dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. januar 2016

dk4

05:05  

En dansker i Europa
Bendt Bendtsen, konservativt medlem af Europa-Parlamentet, har besøgt Energinet.dk i Fredericia. Her drøfter han dansk energipolitik og EUs nye planer om en Energiunion, med administrerende direktør for Energinet. dk, Peter Andreasen. To af de centrale spørgsmål er, om hvad Energiunionen kan betyde for dansk energiproduktion? Og vil det lykkes Europa at blive uafhængig af den russiske gashane? Vært: Ole Stephensen.

05:35  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

06:00  

Kierkegaards Kartel med Joakim Garff
Joakim Garff er forsker ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret i København. Men han er også forfatter til biografien -SAK-, der er et af de værker, der har introduceret Kierkegaard til flest danskere og givet mod på læsning af Kierkegaards egne skrifter. Men hvornår kom Garff selv i gang med Kierkegaard? Hvad læste han først, og hvorfor er Garff den dag i dag så fascineret af Søren Kierkegaard? Det får man blandt andet svar på i dette program, hvor Joakim Garff er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-, der er optaget i Søren Kierkegaard Forskningscenteret foran en kopi af Kierkegaards sekretær. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-. Vært på programmerne er leder af Søren Kierkegaard forskningscentret Pia Søltoft, der i hvert program blandt andet spørger en Kierk

06:30  

Luftgruppe Vest, Grønland
Luftgruppe Vest er navnet på den flyovervågning, som Danmark etablerede i Grønland i starten af 1960-erne som følge af skibet Hans Hedtofts forlis i 1959. Hver måned tilbringer et Challengerfly og besætning 10 dage i Grønland under Arktisk Kommando. Gennem fiskerikontrol, farvandsovervågning, redningsflyvninger og ambulancetransport er Luftgruppen med til at skabe større tryghed for befolkningen i den arktiske del af det danske rige. I denne udsendelse følger vi fly og besætning i 10 dage i august 2014. Fakta: Hans Hedtoft Den 30. januar 1959 sank det nye skib Hans Hedtoft ud for Kap Farvel. Skibet var på sin jomfrurejse på vej hjem til København med 55 passagerer og 40 besætningsmedlemmer. Hans Hedtoft havde ramt et isbjerg, og hjælpen nåede aldrig frem da det nærmeste skib, en tysk trawler, ikke kunne finde Hedtoft. Alle 95 omkom i det stormende isfyldte vand, og eneste spor efter forliset var en krans som måneder efter skyllede op på Island. Kransen kan nu ses i kirken i Julianehåb

07:00  

Den runde krop
Træn dit åndedræt ofte undervejs i graviditeten, for det skal du bruge under hele dit træningsprogram.

07:15  

Out Fit
I Out Fit afprøver dk4 hver uge et nyt spændende udendørs træningstilbud. Her møder vi både de dedikerede udøvere, trænere og initiativtagere. I denne uge er Out Fit taget en tur til Boble Plads på Carlsberg i København. Her skal der prøves kræfter med træningsformen calisthenics. Sander Kofoed Lipsuis vil guide os igennem et typisk træningforløb i foreningen Urban Bars, Calisthenics. Et træningsforløb, der spænder fra simple pull-ups til akrobatiske øvelser, hvor det primært handler om at benytte kroppens egenvægt til at øge sin styrke. Out Fit er en programserie på dk4. Her kan du lade dig inspirere af forskellige udendørs træningstilbud. Her dyrkes motion under åben himmel -" motion, der er balsam for både krop og sjæl.

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Contouring er et fantastisk redskab til at forme ansigtet, men ikke alle behersker den fine skulpterings-teknik. Det handler om at lægge skyggerne rigtigt i forhold til knoglestrukturen, bruge flere forskellige pensler og så ellers blende, blende, blende. Du får også fif til at lægge highlight de helt rigtige steder, så ansigtet får et let løft.

