dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 18. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 18. januar 2016

dk4

05:00  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

05:30  

Kultursalon
Kirsten Justesen er billedkunstner. Men hendes allervigtigste materiale er hende selv -" hendes egen krop, som hun fotograferer og laver afstøbninger af. Kirsten Justesens kunst har klare budskaber. Ikke mindst om kvindelivet og kvinderespekten -" og kvindestyrken. Mød Kirsten Justesen, hør mere om tankerne bag hendes kunst, og se eksempler på den, når Kirsten Justesen er gæst i denne udgave af "Kultursalon".

06:00  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

06:20  

How2Scrap
Scrapbooking er en kreativ hobby -" og har man børn, er det også en rigtig hyggelig måde at være sammen på. I denne udgave af how2scrap har dk4's faste programvært Pia, inviteret sin datter Victoria -" og hendes veninde Clara med i studiet. Her viser pigerne, hvordan man kan lave to forskellige typer minialbum - og giver masser af fif undervejs. Clara har fx taget fotos af sine bedste veninder og har fået dem til at skrive personlige hilsner på små tags. Dette -råmateriale-, bliver i løbet af programmet omdannet til en rigtig fin venindebog. Victoria har haft sit kamera med i skole, og vil med sit minialbum dokumentere sin hverdag. Begge ideer er sjove for børn - her og nu, men på langt sigt, er det også hyggeligt for dem at have som minde. Følg med, når Clara og Victoria indtager studiet og giver inspiration til, hvordan man scrapper med børn. Materialer Claras bog: -¢ Akrylsider til for- og bagside -¢ Zutter Bind-it-all maskine til at sætte bogen sammen med spiral -¢ 12x12- mønste

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

07:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

07:55  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

EU-skeptikerne

08:45  

Eremitageslottet
Kom med dk4 på rundvisning i Eremitageslottets nyrestaurerede gemakker. Tirsdag den 25. juni var en stor dag for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Det var dagen, hvor styrelsen kunne overdrage det nyrestaurerede Eremitageslot i Dyrehaven til Regentparret. Tre år har det taget at få genskabt slottets indre, så det i dag tager sig ud, som dengang hofarkitekt Laurids de Thura opførte og indrettede det lille jagtslot for bygherren Christian d. 6. og hans dronning Sophie Magdalene i 1734-36. Siden opførelsen har Eremitageslottet gennemgået mange forandringer og har været ved at forfalde helt. Imidlertid fik arkitekt Ferdinand Meldahl til opgave at gennemrestaurere slottets ydre og indre i 1880´erne og begyndelsen af 90´erne. Det fik nogle konsekvenser. Udadtil genskabte Ferdinand Meldahl den bastion, der oprindeligt havde omgivet slottet. Den var sløjfet allerede i 1762. -" Meldahl fik dog af økonomiske årsager kun lov til at opføre den vestlige del af bastionen. I dag har Styrelsen

Kanal 4

05:00  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Hjemme hos Lotte og Jonas i den lille lejlighed i en sidegade til Istedgade har børnene overtaget forældrenes soveværelse, men nu sætter Jonas en plan igang for at få børnene ud af dobbeltsengen. Den nyskilte Pernille har svært ved at vænne sig til tilværelsen som alenemor, og hendes veninde forsøger nu også at hjælpe hende ud at singlelivet. Stine og Morten skal giftes, og i dag skal Stine finde sin brudekjole...

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Kitchen Boss
Når børn nægter at spise sundt, er man nødt til at være kreativ. Med hjælp fra sine tre børn laver Buddy nogle favoritretter, der får tænderne til at løbe i vand.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:00  

