dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 13. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 13. januar 2016

dk4

05:00  

Naturligvis
Både hunde og mennesker kan få de samme sygdomme og ofte er den naturlige helbredelse også er den samme. Hvordan bliver vi meget klogere på i denne udsendelse. I denne udsendelse ser vi nærmere på hvordan man, ved at tilføre næringsstoffer, kan skabe balance i kroppen og derved helbrede flere udbredte sygdomme hos både hunde og mennesker. Cand.scient. i populationsgenetik og -økologi, Rebekka Gadeberg, er på besøg med sin hund og vil indvie os i hendes erfaringer med helbredelse ved hjælp af næringsstoffer. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han samm

05:30  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

06:00  

Forskningsmagasinet

06:10  

Strikkedesigneren Bente Geil
Det er de seneste år blevet mere og mere in at strikke. På norsk tv har man fx for nyligt helliget et helt døgn til formidling af strikning. Så vidt er dk4 nu aldrig gået, men som den eneste danske tv-station har dk4 taget strikning alvorligt og har præsenteret portrætter af nogle af de ypperste strikkedesignere såsom Kaffe Fassett, Marianne Isager, Vivian Høxbro, Christel Seyfarth og ikke mindst Hanne Falkenberg. Disse programmer blev, sammen med andre håndarbejdsprogrammer om patchwork, filtning og knipling, så stor en seersucces, at tilrettelæggeren Frantz Howitz blev udnævnt til -Årets gavstrikker- af landets største strikkeforening -Gavstrik-, uden at han kan strikke hverken ret eller vrang. Nu har Frantz Howitz på utallige opfordringer taget strikkedesign op igen for en kort periode og har strikket et program sammen om og med endnu én af landets bedste strikkedesignere, Bente Geil. Bente Geils logo er en lille sjov mand med to forskellige øjne, og hans arme er heller ikke lig

07:00  

Guided by Stine
Programmerne tager deres udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Diætist Stine Junge Albrechtsen gennemgår kostrådene og fortæller på en enkel og overskuelig måde, hvordan man får kostrådene ind i sin egen hverdag. Kostrådene gennemgås i køkkenet, hvor der gives eksempler på, hvordan man gør derhjemme for at leve efter de officielle danske kostråd. I alle programmer inviteres gæster, der alle har deres erfaringer med kostrådene, og de fortæller ærligt om, hvor de synes, det er svært. Stine Junge Albrechtsens bog "10 kostråd 10 familier" kan købes til særpris i dk4 butikken.

07:30  

Fit Talk
Sund livsstil breder sig i stigende grad på internettet, og det boomer med sunde tips på blogs, hjemmesider og youtubekanaler. Men hvad skal vi egentlig bruge al den information til og hvordan får vi mest sundhed ud af skærmen? Det spørger vi bloggeren Jane Faerber om, der på sin blog Madbanditten giver inspiration til, hvordan hverdagen kan blive lidt sundere.

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Fiskemagasinet

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

Kanal 4

05:45  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

06:10  

TV-Shop

07:15  

Kitchen Boss
Buddy laver nogle af sine bedste manderetter, som f.eks. buffalo wings med gorgonzoladip, sweet barbecue ribs og en isdessert i mandestørrelse.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbies fødselsdag falder sammen med den Zabvronianske parringssæson. Debbie ønsker mere romantik, efter at hun begynder at lære om den intelligente Zebvronianske seksualitet, imens Jackie er betaget af den menneskelige fysiske stil. Amber tager af sted til singlefest, og Reggie følger trop.

06:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne vil hjælpe Sharee med at lede efter hendes mor, men der opstår problemer. Bay og Toby forsøger at få deres forældre til at komme overens med hinanden. Reginas nye projekt fører til uenighed med hendes mor. Travis" handlinger forundrer Melody.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne beder om at få mere arbejde ved klinikken, idet hun overvejer at søge ind på medicinstudiet. Bay forsøger at leve op til sin kunstlærers forventninger, mens hun samtidig må tage sig af sin skade. Travis inviterer sin kæreste med til et skolebal.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Fem passionerede bagetalenter skal i dag imponere de professionelle dommere, med at bage den flotteste og mest velsmagende cheesecake med gelé. Thomas Mygind er værten, der holder styr på, om de når det på kun halvanden time. For en af bagerne stopper bagningen i dag - den, der imponerer dommerne mindst sendes nemlig ud af Kagekampen. Bliver det Anya, Rikke, Sarah, Line eller Christina?

