dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 17. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 17. januar 2016

dk4

05:00  

Frivilligt arbejde i udlandet

05:30  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Ulla Tørnæs - Venstre, drøfter temaet TTIP - den transatlantiske frihandelsaftale - med Jeanette Pålsson, CFO Ilse Jakobsen og Michael Hillmose, international chef, Dansk Mode og Textil. TTIP forhandles netop nu mellem EU og USA og Venstre er stærke tilhængere af en stærk aftale, hvor dansk mode og tekstilvirksomheder får bedre eksportmuligheder til USA. Medvirkende: Ulla Tørnæs - MEP Venstre, Jeanette Pålsson - CFO Ilse Jakobsen, Michael Hillmose - international chef, Dansk Mode og Textil. Vært: Ole Stephensen.

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Skarven
Skarven er en sjov, spændende og meget kontroversiel fugl. Det er en urfugl med dinosaurer gener, som skaber både debat, glæde og vrede. Natursynet, der herskede tilbage i 1800-tallet, og som stadig ses praktiseret af nogle den dag i dag, gik udelukkende på om naturen havde en nytteværdi, og om vi mennesker kunne tjene på den. Kunne vi ikke det, skulle den unyttige besværlige natur fjernes og udryddes - og det blev gjort med fynd og klem på mange arter. Datidens hårdhændende metoder gik kraftigt ud over rovdyr som odder, mår, grævling, fiskehejre og vores rovfugle -" ja selv den lille smukke isfugl blev opfattet som et skadedyr, der skulle bekæmpes. I begyndelsen af 1960'erne var der kun 125 ynglende par skarv tilbage i Danmark, og i hele Europa var der omkring 4000 par tilbage. Samtidig med den hårde jagt på uønskede arter foregik der kraftige forandringer i landskabet. Heder blev opdyrket, åløb udrettet og søer og fjorde udtørret og gjort til landbrugsland. Naturen i Danmark blev hår

06:35  

Forskningsmagasinet

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Portræt af Lotte Dandanell
Hun har blandt meget andet skabt kostumerne til Olsen Banden og er i dag først og fremmest designer af farverigt tøj og collager. -Jeg har været gift flere gange og har haft mange kærester gennem mit liv, men kun én symaskine-, fortæller kostumedesigneren Lotte Dandanell til Frantz Howitz. Dén symaskine har da også fulgt hende gennem tykt og tyndt bl.a. under produktionen af de mere end 50 film, hun har skabt tøjet til. Mest kendt er tøjet til Olsen Banden, Huset på Christianshavn, Peter von Scholten og Hamsun, som Lotte Dandanell modtog en Robert for. Hendes seneste filmprojekt var -De vilde svaner-, hvor flere af scenografen Dronning Margrethes kostumer ikke var egnede for filmmediet. Her blev det Lottes svære opgave at skabe nye og bedre egnede kostumer. -Hvordan reagerede Majestæten på, at flere af hendes kostumer blev kasseret og erstattet af dine-, vil Frantz gerne vide. -De har mere erfaring end jeg-, var det lakoniske svar til Lotte Dandanell. Lotte Dandanell har sagt s

07:45  

Saluté Chateau Sainte Marguerite

07:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Vi er taget om på den anden side af jordkloden sammen med Freddy Wulff - en af Danmarks sønner som har været ramt af utålmodighed og udlængsel siden barndommen. Det er historien om knægten fra Kronjylland, der blev jagtkonge i et vildt og uregerligt univers, hvor mod og udholdenhed var -" og stadig er, de eneste faste holdpunkter.

08:30  

Fiskemagasinet

Kanal 4

05:45  

Dog With A Blog
Ellen indser, at hun er den eneste i familien, som ikke er blevet ven med Stan, så hun tager en irriterende papegøje med hjem, som skal være hendes kæledyr. Tyler forsøger at finde ud af mere omkring skolens smukke pige, som er en af Bennetts nye patienter.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Cougar Town
Jules beslutter sig for at holde Thanksgiving, selvom det er forår.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Kitchen Boss
Buddy, hans kone og søster tager syd for grænsen. Til denne mexicanske fiesta laver de fajitas med tomatsalsa, quesadillas og churros med chilichokoladesovs.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang bliver brandfolkene sendt ud til et voldsomt færdselsuheld, hvor en bil er endt på taget. Senere må de også tage sig af en brændende lastbil, mens ambulancebehandleren Jens får nok at se til, da han må tage sig af en narkoman, som har fixet sin egen metadon.