Ingen udsendelse

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie beder Bird-Kersee-familien om at gemme de julegaver, som de har købt til Amber, Max og Abby. Senere beslutter de sig for at returnere julegaverne og bruge pengene på en ferierejse. Men intet går som planlagt.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Toby får en uventet visit fra Nikki. Bay og Daphne gør sig klar til en stor hockey kamp, og rivaliseringen mellem deres hold og modstanderne tager til. Reginas forbindelser i hendes gamle kvarter skal vise sig at være fordelagtige.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Indholdet af Kathryns bog bliver lækket før udgivelsen. Bay er skeptisk overfor Emmetts nye kæreste. Daphne har et uventet møde på klinikken med en person fra hendes fortid. Regina får skyldfølelse over sin opførsel.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Ambitionerne var store, da de stolte islændinge Orri og Sandra købte et dødsbo på Amager, der "bare lige" skulle totalrenoveres fra kælder til kvist. Det mente Orri nemlig sagtens, at han kunne klare ene mand. Renoveringen er imidlertid endt i så stort et kaos, at parret og deres to børn ikke engang kan bo i huset længere, og Den vrede tømrer står over for en af sine hidtil største udfordringer.

08:40  

Kagekampen
Dansk underholdning. Vært Thomas Mygind lægger hårdt ud i denne uge med udfordringen: Bag en kage til dit største idol. De fem bagetalenter - Louise, Maj, Noreen, Karin og Camilla - finder både fjer, glimmer og dadler frem. Deres idoler er da også en blandet flok - fra Marilyn Monroe over Thomas Rode til "Cake Boss". Det bagetalent, der imponerer dommerne mindst, begynder næste dags konkurrence med en tidsstraf.

 
dk4

09:10  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Familiehemmeligheder-.

09:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:30  

Jagtmagasinet
Vi er taget om på den anden side af jordkloden sammen med Freddy Wulff - en af Danmarks sønner som har været ramt af utålmodighed og udlængsel siden barndommen. Det er historien om knægten fra Kronjylland, der blev jagtkonge i et vildt og uregerligt univers, hvor mod og udholdenhed var -" og stadig er, de eneste faste holdpunkter.

10:00  

Teatermøde med Peter Jorde
Han har spillet et hav af musical-roller. Med et fordelagtigt ydre og en stærk sangstemme var han oplagt til roller som Danny i -Grease-, titelrollen i -Phantom of the Opera- -" som han har sunget ikke færre end 335 gange på Det Ny Teater - konferencieren i -Cabaret-, Javert i -Les Miserables- og Kong Triton i -Den lille Havfrue-. Men han arbejder også som psykolog, blandt andet med ledelses- og organisationsudvikling og kommunikationstræning. Han blev uddannet skuespiller på Aarhus Teater for 27 år siden -" og siden har han spillet musicals, lystspil, klassikere og komedier på de fleste af de store danske teatre. Peter Jorde er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

10:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:40  

Dansk-tysk med Matlok
Hun har været minister, men nu er hun prorektor på Københavns universitet. Hun er fodboldfan og holder med Bayern München. Hun er i det hele taget en kender af tysk politik og kultur. Men alligevel hedder hendes hund Winston, og nu har hun lige fået udgivet en bog med titlen -Hund efter Tyskland-. Hvorfor nu det? Hvad går det ud på, og hvordan ser hun på Tyskland 25 år efter Murens fald og på forholdet mellem Danmark og Tyskland? Svarene gives af Lykke Friis, og spørgsmålene stilles af Siegfried Matlok i denne særudgave af -Dansk-tysk med Matlok-.

11:10  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

11:35  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:45  

Dit dk4

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie forestiller sig en alternativ udgave af virkeligheden, hvori hun aldrig forlod Kansas. I denne virkelighed er hun forlovet med sin skolekæreste " Dixon er en succesrig hip-hop stjerne; Adrianna er en letlevende skuespillerinde; Naomi arbejder som ejendomsmægler og Teddy er ikke sprunget ud af skabet.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rorys far, Christopher, vender tilbage, og Lorelai tilbyder beredvilligt, at han kan bo hos dem. Hun ønsker, at Rorys far skal spille en større rolle i sin datters tilværelse - men Luke bliver jaloux. Heller ikke Emily og Richard er begejstrede for, at deres eks-svigersøn er kommet på besøg, og under en middag med Lorelai, Rory, Emily og Richard samt Christopher og hans forældre, bliver det hele så akavet, at Lorelai og Christopher flygter - og ender i seng sammen.

Kanal 5

09:30  

Once Upon a Time in Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice og hendes nye ven Lizard er nødt til at redde Knægten, men Alice er måske nødt til at ofre et af sine ønsker på den bekostning.