07:55  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

08:40  

Fiskemagasinet

Kanal 4

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Kitchen Boss
Buddy deler sine yndlingsretter, f.eks. en let pasta med kikærter efterfulgt af nogle solide fyldte koteletter. Så kommer Lisa forbi for at lave sin lækre desserttærte.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie. Rebas pladeselskab forsøger at overtale hende til at arbejde sammen med en ung sangerinde, som har ry for at være en slem pige. Den unge dame insisterer nu på at flytte ind hos familien Gallagher, hvor hun omgående bliver en dårlig indflydelse på June og Cash. Lillie Mae passer hus for Kim, og begynder snart at fornemme, at Reba ikke savner sin mor.

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Nabolaget kommer tæt på døden, da deres højtelskede gartner, Juan, pludselig dør. Selvom Debbie og Marty prøver på at forklare, at døden er noget som alle mennesker oplever, så er Larry Bird fast besluttet på at løse det problem.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Indholdet af Kathryns bog bliver lækket før udgivelsen. Bay er skeptisk overfor Emmetts nye kæreste. Daphne har et uventet møde på klinikken med en person fra hendes fortid. Regina får skyldfølelse over sin opførsel.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Melody vil sætte en stopper for Matthews mobning af Emmett. Bay føler sig splittet mellem sine følelser for Emmett og Tank. Daphne er fast besluttet på at opspore den person, som har begået hærværk mod Reginas studio.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Vært Thomas Mygind lægger hårdt ud i denne uge med udfordringen: Bag en kage til dit største idol. De fem bagetalenter - Louise, Maj, Noreen, Karin og Camilla - finder både fjer, glimmer og dadler frem. Deres idoler er da også en blandet flok - fra Marilyn Monroe over Thomas Rode til "Cake Boss". Det bagetalent, der imponerer dommerne mindst, begynder næste dags konkurrence med en tidsstraf.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Dagens udfordring ligner en klassiker: Bag en kringle. MEN ¿ i Kagekampens version er der selvfølgelig et twist. Thomas Mygind beder nemlig de fem bagetalenter om at "pimpe" deres kringle - den skal være anderledes og overdådig. Den bager, hvis kringle imponerer dommerne mindst, må forlade Kagekampen efter dagens bagning.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Bog og forfatter
Hun var nærmest Dronning af Dansktoppen og en markant Schlager-stjerne i 70 érnes Tyskland. Dorthe Kollo elsker tumult og virak, men søger også ensomheden. I efteråret 2014 udkom hendes bog -_ Jeg er stadig her -_ skrevet sammen med journalisten Rikke Hyldgaard. En ærlig bog om livet på farten, fra barnestjerne til et turneliv i hele verden og med millionsalg af plader i Tyskland. En hjertevarm beretning, men også ærlig omkring omkostningerne i show-bizz, ligesom den barske erkendelse, at hendes nu afdøde mor brugte en stor del af barndoms-indtjeningen, til at åbne egne frisørsaloner. Vært: Ib Søby

09:50  

Til bords med søstrene Gercke
Denne gang er Søstrene Gercke rykket indenfor i vikingelanghuset på Frederikssund Vikingeboplads. Søster Vibeke vil lave pulled lam, bage fladbrød over åben ild og samle det med en hjemmelavet pesto med et tvist. Søster Ulrikke har fundet inspirationen i det rå miljø og laver agern-lysestager og blomsterkranse.

10:25  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

10:40  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:50  

Grænsekontrol

11:25  

Nye tyske fortællinger
Clemens Meyer er født i 1977 i Halle, men er vokset op i et forstadskvarter i Leipzig i det tidligere DDR. Her oplevede han efter Murens fald at drømme om ny frihed og nye muligheder, men her gjorde han også erfaringer med det barske liv på gaden. I dette sjette program i serien -Nye tyske fortællinger- møder Hanne Roswall Laursen den prisbelønnede forfatter på Prenszlauer Berg i Berlin til en samtale om især Meyers nyeste udgivelse -Gewalten -" ein Tagebuch-. -Nye tyske fortællinger-, er en programserie, hvori Hanne Roswall Laursen taler med nogle af de unge tyske forfattere, som i de senere år har gjort sig særlig bemærket på bogmarkedet både i Tyskland og i udlandet. Det er nu 20 år siden Berlinmuren faldt, og efterhånden er en ny generation af forfattere ved at slå deres navne fast, efter at efterkrigsgenerationen har været toneangivende i tysk litteratur i en hel menneskealder. Forfattere, der er født efter 1960 og har debuteret efter 1990 er i fuld gang med at skrive de man

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi og Max går i parterapi for at afklaret fremtiden for deres ægteskab. Teddy stiller betingelser for at støtte Silver. Navid forsøger at blive optaget i det hemmelige selskab Cronos ved at læne sig opad Liams status som kendis. Annie ønsker at tilstå sine følelser overfor Riley inden hans operation.

