dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. januar 2016

dk4

05:00  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

05:40  

Hverdagens opfindelser

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Mik Schacks Public Service

06:45  

Rundt om Peblingesøen

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Fiskemagasinet

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

08:00  

Naturligvis
Sukkersyge, eller diabetes I og II, er et voksende problem. I Danmark alene har ca. 250.000 mennesker sukkersyge og der bruges over 18 milliarder kroner på behandling. I næste udgave af Naturligvis får vi besøg af læge Carsten Vagn-Hansen, som har formået at leve problemfrit med diabetes I i 42 år. Se med og hør hvordan. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfæl

08:30  

Det er dit liv

Kanal 4

05:40  

Dog With A Blog
Stan elsker sit nye computerspil, og da et møde for spillere skal finde sted i byen beder Stan om, at Avery skal tage med til mødet i hans sted, så han gennem hende kan mødes med sine medspillere. Ellen og Bennett har forbudt Chloe at få lavet huller i ørerne, så hun overtaler Tyler til at tage hende med hen og få "indgrebet" foretaget.

06:05  

Dog With A Blog
Det er familiens første jul sammen, og Avery forsøger at forberede Tyler, Chloe og Stan på, at de godt kan vente sig alletiders værste julegaver fra deres nye stedmor Ellen, som notorisk giver skuffende gaver. Bennett og Ellen forsøger at komme overens om, hvis juletraditioner den nye sammenbragte familie skal følge.

06:30  

TV-Shop

07:30  

Cougar Town
Jules og Bobby konkurrerer om hvem der længst kan holde en hvid tshirt ren. Samtidig, diskuterer Ellie og Laurie hvem der er bedst i sengen.

07:55  

TV-Shop

Kanal 5

05:40  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:05  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie farer ustyrligt rundt for at planlægge den perfekte fødselsdag for Abby, mens Jackie gør sit bedste for at hjælpe til. Lenny giver Larry lov til at følge ham en dag på arbejde, og Reggie er på udkig efter den bedste gave til Amber.

06:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbies fødselsdag falder sammen med den Zabvronianske parringssæson. Debbie ønsker mere romantik, efter at hun begynder at lære om den intelligente Zebvronianske seksualitet, imens Jackie er betaget af den menneskelige fysiske stil. Amber tager af sted til singlefest, og Reggie følger trop.

06:50  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag begynder og løgnene hober sig op. Pigerne følger op på de spor, der er efterladt af Mona.

07:40  

TV-Shop

07:45  

TV-Shop

08:00  

Hunde på job
Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:50  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice leder efter den hvide kanin for at finde ud af, hvorfor han bedrog hende til fordel for "The Red Queen".

 
dk4

09:00  

Fit Talk
FITtalk bevæger sig ud på syngende grund i denne udgave, hvor erhvervspsykolog Majken Matzau kommer forbi studiet med sine healende krystal-skåle, også kaldet syngeskåle. Hør Majken spille på syngeskålene og få hendes forklaring på, hvorfor og hvordan lyden kan lindre stress og ubalancer i kroppen.

09:30  

Fit Talk
FIT Talk bevæger sig ud på syngende grund i denne udgave, hvor erhvervspsykolog Majken Matzau kommer forbi studiet med sine healende krystal-skåle, også kaldet syngeskåle. Få hendes forklaring på, hvorfor og hvordan lyden kan lindre stress og ubalancer i kroppen.

10:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

10:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

10:50  

Hamam i Holbæk
Midt i den danske natur ved Holbæk Fjord finder man et meget eksotisk islæt, nemlig tyrkisk bad - Hamam. Stedet er en del af foreningen Sidesporet, der bestyrer en lang række non-profit foreninger såsom Holbæk vandrehjem og Holbæk Søbad. Under et besøg på Hamam oplever man både et tyrkisk bad, der skiller sig ud fra en almindelig massage ved at huden bliver skrubbet godt igennem og renset for døde hudceller, og kan samtidig nyde nogle af de andre faciliteter såsom dampbad, sauna og svalerum, hvor man kan se ud over Holbæk Fjord.

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

11:40  

Kniv og gaffel

Kanal 4

09:00  

Kitchen Boss
Buddy går i gang med en suppe- og sandwichfest og laver minestrone og panini med kalkun og artiskok, fransk løgsuppe med croque monsieurs og muslingesuppe fra New Jersey med BLT.