05:30  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

05:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie vil gerne fejre thanksgiving på en anderledes måde i år. Frem for at være sammen med Martys forældre, vil hun hellere invitere Larry, Jackie, Reggie og Dick. Intet går som planlagt, når aliens og mennesker forbundet familiært og Weaver-familien er samlet under samme tag.

06:15  

Galavant
Amerikansk komedieserie. King Richard stjæler Madalena fra hendes smukke ridder, Galavnt, hvilket slår ham helt ud. Men prinsesse Isabella finder ham, meget fuld, og overbeviser ham om, at han skal tage teten og være den helt, kongeriget aldrig har haft.

06:40  

Hunde på job
Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

07:30  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:20  

TV-Shop

08:35  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne samler tropperne til de store klassers pjækkedag på Carlton, men hendes rebelske initiativ ender i kaos. Bay fatter interesse for Angelos families medicinske historie. Kathryn inviterer Regina med til en forfatter sammenkomst i New York.

 
dk4

09:00  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kung Fu synes at være omgærdet af mystik og for manges vedkommende er kampsporten formentlig noget, man forbinder med filmverdenen. Men i kampsportsklubben, The Colosseum, bliver der øvet cirkelspark, blokeringer og dyrestilarter, for her i kælderen midt i Aarhus dyrker man Kung Fu. I denne udgave af TimeOut får dk4s Trine Fuglholt Thomsen en forsmag på, hvad Kung Fu er for en sport eller rettere livsstil. Til sidst i programmet venter den endelige og hemmelige udfordring.

09:30  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

10:30  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

11:40  

Er du til bøger?
Bo Lidegaard er chefredaktør. Men han er også historiker med et omfattende historisk forfatterskab. Nyeste skud på stammen er -Landsmænd -" de danske jøders flugt i oktober 1943-. Mød Bo Lidegaard i programmet, og hør om, hvordan det gik til, at langt størstedelen af de danske jøder undslap nazisternes aktion, men også hvordan Bo Lidegaard finder tid til et historisk forfatterskab ved siden af jobbet som chefredaktør.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:10  

Trinny og Susannah indtager Sverige
Engelsk livsstilsmagasin.

11:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Liam og Navid arrangerer en optræden fra sangeren og sangskriveren Olly Murs, mens de samtidig forsøger at bejle til en ung professionel surfer. Naomi håber på at kunne gøre et godt indtryk på Jordans mor under et besøg i New York. Dixon overbeviser Annie om at fortælle sandheden om hendes roman.

Kanal 5

09:20  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay kommer i tvivl om, hvorvidt hun egentlig har lyst til at gå med til skoleballet da det viser sig, at der er krav til påklædningen. Kathryn, John og Regina er forbløffede over at høre omfanget af Daphnes dårlige opførsel. Tank hjælper Toby med hans nye blomstrende forretning.

10:15  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Troldmanden slipper ånden fra sin flaske, mens dronningen er blevet taget til fange af sit eget folk.

11:10  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie vil gerne fejre thanksgiving på en anderledes måde i år. Frem for at være sammen med Martys forældre, vil hun hellere invitere Larry, Jackie, Reggie og Dick. Intet går som planlagt, når aliens og mennesker forbundet familiært og Weaver-familien er samlet under samme tag.

11:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie beder Bird-Kersee-familien om at gemme de julegaver, som de har købt til Amber, Max og Abby. Senere beslutter de sig for at returnere julegaverne og bruge pengene på en ferierejse. Men intet går som planlagt.

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

Ørkenen i Kattegat
En populærvidenskabelig udsendelse hvor vi følger geologer og studerende i deres arbejde med at undersøge hvordan øen langt ude i Kattegat Anholt er dannet. Tag med til den smukke ø og bliv klogere.