11:05  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Dean opsøger Rory på Chilton, fordi han har fået på fornemmelsen, at hun virkelig elsker ham, men bare ikke kan sige det - men da han ser Rory sammen med Tristin, bliver han alvorligt i tvivl. Rachel får på fornemmelsen, at Luke og Lorelai er tiltrukket af hinanden og beslutter at forlade Stars Hollow. Lorelai og Max ser imidlertid stadig hinanden, men også Max får på fornemmelsen, at der er følelser mellem Lorelai og Luke. Det nægter Lorelai imidlertid - og kort efter frier Max til hende. Det bliver imidlertid et frieri med forhindringer.

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Efter at Cyrus flygter, tilbyder Dronningen at bytte informationer for magisk støv med Alice.

10:20  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. I fortiden dør Jafars mor, og i nutiden opdager Alice, at hendes far, Edwin, bor i Wonderland.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En nykåret lottomillionær forsvinder, og holdet efterforsker straks sagen.

dk4

12:00  

Efter de fede tider

12:40  

Naturligvis
Osteoporose eller knogleskørhed er et stort problem i Danmark, og det antages at ca. 40 pct. af kvinder og ca. 18 pct. af mænd over 50 år lider af knogleskørhed. I dagens udsendelse får du at se, at der findes alternative veje til at komme ud af knogleskørhed. Vi får besøg af akupunktør Anne Marie Vester, som med 8 behandlinger fik Ingeborg Rudolfs knogleskørhed til at forsvinde, ligeledes slap Ingeborg for at få to nye knæ, idet slidgigten i knæene ligeledes blev behandlet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Pionermagasinet
Hans Henrik Knoop er uddannelsesforsker og lektor ved Aarhus Universitet, institut for uddannelse og pædagogik. Han har i en årrække forsket i, hvordan vi lærer bedst og i den forbindelse blandt andet beskæftiget sig med flowteorier og positiv psykologi. I programmet kan man blandt andet høre Hans Henrik Knoops positive vurdering af betydningen af arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab på det generelle niveau, men også hans bekymringer om, hvordan det ser ud i praksis i det danske uddannelsessystem. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje.

13:40  

Er du til bøger?
Poul Reichardt var en af de mest folkekære danske skuespillere, og i år ville han være fyldt 100 år. Ole Knudsen har i den anledning inviteret forfatteren til en ny biografi i studiet sammen med Poul Reichardts datter Caroline Reichardt. Mød dem i denne udgave af -Er du til bøger?-, og hør dem fortælle om bogen -Poul Reichardt -" blot et menneske-, men også om livet med en travl, folkekær far, der tidligt blev alene med børnene, og som også selv blev ramt af alvorlig sygdom. -Poul Reichardt -" blot et menneske- kan købes i dk4 butikken.

14:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:20  

How2Scrap
Mange tror fejlagtigt, at scrapbooking kun er til fotoalbums. Men hvorfor ikke hænge de fine layouts op på væggen? Så har man mulighed for at gøre indretningen af sit hjem personlig. how2scrap handler denne gang om stilarten Shabby chic, der indskriver sig i tidens boligtrend med lyse farver og romantisk stil - og derfor er ideelt til dette. dk4's programværter Pia og Rikke står klar til at vise, hvordan man kan lave et flot, personligt layout -" de har fingeren på pulsen, kender til de sidste nye teknikker, og giver masser af gode fif undervejs. Der er derfor ny inspiration at hente for garvede scrappere -" og for nytilkomne handler det om at fatte notesblokken og lade sig inspirere til nye, kreative måder at bruge fotos på. Følg med i de helt nye afsnit af how2scrap. Materialer: -¢ Hvidt karton 12x12- -¢ 3 ark mønsterpapir 12x12- -¢ Hvidt karton til fotomatte -¢ Sværte -¢ Bling swirl -¢ Bling sten (iRock) -¢ Blomster -¢ Bånd -" blonder -¢ Tag -¢ Kageserviet Værktøj: -¢ Skæremaskine

