dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 15. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 15. januar 2016

dk4

05:00  

En dansker i Europa
Medlem af Europa-Parlamentet Christel Schaldemose - Socialdemokratiet, indstillede Rafel Shamri til Den Europæiske Borgerpris -" og hun vandt. Christel Schaldemose møder Rafel Shamri i Europa-Huset og fortæller om EU"s indsats mod radikalisering af Europas unge. Medvirkende: Rafel Shamri, Christel Schaldemose - Socialdemokratiet. Vært: Ole Stephensen.

05:30  

Det' kattens liv
Der er mange myter om katten. Nogle af dem er, at en kat kan klare sig selv, ikke kræver meget opmærksomhed og ikke behøver at komme til dyrlægen så ofte som fx en hund. Men er der hold i disse myter? Og hvordan giver man en kat det allerbedste liv? For at blive klogere på disse svar har vi besøgt en af de førende katte-adfærdseksperter i Danmark, Michelle Garnier, der har arbejdet med kattens kropsprog og adfærd i seneste mange år. Dyrlæge fra Kattens Værn, Therese Wilbert, fortæller om kattens sundhed, og hvor vigtigt især fodring er for kattens trivsel.

06:00  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

06:45  

Hverdagens opfindelser

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Løb for livet
Når de første, og længe ventede, solstråler begynder at titte frem, får mange lyst til en løbetur i det fri. Men hvordan finder man den rette løbesko? Og hvad går en løbebåndstest egentlig ud på? I -_Løb for livet' guider løbeekspert, Kent Nørmark, dig igennem en løbebåndstest, og han fortæller samtidig om vigtigheden i at finde den løbesko, der passer lige præcis til din fod.

07:30  

Fit Talk
Træn trods skader Det er ingen sag at holde formen, når alt fungerer som det skal, men hvad så, når skaderne indtræffer? Så skal der mere end bare træning til, men også vejledning og genoptræning. Mød fysioterapeut Christina Krogshede, selv elitehåndboldspiller, men også den, der hjælper andre med at komme tilbage til træningen.

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

How2scrap
how2scrap Så tager dk4 hul på en ny sæson af den populære programserie how2scrap. Her viser de to programværter Pia Jacobsen og Rikke Bagger udførligt, hvordan man opbygger et dobbelt layout, laver kort, indbydelser, feriealbum, scrapper sammen med børn -" og meget, meget mere. Hvad er scrapbooking? Har du skuffen -" eller computeren - fyldt med fotos, som aldrig kommer til sin ret? Så kan det være, at scrapbooking er noget for dig. En scrapbog er traditionelt en samling af "scraps" - fx fotos, avisudklip og postkort - samlet i et album med håndskrevne notater om de oplevelser, der knytter sig til. I dag er scrapbooking langt mere avanceret og har udviklet sig til en populær hobby. I USA rangerer scrapbooking som den tredjestørste hobby blandt kvinder, men også her i landet findes adskillige scrapbooking-butikker og der afholdes kurser og scrap-conventions, hvor folk mødes og udveksler ideer. Udover hyggen i arbejdet, er der mange grunde til at kaste sig over scrapbooking. Det kan være

08:40  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

Kanal 4

05:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

06:05  

TV-Shop

07:05  

Kitchen Boss
Buddy laver et lækkert kinesisk måltid med salt- og peberrejer, svinedumplings med dip, oksekød med bok choi og stegte ris a la Buddy!

07:35  

TV-Shop

08:35  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:35  

Galavant
Amerikansk komedieserie. King Richard stjæler Madalena fra hendes smukke ridder, Galavnt, hvilket slår ham helt ud. Men prinsesse Isabella finder ham, meget fuld, og overbeviser ham om, at han skal tage teten og være den helt, kongeriget aldrig har haft.

06:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne hjælper Angelo med et velgørenhedsarrangement på klinikken. Bay kan ikke ignorere MaryBeths følelser for Tank. Sharee får lektiehjælp af Toby. John og Katherine beværter Johns gamle baseballkammerat.

06:45  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Toby får en uventet visit fra Nikki. Bay og Daphne gør sig klar til en stor hockey kamp, og rivaliseringen mellem deres hold og modstanderne tager til. Reginas forbindelser i hendes gamle kvarter skal vise sig at være fordelagtige.