09:25  

TV-Shop

10:35  

Pocahontas
Amerikansk animationsfilm fra 1995. En gruppe britiske eventyrere, deriblandt den frygtløse soldat John Smith, har sat kursen mod den Nye Verden for at søge efter guld og andre skatte. I Virginia lever samtidig en smuk, ung indfødt amerikaner, Pocahontas, der gør sig mange tanker om, hvad fremtiden vil bringe. De britiske nybyggere graver jorden op i en vanvittig søgen efter guld. John Smith, der har til opgave at forsvare kolonien, møder Pocahontas under et rekognosceringstogt. På trods af deres forskellighed, tiltrækkes de langsomt af hinanden, og Pocahontas viser John Smith en verden, der hidtil har været ham fremmed.

Kanal 5

09:35  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

10:25  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En teenager, der netop har fået en hertetransplation, forsvinder, og holdet mistænker personer tæt på donoren for at stå bag. Samtidig dealer de alle med eftervirkningerne af Jacks forsvinden.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En patient, der netop er vågnet efter tre års koma, forsvinder.

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:25  

Arkæologien rundt
-Det er udansk, at fjerne fortidsminder-! Chefarkæolog går, i dk4s -Arkæologien rundt: Bornholm 2015-, i brechen for højere straffe til de, der med vilje fjerner fortidsminder. -Arkæologien Rundt- er denne gang taget til Bornholm, der er landets rigeste, arkæologiske område. Her besøger dk4s Frantz Howitz hele tre locations for at se på aktuelle udgravninger, men der bliver også tid til at følge genrejsningen af en bautasten, der uretmæssigt er blevet fjernet fra en mark af en tidligere ejer. Det er ulovligt for bl.a. landmænd at fjerne fortidsminder, da disse er vores fælles ejendom. Derfor er det -udansk at fjerne vores fortid-, udtaler chefarkæolog Finn Ole Sonne Nielsen fra Bornholms Museum. -Det nytter ikke noget, at de, der fx fjerner jættestuer og stendysser, kan gå fri, bare fordi de er højt placeret i samfundet og har råd til at hyre de bedste advokater-, fortsætter Finn Ole Sonne Nielsen. Det er ikke første gang, Frantz Howitz taler med lokale arkæologer om, at loka

13:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:40  

Bruxelles

14:00  

Dans i fokus

14:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:40  

Golf på Mallorca

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Fanny har besvær med at lave regnskab for danseskolen, da flere af eleverne ikke betaler for deres undervisning. Boo får job på den lokale Oyster Bar, hvor hun bliver kollega med den attraktive surfer Godot. De andre piger, især Sasha, bliver meget jaloux på Boo.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Med hjælp fra sin nye klient og flirt, Andrew, laver Heather en aftale med Sheryl Crow om, at hun skal optræde til det årlige velgørenhedsarrangement i kirken. Men Gigi stjæler hurtigt rampelyset sammen med Burl, og Carlene og Amanda kommer atter op at skændes.

14:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lemon er overbevist om, at byens borgmester, Lavon, vil være den perfekte medvært, da Nascars Brian Vickers ikke længere kan deltage i byens meget omtalte miniput-race. Zoe (bill. ) bliver inviteret på date af en chamerende lokal dyrlæge, dr. Judson Lyons, og Wade får en uventet gæst.

Kanal 5

12:15  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet tager afsked med Cathrine Willows, som har taget sin livs beslutning om at stoppe på holdet.

13:15  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet jagter intenst en morder, som slår kvinder ihjel og bruger kropsdelene fra dem til at skabe én særlig kvinde.

14:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En russisk postordre-brud bliver fundet myrdet og hendes forlovede afslører, at hun var blevet kidnappet samt at et krav om løsepenge var blevet fremsat. Under efterforskningen går Cragen undercover som en mand, der søger kontakt med russiske kvinder, og enheden finder spor, som fører til den russiske mafia.

dk4

15:00  

Schlagerstar 2015
Peter Michael, det unge fremadstormende schlager-talent, er blevet knyttet tættere til Danmark. Det - og hvordan man skaber den rette musikvideo til en sang, er noget af det, det skal handle om, når Peter Michael er gæst i Schlagerstar 2015.

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

16:30  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Saluté Chateau Sainte Marguerite

17:15  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

17:45  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

Kanal 4

15:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe har hjemve, og Lavon forsøger at hjælpe hende. Zoes veninde Gigi kommer til BlueBell, men der er stor forskel på, hvordan New York og BlueBell holder fest. George og Wade lægger en hævnplan.

16:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er ude sent og er træt. Pludselig træder en mand ud foran hende på kørebanen, og hun kommer til at køre ham ned. Hun skynder sig hurtigt ud for at lede efter ham, men manden er som sunket i jorden. Imens er Lemon og George på nippet til at købe deres drømmehus i BlueBell, men Lavon stikker en kæp i hjulet for handlen.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe tæller ned til thanksgiving, hvor hun skal tilbage til New York. Men hun mangler at opfylde sin patientkvote, og det giver Brick muligheden for at overtage lægepraksissen. Lavon opfordrer Wade til at fortælle Zoe, hvad han føler. Georges far tilbyder ham et advokatjob i Montgomery, men det var ikke i Lemons planer.

Kanal 5

15:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Efterforskningen af sagen om en roma-dreng, som er forsvundet undervejs hjem fra skole, vanskeliggøres af det forhold, at hans samfund nærer dyb mistro til fremmede, ikke mindst politiet. Da efterforskerne retter mistanken mod en nabo, skaber det store konflikter i det tæt sammenknyttede roma-samfund.

16:05  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry føler stadig skyld over Eddies død og skubber sine venner væk og forsøger at forsvare byen helt alene.

17:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En morder sørger for, at Ted uskyldigt bliver anklaget for adskillige mord. Arrow forsøger at finde frem til, hvem den virkelige gerningsmand er. Felicity foretager en blod test på Roy, hvilket han selv har bedt om. I fortiden hjælper Tatsu modstræbende Oliver med at opspore en forsvunden konvolut.

dk4

18:05  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

18:25  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

18:55  

The Diner
I dette afsnit er Nipper og Mos ankommet til USA og klar til at starte deres roadtrip, hvor de skal indsamle ny inspiration og købe udsmykning til The Diner FIFTY NINE. De starter i New York, hvor de besøger en af de mest populære dinere i byen og får et pust af det pulserende og kontrastfyldte byliv på Manhattan. Herefter går turen videre til Adamstown, som kaldes The Antigues Capital, hvor Nipper og Mos sætter jagten ind for at finde de første genstande, som skal pryde den nye diner, inden kursen sættes mod Washington. I Washington bliver det både til et besøg på Arlington Cemetery og en rundtur til byens mest kendte turistattraktioner, som The Capital, Lincoln Monumentet og Det Hvide Hus, inden Nipper og Mos skal mødes med den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie Fulton. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to fo

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox Special
De findes i alle størrelser og alle aldre, der er flagrende kjoler, gennemsigtige gevandter og mange sange om kærlighed. Tag med i Bjergene til tænksomme øjeblikke eller på klubbernes bonede gulve. Det er blevet kvindernes tur til at indtage Schlagerbox.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe opfordrer Rose til at deltage i den årlige skønhedskonkurrence, selv om Lemons lillesøster, Magnolia, er storfavorit. George og Wade henter i stor forventning juletræet til BlueBells torv. I flashbacks ser vi, hvordan Lavon og Lemon mødte hinanden for allerførste gang.

19:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Zoila og Valentina står overfor en alvorlig beslutning om deres fremtid. Marisol kaster sig ud i et nyt forretningseventyr, og Carmen insisterer på at være hendes første kunde. Blanca har det svært med sin nye arbejdsgiver, og hun opdager en foruroligende hemmelighed. En uventet gæst ankommer til Beverly Hills.

20:00  

Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende
Amerikansk komedie fra 2005. FBI-agenten Gracie Hart har fået tjansen som FBI's officielle talskvinde - men da hendes venner Stan og Cheryl bliver kidnappet i Las Vegas, må hun i aktion igen. Men spørgsmålet er, om hun stadig har det i sig? For efter at hun afværgede en terroraktion ved skønhedskonkurrencen Miss United States, blev hun berømt, og har brugt det meste af sin tid på at optræde i talkshows og på at skrive autografer. Hun er blevet FBI's kønne ansigt ud ad til, og cheferne her er bange for, at hun skal komme noget til under opklaringsarbejdet i Las Vegas. Derfor får hendes kollega Sam til opgave at være hende bodyguard. Nemmere sagt end gjort!

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon bliver fanget af at ændre sit liv drastisk og overvejer at tage en ret så dratisk beslutning.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Juleaften planlægger Amy en traditionel julemiddag, mens Leonard og Raj kæmper med at få en vildfaren due ud af stuen.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Holdet får hjælp fra en Asgardian til at løse mysteriet om den monolit som slugte Simmons.