12:55  

Seniormagasinet
Et gammelt begreb er i de senere år dukket op omkring døende i Danmark -" Vågekoner. Men det er ikke kun ældre koner, der er aktive, men så sandelig både mænd og kvinder og i alle aldre og med alle uddannelser, der ønsker at yde et bidrag til den døende person, der ellers ville være alene i overgangen fra liv til død. John Frausing Andersen, 77 år, frisk og rask, er leder af vågekonekorpset i Kalundborg og har over 20 personer til rådighed. En af dem er Helle Stoltenberg Hansen, social- og sundhedsassistent i hverdagen og frivillig medhjælp til patienter i fritiden og med en familie, der bakker hende op. Se med i det bevægende og tankevækkende program. Programmet er produceret i samarbejde med Danske Seniorer.

13:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:30  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

14:00  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

14:35  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:45  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

Kanal 4

12:05  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny tager på ferie og overlader al undervisningen til Michelle. Samtidig ankommer Michelles gamle Las Vegas veninde, Talia, for at fejre Michelles fødselsdag. Boo, Sasha, Ginny og Melanie får hjælp af Melanies bror Charlie til at snige sig ind til en filmvisning.

13:05  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Carlene og Ripp skal forny deres ægteskabsløfter, får Amanda tildelt en særlig rolle til festen, der har 'Borte med blæsten'-tema. Men det efterlader Sharon uden noget at gøre. Heather håber de andre vil tilgive hende, og Blake overrasker Cricket.

14:00  

Sky High
Amerikansk familiefilm fra 2005. Will Strongholds forældre er ikke helt almindelige - de er faktisk superheltene Commander Stronghold og Josie Jetstream, og Will skal derfor gå på superhelteskolen "Sky High". Wills problem er imidlertid, at han ikke besidder nogle superkræfter og derfor må lade sig nøje med rollen som følgesvend - heltenes håndlanger - til stor skuffelse for hans far. Will opdager dog efterhånden, at han trods alt besidder særlige evner, men vil han kunne nå at perfektionere dem tids nok til at bekæmpe skolens bøller, vinde sin drømmepige og redde sine forældre fra deres dødsfjende..?

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:30  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag får en afslutning, men så dukker et uventet vidne op og ryster pigerne.

13:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

14:25  

The Dating Coach
Amerikansk tv-komedie fra 2012. Harold White lider fortsat af "den grimme ælling-syndromet" der prægede hele hans ungdom og hyrer derfor den gamle skolekammer Annie Hayes til at være hans kærlighedsrådgiver. Annie får undervejs Harold til at åbne sig og lærer ham, hvordan man vinder en kvindes hjerte gennem en fælles interesse for klassiske kærlighedssange.

dk4

15:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

DanskTOP Talent 2015
Louise var ikke mange år, da hun begyndte at synge og optræde for sine forældre, og allerede som 10-årig var hun sikker på, at hun ville leve af at synge efter at have medvirket i sin første musical. For Louise blev talentshows vejen frem. Som 13-årig deltager hun i -Scenen er din- og senere stiller hun op i -Talent 2008- i skikkelse af en ung Gitte Hænning. Hendes evner til at synge som Gitte Hænning vækker interesse hos et pladestudie, der gerne vil indspille en CD med Louise -" kun med Gitte Hænning sange. Louise bliver kendt som Lille Frøken Himmelblå og rejser land og rige rundt med Gitte Hænning sangene. Prikken over i'et er, da hun møder Gitte Hænning og indspiller en duet sammen med sit store idol. Men Louise vil også gerne vise, at hun kan andet end at synge Gitte Hænning sange, og hun indleder derfor et samarbejde med sangskriveren Jørn Hansen, der er manden bag -Du løfter mig-, i håbet om at komme til at leve af at synge.