07:35  

TV-Shop

07:50  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal der på kun halvanden time bages en imponerende barok-amok kage. Det betyder, at der absolut ikke skal spares på pynten. De tre resterende bagetalenter skal overbevise de to professionelle dommere om, at det er dem, der fortjener en plads i den endelige finale. Men en barokkage skal være overdådig, og dommerne er vant til flotte kager, så opgaven er kæmpestor. Thomas Mygind styrer kampen og fortæller, hvem der er ugens bedste bager.

08:40  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Jens Andersen og hans håndværkerteam rykker ind hos Martin og Betina, der bor med deres to små børn i et kæmpe byggerod i Hvidovre. Her har kaotiske gør det selv-projekter overtaget familiens liv. De lever nu i et hus, der kun holder 8 grader om vinteren, men værst af alt så sover datteren Silja i et værelse, der er direkte sundhedsskadeligt, og det er absolut ikke en sag, der får det store smil frem hos den vrede tømrer.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Kultursalon
Silas Holst er kendt som hele Danmarks dansedarling. Han har været det iltre element i 'Vild med Dans'. Han skrev sin selvbiografi, inden han fyldte 30 -" og han har sin egen realityserie. Men hvordan er det at være musicalstjerne i Danmark? Og hvor meget minder Silas Holst egentlig om hovedpersonen i musicalen 'Dirty Dancing'? Det fortæller Silas Holst blandt andet om, når han er gæst i 'Kultursalon' hos Anne Middelboe.

09:50  

Tidens ting

10:00  

Claus Larsen-Jensen
Hvad laver et dansk medlem af Europa-parlamentet når han er i parlamentsbygningen i Bruxelles? Det besvarer denne udsendelse ved at følge socialdemokraten Claus Larsen-Jensen over et par arbejdsdage. Andre socialdemokrater giver også deres besyv med. Medvirkende: Claus Larsen-Jensen, Ole Christensen, Christel Schaldemose, medlemmer af Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne.

10:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:30  

Reklameinfo

10:35  

Kierkegaards Kartel med Stig Dalager
I sin familiemæssige baggrund har forfatteren Stig Dalager mange lighedspunkter med Søren Kierkegaard -" små landsbyer i Midtjylland, et stærkt religiøst miljø, rejse til og senere ophold i København. Dalager stiftede første gang bekendtskab med Søren Kierkegaards forfatterskab, da han i gymnasietiden i Herning sammen med en klassekammerat satte sig for at læse forfatterskabet fra ende til anden. Samtidig gave de to kammerater hinanden roller -" den ene var etikeren, den anden æstetikeren. Hvilken rolle Stig Dalager indtog, og om det lykkedes de frygtløse gymnasieelever at læse sig gennem forfatterskabet fremgår af programmet, hvori Stig Dalager også fortæller om sin nye roman -Øjeblikkets evighed- om Søren Kierkegaard. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-. Vært på progra

11:10  

Sy-værkstedet

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:00  

TV-Shop

10:00  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie og Vanessa eftersøger Liam efter at have hørt sandheden om Ashley. Naomis vielsesring bliver stjålet under hendes biltur sammen med Adrianna. Megan tror, at Dixon endnu ikke er kommet sig over Adrianna. a.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Under en sightseeingtur i Stars Hollow viser Rory sin bedstemor, Emily, det skur hvor hun og Lorelai boede i mange år, og det chokerer Emily, at Lorelai hadede at bo hos dem i en sådan grad, at hun hellere ville bo under så kummerlige forhold. Emily beslutter derfor at indrette et lækkert værelse til Rory, så hun altid har et dejligt sted at være, når hun kommer på besøg. Lorelai opdager, at Lukes ekskæreste gerne vil have ham tilbage, og sætter sig for at få dem bragt sammen igen - Luke er imidlertid skeptisk.

Kanal 5

09:30  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice stilles overfor et svært dilemma; skal hun bruge et af sine tre ønsker - og hvad vil det betyde for hende og Cyrus?