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Der er nu kun fire passionerede bagetalenter tilbage i kampen. De skal vise de professionelle dommere, at de kan bage macarons og bruge dem som en del af en anden kage. Det er helt op til deltagerne, hvordan deres macarons skal indgå i kagen. Thomas Mygind er vært og fortæller, hvem dommerne sender i ugefinalen, og hvilket bagetalent de sender hjem.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

09:35  

Lille hav hvad nu?

10:35  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:45  

Europaskolen i Karlsruhe
Hvad er en Europaskole? Hvorfor hedder det en Europaskole? Hvorfor blev Europaskolerne oprettet i sin tid? Hvad adskiller Europaskolerne fra de almindelige skoler i de forskellige EU-medlemslande, og hvorfor har Danmark ikke nogen Europaskole? I mange EU-medlemslande findes en såkaldt Europaskole. Danmark har ingen endnu, men på Europaskolen i Karlsruhe er rektor dansker og hedder Tom Høyem. Han fortæller i programmet om Europaskolerne, om sin egen skole i Karlsruhe og om, hvorfor det nu er muligt og i øvrigt en god idé, at Danmark får sin første Europaskole. I programmet medvirker i øvrigt forældre, elever, lærere og andre ansatte ved Europaskolen i Karlsruhe. Programmet er produceret med støtte fra Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje. Programmet kan også ses på eudebatten.dk4.dk

11:20  

Dansk-tysk med Matlok
På Christiansborg - i Det Sønderjyske Værelse skal Siegfried Matlok møde en i folketingsmæssig sammenhæng usædvanlig kvinde, nemlig Mette Bock fra Liberal Alliance. Når Matlok beskriver Mette Bock som usædvanlig går det på, at Mette Bock som et af de eneste medlemmer af Folketinget har en stor erhvervsmæssig og ledelsesmæssig erfaring fra forskellige områder af erhvervslivet. Men Mette Bock er også nyvalgt formand for -Grænseforeningen-, der stadig har stor betydning for det danske mindretal i Sydslevig og i det hele taget især i grænselandet. Hvad er status for det dansk-tyske samarbejde i grænselandet? Hvordan ser hun fremtiden for det danske arbejde syd for grænsen, og hvad er i det hele taget meningen med dette arbejde nu om stunder?

11:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Naomi planlægger et lingeri-modeshow, der skal finde sted på Playboy-palæet, for at imponere vennerne fra West Beverly. Silver overrasker festdeltagerne med en burlesk danseforestilling. Liam fortæller Annie om Vanessas uheld og pengeafpresningen. Liam tilbyder Navid en ledelsespost i Offshore-baren. Dixon afdækker nogle oplysninger om Adrianna.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Alice finder ud af, hvad hun virkelig er oppe imod i Eventyrlandet.

10:25  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk eventyrserie. Cyrus narrer Den Røde Dronning og Jafar til at sende Bandersnatch efter Alice.

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Privatdetektiven Scott Lucas holder parkeret på en berygtet motorvejsrasteplads, hvor ludere mødes med deres kunder. Scott, der håber på at fange et byrådsmedlem med bukserne nede, forsvinder imidlertid sporløst, og Jack Malone og teamet bliver sat til at undersøge sagen.

dk4

12:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dag står menuen på Salsiccia-pølser med kartoffelmos, når Thomas Hess-Nielsen laver et godt og robust måltid med bl.a. radiser, nye selleri samt spændende krydderurter som rød skovsyre - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til års