17:35  

DanskTOP Talent 2015
Lars Love Louise sprudler af energi og er alt andet end en flue på væggen. Deres tekster er fyldt med finurlige ordrim og sjove funderinger over livet. Inspirationen til deres sange finder de i Spanien, hvor de bor det meste af året omgivet af citron- og appelsintræer. Lars og Louise mødtes i Århus. Det var kærlighed ved første blik. Og en kærlighed, der har varet ved i snart 20 år. Sammen har de også en kærlighed for "humør-pop-rock", som de selv kalder deres musik. Musik, der i høj grad er Dansktopmusik. For Dansktoppen favner bredt. Lars har tidligere haft en karriere inden for punk- og rockmusikken. Og tråde tilbage til den tid, kan man finde i duoens musik og tekster i dag. Den musikalske baggrund i Århus spiller også en rolle i dagligdagen i Spanien. Tilfældigheder gjorde, at Lars og Louises nabo også er dansk, og kommer fra Århus. Og det er faktisk denne nabos skyld, at duoen Lars Love Louise blev skabt. Kom med på besøg hos Lars Love Louise i Spanien, og få et indblik i, hvorda

Kanal 4

16:05  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

17:05  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

Kanal 5

16:20  

Giv det videre
Amerikansk drama fra 2000. På første skoledag efter sommerferien får den 11-årige dreng Trevor en opgave af sin karismatiske men kontaktsky samfundsfagslærer, der i al sin enkelthed går ud på at finde en måde at gøre verden til et bedre sted. En stor mundfuld for en lille dreng, men den godhjertede Trevor går til opgaven med ildhu. Han har en idé om at udføre en tjeneste for tre vilkårlige mennesker, som til gengæld hver især skal gøre en tjeneste for tre andre mennesker. Snart bliver der givet gode gerninger videre over hele USA, men spørgsmålet er, hvem der har tænkt sig at hjælpe Trevor, der bl.a. kæmper med en alkoholiseret og brutal far.

dk4

18:35  

DanskTOP Talent 2015
Dansktoppen lever i bedste velgående rundt i hele landet, og får nu opmærksomhed i denne talentkonkurrence, hvor Ole Stephensen er vært og står i spidsen for ekspertpanelet. Panelet skal vejlede deltagerne, og herefter er det seernes sms-stemmer, der afgører om deltagerne går videre.

19:25  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. Vores -Musikalsk rejse-_ fører os i dag til Naturarena Kärnten med masser af vinter-sjov for hele familien. Men vi skal også videre, ind i den dybt tilsneede Defereggental i Østtyrol -" et sted for skisport, men også gamle traditioner. De musikalske gæster er Die Grubertaler fra Tyrol, Skilærer Heini, Die Salten Oberkrainer, die Geschwister Niederbacher, Merrick 5 samt Vincent & Fernando.

19:30  

Stjernetræf

20:00  

Jagtmagasinet
I Spanien opgøres de lokale stenbukke i fire geografisk forskellige bestande. Trofæentusiaster efterstræber alle fire varianter. I denne omgang gælder det den legendariske stenbuk fra bjergene omkring Ronda.

20:30  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

Kanal 4

18:00  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

19:00  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

20:00  

Harry Potter og fangen fra Azkaban
Amerikansk-engelsk eventyrfilm fra 2004. Harry Potter og vennerne Rupert og Hermione har taget hul på deres tredje skoleår på Hogwarts, skolen for magi. Eventyret begynder igen, da morderen Sirius Black undslipper fra Azkaban-fængslet. Black mistænkes for at være håndlanger for Harry Potters arvefjende, den onde troldmand Voldemort. Og Harrys venner frygter nu, at Black er flygtet for at hævne sig på Harry. En hærgende seriemorder er imidlertid kun begyndelsen på Harrys problemer. De sjælesugende Dementor-vagter fra Azkaban har slået ring om skolen, for at fange Black, men deres tilstedeværelse påvirker Harry negativt. Sammen med vennerne må Harry opspore Sirius Black og løse mysteriet om den nat, hvor hans forældre blev dræbt.

