dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 11. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 11. januar 2016

dk4

05:00  

Seniormagasinet
Hvad og hvem er egentlig de svageste ældre i samfundet og hvordan kan vi hjælpe dem? Det giver næstformand Arne Rolighed, Danske Seniorer, sit bud på. Det er bl.a. økonomiske og medicinske svage, men også ensomme, og den procentdel af den million danskere, der er over 65 år, har krav på opmærksomhed. Se, og hør, hvordan Danske Seniorer ser på fordelingen af hjælpen, og hvem der bør hjælpe de svage, og hvad Danske Seniorer vil kæmpe for -" også på Tinge.

05:30  

En dansker i Europa

06:00  

Kierkegaards Kartel med Anna Libak
-Jeg taler ikke for, at vi skal brænde Kierkegaards skrifter på torvet, så de er tabt for tid og evighed, men for at vi skal have både en originaludgave og en folkeudgave-, siger Anna Libak blandt andet i denne udgave af -Kierkegaards kartel-. Weekendavisens litteraturredaktør henviser til den heftige debat, hun har rejst i avisen omkring behovet for en modernisering af sproget i Kierkegaards tekster, hvis sprogstil hun finder kunstlet og manieret. Men hvad mener Søren Kierkegaard Forskningscenterets leder Pia Søltoft om den sag? Følg den engagerede debat i programmet, der er optaget i biblioteket i Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække -Kierkegaards kartel-. Vært på programmerne er forskningscenterets leder Pia Søltoft, der i hvert program blandt andet s

06:30  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

07:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I dette program står dagens måltid på grøntsagsmoussaka, når Aarstidernes vegetariske ekspert, Sanne Holden Venlov, tryller et grønt og velsmagende aftensmåltid med jordforbindelse frem. Vi skal også med Søren Ejlersen i marken, hvor han vil komme med en masse tips til tilberedning af knoldselleri, der selvfølgelig også skal bruges i dagens ret. God appetit!

07:30  

Fit Talk
Sover du godt? Ifølge de fleste søvneksperter lider 10 - 15 % af befolkningen af alvorlige og langvarige søvnproblemer, men alle kender til at sove dårlige en enkelt nat. For lidt søvn kan have alvorlig helbredsrisici, for det er om natten kroppen for alvor lader op til dagen. Så hvordan får vi den gode søvn? Mindfullness coach Louise Vælds har designet et fire ugers program til bedre søvn, det fortæller hun om her i FITtalk. Vært: Anne Absalonsen

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Ægte tæppekærlighed
Siden søskendeparret Helle og Martin Munkholm kom til verden, har deres liv været fyldt af ægte persiske tæpper. Sammen driver de forretningen Belle Art Galleri og Belle Carpets & Rugs lidt udenfor Vejle. Forretningen har de overtaget efter deres forældre, Hanne og Henning Munkholm. I starten af 70'erne begyndte Hanne og Henning at importere tæpper direkte fra Iran, og i begyndelsen havde de svært ved at blive accepteret i den iranske tæppebranche. Pengene var små, og de iranske tæppehandlere troede, at de blot var nogle af de mange turister, der jagtede et tæppe til en god pris. Sidenhen har hele familien opnået stor anerkendelse i den iranske tæppebranche i kraft af deres store viden om persiske tæpper og mange rejser til alle egne af landet. I programmet -Ægte tæppekærlighed- giver dk4 dig hele familiens historie, og samtidig inviterer Martin Munkholm med på tæpperejse til Iran. Her besøger han værksteder og arbejdende nomader på sletterne,for at give et indblik i det omfattende a

Kanal 4

05:45  

Are You There, Chelsea?
Amerikansk komedieserie. Chelsea planlægger at købe nye støvler mens Rick deltager i en drikke-konkurrence.

06:10  

TV-Shop

07:25  

Kitchen Boss
Buddy laver klassikere som coq au vin og brøndkarsesalat med portvinsbraiserede figner. Senere kommer vennerne forbi for at hjælpe med at sætte den ideelle vin til hver enkelt ret.

07:35  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:25  

Ingen udsendelse

05:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien er meget begejstret for deres første Halloween i forstaden og vil gerne lade børnene, klædt ud i kostumer, komme indenfor. For første gang gør Weaver-børnene oprør imod familiens udklædningstradition og går deres egne veje.

06:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John finder sammen med Nikkis mor, mens de hjælper Tony med at flytte ind i hans nye lejlighed. Kathryn tager til New York for at fremlægge en ide til en ny bog. Bay har mistanke om, at Tank er blevet forelsket i hende. Daphne er bekymret for Sharees familieliv.

06:50  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne planlægger en fødselsdagsfest for Campbell. Kathryn afholder en mordmysterium fest, hvor hun og John afslører overraskelser om hinanden. Bay ønsker at sikre sig en invitation til Tanks studenterforeningsfest med Hawaii tema.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Jens Andersen og hans håndværkerteam rykker ind hos Martin og Betina, der bor med deres to små børn i et kæmpe byggerod i Hvidovre. Her har kaotiske gør det selv-projekter overtaget familiens liv. De lever nu i et hus, der kun holder 8 grader om vinteren, men værst af alt så sover datteren Silja i et værelse, der er direkte sundhedsskadeligt, og det er absolut ikke en sag, der får det store smil frem hos den vrede tømrer.

08:45  

Kagekampen
Dansk underholdning. Thomas Mygind styrer konkurrencen, hvor fem passionerede bagetalenter kæmper om de to professionelle konditorers gunst. I dag skal Anya, Rikke, Sarah, Line og Christina bage en kage, der beskriver, hvilken film, der er deres yndlingsfilm. Det er alene op til dommerne at beslutte, hvem der har gjort det bedst og hvem der skal have en tidsstraf.

 
dk4

09:10  

Hverdagens opfindelser

09:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:30  

Jagtmagasinet

10:00  

Teatermøde med Leif Maibom
Han er kendt og elsket for to ting, der hænger uløseligt sammen. Det ene er revy, det andet er en bestemt figur i den samme revy. Oprindelig er han skolelærer, men han stak af i tide. Hans teaterkarriere begyndte for alvor for mere end 30 år siden -" det var en beskeden sommerrevy på et hotel i Sønderjylland. Siden gik det stærkere og stærkere -" og i dag er han direktør, hovedleverandør af tekster til revyen og en af dens bærende kræfter. Ikke mindst i rollen som Thorleif -" en hjertensgod og ikke altid lige klog fyr med en enorm kone, Ragnhild-Margrethe, som vi desværre aldrig har set på scenen. Leif Maibom er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

10:30  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland.

10:45  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:55  

Nye Tyske fortællinger
Adam og Evelin lyder den danske titel på den tyske forfatter Ingo Schultzes seneste roman om parret i det genforenede Tyskland. Romanen er udgangspunktet for Hanne Roswall Laursens samtale med den i Berlin boende forfatter. Men resten af forfatterskabet bliver er også berørt.

11:25  

Dansk-tysk med Matlok
Hun er født i Slesvig i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Hun har studeret i København og taler perfekt dansk. Men hun er også -dansk- minister i en tysk regering -" nemlig i delstaten Slesvig-Holsten, hvor Anke Spoorendonk fra det danske mindretals parti SSW er minister for kultur, justits og Europa. I denne udgave af -Dansk -" tysk med Matlok- møder Siegfried Matlok Anke Spoorendonk i -Det Sønderjyske Værelse- på Christiansborg i København for at tale med hende om, hvordan det er at være -dansk- minister i en tysk regering, men også om det danske mindretals situation syd for grænsen. Hvad er missionen for mindretalsarbejdet nu om stunder? Hvad er perspektiverne for mindretallene i de forskellige andre grænselandsregioner i Europa?

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Am. dramaserie

Kanal 5

09:35  

Once Upon a Time: Journey To Neverland

10:20  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. En række psykologer prøver at overbevise pigen Alice om, at hendes "fantasier" om Eventyrlandet er imaginære. Det lykkes næsten, indtil Den Hvide Kanin og Hjerterkonge kommer for at hente hende tilbage til 'Eventyrlandet' og hendes store kærlighed ...

