdager at Sheldon har skrevet sig op til en enkeltbillet til Mars, hvis planeten en dag skal koloniseres.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. På en fartkontrol måler Peter to knallerter med en passager bagpå. En stikker af, men Peter får fat i de andre, som får store bøder. Jørgen stopper en bilist uden kørekort med 148 km/t på en motortrafikvej, men pludselig udvikler situationen sig til et alvorligt trafikuheld. Henrik stopper tilfældigt en knallertfører, som får fire sigtelser for en ulovlig knallert, men vælger at køre videre for øjnene af Henrik og derfor får en dobbelt bøde. Vlado stopper en bilist, der er ved at afsone 10 år for en narkodom og tilkalder hjælp for at få tjekket, om de tre passagerer er eftersøgte bandemedlemmer.

dk4

21:05  

DanskTOP Talent 2015
Louise var ikke mange år, da hun begyndte at synge og optræde for sine forældre, og allerede som 10-årig var hun sikker på, at hun ville leve af at synge efter at have medvirket i sin første musical. For Louise blev talentshows vejen frem. Som 13-årig deltager hun i -Scenen er din- og senere stiller hun op i -Talent 2008- i skikkelse af en ung Gitte Hænning. Hendes evner til at synge som Gitte Hænning vækker interesse hos et pladestudie, der gerne vil indspille en CD med Louise -" kun med Gitte Hænning sange. Louise bliver kendt som Lille Frøken Himmelblå og rejser land og rige rundt med Gitte Hænning sangene. Prikken over i'et er, da hun møder Gitte Hænning og indspiller en duet sammen med sit store idol. Men Louise vil også gerne vise, at hun kan andet end at synge Gitte Hænning sange, og hun indleder derfor et samarbejde med sangskriveren Jørn Hansen, der er manden bag -Du løfter mig-, i håbet om at komme til at leve af at synge.

21:40  

DanskTOP Talent 2015
Lars Love Louise sprudler af energi og er alt andet end en flue på væggen. Deres tekster er fyldt med finurlige ordrim og sjove funderinger over livet. Inspirationen til deres sange finder de i Spanien, hvor de bor det meste af året omgivet af citron- og appelsintræer. Lars og Louise mødtes i Århus. Det var kærlighed ved første blik. Og en kærlighed, der har varet ved i snart 20 år. Sammen har de også en kærlighed for "humør-pop-rock", som de selv kalder deres musik. Musik, der i høj grad er Dansktopmusik. For Dansktoppen favner bredt. Lars har tidligere haft en karriere inden for punk- og rockmusikken. Og tråde tilbage til den tid, kan man finde i duoens musik og tekster i dag. Den musikalske baggrund i Århus spiller også en rolle i dagligdagen i Spanien. Tilfældigheder gjorde, at Lars og Louises nabo også er dansk, og kommer fra Århus. Og det er faktisk denne nabos skyld, at duoen Lars Love Louise blev skabt. Kom med på besøg hos Lars Love Louise i Spanien, og få et indblik i, hvorda

22:40  

DanskTOP Talent 2015
Dansktoppen lever i bedste velgående rundt i hele landet, og får nu opmærksomhed i denne talentkonkurrence, hvor Ole Stephensen er vært og står i spidsen for ekspertpanelet. Panelet skal vejlede deltagerne, og herefter er det seernes sms-stemmer, der afgører om deltagerne går videre.

23:30  

Fiskemagasinet
Det er en yderst populær fisk for lystfiskere, den er kendt for at give en god kamp -" måske især pga. af sin størrelse. I naturen er det ikke unormalt, at en Stør bliver helt op til 3-5 meter. Her er der dog tale om Stør i Put & Take-søer, når det skal handle om moderne Størfiskeri, i Fiskemagasinet.

Kanal 4

22:50  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Annalise er forsvarer for forstadsfruen Paula Murphy i en sag om en mindre forseelse, men ikke så snart er Paula blevet frikendt, før hun atter bliver anholdt - denne gang for mord.

23:50  

Ekstreme søvngængere

Kanal 5

21:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En række kommende brude bliver myrdet i Savannah, og holdet har allerede en mulig mistænkt i kikkerten.

21:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Kropsdele bliver fundet i Detroit, og holdet starter jagten på en ukendt mand i byens undergrundskunstverden.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Nogle lig dukker op i en bjergflod i Californien mens Rossi står overfor en svær beslutning i forhold til sin ekskone.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Tornadoer har hærget i Kansas, men da efterfølgende dukker en række lig op, som ikke ser ud til at have lidt under stormen, tager holdet afsted. Samtidig er JJ presset på såvel arbejds- som hjemmefronten.

dk4

00:05  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:15  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Disse statements er omdrejningspunktet i foredragsholder Hardeep Dhanjals inspirationstale. Med humor, vid og engagement tryllebinder han unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Han har derudover også været elitebasket-spiller i USA samt mentalcoach for nogle af Danmarks bedste boksere. Hans livserfaringer er inspirationskilde til det dynamiske foredragsshow. Et show, der både indeholder historier, personlige fortællinger, rap -" og ikke mindst en løftet pegefing

01:15  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

02:15  

Parfumekunst
Tyskland er måske ikke lige det første land, man tænker på, når det handler om parfume, men en ny og anderledes opfattelse af velduftende vand ser ud til at vokse frem i Tyskland i disse år: Alternative, uafhængige nichedufte, der bryder med vores traditionelle opfattelse af, hvordan en parfume skal dufte, komponeres eller markedsføres. I dette eksklusive interview for dk4 fortæller parfumekurator Thorsten Biehl om sit arbejde med parfume som kunst og med nogle af verdens bedste næser. Vært: Anne Absalonsen