14:50  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

Kanal 4

12:05  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I København møder Trinny og Susannah forfatteren Henrijete med sin 27-årige datter Louise. Henrijete har haft kræft, og under behandlingen mistede hun sit lange, flotte hår, men Trinny vil genfinde den feminine kvinde, Henrijete var engang. Louise er snart jurist, men klæder sig som en teenager, og derfor beslutter Susannah, at det er tid til et mere voksent look. Pædagogen Eva er mor til to. Til daglig gemmer hun sig i sin store poncho, men på catwalken får de gamle klude en helt ny og sexet afløser.

13:05  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er blevet venner med AnnaBeth, Lemons ærkefjende, og Zoes venner mistænker hende for at have noget i gære. Lemon kæmper for en ærefuld titel.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En lastbilchauffør forsvinder sporløst efter at have reddet en lille drengs liv, og det er nu op til holdet at afgøre, om hans heltegerning har noget med hans forsvinden at gøre.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Nick hjælper et offer som har fået hukommelsestab til at stykke det brutale overfald sammen.

14:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet får et nyt medlem i skikkelse af Julie Finlay.

dk4

15:20  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Tirsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

17:30  

Et godt liv på trods
Hvordan sikrer man et værdigt liv for borgere i det danske samfund, der både er blinde, døve og udviklingshæmmede? Det er en udfordring de tager på sig på Æblehaven ved Kolding Fjord. Det gælder om at finde de enkeltes personlighed bag diagnoserne. På Æblehaven gennemføres et pædagogisk arbejde, der bygger på anerkendelse og tillid. Det har givet væsentlige resultater, bl.a. med at undgå voldelige reaktioner fra beboernes side. De kommer fra et langt liv på de store, gamle centralinstitutioner, hvor de grundlæggende fik en behandling, som vi ikke finder værdig i dag. I kommunikationen er strukturen og forudsigeligheden central. Beboerne skal vide hvad de skal og kende rækkefølgen. Blandt kravene til medarbejderne er åbenhed, fordomsfrihed og respekt for de signaler, der sendes.

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! På en gåtur i Roskilde støder Trinny og Susannah på Johnny og hans datter Astrid. Hverken Johnny eller Astrid har forstand på mode, og dét må de høre en del for derhjemme, men både mor og storebror ender med at få sig noget af en overraskelse. Togføreren Louise har for uvane at låne sin mands tøj. Som yngre blev hun mobbet med sit udseende og har svært ved at finde ud af, hvad der klæder hende, men det er hun ikke længere i tvivl om efter afsløringen på catwalken.

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypigerne er i Vestjylland, hvor jægeren Rasmus tester, hvad hans måske kommende bypige-kæreste synes om hans store passion for at slå dyr ihjel - og de 43 trofæer i hans hjem. Imens inviterer bonderøven Michael sine dates på traktorkørsel, mens en intens konkurrence anført af AC spidser til.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. I et forsøg på opfylde sin fars ønske om hævn, slår Pamela Rebecca Barnes (tidligere kendt som Rebecca Sutter) sig sammen med John Ross i et forsøg på at overtage Christophers halvdel i Ewing Energies. Samtidig viser Rylands mor sig at være lige så ond som sin søn.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En død 16-årig, der optrådte som slangemenneske i cirkus, bliver fundet pakket sammen i en lille kasse begravet i sandet ved Coney Island. Mac og Stella udspørger ofrets familie og rivaler - en konkurrende cirkusfamilie, der gerne vil overtage rollen som cirkusets hovednummer. Danny og Flack finder en stor blodpøl i en lejlighed, hvilket leder til en myrdet kvinde, der er blevet smidt ud med skraldet.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Topchefen for et privat foretagende, der arbejder for hæren, bliver fundet voldtaget og bedøvet efter en konfrontation med demonstranter. Da efterforskningen skrider frem viser det sig, at sagen trækker spor tilbage til et komplot i Irak.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En familie bliver skudt ned i deres hjem, og kun datteren overlever. Det motiv bag forbrydelsen, som kriminalassistenterne i første omgang efterforsker, viser sig dog ikke at holde vand. Rollins bringer sit job i fare, da hun deler en chokerende hemmelighed med sine kolleger.