10:20  

Once Upon a Time in Wonderland
Amerikansk dramaserie. Efter at Cyrus flygter, tilbyder Dronningen at bytte informationer for magisk støv med Alice.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En patient, der netop er vågnet efter tre års koma, forsvinder.

dk4

12:00  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Er du til bøger?
I mere end 25 år er han rejst rundt i verden med sit kamera for at fotografere krig og katastrofer. Nu har han kastet sig over Livgardens soldater og deres tatoveringer. Resultatet kan man se i en ny bog -Mærket for livet-. Hør mere om, hvad det går ud på, og mød en af verdens bedste reportagefotografer, Jan Grarup, der er gæst i denne udgave af -Er du til bøger?- -Mærket for livet- kan købes i dk4 butikken.

13:40  

Golf på Mallorca

14:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:20  

Seniormagasinet
Ældrepolitik for de svageste - og økonomisk rådgivning Der findes tre definerede grupper af svage ældre: medicinsk, ensomme øg økonomiske. I dette program har Georg Julin formanden for Danske Ældreråd, Bent Aa. Rasmussen og formanden for Danske Seniorer, Jørgen Fischer i studiet for at se på de indsatsområder de mener man skal prioritere for den -ældremilliard- der er bevilget af Folketinget. Herefter er socialrådgiver Preben Dose i studiet for at vejlede de over 500.000 ældre i Danmark der udelukkende har den offentlige folkepension at leve af. Det er gode råd at skrive ned og komme videre med.

14:50  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Trinny og Susannah tager til Odense, hvor de møder 25-årige Cecilie, som ønsker at lægge bedstemor-stilen på hylden og vise sin mand, at hun stadig kan stråle, som dengang de mødtes. Louise har tabt knap 40 kilo, men hun kan ikke finde ud af at vise sine nye former frem, og det skal der laves om på! Den generte Celina gemmer sig tit i baggrunden, men med Trinnys hjælp kommer hun på andre tanker. (Episodetitel: Trinny & susannah - i - 20)

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Roland møder en mand, der siger han er Davids biologiske far. Michael undersøger, hvad der skete på børnehjemet i Afrika, og Jackie synker længere ned i sin pille-afhængighed.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe graver i sin familiehistorie. Med Wades hjælp forsøger Lavon at hoppe ud i datinglivet igen, men Didi fortæller alle, at han er forelsket i hende. George forsøger at forhindre opførelsen af et stormagasin i nærheden af BlueBell.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En nykåret lottomillionær forsvinder, og holdet efterforsker straks sagen.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet jagter intenst en morder, som slår kvinder ihjel og bruger kropsdelene fra dem til at skabe én særlig kvinde.

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. Nick hjælper et offer som har fået hukommelsestab til at stykke det brutale overfald sammen.

dk4

15:20  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Alverdens dyreliv
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! I det nyeste program kigger vi på en blandet pose af mere eller mindre herlige spil! - Call of Duty: Black Ops 3 - Mario & Luigi Paper Jam Bros. - Game of Thrones a Telltale game series - Warhammer: End Times - Vermintide - Xenoblade Chronicles X

17:30  

Det' kattens liv
Selvom man ser anderledes ud, så kan man sagtens få et rigtigt godt og faktisk også blive en mediestjerne. Katten Monty lider af en kromosomfejl, der gør, at den ser anderledes ud end andre katte. Den begyndte sit liv på et internat, hvor den blev adopteret af et kærligt par. De begyndte at lægge billeder ud på Facebook af Monty. Og herefter tog Montys popularitet hurtigt fart. I dag har den over 120.000 følgere på Facebook og har været i flere danske og udenlandske medier. Herudover bliver solgt masser af kopper og t-shirts med Monty på, og et computer spil samt børnebøger er også på tegnebrættet. Overskuddet fra alt dette går til at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Historien om Monty er historien om, hvordan man kan begyndte livet med at blive kasseret, få en ny chance på et internat og dernæst ende med at hjælpe andre med at få et bedre liv.