12:30  

Slip spændingerne med Stanley
KOL (kronisk obstruktiv lungelidelse) er desværre en meget hyppig sygdom og ca. 430.000 danskere skønnes at have KOL. Lungernes funktion kan være mere eller mindre nedsat, men uanset hvilket niveau af KOL, man er ramt af, betyder den nedsatte lungefunktion, at også andre organers funktion nedsættes, livskvaliteten forringes og bevægeligheden besværes. For de fleste mennesker med nedsat lungefunktion handler det om at komme af med vejret, og det er netop det, Stanley Rosenberg tager fat i denne udsendelse sammen med Jens, der er diagnosticeret med KOL.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

13:50  

Teatermøde med Solbjørg Højfeldt
Hun har spillet Kameliadamen i kostumer af Jean Voigt, Jacqueline Kennedy i en stor monolog og Knuttebarnet i en Line Knutzon-komedie. Hun har sat bøsseteater i scene i Sverige og fortolket Schuberts Winterreise i Aalborg. Hun er gift med en skuespiller og elsker det danske sprog så meget, at hun har siddet i dansk sprognævn. Og så er hun en af dansk teaters smukkeste skuespillerinder. Solbjørg Højfeldt er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de i løbet af foråret vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Kolding møder Trinny og Susannah Nigel med sin teenagedatter Stephanie. Nigel er groet fast i sit arbejdstøj, så Trinny må på jagt efter hans forfængelighed, og imens viser Susannah Stephanie vejen til et selvsikkert look. 25-årige Maja har ingen sans for stil, og når hun endelig bevæger sig væk fra computeren, bliver hun forvekslet for at være en mand, men endelig på catwalken ser hun for første gang sit feminine side.

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Tropperne ankommer til Afrika, hvor Tanya og Dr. Hanson prøver at redde en såret sergent. Claudia Joy bliver hjemme, mens Denise og Jackie besøger sergentens familie. Roland finder ud af, at Charlie er i et forhold.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er ude sent og er træt. Pludselig træder en mand ud foran hende på kørebanen, og hun kommer til at køre ham ned. Hun skynder sig hurtigt ud for at lede efter ham, men manden er som sunket i jorden. Imens er Lemon og George på nippet til at købe deres drømmehus i BlueBell, men Lavon stikker en kæp i hjulet for handlen.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand som arbejder på et hospital for krigsveteraner forsvinder, og holdet har kun to spor at gå efter.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Mordet på en pensioneret militærpolitibetjent bringer FBI på sagen til Russells og Cathrines store fortrydelse.

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. Da liget af en mand bliver fundet i Doc Robbins kones seng, prøver holdet at bibeholde deres professionelle distance og ikke lade sig påvirke af, at det ser ud som om døden er indtruffet under sex.

dk4

15:05  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

15:15  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

16:15  

Livsværdier

16:45  

Tidens ting

16:55  

Magasinet Et aktivt ældreliv
Magasinet Et aktivt ældreliv -" Jenle plantage 2012 var EU's år for aktiv aldring, og dk4 var med til forskellige arrangementer, der havde fået støtte til aktiviteter, der skulle igangsætte og styrke ældres aldring aktivt. Fjerde program følger ældre medborgere i Jenle Plantage i Vesthimmerlands Kommune. Her er de inviteret i skoven for at samle pynt ind til deres hjem, lære om naturen og nyde selvlavet brød ved ilden, der er opstillet ved shelterpladsen midt i plantagen. Mange af de ældre bukker sig ned for at samle genstande op, eller sparker til kogler og sten, der ligger i vejen på jorden, hvor de skal gå, bl.a. med deres gangstativ, i det hele taget bevægelser, som de ikke normalt ville gøre i deres eget hjem. Med andre ord en aktiv aldring midt i naturen. Vi møder Kirsten Moesgaard, formand for sundhedsudvalget, Søren Toft Hansen, projektleder, Sara Ipsen, fysioterapeut og naturvejleder Karen Winther samt en række ældre medborgere på tur i det grønne -" og hvide -" sneen. Vært er

17:15  

De vilde katte
Der lever over 500.000 vilde katte i Danmark. Mange af dem under kummerlige forhold. Kattens Værn har i mange år arbejdet på at forbedre livet for disse katte. En af dem, der hjælper er katteinspektør Jan Flesborg, der har arbejdet med at indfange og genudsætte katte i de seneste knap 30 år. Tag med ham på patrulje, hvor han blandt andet skal sætte en fælde op for at hjælpe en syg kat og sætte tre andre katte fri igen efter, at de er blevet kastreret.