10:15  

Once Upon a Time in Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice og hendes nye ven Lizard er nødt til at redde Knægten, men Alice er måske nødt til at ofre et af sine ønsker på den bekostning.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Jack tager sagen i egen hånd, da han alene går ud og følger et spor. Han bliver skudt og efterladt til sin egen skæbne. De andre på hans team bliver urolige og finder hurtigt ud af, at Jacks sag er viklet ind i Vivians sag om handel med kvinder, der bliver brugt til prostitution.

dk4

12:00  

Naturligvis
Øjensygdommen AMD kan behandles med akupunktur med iøjnefaldende resultater. Hvor utroligt det end lyder, så kan øjensygdommen, tør AMD, behandles med imponerende resultater med akupunktur. AMD er en svækkelse af det centrale syn, altså den del af synet, hvor vi stiller skarpt. Der tale om et svind af sanseceller i makula, som medfører et stort tab af livsværdi for personen. Til at illustrere hvordan akupunkturen kan afhjælpe dette problem, får vi besøg af akupunktør Bente Repstock med 10 års klinikerfaring og Inger Kaae Rasmussen, som har fået synet tilbage. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som

12:30  

Slip spændingerne med Stanley
Hvad er et smukt ansigt? Det fortæller kropsterapeut Stanley Rosenberg om i dette program, hvor hanviser, hvordan man med lette tryk kan stimulerer væv, nerver og muskler i ansigtet. Det er nemlig ofte spændinger og oppustet bindevæv, der får at ansigt til at virke træt, mens et afslappet ansigt virker langt venligere, mere imødekommende, ja, smukkere. Stanley Rosenberg har udviklet denne selvbehandling på baggrund af sin store viden og erfaring som kropsterapeut i mere end 45 år. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Te

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Eventyrlige Peru
Det var den 24. juli 1911, at den Amerikanske historiker Hiram Bingham genopdagede Machu Picchus dette ellers -glemte- inkatempel, i Peru. Mere end 75 procent af alle bygningerne står endnu intakte efter at inkaerne -" af ukendte årsager -" havde forladt området. Machu Picchu er det eneste store inkamonument, spanierne aldrig opdagede og ødelagde. Derfor er templet ekstra interessant og påkalder sig både historikernes og især turisternes interesse. Bl.a. templets allerhelligste -" solstenen Intihuatana -" drager, højt hævet over tempelområdet, turister til som en magnet. Intihuatana er den eneste af sin art. Alle andre steder blev solstenene slået i stykker, efterhånden som spanierne opdagede dem i templerne. I del 3 af -Eventyrlige Peru -" inkaernes rige- er dk4´s Frantz Howitz sammen med Tiffany Tours kørt langs med Urubambafloden gennem -Den Hellige Dal- og dens storslåede landskaber frem til inkatidens største templer -" først det mægtige Ollantaytambo , dernæst Machu Picchu.

14:00  

Viden om Literacy Live

14:20  

Pionermagasinet
Anette Lind er uddannelseschef på handelsgymnasiet i Viby, der er en del af Aarhus Købmandsskole, men tidligere var hun lærer på handelsgymnasiet og en af de absolutte pionerer inden for arbejdet med både udviklingen af faget innovation og inddragelsen af kreative og innovative arbejdsformer i undervisningen. Som ministeriets fagkonsulent for det nye fag innovation var Anette Lind i høj grad med til fastlægge indholdet i faget, men også som lærer og uddannelseschef har hun været med til at gøre innovation og kreativitet til et af fokusområderne på handelsgymnasiet i Viby J. I programmet fortæller Anette Lind om, hvordan hun kom i gang med det innovative arbejde, hvordan det har udviklet sig, og hvilke udviklingsperspektiver hun ser for innovation og kreativitet som fag og undervisningsprincip. I programmet kommer også de studerende Marie Frejl og Julie Bak Rasmussen og lærerne Gustave Ntandikiye og Jan Bandsberg Nielsen til orde. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriets for

14:40  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Ålborg møder Trinny og Susannah Lotte. Til hverdag går hun i praktisk tøj, men når hun skal i byen, får piben en helt anden lyd. Så kommer den sexede kjole på ¿ lidt for sexet, hvis du spørger Trinny, som forsøger at få Lotte i et mere elegant festlook. Socialrådgiveren Tina har på grund af sin stofskiftesygdom taget 35 kg på, men hun har svært ved klæde sin ¿nye¿ krop. Lene runder snart 50 år, og hun har en garderobe fuld af tøj. Alligevel aner hun ikke, hvad hun skal tage på, men det finder Trinny heldigvis råd for.