dk4

18:05  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

18:30  

Et titanisk aftryk på Belfast
De fleste kender tragedien om Titanic. Skibet, der forliste få dage efter sin afrejse, og tog cirka 1500 mennesker med ned i det dybe kolde vand. Men det er sikkert de færreste, der ved, at skibet blev bygget i den nord-irske by Belfast. I dette program rejser dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt i Titanics fodspor for at finde svarene på, hvordan byen, der stolt byggede Titanic, reagerede da skibet gik ned få dage efter afrejse. - Og hvordan indbyggerne i dag har med denne del af fortiden. For at finde svarene besøger Kirstine Sideroff Larsen flere af de betydningsfulde steder for Titanics fødsel. Blandt andet den gamle tegnestue, hvor drømmene bag Titanic blev til virkelighed. Her har tiden næsten stået stille i over 100 år. Det gælder også den gamle tørdock. Det sidste sted, hvor Titanic lå på fast grund. I det hele taget emmer Belfast i dag af Titanic, og efterhånden som rejsen rundt i byen skrider frem bliver det tydeligt, at det kun var i dette lille hjørne af Storbritan

19:30  

På ski igen, igen, igen
Thomas Uhrskov drager nordpå, helt deroppe, hvor temperaturen ikke måles i grader, men i centimeter. Han forfølger et rygte om et russisk skiområde, hvor kun Putin og partitoppen har adgang. Uden visum sniger han sig ind over den russiske grænse, og det ender i en alvorlig diplomatisk krise. Han tager også til den traditionelle dansker-destination Wagrain i Østrig, og kommer med en opfordring, der nok skal få pædagoger og skolelærere op i det røde felt.

20:05  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på fiskefilet med raita, små kartofler, salat med fennikel, rucola og æble, når Pernille Skjødt laver et dejligt familiemåltid med jordforbindelse. Vi skal også en tur i marken med Søren Ejlersen og Livia Urban Swart, der vil fortælle en masse om tilberedning af fennikel -" velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremt

20:30  

Mik Schacks Public Service
Mik Schack er løbet ind i et stort problem. Han vil tilberede en gang chili con carne, men alle chilier i haven er ædt af katten eller rådyret -" eller bare gået til. Hvad gør man så? Hvor kan få fat i de helt rigtige chilier til chili con carne, og hvordan skal en rigtig chili con carne egentlig tilberedes -" altså ikke den med hakket oksekød, majs fra dåse og ketchup. Hvilken slags kød skal man bruge og hvilken slags chili og hvad med løg, krydderier og bønner? Det giver Mik Schack svaret på, når han i denne udgave af -Mik Schacks Public Service- er på besøg i chili-paradis i form af chili-gartneriet -Toftegaard-, der ligger lidt syd for Køge.

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En patient, som har brug for yderst vanskelig kirurgi kommer til Seattle Grace. Richard og Owen, kæmper om at udføre den krævende operation. Beslutningen om hvem der skal operere ligger dog i hænderne på, Derek. Han skønner at Owen er den bedst kvalificerede til at udføre operationen, hvilket efterlader en skuffet og bitter Richard. Alt imens kæmper Bailey med personlige problemer.

20:00  

The Big Wedding
Amerikansk komedie fra 2013. Don og Ellie er det dysfunktionelle, fraskilte par, der er tvunget til at lade som om de stadig er lykkelige sammen, da deres adoptivsøn, Alejandro, skal giftes. Alejandros biologiske Madonna kommer nemlig til brylluppet, og hun er stærkt religiøs og ret så konservativ. Men Alejandro er ikke klar til at indrømme, at hans adoptivforældre har været skilt i mange år over for sin mor, og så ruller løgne-lavinen.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens Raj venter på data fra en rumsonde men Howard bliver ved med at dristrahere ham.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er bekymret for, at hans afslappede livsstil ikke matcher med hans professionelle mål, og beder vennerne om at gøre livet lidt sværere for ham.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard og Sheldon kommer i problemer, mens Penny, Amy og Bernadette tager sig en pigetur i byen.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Trods glæden over, at Stuart genåbner sin tegneserie-forretning, får Howard nogle foruroligende nyheder.

20:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Sara og Greg kommer i karantæne efter at have befundet sig på et inficeret gerningssted.

dk4

21:25  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

21:50  

Dansk-tysk med Matlok
Danmark har Dronning Margrethe -" og så kommer vel forfatteren og journalisten Lise Nørgaard som en slags national-ikon. Med tv-serien -Matador- har Lise Nørgaard ikke kun skrevet sig ind i danskernes hjerte, men også skrevet et vigtigt kapitel i den nyere Danmarks-historie. I Lise Nørgaards fødeby Roskilde er der rejst et levende mindesmærke i form af en bronze-skulptur for den nu 97-årige Lise Nørgaard, som i sin familie også har helt specielle dansk-tyske rødder. Dette er baggrunden for de berømte advarselsord fra -Matador-, udtalt af Buster Larsen, som under besættelsen til sin foxterrier råber -_Kvik, det er en tysker.-_ Det var åben og skjult modstand mod den tyske besættelsesmagt, men Lise Nørgaard har for længst ændret sit syn på Tyskland, ikke mindst efter genforeningen i 1990. Lise Nørgaard er gæst hos Siegfried Matlok og fortæller blandt andet om hundekunster, om barndommens ferier hos familien i Hamborg, om oplevelsen af Hamborg og Tyskland efter krigen, om den tyske ge

22:20  

Fire muslimske stemmer
Fire muslimske stemmer - en vigtig dokumentarfilm om dagens Danmark. Instruktøren udtaler selv "Med filmen giver jeg ordet til fire unge muslimske kvinder, som på smukkeste vis er integreret i Danmark. Og lader dem fortælle en håbefuld historie om kvinder, der har mål i livet. Og viljen til at nå dem, på deres egen måde. Fire forskellige stemmer, fælles om en mangfoldighed". Det kræver mod at stille sig op mod intolerance og unuancerede synspunkter. Kvinderne i filmen har modet. For filmens fire kvinder handler det om tro. Om at vælge mellem rigtigt og forkert. Om at vælge sin egen vej - og ikke forældrenes. Om at turde forene islam og naturvidenskab. Og om ikke at blive slået i hartkorn med islamiske terrorister. "Jeg ønsker med filmen at være med til at skabe forståelse og tolerance over for muslimske unges liv og skæbne i Danmark. Så vi på et tidspunkt kan række hånden frem og tage imod den fremstrakte hånd - fra begge sider". God fornøjelse her på dk4!

22:50  

Hus forbi
Kameraet snurrer og Michael rømmer sig: -En typisk dag for mig? -" jamen, så køber jeg nogle aviser og får dem solgt hen ad vejen. Så har jeg til mad og jeg har til-¦ jeg ryger lidt tjald engang imellem, og så drikker jeg nogle bajere. Så hænger dagen sammen. Er det en dårlig dag, mand, så bliver jeg nødt til at knokle. Så har jeg kun til aviser næste dag og til lidt at spise om aftenen. Det er lidt op og ned.- Han skutter sig og hoster - lungebetændelsen er ikke helt ovre endnu. Det er den 14. december, og dk4 har sat op til interview på Kultorvet midt i København. Vi har lånt strøm til lamperne hos pølsemanden ved siden af. Scenen er en del af den dokumentarudsendelse, vi er i gang med at lave om avisen -Hus Forbi-, og Michael er en af tre hjemløse, som vi følger for en dag. Han er 48 år og hjemløs på syttende år. De seneste syv har han solgt -Hus Forbi- i København. Nu fortæller han om, hvordan det er at leve på gaden og om, hvad avisen betyder for ham: -Den gør jo, at jeg er

23:30  

Gensyn med Bibliopaten

Kanal 4

21:50  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Annalise får en ny klient, Max St. Vincent, en excentrisk mangemillionær, som er den hovedmistænkte i sagen om det brutale drab på hans kone. Alle spor peger på St. Vincent, som den skyldige, men Annalise udfordrer sine studerende til at bevise hans uskyld.