17:55  

Lærer for livet
Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden -" for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne. Men lærerrollen har i høj grad skiftet karakter gennem skolens historie, og synet på lærerne og skolen lige så. Hvordan ser det imidlertid ud fra lærerens side? Hvordan har lærerne oplevet skolens og lærerjobbets udvikling gennem de seneste 50 år? Hvorfor valgte de at blive lærere? Hvorfor synes nogen stadig, at det er verdens bedste job, mens andre er holdt op? Hvilken udvikling har de oplevet, og hvordan ser det aktuelt ud i skolen? Det ser dk4 nærmere på i serien -Lærer for livet-, der gennem 32 korte interviews med unge lærere, gamle lærere, pensionerede lærere, læreruddannede i andre erhverv, skoleledere og inspektører fra hele landet giver et indblik i livet og arbejdet som lærer. Spørgsmålene stilles af Thorkild Thejsen, der i dette program er gæst hos Erik Schmidt Pr

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I København møder Trinny og Susannah forfatteren Henrijete med sin 27-årige datter Louise. Henrijete har haft kræft, og under behandlingen mistede hun sit lange, flotte hår, men Trinny vil genfinde den feminine kvinde, Henrijete var engang. Louise er snart jurist, men klæder sig som en teenager, og derfor beslutter Susannah, at det er tid til et mere voksent look. Pædagogen Eva er mor til to. Til daglig gemmer hun sig i sin store poncho, men på catwalken får de gamle klude en helt ny og sexet afløser.

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypiger søger bonderøve er taget til Vestjylland. Her møder de jægeren Rasmus og Michael, der er far til 3 børn! Men det er intet problem, når man er så charmerende som Michael. Og Rasmus er lige den type bonderøv, brunetterne Charlotte og Camilla har ledt efter, så der er kamp til stregen allerede første dag på områdets store turistattraktion Hjerl Hede. Her er der også lige en høne - eller 14 - der skal plukkes.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Dallas er tilbage med en ny sæson og dermed endnu en omgang stridigheder, lidenskab og bagvaskelse. Serien er baseret på ét af de mest populære tv-dramaer gennem tiden, der omhandler den enormt velhavende Ewing-klan fra Texas. Familien er legendarisk for deres evindelige søskenderivalisering, romantiske forræderier, korruption og endda mord. De ikoniske ældre medlemmer af familien J.R. (Larry Hagman i sin sidste optræden), Bobby (Patrick Duffy) og Sue Ellen (Linda Gray) ledsages af den nye generation af Ewings, der tager ambition og bedrag til nye højder. I premieren af 2. sæson fortsætter kampen mellem Christopher og John Ross på baggrund af deres forskellige visioner for firmaet Ewing Energies. Samtidig forsøger Christopher at få overtaget i sin skilsmisse fra Rebbeca Sutter. Det får store konsekvenser for hele familien, der for en tid bliver nødsaget til at sætte deres uoverensstemmelser til side og holde sammen. Det gælder dog ikke John Ross, som bruger J.R.'

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En mand bliver tævet ihjel med et baseball-bat i en af New Yorks parker, og alt tyder på, at en ungdomsbande kaldet "Tanglewood Boys" er indblandet. Banden består af unge mænd, der slår ihjel for sjov. Sagen bliver yderligere forgrenet, da Mac og Stella finder ud af, at mordet på en kioskansat også er banderelateret. Danny og Aiden undersøger et trafikuheld, der leder dem til en ulovlig massageklinik.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Efterforskningen af sagen om en roma-dreng, som er forsvundet undervejs hjem fra skole, vanskeliggøres af det forhold, at hans samfund nærer dyb mistro til fremmede, ikke mindst politiet. Da efterforskerne retter mistanken mod en nabo, skaber det store konflikter i det tæt sammenknyttede roma-samfund.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Topchefen for et privat foretagende, der arbejder for hæren, bliver fundet voldtaget og bedøvet efter en konfrontation med demonstranter. Da efterforskningen skrider frem viser det sig, at sagen trækker spor tilbage til et komplot i Irak.