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe opfordrer Rose til at deltage i den årlige skønhedskonkurrence, selvom Lemons lillesøster, Magnolia, er favorit. George og Wade henter juletræet til BlueBells torv. I flashbacks ser vi, hvordan Lavon og Lemon mødte hinanden for første gang.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop, de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Trinny og Susannah tager til Odense, hvor de møder 25-årige Cecilie, som ønsker at lægge bedstemor-stilen på hylden og vise sin mand, at hun stadig kan stråle, som dengang de mødtes. Louise har tabt knap 40 kilo, men hun kan ikke finde ud af at vise sine nye former frem, og det skal der laves om på! Den generte Celina gemmer sig tit i baggrunden, men med Trinnys hjælp kommer hun på andre tanker. (Episodetitel: Trinny & susannah - i - 20)

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En teenager, der netop har fået en hertetransplation, forsvinder, og holdet mistænker personer tæt på donoren for at stå bag. Samtidig dealer de alle med eftervirkningerne af Jacks forsvinden.

13:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. Cathrines veninde Lauras mand er en succesfuld forretningsmand, som ikke skyr nogen midler for at udrydde de som står i vejen. Og det gælder også Laura og hendes advokat.

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. CSI-holdet tager afsked med Cathrine Willows, som har taget sin livs beslutning om at stoppe på holdet.

dk4

15:00  

Fiskemagasinet

15:30  

Jagtmagasinet
Christine Due er 4-dobbelt verdensmester i jagt med stående hunde og fortæller i denne udgave af Jagtmagasinet om konkurrencen, forberedelserne og ikke mindst træningen. Desuden tager vi med på jagt efter agerhøns og fasaner for stående hunde -" ruhårede hønsehunde og gammel dansk hønsehund. Mange regner samspillet mellem jæger og hund for at være noget af det smukkeste og mest dynamiske, der knytter sig til den traditionelle europæiske jagt. Derfor tager vi denne gang på jagt nede ved vandhullet, inde i brakken og ikke mindst ude i de traditionsrige roemarker. Medvirkende: Christine Due, 4xVM i Sankt Hubertus. 4-dobbelt verdensmester Frank Elmer, Arrangør Kjeld Rasmussen, Pens. skovfoged Charlotte Bülow, fuglejæger Palle, Jagtleder

16:00  

Fredags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

17:40  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Op og ned ad stejle bakker, over træstammer og gennem mudder. Det lyder måske ikke som de ideelle løbeforhold, men det er netop essensen af, hvad det vil sige at løbe trailløb. I dette program er TimeOut taget til Risskov i Aarhus, hvor dk4s Trine Fuglholt Thomsen skal undersøge og afprøve, hvad det vil sige at løbe trail. Den erfarne trailløber og grundlægger af RunningWild og RunningNow, Rune Darling, lærer fra sig af gode fifs til teknik og udstyr, ligesom han inspirerer til, at du selv kan tage ud og udforske dit lokalområdes trailpotentiale.

Kanal 4

15:55  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Iben Dwight har i 13 år arrangeret drømmevielser på eksotiske Hawaii. Da Amanda og Craig fra USA skal vies i en fantastisk villa lige ud til Stillehavet, får Iben dog sin sag for. Den umulige DJ Tommy kan nemlig slet ikke styre bryllupsfestens mange taler, og festen kommer ud af kontrol. I Vallensbæk bliver Christel Winther chokeret, da hun ser brudens orange sko. Den alternative brud Ditte og hendes kommende mand Peter ønsker et farverigt have-bryllup med en vielse til tonerne af Metallica. Kan Christel overhovedet opfylde parrets drøm, når den danske sommer viser sig fra sin værste side, men det er ikke det eneste problem, Christel løber ind i.