17:45  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte, engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindevis af kvinder verden over. Nu er de tilbage i Danmark, hvor de vil lære både mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Trinny og Susannah tager til Århus, hvor de møder Sanne. Hendes liv har taget en voldsom drejning, der har fået hende til at gå i et med tapetet, men det vil Trinny og Susannah lave om på! Lonnie er personlig træner men skal lære at klæde sin muskuløse krop i andet end sportstøj, og neon-hippie-punk-rockeren Vivi overlader det til Trinny at give hende et mere modent look.

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypigerne dater Martin og Bjørn på Djursland, og selv om Martins date går til Kattegatcentret, går den slet ikke i fisk! Store Bjørn træner sine piger i boksning, men bliver selv helt knockoutet, da Rhea og Nicole afslører deres store hemmeligheder.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Et mord kaster mørke skygger over livet på familien Ewings ranch, og der må træffes beslutninger, som kan sikre familien. Christophers drøm kommer nærmere på sin opfyldelse, da han bliver kontaktet af et stort olieselskab omkring rettighederne til ny metangas teknologi. Familien Ewing må kæmpe for at beskytte Southfork fra folk udefra.

Kanal 5

15:05  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En søvngænger bliver fundet smurt ind i blod ved siden af liget af en kvinde, og det er op til CSI-holdet at bevise, om der er tale om en simpel mordsag, eller tingene måske ikke er, som de ser ud. Mac tror ikke på, at søvngængeren har myrdet kvinden, selvom hun bliver fundet med den blodige pæl, der er blevet brugt til drabet. Danny og Aiden efterforsker mordet på en professionel lommetyv, der er blevet tævet ihjel.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En familiefar bliver mistænkt for at være serievoldtægtsmanden bag en række overgreb, som spænder over flere delstater. Flere og flere beviser peger på hans skyld, men da efterforskerne undersøger hans fortid begynder de så småt at tro på hans påstand om, at han er uskyldig.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Det er Halloween, men enheden er travlt optaget af eftersøgningen af et forsvundet spædbarn. En ung mor fra Buffalo har fortalt dem, at hendes bil blev stjålet mens barnet stadig befandt sig i den. Den forklaring hænger dog ikke rigtigt sammen, og efterforskningen afslører en overraskende sandhed.

dk4

18:15  

EU-skeptikerne med Frank-Christian Hanse
Quo vadis, Europa? Hvor går du hen? Hvad vej går Europa i en tid, hvor politikerne i 2015 taler langsigtet om 2020-målene, men hvor befolkningerne i flere medlemslande her og nu åbenbart bliver mere og mere skeptiske over for EU´s historiske projekt. I Tyskland er der kommet et nyt parti til højre for midten, "Alternative für Deutschland-_ (AfD), som i dag er repræsenteret i flere tyske delstaters parlamenter og i EU-parlamentet, hvor AfD sidder i samme gruppe som bl.a. Dansk Folkeparti. Partiet er i hvert fald meget kritisk over for Euro-samarbejdet. Om det også gælder EU generelt vil Siegfried Matlok i denne udgave af programrækken -EU-skeptikerne- diskutere med en af AfDs ledende politikere og rådgivere, Frank-Christian Hansel, i Alternative für Deutschlands hovedkvarter i Berlin. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet

18:45  

Dit dk4

19:00  

Schlagerbox
Som så ofte før i Schlagerbox er det lidt af en blandet landhandel -" man kan bl.a. møde de gode gamle kendinge som den romantiske Semino Rossi, den altid blide Nicole, de kraftfulde Santiano, den feststemte DJ Ötzi og de kække fyre fra voXXclub -" og listen fortsætter, da det er godt og vel 60 minutters underholdning, der flyver over skærmen. God fornøjelse!