11:15  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker en sag om en tidligere fanges forsvinden og mistænker en medfange for at stå bag.

dk4

12:00  

Naturligvis
At måtte leve med tunge, kroniske nakkesmerter i 12 år efter et trafikuheld har været en stor byrde for Carina Bang, som oven i det kæmpede med problemer i forbindelse med at forlade Jehovas Vidner. Med henblik på at få smerterne til at lægge sig og få ro i sindet har vi inviteret Master trainer Lars Mygind, som ved hjælp at Tankefeltterapi TFT fik både Carinas fysiske og psykiske smerter til at forsvinde, så Carina i dag har et smertefrit liv. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I

12:30  

Slip spændingerne med Stanley
Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det er disse selv-behandlinger, Stanley Rosenberg eksklusivt viser i fire nye programmer på dk4, hvor han tager fat på migræne, ansigtsløft, lungefunktionen og dobbelthager. I dette program fortæller Stanley Rosenberg lidt om sin tilgang til behandling og selvbehandling.

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

13:35  

Det ægte Italien
Kom tæt på det ægte Italien, når den danske kok Claus Pedersen og hans italienske kæreste Claudia Amendola drager af sted på gastronomisk rejse. Pasta, pizza, lækker vin og smukke landskaber -" Italien er et populært rejsemål. Faktisk så populært, at støvlelandet giver Frankrig baghjul ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Rejsebureau Forening. I 1980'erne vandt det italienske køkken indpas med pasta, pizza og en udbredt anvendelse af tomater -" og sidenhen er pesto, bruschetta, lækre oste, skinke og pølser også kommet til. Mange føler sig velbevandret i den italienske madkultur -" men er vi det? Italienerne har selv et slagord som lyder: -La cucina italiana non esiste- eller -- det italienske køkken eksisterer ikke-. Det skal understrege, at Italiens regioner er så forskellige, at man ikke kan tale om et italiensk enhedskøkken. Rent faktisk ligger forskellen på et helt lokalt niveau og selv byerne imellem, mærkes diversiteten i maden. Hver familie har sine egne opskrifter og måder a

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder - New York

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. 19-årige Anja (bill.) fra Kolding er blevet mobbet så meget, at hun helt har mistet evnen til at se, hvor smuk hun egentlig er. Trinny og Susannah sætter hårdt ind for at give hende selvtilliden tilbage. Den grå Laila springer ud som farverig femme fatale, og Stine får et look, der matcher hendes kommende job som sexolog.

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lemon er overbevist om, at byens borgmester Lavon er den perfekte medvært, da Nascars Brian Vickers ikke længere kan deltage i byens miniput-race. Zoe bliver inviteret på date af en chamerende lokal dyrlæge, Dr. Judson Lyons, og Wade får en uventet gæst.

Kanal 5

12:10  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, der arbejder som julemand i et stormagasion, forsvinder, og holdet undersøger muligheden for, at han i virkeligheden har en dybt kriminel baggrund.

13:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Mordet på en populær alternativ performer sender holdet ind bag kulisserne på et gammeldags "Freakshow".

14:05  

CSI
Amerikansk krimiserie. Der møder CSI-holdet et makabert syn, da de på et gerningssted finder en hjerne mere, end der er lig til.

dk4

15:05  

Den grønne ø
Irland er meget mere end pubber og skøn natur! Tag med dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt på den grønne ø, hvor hun finder ud af, hvad landet mere gemmer på. Her kommer hun tættere på baggrunden for den irske mentalitet og deres stolte folkefærd. Hun finder blandt andet også svaret på, hvorfor irerne mener, at de laver den bedste whisky, hvor det rigtige Hollywood ligger, og hvorfor gaderne i Dublin er fyldt med grønne hatte hvert år den 17. marts.

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

17:40  

Mennesker i kærlige hænder
Sødisbakke ligger i Mariager i Nordjylland og er beboet af mennesker med nedsatte psykiske og fysiske funktionsevner. I de sidste 6 år har livet på Sødisbakke ændret sig meget i takt med, at man har indført den pædagogiske platform Gentle Teaching. -Mennesker i kærlige hænder- handler om de mange forandringer Gentle Teaching har ført med sig, og hvad det har betydet for beboerne og for medarbejderne.