16:55  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Familiebåndet styrkes, da et medlem af Ewing-familien trues af en helbredskrise. Christopher og Elena må indse, at ikke alle er, hvad de giver sig ud for at være, selv ikke de mennesker, som er tættest på dem. Dybt begravede hemmeligheder fra fortiden bliver afdækket.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Nogle meget konkurrencefikserede hundeejere bliver Macs hovedmistænkte i en mordsag, hvor en hundeopdrætter er blevet fundet myrdet. Stella og Danny er på sporet af en morder, der har stukket et cykelbud adskillige gange med en kniv på åben gade - midt i myldretidstrafikken. Problemet er, at gerningsstedet kan være hvor som helst på Manhattans travle gader.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En ung, kvindelig musikstuderende bliver udsat for et seksuelt overgreb i sin lejlighed, og en mistænkt bliver hurtigt varetægtsfængslet. Det lykkes imidlertid for mandens dyre forsvarsadvokat at stikke en kæp i hjulet på en ellers tilsyneladende vandtæt sag.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En russisk postordre-brud bliver fundet myrdet og hendes forlovede afslører, at hun var blevet kidnappet samt at et krav om løsepenge var blevet fremsat. Under efterforskningen går Cragen undercover som en mand, der søger kontakt med russiske kvinder, og enheden finder spor, som fører til den russiske mafia.

dk4

18:00  

På tur til: Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

18:30  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

19:00  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

19:30  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

20:25  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En paranoid regeringsansat smider en bombe hos Pope & Associates. Quinns fortid skaber spænding på kontoret. Cyrus forsøger at holde en ulykkelig forelsket præsident i ro, men det er lettere sagt end gjort. Opgaven bliver ikke nemmere, da en af Olivias ekskærester dukker op.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. I sin nye rolle som cheflæge, genetablerer Derek hospitalets forelæsningsrækker, og Richard, Bailey og Callie står over for en række skelsættende sager fra deres fortid.

20:00  

Agent Catwalk
Amerikansk actionkomedie fra 2000. Den kvindelige FBI-agent Gracie er noget klodset og fuldstændig blottet for kvindelig ynde. Men da en gruppe terrorister truer med at sprænge en bombe til en skønhedskonkurrence, falder valget på Gracie. Hun skal nu gå undercover som deltager i konkurrencen for at sætte en stopper for terroristerne. Skønhedskonsulenten Victor bliver hyret til at lære Gracie kvindelige manerer og elegance, og det viser sig hurtigt at være alt andet end nemt.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Professor Proton aflægger Sheldon et visit, og samtidig kan Leonard ikke styre sig i forhold til at konkurrere med Penny.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. En krævende dag på filmoptagelserne efterlader Penny i tvivl om sine valg i livet, og hun beslutter sig for at agere efter det.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon bliver fanget af at ændre sit liv drastisk og overvejer at tage en ret så dratisk beslutning.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Juleaften planlægger Amy en traditionel julemiddag, mens Leonard og Raj kæmper med at få en vildfaren due ud af stuen.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik møder et lastbilvogntog, som er alt for stor til den lille vej. Chaufføren mener, han bliver fyret, hvis Henrik giver ham en bøde. Senere bliver Henrik overhalet af en narkopåvirket bilist, som har kone og barn i bilen. Jørgen stopper en knallert uden nummerplader, som kører for hurtigt og ikke har forsikring, men føreren er ligeglad. På en landevej giver Vlado en kvinde en stor bøde for at køre for hurtigt.

dk4

21:30  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

22:00  

Mettes stemme
Mette bor i Brande, er 43 år og uddannet sygeplejerske. Efter 15 år som psykiatrisk patient, 150 elektrochok og voldsomt meget medicin, kommer hun omsider videre med sit liv. Med diagnosen paranoid skizofreni tilhører Mette en af de tungeste grupper inden for psykiatrien. Filmen følger Mette i 4 år. En varm tankevækkende film om at styre sit eget liv, uanset diagnose, og aldrig tage håbet fra andre.

23:05  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

23:35  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

Kanal 4

22:20  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Zoila og Valentina står overfor en alvorlig beslutning om deres fremtid. Marisol kaster sig ud i et nyt forretningseventyr, og Carmen insisterer på at være hendes første kunde. Blanca har det svært med sin nye arbejdsgiver, og hun opdager en foruroligende hemmelighed. En uventet gæst ankommer til Beverly Hills.