dk4

18:10  

EU-skeptikerne med Rina Ronja Kari
Quo Vadis, Europa? Hvor går du hen? Det undersøger dk4 i programrækken -EU-skeptikerne- på baggrund af en voksende modstand og skepticisme ikke kun i Danmark, men vidt omkring i Europa mod det nuværende og fremtidige EU-projekt. I dette program taler Siegfried Matlok med Rina Ronja Kari, som er dansk medlem i EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU siden 2014, genvalgt med 63.373 personlige stemmer. Rina Ronja Kari, som er medlem af Enhedslisten, repræsenterer i dag den eneste politiske organisation, som direkte ønsker, at Danmark skal forlade EU. Hvorfor? Er det ikke lidt naivt? Hvordan ser Folkebevægelsen på fremtidens europæiske projekt? Sådan lyder blot nogle få af de spørgsmål Matlok og Kari tager fat på. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

18:40  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

19:10  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted til regionen Abruzzo. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi egentlig det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Hver familie har sine egne opskrifter og måder at tilberede retterne på. Italien er altså et land baseret på lokaltraditioner - og for at lære det -Det ægte Italien- at kende, bliver man nødt til at sætte fokus på det lokale køkken og menneskene bag. I programserien -Det ægte Italien- har kæresteparret Claudia Amendola og Claus Pedersen påtaget sig denne mission: -Vi følte, at det stereotype Italien, man ser i medierne i dag, slet ikke levede op til det billede, vi har af det ægte Italien. Det gav os en brændende lyst til

20:05  

Anne-Vibeke rejser
Den danske sommer præsenterer sig fra sin bedste side i dette program, hvor Anne-Vibeke tager dig med på campingferie til skønne Ålbæk Strand og Skagen. Udgangspunktet for hele rejsen er DCU Ålbæk Strand Camping, hvor Anne-Vibeke denne gang bor i Outwell telt -" et helt nyt af slagsen uden stænger. Anne-Vibeke besøger attraktioner i områder, ser bl.a. nærmere på hyggelige Skagen, Råbjerg Mile og Grenen. På campingpladsen hygges der både i Anne-Vibekes eget telt, men også blandt de andre gæster. Anne-Vibeke giver gode råd til teltcamping og fx hvordan du får plads til alt dit campingudstyr i en helt almindelig familiebil. Endeligt finder Anne-Vibeke Danmarks måske bedste sted til at se solnedgange. Glæd dig til et program, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning.

20:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En studerende forsvinder og hendes ulykkelige forældre kommer til Pop og Associates efter hjælp. Imens undersøger David sagen om Cytron og får hjælp fra uventet side. Fitz er under pres og Mellie er endnu en gang politisk overbevisende.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da Dr. Harper Avery, der står bag Awery-prisen, pludseligt ankommer til hospitalet, bliver spændingerne mellem Derek og Richard intensiveret. Callie og Arizona hjælper Mark og Teddy med at se fremad.

20:00  

Conviction
Amerikansk drama fra 2010. Betty Anne Waters er en hårdtarbejdende enlig mor, der droppede ud af high school, men som nu er ved at gennemføre sin jurauddannelse. Betty Annes bror, Kenny, er dømt for mordet på en kvinde, men ildsjælen Betty Anne tror på hans uskyld og går op imod systemet for at forsvare Kenny.

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens Raj venter på data fra en rumsonde men Howard bliver ved med at dristrahere ham.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon er bekymret for, at hans afslappede livsstil ikke matcher med hans professionelle mål, og beder vennerne om at gøre livet lidt sværere for ham.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Coulson og holdet går ind i eftersøgningen på den Inhuman, som slår andre Inhumans ihjel.

dk4

21:00  

Kunsthotellet i Sitges
Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst badehotel. Det ligger ud til stranden, har en super restaurant og swimmingpool, ligger tæt på lufthavnen, et hyggeligt byliv og en smuk havn. Men det er det bare ikke! Hotel Estela i Sitges, 30 kilometer syd for Barcelona, er kendt for sin kunstsamling. Men ikke kun kunstværker, også væggene i mange værelser er dekoreret af forskellig kunstnere. Hotellet har også en "hus-kunstner-, Josep Puigmarti, der med udstillinger over hele verden, og værksted i kælderen på hotellet, i sig selv er blevet en attraktion. Men det var Antoni Xaus der startede det hele. Han låste sig inde på et værelse i 3 dage mens han "malede en protest" mod forholdene for datidens lokale kunstnere. Det blev startskuddet for ejeren af hotellet og en drøm om at lave noget anderledes, det endnu er langt fra slut...