Kanal 5

19:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. En familie, som handler med marihuana til medicinsk brug, bliver taget som gidsler under et grimt røveri. CSI bliver sat på sagen, hvor de forsøger at dykke til bunds i, hvem kidnapperne er. Det er sværere end som så.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik møder et lastbilvogntog, som er alt for stor til den lille vej. Chaufføren mener, han bliver fyret, hvis Henrik giver ham en bøde. Senere bliver Henrik overhalet af en narkopåvirket bilist, som har kone og barn i bilen. Jørgen stopper en knallert uden nummerplader, som kører for hurtigt og ikke har forsikring, men føreren er ligeglad. På en landevej giver Vlado en kvinde en stor bøde for at køre for hurtigt.

dk4

21:00  

Koncert med André Rieu
Vals findes I næsen alle afkroge af verden, Wienervalsene er selvfølgelig det mest kendte, men hvad med den lettere melankolske vals fra Finland -_Valse Triste', eller den franske -_La petite Valse' eller en vals komponeret af André Rieu selv: -_Dreaming of New Zealand'? Der er også en vals, komponeret af en verdensberømt skuespiller endnu før han blev adlet, sågar kendt. 40 år tilbragte noderne i skuffen, før de blev fremsendt til André Rieu, der gav noderne liv. -And the waltz goes on- blev skrevet af den legendariske engelske skuespiller Sir Anthony Hopkins og har givet titlen til denne valsende koncert. Hayley Westenra er solist i koncerten, der er tilegnet - og en hyldst til, de mange valse i verden. Se koncerten her på dk4.

23:35  

Jagtmagasinet
Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

Kanal 4

22:50  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie.

23:50  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

Kanal 5

21:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. En mystisk mand advarer The Flash om at en ondsindet skruk vil forsøge at destruere ham. Samtidig forsøger en meget stålsat officer at tilslutte sig Joes meta-humane hold.

21:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver forsøger at standse seriemorderen Carrie Cutter, der er besat af Arrow. Carrie er overbevist om, at Arrow er den eneste ene, og hun vil gøre alt for at fange hans opmærksom. Desværre skaffer hun sig opmærksomhed ved at myrde folk. Thea får en ny DJ, mens Ray inviterer Felicity på middag. I fortiden beslutter Oliver at hjælpe Tatsu, da Maseo forsvinder.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En bus i Los Angeles bliver angrebet med saringas, og holdet må hurtigst muligt finde de skyldige, før katastrofen bryder løs.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. .

dk4

00:05  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:15  

Aftensmad med jordforbindelse
I dette program står dagens måltid på grøntsagsmoussaka, når Aarstidernes vegetariske ekspert, Sanne Holden Venlov, tryller et grønt og velsmagende aftensmåltid med jordforbindelse frem. Vi skal også med Søren Ejlersen i marken, hvor han vil komme med en masse tips til tilberedning af knoldselleri, der selvfølgelig også skal bruges i dagens ret. God appetit!

00:45  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

01:20  

Schlagertræf
Vi kender Hansi Hinterseer fra scenen, hvor han begejstrer sit store publikum, men hvad lytter han selv til, når han en stille aftenstund slapper af og kigger ud over Tyrols bjerge. Schlager-stjerner er lette at sætte i bås, eller placere på en bestemt musikalsk hylde, men som alle andre kreative personligheder, har de en hverdag, en livsstil og inspirationskilder, som ikke nødvendigvis har med Schlager-musik at gøre. I forbindelse med Schlager-festival 2015 i Horsens har dk4s Ib Søby mødt en række Schlager-stjerner, som også fortæller om, hvor meget de kender til Danmark. Medvirkende: Hansi Hinterseer, Peter Michael, Rossana Rocci, Maria Voskania, Sonja Christin, Madeleine Willers, VoxClubb og Die Cappucinos.

01:50  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

02:50  

Dit dk4

03:05  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi høre skrønerne "Vilde dyr i Gram - ravne og ræve-¦" og "Muhammad Ali".

03:30  

Perler i Atlanterhavet
Sammen med naturfotografer og dykkere, Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen, er vi på en fantastisk tur til perlerne i Atlanterhavet; Island og Færøerne, hvor de går på oplevelser i den flotte natur - både over og under vandet. På Island kommer vi bl.a. tæt på stinkende vulkaner, sprøjtende gejsere og mægtige gletsjere. Vi dykker i Silfra-sprækken, som er sprækken, der adskiller den Eurasiske og den Nordamerikanske kontinentalplade. Endvidere dykker vi på den undersøiske søjle Strytan som er en 75 m. høj kalkstenssøjle, der står på bunden af fjorden, og som opbygges af 75° varmt vand, der pibler op fra undergrunden.