23:20  

Forvarsel
Amerikansk thriller fra 2007. Alt i Linda og Jim Hansons liv ånder idyl, indtil Linda en morgen får besked om, at Jim er omkommet i en trafikulykke. Det sære er, at da Linda vågner morgenen efter, sidder Jim i køkkenet og spiser morgenmad - ganske uskadt. Det bliver starten på et mareridt, hvor Linda må navigere mellem to virkeligheder. Har hun haft et forvarsel om Jims død - og er det muligt at forhindre ulykken?

Kanal 5

21:00  

Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 2
Amerikansk fantasyfilm fra 2012. Bella Cullen er nu endelig transformeret til en vampyr. Hun og Edward er netop blevet forældre til datteren Renesmee, men Volturi, den øverste vampyrslægt, frygter, at Renesmees eksistens kan blive en trussel mod hele slægten og vil derfor rydde hende af vejen. Familien Cullen vil gøre alt for at beskytte deres eget kød og blod, men de kan ikke stå imod Volturi alene.

23:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En massemorder hærger i Virginia, men snart opdager holdet, at denne mand ikke matcher profilen på en typisk massemorder.

dk4

00:05  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

00:30  

Et godt liv på trods
Hvordan sikrer man et værdigt liv for borgere i det danske samfund, der både er blinde, døve og udviklingshæmmede? Det er en udfordring de tager på sig på Æblehaven ved Kolding Fjord. Det gælder om at finde de enkeltes personlighed bag diagnoserne. På Æblehaven gennemføres et pædagogisk arbejde, der bygger på anerkendelse og tillid. Det har givet væsentlige resultater, bl.a. med at undgå voldelige reaktioner fra beboernes side. De kommer fra et langt liv på de store, gamle centralinstitutioner, hvor de grundlæggende fik en behandling, som vi ikke finder værdig i dag. I kommunikationen er strukturen og forudsigeligheden central. Beboerne skal vide hvad de skal og kende rækkefølgen. Blandt kravene til medarbejderne er åbenhed, fordomsfrihed og respekt for de signaler, der sendes.

01:00  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

01:30  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk-tysk med Matlok- på besøg i den tyske ambassadørs tjenestebolig i Hellerup, hvor ambassadør Claus Robert Krumrei residerer. Ambassadøren er født i Delmenhorst i Niedersachsen i 1955 -" altså netop i det år, da Vesttyskland blev optaget i NATO samtidig med, at Danmark og Tyskland i Bonn underskrev de såkaldte København-Bonn-erklæringerne for de to landes mindretal. Krumrei har studeret jura og historie i München og har efter at have aftjent i sin værnepligt i den tyske marine siden 1985 været ansat i det tyske udenrigsministerium. Ambassadøren har bl.a. arbejdet i magtens centrum, i Bundeskanzleramt, men har også tjent Tyskland som diplomat i Columbia, Hongkong, Moskva, Moldova og Washington, lige som han har været leder af Mellemeuropa-afdelingen i Auswärtiges Amt Berlin - og i årene fra 1993-1995 har han endda været rådgiver for CDU/CSU´s parlamentsgruppe. Fra den 31. juli 2014 har Claus Robert Krumrei været Forbundsrepublikkens ambassadø

02:00  

Preben Harris om Dr. Dampe
Han er blevet kaldt -Folkestyrets martyr-, og hans behandling er blevet betegnet som et af Danmarkshistoriens største justitsmord. Det drejer sig om den for de fleste helt ukendte Dr. J. J. Dampe, som teatermanden og skuespilleren Preben Harris er blevet så fascineret af, at han har skrevet en bog om ham. Dampe blev i 1821 dømt til døden for landsforræderi, men fik dommen omstødt til livsvarig indespærring. Preben Harris fortæller i dette program i en optagelse fra Hofteatret i Teatermuseet i København om denne mand, der var langt forud for sin tid.