21:30  

MotorTV Special
MotorTV Special om Lastbiler kommer denne gang vidt omkring. Vi skal bl.a. til konference om kriminalitet i lastbilbranchen, vi skal se på arbejdslygter, vi følger den danske Europamester, Lars, til Scania-fabrikken for at følge opbygningen af hans førstepræmie, vi tester et par arbejdsheste fra Isuzu, og vi skal se på et super sikkerhedssystem fra M.A.N. Så se med i MotorTV Special om Lastbiler her på dk4.

22:00  

Fiskemagasinet

22:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

23:00  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

23:35  

På ski igen, igen, igen
På ski igen, igen, igen -" del 1 er et program, der tager seerne med til landet, hvor man brækker tæerne, mens man sover, hvor Dirty Harry bliver genoplivet, hvor der er askebægre på stoleliften. I programmet får seerne lektier for, de udfordres på deres kulturelle viden, og de kommer med op på et urimeligt stejlt bjerg hvor Thomas Uhrskov får et nervøst sammenbrud. Man kan sige meget om programmet, med kedeligt er det ikke.

Kanal 4

22:10  

Djævlens advokater
Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er en hårdkogt forsvarsadvokat og juraprofessor, og da unge Wes Gibbins ankommer til sin første dag på Middleton University har han ingen anelse om, hvad der venter ham.

23:10  

Født som dreng eller pige?
Amerikansk dokumentar. Det første spørgsmål som enhver kommende forældre stiller: 'Er det en dreng eller er det en pige?' Men hvad sker der, hvis lægen ikke er i stand til at svare på spørgsmålet? En baby ud af 2000 bliver født med kønsorganer, der er så ubestemmelige, at ingen kan svare på, om barnet er hankøn eller hunkøn. I denne banebrydende dokumentar afslører "unisex"-individer hemmelighederne omkring deres utraditionelle liv og fortæller hvordan de har fundet deres vej i et skarpt opdelt mand/kvinde-univers og samfund, når de selv passer ind et sted midt imellem.

Kanal 5

21:00  

Erased
Amerikansk actionfilm fra 2012. En CIA-agent med base i Berlin bliver trukket ind i et gigantisk spind af konspirationsteorier, og er som resultat nødt til at flygte med sin datter, skarpt forfulgt af en gruppe bestialske lejemordere.

23:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En morder har udset sig en række overlevende fra Boise High School-masakren 10 år tidligere som mål, og sagen overgår nu til Criminal Minds-holdet.

dk4

00:10  

Rundt om Peblinge Søen

00:15  

Møde med André Rieu 2015

01:00  

Koncert med André Rieu
Tag med Andre Rieu og hele hans fantastiske orkester med til -Wunderland-, hvor prinser og prinsesser vil leve lykkeligt til deres dages ende. 2 timers show optaget live fra Efteling Forlystelsespark i Holland.

03:05  

Læsemagasinet
Vi kommunikerer ikke længere kun via bogstaver og skrift, vi gør det også via billeder, farver, symboler og mange andre kommunikationsformer. Det mener professor Gunther Kress fra University of London. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisingers Gunther Kress.

03:30  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

04:05  

Forskningsmagasinet
Hvert år giver EU og de 28 medlemsstater over 450 milliarder kroner i udviklingsbistand. En stor del af pengene går til at bygge skoler og veje i Afrika syd for Sahara. Men regionen er præget af korruption, så nogle gange når kun en brøkdel af pengene frem til de fattige mennesker, der burde modtage dem. En dansk juraprofessor har et bud på, hvordan vi løser det problem. Og hvad det går ud på, er omdrejningspunktet i denne udgave af -Forskningsmagasinet-, hvori Niels Ebdrup har besøg i studiet af professorerne Morten Broberg og Henrik Hansen. -Forskningsmagasinet- er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet - Hvad er forskellen på migræne og hovedpine? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om, hvad man kan gøre for at bremse korr

04:35  

En verden af bowling

Kanal 4

00:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da Dr. Harper Avery, der står bag Awery-prisen, pludselig ankommer til hospitalet, øges spændingerne mellem Richard (bill.) og Derek. Og så bliver lægerne forbavsede, da de finder ud af, at Jackson er Averys grandsøn. Callie og Arizona hjælper Mark og Teddy med at se fremad.