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Quinns identitet bliver afsløret og det lader til, at hun bliver Pop & Associates' største skandale hidtil. Samtidig havner præsident Fitz i et dilemma, da Mellie og Cyrus udfordrer ham under et live telefoninterview.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie.

20:00  

Iskoldt mord
Amerikansk thriller fra 2002. Den erfarne kriminalbetjent Cassie Mayweather og hendes nye makker Sam Kennedy får til opgave at finde den eller de skyldige, da liget af en midaldrende kvinde bliver fundet i en skov. Sporene peger i en retning, men Mayweather tror mere på sin intuition, og mistænker de to velstillede og intelligente teenagere Justin og Richard for mordet. Hun indleder nu en intens efterforskning, og bliver trukket ind i de to teenageres forskruede leg, samtidig med at hun kæmper med sine egne dæmoner.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howard og Sheldon besøger NASA i Houston, og aflægger derefter en visit hos Sheldons mor, som viser sig at have en overraskelse til ham. Raj overrasker resten af banden ved at arrangere et mord mysterium rollespil, som viser sig at blive dræbende kedsommelig.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Raj kæmper med at date to kvinder på samme tid. Penny bliver tilbudt en rolle i en tarvelig film, mens Sheldon ikke er i stand til at foretage et valg mellem to forskellige spil-systemer.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Raj og Emily tager på en dobbelt-date med Wolowitz-parret, og Howard bliver rød i hovedet af skam, da Emily afslører en pinlig hemmelighed om ham. Sheldon står med et par løse ender, da han tror, at han har forspildt sin karriere i forsøget på at bevise streng teorien.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Der opstår problemer mellem Amy, Penny og Bernadette fordi Sheldon forsøger sig med noget nyt og spontant.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik møder et lastbilvogntog, som er alt for stor til den lille vej. Chaufføren mener, han bliver fyret, hvis Henrik giver ham en bøde. Senere bliver Henrik overhalet af en narkopåvirket bilist, som har kone og barn i bilen. Jørgen stopper en knallert uden nummerplader, som kører for hurtigt og ikke har forsikring, men føreren er ligeglad. På en landevej giver Vlado en kvinde en stor bøde for at køre for hurtigt.

dk4

21:05  

DanskTOP Talent 2015

22:05  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

22:35  

Kniv og gaffel
Midt på M. P. Bruunsgade i Aarhus ligger den amerikanske perle The Diner. Den lille kælderrestaurant slog dørene op for sine første kunder i august 2011, og siden har den fået en storebror i bydelen Viby syd for Aarhus. Den tidligere logistikchef Lars Nipper og it-manden Morten Schaumann er makkerparret bag The Diner. Deres idé var egentlig at lave en franchise-kæde, men for at få konceptet omkring The Diner defineret byggede de restauranten i M. P. Bruunsgade op som et showroom. Alt fra gulve til møbler er særligt udvalgt og importeret fra USA, og de mange emaljeskilte og andre genstande til at udsmykke restauranten har de selv fundet på amerikanske loppemarkeder. Ambitionen med The Diner har nemlig været at skabe en tidslomme, hvor musikken, indretningen og maden gerne skulle få kunderne til at vende sig om i håbet om, at Marilyn Monroe eller James Dean er den næste i køen. I køkkenet tryller chefkokken Jacob Harms amerikanske diner-specialiteter frem. Han laver velsmagende burgere,