22:50  

Forbrændt for livet
Engelsk dokumentar.

23:50  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En patient skal have en udført en vanskelig operation. Richard og Owen kæmper om muligheden for at udføre operationen. Beslutningen om, hvem der skal operere, ligger i hænderne på Derek.

Kanal 5

21:00  

Season of the Witch
Amerikansk actioneventyr fra 2011. Korsridderne Behmen og Felson vender hjem fra Det Hellige Land, efter 10 års brutale kampe og bliver af kirken påtvunget en ny opgave. En ung kvinde, som angiveligt er en heks, skal eskorteres til et afsides kloster og renses i Guds navn. Men hverken Behmen eller Felson tror på "heksens" skyld - eller at det vil standse pestens hærgen i Europa at ofre hende.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Et barn er blevet kidnappet i St. Louis samtidig med, at Rossi modtager chokerende nyt fra sin ekskone.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Nogle lig dukker op i en bjergflod i Californien mens Rossi står overfor en svær beslutning i forhold til sin ekskone.

dk4

00:05  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

00:30  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

01:00  

DanskTOP Talent 2015
Louise var ikke mange år, da hun begyndte at synge og optræde for sine forældre, og allerede som 10-årig var hun sikker på, at hun ville leve af at synge efter at have medvirket i sin første musical. For Louise blev talentshows vejen frem. Som 13-årig deltager hun i -Scenen er din- og senere stiller hun op i -Talent 2008- i skikkelse af en ung Gitte Hænning. Hendes evner til at synge som Gitte Hænning vækker interesse hos et pladestudie, der gerne vil indspille en CD med Louise -" kun med Gitte Hænning sange. Louise bliver kendt som Lille Frøken Himmelblå og rejser land og rige rundt med Gitte Hænning sangene. Prikken over i'et er, da hun møder Gitte Hænning og indspiller en duet sammen med sit store idol. Men Louise vil også gerne vise, at hun kan andet end at synge Gitte Hænning sange, og hun indleder derfor et samarbejde med sangskriveren Jørn Hansen, der er manden bag -Du løfter mig-, i håbet om at komme til at leve af at synge.

01:40  

DanskTOP Talent 2015
Lars Love Louise sprudler af energi og er alt andet end en flue på væggen. Deres tekster er fyldt med finurlige ordrim og sjove funderinger over livet. Inspirationen til deres sange finder de i Spanien, hvor de bor det meste af året omgivet af citron- og appelsintræer. Lars og Louise mødtes i Århus. Det var kærlighed ved første blik. Og en kærlighed, der har varet ved i snart 20 år. Sammen har de også en kærlighed for "humør-pop-rock", som de selv kalder deres musik. Musik, der i høj grad er Dansktopmusik. For Dansktoppen favner bredt. Lars har tidligere haft en karriere inden for punk- og rockmusikken. Og tråde tilbage til den tid, kan man finde i duoens musik og tekster i dag. Den musikalske baggrund i Århus spiller også en rolle i dagligdagen i Spanien. Tilfældigheder gjorde, at Lars og Louises nabo også er dansk, og kommer fra Århus. Og det er faktisk denne nabos skyld, at duoen Lars Love Louise blev skabt. Kom med på besøg hos Lars Love Louise i Spanien, og få et indblik i, hvorda

02:35  

DanskTOP Talent 2015
Dansktoppen lever i bedste velgående rundt i hele landet, og får nu opmærksomhed i denne talentkonkurrence, hvor Ole Stephensen er vært og står i spidsen for ekspertpanelet. Panelet skal vejlede deltagerne, og herefter er det seernes sms-stemmer, der afgører om deltagerne går videre.

03:25  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

03:30  

En dansker i Europa

04:00  

TimeOut med løb
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit prøver Katrine danskernes foretrukne motionsform løb. De første motionsløbere kom frem i 60'erne og var dengang et særsyn på de danske gader og stræder. I dag kan man nærmest ikke gå en tur i skoven uden at støde på en motionsløber. Katrine har selv en idé om, at hun ikke kan løbe, og derfor har hun sat formanden for Aarhus 1900's motionsudvalg, Jørgen Christophersen, i stævne for at få en introduktion til, hvordan man som nybegynder kommer i gang med at løbe.