03:00  

Det handler om følelser
Et barn har brug for kærlighed, omsorg, tryghed og rammer -" fra sin mor og fra sin far. Men hvad nu, hvis forældrene går fra hinanden? Vil barnet så kunne få de behov opfyldt lige godt begge steder? De fleste skilsmissebørn bor mere hos deres mor end deres far? Hvorfor er det sådan? Kan en far være lige så god en forældre som en mor? Det ser Michele Lauritsen og en række gæster nærmere på i denne udgave af -Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.foreningenfar.dk

03:30  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

04:00  

Europamagasinet

04:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

Kanal 4

01:15  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. I sin nye rolle som cheflæge, genetablerer Derek hospitalets forelæsningsrækker, og Richard (bill. ), Bailey og Callie står over for en række skelsættende sager fra deres fortid, som påvirker dem på forskellig vis.

02:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe opfordrer Rose til at deltage i den årlige skønhedskonkurrence, selv om Lemons lillesøster, Magnolia, er storfavorit. George og Wade henter i stor forventning juletræet til BlueBells torv. I flashbacks ser vi, hvordan Lavon og Lemon mødte hinanden for allerførste gang.

03:10  

Scandal
Amerikansk dramaserie. En paranoid regeringsansat smider en bombe hos Pope & Associates. Quinns fortid skaber spænding på kontoret. Cyrus forsøger at holde en ulykkelig forelsket præsident i ro, men det er lettere sagt end gjort. Opgaven bliver ikke nemmere, da en af Olivias ekskærester dukker op.

04:00  

House
Amerikansk dramaserie. House påtager sig sagen om en ung kvinde, som er blevet hasteindlagt med åndedrætsproblemer og voldsomme mavesmerter, efter at hun og hendes mand har været udsat for et røveri. Da også ægtemanden kollapser, mener holdet, at parrets sygdomme må være relaterede. Patienten Michael Tritter skaber problemer for House, som kan få alvorlige følger.

04:45  

Vesterbro
Dansk reportageserie. Lotte og Jonas har for lidt plads, og det påvirker parforholdet, derfor skal de i dag ud og se på en lejlighed, som giver flere kvadratmeter, men til gengæld ligger i den hårde ende af bydelen. Mie og Rasmus har lige købt en familievenlig stationcar, så nu synes Mie, tiden er inde til, at Rasmus må skille sig af med sin elskede motorcykel og jeep. Anne og Tine har investeret mange penge i et nyt firma, som de nu skal til at drive - samtidig med, at både modebutikken på Istedgade og de hjemmegående børn skal passes.

Kanal 5

00:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En morder har udset sig en række overlevende fra Boise High School-masakren 10 år tidligere som mål, og sagen overgår nu til Criminal Minds-holdet.

01:10  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry bliver belønnet for at stoppe skyderiet ugen før, mens Jane stadig er stålsat på at komme væk.

02:10  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry finder en forvirret og bange Jane på hospitalet. Hun vil gerne hjem, men han efterlader hende, for hendes egen sikkerheds skyld.

03:00  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Det synger på sidste vers for Kongerne af Svendborg. Dolken og Knaldperlen er desperate efter at hive regnbue-isen i land, og sætter alle sejle for at det skal lykkes, så de tager igen på ildhus i Odense. Det har tidligere båret frugt. Pigerne bliver hjemme og beslutter sig for at pranke drengene. Kongerne nyder deres sidste dag sammen. Miami om har tabt madkonkurrence må tage imod i straf og klædes ud som kvinde. Kongerne fester sammen for sidste gang på Crazy Daisy, Dolken og Knaldperlen giver eiffeltårnet og regnbue-isen et allersidste skud.

03:40  

Kongerne af Rømø - Uncut
Dansk reality-serie. Kan du ikke få nok af Kongerne af Rømø, får du her uncut-programmet. Her folder Kongerne sig ud i flere vilde uredigerede scener og nye klip fra dagens Kanal 5-program.

04:05  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet er med, når paramedicineren Simon er på arbejde som lægeassistent på lægeambulancen, og når ambulancebehandleren Heidi må tage sig af en betjent, som er kravlet ind i en brændende lejlighed for at redde en person. Vi er også med, når brandfolkene fra Gladsaxe må klippe taget af en forulykket bil.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070323