23:05  

På tur til Vestcaribien
"På Tur Til- tager dig denne gang på krydstogt til Vestcaribien, med det gode skib Celebrity Reflection fra Celebrity Cruices. Rejsen begynder i Miami i Florida, USA og derfra sejler skibet til fire forskellige og meget skønne destinationer som Cozumel i Mexico, der udover gode strande og festligt byliv, byder på indsigt i Mayakulturen, Grand Cayman Island med den særprægede by Hell, eller på dansk Helvede, Jamaica, der byder på rom og rastafari-kultur, og sidst, men ikke mindst, går turen til den privatejede ø CocoCay, som er en del af Bahamas. Fra CocoCay vender tilbage til Miami. Under vejs skal vi også se nærmere på livet ombord på Celebrity Reflection, der danner rammerne om luksuriøs ferie på alle områder. Vi skal også bag kulisserne og høre mere om det omfattende underholdningsprogram og en tur i køkkenet, hvor der laves mad til de ca. 3.000 gæster, der er om bord. I programmet gives der også masser af gode råd til krydstogtsrejser.

23:35  

Fiskemagasinet

Kanal 4

22:30  

I Am Jazz
Amerikansk dokumentarserie. Alle arbejder sammen om en mors dags overraskelse til Jeanette og Jazz begynder at bekymre sig om, at hendes søskende tror, at hun er forældrenes yndling.

23:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

21:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. En bus i Los Angeles bliver angrebet med saringas, og holdet må hurtigst muligt finde de skyldige, før katastrofen bryder løs.

21:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. .

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet står for at skulle afhøres af en komité, efter deres handlinger i forbindelse med tabet af Prentiss, da hjælpen fra en uventet, men velkendt, side bringer dem endnu tættere sammen.

23:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet tager til Rural, Oklahoma for at opklare mordene på en række teenagepiger, som alle blev iført vintagetøj efter drabene. Og så tager sagen om Prentiss en helt ny drejning.

dk4

00:05  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:15  

Gametest
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

00:45  

Lastbiler
MotorTV Special om Lastbiler kommer denne gang vidt omkring. Vi skal bl.a. til konference om kriminalitet i lastbilbranchen, vi skal se på arbejdslygter, vi følger den danske Europamester, Lars, til Scania-fabrikken for at følge opbygningen af hans førstepræmie, vi tester et par arbejdsheste fra Isuzu, og vi skal se på et super sikkerhedssystem fra M.A.N. Så se med i MotorTV Special om Lastbiler her på dk4.

01:15  

Et pusterum for familielivet
Livet som forældre til et barn med handicap er et liv med særlige udfordringer. En krævende hverdag -" både på det praktiske og på det psykiske plan. For at få familielivet til at hænge sammen, så opstår der hos mange et stort behov for aflastning. Men det kan også føles som et nederlag ved tanken om, at man ikke selv kan sørge for sit eget barn. En række forældre fortæller om deres erfaringer. Filmen handler om familielivet og samspillet med aflastningsstedet Granbohus i Nordsjælland. Den viser, hvordan Granbohus kan give børn og unge et frirum, mens far og mor puster ud. På Granbohus finder børnene/de unge anderledes oplevelser og nye legekammerater. Derigennem opstår nye venskaber. Kammeratskab, leg og trivsel er i centrum, når børnene og de unge mødes i grupper sammen med deres faste pædagoger på Granbohus.

01:45  

Aftensmad med jordforbindelse
I Aftensmad med jordforbindelse, vil du blive inspireret af fire dygtige kokke, der i denne programserie, hver i sær, vil give dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. I dette program står menuen på lynstegt okse, når Magnus Laier Sonne tænder op for wokken og laver lækker, nem og sund aftensmad med jordforbindelse - god appetit!

02:15  

På ski igen, igen, igen
I dette program kommer seerne med til Islands smukke og voldsomme natur. Thomas Uhrskov kommer med gode fif til, hvordan du kan komme til at elske puklerne. Når det kommer til udstyr, er gamle materialer igen kommet i høj kurs, hvilket bringer Thomas Uhrskov på fårejagt - noget, der ikke går helt som planlagt. Til gengæld finder han et off-pist-bjerg helt til sig selv.