01:25  

House
Amerikansk dramaserie. En baby indlægges med vejrtrækningsbesvær og leverproblemer, og House og holdet må lede i barnets mors journal, for at finde svaret på hvad der kan være galt. Nu tvinges moren til at tage et skæbnesvangert valg, som får store konsekvenser for såvel hende som hendes barn.

02:25  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe Hart (bill.) graver i sin familiehistorie. Med Wades hjælp forsøger Lavon at hoppe ud i datinglivet igen, men Didi fortæller alle og enhver, at han er er håbløst forelsket i hende. George kæmper en desperat kamp for at forhindre opførelsen af et stormagasin i nærheden af BlueBell.

03:20  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En studerende forsvinder og hendes ulykkelige forældre kommer til Pop og Associates efter hjælp. Imens undersøger David sagen om Cytron og får hjælp fra uventet side. Fitz er under pres og Mellie er endnu en gang politisk overbevisende.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

04:52  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Hjemme hos Rasmus og Mie er det Rasmus, der tager sig af det huslige. Men i dag har han stillet sig selv en mandomsprøve. Han skal løbe Copenhagen Marathon for første gang og håber at imponere Mie. Pernille, som for nylig er blevet skilt, prøver at finde en erstatning for den kernefamilie, hun ikke selv længere har. Og Lotte og Jonas har fået mulighed for at udvide deres lejlighed, men det kræver, at de kan få deres naboer med på planen...

Kanal 5

00:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Et barn er blevet kidnappet i St. Louis samtidig med, at Rossi modtager chokerende nyt fra sin ekskone.

01:05  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Gavin får Sasha og Olivia til at mødes igen.

02:05  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Gavin og Sasha diskuterer Henrys kampagne, og Sasha foreslår, at Henry engagerer sig mere i lokalmiljøet, for at fiske stemmer.

03:00  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program. I dette program kan du se Dolken, Fissan, Knaldperlen og Miami drøfte detaljerne i deres wingman-kontrakt.

03:30  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

03:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Følg ambulance- og brandfolkene fra Falck i Gladsaxe, når de bliver kaldt ud til en patruljevogn, der er kørt galt. Hør også om nogle af de oplevelser, som har gjort særligt indtryk på ambulancefolkene. Som f. eks. dengang Brians patient fik hjertestop i ambulancen.

04:20  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Gennem et halvt år har Kanal 4 fulgt dagligdagen for et brandhold og tre ambulancefolk på Falck-stationen i Gladsaxe. Det er der kommet en række stærke programmer ud af, som søger svaret på, hvem de mennesker er, som dagligt gennem et stærkt kammeratskab og høj faglig viden udfører meget krævende opgaver. I andet afsnit er ambulancemanden Simon ude ved en patient, hvor det bliver nødvendigt at sparke døren ind. Brandholdet bliver kaldt ud til en bilbrand i Tingbjerg, mens ambulanceholdet må klippe taget af en bil for at redde en kvinde.

04:45  

Kongerne af Marielyst
Dansk underholdning. Marielyst, der er et af Danmarks mest populære og indbydende feriesteder, bliver som forvandlet når otte festkonger indtager byen. Den står på 14 dages flirt, fest og intriger, for Kongerne går først i seng, når deres yndlingssprut er sluppet op. Allerede fra begyndelsen tiltrækker sukkersøde Kirstine fyrenes opmærksomhed. Sexglade Walid lægger an på hende fra det øjeblik, han ser hende, men det er en af de andre, der gør størst indtryk "Baben" og får lov at dele soveværelse med hende. Første aften byder på en vild bytur, når den brogede flok konger kommer i konflikt med de lokale unge. Aftenen slutter med en meget intim tur hjem i taxa, og to fyre der har et godt øje for hinanden.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010210