20:00  

Descendants
Amerikansk familiefilm fra 2015. I det fortryllede kongerige Auradon er prins Ben, søn af Udyret og Belle, ved at forberede sig på at overtage tronen. Hans første officielle bekendtgørelse er, at børnene fra De fortabtes ø, hjemsted for de mest berygtede skurke, skal have lov til at bosætte sig i Auradon. Mal, Evie, Carlos og Jay rejser derfor for første gang i deres liv væk fra øfængslet. Vil de følge i deres onde forældres fodspor, eller finder de ind til det gode i sig selv, så de kan redde kongeriget?

dk4

21:30  

DanskTOP Talent 2015
Louise var ikke mange år, da hun begyndte at synge og optræde for sine forældre, og allerede som 10-årig var hun sikker på, at hun ville leve af at synge efter at have medvirket i sin første musical. For Louise blev talentshows vejen frem. Som 13-årig deltager hun i -Scenen er din- og senere stiller hun op i -Talent 2008- i skikkelse af en ung Gitte Hænning. Hendes evner til at synge som Gitte Hænning vækker interesse hos et pladestudie, der gerne vil indspille en CD med Louise -" kun med Gitte Hænning sange. Louise bliver kendt som Lille Frøken Himmelblå og rejser land og rige rundt med Gitte Hænning sangene. Prikken over i'et er, da hun møder Gitte Hænning og indspiller en duet sammen med sit store idol. Men Louise vil også gerne vise, at hun kan andet end at synge Gitte Hænning sange, og hun indleder derfor et samarbejde med sangskriveren Jørn Hansen, der er manden bag -Du løfter mig-, i håbet om at komme til at leve af at synge.

22:05  

DanskTOP Talent 2015
Lars Love Louise sprudler af energi og er alt andet end en flue på væggen. Deres tekster er fyldt med finurlige ordrim og sjove funderinger over livet. Inspirationen til deres sange finder de i Spanien, hvor de bor det meste af året omgivet af citron- og appelsintræer. Lars og Louise mødtes i Århus. Det var kærlighed ved første blik. Og en kærlighed, der har varet ved i snart 20 år. Sammen har de også en kærlighed for "humør-pop-rock", som de selv kalder deres musik. Musik, der i høj grad er Dansktopmusik. For Dansktoppen favner bredt. Lars har tidligere haft en karriere inden for punk- og rockmusikken. Og tråde tilbage til den tid, kan man finde i duoens musik og tekster i dag. Den musikalske baggrund i Århus spiller også en rolle i dagligdagen i Spanien. Tilfældigheder gjorde, at Lars og Louises nabo også er dansk, og kommer fra Århus. Og det er faktisk denne nabos skyld, at duoen Lars Love Louise blev skabt. Kom med på besøg hos Lars Love Louise i Spanien, og få et indblik i, hvorda

23:00  

DanskTOP Talent 2015
Dansktoppen lever i bedste velgående rundt i hele landet, og får nu opmærksomhed i denne talentkonkurrence, hvor Ole Stephensen er vært og står i spidsen for ekspertpanelet. Panelet skal vejlede deltagerne, og herefter er det seernes sms-stemmer, der afgører om deltagerne går videre.

23:50  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

Kanal 4

22:25  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Et brutalt drab bliver efterforsket og sagen viser sig at involvere dystre hemmeligheder og muligvis en narkoanholdelse, som er gået skævt. Raydors længe fraværende ægtemand Jack ankommer til Los Angeles for at arbejde som advokat. Jack skruer charmen på og gør et godt indtryk på Rusty, Raydor forbliver imidlertid skeptisk.

23:20  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. Annabeth forsøger at opklare, hvilken forbindelse flere af hendes tidligere skolekammerater har til mordet på en gammel kammerat, som bliver fundet død efter en footballkamp. Mistanken retter sig snart mod mandens kone, som står til at arve ti millioner dollars.

Kanal 5

22:25  

Tron: Legacy
Amerikansk science fiction-film fra 2010. Sam Flynn har aldrig tilgivet sin far, software-geniet Kevin Flynn, for at forsvinde. Men da Sam modtager et signal fra sin fars nedlagte spilarkade, føres han igennem en portal og ind i den virtuelle verden, hvor han må kæmpe mod klonen Clu, som vil skabe kaos uden for computerens univers. Men der venter Sam flere overraskelser.

dk4

00:20  

Koncert med Rugsted og Kreutzfeldt

01:40  

Aftensmad med jordforbindelse

02:10  

Mennesker i kærlige hænder
Sødisbakke ligger i Mariager i Nordjylland og er beboet af mennesker med nedsatte psykiske og fysiske funktionsevner. I de sidste 6 år har livet på Sødisbakke ændret sig meget i takt med, at man har indført den pædagogiske platform Gentle Teaching. -Mennesker i kærlige hænder- handler om de mange forandringer Gentle Teaching har ført med sig, og hvad det har betydet for beboerne og for medarbejderne.