02:45  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

03:00  

TimeOut med yoga
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit prøver Katrine at dyrke yoga. Selvom yoga er en ældgammel tradition, der kan spores 3000 år tilbage i tiden, er disciplinen i Danmark så populær, at det i mange byer ligefrem er svært at få plads på et hold. Yoga er et system, som træner både kroppen og sindet via fysiske og mentale øvelser samt renselsesprocesser som næse- og tarmskyldning. Katrine bliver i programmet indført i den klassiske yogatradition af yogalærer Laxmi Petersen, som har undervist i yoga siden 1978. Laxmi tager Katrine med på et af sine yogahold, hvor Katrine bliver udfordret med både fysiske- og mentale øvelser, men også næseskyldning.

03:30  

Spørg om læsning

04:00  

Et kongeligt lapidarium
Enestående oplevelse i Christian d. 4.´s Bryghus, hvor publikum nu kan besøge et -Kongernes lapidarium-. dk4 var med under opstillingen. Hvad stiller man op med de gamle, historiske og originale skulpturer, når de er blevet så slidte af vind og vejr, at de skal erstattes af genhugninger? Jo, de bliver opbevaret på et -lapidarium-. For at kunne genhugge de nedtagne skulpturer så præcist som muligt, bliver der taget gipsmodeller, hvor alle detaljer er helt tydelige. Nu kan publikum opleve en enestående samling af originale skulpturer og deres gipskopier i Christian d. 4.'s historiske Bryghus, der aldrig før i dets 400 år gamle historie, har været åbent for offentligheden. Alle udstillede skulpturer stammer fra de kongelige slotte og parker, hvor man i dag kan opleve genhugningerne, men i -Kongernes Lapidarium- er det originalerne, man kan komme helt tæt på. Et godt eksempel er de såkaldte -Bortførelsesgrupper-, som billedhuggeren Johannes Wiedewelt skabte til arkitekten Jardins s

04:35  

Pionermagasinet
2007 satte Undervisningsministeriet med -Pionerkampagnen- fokus på arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab gennem hele det danske undervisningssystem -" både med faget -Innovation- i handelsgymnasiet, men også med innovation som undervisnings- og planlægningsprincip -" og med en hel række andre initiativer som Pionermagasinet, Pioneruddannelsen og Pionerdagene. Ministeriets projektleder var Charlotte Romlund Hansen, der i programmet fortæller om forløbet og indholdet i den nu afsluttede kampagne, men også om udviklingen efter kampagnens afslutning og om perspektiverne for det innovative og kreative arbejde inden for uddannelsessystemet -" og om kampagnens betydning for hendes egne arbejdsformer. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hvad gik det ud på? Hvilke erfaringer blev der gjort? Hvordan blev der arbejdet med innovation, kreativitet og entre

Kanal 4

00:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da Teddys patient beslutter sig for at afslutte sin egen behandling og dermed sit eget liv, henvender Teddy sig til Hunt (bill.) for at få hjælp. Situationen udløser erindringer hos Hunt fra tiden hvor han var i krig, og henvendelsen river også op i fortiden med Teddy. Imens har Callie og Arizona en konflikt om deres fælles fremtid.

01:55  

House
Amerikansk dramaserie. En pige indlægges med nogle knopper og CDC-instituttet beordrer en total isolation. Den ansvarlige læge forbyder derfor House og hans hold at undersøge pigen, men Masters tro hun kan hjælpe hende. Samtidig gransker Wilson og Sam deres forhold, mens de giver kemoterapi til en ung patient.

02:50  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

03:40  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

04:30  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

00:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane mødes med Cooper og fortæller ham, at hun har gennemskuet Kramers dagbog.

01:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Louise og Brian beslutter sig for at gemme liget af Alexia i kælderen.

02:40  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:05  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Dette afsnit sætter fokus på, hvor vigtigt teamwork er for brand- og ambulancefolk, når ulykken indtræffer. Simon, som er redder, skal behandle en kvinde med brækket hofte, og brandfolkene må kæmpe med en storbrand på Værebro Skole.

04:00  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Det er dagen derpå efter Kongernes første bytur, og tømmermændene har ramt Marielyst. Prada som ikke har sovet hele natten, har første arbejdsdag med X¿en og Britney, og de sættes i sving på campingpladsen. Prada og X'en er mildest talt ikke opsat på at arbejde, og havner i problemer hos chefen. En vild aften i byen for Kongerne byder på en afvisning i døren til Prada, drengenes ihærdige scoretogt, og slutter hjemme i huset med den første af Fissans mindeværdige bar-mavefester. Næste dag skal drengene arrangere en volleyballturnering på stranden, hvor Prada og X¿en igen tager let på arbejdet, hvilket Fissan og Knaldperlen langt fra er tilfredse med.

04:40  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Kongerne af Marielyst får i denne uge besøg af to af Vodkas veninder, og da Knaldperlen øjner en mulighed for at få en af dem med i seng, går den helt store kamp ind. Prada skal altid være i centrum, men de andre beboere er trætte af hans opmærksomhedsbehov. Da JJ tager kampen op, slipper helvede løs.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053328