Kanal 4

15:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig I Danmark! Her vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Ægteparret Jens og Diana har været en hård tid igennem med sygdom og arbejdsløshed. Deres datter er flov over deres look og det sætter Trinny og Susannah sig for at lave om på! Den studerende Maja har et tårevædet møde med Trinny, der meget præcist sætter ord på hendes ømme punkter. Alle tre medvirkende har et overraskende møde med deres nye jeg på catwalken! (Episodetitel: Trinny & susannah - i - 16)

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Bypigerne er nået til Djursland. Her møder de den store skovmand Bjørn samt traktornørd og automekaniker Martin, der allerede første dag gør en af bypigerne fuldstændig forelsket! Og bypigerne kommer op at skændes om, hvem der bruger albuerne for meget for at få opmærksomhed.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. John Ross føler sig tynget af at måtte påtage sig al sin families beskidte arbejde, og han beslutter at flytte ind på Southfork. Konflikten mellem Ann og Bobby udvikler sig fortsat, da det bliver afsløret, at hun har søgt hjælp hos sin eksmand i forbindelse med et familieproblem. Rebecca kommer til Bobby og Christopher med oplysninger, som hun mener vil kunne hjælpe dem med at redde ranchen. (Episodetitel: The Enemy of My Enemy)

Kanal 5

15:00  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Der udbryder bombepanik på børsen i New York, da en taske bliver efterladt. Tasken kan senere spores tilbage til børsmægler, der på mystisk vis er forsvundet efter at have undersøgt en anden børsmæglers ulovlige aktiehandler. Stella efterforsker drabet på en gravid kvinde, der bliver fundet ved den kirke, hvor hun arbejdede som rådgiver.

16:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En tidligere basketballspiller anklager sin gamle træner for at have udsat ham for misbrug, da han var barn. Kriminalassistent Nick Amaro bliver forflyttet til enheden, og hjælper til med efterforskningen af sagen, som bl.a. omfatter forhør af tidligere ungdomsspillere, og en af disse er nu blevet en berømt sportsstjerne.

17:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En 13-årig pige vil ikke afsløre, hvem som har gjort hende gravid, og politiet får derfor mistanke om, at hun er blevet voldtaget. Blandt de mistænkte er sønnen af et kendt politiker ægtepar, så vel som sønnen af deres husholderske.

dk4

18:15  

EU-skeptikerne med Heinrich August Winkl
Quo vadis, Europa? Hvor går du hen? Dette spørgsmål stiller Siegfried Matlok, på baggrund af en stigende skepticisme i mange EU-lande, i programmet til en af Tysklands mest betydningsfulde historikere, nemlig professor Heinrich August Winkler. Med Winkler vil Siegfried Matlok diskutere de voldsomme forandringer, som registreres i den tysk-europæiske undergrund. Især også spørgsmålet om det måske er Tyskland og kansler Merkels -_Übermacht-_ eller dominans, som i øjeblikket skaber en voksende modstand i mange af EUs medlemslande både på højre- og venstrefløjen, vil Matlok tage fat på. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

18:50  

Grænsekontrol

19:25  

En diner bliver til

19:35  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

20:00  

På tur til: Vestcaribien

20:30  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Gideon intensiverer undersøgelserne af Amanda Tanners fortid, og under arbejdet dukker der en ukendt forbindelse mellem Olivia Pope og Grant fra hans kampagnetid op. Der dukker også en betændt fortid mellem Fitz og hans nuværende vicepræsident og fortællingen om, hvordan Olivia og Fitz mødtes for første gang og hvordan hver af Olivias medarbejdere blev en del af hendes team.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mark hidkalder Addison for at få hjælp til at udføre en vanskelig operation på Marks gravide datter, Sloan. Owen stiller spørgsmålstegn ved Teddys motiver, da han får Cristina til at lede en kompliceret operation. Også Derek er mistroisk over for Richard.

20:00  

The Lake House
Amerikansk drama fra 2006. Da lægen Kate Forster flytter fra sit hus, begynder hun at skrive sammen med husets nye beboer, arkitekten Alex Wyler - breve, der hurtigt tager en romantisk drejning! De to ensomme sjæle finder hurtigt ud af, at de er som skabt for hinanden - problemet er bare, at de lader til at leve i to forskellige tidsregninger. Vil det nogen sinde lykkes dem at mødes? Og hvad ville der ske, hvis de gjorde?