04:30  

Seniormagasinet
Med et kedeligt ord -" Udkantsdanmark -" er store dele af den danske befolkning slået i samme hartkorn og marginaliseret. Mange flytter fra by til land, men hvad skal der egentlig gøres for at holde på befolkningen, eller ligefrem få tilflyttere til at interesserer sig for den vidunderlige natur, roen og mangfoldigheden i yderområderne? Til det debattere det, er borgmester for Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen og formanden for Fejøforeningen og medlem af Ø-kontaktrådet, Jørgen Møller i studiet og giver deres bud på fordeling af infrastruktur, offentlige arbejdspladser og bedre fokus på levevilkår. Sidst i udsendelsen er den nye direktør for Danske Seniorer, John Lagoni, med i studiet og give sit bud på, hvordan Danske Seniorer kan hjælpe med i de berørte områder. Ældres omsorg er på dagsorden over hele landet.

Kanal 4

00:50  

House
Amerikansk dramaserie. En kampagneleder får et ildebefindende og bliver midlertidigt lam, lige før valget. Samtidig tvinger Cuddy House til at ansætte en kvindelig læge, som har en romantisk fortid med Taub.

01:50  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er i unaturligt godt humør, hvilket undrer vennerne. Det viser sig, at Zoe er blevet venner med AnnaBeth, som forsøger at holde det nye venskab hemmeligt for Lemon, der er Zoes ærkefjende. Selv er Lemon i færd med at positionere sig som byens kvindelige overhoved.

02:45  

Scandal
Amerikansk dramaserie.

03:35  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roland møder en mand, der siger han er Davids biologiske far. Michael undersøger, hvad der skete på børnehjemet i Afrika, og Jackie synker længere ned i sin pille-afhængighed.

04:20  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith kæmper for at redde en ambulanceredder, der er sidder fastklemt i vraget af ambulancen. Lexie står med en patients liv i hænderne, mens Derek må sætte sin lid til, at en sygeplejerske er i stand til at redde en patient. Bailey forsøger af al magt at finde balancen mellem sit arbejde og sit privatliv.

Kanal 5

00:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Gavin og Sasha diskuterer Henrys kampagne, og Sasha foreslår, at Henry engagerer sig mere i lokalmiljøet, for at fiske stemmer.

01:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane mødes med Cooper og fortæller ham, at hun har gennemskuet Kramers dagbog.

02:45  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:10  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:35  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. I andet afsnit er ambulancemanden Simon ude ved en patient, hvor det bliver nødvendigt at sparke døren ind. Brandholdet bliver kaldt ud til en bilbrand i Tingbjerg, mens ambulanceholdet må klippe taget af en bil for at redde en kvinde.

04:05  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Marielyst, der er et af Danmarks mest populære og indbydende feriesteder, bliver som forvandlet når otte festkonger indtager byen. Den står på 14 dages flirt, fest og intriger, for Kongerne går først i seng, når deres yndlingssprut er sluppet op. Allerede fra begyndelsen tiltrækker sukkersøde Kirstine fyrenes opmærksomhed. Sexglade Walid lægger an på hende fra det øjeblik, han ser hende, men det er en af de andre, der gør størst indtryk "Baben" og får lov at dele soveværelse med hende. Første aften byder på en vild bytur, når den brogede flok konger kommer i konflikt med de lokale unge. Aftenen slutter med en meget intim tur hjem i taxa, og to fyre der har et godt øje for hinanden.

04:40  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Det er dagen derpå efter Kongernes første bytur, og tømmermændene har ramt Marielyst. Prada som ikke har sovet hele natten, har første arbejdsdag med X¿en og Britney, og de sættes i sving på campingpladsen. Prada og X'en er mildest talt ikke opsat på at arbejde, og havner i problemer hos chefen. En vild aften i byen for Kongerne byder på en afvisning i døren til Prada, drengenes ihærdige scoretogt, og slutter hjemme i huset med den første af Fissans mindeværdige bar-mavefester. Næste dag skal drengene arrangere en volleyballturnering på stranden, hvor Prada og X¿en igen tager let på arbejdet, hvilket Fissan og Knaldperlen langt fra er tilfredse med.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070244