02:50  

Hamam i Holbæk
Midt i den danske natur ved Holbæk Fjord finder man et meget eksotisk islæt, nemlig tyrkisk bad - Hamam. Stedet er en del af foreningen Sidesporet, der bestyrer en lang række non-profit foreninger såsom Holbæk vandrehjem og Holbæk Søbad. Under et besøg på Hamam oplever man både et tyrkisk bad, der skiller sig ud fra en almindelig massage ved at huden bliver skrubbet godt igennem og renset for døde hudceller, og kan samtidig nyde nogle af de andre faciliteter såsom dampbad, sauna og svalerum, hvor man kan se ud over Holbæk Fjord.

03:00  

Europamagasinet

03:30  

Dynamiske kyster
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

04:05  

Læsemagasinet
Vi kommunikerer ikke længere kun via bogstaver og skrift, vi gør det også via billeder, farver, symboler og mange andre kommunikationsformer. Det mener professor Gunther Kress fra University of London. Læsemagasinet viser her hans oplæg om kommunikation i det moderne samfund.

Kanal 4

00:30  

House
Amerikansk dramaserie. House og holdet behandler en kendt børnebogsforfatterinde, efter at hun er brudt sammen få sekunder inden hendes planlagte selvmord. House opdager, at problemet måske skal findes i hendes seneste bogudgivelse.

01:30  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoe er ude sent og er træt. Pludselig træder en mand ud foran hende på kørebanen, og hun kommer til at køre ham ned. Hun skynder sig hurtigt ud for at lede efter ham, men manden er som sunket i jorden. Imens er Lemon og George på nippet til at købe deres drømmehus i BlueBell, men Lavon stikker en kæp i hjulet for handlen.

02:30  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Quinns identitet bliver afsløret og det lader til, at hun bliver Pop & Associates' største skandale hidtil. Samtidig havner præsident Fitz i et dilemma, da Mellie og Cyrus udfordrer ham under et live telefoninterview.

03:25  

House
Amerikansk dramaserie. Dr. Ezra Powell er i sit laboratorium for at arbejde på at finde en behandling imod kræft, da han pludselig falder om. House kæmper for at opklare, hvad Powell fejler, men kan ikke pejle sig ind på problemet. Da holdet ikke er i stand til at finde en diagnose, anmoder lægen Houses hold om aktiv dødshjælp! House er tvunget til at gå med stok igen, efter at ketaminen er ophørt med at virke. Samtidig må han håndtere, at en patients teenagedatter har forelsket sig i ham.

04:10  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Tropperne ankommer til Afrika, hvor Tanya og Dr. Hanson prøver at redde en såret sergent. Claudia Joy bliver hjemme, mens Denise og Jackie besøger sergentens familie. Roland finder ud af, at Charlie er i et forhold.

Kanal 5

00:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Det er Halloween og Olivia mindes samme tid i 1929, da en mand blev myrdet, og hans kone og datter overlevede. Hun undersøger sagen nærmere og opdager, at hun har set den lille pige før.

01:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane og Henry forsøger at komme sig over overfaldet på Jane.

02:50  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Kongerne skal holde stor havefest, og har inviteret deres venner hjemmefra. Inden gæsterne ankommer har Dolken en straf han skal have overstået fra en tabt golfturnering. Han skal drikke tequila fra Knaldperlens bagdel. Der hygges, festes og flirtes til havefesten som er en stor succes. Dolken er lysten og vil smøre Blondis veninde Sille ind i kærlighed, men møder modstand fra Sille som spiller hard to get. Dolken kaster i stedet sin kærlighed på vennen Larsen.

03:35  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Foxy har besluttet sig for at give Bubbly en makeover, så hun bliver en fræk og lækker Mini-Fox. Dolken og Knaldperlen vil gøre alt for at lave Eiffeltårnet eller Regnbue-isen, inden de forlader Svendborg, og de prøver ihærdigt i byen. Den nye Bubbly sprutter af selvtillid, og får rigeligt at drikke på Crazy Daisy - måske lige en tand for meget. Zebra møder Gritt i byen, og de to turtelduer er tydeligt meget glade for at se hinanden. Så meget, at de på Dolkens opfordring, ender i en gyde bag diskoteket.

04:15  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210802