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

The Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonards indkøb af et spisebord til lejligheden falder ikke i god jord hos Sheldon, faktisk forårsager bordet, at Sheldon må tage sit liv op til overvejelse. Bernadette bliver himmelfalden, da Howard overvejer at tage endnu en tur ud i verdensrummet.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Der opstår uvenskab mellem Sheldon og Wolowitz, efter at de har udsat hinanden for en byge af fornærmelser, og Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, som imidlertid risikerer at bringe hende i forlegenhed. Raj beder Amy om at spille rollen som en anden Cyrano de Bergerac, da hun på hans vegne skal skrive et kærestebrev til en kvinde.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Holdet får hjælp fra en Asgardian til at løse mysteriet om den monolit som slugte Simmons.

dk4

21:00  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

21:30  

MotorTV 2015
MotorTV tager denne gang seerne med til det nordligste Finland for at teste dæk på en frossen sø og jagte rensdyr. Vi tester også aktuelle nyheder i form af Toyota Aygo med foldetag, Honda Jazz i nye klæder, samt en spændende Subaru, der forsøger at forene en sportsvogn med en praktisk stationcar. Så se med i MotorTV her på dk4.

22:00  

Fiskemagasinet

22:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

23:00  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

23:20  

Hvordan

23:30  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

Kanal 4

22:05  

I Am Jazz
Amerikansk dokumentarserie. Griffen og Sanders ven sætter spørgsmålstegn ved, om det at være transkønnet er et selvstændigt valg eller noget, man ikke selv er herre over. Jazz får et indblik i, hvad collegelivet har at tilbyde.

23:05  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Mark hidkalder Addison for at få hjælp til at udføre en vanskelig operation på Marks gravide datter, Sloan. Owen stiller spørgsmålstegn ved Teddys motiver, da han får Cristina til at lede en kompliceret operation. Også Derek er mistroisk over for Richard.

Kanal 5

21:00  

Twilight
Amerikansk drama fra 2008. Den 17-årige Bella Swan er lidt af en outsider og bor hos sin mor i Phoenix. Moderen er blevet gift igen, og Bella beslutter sig for at flytte til den lille triste by Fork, hvor hendes far, som hun ikke har set i syv år, bor. Bella starter som de andre teenagere på byens high school, og en dag møder hun den fascinerende og mystiske Edward Cullen, der viser sig at være helt anderledes end de andre drenge. Snart tager en helt særlig og farlig romance sin begyndelse.

23:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet drager til Florida, hvor der ud for kysten ved Jacksonville dukker indtil flere lig op i havoverfladen. Sagen får samtidig personlig karakter for Morgan, da hans niece, som er bosat i Jacksonville, meldes savnet.

dk4

00:00  

Menneskenes land
Grønland skal opleves fra hundeslæde, hvis man har muligheden. Hvis ikke kan man opleve sådan en klassisk rejse i naturens og hundenes vold når Steen Andersen og fotograf Claus Vedel tager den 210 kilometer lange tur fra Kangerlussuaq til Sisimiut på den grønlandske vestkyst. Rejsen tager tre dage, og før det går løs på slæderne tager de to rejsende ind til indlandsisen for at finde ud af om den egner til drinks, og besøger det lokale ishotel, hvor man sover på blokke af is.

00:30  

Golf på Mallorca

01:00  

Koncert med André Rieu
André Rieu er ikke bange for de store armbevægelser, og på hans turne til Australien må man sige, at han slog ud med armene. Med i sin bagage havde han den smukkeste kulisse, nemlig Slottet Schönbrunn i næsten fuld størrelse - en uge tog det 240 mand at få rejst kulissen. Derudover er der de mest fantastiske kandelabre, for temaet i denne koncert er en romantisk aften i Wien, med alt hvad der dertil hører af Wiener-debutanter, guldkareter, skøjtebaner og selvfølgelig nogle smukke serenader - og ikke mindst en Wals eller to. Tag med André Rieu til Australien og oplev en prima koncert.