04:05  

Bog og forfatter
Spansk fodbold er meget mere end de store -_El Classico- opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Uanset hvilket niveau, er en fodboldkamp i Spanien ikke bare en kamp mellem to hold. Det er lidenskab, passion og en direkte afspejling af Spaniens dramatiske og blodige historie. Forfatterne Jesper Ralbjerg og Svend Rybner har gennem en lang research bevæget sig helt ind i hjertekammeret af spansk fodbold, og Rybner er gæst i studiet til en farverig samtale om Spaniens historie og fodboldens rolle på den Iberiske halvø. Vært: Ib Søby

04:35  

Viden om literacy

Kanal 4

00:45  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

01:40  

Hørt i Hollywood: De største skandaler
Amerikansk dokumentarserie. Vi løfter en flig af røde løber for at grave efter smuds i Hollywoods polerede og glitrende facade. Fra superfans, der bliver stjernernes værste mareridt, til upcoming stjernefrø, der går amok. Få kendisbloggere og sladderjournalisternes bud på de mest saftige skandaler, de grummeste aftaler og de mest chokerende forbrydelser, Hollywoodd har budt på.

02:35  

Missing
Amerikansk-canadisk thrillerserie. Blomsterhandleren Becca Winstone, der har en fortid som CIA-agent, rejser til Europa da hendes søn Michael forsvinder sporløst under et studieophold i Italien. Becca agter nu at anvende alle sine gamle agent-metoder og iskolde beslutsomhed for at finde sin søn og bringe ham hjem i live.

03:25  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Amanda Vaughns ægteskab ender i en skandale, vender hun modstræbende tilbage til sin barndomsby Highland Park i Texas, hvor kirken og traditionerne er samlingspunktet for indbyggerne. Her har Amanda en berygtet fortid som dominerende High School-dronning og derfor er hendes gamle klassekammerater noget overraskede over at se hende igen. Amanda og hendes to teenagebørn forsøger nu at vænne sig til deres nye liv, men vil byens fromme kvinder gå efter at få hævn over fortidens plageånd eller vil de byde Amanda velkommen tilbage med åbne og imødekommende arme? Good Christian Bitches er en spritny dramaserie fra producerne af Sex and the City.

04:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlene er såret efter ydmygelsen i kirken og er på jagt efter hævn. Blake og Cricket er ikke enige om prioriteringerne og Sharon er usikker på Zachs troskab. Amanda bliver bekymret for sin datter, Laura.

Kanal 5

00:55  

Motive
Canadisk krimiserie. Da en populær high school-lærer bliver fundet myrdet i sit soveværelse, henleder Flynn og Vega deres opmærksomhed på en ung berygtet indbrudstyv, der går under navnet "The Creeper".

01:55  

Lost Boys: The Thirst
Amerikansk gyser fra 2010. Fest hele natten, sov hele dagen og forbliv ung hele livet. Livet som vampyr er en lang fest, med mindre du er offeret eller en vampyr udset af brødrene Alan og Edgar Frog. Brødrene er tilbage for at slukke deres blodtørst, denne gang med hjælp fra masser af designerdrugs.

03:20  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. Linda og Christina spiser frokost på en restaurant med syngende tjenere. En af tjenerne fortæller, at han i virkeligheden er skuespiller og går til castings. Det synes pigerne er en mægtig fin idé, men da de når hen til castingkontoret, viser det sig, at casteren leder efter afroamerikansk drenge. Linda mener dog, at hun er karakterskuespiller og kan spille alle roller. Casteren er dybt uenig. Hun anbefaler pigerne at tage et skuespillerkursus. Modvilligt opsøger pigerne det legendariske Beverly Hills Playhouse, hvor store navne som George Clooney og Jim Carrey har været elever. Da de kommer ind, er en instruktør ved at arbejde med Doris Roberts - bedre kendt som moderen i ¿Alle elsker Raymond¿. Til instruktørens store irritation beslutter pigerne at dele deres viden om fysisk comedy med Doris Roberts.

04:10  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Gavin får Sasha og Olivia til at mødes igen.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210736