02:40  

Den Blå Planet
Tag med på en rundtur på den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium. Her fortæller Daniel Flendt Dreesen om havdyrenes forunderlige verden, og hvorfor det er så specielt at få et "håndtryk" af en blæksprutte.

03:00  

Pionermagasinet
I 2008 modtog Jesper Storm Nørskov en af Undervisningsministeriets -Pionerpriser- for sit innovative og kreative arbejde som lærer i Fredensborg. Hvorfor modtog han den pris? Hvad betød det for ham, og hvordan har det influeret på hans nuværende arbejde som rektor på Skorpeskolen i Hellebæk? Det fortæller Jesper Storm Nørskov blandt andet om i programmet, hvor der også er lejlighed til møde nogle af skolens elever, der præsenterer projekter og arbejder på skolens minimesse. Skorpeskolen har efter programmets optagelse vundet den landsdækkende konkurrence inden for Design for Change. To af skolens piger i 8. klasse, Astrid og Camilla, skal derfor nu til Indien, hvor de skal præsentere deres projekt for elever fra hele verden, som ligeledes har arbejdet med DFC og -vundet- i deres respektive lande. Tillykke til Skorpeskolen. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hv

03:30  

EU-skeptikerne

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

04:30  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

Kanal 4

00:20  

Hesher
Amerikansk drama fra 2010. Efter at T.J. mistede sin mor i en bilulykke, er såvel han som hans far gået fuldstændig i selvsving af sorg. Den anarkistiske heavymetal-fan Hesher udnytter situationen til at tage bopæl i deres garage uden at spørge om lov. BZ'erens voldsomme temperament og hang til porno og pyromani rusker gevaldigt op i den ulykkelige familie.

02:30  

The Closer
Amerikansk krimiserie. Provenza forsøger at hjælpe sin første ekskone med at få hendes vielsesring tilbage, efter hun har solgt den til en lusket guld køber. Det kommer han dog hurtigt til at fortryde, da det viser sig, at det giver ham flere problemer, end han lige havde forventet.

03:25  

Missing
Amerikansk-canadisk thrillerserie. Blomsterhandleren Becca Winstone, der har en fortid som CIA-agent, rejser til Europa da hendes søn Michael forsvinder sporløst under et studieophold i Italien. Becca agter nu at anvende alle sine gamle agent-metoder og iskolde beslutsomhed for at finde sin søn og bringe ham hjem i live.

04:10  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En ambulance forulykker, og de involverede reddere er i livsfare. Meredith og chefen må arbejde på ulykkesstedet for at redde dem. Bailey behandler en patient, som afviser hendes hjælp. Ava vender tilbage til Alex og møder i den forbindelse hans anden kæreste

04:55  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Stine og Morten fra Absalonsgade skal giftes. Men hvor skal det foregå, når den ene gerne vil i kirke, og den anden hverken er døbt eller konfirmeret? Imens har Anne og Tine fundet en ny drømmelejlighed på 218 kvm. De har både firma og børn derhjemme, så de har behov for mere plads, men er deres bud på lejligheden godt nok?

Kanal 5

01:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Beth, Jack og deres enhed efterforsker sagen, da en teenagepige har været udsat for, at en stalker brød ind i hendes hjem. Enheden må dog hurtigt indse, at pigen ikke er den person, som stalkeren går efter. Perry aflægger Beth en uønsket visit på arbejdspladsen.

01:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry finder en forvirret og bange Jane på hospitalet. Hun vil gerne hjem, men han efterlader hende, for hendes egen sikkerheds skyld.

02:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. I 26 år har Maris Elder boet i sin lejlighed. Jane opsøger hende for at få hjælp til at afsløre hvad der skete, da hun gik ned af trappen i Drakes lejlighed.

03:40  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af "Kongerne af Rømø", får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program. I aften kan du se Knaldperlen gå amok efter en bytur.

04:05  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program. I dette program kan du se Dolken, Fissan, Knaldperlen og Miami drøfte detaljerne i deres wingman-kontrakt.

04:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet følger indsatslederen fra Gladsaxe Brandvæsen, når brandfolkene bliver sendt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en bil er væltet om på taget. Vi er også med, når ambulancen bliver sendt ud til en ung mand, som klager over stærke smerter i brystet. En opgave som kræver overblik og faglig kompetence af den helt nye ambulancebehandler Heidi.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang bliver brandfolkene sendt ud til et voldsomt færdselsuheld, hvor en bil er endt på taget. Senere må de også tage sig af en brændende lastbil, mens ambulancebehandleren Jens får nok at se til, da han må tage sig af en narkoman, som har fixet sin egen metadon.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070227