03:15  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

04:00  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

04:35  

En dansker i Europa
I et supermarked på Vesterbro i København mødtes det danske medlem af Europa-Parlamentet, Rina Ronja Kari, med Vagn Jelsøe fra den uafhængige forbrugerorganisation Forbrugerrådet Tænk for at drøfte forbrugerpolitik i en dansk og ikke mindst en EU-sammenhæng. I supermarkedet er tingene man taler om, varerne, tilgængelige på hylderne og situationen er én vi alle kender: der skal handles ind, men hvor godt bliver vi forbrugere oplyst, og hvilken rolle spiller EU i denne sammenhæng? Medvirkende: Rina Ronja Kari, MEP, Folkebevægelsen mod EU, Vagn Jelsøe, Vicedirektør, Forbrugerrådet Tænk. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

Kanal 4

00:05  

House
Amerikansk dramaserie. House og Cuddy melder sig begge syge for at finde ud af, hvor meget de føler for hinanden. Det går ud over Houses team på Princeton-Plainsboro hospitalet, som kæmper for en kollega, som pludselig sygner hen. Uden House føler alle sig rådvilde, og ingen aner, hvordan kollegaens sygdom skal tackles.

01:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Lemon er overbevist om, at byens borgmester Lavon er den perfekte medvært, da Nascars Brian Vickers ikke længere kan deltage i byens miniput-race. Zoe bliver inviteret på date af en chamerende lokal dyrlæge, Dr. Judson Lyons, og Wade får en uventet gæst.

02:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Gideon intensiverer undersøgelserne af Amanda Tanners fortid, og under arbejdet dukker der en ukendt forbindelse mellem Olivia Pope og Grant fra hans kampagnetid op. Der dukker også en betændt fortid mellem Fitz og hans nuværende vicepræsident og fortællingen om, hvordan Olivia og Fitz mødtes for første gang og hvordan hver af Olivias medarbejdere blev en del af hendes team.

02:55  

House
Amerikansk dramaserie. House er kommet sig efter sine skudsår, og han kaster sig med stor ildhu over to forskellige sager på samme tid. En lam mand, der ved en familiefest pludselig kørte sin kørestol ud i en swimmingpool, og en kvinde, der er blevet lam efter en yogatime. Hun skulle have brækket halsen under en øvelse, men røntgenbilleder viser ingen brud.

03:45  

Army Wives
Amerikansk dramaserie.

04:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Cristina og Izzie slås om at få de samme operationer, så de kan gøre indtryk på den nye hjertelæge. Senere modtager skadestuen en patient, der har en stor livsdrøm. Men desværre har han samtidig en lidelse, der måske vil hindre ham i at udleve drømmen. Hospitalschefen søger hjælp hos de øvrige mænd blandt personalet, da hans ægteskab er i vanskeligheder. To patienter konkurrerer om at vinde en dyr brudekjole.

Kanal 5

00:25  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet er ved at optrevle en sag om trafficking, da to lig bliver fundet i bagagerummet på en bil. Hotcher melder ud, at der er ændringer på vej for holdet og JJ vender tilbage til FBI.

01:25  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Det er 10. års dagen for Gavin og Olivias datters død, og Jen opdager, at datterens dødsfald har langt flere aspekter end selv Gavin er klar over.

02:25  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Henry bliver presset til at få Gavin fængslet, og Nora holder møde med sin sagsbehandler, men ender med at stjæle hendes solbriller.

03:15  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Dolken har endnu en gang været på spil, og Kongehuset vågner op til endnu en våd tisseseng. Knaldperlen tør ikke længere tage chancen, og forlanger at de skal købe bleer til Dolken. Chefen vælger at give Kongerne en fridag, og inviterer dem på Middelalderfestival. Foxy har endnu ikke fået sin Foxy Night, og i aften skal det være. Hun går all in på, at det skal blive en god aften i byen. Kongerne giver den max gas på Crazy Daisy i Svendborg med alt hvad det indebærer, og Kongerne må erfare, at det kan være en udfordring at give en voksen fuld mand ble på.

03:50  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Efter en meget våd nat, er det en fuld Foxy der, sammen med Zebra, skal på arbejde her til morgen. I byen er der nogle piger der har fortalt Zebra, at Gritt er den utro type, hvilket tydeligt går Zebra på. Kongerne beslutter sig for at tage på stranden, hvor Bubbly forsøger at score en lækker og klog fyr. Dolken mener at Bubbly skyder for højt, når hun går efter drenge. Han jagter jo heller ikke 10'ere, når han selv er en 8'er.

04:30  

Krimi5
KRIMI5 er en nærgående dokumentarserie på dansk tv med historier om den kriminelle underverden og de groveste forbrydelser i Danmark.Thomas Mygind er programmets garvede studievært, og han danner parløb med Stine Bolther. Hun vil være den udfarende reporter, der følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljøer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005937